back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 09:40

De la: vaneamarin, la data 2010-05-22 09:36:42Din ciclul "Romania-Intamplari adevarate"
4 noiembrie 2009,Alexandria

„România are nevoie de un guvern care sã nu serveascã oligarhii ºi mogulii ºi care sã lucreze cum a lucrat guvernul lui Boc, pentru toþi românii. "

intunericire..........

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 09:42

Din ciclul "Romania-Intamplari adevarate"
Craiova ,8 noiembrie 2009.

"Am încercat sã probez tuturor cã România poate funcþiona în deplina democraþie. Am fost primul Preºedinte care a avut curajul sã numeascã în fruntea serviciilor secrete oameni din opoziþie. La SRI am numit un parlamentar PSD, iar la SIE am numit un parlamentar al PNL. "

Raporteaza abuz de limbaj
BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 09:48

De la: Ingrid, la data 2010-05-22 09:40:00
De la: vaneamarin, la data 2010-05-22 09:36:42Din ciclul "Romania-Intamplari adevarate"
4 noiembrie 2009,Alexandria

„România are nevoie de un guvern care sã nu serveascã oligarhii ºi mogulii ºi care sã lucreze cum a lucrat guvernul lui Boc, pentru toþi românii. "

intunericire..........

ELENAAAA..SEX TOTAL PROFESIONISTA, te invit in dormitorul meu pentru a-ti arata adevarata arta a sexului profesionist,SEX TOTAL DE VIS exact cum iti doresti, sigur nu vei pleca nesatisfacut....te astept,VEI REVENI 22 May 09:26
0730327682

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 10:03

Din cilclu "Romania-Intamplari adevarate"

Razvan Dumitrescu : Apropo de GRIVCO, dumneavoastra ati fost vreodata la GRIVCO?
Traian Basescu (luat prin surprindere) : Nu.
Dumitrescu : Nici in 2004?
Basescu (face ochii mari si da din umeri): Sau cred...cred ca...cred ca am fost cand am discutat intrarea PC-ului in...
Dumitrescu : In iunie 2004, da?
Basescu : Da.
Dumitrescu : Ati fost la GRIVCO dupa localele din 2004.
Basescu : Dupa intrarea PC-ului in alianta.
Dumitrescu : Exact, ati fost la GRIVCO dupa alegerile locale, cand PC-ul luase un scor destul de bun: vreo 6 sau 7 la suta. Cand l-au avut, imi aduc aminte, pe Dick Morris consultant.
Basescu (incercand sa evite raspunsul): Nu mai stiu.
Dumitrescu : Si cand dumneavoastra ati castigat detasat, alegerile in Bucuresti in 2004.
Basescu : Da.
Dumitrescu : Care e diferenta daca dumneavoastra ati mers la un om politic la GRIVCO si altii merg acum?
Basescu : Domnule Dumitrescu, m-am ascuns?
Dumitrescu : Nu.
Basescu (zambeste): Nu. Au fost toate televiziunile acolo, da?
Dumitrescu (aproba): Sigur.
Basescu : Deci eu acuz lipsa de transparenta cand se iau decizii. Toata lumea stia ca ma duc cu caciula in mana sa mai gasesc cateva voturi pentru a avea majoritate in Parlament. Nu m-am ascuns. N-a fost o decizie decat legata de ideea compromisului pe care trebuia sa il fac pentru a realiza o majoritate parlamentara.
Dumitrescu : Poate nu a fost secret, dar o fi moral sa discutati cu un mogul? Ca Voiculescu.
Basescu : Nu stiu daca la ora aceea era inventat termenul 'mogul'. In mod cert, nu.
Dumitrescu : Dar obiceiurile lor erau inventate.
Basescu (da din cap): Nu stiu.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 10:41

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-21 18:35:14
De la: gabigabi, la data 2010-05-21 18:23:47
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-21 12:15:52ªtiu cã se poate , fratele meu !! Dar de ce dureazã atât ???
Crearea unui cadru legal , potrivit situaþiei , pentru a avea ºi suport , ar dura minute .....
Trecerea la aplicaþii câteva ore !!!
Ce puii mei aºteptãm , nu ºtiu !! Sã ne ia gaia ???
Nu numai cã se poate , Mytcor , dar avem toate "ingredientele" la dispoziþie !!!

