Info
x
Basescu
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 18:41
De la: radu_mamii, la data 2010-05-17 18:24:23 ...deturnare de dorinte neimplinite!!! Ai putea sa te resmnezi, minerii nu mai vin la Bucuresti pentru ca nu mai e Iliescu presedinte! |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 22:04
De la: Merry, la data 2010-05-17 09:27:50Silviu nu le face dusmanilor pe plac si stai cu noi!!! Merry, sau cum iti mai zici, esti departe de adevar! Daca eu sunt "dusmanul" tau, afla ca nu eu iti sunt dusman...Dusman iti sunt cei care te mint zilnic, te indoapa cu clisee, cu traznai anticonstitutionale pe banii tuturor, lucruri pe care nu vrei in ruptul capului sa le categorisesti ca atare...Noi, "dusmanii" tai cum ne zici, avem oleaca mai multa memorie, suntem sceptici cu cei ce promit marea cu sarea, pentru ca -inevitabil- ne intoarcem la "mapa profesionala" a fiecaruia, la CV-ul "lor"!!! Noi nu suntem "incremeniti in proiect", votam azi [2004] pe basescu, pentru ca in 2009 sa tragem linie si sa cantarim: s-a ales ceva din promisiunile -frumoase- de "atunci"? Si REACTIONAM, nu ramanem inchistati in autosuficienta, nu ne credem infailibili, ci supusi greslilor, inclusiv de apreciere... Tu ramai ACOLO, infailibila, omniscienta si-n "tabara" ebei/woodrei/videanului/fruzeverzilor/fluturilor si alte "personaje" al faunei portocalii care a inghitit Tara! Noi, astilalalti, ramanem cu Criza si cu D-zeu! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 22:14
De la: vasile_vali, la data 2010-05-17 22:04:48Dragul meu poti sa ramii inchistat in ce vei tu ,dar daca nu citeai printre rinduri vedeai ca postarea mea se referea la plecarea de pe forum a lui Silviu pentru ca a fost jignit de prea multe ori, de oameni care nu au respect pentru nimeni si nimic...si pentru cultura ta din generala merry vine de la mariana ,dar ce pot cere de la un..............daca studiai putin postarile mele vedeai ca eu am votat cu Remus Cernea si tu cu eba...punct!De la: Merry, la data 2010-05-17 09:27:50Silviu nu le face dusmanilor pe plac si stai cu noi!!!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 00:16
Cine este autorul urmãtoarelor cuvinte : nu ne va lovi criza, ne va lovi criza, suntem în crizã, vom ieºii din crizã în trimestrul I 2010, nu avem nevoie de împrumut, îl luam ca un colac de salvare, avem neaparat nevoie de împrumut, putem renegocia condiþiile, etc, etc ...?
Domnilor, de o competenþã cum rar s-a mai vãzut ! Personal, cum nici nu vreau sã mai vãd ! Într-o firmã privatã, cã tot vorbim în aceste zile de salvarea economiei private, dupã cel mult douã abateri de acest gen ... "raus" ! ! ! Dar cum dumnealui vorbeºte neîncetat de incompetentul stat ... nimic nu mã surprinde cã recunoaºte asta ! În legãturã cu propunerile sale mãreþe ... cât de naiv sã fi sã nu realizezi cã vor veni la Bugetul de Stat ºi mai puþini bani la sfârºit de an !? Pãi numai prin impozitarea unor venituri mai mici ... vorbim deja de un minus substanþial. ªi ce minus ! ! ! ªi în ce horã vom intra cu toþii în urma posibilei aplicãri a acestor mãsuri, fie cã suntem bugetari sau din privat ! Eheehe, naivi tati ! Vom ajunge exact la vorbele lui Boc ... ºi ale sale pãreri economice de genul: "situaþia catrastofalã a þãri cum nu s-a mai întâlnit de la finalul celui de-al doilea rãzboi mondial" .... ªi asta pe timp de pace ! Tot înainte fraþilor ! Mai ales fraþi portocalii ! Succesuri multe în activitatea voastrã de fruntaºi .... în ramurã ! PS. Cine-i mic ºi bolºevic ?
Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 00:42
Între timp s-a dat startul oficial la dezmãþ la preºedenþie : preºuri din fibrã de cocos, periuþe cu monturã de lemn cu fire pe ambele pãrþi, odorizante antitabac ºi celebrul aparat foto de 10.000 de euro !
CITAT .... În timp ce pensionarilor le scad veniturile, ca sã nu mai vorbim de bugetari ºi de alte categorii de angajaþi, Administraþia Prezidenþialã a gãsit resurse, financiare desigur, pentru a pãºi cu bine, la propriu, peste greutãþile de zi cu zi. Preºuri din fibrã de cocos pentru ºters picioarele, pentru care Administraþia Prezidenþialã a alocat suma de 310 lei, adicã 74,71 euro, 30 de "perii de unghii cu monturã de lemn cu fire pe ambele pãrþi", în valoare de aproape 1.000 de euro, adicã 31,932.7 lei, 50 de doze de "odorizant Glade pentru prizã, antitabac", dar ºi 300 de perechi de mãnuºi din cauciuc pentru menaj, mãrimile L ºi M, sunt doar o parte dintre achiziþiile necesare bunei funcþionãri a Administraþiei. ªi, pentru a ieºi în lume cu capul sus, Preºedinþia are nevoie de un aparat foto performant, pentru poze oficiale, pentru care este dispusã sã plãteascã peste 40.000 de lei. Într-o intervenþie la Realitatea TV, Valeriu Turcan, purtãtorul de cuvânt al Administraþiei Prezidenþiale, a þinut sã dea explicaþiile necesare. "Marea majoritate a informaþiilor sunt false. Periile sunt pentru curãþarea franjurilor la covoare, pe care le vor folosi femeile de serviciu. Nu achiziþioneazã nimeni mãnuºi pentru altceva decât pentru curãþarea toaletelor. În aceastã þarã, regulile de protecþie a muncii trebuie sã fie respectate. Aparatul foto nu este pentru pozele de familie a preºedintelui Traian Bãsescu. Sunt pentru a putea furniza presei române fotografii de la întâlnirile oficiale a le ºefului statului", a explicat Turcan. Mda ! Trãim decenii de împliniri mãreþe !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 02:13
De la: Dorinel, la data 2010-05-18 00:42:29Între timp s-a dat startul oficial la dezmãþ la preºedenþie : preºuri din fibrã de cocos, periuþe cu monturã de lemn cu fire pe ambele pãrþi, odorizante antitabac ºi celebrul aparat foto de 10.000 de euro ! Bai nea TUCALARE ,sau cum drac iti zice? v-ati luat aparat foto sa faceti poze pe luna? sau e aparat de retusat? sa-l faca pe chior frumos?ii face par sii planteaza si ochiul ailalt ? de ai luat aparat de genul ala i=a fa si tu sapaturi pe GOAGALE SI VEZI CAT COSTA UN APARAT FOTO canon dslr bun ,Dar sa te uiti la mai multe si sa vezi ca se poate face poze cu un DSLR si de 3000 exceptionale. Alea=s gogosi de tufa ce spui tu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
REGRETE 134 mesaje Membru din: 17/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 06:41
Hotii si amantii ,se inteleg din priviri !
Vasile Blaga a fost ales preºedinte al PDL cu 1097 de voturi pentru ºi 28 împotrivã. El a candidat cu moþiunea "PDL pentru o societate dreaptã" . Noul preºedinte a spus cã partidul are nevoie de unitate ºi este dispus sã colaboreze cu fostul premier Mihai Rãzvan Ungureanu în perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completatã de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberalã din care sã facã parte alãturi de PDL, Noua Republicã, PNÞCD, PER ºi Mihai Rãzvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL.
INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 09:04
9am178165,
ai gresit valoarea site-ului cu 499 de milioane de euro. asa ca pe toti cei care cer solidaritate si pling de mila lui boc si base sau isi sterg de pe fata vopselele de razboi, folosite in nov-dec 2009, ii rog sa citesca textul de mai jos: Implementarea proiectului de circa 500 de milioane de euro "eRomânia", ce îºi propune interconectarea întregii administraþii publice din þarã, se va finaliza în termen de cinci ani iar, odata cu implementarea, toþi funcþionarii de la ghiºee vor dispãrea pentru cã plata impozitelor ºi taxelor se va face exclusiv online, potrivit Ministrului Comunicaþiilor Gabriel Sandu." uite cum a fost batuta reforma de criza... si rosevelt a fost ales in perioada de criza si a reusit sa scoata america din criza anilor 930. asa ca motivul "ce vrei sa faca doar e criza?" e doar o alta justificare a faptului ca l-ati votat pe base, care l-a readus pe boc, care i-a readus pe udrea, berceanu, vladescu ... Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 152 mesaje Membru din: 21/09/2008 Oras: Timisoara |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 12:12
Am primit in e-mail zilele trecute un text insotit de cuvintele:" Tu de ce taci? Protesteaza si da mai departe!"
Am sa redau mai jos intregul text, asa cum l-am primit. Se pare ca ar proveni de pe "MCP Press Agency, Marian Popa" "Spânzuraþi-ne! Nu înþeleg de ce þipã Bãsescu la mine. De ce mã ameninþã cã intrã România în colaps. În ceea ce mã priveºte, þara mi se pare în colaps dintodeauna. De când m-am nãscut. Comuniºtii, nu ºtiu cum se fãcea, dar nu se ajungeau fãrã sã ne ia la contract porcul din coteþ. Erau stãpâni pe livada noastrã, pe cazanul cu þuicã, pe orãtãniile din bãtãturã. Pe capitaliºti i-am primit cu bucurie generoasã, aproape nefireascã.Trezirea din reverie m-a dus în primul colaps. În dificultate a fost þara ºi la mica privatizare, ºi la marea privatizare, ºi dupã ce am scãpat de primul FMI, ºi când duduia economia, ºi când cãutam luminiþa de la capãtul tunelului, pe care vãd cã n-am mai gãsit-o. Va fi fiind, probabil, lumânarea de la cãpãtâiul pãrinþilor ºi bunilor noºtri. ªi-acum aud cã România se duce fix în faliment. Iar Traian Bãsescu mã solicitã sã fiu solidarã nu ºtiu cu cine, sã dau 25% din leafa mea, 15% din pensia mea. Mã uit la Bãsescu ºi nu seamãnã a om aflat în crizã. Nici Guvernul sau Parlamentul nu sunt în crizã. Nici miile de hectare de vile nu-s crizate. Dar, defectul meu, am avut ochi de vãzut ºi urechi de auzit. - Da. Aparatul de stat este uriaº. Dar nu populaþia l-a fãcut uriaº.Voi, clasa politicã, l-aþi transformat în monstru. - Dacã existã un monstru care cãpuºeazã mediul privat, acela nu este profesorul, doctorul, inginerul, funcþionarul public; monstrul care a încãlecat þara asta sunteþi voi, clasa politicã. ªi pentru cã sunteþi la putere peste tot, voi, PDL, sunteþi grasul care l-a încãlecat pe slab! Cu contribuþia anterioarã, în ordine procentelor de reprezentare în structurile politice, a PSD (30%), a PNL(15%), a UDMR (6%) etc... Aþi devastat România cum nici popoarele migratoare n-ar fi reuºit. ªi-apoi aþi cãlãrit þara, aþi luat-o sub asuprire. Nici nu mai poate respira, de câtã clientelã i-aþi vârât pe gât. - Aþi spart instituþiile statului nu pentru cã aºa era necesar, ci pentru cã vã trebuiau posturi de conducere pentru clientela de partid. - Aþi creat instituþii noi nu pentru cã nu funcþiona statul fãrã ele, ci pentru cã aþi avut un mofturos cãruia, fiindcã i s-a nãzãrit sã fie mare director, mare preºedinte, i-aþi fabricat o instituþie. ªi nu v-a ajuns: an de an, legislaturã de legislaturã, aþi mai creat alte structuri; aþi adus directori noi, ceilalþi au rãmas în sistem. - Nu populaþia ocroteºte fãrãdelegea în þara asta, ci voi, cu cercurile voastre de interese cu tot. - Nu populaþia a votat pensii de 370.000.000 lei vechi. ªi venituri de 100.000 de euro pe an, de la stat.Voi, clasa politicã, aþi fãcut-o: în guvernele formate din partidele voastre, în parlamentul format din partidele voastre, iar legile le-a promulgat... instituþia preºedintelui României. - Nu mama - mare din pãmânt a distrus industria, a vândut petrolul ºi rafinãriile, a tãiat pãdurile ºi a mânãrit pãmânturile. Ministere conduse de voi, clasa politicã, au fãcut-o. Prefecturile voastre, consiliile judeþene ale voastre, primãriile voastre. - Nu populaþia a prãpãdit banii statului – sute ºi mii de miliarde de lei, munþi de bani- pe licitaþii trucate, pe lucrãri proaste, inutile, pe ºosele cu gropi, pe autostrãzi care înghit bani cu ghiotura, ci primarii voºtri, ai clasei politice; consilierii voºtri, ai clasei politice; miniºtri voºtri, ai clasei politice. - Nu populaþia a organizat doi ani întregi de dãnþuieli, de parcã venea sfârºitul lumii. Voi, clasa politicã, aþi fãcut-o. Pe banii cui?!! Pe ãºtia pe care-i tãiaþi azi de la pensionari! - V-aþi construit un aparat uriaº de represiune: ministere, agenþii, deconcentrate conduse de voi ºi clientela voastrã politicã. Prin ei, controlaþi tot, terorizaþi înstituþiile mai ceva decât poliþia politicã a lui Ceauºescu. - Nu populaþia se aflã în AGA ºi CA din companiile ºi bãncile de stat, plãtite, am vãzut, regeºte, ci voi, clasa politicã. - Nu populaþia a stricat þara asta la fiecare patru ani, ci voi, clasa politicã. Cum aþi venit, aþi distrus tot ceea ce a fãcut guvernul de dinainte ºi aþi luat-o iar de la zero. ªi-apoi, aþi rostogolit vinovãþii între voi, partidele politice, de parcã aþi fi jucat ping-pong cu România. Daþi-vã afarã întâi pe voi ºi clanurile voastre ºi-apoi sã v-atingeþi de pãrinþii noºtri! ªi veniþi, acum, sã mã trageþi de urechi pe mine. Sã ne trageþi de urechi pe noi, cã se duce România de râpã. Vreþi s-o scoateþi din crizã pe spinarea ºomerilor, a pensionarilor ºi a bugetarilor de execuþie, cei care vã þin în spate aleºii ºi numiþii, în funcþiile de conducere. Ce ce curaj? Cu ce moralitate? Pânã sã vã atingeþi de pensionarul ãla slãbãnog, de profesorul care v-a pus creionul în mânã, restructuraþi-vã întâi pe voi! Daþi-vã afarã ºi în ºomaj pe voi, pe oamenii voºtri, ai clasei politice, ºi dupã aceea scuipaþi pe noi. Dupã aceea umblaþi la salariile ºi pensiile necãjite. Dupã aceea sã-l certaþi pe bãtrân cã mai are îndrãzneala sã trãiascã, sã ducã România-n faliment, cu venitul lui... gras, de 500 sau 600 de lei. 1.Dacã nu sunteþi capabili sã comasaþi sau sã desfiinþaþi instituþiile de pomanã create de voi, clasa politicã, mãcar reduceþi numãrul de directori. Aveþi o droaie de ºefi. Aþi umplut þara de ºefi. Pe ei daþi-i afarã întâi ºi dupã aceea ajungeþi la pensionar. Sau la doctor. 2. Trei sferturi dintre directorii voºtri pe care i-aþi instalat, moþ, în instituþiile bugetare, au afaceri acasã. Fac afaceri cu banul public. Daþi-i pe aceºtia afarã! Nu ei sã mãnânce cu douã guri, ºi de la firma lor grasã, ºi de la buget, iar altul sã crape de foame! 3. Luaþi-vã clientela politicã din toate AGA ºi CA-urile companiilor de stat, de pe lângã primãrii, consilii judeþene ºi ministere. Aveþi deja directori acolo, existã specialiºti. 4. Daþi-vã afarã consilierii de la birourile demnitarului. De ce aþi crede cã ei sunt mai puþin paraziþi pe buget decât profesorul? 5. Daþi-vã afarã consilierii de pe lângã miniºtri, secretari de stat, subsecretari de stat, primari, prefecþi, preºedinþi de consilii judeþene, cãþel, purcel, directori generali, din companiile de stat, din parcurile industriale. 6. Încetaþi sã mai cãpuºaþi ministerele (primãriile, consiliile judeþene) cu clientela pe care o serviþi cu miliarde de euro. 7. Voi, clasa politicã, aþi creat ºi întreþineþi evaziunea fiscalã ºi munca la negru. Oamenii voºtri, ai partidelor, îi protejeazã. Îi apãrã de funcþionari, sã nu-i descopere. Îi apãrã de lege. 8.Dupã ce veþi face toate astea, abia atunci sã aveþi îndrãzneala sã vã legaþi de bãtrânii acestei þãri. Asta este România, dle Bãsescu. O ºtiþi, o cunoaºteþi, dar nu îndrãzniþi sã vã apropiaþi de clanuri. Dar vã este la îndemânã sã-i jupuiþi de vii pe bãtrâni. Sunt inofensivi. Ascultãtori. Mult prea blajini. Tãcuþi. Loviþi-i cu nãdejde! Nu þipã." Raporteaza abuz de limbaj
*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !*
*Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.*
*Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia*
*Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent.
Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat.
Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere."
(Serban Milcoveanu)**
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 15:46
De la: Merry, la data 2010-05-17 22:14:52De la: vasile_vali, la data 2010-05-17 22:04:48Dragul meu poti sa ramii inchistat in ce vei tu ,dar daca nu citeai printre rinduri vedeai ca postarea mea se referea la plecarea de pe forum a lui Silviu pentru ca a fost jignit de prea multe ori, de oameni care nu au respect pentru nimeni si nimic...si pentru cultura ta din generala merry vine de la mariana ,dar ce pot cere de la un..............daca studiai putin postarile mele vedeai ca eu am votat cu Remus Cernea si tu cu eba...punct!De la: Merry, la data 2010-05-17 09:27:50Silviu nu le face dusmanilor pe plac si stai cu noi!!! Ba dusman, ba "dragul meu", esti cam nehotarata! Cat despre Silviu, las' ca nici el nu e ra/e usa de biserica! Si stii vb: "cine seamana vant culege furtuna!"?, asa si cu el, numai ca pe votul lui/tau isi bat joc pedalaii de Tara! Numai tu nu vezi asta, sau ai pb. cu vederea? Cultura generala zici? Pe cat punem pariu ca te bat intr-o mana, intr-un picior sintr-un singur ochi? Dar-mi-te in integralitate? "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 16:09
Totusi sint categorii intregi de oameni care au nevoie de asistenta sociala. Pebsionarii si mamele cu copii mici sint doar 2. Mamele au un drept cistigat de 2 ani de ingrijire a copilului, care e f bun. Noi nu am avut asta. Ingrijeam la copil vreo 7 persoane. Toate cu servici. Pensionarii deja au intrat unii in panica. Si asta doar fiindca base are fobii impotriva tuturor. Singura pedepsa ce i-as da-o acestui individ ptr ce arunca in societate si ii PUNE PE ALTII SA FACA, ar fi sa-l pun sa traiasca cu 300 lei. Atit
Iar la bloc cind nu ai venit, NU AI NICI O SURSA DE BANI. NIMIC. DOAR RUDE SAU CITIVA PRIETENI. SA VA DEA DUMNEZEU ACEESI SITUATIE CEI CARE II INVIDIATI PE CEI DE LA BLOC. Sau dati-le din terenurile voastre, daca ii invidiati. Ca eu, de exemplu m-am nascut in mijlocul betoanelor, si cind mi-am facut gradina cu alti 100, au transformat primariile terenul in halda de gunoi. Asa inteleg ei sa ajute oamenii. Si voi invidiati oamenii de la bloc. Sa aveti parte de "bogatia" lor. A reusit base sa scindeze oamenii, mai rau ca o armata de ocupatie. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 16:10
Vorbesc la modul general, ca in particular fiecare si le stie pe ale lui.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 834 mesaje Membru din: 13/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 16:13
Eu am firma mea,tu ai firma ta , el are.........
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 16:16
De la: Denis, la data 2010-05-18 16:13:44Eu am firma mea,tu ai firma ta , el are......... Ce faci. Iti numeri firmele.
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 16:45
De la: 9am049573, la data 2010-05-18 09:04:429am178165, Adevarat, am gresit, scuze! Vedeti, eu eram buna de ministru de finante, ca le dadeam bani la escrocii de ministrii, premier, presedinte cu firul nu cu polonicul, iar protectia sociala as fi asigurat-o dupa toate regulile umanitatii, si ale civilizatiei secolului XXI. MAI VEDEAU HOTII DE UDREA, BERCEANU, VIDEANU, MARELE ESCROC SI INTERLOP BASESCU BANI DE LA MINE, POATE SCATOALCE DUPA CEAFA DE AVEA CE SA LE TREPIDEZE CREIERII ( CHIT CA PLECAM, DAR ASTA NU MAI CONTA PENTRU CINEVA CA MINE). Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 16:51
Si escrocul de seitan de ce angajeaza azi alt secretar de stat?
Asa de plini de bani suntem? Adica din alocatia baietelului meu se taie, din indemnizatia pentru mame de ingrijire a copilului se taie, din salariul sotului meu se taie, dar ANGAJARI IN MINISTERE SE FAC, TICALOSILOR SI MONSTRILOR CU CHIP UMAN CE SUNTETI , MINISTRI CAINI SI INUMANI? UNDE ESTI IMPOSTORULE SI NELEGITIMULE BASESCU, CEL CARE VREI SA SMULGI PAMPERSUL DE LA FUNDULETUL FIULUI MEU, UNDE ESTI SA VEZI TORTIONARULE CUM SE FAC LA ANGAJARI PRIN MINISTERE, NU V-AR AJUTA DUMNEZEU DE CRIMINALI CE SUNTETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 17:57
De la: 9am178165, la data 2010-05-18 16:45:05De la: 9am049573, la data 2010-05-18 09:04:429am178165, Cam mari aspiratiile tale! Mda, "cine-imparte parte-si face", ma tot intreb cata parte iti faceai daca erai si ministru nu numai o nemernica de bugetara (a se retine: nu generalizez). Ne fereasca Sfantu' de dreptatea impartita de tine...cui ai fi impartit si cum.
|
vic_viv2000 39 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 18:16
De la: 9am178165, la data 2010-05-18 16:51:36Si escrocul de seitan de ce angajeaza azi alt secretar de stat? Eu cred ca n-o sa ia numai marginile aurite de la acei pempersi! Si cred ca n-o sa provoace nici o paguba la bugetul tau! Pacat de ceilalti bugetari cu venituri mici, care chiar nu merita, dar, ce sa-i faci, asa ne trebuie daca v-am lasat sa va cocotati la noi in spate. Cred ca ar tebui sa va dati jos de buna voie, nu de alta dar vom fi nevoiti sa va trantim. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 18:51
De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 16:09:16 Aceasta propozitie a lui Mihai, este cea mai buna si mai clara descriere a intregii activitati a lui Basescu de cand este el "presesedinte".Este exact ce cred si eu,niciodata, in afara de comunistii aia chiar veniti pe tancurile rusesti,nu a mai reusit cineva un astfel de atac profund distructiv fata de poporul roman.Romanii sunt acum chipurile milogi ai statului,lenesi care nu doresc sa munceasca ,lipsiti de solidaritate in jurul maretului carmaci al natiunii ,asmutiti de el unii impotriva altora pentru o mai buna si mai usoara stapanire ,cu lipsa de respect indusa treptat fata de doctori,profesori,si fata de puterile statului care nu sunt in mana sa. Asta este Romania lui Basescu acum ,una trista ,saraca si dezbinata!O ARMATA DE OCUPATIE ,NU PUTEA SA FACA MAI MULT RAU ROMANIEI IN INCERCAREA DE A O ASERVI TOTAL ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 19:29
De la: vaneamarin, la data 2010-05-18 18:51:56De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 16:09:16 Nu a fãcut Bãsescu nimic !! Ce scindare ??? Aveþi orbu' gãinii ?? La Vanea accept , cã el în "lupta" lui contra nici el nu mai ºtie ce , importanta sã sune "jos Bãsescu"..., nu am pretenþii , dar tu Miºule ??? Bãsescu dirijeazã !! ªi dirijeazã cum poate , ce cu înverºunare vor unii ºmecheri de Bucureºti sã ne impunã ca ºi crez , ca punct de vedere : "Ce credeþi...nu-i aºa cã .... pãi dacã asta s-ar întâmpla... " Noi aici , ne-am bãtut de ne-am rupt pe zvonisticã !! Sigur , unii încã mai sperã , cã în al 12-lea ceas , poate , poate vor pune iar mâna pe putere....Dar , e greu acum !! Între timp , poporul a aflat !!
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 19:36
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-18 19:29:23De la: vaneamarin, la data 2010-05-18 18:51:56De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 16:09:16 Adi,drama ta si a lui Base exact asta este ,cea citata de tine:"INTRE TIMP, POPORUL A AFLAT ".Auzi,da-i telefon la Nashul pe B1TV, ca doar acolo se mai strang frustratii lui Base si se balbaie in direct in fata natiunii .Restul "au aflat" deja cum stau lucrurile.PS:Adi,scuza te rog poporul roman ,nu toti au data mana cu Base ca tine,ramanand de atunci paralizati psihic si incapabili sa vada lucrurile corect.
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 19:37
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-18 19:29:23De la: vaneamarin, la data 2010-05-18 18:51:56De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 16:09:16 Culmea, la mine in familie, au impresia ca tin cu base, iar ai mei nu. Si cind ma duc la fi-mea, e invers. Au impresia ca nu tin cu el, iar ei tin. Deci e clar. Culmea e ca nu ma intereseaza politica ci sa nu mi se mai vorbeasca in familie de base. Este o situatie aproape identica cu cea din timpul lui ili. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 19:48
De la: vaneamarin, la data 2010-05-18 19:36:56De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-18 19:29:23De la: vaneamarin, la data 2010-05-18 18:51:56De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 16:09:16 Marine , mã pregãteam pentru mitingul de mâine !! ªi la birou , le-am fãcut colegilor cunoºtinþã cu "pãrerile" poporului român , pe un forum !...9 am !... Am râs cu lacrimi 2 ore într-una !!!!!!!! Deci , încã o datã , în ceea ce mã priveºte , habar nu ai tu ... Eu , despre tine am spus mereu ce simþeam !!..... cã vrei sã te "impui" ........ Atât !! Nu mi-am permis vreodatã sã-mi dau cu pãrerea despre CINE eºti tu .... ce faci tu în viaþa ta realã .... Dacã nu ºti cu cine stai de vorbã sigur sutã la sutã , de ce te hazardezi în expresii derizorii ?? Câºtigi ceva ?? Sã nu crezi cã replica ta e inteligentã , repetând ce spun eu !! Dimpotrivã ... Nu am înþeles niciodatã , însã .... cine te chinuie , cã aºa pari ... un chinuit !... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 19:51
De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 19:37:42De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-18 19:29:23De la: vaneamarin, la data 2010-05-18 18:51:56De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 16:09:16 Scuze Mihai,cred ca fara sa vreau te-am bagat intr-o problema in care nu doreai sa te implici,stiu ca nu te omori dupa politica .Sincer,imi cer scuze si cred ca este vina mea deoarece am pornit in ce am scris ,cu cele spuse de tine.Puteam sa nu te citez pe tine ci doar sa spun direct ce am de spus .Nu am dorit insa absolut deloc sa ajungi sa inseli... "pretentiile" pe care le avea Adi de la tine .
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 19:56
De la: vaneamarin, la data 2010-05-18 19:51:53De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 19:37:42De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-18 19:29:23De la: vaneamarin, la data 2010-05-18 18:51:56De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 16:09:16 Miºule , tu ai înþeles ceva din postarea asta , cã eu unul ... nu ?!..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 19:59
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-18 19:48:42De la: vaneamarin, la data 2010-05-18 19:36:56De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-18 19:29:23De la: vaneamarin, la data 2010-05-18 18:51:56De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 16:09:16 Adi,dintre sustinatorii lui Base sa stii ca intr-un fel imi esti cel mai simpatic .Sunt foarte onest si serios cand spun asta (pe bune, indiferent de ce urmeaza mai departe).Esti insa simpatic doar atunci cand nu scapi in visinata si cand nu injuri ca un birjar.Altfel, tu esti printre putinii fani Basescieni pe care ii inteleg. Cand cineva ARE ONOAREA IN VIATA SA DEA MANA CU BASESCU ,RAMANE VRAJIT DE FLACARA VIOLET IAR VIATA LUI ARE DEJA UN SENS CLAR :SPRIJINIREA NECONDITIONATA A LUI BASESCU!
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 20:04
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-18 19:56:45De la: vaneamarin, la data 2010-05-18 19:51:53De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 19:37:42De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-18 19:29:23De la: vaneamarin, la data 2010-05-18 18:51:56De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 16:09:16 Nu-ti bate capul Adi,tu nu in general nu intelegi mai nimic dar te pronunti mereu plin de siguranta... de partea lui Base. Apararea lui Base si cateva glumite tampite prin "cafenelele" forumului sunt tot ce faci tu. Flacara violet deja te-a ars prea tare si nu cred ca se mai poate pune problema sa mai intelegi candva lucrurile sau sa reusesti sa discuti logic .
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 20:05
Camioneros, eu am TOTI din jurul meu bugetari. o intimplare. Parintii mei sint putin in panica. Fata mea pleaca din tara, la anul.
Eu ma abtin cu greu sa nu discut politica. dar e ceva similar cu ce a fost in anii 90, Doar ca acum sint loviti bugetarii. Si culmea particularii, populatia, inca nu si-a revenit. Situatia e grava. Nu vor mai fii bani ptr toti. Prin bugetari intrau bani in societate. Aici e problema. ca e base, ca nu e, nu stiu. Dar se vede ca nu e bine sa micsorezi masa monetara in timp de criza. Ci trebuiesc investitii in partea care face bani. Economia reala. Oi fi eu demodat? Nu stiu. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 20:17
De la: vaneamarin, la data 2010-05-18 19:59:41De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-18 19:48:42De la: vaneamarin, la data 2010-05-18 19:36:56De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-18 19:29:23De la: vaneamarin, la data 2010-05-18 18:51:56De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 16:09:16 ... Marine , Marine .... Un singur lucru , vreau sã ºti , dar o spun public , sã fie clar ºi pentru restul lumii , ce gândesc asemeni þie : NU BEAU !! De fel nu sunt un beutor !! . beau numai ocazional , puþin ºi o condiþie necesarã - GENUIN - !! URÃSC BEÞIVII !! ...Acesta este un forum ... totul este virtual , inclusiv ... o bere ! .....ªi mai ales , preferata mea o viºinatã ... VIRTUAL !... înþelegi oare acest cuvânt în toatã splendoarea lui , sau numai dacã partidul þi-o cere ?? La capitolul birjar ? ... pot deveni , atunci când sunt provocat !! Nu mã pot opri uºor , pentru cã sunt greu de oprit !! Provocarea , pentru unul ca mine , reprezintã ceva de o laºitate groteascã !... ºi nu rezist sã mã abþin , deºi , crede-mã , aº vrea !....Urãsc laºii , pentru cã acestora le lipsesc scrupulele ! Nu sunt bãrbaþi !! Sunt meschini ... ºi în general inculþi ! ... De aceea , I show no merci .... Numai de bine !! PS. Pãcat , cã toate mesajele tale sunt însoþite de frustrarea cã ... ai pierdut în faþa lui Bãse !! Important ar fi sã te trezeºti !! El este totuºi Preºedintele Statului Român !! Tu ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 20:20
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-18 19:48:42 Inteleg Adi,si eu cu prietenii mei am ras de tine si de altii ca tine mereu ,este practic irezistibil.Imi dau seama ca si colegii tai rad de tine ,sunt si ei oameni asa ca ii inteleg .Nu ma bucur ca rad aia de tine dar ma bucur ca nu iti dau inca pumni in freza. .Deja nu prea mai rade nimeni in Romania la hahaieli basesciene,reactia este de repulsie.
|
|
|

,nu toti au data mana cu Base ca tine,ramanand de atunci paralizati psihic si incapabili sa vada lucrurile corect.
. beau numai ocazional , puþin ºi o condiþie necesarã - GENUIN - !! URÃSC BEÞIVII !! ...