back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 >> Sari la pagina:

Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 18 Mai 2010, ora 21:03

De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 20:05:18Camioneros, eu am TOTI din jurul meu bugetari. o intimplare. Parintii mei sint putin in panica. Fata mea pleaca din tara, la anul.
Eu ma abtin cu greu sa nu discut politica. dar e ceva similar cu ce a fost in anii 90, Doar ca acum sint loviti bugetarii. Si culmea particularii, populatia, inca nu si-a revenit. Situatia e grava. Nu vor mai fii bani ptr toti. Prin bugetari intrau bani in societate. Aici e problema. ca e base, ca nu e, nu stiu. Dar se vede ca nu e bine sa micsorezi masa monetara in timp de criza.
Ci trebuiesc investitii in partea care face bani. Economia reala. Oi fi eu demodat? Nu stiu.

Eu , pe acest topic , am încercat să apăr pe Băsescu , este un topic dedicat lui !! Cu Băsescu țin !! Iar pentru un opozant al lui , asta este o crimă ...
Nu poți prezenta pe acest topic , ce ar trebui să facă Guvernul , Parlamentul ... Aici putem comenta de Băsescu !! Punct !!
Nu ai cu cine însă !! Aici postează tot felul de inteligenți , ce topicurile le înțeleg ca nuca-n perete ...
Și eu dragul meu , TOT BUGETAR SUNT !! Numai că eu , sunt unul dintre cei foarte mulți ce am înțeles ceva din ce ne înconjoară !! Poate , pentru că am avut contact cu vestul mult timp ???
Cei ce URLĂ acum , nu înțeleg și nici nu au avut parte de a face cunoștință cu ADEVĂRATA economie de piață ... Cea fără monopoluri , cea cu concurență adevărată , cea cu contracte solide cu drepturi și obligații , cea cu sindicate ce APĂRĂ ÎNTRADEVĂR toată clasa muncitoare ...

Chestii d'ăstea de "neînțeles" pentru unii ... f. f. inteligenți , cum ar fi antevorbitorul meu , Marinică !

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Mai 2010, ora 21:07

Eu vad f clar ce se intimpla. Tocmai fiindca sint neutru. Si activez in cele mai draconice conditii. Si nu mi-am pierdut mintile.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2010, ora 21:19

Mințile ... nici eu nu mi le-am pierdut !!
... O singură adăugare mai am ! Plâng , când e de plâns , zbier când e de zbierat ... înjur , când e de înjurat ... Și râd . când e de râs , din toată inima !....
Așa mă țin deoparte de stres , stres care este răul tuturor relelor... Asta n-am eu , stres !!
Greutățile vieții , eu demult , le iau ca pe ceva ce vine ... de la sine , deci normal !...

Asta vă doresc eu vouă , tuturor : NO STRESS !!

.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2010, ora 21:22

stres ...unde am auzit eu cuvintul asta?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2010, ora 21:27

De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 21:22:13stres ...unde am auzit eu cuvintul asta?

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 22:00

Daca maine vin la miting sa zicem 100.000 de oameni care vor ataca Cotroceniul pentru ai rupe oasele mizerabilului de basescu, ar avea cainele tupeul sa dispuna sa treaca tancurile peste oameni?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2010, ora 22:08

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-18 21:27:03
De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 21:22:13stres ...unde am auzit eu cuvintul asta?

da....stres tectonic. Mamaaaa, ce am nimerit-o. Eu sint zodie de pamint in miscare. Si inca nu ma misc.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 22:31

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-18 21:19:01Mințile ... nici eu nu mi le-am pierdut !!
... O singură adăugare mai am ! Plâng , când e de plâns , zbier când e de zbierat ... înjur , când e de înjurat ... Și râd . când e de râs , din toată inima !....
Așa mă țin deoparte de stres , stres care este răul tuturor relelor... Asta n-am eu , stres !!
Greutățile vieții , eu demult , le iau ca pe ceva ce vine ... de la sine , deci normal !...

.

