Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 21:29
De la: symy1, la data 2010-05-20 21:16:53 |
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 21:35
Rom�nia are nevoie urgent� de ideali�ti c-o moral� irepro�abil� �i-un profesionalism vecin cu genialitatea, altfel....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 21:40
De la: mytcor, la data 2010-05-20 21:35:37Rom�nia are nevoie urgent� de ideali�ti c-o moral� irepro�abil� �i-un profesionalism vecin cu genialitatea, altfel.... Cred ca-i are...sunt aia mici si harnici care fac treaba fara sa se bage in fata, cu sefi arivisti care-i storc de cad morti la locul de munca...la propriu. Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 21:41
De la: mytcor, la data 2010-05-20 21:20:30 Nu stiu draga Mytcor .Sa chibzuim... Daca dai raport de limbaj atunci ti-ar trebui ceva mai grav.. .Te pot ajuta in sensul asta spunand spre exemplu ca prostia ta a atins cote monstruase si ca jigodismul tau nu mai are egal pe acest forum. Sper sa te ajute in demersul tau de a raporta si sa reprezinte o buna completare a dovezilor pe care deja le ai impotriva mea .Hai sa mai spun iar ca esti prost ca poate nu ajungeau textele anterioare.Si papagal! Succes daca mergi pe varianta asta! Ah,ca sa fim siguri uite,iti mai spun iar ca esti prost ca poate te ajuta si mai mult in raport.PROST ,Mytcor asta este prost dom' administrator ,chiar cred sincer asta ! Imi pare rau ca ii spun asta pe forumul dumneavoastra dar stiti,nu am avut alta ocazie.... .Nu este vina mea ,aici l-am cunoscut . Asa,daca mergi pe varianta cu raspunsul "asemenea" ar trebui sa te gandesti daca merit sau nu asa ceva.Tu meriti crede-ma,eu nu ! Daca nu te intereseaza dreptatea atunci poti sa imi spui ca sunt prost,pupincurist,chestii cum ti-am spus eu tie. Eu insa le-am spus in mod corect iar tu le-ai spune doar ca un prost ca sa te razbuni . .Nu-i frumos Mytcor sa faci asa ceva ,astfel de chestii se spun doar cand ai intr-adevar dreptate asa cum eu am in privinta ta . Te rog sa iti reconsideri atitudinea si sa te gandesti,indiferent ce atitudine vei adopta ,la faptul ca esti prost,marlan si pupincurist basescian abject .Pe scurt ,datorita faptului ca esti prost vei lua sigur o decizie gresita . PS:Adopta ce varianta vrei Mytcor,nu vreau sa te manipulez,nu imi permit sa iti influentez deciziile
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 21:42
De la: mytcor, la data 2010-05-20 21:35:37Rom�nia are nevoie urgent� de ideali�ti c-o moral� irepro�abil� �i-un profesionalism vecin cu genialitatea, altfel.... Ca Base ...
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 21:52
De la: vaneamarin, la data 2010-05-20 21:41:29De la: mytcor, la data 2010-05-20 21:20:30 ...nici una , nici alta ,....Vannea !.. tot timpu' exist� �i-o a treia cale, o a patra , a cincea...etc etc !.... �i�-ai cam dat "arama"pe fa�� Vannea, ai refulat suficient, sau nu-i dec�t �nceputul ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 21:55
De la: Ingrid, la data 2010-05-20 21:40:53De la: mytcor, la data 2010-05-20 21:35:37Rom�nia are nevoie urgent� de ideali�ti c-o moral� irepro�abil� �i-un profesionalism vecin cu genialitatea, altfel.... mytcor 9181 mesaje Membru din: 30/11/-0001 ...chiar �i-acum, p-acest "praf", se g�sesc �n Ro. peste 400 manageri de top, tineri, FOLOSI�I-I !... AFAR� CU HODOROGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 21:56
Ufff! stateam cu sufletul la gura....
legat de cearta voastra..Cat priveste cei 400 de manageri...nu stiu de unde e numarul, dar n-ajung ,,nici pe-o masea'' Poate nu mai stii ce structuri uriase au firmele din Romania...numai Romtelecomul singur ae mult mai multi...pe caprarii la HR, la financiar, la vanzari, la IT,,,etc, etc... Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 23:44
Mytcore, managerii aia adevarati nu se angajeaza la sta sa fie platiti dupa legea salarizarii unitare un de etalonul este "secretarul de stat" cu 1000 de euor pe luna.
Si, chiar daca i-ar apuca subit un patriotism sinucigas, nu-i angajeaza alde Vanghelie. Il prefera pe Voicu. Si la PDL, prietenii nostri portocalii, nu e altfel. Din pacate. Gaseste-ti alta teza. Am un manager in familie si stiu ce spun. Nu se intoarce de la 2500 de euro la salariul de bugetar si sa dispuna masuri pe care nu i le aproba nimeni. Politicienii sunt beleaua, nu managerii. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 00:06
mytcor
9189 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 13:35 CITEAZA RASPUNDE 1. Sistemul de salarizare prin rating 2. Sistemul de salarizare netarifar. 3. Sisteme mixte de salarizare 4. Sisteme de participare la profit ...�ezi bl�nd Silviule, am �i eu unul. nu-i �nc� manager de top, ci numai enrty level, �tiu exact despre ce vorbesc. din p�cate nu se prea doresc politicienii din Ro s�-i aib�-n preajm�, �i-atunci, evident, aleg multina�ionalele de pe teritoriul Ro. sau emigrarea. Nici T B�secu n-a dat cine �tie ce semne de disperare, poate dac� s-ar vopsi �n portocaliu,...cine �tie...dar p�n� atunci, poa' s-a�tepte mult �i bine....dac�-ntre timp n-o s�-l lin�eze proprii s�i "manageri" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 01:05
Un topic pe m�sura ... penibilit��ii ! Un topic alarmant de penibil, pe m�sura personajului de care se tot discut� de ceva ani buni �n Rom�nia ! �i se tot discut� ... �i se tot discut� ... Pur �i simplu inutil ! Afar� plou� �i pro�ti danseaz� ! �nc� !
Via�a �n Rom�nia o s� fie un mare c�..t �i noi o sa fim plini de via�� ! Succesuri tovar�i pedelachei �i penelachei ! Succesuri �i celor ce mai au �nc� un mg de �ncredere �n actuala clic� politic� d�mbovi�ean� ! Eu unul, s� m� f.t �n to�i, de la tovar�ul B�sescu �i premierul Bul�, �i p�n� la tot ce �nseamn� PSD, PNL, PD-L, UDMR, PC, UNPR ... To�i ni�te --- ��rani parveni�i ! M� mir cum �nc� mai pune�i at�ta suflet �n aceste discu�ii inutile. Mai bine o bere b�ie�i ! PS. S�-�i fie ru�ine Dinu Patriciu ... pentru tot r�ul pe care l-ai adus ...!
Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
9am188269 9 mesaje Membru din: 21/05/2010 |
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 07:48
Daca va uitati bine la figura lui Basescu ,demagog,sarlatan,perfid,prefacut,mincinos,incapabil,profitor,atunci intelegeti dece merg treburile asa de bine in Romania.
Este normal sa se dezvolte o clasa politica ,dupa chipul si asemanarea lui Basescu,care nu este controlata de nimeni,cum fura avutia nationala,Bugetul si in loc sa fie trasa la raspundere de poporul care ia votat ,care le plateste salarii astronomice,isi permite sa le stabileasca conditia de supravetuire a populatiei .Cit de suveran este poporul ????? ???? ????
|
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 07:49
Traian Basescu l-a decorat cu cea mai inalta distinctie militara pe timp de pace a statului roman pe fostul sef al Militiei si al Securitatii, ministrul de Interne George Homostean. Numele lui apare inclusiv in raportul Comisiei "Tismaneanu" care condamna crimele comunismului.
Homostean este vinovat de coordonarea asasinarii unor protestestari anticomunisti in cadrul operatiunii "Autobuzul",si a fost implicat in uciderea in batatie, in beciurile Securitatii, a disidentului Gheorge Ursu. Presedintele Traian Basescu a semnat decretul prezidential 448 in data de 26 aprilie 2010, cu prilejul Zilei Veteranilor de Razboi, iar numele lui Homostean a fost plasat in coada unei liste cu 23 de ofiteri in retragere decorati. Homostean a fost ministru de Interne in perioada comunista, timp de aproape zece ani, in timpul guvernelor Ilie Verdet si Constantin Dascalescu, iar in biografia oficiala facuta de Ministerul Internelor se face si o referire la operatiunea sangeroasa "Autobuzul". Decorat de Traian Basescu cu Ordinul Virtutea Militara in grad de Cavaler, George Homostean este chiar unul dintre cei condamnati in Raportul Final al Comisiei Prezidentiale pentru Analiza Dictaturii Comuniste din Romania, la pagina 631. PS:Mytcor,vezi ca ai ocazia acum sa dai un link ,ca nuca in perete,catre un filmulet de pe Youtube
|
9am188269 9 mesaje Membru din: 21/05/2010 |
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 07:52
De la: Silviu, la data 2010-05-20 23:44:22Mytcore, managerii aia adevarati nu se angajeaza la sta sa fie platiti dupa legea salarizarii unitare un de etalonul este "secretarul de stat" cu 1000 de euor pe luna. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 834 mesaje Membru din: 13/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 09:31
De la: Ingrid, la data 2010-05-20 21:56:58Ufff! stateam cu sufletul la gura.... Ungurii si-au redus parlamentarii cu 50% La romani numai pe hartia referendumului! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 10:28
De la: Denis, la data 2010-05-21 09:31:11De la: Ingrid, la data 2010-05-20 21:56:58Ufff! stateam cu sufletul la gura.... Da,au facut un lucru foarte bun.La o populatie de 10 milioane de locuitori au redus numarul de parlamentari la 200, ceea ce inseamna un parlamentar la fiecare 50000 locuitori ,exact cam ceea ce este la noi ACUM. Bine ca ne-au urmat exemplul .Cand o sa reduca numarul de prlamentari la 100 (probabil niciodata) atunci actiunea lor va putea sa fie invocata si in sprijinul miscorarii numarului de parlamentari in Romania,pana atunci insa ..nu . .
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 11:23
Nu v� mai uita�i fra�i rom�ni , mereu �n cur�ile altora ...
Al�ii au f�cut ce au crezut de cuviin�� , �n situa�ia dat� LOR !!! Nu nou� !! La noi �i dac� am vrea nu se poate face : 1. Legisla�ie greoaie , birocrat� la maxim , interpretabil� 2. Oameni preg�ti�i avem , dar nu au coaie !! 3. Opozi�ia de dragul mi�toului e �n floare !! 4. "r�zboaiele" -cine a fost de vin� - sau -cine ne-a furat - ... duc �ntr-o etern� facere de .... nimic !! Nimeni nu are curaj s� fac� nimic !! �sta e adev�rul !! C�nd vrei s� faci , nu te las� legea ! S� schimbi legea dureaz� mult prea mult !! Intervine descurajarea , pe urm� resemnarea , pe urm� fuga de r�spunderi �i aruncarea pisicii moarte �n curtea vecinilor !... Nu se poate continua la nesf�r�it cu debandada asta f�r� noim� !! Cu urlete de protest de doi lei !! M�suri trebuiesc luate , indiferent pe cine lezeaz� ... Riscuri ce �n economia de pia�� liber� sunt permanent prezente ... Avem negociatori cu coaiele-n g�t de fric� , �n loc s� le �in� �i ei la locul lor , cum ar fi normal !! Avem profesioni�ti , �n �ar� �i peste hotare , dar nimeni nu-i invit� la nici o participare ... Numai gura e bun� , de noi to�i !! La ac�iune , l�s�m pe al�ii s�-�i rup� unghiile ... La masa tratativelor , nu am v�zut o secund� , TO�I politicienii unde s� dezbat� solu�iile anticriz� social-economic� ROM�NEASC� !! TOAT� LUMEA SE UIT� �N CURTEA ALTORA !!! De ce ?????? Dac� politicul (cum este �i normal ) , nu are nici o solu�ie , de fric� sau din ne�tiin�� pur� , s� lase locul oamenilor ce se pricep !! Punct ! S� le d�m m�n� liber� , c� oricum nu mai este nimic de c�tigat/pierdut .... S� nu mai permitem , noi , rom�nii , s�-�i mai bat� joc de noi nimeni !! Indiferent de cum �l cheam� pe respectiv !! Fapte fra�ilor !! Nu vorbe !!! C� vorbele astea goale nu �in de foame nim�nui !!! Iar Psd , Pnl s� tac� dracului din gur� , c� au fost la guvernare �i nu au f�cut altceva dec�t s�-�i bat� joc de poporul rom�n !..... Nu au f�cut nimic , iar acum plesnesc de inteligen�� , dar singurul lucru ce �l pot debita este , Boc nu e bun , B�sescu e un tiran.... Vai de capul nostru !! Vai de mamele nostre de am�r��i !! Unde era vehemen�a unora de �i sus�ine�i aici pe forum c�nd guvernau respectivii d�tep�i ??? UNDEEEE ????? Buuun , nu e momentul amintirilor , dar ce dracului vor s� negocieze opozi�ia asta , decapitarea lui B�sescu ??? �i cu �ara rom�nesc� cum r�m�ne ??? Cu noi cum r�m�ne ???? De noi pe cine dracului doare-n ... cot ??? NOI , POPORUL ?????? De r�zboaie politice ne mai arde nou� acum, ??? psd , pnl , a�i auzit vreodat� de uniune na�ional� �n rezolvarea gravelor probleme social-economice ale societ��ii ce o reprezenta�i �n �nalte func�ii de conducere ale ��rii ???? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 11:30
De la: Dorinel, la data 2010-05-21 01:05:47Un topic pe m�sura ... penibilit��ii ! Un topic alarmant de penibil, pe m�sura personajului de care se tot discut� de ceva ani buni �n Rom�nia ! �i se tot discut� ... �i se tot discut� ... Pur �i simplu inutil ! Afar� plou� �i pro�ti danseaz� ! �nc� ! B�i l�tur� , du-te �i f�-�i un hara-kiri , pesimistu' ��rii de servici !! Mai plictise�te �i alte forumuri cu "inteligen�a" ta de nivel de ... genuchiul broa�tei !! Ascunde-te dracului , c� iar te faci de r�sul lumii cu dejec�iile tale -nondocte D� un copy-paste , ceva , s� ne ar��i tu ce inteligent e�ti , leuc�-n gard Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 11:43
De la: Dorinel, la data 2010-05-21 01:05:47Un topic pe m�sura ... penibilit��ii ! Un topic alarmant de penibil, pe m�sura personajului de care se tot discut� de ceva ani buni �n Rom�nia ! �i se tot discut� ... �i se tot discut� ... Pur �i simplu inutil ! Afar� plou� �i pro�ti danseaz� ! �nc� ! Dorinele,acum ce naiba sa fac daca eu nu sunt dezamagit ca tine si daca imi place "sa pun suflet" in discutii pe forum ? Imi mai omor si eu timpul cu Adi si cu baietii astia pe aici .Este placut sa stii, dar poate ai uitat tu.... .Ca discutiile sunt inutile probabil ai dreptate ,de placute insa sunt placute dom'le. PS:Eu sunt sustinator al PNLului dar pe bune ca nu sunt... penelacheu .Cu aia insa care sustin PDLul ai dreptate,aia sunt toti pdelachei si bine le-ai zis
|
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 11:57
Nu �tiu cum v� raporta�i mereu la ...al�ii !!
A�i v�zut cu ochii vo�trii vreodat� cum arat� o suburbie metropolitan� �n lumea asta larg� ??? De am�r��ii �ia s-a interesat cineva vreodat� ?? Nu mai face�i din Rom�nia o �ar� de nenoroci�i fomi�ti , nesp�la�i �i subnutri�i ... din cauza unuia sau altuia ... C� NU SE SUS�INE FAPTIC .... Al�ii nu au ce avem noi , e adev�rat , dar nici noi nu avem ce au ei !! Vorbi�i de a copia alte ��ri , care mai mult sau mai pu�in s-au "descurcat" ... Nimic mai fals !! Poate c� dac� am l�sa snobismul �i manelismul �sta �n g�ndire deoparte , noi , ROM�NII , vom avea multe de c�tigat !! Dar cred c� ne-au prostit de tot televiziunile �i ziarele cu subiectele lor de tip can-can ..... Nu �tiu frate e chiar a�a de greu s� aplici o solu�ie normal� situa�iei date ??? E chiar a�a de greu de luat m�suri ??? Tooot o d�m de gard la nesf�r�it !! Asta ne caracterizeaz� ca na�ie de mul�i ani : mult bla-bla �i fapte nixt .... Eu , c�nd m� uit �n jurul meu , �mi crap� obrazul de ru�ine ... Vou� nu , dragi ROM�NI ? PS. CTP , unde dracului �i-ai aruncat judecata obiectiv� ? Te-a furat valul crizei �i pe tine ??? Te-ai muiat frate !! Ru�ine !! Tu , �la de r�deai cu gura p�n� la urechi de comunismul poeziei lui Nichita St�nescu .... Te-a furat vraja puterii (banului )�i pe tine .... halal jurnalist ... de mahala ! Asta ai ajuns !! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 12:06
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-21 11:23:57Nu v� mai uita�i fra�i rom�ni , mereu �n cur�ile altora ... Av�nd �n vedere birocratizarea excesiv� �n sistemul de administrare a statului, fie el local sau central c�t �i incoeren�a sistemului legislativ monetaro-fiscalo-economic at�t de stufos �i-n unele situa�i aproape inaplicabil,Gov Ro. ar face foarte bine dac�-n aceast� perioad� ar introduce un pachet minimal legislativ prin care se poate impune Stare de Urgen�� �n economia Ro. pe durat� limitat�. Pentru c� s-ar putea interpreta gre�it ceea ce spun, subliniez faptul c� aceast� stare de necesitate se impune strict �n domeniul monetaro-fiscalo-economic. Autorit��ile statului, poate uza de acest concept al st�rii de necesitate, ca r�spuns �n cazul situa�iilor excep�ionale, ast�zi, Rom�nia trece printr-o stare de necesitate din punct de vedere economic, acest fapt, prezint� toate datele pentru a fi catalogat ca o amenin�are fundamental� la adresa ��rii . Un staff managerial de-o larg� reprezentare monetaro-financiaro-economic�, poate elabora un cadru legal c�t �i un sistem opera�ional �n vederea implement�rii strict pe perioada determinat� stabilit� anterior, a planurilor strategice strict necesare pe perioada st�rii de urgen�� prin care vor trece at�t sistemul monetar c�t �i cel fiscal sau economic, �n funct�ie de necesitatea momentului �ncadrat temporal pe perioada st�rii de urgen��. Necesitatea introducerii unei asemenea situa�ii de urgent�, nu poate afecta drepturile civile ale cet��enilor , sau pe cele de natur� politic�, conformitatea acestor m�suri ce se impun �n perioada st�rii de urgen��, vor fi conforme conven�iei interna�ionale privind drepturilor civile �i politice ale cet��eanilor. Deci se poate Nero, se poate !.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 12:12
C.E.S.
O a�a abera�ie consultativ� numai Ro. putea patenta, o b�l�ride de genul. -sindicate bugetare -patronat bugetar -executiv ...b�, voi sunte�i normali la cap ?!.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 12:15
�tiu c� se poate , fratele meu !! Dar de ce dureaz� at�t ???
Crearea unui cadru legal , potrivit situa�iei , pentru a avea �i suport , ar dura minute ..... Trecerea la aplica�ii c�teva ore !!! Ce puii mei a�tept�m , nu �tiu !! S� ne ia gaia ??? Nu numai c� se poate , Mytcor , dar avem toate "ingredientele" la dispozi�ie !!! Coaie , cojones , asta nu avem frate , acolo �n fruntea noastr� !! Sindicatele , dac� nu ar protesta , cum ar mai demonstra utilitatea existen�ei ?? Deci e normal s� protesteze , dar s� nu ��i �nchipui tu c� nu �n�eleg lipsa de bani , liderii !! Deci , ac�iune frate , c� ne pap� lulu !! �i nu ca partid , nu ca Pre�edinte !! Ca na�ie !!! Dar cine s� �n�eleag� ?? Mama , care se uit� la telenovele �i pe urm� , �n parc aude ce tiran e B�sescu ??? "Ai auzit mam� , �mi ia B�sescu �sta nenorocit , pensia ..." �i eu cum s�-i explic , ca s� �n�eleag� ceva , pe debandada asta ?? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 949 mesaje Membru din: 4/05/2010 Oras: Oradea |
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 12:19
...gura necajitului...
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 12:19
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-21 12:15:52�tiu c� se poate , fratele meu !! Dar de ce dureaz� at�t ??? Ca tot ce a fost de furat s-a furat !inclusiv banii de pensie a parintilor nostri si mai grav populatia va scadea drastic in urma punerii in practica a acestei decizii!! viitorul schomb de maine pauza!!!!!!!!!! Succes dragi politicieni sau mai bune zis celor care discutati politica Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 12:27
De la: bad, la data 2010-05-21 12:19:23 Vorbesc paznicii !! ...P�ZEA !! ....
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 12:29
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-21 12:27:14De la: bad, la data 2010-05-21 12:19:23 Patru paznici si un caine
|
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 12:33
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-21 12:15:52�tiu c� se poate , fratele meu !! Dar de ce dureaz� at�t ??? Marile centrale sindicale Ro, c�t �i liderii acestora, s� pun� m�na s� cear� planul de m�suri anti criz� al adev�ratelor centrale sindicale occidentale , nu s� se plimbe toat� ziua pe la televiziuni. S� pun�-n practic� �i ei ceea ce-or s� gaseasc�-n acele planuri de m�suri anticriz� ale sindicatelor veritabile occidentale, planuri de m�suri ce acolo aufost aplicatee �nc� de acum 2 ani, cre�terea procentelor �n ceea ce prive�te ocuparea for�ei de munc�, asisten�a , chiar financiar� din fondurile sindicale, ale diferitelor locuri de munc� importante �n cadrul micilor firme sau al firmelor c-o activitate incipient�, etc, etc, S� mai lase traficarea tichetelor de mas�, afacerile oneroase din spatele biroului sindical,implicarea politic� de-o parte sau de cealalt� a spectrului politic,...etc,etc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 12:35
De la: bad, la data 2010-05-21 12:19:23 ...Hai Bad, concentreaz�-Te !...poate reu�e�ti s� ne scrii o fraz� despre ce �i cum crezi tu c-ar putea fi rezolvate situa�iile-n Ro. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 15:16
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-21 11:30:14Fa�� de tine chiar sunt inteligent �i mi-au mai zis-o �i cei care m-au cunoscut direct ... �i nu un bugelache ca tine, Mucea ! Mai nou am aflat c� e�ti �i bugetar, probabil unul cu umbrel� portocalie.De la: Dorinel, la data 2010-05-21 01:05:47Un topic pe m�sura ... penibilit��ii ! Un topic alarmant de penibil, pe m�sura personajului de care se tot discut� de ceva ani buni �n Rom�nia ! �i se tot discut� ... �i se tot discut� ... Pur �i simplu inutil ! Afar� plou� �i pro�ti danseaz� ! �nc� ! Asta spune multe t�mpi�el ! S�-�i fie de bine �ie �i familiei tale ! Unul dintre cei mai incoeren�i intelectuali t�mpi�ei cu care am avut de-a face vreodat� ! M�car Mytcorel mai vine �i cu cifre vis-a-vis de situa�ia de c�..t �n care a�i adus �ara ! Mai nou, fie c� �nc� sus�ine portocaliul, reu�e�te s� se fac� util �ntr-o conversa�ie ... E�ti �n stare s� legi c�teva cuvinte referitoare la construc�ia Bugetului de Stat pe 2010 �i care vor fi rezultatele aplic�rii m�surilor de reducere a cheltuielilor, �n varianta m�rea�� b�sescian� ?! Hai lacheule ! Desf�oar�-te �n toat� splendoarea competen�ei tale de bugelache portocaliu ! PS. Ia zi-ne �i nou� lacheule, a�a sincer, cu c�t ai cotizat s� ob�ii postul de bugelache ... Te pup� un nondoct ! Te vor pupa �i nondoc�ii politicului ... dup� ce vor trage apa ! Hai pa, c� tot un t�mpi�el ai fost, e�ti �i vei r�m�ne !
Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
|
|

Daca dai raport de limbaj atunci ti-ar trebui ceva mai grav.. .Te pot ajuta in sensul asta spunand spre exemplu ca prostia ta a atins cote monstruase si ca jigodismul tau nu mai are egal pe acest forum. Sper sa te ajute in demersul tau de a raporta si sa reprezinte o buna completare a dovezilor pe care deja le ai impotriva mea .Hai sa mai spun iar ca esti prost ca poate nu ajungeau textele anterioare.Si papagal! Succes daca mergi pe varianta asta!
Ah,ca sa fim siguri uite,iti mai spun iar ca esti prost ca poate te ajuta si mai mult in raport.PROST ,Mytcor asta este prost dom' administrator ,chiar cred sincer asta ! Imi pare rau ca ii spun asta pe forumul dumneavoastra dar stiti,nu am avut alta ocazie....
.Nu este vina mea ,aici l-am cunoscut .
.Nu-i frumos Mytcor sa faci asa ceva ,astfel de chestii se spun doar cand ai intr-adevar dreptate asa cum eu am in privinta ta .
Te rog sa iti reconsideri atitudinea si sa te gandesti,indiferent ce atitudine vei adopta ,la faptul ca esti prost,marlan si pupincurist basescian abject .
legat de cearta voastra..
????
.Ca discutiile sunt inutile probabil ai dreptate ,de placute insa sunt placute dom'le.
...P�ZEA !! ....