Coaie , cojones , asta nu avem frate , acolo în fruntea noastrã !!

Sindicatele , dacã nu ar protesta , cum ar mai demonstra utilitatea existenþei ??
Deci e normal sã protesteze , dar sã nu îþi închipui tu cã nu înþeleg lipsa de bani , liderii !!

Deci , acþiune frate , cã ne papã lulu !! ªi nu ca partid , nu ca Preºedinte !! Ca naþie !!!
Dar cine sã înþeleagã ??
Mama , care se uitã la telenovele ºi pe urmã , în parc aude ce tiran e Bãsescu ??? "Ai auzit mamã , îmi ia Bãsescu ãsta nenorocit , pensia ..." ªi eu cum sã-i explic , ca sã înþeleagã ceva , pe debandada asta ??

Dar poti sa-i explici ,in mod logic, de ce-i ia din pensie ? de ce se ia de la handicapati si copii si someri si NU de la cei care ne jefuiesc de 20 ani ?! Poti sa-i explici mamei tale, DE CE Basescu a tinut-o langa-danga 5 ani + in campania electorala ca va stirpi coruptii ; ca va ataca sistemul ticalosit,mogulii,gugulii si etcetc si acum VEDEM CA APARA acest sistem, de care NU SE ATINGE ? poti sa-i explici dinsei ? daca da, explica-mi si mie si noua aici, pe forum !....da' tie poti sa-ti explici orbirea si nebunia voastra in a ne arunca in dezastru ? ca era vizibil, numai voi aveati chilotii lu' jupinu trasi pe ochi ....acum va ingrijorati si cersiti ajutor .....vai de capul vostru

A þinut-o langa Bãsescu ?? Cu ce ?? Cu lupta contra corupþilor ???
Pãi dacã erau aºa de "curaþi" independenþii de azi , puteau , mãcar atât , sã susþinã lupta împotriva corupþiei ... acum 5 ani , nu acum la spartul târgului sã "lase" corabia plinã de mizerabili...
Dar au fãcut circ , 5 ani , cot la cot , cu cei pe care azi îi hulesc ....
ªi 5 ani , am avut parte de un circ susþinut mediatic , unul , împotriva tuturor....
ªi cinci ani , cu o justiþie coruptã , am avut circ ... circ pe pâine !!
Acum 5 ani tu ce fãceai gãbiþo ???

te mai intreb o data,mai nuantat putin : poti sa-i explici mamei tale de ce Bas' a spus ca nu-i Criza? ....ca sunt bani, chiar si ptr. profesori ?! apoi ,ca prima grija si preocupare a guvernului si a lui, va fi lupta impotriva crizei si ca daca guvernul nu-si va face treaba el isi va da demisia? .....apoi, s-a razgindit si a zis ca nici el si nici guvernul nu si-au propus sa lupte cu criza ....ti-aduci aminte ? asta ca sa nu zici ca le-am inventat eu ! apoi ne-a spus ca trebuie sa stringem un pic buzunarul ca sa nu ne imprumutam de la FMI - apoi, s-a sucit si s-a imprumutat pe sestache dar, doamne fereste sa se cheltuie vreun ban fara rost : e doar o centura de siguranta ! ....banii s-au cheltuit pe toate prostiile lui si azi, mamei tale i se taie din pensie ! poti sa-i explici dinsei tot baletul pe care l-a facut jupinul cu noi toti ?
ce faceam eu acum 5 ani ? asteptam sa vad tzepele din pta. Victoriei ! asteptam sa vad cum se vor lua la control averile ilicite .....asteptam sa-l vad chemat in judecata pe Iliescu ptr. "cine a tras in noi 21-22 ?" si ptr. venirea minerilor in buc. de 5 ori,daca nu de 6 ! si ce-am vazut ? cu totul altceva ! vrei sa-ti fac un remember ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 10:52

De la: vaneamarin, la data 2010-05-21 19:57:20"Menþionãm cã Administraþia Prezidenþialã nu deþine dosarele persoanelor propuse spre decorare. Respectivele documente se aflã în arhiva instituþiilor care fac propunerea."

Deci presedintele semneaza ca un bou orice ii propune cineva.Probabil asa se explica si avansarea lui Oprea .Daca se ingroasa gluma spune ca nu este el de vina,ci ia care "l-au imbarligat" pe "presedintele tuturor romanilor" sa semneze desi...nu stia ce .Asa este el,mai tantalau.Din pacate asa face si cu tara,o conduce de pe toate posturie posibile dar niciodata nu stie cum si ce face, si mereu gaseste tapi ispasitori pentru tampeniile lui .

SA DECOREZI UN OM CARE APARE IN PROPRIUL TAU RAPORT PREZIDENTIAL DE CONDAMNARE A CRIMELOR, ESTE NESCUZABIL.Sa pretinzi ca altcineva este de vina este si mai nescuzabil.

e un LAS ! din tot ce face ,asta-i singura concluzie ce se poate trage : e un LAS dezgustator si atit !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 10:56

De la: bseceta, la data 2010-05-21 21:10:51
De la: 9am049573, la data 2010-05-21 20:43:49chiar credeti ca nu au facut verificari?

interesant ar fi de aflat cine l-a propus initial ...
Era un vechi tovaras de nadejde !

absolut corect si daca e adevarat ca Bas' e ofiter acoperit si vechi informator al Sec. ,atunci ,avea o datorie de recunostinta fata de fostul lui sef !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 11:03

De la: vaneamarin, la data 2010-05-22 09:31:12Din ciclul "Romania-Intamplari adevarate"
Traian Basescu ,Pitesti,8 noiembrie,2009

"ªi acum, pentru cã ºtiu, vã îngrijoreazã criza: vã asigur cã informaþiile pe care eu le am de la instituþii internaþionale, de la cei mai reputaþi specialiºti români sunt cã România va ieºi din criza economicã ºi îºi va relua creºterea în trimestrul al doilea al anului 2010. De asemenea, vreau sã ºtiþi cã ce a fost mai greu a trecut, de acum începem uºor-uºor sã ne ridicãm din nou ºi ne vom lua din nou speranþa cã vom trãi bine. Eu ºtiu de acest slogan pe care l-am folosit în 2004 ºi care a fost o urare din suflet pe care am fãcut-o românilor, ºtiu cã încã nu trãþi atât de bine pe cât ar trebui, dar vã asigur cã aceastã realitate nu mã face ca în continuare sã doresc altceva poporului meu ºi vã asigur cã cel mai bun gând cãtre dumneavostrã este de a vã dori sã trãiþi bine!

Pentru cã pânã în trimestrul al doilea din 2010 încã mai sunt câteva luni, aº vrea sã vã spun cum vãd eu perioada aceasta, este ca atunci când eºti în furtunã cu o navã uriaºã care se numeºte România, o navã uriaºã care are un echipaj de 22 milioane de români, o navã care este astãzi în furtunã, dar o navã care are pe puntea de comandã un comandant care þine ferm cârma navei ºi va duce nava într-un port liniºtit. La revedere! Mergem împreunã într-un port liniºtit!"

BA SE SCUfunda nava ! romanica e la apa ! helppppp !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 13:39

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-21 21:38:46Iar eu , pe Mytcor nu îl pup !! Nu l-am pupat niciodatã !! Îmi plac , sincer, muierile !!!

Eu doar îl admir !! E un super bãiat , genial !!

Oricât te-ai chinui tu sã-mi demonstrezi contrariul !!

Citind postãri , înainte de a fi membru 9am , m-au fascinat anumite exprimãri ale sale vis-a-vis de subiect ....

Este , pentru mine , o onoare sã dialoghez cu el !!

Happy ??

idem !...la "muieri" fac referire !...

Pe Dl. Vannea-l putem înþelege, în Ro, încã nu s-au legalizat plãcerile extraconjugale ºi-apoi o tot þine perpendicular pe presa Ro ºi oblu, atunci când se strofoacã despre ceea ce scrie media politicã , numai dacã s-ar fi strofocat vreodatã , ceea ce nu cred.

N-aºa, Nero ?!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 13:41

De la: gabigabi, la data 2010-05-22 11:03:54
De la: vaneamarin, la data 2010-05-22 09:31:12Din ciclul "Romania-Intamplari adevarate"

"ªi acum, pentru cã ºtiu, vã îngrijoreazã criza: vã asigur cã informaþiile pe care eu le am de la instituþii internaþionale, de la cei mai reputaþi specialiºti români sunt cã România va ieºi din criza economicã ºi îºi va relua creºterea în trimestrul al doilea al anului 2010. De asemenea, vreau sã ºtiþi cã ce a fost mai greu a trecut, de acum începem uºor-uºor sã ne ridicãm din nou ºi ne vom lua din nou speranþa cã vom trãi bine. Eu ºtiu de acest slogan pe care l-am folosit în 2004 ºi care a fost o urare din suflet pe care am fãcut-o românilor, ºtiu cã încã nu trãþi atât de bine pe cât ar trebui, dar vã asigur cã aceastã realitate nu mã face ca în continuare sã doresc altceva poporului meu ºi vã asigur cã cel mai bun gând cãtre dumneavostrã este de a vã dori sã trãiþi bine!

Pentru cã pânã în trimestrul al doilea din 2010 încã mai sunt câteva luni, aº vrea sã vã spun cum vãd eu perioada aceasta, este ca atunci când eºti în furtunã cu o navã uriaºã care se numeºte România, o navã uriaºã care are un echipaj de 22 milioane de români, o navã care este astãzi în furtunã, dar o navã care are pe puntea de comandã un comandant care þine ferm cârma navei ºi va duce nava într-un port liniºtit. La revedere! Mergem împreunã într-un port liniºtit!"

Echipaj, tereceþi la motopompe !...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 13:47

De la: mytcor, la data 2010-05-22 13:39:56
N-aºa, Nero ?!

Pai cam asta este esenta "dialogului" tau cu Nero.El va spune "da,asa este " ,va adauga niste prostii lungi si fara sens ,tu te vei hahai fericit ca ti-a dat dreptate Nero,apoi vei posta un link imbecil catre Youtube ,ceva absolut fara legatura cu topicul,cu discutia,o imbecilitate din simpla dorinta de a spune ceva cand nu ai ce.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 13:53

De la: vaneamarin, la data 2010-05-22 13:47:09
De la: mytcor, la data 2010-05-22 13:39:56
N-aºa, Nero ?!

Pai cam asta este esenta "dialogului" tau cu Nero.El va spune "da,asa este " ,va adauga niste prostii lungi si fara sens ,tu te vei hahai fericit ca ti-a dat dreptate Nero,apoi vei posta un link imbecil catre Youtube ,ceva absolut fara legatura cu topicul,cu discutia,o imbecilitate din simpla dorinta de a spune ceva cand nu ai ce.

...Ce sã-þi fac eu Vannea, tu ai început cu invectivele .

...nu te-am raportat, te las sã-þi faci numãrul liniºtit ,...poþi continua !...

9am188340

8 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 13:53

ELENAAAA..SEX TOTAL PROFESIONISTA, te invit in dormitorul meu pentru a-ti arata adevarata arta a sexului profesionist,SEX TOTAL DE VIS exact cum iti doresti, sigur nu vei pleca nesatisfacut....te astept,VEI REVENI 22 May 09:26
0730327682
[/quote]

Draga EBA ACUM INTELEG DECE AI FOST TRIMISA DE TATICUL TAU LA CALIFICARE IN Bruxelles

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 13:56

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-21 21:38:46
.....
Citind postãri , înainte de a fi membru 9am , m-au fascinat anumite exprimãri ale sale vis-a-vis de subiect ....
<

Mytcor,Adi asta pe bune ca te iubeste . .Da-i repede si tu o limbuta ,nu te jena ca te vede lumea,el a fost curajos si ti-a spus sincer ca te place.Spune si tu ceva de genul... "Adi a avut cel mai logic si coerent mesaj vazut de mine pe acest topic.Este un om care analizeaza la rece situatiile si care mereu trage concluziile corecte.Profunzimea logicii dansului este impresionanta ,datele furnizate sunt singurele corecte iar dansul este "un super bãiat , genial "!

PS:Cea mai haioasa dar si cea mai clara fraza a lui Nero-Adi legata de tine este: "m-au fascinat anumite exprimãri ale sale vis-a-vis de subiect" .Subiectul fiind Basescu

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 13:58

De la: 9am188340, la data 2010-05-22 13:53:15
0730327682

Draga EBA ACUM INTELEG DECE AI FOST TRIMISA DE TATICUL TAU LA CALIFICARE IN Bruxelles [/quote]

...Treci pe la min. Sãnãtãþii, dupã, pe la Vlãdescu, ºi- apoi mai vedem !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 14:03

De la: vaneamarin, la data 2010-05-22 13:56:32
.....
<

Mytcor,Adi asta pe bune ca te iubeste . .Da-i repede si tu o limbuta ,nu te jena ca te vede lumea,el a fost curajos si ti-a spus sincer ca te place.Spune si tu ceva de genul... "Adi a avut cel mai logic si coerent mesaj vazut de mine pe acest topic.Este un om care analizeaza la rece situatiile si care mereu trage concluziile corecte.Profunzimea logicii dansului este impresionanta ,datele furnizate sunt singurele corecte iar dansul este "un super bãiat , genial "!

PS:Cea mai haioasa dar si cea mai clara fraza a lui Nero-Adi legata de tine este: "m-au fascinat anumite exprimãri ale sale vis-a-vis de subiect" .Subiectul fiind Basescu

Vannea, am un tag live, vezi cã-n Buc. se demonstreazã-n stradã !...dacã doreºti sã te-alãturi respectivilor, cumpãrã-þi o barcã pneumaticã, mai întâi !... au tu aºtepþi greva ?!

9am188340

8 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 14:03

De la: mytcor, la data 2010-05-22 13:58:38
0730327682

Draga EBA ACUM INTELEG DECE AI FOST TRIMISA DE TATICUL TAU LA CALIFICARE IN Bruxelles

...Treci pe la min. Sãnãtãþii, dupã, pe la Vlãdescu, ºi- apoi mai vedem !... [/quote]
Daia sunt pline strazile la Wiena de animatoare ,trimise de min.Sanatati si Vladescu sa trateze cetatenii C.E. de infertilitate economica

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 14:06

De la: 9am188340, la data 2010-05-22 14:03:53
De la: mytcor, la data 2010-05-22 13:58:38
0730327682

...Treci pe la min. Sãnãtãþii, dupã, pe la Vlãdescu, ºi- apoi mai vedem !...

Daia sunt pline strazile la Wiena de animatoare ,trimise de min.Sanatati si Vladescu sa trateze cetatenii C.E. de infertilitate economica [/quote]

au în dotare case de marcat la purtãtor, chitanþele sunt deductibile !. .în Ro. ce-aveþi de gând ?...tot în piaþa neagrã , tot ?!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 14:10

De la: mytcor, la data 2010-05-22 14:03:28
.....
<

Vannea, am un tag live, vezi cã-n Buc. se demonstreazã-n stradã !...dacã doreºti sã te-alãturi respectivilor, cumpãrã-þi o barcã pneumaticã, mai întâi !... au tu aºtepþi greva ?!

Mytcor,ce dracu' este cu prostia asta postata de tine?! Nu are logica,nu are umor ,o sa ii placa deci lui Nero-Adi si o sa spuna iar ca esti genial. Mai Mytcor,incearca dracu' SA SPUI CEVA DACA TOT VORBESTI .Huh "urat mi-a fost de omul prost".

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 14:18

De la: mytcor, la data 2010-05-22 13:41:23

beiiiii, echipajul a tot strigat :atentie la sirene ! atentie la bulboane ! atentie la nisipuri miscatoare ! da' Capitanu' neam ! imbatat de propria-i maretie , s-a dat rotund si acum ne ducem la fund !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 14:23

De la: vaneamarin, la data 2010-05-22 14:10:52
De la: mytcor, la data 2010-05-22 14:03:28
.....
<

Mytcor,ce dracu' este cu prostia asta postata de tine?! Nu are logica,nu are umor ,o sa ii placa deci lui Nero-Adi si o sa spuna iar ca esti genial. Mai Mytcor,incearca dracu' SA SPUI CEVA DACA TOT VORBESTI .Huh "urat mi-a fost de omul prost".

... a fost o "haluzie" Vannea, dar cum stai tu mai precar intuitiv, nici nu m-aºteptam sã pricipeºi ceva, ceva....aºa cã :

spor la-njurãturi !...

9am188340

8 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 14:25

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 14:25

De la: gabigabi, la data 2010-05-22 14:18:08

beiiiii, echipajul a tot strigat :atentie la sirene ! atentie la bulboane ! atentie la nisipuri miscatoare ! da' Capitanu' neam ! imbatat de propria-i maretie , s-a dat rotund si acum ne ducem la fund !

...sã zici merci cã te-am dotat cu motopompã, dacã mã superi aduc o tulumbã manualã !..
... ai frecat puntea 20 de ani, acum,... taci ºi pompeazã !....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 14:35

Tu iei de bun tot ce spune Piratul ? Pai nu poporul roman este echipajul !Romanii sunt sclavii din cala. Echipajul este Udrea,Boc,Berceanu,Videanu ,Stolo ,oameni care habar nu au sa navigheze si nici nu ii intereseaza asta .Ei doar il asculta pe Base.Le-a zis Base machit si cu aere de carmaci ca merge mai misto corabia daca aruncam ceva sclavi peste bord , ei exact asta fac .Ca sa nu fie insa zgomot prea mult in cala si scandaluri care sa ii deranjeze din frecatul mentei,fac si un apel la solidaritate :"daca fratele tau,mama ta ,sora ta,sotul sau sotia ta, sunt aruncati peste bord,te rugam sa te solidarizezi cu noi aia care i-am aruncat ."

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 14:45

De la: mytcor, la data 2010-05-22 14:23:04
... a fost o "haluzie" Vannea, dar cum stai tu mai precar intuitiv, nici nu m-aºteptam sã pricipeºi ceva, ceva....aºa cã :

spor la-njurãturi !...

Mytcor,sunt sincer dezamagit de tine,de tine pe care Adi-Nero te vede ...genial . .Chiar nu poti sa scoti ceva cat de cat inteligent ?! Vorbesti exact ca un copil suparat care vrea sa spuna ceva dar nu prea intelege care este treaba de fapt si nici nu prea isi gaseste cuvintele .

PS:Pe bune ca imi vine sa injur cand te vad in halul asta .Bai,tu esti cel mai de jos ,ca nivel de inteligenta , roman din Austria ? Vezi dracu' ca distrugi imaginea Romaniei pe acolo .Daca intr-adevar iti iubesti tara ,te rog mult sa le spui tuturor austriecilor cu care ajungi sa vorbesti,ca esti albanez ,nu roman.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 14:50

De la: vaneamarin, la data 2010-05-22 14:35:37

Tu iei de bun tot ce spune Piratul ? Pai nu poporul roman este echipajul !Romanii sunt sclavii din cala. Echipajul este Udrea,Boc,Berceanu,Videanu ,Stolo ,oameni care habar nu au sa navigheze si nici nu ii intereseaza asta .Ei doar il asculta pe Base.Le-a zis Base machit si cu aere de carmaci ca merge mai misto corabia daca aruncam ceva sclavi peste bord , ei exact asta fac .Ca sa nu fie insa zgomot prea mult in cala si scandaluri care sa ii deranjeze din frecatul mentei,fac si un apel la solidaritate :"daca fratele tau,mama ta ,sora ta,sotul sau sotia ta, sunt aruncati peste bord,te rugam sa te solidarizezi cu noi aia care i-am aruncat ."

PATETIC !...liberalule, nu prea-nþelegi ce-i acela capitalism veritabil . sorrrrrrry !...populismele de stânga ingroapã Europa.

Mai citeºte ºi tu agenda 2025, dacã chiar doreºti sã-nþelegi ceva, ceva, din cele ce se petrec actualmente ºi-n viitorul apropiat pe scena politico-economicã a mapamondului, altfel are sã-þi batã viitorul la uºã iar tu, o sã fii cu nãdragii-n vine !..

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 15:04

De la: mytcor, la data 2010-05-22 14:50:35
Mai citeºte ºi tu agenda 2025, dacã chiar doreºti sã-nþelegi ceva, ceva, din cele ce se petrec actualmente ºi-n viitorul apropiat pe scena politico-economicã a mapamondului, altfel are sã-þi batã viitorul la usã iar tu o sã fii cu nãdragii-n vine !..

Mmmmm,deci tu ai acces la niste texte super tari si de acolo ai dedus ca Base este "al" mai tare carmaci al Romaniei. Esti probabil un fel de Indiana Jones ,ghidat de tot felul de documente ,catre Sfantul Graal Basescian. .Probabil ai si informatii din surse extraterestre care te-au anuntat ca fara Base viata dispare pamant.

Bravo Mytcor,eu ma gandeam ca vorbesti asa ca prostul ,ca un papagal Basescian care nu a citit nimic in viata lui (nu vorbesc pe net,acolo ai citit articole imbecile ca cel cu tezaurul ,stii tu ,nu?!) dar macane si el de partea lui Base. .

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 15:08

De la: vaneamarin, la data 2010-05-22 15:04:23
Mai citeºte ºi tu agenda 2025, dacã chiar doreºti sã-nþelegi ceva, ceva, din cele ce se petrec actualmente ºi-n viitorul apropiat pe scena politico-economicã a mapamondului, altfel are sã-þi batã viitorul la usã iar tu o sã fii cu nãdragii-n vine !..

Mmmmm,deci tu ai acces la niste texte super tari si de acolo ai dedus ca Base este "al" mai tare carmaci al Romaniei. Esti probabil un fel de Indiana Jones ,ghidat de tot felul de documente ,catre Sfantul Graal Basescian. .Probabil ai si informatii din surse extraterestre care te-au anuntat ca fara Base viata dispare pamant.

Bravo Mytcor,eu ma gandeam ca vorbesti asa ca prostul ,ca un papagal Basescian care nu a citit nimic in viata lui (nu vorbesc pe net,acolo ai citit articole imbecile ca cel cu tezaurul ,stii tu ,nu?!) dar macane si el de partea lui Base. .

... sunt textepublice Vannea, poþi ºi tu accesa aceste texte ale, agendei 2025, dar boserv cã-n afara celor de tip propagandistic, altceva nu te prea intereseazã.

...iar îþi curge sânge din nas, ce-ai mai pãþit ?!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 15:14

ai grija ce spui @mytcore, ca te trec la frecat puntea cu periuta de dinti !.....pina una alta FMI a atras atentia guvernului RO sa nu aduca prejudicii paturii cele mai sarace ,ori nu-l poti banui ca-i de stinga?
.... n-asa ?! in schimb, Basescu asa a DECIS - el a decis scaderea pensiilor si a ajutorului de somaj....adica, tocmai la cei mai saraci ! si, stai ,ca nu se mai spune nimic in legatura cu Impozitarea totala a pensiilor.....nu cum era pina acum, doar ceea ce depasea 1000 ron.....care va sa zica : mi-o reduce cu 15% si mi-o impoziteaza cu 16%, este ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 15:17

De la: mytcor, la data 2010-05-22 15:08:47
De la: vaneamarin, la data 2010-05-22 15:04:23

... sunt textepublice Vannea, poþi ºi tu accesa aceste texte ale, agendei 2025, dar boserv cã-n afara celor de tip propagandistic, altceva nu te prea intereseazã.

...iar îþi curge sânge din nas, ce-ai mai pãþit ?!

Ufff,tu Mytcor chiar ca nu mai prezinti deloc interes pentru mine ,nici macar ca amuzament .. . .Hai,asteapta-l pe Nero-Adi ca ala te vede genial si puteti sa-l laudati impreuna pe Base .

Pagini: << 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: