back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 >> Sari la pagina:

9am049573

976 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 11:48

click,
esti prea entuziasmata de cifrele vazute la televiziuni. cred ca pentru tine a ca o retrairea a primaverii 2009 cind boc si bae aratau ce nesimtiti sunt unii bugetari si tot anuntau restructurari, taieri si tepe in piata victoriei. tu si altii erati in stare sa faceti manifestatiune de adeziune la cotroceni. chestia ca in ciuda a tot ce au spus boc si base in anul 2009 cheltuielile de personal la stat au crescut cu 11,9 % si stii ceva, boc cu minuta lui si ministrii pdl la fel semnau acordarile de salarii si prime si "stimulente". asa ca nu poti spune ca nu stiau.

cifrele care le vezi ascund citeva realitati crunte si nu spun tot adevarul despre faptele ( am mai spus despre ele) de care se face vinovat acest guvern pentru care base ne cerseste "incredere". eu nu am.
in ianuarie spuneam ca nu ati cistigat o competitie sportiva si ca nu aveti echipa. acum vedeti si voi.

click, fereste-te de boc si base cind iti arunca in fata "cifre, cifre", marita-te si fa copii, dar nu-i gindi si concepe ca pe "niste planuri de afaceri" !

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 13:29

De la: 9am049573, la data 2010-05-16 11:17:28click,
spune te rog, "taierea cheltuielilor la institutiile" statului . altfel, inclin sa inteleg ca nu ai priceput o boaba din ce se intimpla. sau ma rog, intelegi dar nu poti sa o exprimi coerent.

"taierea veniturilor bugetare" asa cum spui tu, se va intimpla in realitate in mod indirect: luind 25% din veniturile angajatilor la stat se diminueaza in proportie directa si veniturile la buget din impozitele pe salariile bugetarilor. asta inseamna ca deficitul nu se reduce prea mult prin aceasta masura pentru ca scad si veniturile la buget odata cu cheltuielile.

a mai spus baselu,
"Vreau sa stiti, sunt un adversar al venitului minim garantat. Este programul care iti garanteaza banii pe nemunca si rog Guvernul sa aiba in vedere ca acest program sa fie redus strict la cei care au nevoie"... "Stau oamenii si fermierii, sau cei care au teren, nu au cu cine culege, nu au cu cine insamanta. E plin de oameni care primesc venitul minim garantat si nu se duc sa culeaga o pruna din livada. Mergeti in mediul rural si veti vedea ca nimeni nu merge sa munceasca cu ziua. Sunt realitati create din demagogia voastra, a politicienilor".

in marea lui experienta de a "combina tariile cu cuburi de gheata" si luat de val, ori din cauza ceaiului cu rom, cred ca base nu a priceput o boaba din ce inseamna "venitul minim garantat".
asta nu e o forma de asistenta sociala dragi fan manelisti ci e o valoare care se ia in considerare la negocierea contractelor colective de munca, stat sau privat, si la stabilirea cuantumului ajutorului de somaj. valoarea asta e calculata in functie de banii de care are nevoie un om, care munceste, sa subziste timp de o luna.

doamne, ce prostii mai poate spune! sa fiti multumiti ca l-ati ales...
... auzi la el, "nemunca" ... sunt oameni care se sinucid pentru ca desi muncesc ca niste sclavi nu pot sa-si intretina familiile si el, ales de multi dintre noi, ne spune cu nerusinarea intarita de votul din decembrie (inclusiv amaritilor care l-au votat): "terminati cu nemunca".

PS: probabil multi dintre voi n-ati stiut vreodata ca podoaba eba era angajata consilier, cind base era primar, la luxten, firma care asigura iluminatul in bucuresti, pe citeva mii de euro, si venea la munca la 10 si pleca la 15.00. (parintii mei au votat-o pentru ca "prea se legau toti de fata omului"- voi ati avut probabil alte motive )

Vezi cat te duce capul nene? asa calcule stii tu sa faci? Cu ce crezi ca ne vor afecta pe noi impozitele platite de bugetari ca vor fi mai mici? cu nimic daca salariile bugetarilor nu sunt asa de mari cum credem noi, nu-i asa? Halal judecata ai, sau pe cine crezi ca pacalesti? Mai departe nu ma obosesc sa citesc pentru ca precis sunt aberatii de bugetar nemultumit in permanenta nu numai acum!
Apropo, ai tendinta sa te hazardezi cum sunt eu de "entuziasta" si ce fac eu, abtine-te pentru ca concluziile tale sunt cele ale unui om pripit si dornic a raspunde aiurea numai de dragul de a se afla si el in treaba!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 13:36

Absolut orice user al acestui forum are acces , conform L 554/ 2001, la informaþiile de interes public pe care le poate accesa chiar virtual, dacã-ºi doreºte o informare cât-de-cât obiectivã în ceea ce-l priveºte.
De regulã, nu obiºnuiesc a-mi forma opiniile sau a concluziona pe marginea unui subiect ori altul dacã m-aº considera superficial informat sau , bazându-mã exclusiv pe sursele mass-media.
Primele indicii ale unei eminente crize la nivel global, fie ea economicã / financiarã, s-au fãcut simþite încã de pe la jumãtatea anului 2006, dacã leadership-ul monetaro-financiaro- economic guvernamental românesc, n-a sesizat acest aspect în perioada respectivã, cel puþin, trebuia sã aibe în vedere acea ciclicitate economic ã binecunoscutã orcãrui economist ce se doreºte respectat.
Din pãcate, n-am prea observat vreun monetarist,finanþist sau economist, s-avertizeze ori sã discute despre eminenþa declanºãrii unei eventuale crize economice, în perioada respectivã, cu toate cã agenda 2025 era publicã la acea vreme,c-o singurã exceptie.
Aceastã excepþie n-a fost altcineva decât D.Dãianu, bine-nþeles, la vremea respectivã , cum reuºea rostirea unor adevãruri de naturã economicã sau; încerca sã-ºi exprime predictibilitãþile economic-financiare, se gãsea de urgenþã o buricãreasã din mass-media româneascã sã-i fractureze acel speech, în fine, sã revenim la mioriticile aspect politice româneºti.
Actuala crizã financiar-economicã româneascã cu-ale sale tendinþe, pregnant de naturã politicã cât ºi a sistemului de administrare a statului, s-a croncizat, dacã nu-i chiar patologicã, în primul rând datoritã politizãrii excessive a sistemului de administrare al statulu, evident, de-aici derivând acele racile ale disfuncþionalitãþii sale ce conduc spre rezolvarea cu preponderenþã a intereselor individuale, de grup, sau ale diferitelor “partied” ce se aflã vremelnic în poziþii decizionale politico-economice ale statului Român ºi-n detrimentul cetãþenilor.
Observ în mass-media româneascã o insistenþã atroce la-ndemnarea populaþiei sã grecizeze România, domnilor, cine-ºi doreºe aºa ceva, sã se mute-n Grecia, sã simtã mai întâi pe propria piele ce-seamnã acea situaþie ºi apoi sã instige, dacã o sã mai aibã chef.
Dacã doreºte cineva capul lui Moþoc, atunci identificaþi moþocii ce-au devalizat, distrus ºi jefuit România în ultimii 20 de ani, aveþi la dispoziþie propriile lor arme, nu trebuie decât sã le folosiþi în mod responsabil ºi efficient, prin atitudine civicã efectivã, paºnicã ºi demnã.
Solicitaþi organelor statului, dar nu din spatele vreunui partid politic sau lider de sindicat , ci pur ºi simplu din poziþia de cetãºean ºi bun contribuabil , sã-ºi intre-n atribuþii conform propriilor legi de funcþionare, în vederea sesizãrii organului de urmãrire penalã a tuturor celor responsabili de situaþia econmico-financiarã actualã.
Moþocii ale cãror capete le doriþi se regãsesc în rapoartele anuale ale curþii de conturi a româniei, anchetarea ºi judecarea responsabililor , cu celeritate, are sã vã reducã deficitul bugetar cu mult mai mult decât acei 500 Mil.€ ce vã lipsesc în present pentru a evita reducerea pensiilor cu 15%

Istoria, o accesaþi aici : www.curteadeconturi.ro/sites/ccr/RO/Publicatii/default.aspx
SUCCES !....

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 13:46

De la: 9am049573, la data 2010-05-16 11:32:46click,
e regretabil sa vad la cineva format dupa 1989 ca mai spune "modul in care gandesti lasa de dorit". Cu apetenta ta pentru relatiile umane si libertatea gindirii ai fi fost buna sa lucrezi in securitatea anilor 50.
cred ca regreti ca nu ai prins "iepoca" lagarelor de reeducare. (te dau de gol postarile tale din decembrie si ianuarie)

Adica?? Care postari si ce nu ti-a convenit la ele?? O dai pe aici intruna cu culoarea portocalie. Uiti si uitati insa pe cine reprezentati voi, ce ati preluat de la comunisti si cine v-a creat. Voi reprezentati elita nerusinarii comuniste care a adus in 20 de ani tara la colaps si acum veniti aici cu o nerusinare crasa sa prostiti ce a mai rams din ea. Scuteste-ma de tampeniile tale nene. Nu esti in stare sa citesti si sa intelegi ceea ce citesti dapoi sa mai dai lectii de morala cuiva. Prostanaci ca tine au fost promovati in ranguri inalte tocmai pentru ca au facut intodeauna ce au spus dobitocii neamului propulsati si ei acolo prin aceleasi metode, iar acum vii sa ma acuzi pe mine de ceea ce de fapt voi ati facut pana acum?
Toate mesajele debitate de tine sunt o rusine si sunt debitate la adresa celor la care inca bunul simt nu a fost inlocuit de lacomie si nerusinare. Vezi-ti de treaba nene, ti-o mai repet odata! La nimic nu va pricepeti mai bine decat la a provoca si starni mania prin nedreptatile pe care le atribuiti altora.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 13:48

mytcor,
parca ai fi base: "scrieti o sesizare si miine va ajunge la parchet".
adica ei - garda neagra a lui base se autosesizeaza numai la anumite "probleme".
in analiza ta ai uitat ceva: in 2005 base aruncase dracii in pnl care s-a spart in pnl si aripioara L a PD-ului.

mai ia un aspect in considerare: nici un teoretician in finante nu a sfirsit ceva asa cum trebuie in calitate de ministru . vezi aici ciumara, ilie serbanescu, daianu, ionut popescu, tanasescu, vosganian.

de ce sa luam de bune cifrele lui base care ne spunea ca anul asta avem o crestere de 1%?

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 13:50

sunt de acord cu tine click: comunismul e cel mai mare pericol!
am sapat transee in fata blocului (sper sa nu le puna lachita borduri). ce trebuie sa mai fac?

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 13:52

De la: 9am049573, la data 2010-05-16 13:50:43sunt de acord cu tine click: comunismul e cel mai mare pericol!
am sapat transee in fata blocului. ce trebuie sa mai fac?

Poate ca daca ai tacea ar fi si mai bine, nu de alta dar in transeele sapate ai sanse sa fii descoperit.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 13:56

vezi cum o dai iar in limbajul securitatii din anii 950?

hopa: practici si cenzura. era esentiala referirea la lachita!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 14:01

De la: 9am049573, la data 2010-05-16 13:56:01vezi cum o dai iar in limbajul securitatii din anii 950?

hopa: practici si cenzura. era esentiala referirea la lachita!

Aberezi nene, pe atunci doar tu puteai sa fii in viata eu nicidecum. Sa fie oare asta motivul pentru care azi intelegi totul pe dos?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 14:01

De la: 9am049573, la data 2010-05-16 13:48:37mytcor,
parca ai fi base: "scrieti o sesizare si miine va ajunge la parchet".
adica ei - garda neagra a lui base se autosesizeaza numai la anumite "probleme".
in analiza ta ai uitat ceva: in 2005 base aruncase dracii in pnl care s-a spart in pnl si aripioara L a PD-ului.

mai ia un aspect in considerare: nici un teoretician in finante nu a sfirsit ceva asa cum trebuie in calitate de ministru . vezi aici ciumara, ilie serbanescu, daianu, ionut popescu, tanasescu, vosganian.

de ce sa luam de bune cifrele lui base care ne spunea ca anul asta avem o crestere de 1%?

...nu cred sã le fi scris el.

Curtea de Conturi prezintã anual Parlamentului un raport asupra conturilor de gestiune ale bugetului general consolidat din exerciþiul bugetar expirat, cuprinzând ºi neregulile constatate.
La cererea Camerei Deputaþilor sau a Senatului, Curtea de Conturi controleazã modul de gestionare a resurselor publice ºi raporteazã cele constatate.
Ori de câte ori considerã necesar, Curtea de Conturi înainteazã Parlamentului ºi, prin camerele de conturi judeþene ºi a municipiului Bucureºti, consiliilor locale, judeþene ºi al municipiului Bucureºti, rapoarte în domeniile în care este competentã.
Raportul anual al Curþii de Conturi se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a.

Raportul public 2007

Sinteza raportului public 2007

Raportul public 2006

Raportul public 2005

Raportul public 2004

Raportul public 2003

Raportul public 2002

Raportul public 2001

Raportul public 2000

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 14:04

De la: 9am049573, la data 2010-05-16 13:50:43sunt de acord cu tine click: comunismul e cel mai mare pericol!
am sapat transee in fata blocului (sper sa nu le puna lachita borduri). ce trebuie sa mai fac?

....o fi !...numai cã; Obama a-nceput resuscitarea marxismului .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 15:46

De la: mytcor, la data 2010-05-16 13:36:30
Observ în mass-media româneascã o insistenþã atroce la-ndemnarea populaþiei sã grecizeze România, domnilor, cine-ºi doreºe aºa ceva, sã se mute-n Grecia, sã simtã mai întâi pe propria piele ce-seamnã acea situaþie ºi apoi sã instige, dacã o sã mai aibã chef.

Nu stiu ce observi tu la nivel de mass-media,tu observi multe dar intelegi doar ca Base este minunat .Eu observ ca Grecia si-a platit pensiile si salariile. Vaiiiiii,a renuntat la al 13-lea si -cititi si va cruciti ce jale-al 14-lea salariu ,de care noi nici nu am auzit macar.A fost ingrozitor pentru greci,nu au trait sub Ceausescu si nu erau obisnuiti cineva sa se kkce in gura lor .Nu le-a micsorat nimeni pana acum pensiile,salariile ,se simt insa ...amenintati de ideea asta si ,jale mare,le-au luat sporurile . Mai mult ,noi avem imprumutati 20 miliarde euro de la FMI iar GRECII...abia acum se imprumuta la FMI si UE .Mda,haioasa frica asta sa nu ajungem ca Grecia, huh .Aia au leafa medie de 1200Euro ,noi de 400Euro dar,ne este frica sa nu ajungem ca grecii..Aia nu au pensii sau salarii micsorate ,noi insa da.Vai,sa nu ajungem ca grecii .Trebuie sa ne spuna cineva oficial ca suntem mult mai rau decat ei ca sa intelegem acest lucru !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 16:15

De la: vaneamarin, la data 2010-05-16 15:46:51

Nu stiu ce observi tu la nivel de mass-media,tu observi multe dar intelegi doar ca Base este minunat .Eu observ ca Grecia si-a platit pensiile si salariile. Vaiiiiii,a renuntat la al 13-lea si -cititi si va cruciti ce jale-al 14-lea salariu ,de care noi nici nu am auzit macar.A fost ingrozitor pentru greci,nu au trait sub Ceausescu si nu erau obisnuiti cineva sa se kkce in gura lor .Nu le-a micsorat nimeni pana acum pensiile,salariile ,se simt insa ...amenintati de ideea asta si ,jale mare,le-au luat sporurile . Mai mult ,noi avem imprumutati 20 miliarde euro de la FMI iar GRECII...abia acum se imprumuta la FMI si UE .Mda,haioasa frica asta sa nu ajungem ca Grecia, huh .Aia au leafa medie de 1200Euro ,noi de 400Euro dar,ne este frica sa nu ajungem ca grecii..Aia nu au pensii sau salarii micsorate ,noi insa da.Vai,sa nu ajungem ca grecii .Trebuie sa ne spuna cineva oficial ca suntem mult mai rau decat ei ca sa intelegem acest lucru !