...bine te-am găsit !.. observ că te-ai clonat și tu degeaba întrebam p-aici, în stânga și-n dreapta , pe unde-i Camioneros toți se făceau că plouă !...

Mihăiță, tu pe unde-ai hălăduit pân' acum ?...te-aștept pe stringuri și hibridizări, p-aici pe la politic n-am să mai trec , evident , cu excepția cazului în care combatanții or să dorească să dialogăm pe marginea rapoartelor CCR 2000-2008 ....

M-am lecuit, nu mai demontez texte propagandistice .

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 07:58

De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 22:08:53
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-18 21:27:03

da....stres tectonic. Mamaaaa, ce am nimerit-o. Eu sint zodie de pamint in miscare. Si inca nu ma misc.
La Cotroceni !
Antidotul,femeia din PDL
Doar LA TINE VIN SAU LA HOTEL,practic SEX ORAL NEPROT,normal,poate si anal.Daca e cazul mai am o prietena.as putea veni la mai multi baieti!!suna si nu vei fi dezamagit!!garantez! 19 May 03:00
0732097606

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 12:24

De la: mytcor, la data 2010-05-18 22:31:45
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-18 21:19:01Mințile ... nici eu nu mi le-am pierdut !!

.

...bine te-am găsit !.. observ că te-ai clonat și tu degeaba întrebam p-aici, în stânga și-n dreapta , pe unde-i Camioneros toți se făceau că plouă !...

Mihăiță, tu pe unde-ai hălăduit pân' acum ?...te-aștept pe stringuri și hibridizări, p-aici pe la politic n-am să mai trec , evident , cu excepția cazului în care combatanții or să dorească să dialogăm pe marginea rapoartelor CCR 2000-2008 ....

OOooooo , hoooo , hoooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bine ai revenit OMULE !!!!!
NICI NU ÎȚI ÎNCHIPUI CE BUCURIE MI-AI FĂCUT .... REVENIND !!
Nu m-am clonat .... .. m-au banat ! ... pe motiv că am vb "urât"....
Super tare !!
Wilcommen , deci !!
E miting azi !! Am primit și eu invitație : "Avem masă gratis și bem ..." Am refuzat să particip !! Muncesc , în schimb ! Să fie bine ... ca să nu fie rău .....

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 12:31

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-19 12:24:18

.

Super tare !!
Wilcommen , deci !!
E miting azi !! Am primit și eu invitație : "Avem masă gratis și bem ..." Am refuzat să particip !! Muncesc , în schimb ! Să fie bine ... ca să nu fie rău .....

Pentru cine????
Unde-i ghinda?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 12:33

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-19 12:24:18

.

Super tare !!
Wilcommen , deci !!

...și spui că nu mergii la miting ?...păcat !...

...eu recomandasem pichetarea Procuraturii Generale a Ro. în urma citirii rapoartelor curții de conturi pe intervalul 2000-2008.

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 12:41

19.05.2010 ora 12.45 Piata Victoriei.
Ce cauta Hoara sa puna paie pe foc, sa incite prin prezenta sa la studioul mobil A3, pe demonstranti?
Noroc cu trupele de jandarmi care acum il protejeaza, dar pina nu se termina mitingul sta ca prostu' portocaliu si incaseaza toate injuraturile adresate guvernantilor. Ce spirit de sacrificiu dom'le!!!!
Precis ca Videanu, va lua act si o sa-i bage o primuta de 23 august.
Acum sa se arate Boculet pentru o baie de multime. Dar e prea fierbinte. Oricum s-a cam inchis jocul.
Basescu are o problema. "tob sebegoim harog"

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 12:44

Autor: Mircea Cărtărescu
Provin dintr-o familie săracă. Nu mă laud cu asta, dar nici nu pot s-o uit.
Una dintre cele mai persistente amintiri ale mele e despre părinții mei care, seară de seară, timp de treizeci de ani, cât am locuit cu ei, făceau socoteala tuturor cheltuielilor de peste zi. Niciodată nu le ajungeau banii. În casă erau un singur salariu și patru persoane.

Azi, părinții mei trăiesc dintr-o singură pensie și, credeți-mă, nu dintre cele nesimțite. Eu însumi știu prea bine ce înseamnă sărăcia. Am cunoscut cozile și frigul dinainte, am cunoscut inflația înnebunitoare de după. Timp de douăzeci de ani nu am câștigat nimic din scrisul meu, am trăit din salariul de profesor și am susținut din el o familie.

Cunosc și eu socotelile de fiecare seară și trasul de bani până la chenzină. E motivul pentru care n-am putut fi niciodată un om de dreapta sau, mai curând, am putut fi rațional, dar niciodată sufletește. Fără să fiu nici un om de stânga, știu de ce e nevoie de protecție pentru cei slabi, cei fără noroc, fără șanse, pentru cei care nu fac față într-o lume a performanței. Sunt la mijloc între cruzime și populism, fără să ader nici la una, nici la alta. Nu pot aproba, deci, îngrozitorul sacrificiu care se cere astăzi compatrioților mei, chiar dacă mi se spune că e "răul cel mai mic".

Nu pot înțelege de ce oamenii cei mai amârâți din România de azi, cei cu viața cea mai năpăstuită, cu veniturile cele mai mici trebuie să-și ia ultima bucată de pâine de la gură ca să salveze statul român. Mi se spune că statul român nu-i poate susține, dar statul român uită să-mi explice cum se face că a tolerat, odată cu creșterea sărăciei generale, o creștere nemaiauzită a bogăției speciale. Nu mi se explică în ce fel am ajuns, în doar douăzeci de ani, o țară de tip sud-american, în care câteva sute de familii posedă o bogăție egală cu a sute de mii de alte familii.

Niciodată nu mi s-a explicat cum, prin ce mecanisme legale, a putut fi posibil să crești ca venituri, în câțiva ani, de la zero lei și zero bani, la miliarde. Prin ce forme legale, prin ce privatizări legale, prin ce licitații legale, de douăzeci de ani încoace, sub toate guvernările, fără excepție, România a fost împărțită în câteva sute de bucăți care-au fost dăruite câtorva sute de oameni?

Nu vreau să înțelegeți că sunt adeptul "haiduciei" fiscale. Nu cer naționalizări, confiscări și deposedări de avere. Nu sunt anticapitalist și știu că, în clasa de mijloc, există oameni care au câștigat cinstit, cu o risipă enormă de muncă și inteligență, fiecare ban de care se bucură azi. Nu orice avere este însă sănătoasă, nu orice avere e sursă de bunăstare generală. Cele mai multe averi de la noi sunt obscene, maladive cumulări obținute prin rețele subterane politico-economice. Ele nu îmbogățesc, ci sărăcesc, secătuiesc statul de puterile sale, îi distrug sistemul judiciar, îl împotmolesc în corupție.

Nu cer confiscarea , ci verificarea lor, elucidarea împrejurărilor în care câteva mii de oa meni au ajuns putred de bogați prin conspirație securistică, furt calificat și trafic de influență. Clasa politică de la noi trebuie odată să înțeleagă că, sub oblăduirea ei, a apărut un stat al nedrep tății sociale, că impasul în care suntem azi i se datorează în întregime și că e măcar în interesul ei, dacă nu al țării, să schimbe starea de fapte. Căci un stat nedrept social și fără respectul legilor va fi întotdeauna un stat instabil, primitiv, cu o clasă politică amenințată. Un stat disprețuit, pe drept cuvânt, de lumea civilizată.

Am mai spus-o: în România nu există, ca pretutindeni, corupți, ci un sistem al corupției. Este mecanismul care produce sărăcia, conspirația care subminează statul. De aceea este monstruos și nedrept să-i pedepsești a doua oară pe cei săraci și să te prefaci mai departe că nu-i vezi pe cei vinovați de sărăcia lor.

Nu este cinstit să tai un sfert din salariul unui medic sau al unui profesor, să știrbești venitul, oricum insuficient, al unui pensionar ca să scoți țara din groapa de acum. Nu este nici eficient. Poate vom ieși basma curată de data asta, dar vom cădea imediat în groapa următoare, căci statul român, așa cum e el azi, nu poate să nu fie sărac.

Cu atât mai cinice, "ca râsul la mormânt" ar fi spus Eminescu, sunt exercițiile de demagogie de pe canalele mercenare de televiziune, unde vezi zilnic mogulii plângând cu lacrimi de crocodil soarta celor pe care ei înșiși i-au adus în sapă de lemn, prin subminarea continuă a statului de drept. Niciodată hoții n-au strigat mai tare "prindeți hoții!"

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 12:46

Iștvon , te-ai atacat frate ???
Vrei miting ??? Du-te neică , doar te "lovește" direct , acțiunea Guvernului ....
Sau vrei bătaie ??? Ei , atuuunci se schimbă datele problemei ...
Unde , când , cum ???....
.... Eu vin singur !!!

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 13:06

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-19 12:46:57Iștvon , te-ai atacat frate ???
Vrei miting ??? Du-te neică , doar te "lovește" direct , acțiunea Guvernului ....
.... Eu vin singur !!!

Ei, singur...cu manutele de tortionar, nu???

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 13:07

De la: yxz, la data 2010-05-19 13:06:18
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-19 12:46:57Iștvon , te-ai atacat frate ???
.... Eu vin singur !!!

Ei, singur...cu manutele de tortionar, nu???

Păi ???

vdtoth

35 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 14:13

Mamaaaa ce de filozofi! Ce dde destepti!
La fotbal, ca tot ne pricepem toti, cand nu merge ceva se schimba antrenorul............................. Nu credeti ca ar fi solutia?!

9am188109

2 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 14:20

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

Pregateste-i elicopterul si agatate si tu de el !

vasileseitin

82 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 14:49

NASOL !!!!!!.......Basescu nu mai are sange in instalatie ar zice BERCEANU.A ratat azi BAIA DE MULTIME ??????........nasol ........

Apex

370 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 15:22

De la: 9am178165, la data 2010-05-18 22:00:48Daca maine vin la miting sa zicem 100.000 de oameni care vor ataca Cotroceniul pentru ai rupe oasele mizerabilului de basescu, ar avea cainele tupeul sa dispuna sa treaca tancurile peste oameni?

Nu te destepti de cap posedato ? Ce -ai zice daca ai fii acuzata de instigare, vandalism si propunere de distrugere ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 15:32

Ce ciudat au stat lucrurile in Piata ....Au fost atat de multi oameni iar dom' matelot (ca presedinte din punctul meu de vedere nu mai este) nu a venit in mijlocul lor sa dea mana,sa faca o glumita ,sa se hahaie putintel.Au adus unii char niste oi iar dom' matelot nu a mai dorit sa le tunda, asa cum ne obisnuise. Zilele trecute au fost copii in piata iar dom' matelot nu a venit sa-i ia in brate.In general asa, nici macar un "sa traiti bine" nu a mai aruncat multimii. A fost in schimb la miting Hoara de la PDL, caruia ii admir curajul dar evident ca nu si inteligenta. Poate a vrut el sa il laude Sefu' pentru curajul sau, dar pana la urma ne-a amintit putin de Saddam Hussein cand era capturat de americani.Parea putin cam speriat ,cam derutat in urma vizitei sale in mijlocul poporului. Nu si-a dat seama saracutul ca actul lui a fost considerat nu dovada de barbatie,de curaj,ci sfidare si dovada de tupeu.Cam asa a si fost de fapt. Boc,Videanu,Udrea,Base au inteles mai bine lucrurile si s-au ascuns care pe sub un birou,care in sifonier,fiecare pe unde a apucat ca la un joc de Pititea."Cine nu e gata il iau cu lopata" parea sa fie mentalitatea pietei iar baietii portocalii s-au ascuns repede si bine. Fireste,daca ii vedea cineva ii scuipa (la modul propriu nu doar asa cum se procedeaza in joc).

Spre surprinderea liderilor PDL,gargaragii,alarmisti ,mincinosi si isterici de felul lor , protestele au decurs pasnic si civilizat . Oamenii si-au vazut de protestul lor si au cerut cum era si firesc demisia lui Basescu si a lui Boc.Mie personal ,doar demisia lui Boc imi pare ca nu ar rezolva mai nimic, deoarece tartorul sef de la Cotroceni este sursa tuturor relelor in Romania de acum, si deoarecece oricum va nominaliza ca viitor premier tot un sclav de-al lui. Demisia lui Basescu urmata apoi de cea a guvernului Boc si de alegeri anticipate este singura solutie pentru a incepe schimbare in bine a Romaniei.

Oricum,cartonasul galben a fost primit de catre Jucator iar meciul continua,nu s-a terminat aici ci abia a rasunat fluierul de inceput .Se vede insa ca avem de-a face cu un jucator deja speriat,fara suflu,dopat prea mult si inspaimantat ca tribunele au vazut offside-ul (s-a bagat prea mult in fata fara sa aiba voie legal ) , hentzul (a "pus" mana... pana la cot ),si numeroasele sale faulturi (urmate de circ cu aruncari ale sale la pamant si cu vaicareli ca el a fost chipurile cel faultat).

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 15:36

De la: Apex, la data 2010-05-19 15:22:29
De la: 9am178165, la data 2010-05-18 22:00:48Daca maine vin la miting sa zicem 100.000 de oameni care vor ataca Cotroceniul pentru ai rupe oasele mizerabilului de basescu, ar avea cainele tupeul sa dispuna sa treaca tancurile peste oameni?

Nu te destepti de cap posedato ? Ce -ai zice daca ai fii acuzata de instigare, vandalism si propunere de distrugere ?

Nu si de terorism si de inalta tradare ?! !Hai ca azi esti chiar baiat de treaba Apex,cred ca esti foarte fericit ca NU AZI ti-a picat idolul si ai devenit ceva mai indulgent .

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 15:55

Daca, si n-au venit nici jumatate!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 16:07

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-18 19:56:45
De la: vaneamarin, la data 2010-05-18 19:51:53
De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 19:37:42
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-18 19:29:23
De la: vaneamarin, la data 2010-05-18 18:51:56
De la: nastasemihail, la data 2010-05-18 16:09:16
A reusit base sa scindeze oamenii, mai rau ca o armata de ocupatie.

Aceasta propozitie a lui Mihai, este cea mai buna si mai clara descriere a intregii activitati a lui Basescu de cand este el "presesedinte".Este exact ce cred si eu,niciodata, in afara de comunistii aia chiar veniti pe tancurile rusesti,nu a mai reusit cineva un astfel de atac profund distructiv fata de poporul roman.Romanii sunt acum chipurile milogi ai statului,lenesi care nu doresc sa munceasca ,lipsiti de solidaritate in jurul maretului carmaci al natiunii ,asmutiti de el unii impotriva altora pentru o mai buna si mai usoara stapanire ,cu lipsa de respect indusa treptat fata de doctori,profesori,si fata de puterile statului care nu sunt in mana sa. Asta este Romania lui Basescu acum ,una trista ,saraca si dezbinata!O ARMATA DE OCUPATIE ,NU PUTEA SA FACA MAI MULT RAU ROMANIEI IN INCERCAREA DE A O ASERVI TOTAL !

Nu a făcut Băsescu nimic !! Ce scindare ???
Aveți orbu' găinii ??
La Vanea accept , că el în "lupta" lui contra nici el nu mai știe ce , importanta să sune "jos Băsescu"..., nu am pretenții , dar tu Mișule ???
Băsescu dirijează !! Și dirijează cum poate , ce cu înverșunare vor unii șmecheri de București să ne impună ca și crez , ca punct de vedere : "Ce credeți...nu-i așa că .... păi dacă asta s-ar întâmpla... "
Noi aici , ne-am bătut de ne-am rupt pe zvonistică !! Sigur , unii încă mai speră , că în al 12-lea ceas , poate , poate vor pune iar mâna pe putere....Dar , e greu acum !! Între timp , poporul a aflat !!

Culmea, la mine in familie, au impresia ca tin cu base, iar ai mei nu. Si cind ma duc la fi-mea, e invers. Au impresia ca nu tin cu el, iar ei tin. Deci e clar. Culmea e ca nu ma intereseaza politica ci sa nu mi se mai vorbeasca in familie de base.
Este o situatie aproape identica cu cea din timpul lui ili.

Scuze Mihai,cred ca fara sa vreau te-am bagat intr-o problema in care nu doreai sa te implici,stiu ca nu te omori dupa politica .Sincer,imi cer scuze si cred ca este vina mea deoarece am pornit in ce am scris ,cu cele spuse de tine.Puteam sa nu te citez pe tine ci doar sa spun direct ce am de spus .Nu am dorit insa absolut deloc sa ajungi sa inseli... "pretentiile" pe care le avea Adi de la tine .

Mișule , tu ai înțeles ceva din postarea asta , că eu unul ... nu ?!.....

ce era asa de greu de inteles ? mai citeste o data,poate intelegi si daca nici atunci, cheama-ti subalternii sa te lamureasca ei.....dar, tare mi-e ca le va fi frica sa-ti spuna de la obraz cum ca esti cam .....deh, tu esti Sefu ' si sefu' are intotdeauna dreptate,oricite prostii ar spune !....da' zici ca v-ati distrat bine citind comentariile de pe 9 am ? sper ca n-au ris de comentariile tale ? sa le tai prima daca indraznesc asa o obraznicie destabilizatoare !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 16:25

De la: Copil_Pribeag, la data 2010-05-18 12:12:04Am primit in e-mail zilele trecute un text insotit de cuvintele:" Tu de ce taci? Protesteaza si da mai departe!"
Am sa redau mai jos intregul text, asa cum l-am primit. Se pare ca ar proveni de pe "MCP Press Agency, Marian Popa"

"Spânzurați-ne!

Nu înțeleg de ce țipă Băsescu la mine.
De ce mă amenință că intră România în colaps.
În ceea ce mă privește, țara mi se pare în colaps dintodeauna. De când m-am născut.
Comuniștii, nu știu cum se făcea, dar nu se ajungeau fără să ne ia la contract porcul din coteț. Erau stăpâni pe livada noastră, pe cazanul cu țuică, pe orătăniile din bătătură.
Pe capitaliști i-am primit cu bucurie generoasă, aproape nefirească.Trezirea din reverie m-a dus în primul colaps. În dificultate a fost țara și la mica privatizare, și la marea privatizare, și după ce am scăpat de primul FMI, și când duduia economia, și când căutam luminița de la capătul tunelului, pe care văd că n-am mai găsit-o. Va fi fiind, probabil, lumânarea de la căpătâiul părinților și bunilor noștri.
Și-acum aud că România se duce fix în faliment.
Iar Traian Băsescu mă solicită să fiu solidară nu știu cu cine, să dau 25% din leafa mea, 15% din pensia mea.
Mă uit la Băsescu și nu seamănă a om aflat în criză. Nici Guvernul sau Parlamentul nu sunt în criză. Nici miile de hectare de vile nu-s crizate.
Dar, defectul meu, am avut ochi de văzut și urechi de auzit.

- Da. Aparatul de stat este uriaș. Dar nu populația l-a făcut uriaș.Voi, clasa politică,
l-ați transformat în monstru.
- Dacă există un monstru care căpușează mediul privat, acela nu este profesorul, doctorul, inginerul, funcționarul public; monstrul care a încălecat țara asta sunteți voi, clasa politică. Și pentru că sunteți la putere peste tot, voi, PDL, sunteți grasul care l-a încălecat pe slab! Cu contribuția anterioară, în ordine procentelor de reprezentare în structurile politice, a PSD (30%), a PNL(15%), a UDMR (6%) etc... Ați devastat România cum nici popoarele migratoare n-ar fi reușit. Și-apoi ați călărit țara, ați luat-o sub asuprire. Nici nu mai poate respira, de câtă clientelă
i-ați vârât pe gât.
- Ați spart instituțiile statului nu pentru că așa era necesar, ci pentru că vă trebuiau posturi de conducere pentru clientela de partid.
- Ați creat instituții noi nu pentru că nu funcționa statul fără ele, ci pentru că ați avut un mofturos căruia, fiindcă i s-a năzărit să fie mare director, mare președinte, i-ați fabricat o instituție.
Și nu v-a ajuns: an de an, legislatură de legislatură, ați mai creat alte structuri; ați adus directori noi, ceilalți au rămas în sistem.
- Nu populația ocrotește fărădelegea în țara asta, ci voi, cu cercurile voastre de interese cu tot.
- Nu populația a votat pensii de 370.000.000 lei vechi. Și venituri de 100.000 de euro pe an, de la stat.Voi, clasa politică, ați făcut-o: în guvernele formate din partidele voastre, în parlamentul format din partidele voastre, iar legile le-a promulgat... instituția președintelui României.
- Nu mama - mare din pământ a distrus industria, a vândut petrolul și rafinăriile, a tăiat pădurile și a mânărit pământurile. Ministere conduse de voi, clasa politică, au făcut-o. Prefecturile voastre, consiliile județene ale voastre, primăriile voastre.
- Nu populația a prăpădit banii statului – sute și mii de miliarde de lei, munți de bani- pe licitații trucate, pe lucrări proaste, inutile, pe șosele cu gropi, pe autostrăzi care înghit bani cu ghiotura, ci primarii voștri, ai clasei politice; consilierii voștri, ai clasei politice; miniștri voștri, ai clasei politice.
- Nu populația a organizat doi ani întregi de dănțuieli, de parcă venea sfârșitul lumii. Voi, clasa politică, ați făcut-o. Pe banii cui?!! Pe ăștia pe care-i tăiați azi de la pensionari!
- V-ați construit un aparat uriaș de represiune: ministere, agenții, deconcentrate conduse de voi și clientela voastră politică. Prin ei, controlați tot, terorizați înstituțiile mai ceva decât poliția politică a lui Ceaușescu.
- Nu populația se află în AGA și CA din companiile și băncile de stat, plătite, am văzut, regește, ci voi, clasa politică.
- Nu populația a stricat țara asta la fiecare patru ani, ci voi, clasa politică. Cum ați venit, ați distrus tot ceea ce a făcut guvernul de dinainte și ați luat-o iar de la zero. Și-apoi, ați rostogolit vinovății între voi, partidele politice, de parcă ați fi jucat ping-pong cu România.

Dați-vă afară întâi pe voi și clanurile voastre și-apoi să v-atingeți de părinții noștri!

Și veniți, acum, să mă trageți de urechi pe mine. Să ne trageți de urechi pe noi, că se duce România de râpă.
Vreți s-o scoateți din criză pe spinarea șomerilor, a pensionarilor și a bugetarilor de execuție, cei care vă țin în spate aleșii și numiții, în funcțiile de conducere.
Ce ce curaj? Cu ce moralitate?
Până să vă atingeți de pensionarul ăla slăbănog, de profesorul care v-a pus creionul în mână, restructurați-vă întâi pe voi!
Dați-vă afară și în șomaj pe voi, pe oamenii voștri, ai clasei politice, și după aceea scuipați pe noi.
După aceea umblați la salariile și pensiile necăjite.
După aceea să-l certați pe bătrân că mai are îndrăzneala să trăiască, să ducă România-n faliment, cu venitul lui... gras, de 500 sau 600 de lei.

1.Dacă nu sunteți capabili să comasați sau să desființați instituțiile de pomană create de voi, clasa politică, măcar reduceți numărul de directori. Aveți o droaie de șefi. Ați umplut țara de șefi. Pe ei dați-i afară întâi și după aceea ajungeți la pensionar. Sau la doctor.
2. Trei sferturi dintre directorii voștri pe care i-ați instalat, moț, în instituțiile bugetare, au afaceri acasă. Fac afaceri cu banul public. Dați-i pe aceștia afară! Nu ei să mănânce cu două guri, și de la firma lor grasă, și de la buget, iar altul să crape de foame!
3. Luați-vă clientela politică din toate AGA și CA-urile companiilor de stat, de pe lângă primării, consilii județene și ministere. Aveți deja directori acolo, există specialiști.
4. Dați-vă afară consilierii de la birourile demnitarului. De ce ați crede că ei sunt mai puțin paraziți pe buget decât profesorul?
5. Dați-vă afară consilierii de pe lângă miniștri, secretari de stat, subsecretari de stat, primari, prefecți, președinți de consilii județene, cățel, purcel, directori generali, din companiile de stat, din parcurile industriale.
6. Încetați să mai căpușați ministerele (primăriile, consiliile județene) cu clientela pe care o serviți cu miliarde de euro.
7. Voi, clasa politică, ați creat și întrețineți evaziunea fiscală și munca la negru. Oamenii voștri, ai partidelor, îi protejează. Îi apără de funcționari, să nu-i descopere. Îi apără de lege.
8.După ce veți face toate astea, abia atunci să aveți îndrăzneala să vă legați de bătrânii acestei țări.

Asta este România, dle Băsescu. O știți, o cunoașteți, dar nu îndrăzniți să vă apropiați de clanuri. Dar vă este la îndemână să-i jupuiți de vii pe bătrâni. Sunt inofensivi. Ascultători. Mult prea blajini. Tăcuți. Loviți-i cu nădejde! Nu țipă."

cine a scris este textul asta ? Marian Popa sau Banceanu Vasile ?!.....oricum, felicitari - multe !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 16:31

@616 - bun si textul lui Cartarescu ....pacat ca nu s-a putut abtine la sfirsit si a tras o limbuta portocalie pe condei ....nu de alta ,dar B1tv nu-i naimit si el ,dar de Bas' ?daca nu baga ultima fraza era ok, asa s-a flescait tot articolul !

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 16:35

De la: gabigabi, la data 2010-05-19 16:31:21@616 - bun si textul lui Cartarescu ....pacat ca nu s-a putut abtine la sfirsit si a tras o limbuta portocalie pe condei ....nu de alta ,dar B1tv nu-i naimit si el ,dar de Bas' ?daca nu baga ultima fraza era ok, asa s-a flescait tot articolul !

Ce bine era daca-l cenzuram!!!
Sfarsitul daca il sacoteam din contest..............crinut ce mai face?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 17:46

De la: 9am045616, la data 2010-05-19 16:35:42
De la: gabigabi, la data 2010-05-19 16:31:21@616 - bun si textul lui Cartarescu ....pacat ca nu s-a putut abtine la sfirsit si a tras o limbuta portocalie pe condei ....nu de alta ,dar B1tv nu-i naimit si el ,dar de Bas' ?daca nu baga ultima fraza era ok, asa s-a flescait tot articolul !

Ce bine era daca-l cenzuram!!!
Sfarsitul daca il sacoteam din contest..............crinut ce mai face?

se lupta cu boculetul tau....ca vad ca si-a bagat capul la cutie si nu mai zice nici pis ! acu',de vreme ce EBA a dat-o la Bruxelles ca reducerile s-au facut deja, cine-i mai crede pe Bas' si Boc cum ca CES sau parlamentul sau sindicatele sau strada ar mai schimba ceva din hotarirea luata se Jupin dupa cum l-a dus capul....."capul face ,tzara trage " !

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 17:46

Cind un hot ,ajunge la putere ,se inmultesc numai hotzii !

Pagini: << 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: