Info
x
Basescu
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 21:14
De la: sirboby, la data 2010-05-04 18:52:17 Democratia bat-o vina! INSULA SERPILOR E GRATIS CA E A NOASTRA ,A DAT-O ILICI SI TAPU UKRAINENILOR GRATIS,VA TREBUIE UN FERIBOAT ALA CARE L-A ASCUNS CINEVA FACEA RUTE TURCIA ROMANIA. |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 22:50
De la: gabigabi, la data 2010-05-04 17:04:04De la: vic_viv2000, la data 2010-05-04 12:05:52De la: gabigabi, la data 2010-05-04 10:32:51De la: Silviu, la data 2010-05-03 23:15:56I am back ! Asa, au pierdut alegerile de tampiti ce-au fost si acum au devenit oracole, Cotoroanto, pentru cei ca tine care casa gura la ei. Ti se pare ca pierderea alegerilor e destul ? Ma faci sa rad ... Care cum ajunge in opozite devine brusc, baiat de treaba, painea lui Dumnezeu, e darnic nevoie mare cu oricine, pentru ca el, de fapt, nu poate da nimic ... doar vrajeala pentru prosti/ Si d-astia se gasesc din belsug. Cam acum un an PSD-ul era la guvernare si avea cu totul alt discurs. L-ati uitat. L-ati uitat pe ceretinul de Iliescu, mama voastra buna, cum va vorbea despre "greutatile inerente ale tranzitiei" pe care chiar el si hahalerele lui le generau.... PDL nu e un partid de ingerasi, are leprele lui, dar cand il compari cu nenorocitii iliescieni, devine farte cu maica Tereza. NU pentru ca n-are dobitocii lui ci pentru ca prostii PDL sunt diafane fecioare pe langa hahalerele PSD si PNL. Azi, Cretinul de Patriciu, vine, filozof mare, si vorbeste despre reducerea cotei unice la 10% si a TVA la 15%, explicand cu emfaza si tupeu, ca asta este calea cea buna, pentru iesirea din criza. Nu zau ? Dar cand erau la guvernare PNL-istii, de ce ma-sa, n-or fi fost bune "masurile" astea geniale ale oligarhului. Cum p... ma-si vine el acum sa le propuna, cand e criza, ca solutie de iesire din criza. Mai zice, jigodia, ca ar trebui lasati la vatra 600.000 de bugetari. Ai, lasa-ne.... Nu ne-nebuni ... Pai de ce nu i-o fi spus vrajelile astea lui Tari ? N-am fi avut o crestere sanatoasa ? Se tot fac comparati cu statele occidentale de tapa Frantei sau Germaniei. Ca aia fac si dreg si iau "masuri" ... Ca dau facilitati, ca dau subventii.... Pai dau, ca au de unde, nu i-a guvernat Tari si Hrebe.... Au pus osanza, au de unde, au si mecanisme sa-si recupereze banii. La ei n-au facut legile niste cretini PSD-isti si PNL-isti ... Bateti campii..... Cand o sa ganditi cu capul vostru, mai vorbim. Pana una-alta, pregatiti-va, stimati anti-Base si anti-Boc, sa platiti taxe si impozite pana v-o lua dracu, ca sa achitati nota de plata pentru tampeniile facute de cei pe care ii sustineti cu sarg, pentru bugetarii de mila carora plangeti si de care va plangeti tot timpul...... Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
9am187037 15 mesaje Membru din: 4/05/2010 |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 00:23
Mai Silviule ,ce departe esti de adevar !Basescu ,Udrea,toti PDListii au luat in baza influentei ,imprumuturi de miliarde de euro de la banci ,au investit in terenuri,sperind sa dubleze in 2 ani suma prin revinzare parcelata.A venit CRIZA ,acum vor sa-si plateasca datoriile pe spatele "poporului suveran ".Acesta a fost motivul fraudarii alegerilor prezidentziale,lupta pentru a ramine cu imunitate in continuare la CIOLANUL alimentat de "poporul suveran "
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am187037 15 mesaje Membru din: 4/05/2010 |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 00:28
De la: 9am045616, la data 2010-05-04 09:23:29De la: 9am186979, la data 2010-05-04 09:19:50Silviule ,ai in parte dreptate,dar Romania are nevoie de un alt tip de presedinte ,nu un Basescu !Incercarile Guvernului Boc ,lansarile de noutati ascund tocmai faptul ca sunt nepriceputi si neaveniti in locul pe care-l ocupa.Romania este intr-o situatie dificila iar FMI ul urmareste destabilizarea totala. Corabia a inceput sa ia apa,capitanul este incompetent ,timonierul subdezvoltat mintal,sobolanii rod parimele
|
Fosta membra 9am.ro 126 mesaje Membru din: 4/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 06:03
Fostul presedinte Emil Constantinescu a dezvaluit ca Traian Basescu a scapat de la a fi arestat si plimbat in fata camerelor cu o pereche de catuse la miini numai gratie integrarii in UE.
Potrivit fostului presedinte, in perioada cind Traian Basescu era ministru al Transporturilor, a inceput anchetarea dosarului Flota, iar in 1999 a fost gata prima expertiza, care il gasea responsabil pentru o uriasa frauda, de aproape 300 de milioane de dolari. Acea expertiza a fost trimisa Parchetului General. Constantinesu a dezvaluit, in cadrul unei emisiuni TV ca, in acel moment, s-a pus problema arestarii lui Basescu si a aducerii sale la Parchet, cu catuse la miini, dar ca el a fost cel care s-a opus acestui show mediatic: ”M-am opus sa nu se faca asta, adica fostul ministru al Transporturilor care apoi devenea primar general sa fie adus in catuse, cu mare tam-tam mediatic, pe baza unei expertize care a durat trei ani. Am considerat in acel moment ca interesul tarii, inainte de integrare, era sa nu se sparga coalitia de guvernare...Dl.Traian Basescu era un personaj important al PD, partener important in coalitie, s-ar fi produs o sciziune. Povestea a continuat, dar fara anchete, fara aducerea sa la Parchet, fara tam-tam, iar singurii care au cunoscut dosarul au fost cei incriminati, li s-a adus la cunostinta fara tam-tam” a declarat Constantinescu, citat de Inpolitics. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 126 mesaje Membru din: 4/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 06:05
De la: diavolul, la data 2010-05-05 06:03:41 Fostul presedinte Emil Constantinescu a dezvaluit ca Traian Basescu a scapat de la a fi arestat si plimbat in fata camerelor cu o pereche de catuse la miini numai gratie integrarii in UE. iresponsabililor,cititi si pocaiti-va ,ce monstru ,ce personaj scabros ati putut vota
|
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 11:04
De la: diavolul, la data 2010-05-05 06:03:41 Fostul presedinte Emil Constantinescu a dezvaluit ca Traian Basescu a scapat de la a fi arestat si plimbat in fata camerelor cu o pereche de catuse la miini numai gratie integrarii in UE. Daca Milica mi-ar fi spus basmul asta ATUNCI, poate ca l-as fi crezut. Dar, daca este asa cum spune el, inseamna ca Milica se stergea la fund cu sfanta constitutiune de grija careia ofteaza acum toti caum ca ar fi violata cu salabaticie de catre Basescu, oride cate ori stranuta. Pe vremea aia, despre care povesteste domnul Tap, Basescu nu era liderul PD ci Petre Roman. Basescu nici macar nu era "un personaj important" cum ne tot repeta unii azi crezand ca am uitat. Erau personaje mult mai importante pe vremea aia. Pe atunci "conducea PNT-cd si PNL, iar PD-ul era doar pe la 8-9%, dupa cele doua partide. Tocmai datorita retardatilor din PNT-cd si PNL de atunci, PD-ul a crescut in sondaje in timp ce Petre Roman s-a probusit, reusind performanta absolut halucinanta de a obtine, la alegerile prezidentiale din 2000 doar vreo 2% in timp ce PD-ul condus de el avea undeva la 10%. Asa s-a ajuns la concluzia clara ca Petre Roman a devenit un cadavru politic, stadiu in care se afla si azi .... In timp ce Basescu a inceput sa urce, el a devenit din ce in ce mai lipsit de credibilitate. Ca si alti derbedei politici credea ca PD-ul poate exista numai cu el in frunte, numai cu el ca presedinte ... Nu e singurul. Milica ne mai spunea el si alte basme petrecute doar in mintea lui tenebroasa.... Primul basm a fost ala din balconul Universitatii cand i se parea ca a venit vremea sa se sacrifice ...conducatorii .... Si s-a sacrificat el insusi, l-au invins securistii.... Saracul. Dar si-a dat seama dupa ce n-a mai fost, atat de inteligent era. Cretinel asta de MiIica are o imensa responsabilitate pentru ca el si PNT-cd au reusit sa instaureze in sufletele romanilor ideea ca alternanta la putere este caca-maca. Idiotul asta a ucis speranta ca se poate scapa de haita PDSR (PSD). Tembelul asta face parte din categoria larga a imbecililor care, atunci cand au posibilitatea de a face ceva, de a indrepta ceva, n-o fac, se fac de ras chiar, si, dupa o vreme, crezand ca le-au fost uitate actiunile si faptele de guvernare, apar din nou, cu un tupeu jegos si spun povesti din care rezulta ca ei erau Cenusareasa in timp ce toti ceilalti erau lupul cel rau ... De ce au venit, presupusii procurori la Milica sa-i spuna despre arestarea unuia care facuse si fraudase si ... alea, alea, nu ne spune Milica Cel Viteaz. In schimb, ca sa deau un parfum de eroism si sacrificiu pentru binele comun, ne-o baga pe asta cu integrarea europeana. Ca si cum integrarea europeana depindea de arestarea unui derbedeu ca Basescu care furase flota. Pai ar fi fost un motiv bun pentru integrare, nu, justitia isi facea treaba si punea la locul lui un infractor nenorocit cum pretindea ca ar fi fost Basescu .... Numai ca MIlica uita sa spuna ca, de fapt se temeau ca madam Europa si-ar fi dat seama ca Raportul ala cu 300 mil dolari al curtii de conturi era o facatura politica, lucru care s-a si vazut ulterior, cand s-a facut o alta expertiza in vremea Arogantului. Arogantul l-ar fi sugrumat bucuros pe Basescu in dosarul flota despre care vorbesc toti neispravitii astazi ca si cum ar fi un adevar consacrat de cat de des l-au repetat, daca ar fi avut chiar cea mai mica posibilitate. Daca Basescu a avut vreun rol in procesul de instrainare a flotei si e posibil sa fi avut, atunci a fost destept si n-a semnat nimic, au semnat altii, asa ca n-au gasit nimic serios care sa poata convinge un judecator nici inregimentat cum avem in Romania, dara-mi-te de pe la altii, mai europeni... Cu Milica treaba e simpla. Omul este pur si simplu prost. Si cand spun asta, o fac pentru ca nu inteleg de ce un fost sef de stat, fara nici o sansa de a mai deveni din nou sef de stat, ataca seful statului aflat in exercitiu. La fel face si idiotul de Iliescu. Cretineii astia doi pretind "respect" pentru ei pentru demnitatile detinute dar nu inteleg ca si presedintele actual ar trebui sa beneficieze de acelasi "respect" exact din acelesi motive. Aceste doua personaje sinistre sunt singurele persoane din Romania care n-ar trebui sa scoata nici o vorba la adresa sefului de stat actual. Daca ati observat, ori de cate ori a vorbit Basescu despre Milica a fost numai dupa ce Milica "isi mai aducea aminte" de cate ceva .... Despre Iliescu, nu merita ... Atat pentru azi. Despre d-ale lui Milica...Cel Viteaz.
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 11:25
De la: 9am187037, la data 2010-05-05 00:28:50De la: 9am045616, la data 2010-05-04 09:23:29De la: 9am186979, la data 2010-05-04 09:19:50Silviule ,ai in parte dreptate,dar Romania are nevoie de un alt tip de presedinte ,nu un Basescu !Incercarile Guvernului Boc ,lansarile de noutati ascund tocmai faptul ca sunt nepriceputi si neaveniti in locul pe care-l ocupa.Romania este intr-o situatie dificila iar FMI ul urmareste destabilizarea totala. Spirituala comparatie si desigur cat se poate de reala! Mi-a placut!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
pescarul12345 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 12:21
base ,ramane tot asa !!!
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 14:00
Si atunci de ce portocaliii nu actioneaza in sensul demascarii relelor facute de inaintasii lor si pentru faptul ca au adus economia in pragul falimentului? Ce ii opreste daca le pasa asa mult de nivelul de trai al poporului? De unde au avut bani sa-si cumpere locuri in parlament? In afara de ministrii astia nu mai sunt si oameni competenti in tara asta? Este o bascalie si o debandada totala. Cind sunt intrebati despre strategii economice, nu stiu decit sa rinjesca si sa persifleze. Pina acum nu au facut nimic deosebit fata de alte guvernari. De fapt crezul lui Basescu este sa nu se lupte cu criza, si aici a spus un mare adevar, fiindca nu are competentele necesare, crezul sau este sa fie presdinte.
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 14:33
De la: Silviu, la data 2010-05-05 11:04:24De la: diavolul, la data 2010-05-05 06:03:41 Fostul presedinte Emil Constantinescu a dezvaluit ca Traian Basescu a scapat de la a fi arestat si plimbat in fata camerelor cu o pereche de catuse la miini numai gratie integrarii in UE. Parca plecasesi Silviule in glorie, adica inca treaz...Vad ca te-ai intors, mai inrait, mai spurcat la gura si mai clontos! Silviule, urmeaza-ti trecuta decizie, lasa-ne, lasa-neee, lasaneeee! Si ...succesuri, tie si prietenelor tale inteligente [mai inteligente ca tine?] eba/woodrea/ridzi/anastase/sulfina/turcan etc.! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 15:01
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia Hai mai drakusor ca ai umplut un topic intreg de rahat si injuraturi la adresa sefului !
Raporteaza abuz de limbaj
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 16:30
este si cred ca va ramine o mare Enigma ptr. mine si ptr. multi altii ,caci un raspuns nu vine de nicaieri , cum de e posibil ca un om -sau mai multi -inteligent,de altfel, sa NU VREA SA AUDA , SA VADA ,SA GINDEASCA si -si puna intrebari in legatura cu unul ca Basescu !? cum de orice i s-ar spune ,el o tine p'alui ca o baba surda ,caci Silviule , datoria tarii s-a TRIPLAT sub vajnica conducere a marinarului tau iubit ! intelegi , s-a triplat .....de anul trecut pina acum ! in sfirsit, am aflat ca salariile si pensiile reprezinta doar 9 %din buget si intrebarea persista : de ce ne-am imprumutat iar si iar ? doar ptr. astia 9 % ?unde-s restul ? de ce-si trag ei intii si-ntii grosul si abia din ce ramine se chinuie sa plateasca bugetarii ? am mai spus o data : ca una ce am banii limitati si suma fixa , mai intii imi platesc datoriile curente : intretinere ,lumina,telefon ,ca sa nu ramin descoperita ....abia dupa asta, mai impart ce mai e de impartit,stringind cureaua de-i necesar ! guvernul asta face invers : intii Udrea, Berceanu, Videanu, presedentie, servicii si clientela politica si din ce mai ramine- adica un boc cu mot -hai sa vedem de unde dam pensii la milogii asistati ,ca nu mai ies o data din sistem si la bugetari !...
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 16:41
Nu cred cã vreunul ce posteazã aici antibãsescu , a avut vreodatã ocazia sã stea de vorbã cu Bãsescu , sau anturajul sãu .... N-aþi mai mãcãni la lunã , prostii preluate de pe antene ....
Nu te mai mira Gãbiþa atât !!! Tu , nici pe departe nu ºti despre cine vorbeºti ... O þii langa , cã aºa "cere" partidul...
|
Fosta membra 9am.ro 813 mesaje Membru din: 23/04/2010 |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 16:44
Hai, lumineaza-ne!
|
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 17:37
Aº lumina cu plãcere pe multã lume !.... Însã ,un forum , nu cred cã face obiectul "luminaþiunii" ! Aici , orice ai spune , se gãsesc destui "deºtepþi" sã dea cu bâta-n baltã ... Prin urmare , nu meritã ... efortul !
|
Fosta membra 9am.ro 813 mesaje Membru din: 23/04/2010 |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 17:42
Nu incepe ceva, daca nu termini! Te-a invitat Bashescu la cina? De unde-l stii asa bine?
|
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 17:57
Un aspect : îl ºtiu mai bine ca mulþi de pe-aici ...... atât !
Un alt aspect : celor cãrora posteazã antibãsescu , le pot da replica cu datã ºi orã ... a preluãrii subiectului ce vin ºi îl publicã ei , din ce ziar sau televiziune .... ºi cu numele semnatarului de reportaj sau emisiune .... Nu sunt mulþi dragul meu , stai liniºtit !! ... aºadar , nu trebuiesc studii de doctorat sau peste... !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 18:33
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-05 16:41:29Nu cred cã vreunul ce posteazã aici antibãsescu , a avut vreodatã ocazia sã stea de vorbã cu Bãsescu , sau anturajul sãu .... N-aþi mai mãcãni la lunã , prostii preluate de pe antene .... ei,uite ca raspunsul la intrebarea de ce un om inteligent poate sa se prosteasca-n asa hal, a venit de la matrix reloaded ,alias camiones : ptr. ca Baselu' i s-a uitat in ochi si i-a strins mina,probabil si, de atunci ,adisoru' nostru a ramas fascinat si nu-si mai poate reveni nicicum ! trebuia sa stii ,puiule,ca privirea crucisa leaga mintile si deoache nu te-ai ferit si te-a fixat in insectarul lui ! sa-i traiesti sclavule !
|
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 18:45
De la: gabigabi, la data 2010-05-05 18:33:28De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-05 16:41:29Nu cred cã vreunul ce posteazã aici antibãsescu , a avut vreodatã ocazia sã stea de vorbã cu Bãsescu , sau anturajul sãu .... N-aþi mai mãcãni la lunã , prostii preluate de pe antene .... Primo : Sunt tot eu , Adi ... sau camioneros , pentru tine .Nu fac eu caz asupra numelui .... Secondo : ...Matrix ?!?!? .... Nu , nu am dat numai mânuþa...... . ªi nu mai fã pe bolnava !! Ti-e rãu ??? Vomitã dragã , sã vezi ce bine te simþi dupã aceea !! Un admirant ! ...
|
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 18:48
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-05 17:57:22Un aspect : îl ºtiu mai bine ca mulþi de pe-aici ...... atât ! hai,las-o jos cu lozincile astea,ca tu nu te uiti decit la B1tv.; cit despre faptul ca eu,de ex., citez pe vreun ziar sau altul, e un caraghioslic : eu nu citesc ziare ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 18:53
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-05 18:45:30De la: gabigabi, la data 2010-05-05 18:33:28De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-05 16:41:29Nu cred cã vreunul ce posteazã aici antibãsescu , a avut vreodatã ocazia sã stea de vorbã cu Bãsescu , sau anturajul sãu .... N-aþi mai mãcãni la lunã , prostii preluate de pe antene .... n-ai dat numai minuta ? bine asa ! ati tras o betie impreuna,asaaaa,ca-ntre barbati,pina ati cazut sub masa si de atunci te simti ca aveti aceeasi matrix? ....si iar imi vine sa
|
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 19:16
De la: gabigabi, la data 2010-05-05 18:48:23De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-05 17:57:22Un aspect : îl ºtiu mai bine ca mulþi de pe-aici ...... atât ! Asta crede "numai" o minte luminatã !!! Am urmãrit ºi urmãresc în continuare , ceea ce îmi place !!! Dar ca subiect politic , urmãresc orice , sã pot compara , sã fac o analizã !! Între presa electronicã , cea scrisã sau televizatã ... nu iert nimic !! Bineînþeles , când am timp !! Dupã o analizã deci , mã pot pronunþa !! Nu dau însã verdicte , nu judec pe nimeni ... cum fac alþii !..... Mã pronunþ , dau o pãrere !! ... ªi ca sã nu îþi rãmân dator , mai am o sursã de informaþie ! Sursã sigurã . Atât Nu te agita !! Nu scot nimic !! OK. , mai departe ... ce zici cã spui ?...
|
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 19:50
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-05 19:16:44De la: gabigabi, la data 2010-05-05 18:48:23De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-05 17:57:22Un aspect : îl ºtiu mai bine ca mulþi de pe-aici ...... atât ! spun ca ma faci sa rid : tu faci comparatii ? tu faci o analiza ? la ce sa faci cind Bas'al tau ARE DREPTATE IN TOT CE ZICE SI FACE ?! indraznesti tu, sclavule, sa-i pui la indoiala vorbele si sa mai citesti ce zic mirsavii lui detractori ? oau ! asa mare independenta in gindire crezi ca ai ? hai ,fugi d'aici cu ursu ' ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 20:18
Aaaa !! Adicã eu dacã îl susþin pe Bãsescu , ca om politic sau ca Preºedintele României , stat suveran , înseamnã cã sunt un sclav ????
Mãi Gãbiþa , tu nici o datã mãcar , nu mai lãmurit , care ar fi în concepþia ta , un Preºedinte ? Care este definiþia pe care o dai tu a funcþiei respetive ??? Dacã îmi dai copy-paste din Constituþie sau alte documente , mã reterag din "Bãsescu" !! Mã intereseazã cuvintele tale !! Trebuie sã ai un exemplu !!! ...Pânã acum nu mi-ai arãtat decât ce înverºunatã eºti tut contra lui Bãsescu ... Neinteresant !! ...Aºtept .....
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 21:08
nero,
imi place provocarea ta. daca esti asa informat te intreb: la ce emisiune si pe ce televiziune a aparut tov. fota in saptamina pastelui? daca ai vazut emisiunea vreau sa comentam ceva. adica zborul la firul ierbii al domnului consiglier... referitor la constitutie, nu e suficient sa te afisezi cu ea in mina sau sa o citesti. trebuie sa o respecti si sa actionezi in spiritul aplicarii ei nu in spiritul jocului de poker, jucind la cacealma. presedintele e doar partea de reprezentare a executivului. Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 21:18
si un sfat nero,
a continua cu tema de campanie"televiziunile sunt rele" ,care v-a ajutat un pic in campanie, nu mult, e o lipsa de imaginatie si nu acopera faptul ca sunteti dispusi sa darimati tot ce mai merge in Romanica de dragul imaginii. Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 22:01
Nu inteleg de ce trebuie neaparat o incaierare dupa fiecare post.
De ce trebuie neaparat etichetat, taxat unul care are o parere de un fel sau altul ? Vad ca a si aparut unul care-mi recomanda sa stau retras ... Ce l-o fi impiedicand sa-si vada de treaba lui, nu stiu. Reactia ta Gabi, era de asteptat. Te declari surprinsa de naivitatea mea in ce-l priveste pe Basescu si n-ai nici cel mai mic dubiu cu privire la parerile tale. Dar n-ai scos o vorba despre tot ce am scris despre Milica. Tu ai un of: jos Basescu. Si cu asta s-a terminat totul. Mi-ai parut o femeie de toata isprava, nu inteleg de ce ai aceasta pozitie incremenita. In fine, treaba ta. Povestea este ca o sa se imputa treaba. Au urlat multi de mila bugetarilor, n-au fost de acord sindicatele cu reforma in sistemul bugetar, buna, rea, au carotat care pe unde au pututorice masura de reducere a cheltuielilor, dar .... ceasul merge, vine vremea platii .... vine factura .... Asa ca, pentru ca ne luam dupa tot felul de neispraviti, acum sa sa platim chiar toti factura. Prin taxe locale mai mari, prin TVA mai mare, prin cota unica mai mare, investitorii, si aia putini, n-or sa mai vina, bani nu or sa mai fie ... si uite asa. Dar aceiasi oameni care si-au facut o adevarata profesie din a nu fi de acord cu absolut nimic, vor tipa, ca de obicei, ca nu s-a facut si s-a dres, ca si pana acum. In fine, vad ca nu mai vorbeste nimeni cu cuvintele lui. Noapte buna ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 22:11
Siviule ori esti naiv ,ori slab in gindire,daca inca continui sa-l sustii pe Basescu ,care de cind este in politica aceasta otreapa a sabotat ,pe toate caile Romania !
|
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 22:41
De la: 9am049573, la data 2010-05-05 21:18:49si un sfat nero, Ce faci mãi Bily boy ? Te uiþi la Naºul ºi vii sã-mi pui o întrebare "inteligentã" ?? Admir la tine un singur lucru : mãcar asculþi ce zice Cristoiu , un ziarist renumit , dar om la urma urmei !!! Sunt ºi vor fi manipulãri de tot felul pânã la sfârºitul lumii !!... Ce ai ascultat tu acolo este o prezentare a unor jocuri politice ... Nu a nivelului nostru de trai !! Eu susþin pe Bãsescu - om politic ! Nu îmi convine rata nivelului de trai românesc în schimb ( cam de prin 1986...)!!... dar asta nu înseamnã sã-l fac vinovat pe Bãsescu de orice ... Asta ar fi o demonstraþie a incapacitãþii mele analitice !!! ªi nu sunt un analist ! Nu din asta îmi câºtig pâinea ... dar sã trec prin viaþã , fãrã sã înþeleg ce se petrece în jurul meu , social , politic ... de ce mai ies din casã ?? Îi duc pe ai mei într-o peºterã ºi rezolv problema !! Sau ai tu vreo explicaþie logicã , în afara aceleia de o tot repeþi ca o moarã stricatã ???...
|
|
|

Nu mai stii pe cine sa dai vina,cu cine sa votezi....................................................stiti vreo insula de vanzare? Mai strang vreo 100 de ,,pretini'' o cumparam si guvernam cate 1 pe zi!
ca sa nu spun ca este total ilegal ca acest partid al lor sa fie in parlament ! cind,cine l-a votat ?....cind spui ca traim bine pe spinarea....s.a.m.d ,te gindesti cumva sa ceri socoteala cheltuielilor exuberante facute de diversii ministri,pe lucruri inutile sau absurde ? cind ceri poporului sa stringa cureaua ,incepe prin a stringe-o tu,guvernule si nu risipi aiurea !
iresponsabililor,cititi si pocaiti-va ,ce monstru ,ce personaj scabros ati putut vota
trebuia sa stii ,puiule,ca privirea crucisa leaga mintile si deoache
nu te-ai ferit si te-a fixat in insectarul lui ! sa-i traiesti sclavule !