Info
x
Basescu
|
9am187738 7 mesaje Membru din: 15/05/2010 |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 08:28
De la: BASELEANA, la data 2008-10-01 08:39:08 Cita dreptate ai avut !
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 08:41
De la: Silviu, la data 2010-05-14 22:35:44Cine stie sa raspunda la intrebarile urmatoare, primeste gratuit, doua rigle la palma si vine si cu ta-su tuns, maine, pe forum: Imi plac intrebarile tale pline de miez.Ma rog,imi place sa cred ca sunt pline de miez dar la dracu' eu chiar nu inteleg ce ai vrut sa spui cu ele ...T-au suparat nenorocitii astia de pensionari ca nu iti iubesc idolul,nu ?Te-ai spuarat pe niste legi in care chipurile unii cetateni sunt mai egali decat altii probabil gandindu-te trist ca doamna Udrea nu are gratuitate la transportul cu autobuzul in timp pe pensionarii se dau de ai dracu de mai multe ori cu autobuzul doar ca sa ne faca in ciuda.Vai,tara merge prost iar de la tine aflam si unul din motive(in afara de lene si pampersi) :nu s-a introdus social security number care salva totul .Am putea sa colectam taxele si dupa CNP dar n-ar fi asa de haios ca atunci cand le colectam dupa social security number . . Ce sa-ti spun draga Silviu decat ca ,dupa multe intrebari absolut nerelevante la sfarsit ai inteles esenta :SA NU ROSTIM NICIODATA NUMELE CARE NU SE POATE ROSTI ! Sa dam vina pe social security number,moguli,sistem de vot,Constitutie ,etc...Sa nu rostim insa numele celui care nu se poate rosti de catre muritorii de rand . .Acest nume nu poate sa fie folosit decat pentru laude.Pentru huiduieli sau intrebri despre situatia falimentara din tara acest nume se schimba in Dinu Patriciu.Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am187738 7 mesaje Membru din: 15/05/2010 |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 08:44
De la: 9am186307, la data 2010-05-15 00:13:11De la: 9am049573, la data 2010-05-13 21:04:00printre cifrele lui base am aflat una care m-a dezumflat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 10:28
-
De la: vic_viv2000, la data 2010-05-14 15:45:22 Ai vrea tu sa fii Mytcor dar pe mine nu ma pacalesti... Hai sictir Veniusca!!! De la: click_cont, la data 2010-05-14 14:19:23 Hai sictir idiotule, atunci cand iti stau vorbele in gat, pentru ca nu te mai duce mintea la mai mult, incepi cu prostiipe care le poate debita doar un copil de gradinita. De la: 9am056627, la data 2010-05-14 16:41:10 MARLAN,NESIMTIT,AGRAMAT,LIPSIT DE ORISICE LOGICA.....PE SCURT ESTI O HAHALERA VANIA,NICI MACAR NU TREBUIESTI LUAT IN SEAMA,PENTRU MINE ESI ZERO BARAT.....ASA CA PA MAI TEMBELICI !!!!!!!!!!!!!!1 De la: 9am056627, la data 2010-05-13 19:20:18 LA EXPLICATIILE PE CARE LE DAI,IARTAMA VANIA DAR NU POT SA-TI SPUN DECAT S I C T I R ! NU ESTI UN CORESPONDENT OBIECTIV ,TE FOFILEZI MEREU,NU AI SANGE IN TINE,ESTI LAS VANIA.........EU IN LOCUL TAU AS TACEA PANA S-AR AUZI LINISTEA.......... Sunt doar cateva exemple de "dialog" PDList si doar cele catre mine intr-o zi pe forum.Nu sunt toate .Nu sunt singurul.Nu i-am jignit cu absolut nimic pe acesti oameni,adevarul insa i-a suparat si poate interesele lor(nu obligatoriu materiale) sunt amenintate iar ei trag cu dintii de ele.Saracii! Silviu chiar se mira cum de nu ii ia nimeni apararea doamnei Click_cont in timp ce dansa injura ... La fel decurge si dialogul lui Basescu catre popor.Sunteti lenesi,incapabili,hoti !Nu ne injura inca de mame ,poate il aude presa straina,poate marele licurici ii da flit deoarece vede ca doar gura era de el(si o va face oricum marele licurici,ii va da flit ,nimeni nu doreste tampiti ca el care sa creeze haos si instabilitate chiar daca sug bine).Doctorii dau verdicte gresite ,profesorii nu fac educatia corespunzator nivelului exigent cerut de Basescu,de EBA, de doamna profesor universitar(cititi si va cruciti!) Udrea .Se pensioneaza cica lumea pe caz de boala si saraceste bugetul asa de mult incat le afecteaza furturile si imbecilitatile.Cumpara lumea pempersi care destabilizeaza economia (Ridzi care are copil probabil foloseste scutece).Huaaaaaa,huooo... tot restul lumii in afara de patronul hotiei ,marsaviei ,demagogiei si incompetentei in tara asta :BASESCU! Sclavii lui isi fac treaba si primesc "un pumn de maruntis", jignind oamenii care il ataca pe Maretul Carmaci.Nu conteaza pentru ei ca mersul catre dictatura este evident (ma rog,care sunt cretini nu sesizeaza),nu conteaza ca pensionarii sunt distrusi(poate nu au parinti),ca medicii sau profesorii sunt umiliti ,vina o au toti ceilalti in afara de BASE al lor.Si Base le-a confirmat,"vinovati sunt guvernul si parlamentul" daca ceva merge rau (si merge deja rau de tot ) in urma acestor masuri imbecile dictate de el.Ei, de cretini ce sunt,sclavii lui pot sa creada orice -EI CRED ORICE LE SPUNE ZEUL LOR! EL PLUTESTE PE UN NOR ,IAR JAPITELE LUI INDRAZNESC SA IL APERE INDIFERENT CE FACE SAU CE SPUNE! Fauritorii de dictatura lucreaza si isi pupa in fund sefu' fara odihna. Injurati cat vreti mai portocale mecanice ,nici macar nu ma supar pe niste oameni care sau sunt tampiti,sau sunt atat de absurd orgoliosi (asta tine de prostie ) incat nu vor sa-si vada sau sa-si recunoasca niciodata obtuzitatea si greselile ,sau sunt platiti si se bucura la o painica aruncata lor azi dar pe care poate nu o vor avea si copii lor maine. Se fabrica o dictatura .Cine nu intelege are scuza,este prost de bubuie .Cine nu actioneaza impotriva acestei dictaturi nu are scuza !Cine tace acum nu are scuza,este indiferent fata de nasterea evidenta a unei dictaturi! Drumul este clar :raspandirea politrucilor(directori in orice amarata de institutie care are legatura cu statul) in teritorii cum nu am mai fost niciodata din 1990 pana acum,angajarea neamurilor lor pe bani buni,atacul din partea Demagogului Sef asupra institutiilor statului care nu sunt in mana lui, subminarea unei parti a elitei Romaniei (doctorii care pun diagnostice gresite,profesorii care nu fac educatie ci doar au averi de chiaburi din meditatii etc). ,discreditarea poporului roman si transformarea lui in popor hot,cu mana intinsa la stat,incapabil sa munceasca eficient pentru Base si Udrea,atacarea presei care nu este in mana lor(LaBe 1 TV spunea ca posturile care nu ii ridica osanale lui Base sunt ...teroriste si incita la violenta chipurile ,propunea sa fie interzise) . Nu ati observat din prima ce facea dementul asta cu tara,nu-i asa ?Vorbea "misto" si ii ataca pe toti ceilalti,ca si acum.Vedeti insa acum ce face ?Vedeti in ce hal a adus tara prin gargara lui de hot ?Nu va dati seama ca este URMASUL mai tupeist si mai golan al lui Iliescu ?Nu va dati seama ca golanul asta spune mereu ce va place voua dar nu face nimic real ci doar fura si face circ?Nu va dati seama ca va scuipa in gura ca pe niste "viermi" care merita sa traiasca rau, nu ca gasca lui de smecheri ?Daca Iliescu era KGBist ,atunci Base are acum grad mai mare decat Iliescu in KGB ,NICIODATA ESENTA ROMANIEI NU A FOST ATACATA IN ASA HAL:UMILITA ,INDATORATA ,DEZBINATA de un coate goale care s-a cocotat plangand langa Stolo si care vrea sa puna laba lui de derbedeu pe intreaga tara! Nu "iubire", astea sunt doar cateva dintre cuvintele care tie ti se potrivesc ca o manusa. Ia vezi si de ce. Cat priveste ceea ce ai scris mai departe nu ma obosesc sa citesc pentru ca tu oricum nu te pricepi la altceva decat la cretinisme si impertinente!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 12:58
click,
ai grija, semeni tot mai mult cu base: cind nu are argumente o da pe bascalie si hahaiste! cu cit naduf a spus base ca e un ziarist pe care nu-l va ierta niciodata! de aceea anaf sta de 5 luni in realitatea si cerceteaza firmele ziaristilor (pe care unii nici nu le mai au), pentru ca e democratia voastra. dupa votul si pofta voastra! enjoy it! cind aveti de gind sa va cereti scuze pentru ce ati votat?! macar celor din familiile voastre care au acum de suferit... tineti-o tot asa: "de vina e trecutul, stralucitor prezent avem, iubit conducator, noi nu te meritam! " daca vrea sa dea de pamint cu evaziunea, base nu trebuie decit sa-si ia piranda si sa se duca sa faca o baie de multime in piata obor. acolo poate sa-i ia personal de gulerele negre pe tiganii care vind tigari din 2 in 2 metri. de gulerele albe se ocupa videanu, vladescu si blaga! iubitul guvern a lui base inca nu are un program. raminem inca in ceata declaratiilor de intentie ale lui "base-stie multe si ne-nvata si pe noi". poate miine ne spune boc ceva. de fapt porta-vocea blonda de la cluj a spun ca asteapta decizia CES! si pensionarii la fel... Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 152 mesaje Membru din: 21/09/2008 Oras: Timisoara |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 13:03
Statul, sau mai bine zis capusele care il reprezinta sa legifereze si opereze reduceri la favorurile si beneficiile pe care le-au instituit pentru ai lor. Sa faca aceste reduceri la cei care depasesc anumite limite salariale, pentru ca aceia nu au nevoie de ajutor de la stat. Ajutorul, prin definitie este un tot de bani sau de produse care se acorda unor categorii aflate in dificultate. Indiferent unde lucreaza, nu toti cetatenii tarii trebuie sa reintre in aceasta categorie.
Ei, da! In asemenea cazuri, unii TREBUIE sa fie "mai egali decat altii" ca sa parafrazez pe cate unii dintre spalatorii de cururi prezidential- guvernamentale. Iar pensiile ar trebui sa fie lasate neatinse. Sa se scotoceasca numai la cele pe care 'mnealor, capusele din pielea tarii, paduchii din fruntea statului, le-au votat pentru a-si asigura imbogatiri nemeritate. Si sa se faca reduceri si chiar anulari, la cheltuielile pentru campaniile electorale si alte dezmaturi ale politicienilor si partidelor lor, indiferent de culoare. Sa se puna capat hotiei si nesimtirii cu care, tot ei, politicienii mana in mana cu economisti si alti hoti infipti in posturi cheie la diverse niveluri si in diverse structuri opereaza tranzactii de cumparare de diferite materiale la preturi de sute de ori mai mari decat cele reale. Asta inseamna sa se reduca risipa de bani de la stat! Asta inseamna buna gestionare a finantelor statului si ale tarii. Restul, ceea ce fac Basescu si toata tagma de politruci si capuse se poate traduce numai ca HOTIE PE FATA, DISPRET PENTRU POPOR, JEGMANEALA NERUSINATA CU ANTET DE LA PRESEDENTIE! ASTA ESTE PUNEREA TARII IN GENUNCHI, INCHINAREA EI "PORTILOR" STRAINE! SA LE FIE RUSINE SI SA NU II MAI RABDE PAMANTUL! Pensiile celor "multi si prosti" nu trebuiesc atise nici macar cu respiratia de catre guvernanti! Pentru ca acestea, PENSIILE SUNT UN DREPT AL FIECARUIA, DOBANDIT PRIN MUNCA SI CONSFINTIT PRIN CONSTITUTIA TARII si nu castigat la loteria nationala sau la loz in plic, si nici stabilite la masa tradarii in urma unor acorduri oculte ca ei, marionetele FMI si BM sa isi permita sa isi vare mereu labele pana la coate si sa tot smulga cate o halcuta. Raporteaza abuz de limbaj
*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !*
*Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.*
*Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia*
*Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent.
Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat.
Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere."
(Serban Milcoveanu)**
|
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 13:05
faptul ca base a tinut sa aiba prima bancota de RON si primul duster nu prea a ajutat economia romaneasca.
a dat insa un sentiment de satisfactie fan-manelistilor si suporterilor orange: e tare sefu'! sentimentu nu va tine insa de foame... Raporteaza abuz de limbaj
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 13:22
Base traieste prin noi.....
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 13:27
Silviu,
as putea sa-ti raspund la toate intrebarile dar mi-e lene. oricum raspund , simplu la ultimele trei. 6. De ce nu s-a introdus, in 20 de ani, social security number ? - pentru a se putea fura mai bine la vot ?! 7. De ce fiscul este o institutie de rahat ? - pentru ca base a acceptat ca ministrii la finante pe pogea (contabilul firmelor lui videanu) si apoi pe vladescu (mercenar cumparat pe bani)?! poate ca cei din pdl sunt obisnuiti sa fure nu sa prinda evazionistii?! 8. De ce ANI nu mai e nimic, nu mai poate face nimic, nu mai poate controla pe nimeni dintre cei ce ne conduc ? - poate controla in continuare pe toti dar nu va mai face nimic public ci va sesiza parchetul. fara presa!! realitatea e ca au ramas doar scobitori din tepele din pta Victoriei! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
mariah_kan 64 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 14:26
uite asa le-as face eu politicienilor nostri, care ne jupoaie de vii
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 14:40
De la: mariah_kan, la data 2010-05-15 14:26:45 Asta este o marota basesciana de doi bani,Base fura de zor dar chipurile cineva, "politicienii" (niciodata precizati clar, dar mereu fara el si PDL) sunt vinovati.Dom'le/doamna acum cel care ne jupoaie pe toti,SE NUMESTE BASESCU.Nu intelegeti ca el da mereu vina pe oricine in afara de el si gasca lui de cretini ?!Chiar asa, niste idei lansate de securisti cu 4 clase hraniti din mana lui,prind la poporul roman ? Nu el distruge Romania acum ?Nu are TOTUL in mana?Cine conduce Romania,Papa de la Roma ca sa dam vina pe el ?Cine este PUTEREA EXECUTIVA ?Nu el a facut furturile cele mai mari,imprumuturile cele mai mari,nu in timpul cand el era la PUTERE a disparut FLOTA ,nu el a promis trai bun iar apoi s-a hahait si si-a batut joc de voi ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 17:21
De la: 9am049573, la data 2010-05-15 12:58:57click, SA -si CEARA SCUZE ?! doamne ,da' ce pretentii poti sa ai ! cum sa-si ceara scuze ? asta ar insemna sa-si dea seama ca au gresit ,ceea ce e imposibil ! BASESCU NU GRESESTE NICIODATA, deci,nici ei ! Basescu este tot ce i s-a-ntimplat romanicei mai bun in ultimii 20 ani, asa ne-au spus portocalii ,asa ca : nu mai astepta scuze ca n'or sa vina niciodata ! cit despre dictatura lui, inca inainte de alegeri s-a tot vorbit despre tentinta lui de a acapara puterea in stat ....s-au purtat discutii despre MINA DE FIER si incompatibilitatea cu Democratia : ori e una, ori e alta si acum ,Silviu se minuneaza tot : cum, Basescu e dictator ? da, prietene, in clipa in care a iesit joi dupamasa la tv. si a spus " AM HOTARIT " ! asta ti-a spus : statul de drept, guvern, Parlament ,au incetat sa mai fie factorii normali de decizie intr-o rep. parlamentara ....au fost anulate prin acest : AM HOTARIT !
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 17:36
m-am intrebat la un moment dat daca nu cumva Bas ' are dreptate si el lupta intr-adevar ptr. popor,impotriva mogulilor, a sistemului ticalosit ? ,et.etc. ei bine, acum avea OCAZIA extraordinara sa le arate tuturor rauvoitorilor si detractorilor lui ,ca-i primul BARBAT al tarii si sa atace sistemul ticalosit si sa-i caute la Ilicit , la evazionism ; sa taie salariile nesimtite din sistem ; sa stopeze sifonarea banului de la buget si sa-i adune pe jmecheri ,indiferent de culoarea politica si sa pregateasca mult promisele tzepe inca din campania electorala din 2004 ....a facut asa ceva ? NU ! NU ! NU ! si nici n-o s-o faca ! deci : minciuna-n fals e totul la acest Mesia de mahala !
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:22
De la: 9am049573, la data 2010-05-15 12:58:57click, Vezi-ti de treaba nene, condu si tu ce poti si nu ma bruia pe mine. Am de lucru si nu ma las pana termin...
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:26
De la: gabigabi, la data 2010-05-15 17:36:30 m-am intrebat la un moment dat daca nu cumva Bas ' are dreptate si el lupta intr-adevar ptr. popor,impotriva mogulilor, a sistemului ticalosit ? ,et.etc. ei bine, acum avea OCAZIA extraordinara sa le arate tuturor rauvoitorilor si detractorilor lui ,ca-i primul BARBAT al tarii si sa atace sistemul ticalosit si sa-i caute la Ilicit , la evazionism ; sa taie salariile nesimtite din sistem ; sa stopeze sifonarea banului de la buget si sa-i adune pe jmecheri ,indiferent de culoarea politica si sa pregateasca mult promisele tzepe inca din campania electorala din 2004 ....a facut asa ceva ? NU ! NU ! NU ! si nici n-o s-o faca ! deci : minciuna-n fals e totul la acest Mesia de mahala ! Eu credeam ca te-ai gandit sa-i dai si tu o mana de ajutor, dar daca nu ai facut-o de buna voie uite ca acum o faci de nevoie. Vrei nu vrei v-a trebui sa-l ajuti cumva si unde mai pui ca intre timp te lasa si sa-l injuri cat vrei. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 19:38
De la: click_cont, la data 2010-05-15 18:26:25De la: gabigabi, la data 2010-05-15 17:36:30 m-am intrebat la un moment dat daca nu cumva Bas ' are dreptate si el lupta intr-adevar ptr. popor,impotriva mogulilor, a sistemului ticalosit ? ,et.etc. ei bine, acum avea OCAZIA extraordinara sa le arate tuturor rauvoitorilor si detractorilor lui ,ca-i primul BARBAT al tarii si sa atace sistemul ticalosit si sa-i caute la Ilicit , la evazionism ; sa taie salariile nesimtite din sistem ; sa stopeze sifonarea banului de la buget si sa-i adune pe jmecheri ,indiferent de culoarea politica si sa pregateasca mult promisele tzepe inca din campania electorala din 2004 ....a facut asa ceva ? NU ! NU ! NU ! si nici n-o s-o faca ! deci : minciuna-n fals e totul la acest Mesia de mahala ! Victorita , i-as fi dat acea mina de ajutor inca din 2004 ,ca d'aia l-am votat ....dar, spre deosebire de voi, unii dintre noi si-au dat seama ca BASESCU NU VA ataca SISTEMUL TICALOSIT, intrucit EL E SISTEMUL ! tu poti crede orice , in fapt , VIZIBIL cu ochiul liber este ca cei care ne-au jefuit sistematic tara, sunt APARATI DE BASESCU ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 22:09
click,
base s-a facut 20 de ani ca lucreaza. cred ca drojdeala intensiva, fara gheata, din ultimii ani l-a cam darimat. el a avut, constitutional vorbind, o singura pirghiuta, desemnarea p.m. a folosit-o aducindu-l pentru a 4 oara pe jupin boc. mai vrea vreun fan base sa spuna despre boc ce competent e? eu zic sa va recititi postarile de anul trecut. realitatea e ca au avut un an si jumatate in care base si boc au mintit ascunzind realitatea cea neagra. anul trecut au mintit pentru campania lui base, anul asta au mintit pentru ca realegerea lui base i-a legitimat din nou. uite ca in 4 luni s-a dus la vale si ultima bruma de credibilitate pe care au avut-o. nenea base a crezut ca daca iese pe sticla si ne arata degetul si tipa la noi, o sa lacrimam toti plini de incredere in incompetentii din guvern. spre surpriza curtenilor de la cotroceni chiar si cei care l-au votat pe voda au inceput sa-i ceara, nu sa taca, ci chiar demisia. poate boc sa taie cu barda ce vrea. ideea e ca nimeni (nici chiar portocalii) nu mai au incredere ca stiu ce fac. la fel ca iliescu si base va iesi pe usa din dos a istoriei. poate ia si pdl cu el. acest popor va trebui sa singereze mai mult pentru a vedea ca inginfarea si prostia se platesc. fanilor lui base, sa va fie rusine ca il mai sustineti cind el apare ca un nemernic si spune amaritilor din aceasta tara ca le va lua un "sfert din venituri si din pensii, nu din salarii", in timp ce el semneaza state de plata prin care inca da salarii de merit slugilor de la cotroceni. scutul sa va fie aproape. ps: pentru ca m-am saturat de udrea, anul asta voi petrece concediul in austria. in romanica nu voi mai cheltui un banut! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 05:53
De la: vaneamarin, la data 2010-05-15 08:41:48De la: Silviu, la data 2010-05-14 22:35:44Cine stie sa raspunda la intrebarile urmatoare, primeste gratuit, doua rigle la palma si vine si cu ta-su tuns, maine, pe forum: Mãi Vanea , atît poþi neicã ??? Nu ai ºtiut sã îi dai un rãspuns mai acãtãrii lui Silviu ??.... Nasol , naºpa !!! Ce se deduce din rãspunsul tãu inteligent ? Deducem cã tu din inteligenþã ºi nu din ranchiunã sau ofticã , invidie , "vezi" clar ce se întîmplã în jurul tãu !! Ai "putere" de analizã !! Nu te iei tu dupã vreo antenã ... sau alte prostii de genul Gâdea sau CTP- înverºunatul ( ãsta e înverºunat cã nu a ieºit la alegeri cum a prezis el ... )....Deci , a "reieºit" la tine în cap , cã Silviu îi urãºte pe pensionari , cã ãia nu þin cu Bãsescu .... ... ... Apropos Vanea , tu îl cunoºti pe Ghiºe ??... Cã vorbã lui Silviu , al dracului semeni în ... gândire ... ... dacã puneam ghilimele cuvântului gândire , era pleonasm ??? - întrebare de analizã pisihologicã ... Ghiºe !! O sã-þi fie recunoscãtor partidul , pentru înverºunarea de care dai dovadã !!! PS. Vãnicã , nu te ambala !! Vorbeam ºi eu aºaaaaa , ca opinia publicã ... nu de alta , dar pe Ghiºe , ca om politic , îl admir !! Pãi unde eram noi acum dacã nu era un Ghiºe , un Orban ?.... Unde ??...
|
9am187793 13 mesaje Membru din: 16/05/2010 |
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 06:03
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia FOTOMODELL!!Non Stop Acum ai ocazia sa petreci clipe fierbinti si de neuitat alaturi de o bruneta senuala , hai sa cunosti amor plin de pasiune si extaz..Te astept..Poze100%Reale!!!Sunam si Garantat 100%nu vei Regreta 0768406136 >>> 16 May 03:07 200L Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am187793 13 mesaje Membru din: 16/05/2010 |
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 06:08
De la: BASELEANA, la data 2008-10-07 20:11:35 Cita dreptate ai avut! Vezi ce inseamna sa te amesteci printre MAFIOTI ?
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 08:41
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-16 05:53:30De la: vaneamarin, la data 2010-05-15 08:41:48De la: Silviu, la data 2010-05-14 22:35:44Cine stie sa raspunda la intrebarile urmatoare, primeste gratuit, doua rigle la palma si vine si cu ta-su tuns, maine, pe forum: Nu ma ambalez deloc Adi.Din contra,m-a distrat mesajul tau Raporteaza abuz de limbaj |
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 09:48
De la: 9am187793, la data 2010-05-16 06:08:25De la: BASELEANA, la data 2008-10-07 20:11:35 Se va ajunge acolo cit de curind !
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 10:29
@camione - dar ca tu/ voi vorbiti ( si NU GINDITI) ca Boc, care vorbeste (dar NU GINDESTE ) intocmai ca Basescu, nu te ingrijoreaza ? .....aaaaa, pardon, asta a fost asaaaaa,o intrebare retorica, intrucit intii trebuie sa gindesti, sa analizezi si sa tragi niste concluzii ,ca se te poti ingrijora ca tu nu-ti mai aparti....ca ai devenit un sablon....o copie a cuiva sau un decor ptr. acel cineva !
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 10:42
In sfarsit vad pe televiziunile "celebre" un dram de solidaritate si ma tot intreb, de ce nu s-au trezit pana acum?
Cred ca asta cu taiarea toturor veniturilor bugetare chiar este o masura eficienta, poate ca acum se vor solidariza romanii si vor face intr-adevar dreptate in tara lor! De fapt cred ca asta este ideea. Niciodata nu mi-a fost dat sa vad, in presa si pe televiziuni, atatea salarii bugetare mediatizate si atata risipa scoasa la iveala! Dar asta nu e totul! Hai , Roania trezeste-te! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 11:01
De la: click_cont, la data 2010-05-16 10:42:49In sfarsit vad pe televiziunile "celebre" un dram de solidaritate si ma tot intreb, de ce nu s-au trezit pana acum? Da doamna,propun sa ii multumim presedintelui Basescu printr-o scrisoare a "oamenilor muncii", deoarece ne propune o o solidaritate absolut inedita . .SOLIDARITATEA IN JURUL DERBEDEULUI SEF SI A GASTII SALE DE LINGAI ,SOLIDARITATE IN VEDEREA DISTRUGERII ROMANIEI! PS:Felicitari celor care inteleg ca este nevoie de solidaritate cu Basescu si gasca lui. Sunt genul de oameni care devin solidari cu cei care le trag un pumn in nas si o flegma in ochi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 11:02
De la: 9am049573, la data 2010-05-15 22:09:11click, Da, nene, solidaritatea ta cu Romania e mare, iar modul in care gandesti lasa de dorit. Uiti ca nu lovesti in nimeni decat in tine. Dute in Austria si rami acolo pentru ca oricum daca te vei intoarce o sa ne iei le bascalie spunandu-ne ce bun esti tu si ce n-am fost noi in stare sa facem si pentru tine! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 11:05
De la: vaneamarin, la data 2010-05-16 11:01:54De la: click_cont, la data 2010-05-16 10:42:49In sfarsit vad pe televiziunile "celebre" un dram de solidaritate si ma tot intreb, de ce nu s-au trezit pana acum? Ti-am mai spus sa-ti vezi de treaba. Ai fost cumva instruit, in colivie, sa fii Gica Contra tinand un NU in brate toata viata? Felicitari ca ti-ai invatat lectia, dar nu uita ca FIECARE PASARE PE LIMBA EI PIERE! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 11:08
De la: click_cont, la data 2010-05-16 11:05:56De la: vaneamarin, la data 2010-05-16 11:01:54De la: click_cont, la data 2010-05-16 10:42:49In sfarsit vad pe televiziunile "celebre" un dram de solidaritate si ma tot intreb, de ce nu s-au trezit pana acum? Oki doki,cum spun cei de pe axa lu' Base .Sa nu uiti acest proverb pe care l-ai citat!
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 11:17
click,
spune te rog, "taierea cheltuielilor la institutiile" statului . altfel, inclin sa inteleg ca nu ai priceput o boaba din ce se intimpla. sau ma rog, intelegi dar nu poti sa o exprimi coerent. "taierea veniturilor bugetare" asa cum spui tu, se va intimpla in realitate in mod indirect: luind 25% din veniturile angajatilor la stat se diminueaza in proportie directa si veniturile la buget din impozitele pe salariile bugetarilor. asta inseamna ca deficitul nu se reduce prea mult prin aceasta masura pentru ca scad si veniturile la buget odata cu cheltuielile. a mai spus baselu, "Vreau sa stiti, sunt un adversar al venitului minim garantat. Este programul care iti garanteaza banii pe nemunca si rog Guvernul sa aiba in vedere ca acest program sa fie redus strict la cei care au nevoie"... "Stau oamenii si fermierii, sau cei care au teren, nu au cu cine culege, nu au cu cine insamanta. E plin de oameni care primesc venitul minim garantat si nu se duc sa culeaga o pruna din livada. Mergeti in mediul rural si veti vedea ca nimeni nu merge sa munceasca cu ziua. Sunt realitati create din demagogia voastra, a politicienilor". in marea lui experienta de a "combina tariile cu cuburi de gheata" si luat de val, ori din cauza ceaiului cu rom, cred ca base nu a priceput o boaba din ce inseamna "venitul minim garantat". asta nu e o forma de asistenta sociala dragi fan manelisti ci e o valoare care se ia in considerare la negocierea contractelor colective de munca, stat sau privat, si la stabilirea cuantumului ajutorului de somaj. valoarea asta e calculata in functie de banii de care are nevoie un om, care munceste, sa subziste timp de o luna. doamne, ce prostii mai poate spune! sa fiti multumiti ca l-ati ales... ... auzi la el, "nemunca" ... sunt oameni care se sinucid pentru ca desi muncesc ca niste sclavi nu pot sa-si intretina familiile si el, ales de multi dintre noi, ne spune cu nerusinarea intarita de votul din decembrie (inclusiv amaritilor care l-au votat): "terminati cu nemunca". PS: probabil multi dintre voi n-ati stiut vreodata ca podoaba eba era angajata consilier, cind base era primar, la luxten, firma care asigura iluminatul in bucuresti, pe citeva mii de euro, si venea la munca la 10 si pleca la 15.00. (parintii mei au votat-o pentru ca "prea se legau toti de fata omului"- voi ati avut probabil alte motive )
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 11:32
click,
e regretabil sa vad la cineva format dupa 1989 ca mai spune "modul in care gandesti lasa de dorit". Cu apetenta ta pentru relatiile umane si libertatea gindirii ai fi fost buna sa lucrezi in securitatea anilor 50. cred ca regreti ca nu ai prins "iepoca" lagarelor de reeducare. (te dau de gol postarile tale din decembrie si ianuarie) Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

in tara este un singur partid
bine'nteles cu ramificatii si denmiri diferite,intelegerea este sa le mearga afacerile
Basescu ,este dirijorul,habar nu are de tara! gasca lui sa traiasca bine ,cind nu-i merg afacerile ,apeleaza la dictonul "POPOR" la asa popor ,cine-i conducator?totusi 85% dintre membrii acestui popor au inceput sa se trezeasca
in timp pe pensionarii se dau de ai dracu de mai multe ori cu autobuzul doar ca sa ne faca in ciuda.Vai,tara merge prost iar de la tine aflam si unul din motive(in afara de lene si pampersi) :nu s-a introdus social security number care salva totul
dar n-ar fi asa de haios ca atunci cand le colectam dupa social security number .
.
Sa dam vina pe social security number,moguli,sistem de vot,Constitutie ,etc...Sa nu rostim insa numele celui care nu se poate rosti de catre muritorii de rand .
da, prietene, in clipa in care a iesit joi dupamasa la tv. si a spus " AM HOTARIT " ! asta ti-a spus : statul de drept, guvern, Parlament ,au incetat sa mai fie factorii normali de decizie intr-o rep. parlamentara ....au fost anulate prin acest : AM HOTARIT !