...Vannea, tu chiar nu poþi lepãda ilicu-þi propagandistic nici mãcar în week-end ?...i-ar m-agasezi cu speculaþii prfund subiective....maaaah !...

pleasse, relax !..www.youtube.com/watch?v=t_06O8XnJQo&feature=player_embedded

despre Grecia ºi ieºiri din zona euro, discutãm...MÂINE !..ok?....poate doreºti cumva sã fie exclusã din uniune ºi Ro, cred c-am sã-þi pun pile ptr. obþinerea vizelor de cãlãtorie-n occident !..

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 16:21

De la: mytcor, la data 2010-05-16 16:15:20
De la: vaneamarin, la data 2010-05-16 15:46:51

...Vannea, tu chiar nu poþi lepãda ilicu-þi propagandistic nici mãcar în week-end ?...i-ar m-agasezi cu speculaþii prfund subiective....maaaah !...

pleasse, relax !..www.youtube.com/watch?v=t_06O8XnJQo&feature=player_embedded

despre Grecia ºi ieºiri din zona euro, discutãm...MÂINE !..ok?....poate doreºti cumva sã fie exclusã din uniune ºi Ro, cred c-am sã-þi pun pile ptr. obþinerea vizelor de cãlãtorie-n occident !..

Mytcor,nu voi inteleg niciodata modul in care tragi tu concluziile...Cine pana mea doreste iesirea din UE a Romaniei decat eventual Base, prin masurile lui imbecile si prin criza politica,financiara si sociala pe care o genereaza?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 16:27

...Vannea, tu ai impresia cã trebuie sã doreascã aºa ceva, cineva din Ro ?...
...Nu consideri cã deprecierea euro în faþa dollarului o sã determine reconfigurãri din toate punctele de vedere ale uniunii ?...
...Ceva carantinã politico-economicã, nu serviþi ?....n-aþi fi singurii, no problem !...

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 17:03

comunismul ..si patriciu. ai auitat de patriciu. Mai sapa un rand de transee. Cunosc temele de diversiune fiindca maica-mea e instruita, asmutita, prelucrata zilnic de o vecina colaboratoare pdl. Iii spune ea ce si cum sa inteleaga cand e vorba sa se intample cate ceva. la fiecare tema in dezbatere se vine cu o tema paralela conform stratagemei, ca la carte. Astfel nu am putut sa nu remarc ca ai uitat de patriciu. Bine, patriciu e zugravit corect dar uita sa spuna ca a facut parte din aceeasi gasca de "prieteni" de conjunctura. Acum e numai el de vina.....restul nu. Teme false, pe langa subiect ca deobicei.
@mytcor pare cat se poate de obiectiv tura asta.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 17:08

Comunismul este cea mai frumoasa idee! Pacat, ca este UTOPICA!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 17:20

De la: vaneamarin, la data 2010-05-16 11:01:54
De la: click_cont, la data 2010-05-16 10:42:49In sfarsit vad pe televiziunile "celebre" un dram de solidaritate si ma tot intreb, de ce nu s-au trezit pana acum?
Cred ca asta cu taiarea toturor veniturilor bugetare chiar este o masura eficienta, poate ca acum se vor solidariza romanii si vor face intr-adevar dreptate in tara lor! De fapt cred ca asta este ideea. Niciodata nu mi-a fost dat sa vad, in presa si pe televiziuni, atatea salarii bugetare mediatizate si atata risipa scoasa la iveala!
Dar asta nu e totul! Hai , Roania trezeste-te!

Da doamna,propun sa ii multumim presedintelui Basescu printr-o scrisoare a "oamenilor muncii", deoarece ne propune o o solidaritate absolut inedita . .SOLIDARITATEA IN JURUL DERBEDEULUI SEF SI A GASTII SALE DE LINGAI ,SOLIDARITATE IN VEDEREA DISTRUGERII ROMANIEI!

PS:Felicitari celor care inteleg ca este nevoie de solidaritate cu Basescu si gasca lui. Sunt genul de oameni care devin solidari cu cei care le trag un pumn in nas si o flegma in ochi.

ce te bagi ? e presedintele ei ales ....e mindria ei ! si daca-i trage-un pumn in nas si-i ia ultimul banut din punga, ce treaba ai tu ? asa-i place ei ! nu sti ca sunt femei batute mar de sotii lor, dar nu se lasa de ei, ca-s luati cu cununie ? asa-i si cu bas' si asa-i barbatul : mai bea, mai injura, mai un pokeras, mai o iubitica ce trebuie intretinute, ce-s pasa tie ? aaaaa, tu nu l-ai votat si crezi ca nu esti dator sa sustii cu munca ta huzurul lui si al PDL.ului ? esti naiv baiete si tu cu toti ailalti fraieri ....v-am ciuruit , este ca v-am ciuruit ? e drept ca si bugetul e ciuruit si curge din el tot ,da asta-i viata ! hai,pa, SA TRAITI BINE ! HAHA HA !

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 18:45

De la: gabigabi, la data 2010-05-16 17:20:33
De la: vaneamarin, la data 2010-05-16 11:01:54
De la: click_cont, la data 2010-05-16 10:42:49In sfarsit vad pe televiziunile "celebre" un dram de solidaritate si ma tot intreb, de ce nu s-au trezit pana acum?
Cred ca asta cu taiarea toturor veniturilor bugetare chiar este o masura eficienta, poate ca acum se vor solidariza romanii si vor face intr-adevar dreptate in tara lor! De fapt cred ca asta este ideea. Niciodata nu mi-a fost dat sa vad, in presa si pe televiziuni, atatea salarii bugetare mediatizate si atata risipa scoasa la iveala!
Dar asta nu e totul! Hai , Roania trezeste-te!

Da doamna,propun sa ii multumim presedintelui Basescu printr-o scrisoare a "oamenilor muncii", deoarece ne propune o o solidaritate absolut inedita . .SOLIDARITATEA IN JURUL DERBEDEULUI SEF SI A GASTII SALE DE LINGAI ,SOLIDARITATE IN VEDEREA DISTRUGERII ROMANIEI!

PS:Felicitari celor care inteleg ca este nevoie de solidaritate cu Basescu si gasca lui. Sunt genul de oameni care devin solidari cu cei care le trag un pumn in nas si o flegma in ochi.

ce te bagi ? e presedintele ei ales ....e mindria ei ! si daca-i trage-un pumn in nas si-i ia ultimul banut din punga, ce treaba ai tu ? asa-i place ei ! nu sti ca sunt femei batute mar de sotii lor, dar nu se lasa de ei, ca-s luati cu cununie ? asa-i si cu bas' si asa-i barbatul : mai bea, mai injura, mai un pokeras, mai o iubitica ce trebuie intretinute, ce-s pasa tie ? aaaaa, tu nu l-ai votat si crezi ca nu esti dator sa sustii cu munca ta huzurul lui si al PDL.ului ? esti naiv baiete si tu cu toti ailalti fraieri ....v-am ciuruit , este ca v-am ciuruit ? e drept ca si bugetul e ciuruit si curge din el tot ,da asta-i viata ! hai,pa, SA TRAITI BINE ! HAHA HA !

Cum am trait pan acu' om trai si deaici inainte. Oricum pana acum Romanica era buna doar pentru bugetari. Pentru ceilalti e buna UE, dar n-aveti grija, avem ac pentru cojocul vostru - Basescu!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 20:25

of click,
pacat de tineretea ta!
vezi ca base zicea "ilustri bugetari".
cred ca te-ai fi potrivit sa faci revolutie culturala in china.

si cum ziceai? o sa le beleasca boc si base 25% din pielea bugetarilor. bun, sunt de acord (asta am tot incercat sa-ti spun: boc se lauda de 1 an si jumatate ca face ceva in directia asta pe cind in realitate cheltuielile cu personalul la bugetari au crescut! cu peste 10 %).

dupa aceea economia se relanseaza?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 20:38

De la: 9am049573, la data 2010-05-16 20:25:47of click,
pacat de tineretea ta!
vezi ca base zicea "ilustri bugetari".
cred ca te-ai fi potrivit sa faci revolutie culturala in china.

si cum ziceai? o sa le beleasca boc si base 25% din pielea bugetarilor. bun, sunt de acord (asta am tot incercat sa-ti spun: boc se lauda de 1 an si jumatate ca face ceva in directia asta pe cind in realitate cheltuielile cu personalul la bugetari au crescut! cu peste 10 %).

dupa aceea economia se relanseaza?

Raportul privind cheltuielile de personal ºi numãrul de posturi la nivelul bugetelor locale în perioada 2005-2008, precum ºi categoriile de sporuri de care beneficiazã personalul din administraþia publicã localã

Raportul a cuprins o analizã efectuatã cu privire la evoluþia cheltuielilor de personal ºi a numãrului de posturi la nivelul bugetelor locale, precum ºi a categoriilor de sporuri de care a beneficiat personalul din administraþia publicã localã.

În Raport a fost prezentat fenomenul care s-a extins în ultimii ani, la nivelul administraþiei publice locale, cu privire la stabilirea ºi acordarea unor sporuri ºi drepturi bãneºti, în afara cadrului legal care reglementeazã în mod expres drepturile salariale ºi alte drepturi, de care beneficiazã personalul angajat de unitãþile administrativ-teritoriale.

Din analiza cheltuielilor de personal ºi a numãrului de posturi finanþate din bugetele locale, au rezultat urmãtoarele concluzii:

 în perioada 2005-2008, cheltuielile de personal s-au dublat, de la 7,5 miliarde lei în anul 2005 la 15,3 miliarde lei în anul 2008, respectiv de la 2 miliarde euro la 4,2 miliarde euro

 proporþia deosebit de ridicatã în cadrul cheltuielilor de personal a componentei sporuri, indemnizaþii, alocaþii, alte drepturi salariale care a crescut de la 24% în anul 2005 la 32% în anul 2008, spre deosebire de evoluþia salariilor de bazã a cãror proporþie a scãzut de la 50% în anul 2005 la 46% în anul 2008;
 cheltuiala medie pe post a crescut cu peste 90% de la 12,5 mii lei în anul 2005 la 23,8 mii lei în anul 2008 (respectiv cu 11,3 mii lei);

 reglementãri insuficiente în materie de salarizare ºi de normare a aparatului administrativ al unitãþilor administrativ-teritoriale;

 cuantumul drepturilor ºi sporurilor aprobate în afara cadrului legal în anul 2008 se ridicã la 953,5 milioane lei (259 milioane euro), reprezentând 0,18% din PIB, fiind acordate la 4.488 entitãþi, respectiv la 234.029 persoane angajate în administraþia publicã localã, reprezentând 36,4% din numãrul de posturi finanþate din bugetele locale;

 practicã neunitarã din partea instanþelor de contencios administrativ în judecarea acþiunilor care au ca obiect legalitatea acordãrii diverselor drepturi pecuniare în contradicþie cu deciziile Curþii Constituþionale;

 în multe cazuri, deciziile Curþii de Conturi vizând recuperarea sumelor aferente acestor plãþi nelegale au fost anulate în instanþã, considerându-se cã mãsurile dispuse de camerele de conturi constituie o depãºire a competenþei instituitã prin lege;

 ambiguitate în reglementarea unor texte legislative care dau naºtere la interpretãri ºi abordãri diferite de punere în aplicare.

Pentru stoparea acestui fenomen ºi þinând seama de actualizarea tensiunilor sociale create de fenomenul drepturilor salariale, Curtea de Conturi considerã cã se impune ca drepturile salariale ale salariaþilor instituþiilor publice trebuie sã fie stabilite prin lege în limite precise, care nu pot constitui obiect al negocierilor ºi care nu pot fi modificate prin convenþii colective.

Raportul a fost transmis spre informare Parlamentului, Guvernului, Ministerului Finanþelor Publice, Ministerului Administraþiei ºi Internelor ºi Ministerului Muncii, Familiei ºi Protecþiei Sociale.

CURTEA DE CONTURI A ROMÂNIE.

SSeessiizzaarreeaa oorrggaanneelloorr ddee uurrmmããrriirree ººii cceerrcceettaarree ppeennaallãã

În baza prevederilor din Regulamentul privind organizarea ºi desfãºurarea activitãþilor specifice, precum ºi valorificarea actelor rezultate din aceste activitãþi, Curtea de Conturi, prin Departamentul Juridic:  a sesizat organele de urmãrire ºi cercetare penalã în 35 de cazuri care privesc, în principal, fapte care prezintã indicii de sãvârºire a infracþiunilor de abuz în serviciu, neglijenþã în serviciu, fals, fals intelectual ºi uz de fals.

ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 20:44

De la: BASELEANA, la data 2008-10-07 20:11:35 bravos gooaddict 2003 ,le spui adevarul!
sleatha basescu,stolojan,berceanu,casuneanu,etc.o sleatha de HOTI DACA AJUNGE TARA PE MINA LOR ,ASTIA PUN IMPOZITE SI PE VINTURI

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 20:49

mytcor,
pentru a intelege ce scirtie in relatia normala care ar trebui sa fie intre Curtea de Conturi, Parlament si Guvern iti recomand sa vezi legea de organizare a curtii de conturi. iti sugerez sa citesti legea in prima ei versiune si apoi modificarile care i-au fost aduse (si cine au fost initiatorii).

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 20:55

De la: 9am049573, la data 2010-05-16 20:49:39mytcor,
pentru a intelege ce scirtie in relatia normala care ar trebui sa fie intre Curtea de Conturi, Parlament si Guvern iti recomand sa vezi legea de organizare a curtii de conturi. iti sugerez sa citesti legea in prima ei versiune si apoi modificarile care i-au fost aduse (si cine au fost initiatorii).

..ok,i citesc , dar mai trebuie sã mai ºi, citim !..pânã una-alta , raportul îþi contrazice afirmaþiile !

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 20:58

mytcor,
ai dreptate: avem 35 de cazuri de sesizari in conditiile in care au fost acordate drepturi ºi sporuri aprobate în afara cadrului legal în anul 2008 la 4.488 entitãþi.

raportul pe 2008 a fost intocmit si finalizat in 2009.
ce au facut guvernul boc si voda base in anul de gratie 2009?
cu voia domnului, mitinguri de sustinere a candidatului base "ca altul mai bun nu avem"!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 21:04

insa atentie, citatele tale se refera la bugetele locale.
asta face si base, cind le vorbeste pe-nserat poporului nestiutor in legislatia administratiei locale, amesteca, fara nici o atributie constitutionala, problemele celor platiti din bugetele locale cu cei platiti din bugetul de stat.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 21:05

De la: 9am049573, la data 2010-05-16 20:58:40mytcor,
ai dreptate: avem 35 de cazuri de sesizari in conditiile in care au fost acordate drepturi ºi sporuri aprobate în afara cadrului legal în anul 2008 la 4.488 entitãþi.

raportul pe 2008 a fost intocmit si finalizat in 2009.
ce au facut guvernul boc si voda base in anul de gratie 2009?
cu voia domnului, mitinguri de sustinere a candidatului base "ca altul mai bun nu avem"!

...Citeºte rapoartele CCR 2000-2008, apoi discutãm despre responsabili ºi responsabili ok?...

...oricum, Parchetul General al Ro . are multã treabã de fãcut, n-a prea mai rãmas loc de-ntors ca la Braºov sau ca la Ploieºti, a sosit scadenþa !...iar dacã totuºi doriþi a lua atitudine, atunci, paºnic ºi cu demnitate, împreunã cu toþi liderii centralelor bugetare sindicale, pichetaþi sediul procuraturii generale.

(259 milioane euro) am gãsit jumãtate din cei 500 mil.€ necesari guvernului ptr. a renunäa la diminuarea salariilor öi pensiilor.

ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 21:06

Formati de urgenta CONGRESUL POPORULUI ROMAN SI STABILITI SALARIILE ALESILOR ,
PRESEDINTE 2500 RONI
PREMIER 1800 RONI
MINISTRU 1500 RONI
INGINER 1200 RONI
ECONOMIST 1100 RONI
PARLAMENTAR 800 RONI
Cadre de executie[ muncitor 5000 roni

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 21:10

De la: ctitorul, la data 2010-05-16 21:06:38Formati de urgenta CONGRESUL POPORULUI ROMAN SI STABILITI SALARIILE ALESILOR ,
PRESEDINTE 2500 RONI
PREMIER 1800 RONI
MINISTRU 1500 RONI
INGINER 1200 RONI
ECONOMIST 1100 RONI
PARLAMENTAR 800 RONI
Cadre de executie[ muncitor 5000 roni

mult, mult prea mult, pe-acest praf ?...reduci totul cu 50% cel puþin ºi mai vedem.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 21:12

le-am citit... de fiecare data cind au aparut ...

Pagini: << 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: