back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 21:29

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 21:35

România are nevoie urgentã de idealiºti c-o moralã ireproºabilã ºi-un profesionalism vecin cu genialitatea, altfel....

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Mai 2010, ora 21:40

De la: mytcor, la data 2010-05-20 21:35:37România are nevoie urgentã de idealiºti c-o moralã ireproºabilã ºi-un profesionalism vecin cu genialitatea, altfel....

Cred ca-i are...sunt aia mici si harnici care fac treaba fara sa se bage in fata, cu sefi arivisti care-i storc de cad morti la locul de munca...la propriu.

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 21:41

De la: mytcor, la data 2010-05-20 21:20:30
Vannea, ce-ai prefera; sã raportez abuz de limbaj, sau sã-þi rãspund asemenea ?...

Nu stiu draga Mytcor .Sa chibzuim... Daca dai raport de limbaj atunci ti-ar trebui ceva mai grav.. .Te pot ajuta in sensul asta spunand spre exemplu ca prostia ta a atins cote monstruase si ca jigodismul tau nu mai are egal pe acest forum. Sper sa te ajute in demersul tau de a raporta si sa reprezinte o buna completare a dovezilor pe care deja le ai impotriva mea .Hai sa mai spun iar ca esti prost ca poate nu ajungeau textele anterioare.Si papagal! Succes daca mergi pe varianta asta! Ah,ca sa fim siguri uite,iti mai spun iar ca esti prost ca poate te ajuta si mai mult in raport.PROST ,Mytcor asta este prost dom' administrator ,chiar cred sincer asta ! Imi pare rau ca ii spun asta pe forumul dumneavoastra dar stiti,nu am avut alta ocazie.... .Nu este vina mea ,aici l-am cunoscut .

Asa,daca mergi pe varianta cu raspunsul "asemenea" ar trebui sa te gandesti daca merit sau nu asa ceva.Tu meriti crede-ma,eu nu ! Daca nu te intereseaza dreptatea atunci poti sa imi spui ca sunt prost,pupincurist,chestii cum ti-am spus eu tie. Eu insa le-am spus in mod corect iar tu le-ai spune doar ca un prost ca sa te razbuni . .Nu-i frumos Mytcor sa faci asa ceva ,astfel de chestii se spun doar cand ai intr-adevar dreptate asa cum eu am in privinta ta . Te rog sa iti reconsideri atitudinea si sa te gandesti,indiferent ce atitudine vei adopta ,la faptul ca esti prost,marlan si pupincurist basescian abject .

Pe scurt ,datorita faptului ca esti prost vei lua sigur o decizie gresita .

PS:Adopta ce varianta vrei Mytcor,nu vreau sa te manipulez,nu imi permit sa iti influentez deciziile

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 21:42

De la: mytcor, la data 2010-05-20 21:35:37România are nevoie urgentã de idealiºti c-o moralã ireproºabilã ºi-un profesionalism vecin cu genialitatea, altfel....

Ca Base ...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 21:52

De la: vaneamarin, la data 2010-05-20 21:41:29
De la: mytcor, la data 2010-05-20 21:20:30
Vannea, ce-ai prefera; sã raportez abuz de limbaj, sau sã-þi rãspund asemenea ?...

Nu stiu draga Mytcor .Sa chibzuim... Daca dai raport de limbaj atunci ti-ar trebui ceva mai grav.. .Te pot ajuta in sensul asta spunand spre exemplu ca prostia ta a atins cote monstruase si ca jigodismul tau nu mai are egal pe acest forum. Sper sa te ajute in demersul tau de a raporta si sa reprezinte o buna completare a dovezilor pe care deja le ai impotriva mea .Hai sa mai spun iar ca esti prost ca poate nu ajungeau textele anterioare.Si papagal! Succes daca mergi pe varianta asta! Ah,ca sa fim siguri uite,iti mai spun iar ca esti prost ca poate te ajuta si mai mult in raport.PROST ,Mytcor asta este prost dom' administrator ,chiar cred sincer asta ! Imi pare rau ca ii spun asta pe forumul dumneavoastra dar stiti,nu am avut alta ocazie.... .Nu este vina mea ,aici l-am cunoscut .

Asa,daca mergi pe varianta cu raspunsul "asemenea" ar trebui sa te gandesti daca merit sau nu asa ceva.Tu meriti crede-ma,eu nu ! Daca nu te intereseaza dreptatea atunci poti sa imi spui ca sunt prost,pupincurist,chestii cum ti-am spus eu tie. Eu insa le-am spus in mod corect iar tu le-ai spune doar ca un prost ca sa te razbuni . .Nu-i frumos Mytcor sa faci asa ceva ,astfel de chestii se spun doar cand ai intr-adevar dreptate asa cum eu am in privinta ta . Te rog sa iti reconsideri atitudinea si sa te gandesti,indiferent ce atitudine vei adopta ,la faptul ca esti prost,marlan si pupincurist basescian abject .

Pe scurt ,datorita faptului ca esti prost vei lua sigur o decizie gresita .

PS:Adopta ce varianta vrei Mytcor,nu vreau sa te manipulez,nu imi permit sa iti influentez deciziile

...nici una , nici alta ,....Vannea !.. tot timpu' existã ºi-o a treia cale, o a patra , a cincea...etc etc !....

Þiþ-ai cam dat "arama"pe faþã Vannea, ai refulat suficient, sau nu-i decât începutul ?!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 21:55

De la: Ingrid, la data 2010-05-20 21:40:53

Cred ca-i are...sunt aia mici si harnici care fac treaba fara sa se bage in fata, cu sefi arivisti care-i storc de cad morti la locul de munca...la propriu.

mytcor

9181 mesaje

...chiar ºi-acum, p-acest "praf", se gãsesc în Ro. peste 400 manageri de top, tineri, FOLOSIÞI-I !... AFARÃ CU HODOROGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 20 Mai 2010, ora 21:56

Ufff! stateam cu sufletul la gura.... legat de cearta voastra..

Cat priveste cei 400 de manageri...nu stiu de unde e numarul, dar n-ajung ,,nici pe-o masea''

Poate nu mai stii ce structuri uriase au firmele din Romania...numai Romtelecomul singur ae mult mai multi...pe caprarii la HR, la financiar, la vanzari, la IT,,,etc, etc...

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Mai 2010, ora 23:44

Mytcore, managerii aia adevarati nu se angajeaza la sta sa fie platiti dupa legea salarizarii unitare un de etalonul este "secretarul de stat" cu 1000 de euor pe luna.
Si, chiar daca i-ar apuca subit un patriotism sinucigas, nu-i angajeaza alde Vanghelie. Il prefera pe Voicu.
Si la PDL, prietenii nostri portocalii, nu e altfel.
Din pacate.
Gaseste-ti alta teza.
Am un manager in familie si stiu ce spun.
Nu se intoarce de la 2500 de euro la salariul de bugetar si sa dispuna masuri pe care nu i le aproba nimeni.
Politicienii sunt beleaua, nu managerii.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 00:06

mytcor

9189 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 13:35 CITEAZA RASPUNDE

1. Sistemul de salarizare prin rating
2. Sistemul de salarizare netarifar.
3. Sisteme mixte de salarizare
4. Sisteme de participare la profit

...ªezi blând Silviule, am ºi eu unul. nu-i încã manager de top, ci numai enrty level, ºtiu exact despre ce vorbesc.

din pãcate nu se prea doresc politicienii din Ro sã-i aibã-n preajmã, ºi-atunci, evident, aleg multinaþionalele de pe teritoriul Ro. sau emigrarea.

Nici T Bãsecu n-a dat cine ºtie ce semne de disperare, poate dacã s-ar vopsi în portocaliu,...cine ºtie...dar pânã atunci, poa' s-aºtepte mult ºi bine....dacã-ntre timp n-o sã-l linºeze proprii sãi "manageri"

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 01:05

Un topic pe mãsura ... penibilitãþii ! Un topic alarmant de penibil, pe mãsura personajului de care se tot discutã de ceva ani buni în România ! ªi se tot discutã ... ºi se tot discutã ... Pur ºi simplu inutil ! Afarã plouã ºi proºti danseazã ! Încã !
Viaþa în România o sã fie un mare cã..t ºi noi o sa fim plini de viaþã !
Succesuri tovarãºi pedelachei ºi penelachei !
Succesuri ºi celor ce mai au încã un mg de încredere în actuala clicã politicã dâmboviþeanã !
Eu unul, sã mã f.t în toþi, de la tovarãºul Bãsescu ºi premierul Bulã, ºi pãnã la tot ce înseamnã PSD, PNL, PD-L, UDMR, PC, UNPR ...
Toþi niºte --- þãrani parveniþi !
Mã mir cum încã mai puneþi atâta suflet în aceste discuþii inutile. Mai bine o bere bãieþi !

PS. Sã-þi fie ruºine Dinu Patriciu ... pentru tot rãul pe care l-ai adus ...!

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
9am188269

9 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 07:48

Daca va uitati bine la figura lui Basescu ,demagog,sarlatan,perfid,prefacut,mincinos,incapabil,profitor,atunci intelegeti dece merg treburile asa de bine in Romania.
Este normal sa se dezvolte o clasa politica ,dupa chipul si asemanarea lui Basescu,care nu este controlata de nimeni,cum fura avutia nationala,Bugetul si in loc sa fie trasa la raspundere de poporul care ia votat ,care le plateste salarii astronomice,isi permite sa le stabileasca conditia de supravetuire a populatiei .Cit de suveran este poporul ????? ????

????

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 07:49

Traian Basescu l-a decorat cu cea mai inalta distinctie militara pe timp de pace a statului roman pe fostul sef al Militiei si al Securitatii, ministrul de Interne George Homostean. Numele lui apare inclusiv in raportul Comisiei "Tismaneanu" care condamna crimele comunismului.

Homostean este vinovat de coordonarea asasinarii unor protestestari anticomunisti in cadrul operatiunii "Autobuzul",si a fost implicat in uciderea in batatie, in beciurile Securitatii, a disidentului Gheorge Ursu.

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul prezidential 448 in data de 26 aprilie 2010, cu prilejul Zilei Veteranilor de Razboi, iar numele lui Homostean a fost plasat in coada unei liste cu 23 de ofiteri in retragere decorati.

Homostean a fost ministru de Interne in perioada comunista, timp de aproape zece ani, in timpul guvernelor Ilie Verdet si Constantin Dascalescu, iar in biografia oficiala facuta de Ministerul Internelor se face si o referire la operatiunea sangeroasa "Autobuzul".

Decorat de Traian Basescu cu Ordinul Virtutea Militara in grad de Cavaler, George Homostean este chiar unul dintre cei condamnati in Raportul Final al Comisiei Prezidentiale pentru Analiza Dictaturii Comuniste din Romania, la pagina 631.

PS:Mytcor,vezi ca ai ocazia acum sa dai un link ,ca nuca in perete,catre un filmulet de pe Youtube

9am188269

9 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 07:52

De la: Silviu, la data 2010-05-20 23:44:22Mytcore, managerii aia adevarati nu se angajeaza la sta sa fie platiti dupa legea salarizarii unitare un de etalonul este "secretarul de stat" cu 1000 de euor pe luna.
Si, chiar daca i-ar apuca subit un patriotism sinucigas, nu-i angajeaza alde Vanghelie. Il prefera pe Voicu.
Si la PDL, prietenii nostri portocalii, nu e altfel.
Din pacate.
Daca va uitati bine la figura lui Basescu ,demagog,sarlatan,perfid,prefacut,mincinos,incapabil,profitor,atunci intelegeti dece merg treburile asa de bine in Romania.
Este normal sa se dezvolte o clasa politica ,dupa chipul si asemanarea lui Basescu,care nu este controlata de nimeni,cum fura avutia nationala,Bugetul si in loc sa fie trasa la raspundere de poporul care ia votat ,care le plateste salarii astronomice,isi permite sa le stabileasca conditia de supravetuire a populatiei .Cit de suveran este poporul ????? ????

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 09:31

De la: Ingrid, la data 2010-05-20 21:56:58Ufff! stateam cu sufletul la gura.... legat de cearta voastra..

Cat priveste cei 400 de manageri...nu stiu de unde e numarul, dar n-ajung ,,nici pe-o masea''

Poate nu mai stii ce structuri uriase au firmele din Romania...numai Romtelecomul singur ae mult mai multi...pe caprarii la HR, la financiar, la vanzari, la IT,,,etc, etc...

Ungurii si-au redus parlamentarii cu 50%
La romani numai pe hartia referendumului!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 10:28

De la: Denis, la data 2010-05-21 09:31:11
De la: Ingrid, la data 2010-05-20 21:56:58Ufff! stateam cu sufletul la gura.... legat de cearta voastra..

Ungurii si-au redus parlamentarii cu 50%
La romani numai pe hartia referendumului!

Da,au facut un lucru foarte bun.La o populatie de 10 milioane de locuitori au redus numarul de parlamentari la 200, ceea ce inseamna un parlamentar la fiecare 50000 locuitori ,exact cam ceea ce este la noi ACUM. Bine ca ne-au urmat exemplul .Cand o sa reduca numarul de prlamentari la 100 (probabil niciodata) atunci actiunea lor va putea sa fie invocata si in sprijinul miscorarii numarului de parlamentari in Romania,pana atunci insa ..nu . .

Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 11:23

Nu vã mai uitaþi fraþi români , mereu în curþile altora ...
Alþii au fãcut ce au crezut de cuviinþã , în situaþia datã LOR !!! Nu nouã !!
La noi ºi dacã am vrea nu se poate face :
1. Legislaþie greoaie , birocratã la maxim , interpretabilã
2. Oameni pregãtiþi avem , dar nu au coaie !!
3. Opoziþia de dragul miºtoului e în floare !!
4. "rãzboaiele" -cine a fost de vinã - sau -cine ne-a furat - ... duc într-o eternã facere de .... nimic !!

Nimeni nu are curaj sã facã nimic !! Ãsta e adevãrul !! Când vrei sã faci , nu te lasã legea ! Sã schimbi legea dureazã mult prea mult !! Intervine descurajarea , pe urmã resemnarea , pe urmã fuga de rãspunderi ºi aruncarea pisicii moarte în curtea vecinilor !...

Nu se poate continua la nesfãrºit cu debandada asta fãrã noimã !! Cu urlete de protest de doi lei !!
Mãsuri trebuiesc luate , indiferent pe cine lezeazã ... Riscuri ce în economia de piaþã liberã sunt permanent prezente ...
Avem negociatori cu coaiele-n gât de fricã , în loc sã le þinã ºi ei la locul lor , cum ar fi normal !!
Avem profesioniºti , în þarã ºi peste hotare , dar nimeni nu-i invitã la nici o participare ...
Numai gura e bunã , de noi toþi !! La acþiune , lãsãm pe alþii sã-ºi rupã unghiile ...

La masa tratativelor , nu am vãzut o secundã , TOÞI politicienii unde sã dezbatã soluþiile anticrizã social-economicã ROMÂNEASCÃ !!
TOATÃ LUMEA SE UITÃ ÎN CURTEA ALTORA !!!
De ce ??????
Dacã politicul (cum este ºi normal ) , nu are nici o soluþie , de fricã sau din neºtiinþã purã , sã lase locul oamenilor ce se pricep !! Punct !
Sã le dãm mânã liberã , cã oricum nu mai este nimic de câºtigat/pierdut ....
Sã nu mai permitem , noi , românii , sã-ºi mai batã joc de noi nimeni !! Indiferent de cum îl cheamã pe respectiv !!

Fapte fraþilor !! Nu vorbe !!!
Cã vorbele astea goale nu þin de foame nimãnui !!!

Iar Psd , Pnl sã tacã dracului din gurã , cã au fost la guvernare ºi nu au fãcut altceva decât sã-ºi batã joc de poporul român !..... Nu au fãcut nimic , iar acum plesnesc de inteligenþã , dar singurul lucru ce îl pot debita este , Boc nu e bun , Bãsescu e un tiran.... Vai de capul nostru !! Vai de mamele nostre de amãrâþi !! Unde era vehemenþa unora de îi susþineþi aici pe forum când guvernau respectivii dãºtepþi ??? UNDEEEE ?????

Buuun , nu e momentul amintirilor , dar ce dracului vor sã negocieze opoziþia asta , decapitarea lui Bãsescu ??? ªi cu þara românescã cum rãmâne ??? Cu noi cum rãmâne ???? De noi pe cine dracului doare-n ... cot ??? NOI , POPORUL ??????
De rãzboaie politice ne mai arde nouã acum, ???
psd , pnl , aþi auzit vreodatã de uniune naþionalã în rezolvarea gravelor probleme social-economice ale societãþii ce o reprezentaþi în înalte funcþii de conducere ale þãrii ????

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 11:30

De la: Dorinel, la data 2010-05-21 01:05:47Un topic pe mãsura ... penibilitãþii ! Un topic alarmant de penibil, pe mãsura personajului de care se tot discutã de ceva ani buni în România ! ªi se tot discutã ... ºi se tot discutã ... Pur ºi simplu inutil ! Afarã plouã ºi proºti danseazã ! Încã !
Succesuri ºi celor ce mai au încã un mg de încredere în actuala clicã politicã dâmboviþeanã !
Eu unul, sã mã f.t în toþi, de la tovarãºul Bãsescu ºi premierul Bulã, ºi pãnã la tot ce înseamnã PSD, PNL, PD-L, UDMR, PC, UNPR ...
Mã mir cum încã mai puneþi atâta suflet în aceste discuþii inutile. Mai bine o bere bãieþi !

Bãi lãturã , du-te ºi fã-þi un hara-kiri , pesimistu' þãrii de servici !!
Mai plictiseºte ºi alte forumuri cu "inteligenþa" ta de nivel de ... genuchiul broaºtei !!
Ascunde-te dracului , cã iar te faci de râsul lumii cu dejecþiile tale -nondocte

Dã un copy-paste , ceva , sã ne arãþi tu ce inteligent eºti , leucã-n gard

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 11:43

De la: Dorinel, la data 2010-05-21 01:05:47Un topic pe mãsura ... penibilitãþii ! Un topic alarmant de penibil, pe mãsura personajului de care se tot discutã de ceva ani buni în România ! ªi se tot discutã ... ºi se tot discutã ... Pur ºi simplu inutil ! Afarã plouã ºi proºti danseazã ! Încã !

Dorinele,acum ce naiba sa fac daca eu nu sunt dezamagit ca tine si daca imi place "sa pun suflet" in discutii pe forum ? Imi mai omor si eu timpul cu Adi si cu baietii astia pe aici .Este placut sa stii, dar poate ai uitat tu.... .Ca discutiile sunt inutile probabil ai dreptate ,de placute insa sunt placute dom'le.

PS:Eu sunt sustinator al PNLului dar pe bune ca nu sunt... penelacheu .Cu aia insa care sustin PDLul ai dreptate,aia sunt toti pdelachei si bine le-ai zis

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 11:57

Nu ºtiu cum vã raportaþi mereu la ...alþii !!
Aþi vãzut cu ochii voºtrii vreodatã cum aratã o suburbie metropolitanã în lumea asta largã ???
De amãrâþii ãia s-a interesat cineva vreodatã ??
Nu mai faceþi din România o þarã de nenorociþi fomiºti , nespãlaþi ºi subnutriþi ... din cauza unuia sau altuia ... CÃ NU SE SUSÞINE FAPTIC ....
Alþii nu au ce avem noi , e adevãrat , dar nici noi nu avem ce au ei !!
Vorbiþi de a copia alte þãri , care mai mult sau mai puþin s-au "descurcat" ...
Nimic mai fals !!
Poate cã dacã am lãsa snobismul ºi manelismul ãsta în gândire deoparte , noi , ROMÂNII , vom avea multe de câºtigat !! Dar cred cã ne-au prostit de tot televiziunile ºi ziarele cu subiectele lor de tip can-can .....

Nu ºtiu frate e chiar aºa de greu sã aplici o soluþie normalã situaþiei date ???
E chiar aºa de greu de luat mãsuri ???
Tooot o dãm de gard la nesfârºit !!
Asta ne caracterizeazã ca naþie de mulþi ani : mult bla-bla ºi fapte nixt ....

Eu , când mã uit în jurul meu , îmi crapã obrazul de ruºine ... Vouã nu , dragi ROMÂNI ?

PS. CTP , unde dracului þi-ai aruncat judecata obiectivã ? Te-a furat valul crizei ºi pe tine ???
Te-ai muiat frate !! Ruºine !! Tu , ãla de râdeai cu gura pânã la urechi de comunismul poeziei lui Nichita Stãnescu .... Te-a furat vraja puterii (banului )ºi pe tine .... halal jurnalist ... de mahala ! Asta ai ajuns !!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 12:06

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-21 11:23:57Nu vã mai uitaþi fraþi români , mereu în curþile altora ...
Alþii au fãcut ce au crezut de cuviinþã , în situaþia datã LOR !!! Nu nouã !!
La noi ºi dacã am vrea nu se poate face :
1. Legislaþie greoaie , birocratã la maxim , interpretabilã
2. Oameni pregãtiþi avem , dar nu au coaie !!
3. Opoziþia de dragul miºtoului e în floare !!
4. "rãzboaiele" -cine a fost de vinã - sau -cine ne-a furat - ... duc într-o eternã facere de .... nimic !!

Nimeni nu are curaj sã facã nimic !! Ãsta e adevãrul !! Când vrei sã faci , nu te lasã legea ! Sã schimbi legea dureazã mult prea mult !! Intervine descurajarea , pe urmã resemnarea , pe urmã fuga de rãspunderi ºi aruncarea pisicii moarte în curtea vecinilor !...

Nu se poate continua la nesfãrºit cu debandada asta fãrã noimã !! Cu urlete de protest de doi lei !!
Mãsuri trebuiesc luate , indiferent pe cine lezeazã ... Riscuri ce în economia de piaþã liberã sunt permanent prezente ...
Avem negociatori cu coaiele-n gât de fricã , în loc sã le þinã ºi ei la locul lor , cum ar fi normal !!
Avem profesioniºti , în þarã ºi peste hotare , dar nimeni nu-i invitã la nici o participare ...
Numai gura e bunã , de noi toþi !! La acþiune , lãsãm pe alþii sã-ºi rupã unghiile ...

La masa tratativelor , nu am vãzut o secundã , TOÞI politicienii unde sã dezbatã soluþiile anticrizã social-economicã ROMÂNEASCÃ !!
TOATÃ LUMEA SE UITÃ ÎN CURTEA ALTORA !!!
De ce ??????
Dacã politicul (cum este ºi normal ) , nu are nici o soluþie , de fricã sau din neºtiinþã purã , sã lase locul oamenilor ce se pricep !! Punct !
Sã le dãm mânã liberã , cã oricum nu mai este nimic de câºtigat/pierdut ....
Sã nu mai permitem , noi , românii , sã-ºi mai batã joc de noi nimeni !! Indiferent de cum îl cheamã pe respectiv !!

Fapte fraþilor !! Nu vorbe !!!
Cã vorbele astea goale nu þin de foame nimãnui !!!

Iar Psd , Pnl sã tacã dracului din gurã , cã au fost la guvernare ºi nu au fãcut altceva decât sã-ºi batã joc de poporul român !..... Nu au fãcut nimic , iar acum plesnesc de inteligenþã , dar singurul lucru ce îl pot debita este , Boc nu e bun , Bãsescu e un tiran.... Vai de capul nostru !! Vai de mamele nostre de amãrâþi !! Unde era vehemenþa unora de îi susþineþi aici pe forum când guvernau respectivii dãºtepþi ??? UNDEEEE ?????

Buuun , nu e momentul amintirilor , dar ce dracului vor sã negocieze opoziþia asta , decapitarea lui Bãsescu ??? ªi cu þara românescã cum rãmâne ??? Cu noi cum rãmâne ???? De noi pe cine dracului doare-n ... cot ??? NOI , POPORUL ??????
De rãzboaie politice ne mai arde nouã acum, ???
psd , pnl , aþi auzit vreodatã de uniune naþionalã în rezolvarea gravelor probleme social-economice ale societãþii ce o reprezentaþi în înalte funcþii de conducere ale þãrii ????

Având în vedere birocratizarea excesivã în sistemul de administrare a statului, fie el local sau central cât ºi incoerenþa sistemului legislativ monetaro-fiscalo-economic atât de stufos ºi-n unele situaþi aproape inaplicabil,Gov Ro. ar face foarte bine dacã-n aceastã perioadã ar introduce un pachet minimal legislativ prin care se poate impune Stare de Urgenþã în economia Ro. pe duratã limitatã.

Pentru cã s-ar putea interpreta greºit ceea ce spun, subliniez faptul cã aceastã stare de necesitate se impune strict în domeniul monetaro-fiscalo-economic.

Autoritãþile statului, poate uza de acest concept al stãrii de necesitate, ca rãspuns în cazul situaþiilor excepþionale, astãzi, România trece printr-o stare de necesitate din punct de vedere economic, acest fapt, prezintã toate datele pentru a fi catalogat ca o ameninþare fundamentalã la adresa þãrii .

Un staff managerial de-o largã reprezentare monetaro-financiaro-economicã, poate elabora un cadru legal cât ºi un sistem operaþional în vederea implementãrii strict pe perioada determinatã stabilitã anterior, a planurilor strategice strict necesare pe perioada stãrii de urgenþã prin care vor trece atât sistemul monetar cât ºi cel fiscal sau economic, în functâie de necesitatea momentului încadrat temporal pe perioada stãrii de urgenþã.

Necesitatea introducerii unei asemenea situaþii de urgentã, nu poate afecta drepturile civile ale cetãþenilor , sau pe cele de naturã politicã, conformitatea acestor mãsuri ce se impun în perioada stãrii de urgenþã, vor fi conforme convenþiei internaþionale privind drepturilor civile ºi politice ale cetãþeanilor.

Deci se poate Nero, se poate !..

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 12:12

C.E.S.

O aºa aberaþie consultativã numai Ro. putea patenta, o bãlãride de genul.

-sindicate bugetare
-patronat bugetar
-executiv

...bã, voi sunteþi normali la cap ?!..

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 12:15

ªtiu cã se poate , fratele meu !! Dar de ce dureazã atât ???
Crearea unui cadru legal , potrivit situaþiei , pentru a avea ºi suport , ar dura minute .....
Trecerea la aplicaþii câteva ore !!!
Ce puii mei aºteptãm , nu ºtiu !! Sã ne ia gaia ???
Nu numai cã se poate , Mytcor , dar avem toate "ingredientele" la dispoziþie !!!

Coaie , cojones , asta nu avem frate , acolo în fruntea noastrã !!

Sindicatele , dacã nu ar protesta , cum ar mai demonstra utilitatea existenþei ??
Deci e normal sã protesteze , dar sã nu îþi închipui tu cã nu înþeleg lipsa de bani , liderii !!

Deci , acþiune frate , cã ne papã lulu !! ªi nu ca partid , nu ca Preºedinte !! Ca naþie !!!
Dar cine sã înþeleagã ??
Mama , care se uitã la telenovele ºi pe urmã , în parc aude ce tiran e Bãsescu ??? "Ai auzit mamã , îmi ia Bãsescu ãsta nenorocit , pensia ..." ªi eu cum sã-i explic , ca sã înþeleagã ceva , pe debandada asta ??

Fosta membra 9am.ro

949 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 12:19

...gura necajitului...

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 12:19

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-21 12:15:52ªtiu cã se poate , fratele meu !! Dar de ce dureazã atât ???
Crearea unui cadru legal , potrivit situaþiei , pentru a avea ºi suport , ar dura minute .....
Nu numai cã se poate , Mytcor , dar avem toate "ingredientele" la dispoziþie !!!

Sindicatele , dacã nu ar protesta , cum ar mai demonstra utilitatea existenþei ??
Deci e normal sã protesteze , dar sã nu îþi închipui tu cã nu înþeleg lipsa de bani , liderii !!

Deci , acþiune frate , cã ne papã lulu !! ªi nu ca partid , nu ca Preºedinte !! Ca naþie !!!
Dar cine sã înþeleagã ??
Mama , care se uitã la telenovele ºi pe urmã , în parc aude ce tiran e Bãsescu ??? "Ai auzit mamã , îmi ia Bãsescu ãsta nenorocit , pensia ..." ªi eu cum sã-i explic , ca sã înþeleagã ceva , pe debandada asta ??

Ca tot ce a fost de furat s-a furat !inclusiv banii de pensie a parintilor nostri si mai grav populatia va scadea drastic in urma punerii in practica a acestei decizii!!
viitorul schomb de maine pauza!!!!!!!!!!
Succes dragi politicieni sau mai bune zis celor care discutati politica

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 12:27

De la: bad, la data 2010-05-21 12:19:23
...gura necajitului...

Vorbesc paznicii !!

...PÃZEA !! ....

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 12:29

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-21 12:27:14
...gura necajitului...

Vorbesc paznicii !!

...PÃZEA !! ....

Patru paznici si un caine

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 12:33

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-21 12:15:52ªtiu cã se poate , fratele meu !! Dar de ce dureazã atât ???

Dar cine sã înþeleagã ??

Marile centrale sindicale Ro, cât ºi liderii acestora, sã punã mâna sã cearã planul de mãsuri anti crizã al adevãratelor centrale sindicale occidentale , nu sã se plimbe toatã ziua pe la televiziuni.

Sã punã-n practicã ºi ei ceea ce-or sã gaseascã-n acele planuri de mãsuri anticrizã ale sindicatelor veritabile occidentale, planuri de mãsuri ce acolo aufost aplicatee încã de acum 2 ani, creºterea procentelor în ceea ce priveºte ocuparea forþei de muncã, asistenþa , chiar financiarã din fondurile sindicale, ale diferitelor locuri de muncã importante în cadrul micilor firme sau al firmelor c-o activitate incipientã, etc, etc,

Sã mai lase traficarea tichetelor de masã, afacerile oneroase din spatele biroului sindical,implicarea politicã de-o parte sau de cealaltã a spectrului politic,...etc,etc.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 12:35

...gura necajitului...

...Hai Bad, concentreazã-Te !...poate reuºeºti sã ne scrii o frazã despre ce ºi cum crezi tu c-ar putea fi rezolvate situaþiile-n Ro.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 15:16

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-21 11:30:14

Bãi lãturã , du-te ºi fã-þi un hara-kiri , pesimistu' þãrii de servici !!
Mai plictiseºte ºi alte forumuri cu "inteligenþa" ta de nivel de ... genuchiul broaºtei !!
Ascunde-te dracului , cã iar te faci de râsul lumii cu dejecþiile tale -nondocte

Dã un copy-paste , ceva , sã ne arãþi tu ce inteligent eºti , leucã-n gard
Faþã de tine chiar sunt inteligent ºi mi-au mai zis-o ºi cei care m-au cunoscut direct ... ºi nu un bugelache ca tine, Mucea ! Mai nou am aflat cã eºti ºi bugetar, probabil unul cu umbrelã portocalie.
Asta spune multe tâmpiþel ! Sã-þi fie de bine þie ºi familiei tale !
Unul dintre cei mai incoerenþi intelectuali tâmpiþei cu care am avut de-a face vreodatã !
Mãcar Mytcorel mai vine ºi cu cifre vis-a-vis de situaþia de cã..t în care aþi adus þara ! Mai nou, fie cã încã susþine portocaliul, reuºeºte sã se facã util într-o conversaþie ...
Eºti în stare sã legi câteva cuvinte referitoare la construcþia Bugetului de Stat pe 2010 ºi care vor fi rezultatele aplicãrii mãsurilor de reducere a cheltuielilor, în varianta mãreaþã bãsescianã ?! Hai lacheule ! Desfãºoarã-te în toatã splendoarea competenþei tale de bugelache portocaliu !

PS. Ia zi-ne ºi nouã lacheule, aºa sincer, cu cât ai cotizat sã obþii postul de bugelache ... Te pupã un nondoct ! Te vor pupa ºi nondocþii politicului ... dupã ce vor trage apa !
Hai pa, cã tot un tâmpiþel ai fost, eºti ºi vei rãmâne !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Pagini: << 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: