back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 14:50

De la: click_cont, la data 2010-05-14 14:48:33
De la: mytcor, la data 2010-05-14 14:44:31 Hi !..

Bine ai revenit Mytcor, daca esti tu...dar tare ma tem ca nu.

...moment, sã-mi reinstalez avatarul

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 15:06

La modul cel mai onest,BINE AI REVENIT MYTCOR !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 15:11

De la: vaneamarin, la data 2010-05-14 15:06:33

...Vannea, sper sã te ºi sã vã fi regãsit sãnãtosºi, cã la ce-am vãzut prin Ro,....tare-mi este cã n-am sã vã pot plânge de milã.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 15:19

De la: mytcor, la data 2010-05-14 15:11:59

...Vannea, sper sã te ºi sã vã fi regãsit sãnãtosºi, cã la ce-am vãzut prin Ro,....tare-mi este cã n-am sã vã pot plânge de milã.

Ti-au secat lacrimile pentru Romania de mult cat ai plans ? .Nu-ti fa probleme ,si daca ai putea sa ne plangi de mila, tot nu ne-ar folosi acest lucru la nimic.

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 15:22

Mai bine mergi si plinge la capul lui Base si Guvernul Boc !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 15:33

De la: TEMERAR, la data 2010-05-14 15:22:28

....nu-mi stã-n obicei sã plâng la mormânt strãin ,Temerarule.

vic_viv2000

39 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 15:45

De la: mytcor, la data 2010-05-14 15:33:25

Ai vrea tu sa fii Mytcor dar pe mine nu ma pacalesti... Hai sictir Veniusca!!!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 16:38

De la: vic_viv2000, la data 2010-05-14 15:45:22

Victoriþo, calm domnule, calm !

..am mai fost confundat , cu Apex de cãtre unii, apoi cu Azazel de cãtre alþi useri, aºa cã....n-ar putea fi ºi Vannea -IPU, sau Gãbela-soþia lui I.Iliesu ?...

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 16:41

De la: vaneamarin, la data 2010-05-13 19:32:22
De la: 9am056627, la data 2010-05-13 18:19:38

DUPA OPINIA MEA BARBAT E ACEL OM CARE IN SITUATII DE CRIZA,DE FORTA MAJORA,ISI ASUMA RESPONSABILITATEA SI NU DA INAPOI IN FATA GREULUI,ORICAT AR FI EL DE NETRECUT.
DEVIZA UNITATII MELE O STII NU ? MAI BINE UN MORT NECUNOSCUT,DECAT UN LAS !

Pai 627,ai dreptate.Barbatii "in situatiile de forta majora ISI ASUMA RESPONSABILITATEA SI NU DAU INAPOI IN FATA GREULUI". Idolul tau da vina pe oricine altcineva in afara de el si de gasca lui de cretini ! NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA DELOC,este lasul suprem al Romaniei,da mereu vina pe altii pentru imbecilitatea si marlania lui .I-am ascultat discursul de azi ,un discurs de cretin ,de imbecil care rosteste cifre ca un papagal,care spune sec ca un manelist de Constanta ca "nu e bani".Nu ne spune si din ce cauza nu mai sunt bani,nu ne spune de forfetar,de F16,de scutul gratuit pentru marele licurici,de soseaua din satul lui Boc ,de bugetul marit al presedentiei,al personalului guvernului ,de banii pentru cameriste si ospatari la SRI si SIE,de Udrea etc. Nu,NU NE SPUNE CUM DE NU MAI SUNT BANII ci,ca un derbedeu ce este ,ne arata ca el a avut dreptate si ca nu el este vinovat.Asa fac si tiganii cand ii prinzi cu mana in buzunarul tau in autobuz!

PS: 627,ma doare drept in kur de unitatea ta si te rog sa imi scuzi indiferenta . Imi pare o deviza tare imbecila asta pe care o spui tu,dar ma rog,stiu ca nu rezolvati ecuatii pe acolo asa ca si daca va spune ca deviza voastra este "pipi - TV- girafe- zbang " o adoptati si va mandriti cu ea . .

MARLAN,NESIMTIT,AGRAMAT,LIPSIT DE ORISICE LOGICA.....PE SCURT ESTI O HAHALERA VANIA,NICI MACAR NU TREBUIESTI LUAT IN SEAMA,PENTRU MINE ESI ZERO BARAT.....ASA CA PA MAI TEMBELICI !!!!!!!!!!!!!!1

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 17:59

De la: 9am126636, la data 2010-05-13 11:46:08 Praf in ochi, sa-si bage salariile in dos, noi vrem averile si conturile obtinute prin jaf de toti reprezentantii clasei politice si clientela aferenta. Poate gasim un mijloc de a afla ce conturi au prin bancile elvetiene. Bine ar fi daca exista politicieni corecti si cinstiti prin partidele astea sa treaca de partea populatiei si sa scoata la lumina ce cunosc despre hotia institutionalizata, acum a sosit vrema lor.
E vrema sa afle cetatenii UE despre hotia care se petrce in tara asta si sa demonstram ca avem demnitate si sa ne opunem indobitocirii, smecherelii, combinatiilor, si dezbinarii. Vremea Porcilor a trecut.
" Nu mor caii cind vor ciinii"

ei, acum se vede cine-i "sistemul ticalosit " si cine-l ocroteste ,ferind ministerele inutile si agentiile guvernamentale, regiile de stat de orice atincere - acelea sunt tabu ! ne-a innebunit in campania electorala cu Reformarea statului , cu coruptia ...cu....cu....si , cind tocmai avea ocazia sa intre-n actiune, atacind evaziunea fiscala, economia la negru ,sifonarea banului public, si-a dat arama pe fatza ! priviti-l bine portocaliilor : asta-i marele reformator al natiunii ! asta-i Mesia vostru ! Mafiotul sef isi apara famiglia care-i mai presus de boborul de care facea atit caz ! mai stiti povestea cu " regele e gol " ? el e, despuiat si vizibil in toata hidosenia lui !

MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 18:05

Lasa mai gabigabi ca si tu faceai la fel in locul meu ,trimiteai copii la Bruxelles ,le faceai avere ,formai o ceata de moguli cu am eu la PDL SI d-ZEU CU MILA ! Eu m-am asigurat sa stii ,sa va vad pe voi !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 18:29

De la: MANELISTUL, la data 2010-05-14 18:05:47Lasa mai gabigabi ca si tu faceai la fel in locul meu ,trimiteai copii la Bruxelles ,le faceai avere ,formai o ceata de moguli cu am eu la PDL SI d-ZEU CU MILA ! Eu m-am asigurat sa stii ,sa va vad pe voi !

auzi tu, la ce Dumnezeu te-ai gindit cind ai dat drumu' pe teava, joi dupa- masa, la fraza aia ,ilegala si imorala, care a inceput cu : "am decis " !? acum te dai dupa guvern si Parlament cum ca ei sunt responsabili,cind TU ai spus : AM DECIS ! ?...la ce te-ai asteptat ? la urale ? lumea zice ca erai beat cind ai comis-o , asa e ?

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 19:21

De la: mytcor, la data 2010-05-14 16:38:40

Victoriþo, calm domnule, calm !

..am mai fost confundat , cu Apex de cãtre unii, apoi cu Azazel de cãtre alþi useri, aºa cã....n-ar putea fi ºi Vannea -IPU, sau Gãbela-soþia lui I.Iliesu ?...

..ei acuma te mai cred mai ales ca ma uitai si la nr de mesaje. Bine ai revenit!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 19:27

da' cu naravu ' ? cum stam cu naravu',mytcore ? acelasi ? nu s-a schimbat nimic-nimicuta ,ca vaz ca am avansat la a fi sotia lui Iliescu !?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 19:29

De la: gabigabi, la data 2010-05-14 17:59:56
De la: 9am126636, la data 2010-05-13 11:46:08 Praf in ochi, sa-si bage salariile in dos, noi vrem averile si conturile obtinute prin jaf de toti reprezentantii clasei politice si clientela aferenta. Poate gasim un mijloc de a afla ce conturi au prin bancile elvetiene. Bine ar fi daca exista politicieni corecti si cinstiti prin partidele astea sa treaca de partea populatiei si sa scoata la lumina ce cunosc despre hotia institutionalizata, acum a sosit vrema lor.
E vrema sa afle cetatenii UE despre hotia care se petrce in tara asta si sa demonstram ca avem demnitate si sa ne opunem indobitocirii, smecherelii, combinatiilor, si dezbinarii. Vremea Porcilor a trecut.
" Nu mor caii cind vor ciinii"

ei, acum se vede cine-i "sistemul ticalosit " si cine-l ocroteste ,ferind ministerele inutile si agentiile guvernamentale, regiile de stat de orice atincere - acelea sunt tabu ! ne-a innebunit in campania electorala cu Reformarea statului , cu coruptia ...cu....cu....si , cind tocmai avea ocazia sa intre-n actiune, atacind evaziunea fiscala, economia la negru ,sifonarea banului public, si-a dat arama pe fatza ! priviti-l bine portocaliilor : asta-i marele reformator al natiunii ! asta-i Mesia vostru ! Mafiotul sef isi apara famiglia care-i mai presus de boborul de care facea atit caz ! mai stiti povestea cu " regele e gol " ? el e, despuiat si vizibil in toata hidosenia lui !

portocaliilor, aveti un Rege ! dar dati-i o treanta ceva ca i se vede naturelul !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 19:48

De la: click_cont, la data 2010-05-14 14:19:23 Hai sictir idiotule, atunci cand iti stau vorbele in gat, pentru ca nu te mai duce mintea la mai mult, incepi cu prostiipe care le poate debita doar un copil de gradinita.

De la: 9am056627, la data 2010-05-14 16:41:10
MARLAN,NESIMTIT,AGRAMAT,LIPSIT DE ORISICE LOGICA.....PE SCURT ESTI O HAHALERA VANIA,NICI MACAR NU TREBUIESTI LUAT IN SEAMA,PENTRU MINE ESI ZERO BARAT.....ASA CA PA MAI TEMBELICI !!!!!!!!!!!!!!1

De la: 9am056627, la data 2010-05-13 19:20:18
LA EXPLICATIILE PE CARE LE DAI,IARTAMA VANIA DAR NU POT SA-TI SPUN DECAT S I C T I R !
NU ESTI UN CORESPONDENT OBIECTIV ,TE FOFILEZI MEREU,NU AI SANGE IN TINE,ESTI LAS VANIA.........EU IN LOCUL TAU AS TACEA PANA S-AR AUZI LINISTEA..........

Sunt doar cateva exemple de "dialog" PDList si doar cele catre mine intr-o zi pe forum.Nu sunt toate .Nu sunt singurul.Nu i-am jignit cu absolut nimic pe acesti oameni,adevarul insa i-a suparat si poate interesele lor(nu obligatoriu materiale) sunt amenintate iar ei trag cu dintii de ele.Saracii! Silviu chiar se mira cum de nu ii ia nimeni apararea doamnei Click_cont in timp ce dansa injura ...

La fel decurge si dialogul lui Basescu catre popor.Sunteti lenesi,incapabili,hoti !Nu ne injura inca de mame ,poate il aude presa straina,poate marele licurici ii da flit deoarece vede ca doar gura era de el(si o va face oricum marele licurici,ii va da flit ,nimeni nu doreste tampiti ca el care sa creeze haos si instabilitate chiar daca sug bine).Doctorii dau verdicte gresite ,profesorii nu fac educatia corespunzator nivelului exigent cerut de Basescu,de EBA, de doamna profesor universitar(cititi si va cruciti!) Udrea .Se pensioneaza cica lumea pe caz de boala si saraceste bugetul asa de mult incat le afecteaza furturile si imbecilitatile.Cumpara lumea pempersi care destabilizeaza economia (Ridzi care are copil probabil foloseste scutece).Huaaaaaa,huooo... tot restul lumii in afara de patronul hotiei ,marsaviei ,demagogiei si incompetentei in tara asta :BASESCU! Sclavii lui isi fac treaba si primesc "un pumn de maruntis", jignind oamenii care il ataca pe Maretul Carmaci.Nu conteaza pentru ei ca mersul catre dictatura este evident (ma rog,care sunt cretini nu sesizeaza),nu conteaza ca pensionarii sunt distrusi(poate nu au parinti),ca medicii sau profesorii sunt umiliti ,vina o au toti ceilalti in afara de BASE al lor.Si Base le-a confirmat,"vinovati sunt guvernul si parlamentul" daca ceva merge rau (si merge deja rau de tot ) in urma acestor masuri imbecile dictate de el.Ei, de cretini ce sunt,sclavii lui pot sa creada orice -EI CRED ORICE LE SPUNE ZEUL LOR! EL PLUTESTE PE UN NOR ,IAR JAPITELE LUI INDRAZNESC SA IL APERE INDIFERENT CE FACE SAU CE SPUNE! Fauritorii de dictatura lucreaza si isi pupa in fund sefu' fara odihna. Injurati cat vreti mai portocale mecanice ,nici macar nu ma supar pe niste oameni care sau sunt tampiti,sau sunt atat de absurd orgoliosi (asta tine de prostie ) incat nu vor sa-si vada sau sa-si recunoasca niciodata obtuzitatea si greselile ,sau sunt platiti si se bucura la o painica aruncata lor azi dar pe care poate nu o vor avea si copii lor maine.

Se fabrica o dictatura .Cine nu intelege are scuza,este prost de bubuie .Cine nu actioneaza impotriva acestei dictaturi nu are scuza !Cine tace acum nu are scuza,este indiferent fata de nasterea evidenta a unei dictaturi! Drumul este clar :raspandirea politrucilor(directori in orice amarata de institutie care are legatura cu statul) in teritorii cum nu am mai fost niciodata din 1990 pana acum,angajarea neamurilor lor pe bani buni,atacul din partea Demagogului Sef asupra institutiilor statului care nu sunt in mana lui, subminarea unei parti a elitei Romaniei (doctorii care pun diagnostice gresite,profesorii care nu fac educatie ci doar au averi de chiaburi din meditatii etc). ,discreditarea poporului roman si transformarea lui in popor hot,cu mana intinsa la stat,incapabil sa munceasca eficient pentru Base si Udrea,atacarea presei care nu este in mana lor(LaBe 1 TV spunea ca posturile care nu ii ridica osanale lui Base sunt ...teroriste si incita la violenta chipurile ,propunea sa fie interzise) .

Nu ati observat din prima ce facea dementul asta cu tara,nu-i asa ?Vorbea "misto" si ii ataca pe toti ceilalti,ca si acum.Vedeti insa acum ce face ?Vedeti in ce hal a adus tara prin gargara lui de hot ?Nu va dati seama ca este URMASUL mai tupeist si mai golan al lui Iliescu ?Nu va dati seama ca golanul asta spune mereu ce va place voua dar nu face nimic real ci doar fura si face circ?Nu va dati seama ca va scuipa in gura ca pe niste "viermi" care merita sa traiasca rau, nu ca gasca lui de smecheri ?Daca Iliescu era KGBist ,atunci Base are acum grad mai mare decat Iliescu in KGB ,NICIODATA ESENTA ROMANIEI NU A FOST ATACATA IN ASA HAL:UMILITA ,INDATORATA ,DEZBINATA de un coate goale care s-a cocotat plangand langa Stolo si care vrea sa puna laba lui de derbedeu pe intreaga tara!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 20:44

De la: vaneamarin, la data 2010-05-14 19:48:02

De la: click_cont, la data 2010-05-14 14:19:23 Hai sictir idiotule, atunci cand iti stau vorbele in gat, pentru ca nu te mai duce mintea la mai mult, incepi cu prostiipe care le poate debita doar un copil de gradinita.

De la: 9am056627, la data 2010-05-14 16:41:10

De la: 9am056627, la data 2010-05-13 19:20:18
LA EXPLICATIILE PE CARE LE DAI,IARTAMA VANIA DAR NU POT SA-TI SPUN DECAT S I C T I R !
NU ESTI UN CORESPONDENT OBIECTIV ,TE FOFILEZI MEREU,NU AI SANGE IN TINE,ESTI LAS VANIA.........EU IN LOCUL TAU AS TACEA PANA S-AR AUZI LINISTEA..........

SCUZE PT. CEILALTI FORUMISTI,DAR VANIA IN AFARA DE UN ONANIST FRUSTRAT .....NU VAD NIMIC NOU........PE FRONTUL DE VEST..........DACA VREI SA TE IMPUSTI,SPUNE ! TE AJUT EU CU MULTA COMPASIUNE,DIN PARTEA TA..........IMPUTIT NENOROCIT CE ESTI !!!!!!! ITI PROMIT CA O SA FIM FATA IN FATA,SI ATUNCI SA VAD CE CULOARE ARE SANGELE TAU,LINGAU DE TRADATORI CE ESTI !!!!!!!!!!!! MUHAIA !!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 21:04

TIE ,MARLAN NENOROCIT ITI TRECE MACAR PRIN MINTE CATI DIN COLEGII MEI AU MURIT ? CATI SI-AU DISTRUS TINERETEA,VIATA,AU INEBUNIT ? PT. CA UN ONANIST CA TINE SA FACA MISTO DE EI ? CA SA DORMI TU LINISTIT IN PATUL TAU CUMPARAT IN RATE SI RAPANOS....... VEZI CE VORBESTI BAIETICA SI CU CINE TE EI GURA IN P..LA,CA .......O SA -TI CEREM SA DOVEDESTI TOATE ACUZELE SI TOATE INSULTELE CARE NI LE ADRESEZI,BATAIA TA DE JOC O SA TE PUNA INTR-O IPOSTAZA DE ADEVARAT BARBAT !!! PROBLEMA ESTE,ESTI BARBAT? SAU HERMAFRODIT ? AI SPUS ODATA CA ESTI OFITER IN REZERVA....TU ? NU CRED,ESTI UN OBSEDAT LIBIDINOS,SI LAS PE DEASUPRA !!!!!!! IN ARMATA IN AFARA DE A FACE PE FIGURANTUL CE AI MAI FACUT ? NIMIC,TIA DAT STATUL SI APARTAMENT SI SERVICI SI SCOLARIZARE GRATIS IAR ACUM INJURI SI JICNESTI ? O SA-TI IASA PE NAS BAIETICA,SI CUM TE CUNOSC EU ......CRED CA NICI NU MERITA SA-SI PUNA CINEVA MINTEA CU TINE.....INTELECTUALULE.....ASA TE CREZI NU ? NU ESTI UN OARECARE CARE REFULAT FIIND ISI POSTEAZA TEMBELISMELE INTRE DOUA PARTIDE DE L...BA !!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 21:13

De la: 9am056627, la data 2010-05-14 20:44:44
SCUZE PT. CEILALTI FORUMISTI,DAR VANIA IN AFARA DE UN ONANIST FRUSTRAT .....NU VAD NIMIC NOU........PE FRONTUL DE VEST..........DACA VREI SA TE IMPUSTI,SPUNE ! TE AJUT EU CU MULTA COMPASIUNE,DIN PARTEA TA..........IMPUTIT NENOROCIT CE ESTI !!!!!!! ITI PROMIT CA O SA FIM FATA IN FATA,SI ATUNCI SA VAD CE CULOARE ARE SANGELE TAU,LINGAU DE TRADATORI CE ESTI !!!!!!!!!!!! MUHAIA !!!!!!!!!!!

Ce va spuneam mai sus ,cititi acest text al lui 9am056627 si lucrurile sunt clare . Este exact ce face Basescu la nivelul unei tari.Urla,injura ,jigneste,ameninta .Nimic altceva nu aveti de asteptat nici de la el nici de la sclavii lui. Basescu urla ca toti in afara de el sunt vinovati ,ca este impiedicat mereu sa isi faca "reforma" sa, care distruge Romania dar ii faureste lui dictatura.Basescu jigneste acuzand doctorii,profesorii,pensionarii ,bugetarii,incompetenta poporului roman,"furturile" amaratilor care traiesc de azi pe maine nu ca EBA lui sau ca Nuti Udrea in lux,lenea romanilor (ca si mama lui Boc, dar dansa are o scuza,isi apara copilul),privatii care fac evaziune ,judecatorii care dau verdicte gresite...va va veni randul la toti,va va acuza jignindu-va pe toti .Ameninta ,ameninta cu disponibilizari,cu situatii mult mai rele care se vor abate asupra tarii daca nu ne supunem vointei lui de carmaci ,cu mogulii,cu Grecia (care abia acum face primul imprumut la FMI cand noi deja avem 20miliarde euro imprumutati) .Urlete,jigniri,amenintari...asta este Romania lui Basescu si a sclavilor sai care il ajuta in faurirea dictaturii.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 21:42

Chestia cu dictatura e de un tupeu maxim.
E de necrezut.
Adica, seful statului e injurat permanent pe cel putin doua posturi de televiziune si, cretinii care-l injura, fara sa li se intample nimic, urla ca se pune de-o dictatura.
Exact a celui injurat.
Mai duceti-va-n mama voastra de tupeisti jegosi, tembeli rdacului, ca prea ne luati de prosti.
Voi nu aveti proprietatea cuvintelor.
Vorbiti ca proasta-n targ, doar-doar o pune botul cineva la tampeniile voastre.
Cu cat e mai gogonata, cu atat are sanse sa fie crezuta.
Pe asta mizati.
Injurati si etichetati pe toti cei care-l sustin pe Basescu si pe urma tineti prelegeri despre educatie.
Il faceti pe Basescu cum va vine la gura si dupa aia vorbiti despre limbajul lui sau al altora care-l sustin.
Totul este in ordine in tara asta si a curs numai lapte si miere, numai Basescu este raul absolut .... dupa capul vostru ala sec, indobitocit de Voiculescu si Vantu ...
Hai, pa !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 22:35

Cine stie sa raspunda la intrebarile urmatoare, primeste gratuit, doua rigle la palma si vine si cu ta-su tuns, maine, pe forum:

1. De ce "trebuie" ca pensionarii sa calatoreasca gratuit cu mjlocele de transport in comun ?
2. De ce "trebuie" ca pensionarii sa primeasca gratuit tichete de calatorie cu trenul.
3. De ce a "trebuit" ca, din fondul de pensii, sa mearga bani catre pensii private, pe "piloni si alte tampenii de genul asta ? Cine au fost cei care au inventat idiotenia asta ?
4. De ce s-au dat tot felul de "legi" prin care, unii cetateni erau (sunt) mai "egali" decat ceilalti ?
5. De ce tocmai cei care contribuie la fonudul de sanatate, sunt exceptati de la "retete gratuite" ?
6. De ce nu s-a introdus, in 20 de ani, social security number ?
7. De ce fiscul este o institutie de rahat ?
8. De ce ANI nu mai e nimic, nu mai poate face nimic, nu mai poate controla pe nimeni dintre cei ce ne conduc ?

Nota: Nu se iau in seama raspunsurile care contin cuvantul "Basescu".
PS: nu ma plictisiti cu basmele batatorite ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 22:38

De la: Silviu, la data 2010-05-14 22:35:44Cine stie sa raspunda la intrebarile urmatoare, primeste gratuit, doua rigle la palma si vine si cu ta-su tuns, maine, pe forum:

1. De ce "trebuie" ca pensionarii sa calatoreasca gratuit cu mjlocele de transport in comun ?
2. De ce "trebuie" ca pensionarii sa primeasca gratuit tichete de calatorie cu trenul.
3. De ce a "trebuit" ca, din fondul de pensii, sa mearga bani catre pensii private, pe "piloni si alte tampenii de genul asta ? Cine au fost cei care au inventat idiotenia asta ?
4. De ce s-au dat tot felul de "legi" prin care, unii cetateni erau (sunt) mai "egali" decat ceilalti ?
5. De ce tocmai cei care contribuie la fonudul de sanatate, sunt exceptati de la "retete gratuite" ?
6. De ce nu s-a introdus, in 20 de ani, social security number ?
7. De ce fiscul este o institutie de rahat ?
8. De ce ANI nu mai e nimic, nu mai poate face nimic, nu mai poate controla pe nimeni dintre cei ce ne conduc ?

Nota: Nu se iau in seama raspunsurile care contin cuvantul "Basescu".
PS: nu ma plictisiti cu basmele batatorite ...

Las-o balta, ca nu mai tine, oamenii au ochi sa vada, urechi sa auda si portofele in care sa bata vantul!!!
In rest, poti vorbi cat vrei, noi traim cruda realitate si pe asta n-o poti modifica cu vorbe.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 22:50

mytcor

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 17:45

Reconciliere ?.. despre asa ceva nu se poate vorbi decat in cazul rostirii ADEVARULUI, din pacate, asa ceva nu se intampla, nu numai ca despre rostirea adevarului nu se sufla o vorbulita, mai mult decat atat; se continua exagerarile, exprimarea superlativelor in mai toate actiunilor intreprinse spre "binele comun", iar de aici pana la o manipulare directa a cetatenilor romani nu-i decat un pas, un pas, pe care absolut toata crema responsabila socio-politico-economic l-a trecut de foarte multa vreme c-un asa succes rasunator incat prezentul le-a devenit paralel iar viitorul un neant desavarsit.

...................................................................

Cat timp vor mai suporta romanii sa se simta dezinformati, cine si cand are sa-si asume o informare si-o dezbarere obiectiva a problemeror reale ale romaniei ???

................................................................

As avea o lunga poveste dar am sa ma rezum la ce as face eu daca as detine puterea.
1-revizuirea codului fiscal prin eliminarea tuturor "balariilor" adaugate-n el de asa zisii specialisti.
2-introducerea unui impzitari neutre
3-politici pt. intarirea monedei nationale.
4-impozitarea progresiva a profitului comercial si reducerea cotei unice de impozitare a profitului din celelalte activitati efectiv productive.
5-o metodologie de verificare stricta in ceea ce priveste formarea preturilor,si, introducerea legislatiei anti-trust.
6-desfintarea monopolurilor si-a cartelelor compensatorii (e.g. tichete de masa,calatorie,dif. gratuitati, etc) ce sigursunt cu interese financiar economice ale zonei gri din politica Ro.
7-politici de accizare,in scadere procentuala dar cu largirea bazei de accizare, reducerea TVA-ului si achtarea sa in mom. efectuarii platilor si nu a emiterii facturii, se poate, sunt necesare dar nu suficiente pt. extragerea de venituri cat mai mari la buget,prin corelarea ratei de impozitate in vederea maximizarii veniturilor colectate.

Nu masurile coercitive te fac bun platnic catre bugetul de stat ci solvabilitatea , debirocratizarea, eliminarea coruptiei si-a tuturor facilitatilor fiscal economice.
Forta unei economii se rezuma la profit, acest profit generat economic cu cat este mai mare si ramane in "cadrul decentei" genereaza nevoile de consum, c-o singura conditie, profitul companiilor sa fie evaluat corect si impozitat in cadrul statului Ro, daca el paraseste teritoriul fiscalo-administrativ, greu sa se mai poata face ceva iar in 100% din cazuri nu se mai poate face nimic.
Combaterea obtinerii profiturilor maximizate nu poate conduce decat la o "sabotare" constienta a economiei capitaliste in scopul atingerii unor "obiective" protectionist elitiste de factura intrinsec-politica si nicidecum pur economice.

....etc....etc...etc...

www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/18980/basescu/basescu-pag...

NoName

94 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 00:13

De la: 9am049573, la data 2010-05-13 21:04:00printre cifrele lui base am aflat una care m-a dezumflat.
avem 3 milioane de angajati in privat! eu am calculat ca sunt vreo 5
(cea mai mare gogoasa e ca privatii tin in spate pe bugetari. fals.

Oleee...da dupa parerea ta, cine-i tine-n spate pe bugetari????De unde-si iau salariile bugetarii?(In mod real )Si cum ai calculat tu si ti-a dat 5?

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 01:06

De la: Silviu, la data 2010-05-14 21:42:46Chestia cu dictatura e de un tupeu maxim.
E de necrezut.
Adica, seful statului e injurat permanent pe cel putin doua posturi de televiziune si, cretinii care-l injura, fara sa li se intample nimic, urla ca se pune de-o dictatura.
Exact a celui injurat.
Mai duceti-va-n mama voastra de tupeisti jegosi, tembeli rdacului, ca prea ne luati de prosti.
Pe asta mizati.
Injurati si etichetati pe toti cei care-l sustin pe Basescu si pe urma tineti prelegeri despre educatie.
Il faceti pe Basescu cum va vine la gura si dupa aia vorbiti despre limbajul lui sau al altora care-l sustin.
Totul este in ordine in tara asta si a curs numai lapte si miere, numai Basescu este raul absolut .... dupa capul vostru ala sec, indobitocit de Voiculescu si Vantu ...
Hai, pa !

Fara sa li se intample nimic (????) Li se intampla tot tacamul in functie de imprejurari, pornind de la mirositul izmenelor pana la petrecanie la momentul oportun. Sita lui Mamona dar cumva pe invers. Ei cern neghina de grau. Sa se asigure ca viitorul va apartine celor cu suflet de smoala. Vom vedea. Spectacolul vietii....Pentru voi asta inseamna nimic fiindca a devenit a doua natura.

All Things Grow With Love
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 01:30

Uite ca se poate cu formularele informative. A rasarit formularul 205 dar e pentru alte chestii" si NU pentru monitorizarea firmelor care au contracte cu statul si prin ale caror conturi "se plimba" banii nostri. Pai daca se poate atunci asteptam cu interes formularul urmator destinat firmelor care au afaceri cu statul (tot felul de contracte). Sa raporteze tipul/natura contractelor,valoarea lor, preturi si tarife, termene de executie, subcontractori, etc. Pai daca se poate atunci sa se poata.

O R D I N

pentru aprobarea modelului si continutului formularului 205 „Declaratie informativa privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit”

In temeiul prevederilor art. 12 alin. (3) din Hotararea Guvernului nr. 109/2009 privind organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare, ale art. 93 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si ale art. 228 alin. (2) si alin. (21 ) din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003 privind

Codul de procedura fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala emite urmatorul ordin:

Art. 1. — (1) Se aproba modelul si continutul formularului 205 „Declaratie informativa privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit”,
cod 14.13.01.13/I, prevazut in anexa nr. 1*).
(2) Formularul prevazut la alin. (1) se completeaza si se depune conform instructiunilor prevazute in anexele nr. 2—4.
(3) Formularul prevazut la alin. (1) se utilizeaza pentru declararea impozitului retinut prin stopaj la sursa aferent veniturilor realizate (...)

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
9am187735

5 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 02:04

Ce nu face omul pentru dragostea lui ,chiar daca este o perasuta !

july

563 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 06:55

Siviu, ca sa-ti raspund la unele intrebari...gratuitatea pe mijloacele de transport al pensionarilor sigur nu ne-a condus spre criza! Au muncit o viata, este dreptul lor.Oricum este putin.

Dar iti pun alte intrebari, fara sa folosesc nume, asa cum ai cerut!
_ cine jura pe Biblie ca nu a facut nimic copilului, apoi a doua zi declara, ca a facut ceva copilul, prin care l-a enervat
-cine ii da amantei miliarde de lei , ca s-o vedem odata calarind, apoi pe malul marii,la schii....tot pe banii nostri
-de ce se cumpara masini noi, laptopuri noi pt cei din conducereaproape in fiecare an?
- de ce trebuie gard nou in jurul Parlamentului in vreme de criza?
- De ce construim autostrazi din miliardele imprumutate de la FMI daca oricum nu le facem ca lumea si nu il putem intretine?

As mai avea multe intrebari....

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Oras: Arad

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 07:18

Silvule tu sti bine ca urasc SERPARIA.Am facut o exceptie de la regula sa iti urez,CA DUMNEZEU SA ITI AJUTE SA AJUNGI LA PENSIE.Acum vorbesti f. usor.Te intreb citi isi folosesc biletele CFR.Nu as fi crezut sa poti vorbi cu atita venin de pensionari.Ma cunosti.Eu multumesc la Dumnezeu ca am putere la virsta mea si mai pot lucra pe linga pensie sa cistig cinstit.Dar cu efort si sacrificii.Iti urez sanatate tie si Elenei Si sa AJUNGI LA PENSIE.Doamne ajuta.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 08:24

De la: Silviu, la data 2010-05-14 21:42:46Chestia cu dictatura e de un tupeu maxim.
E de necrezut.
Exact a celui injurat.
Pe asta mizati.
Hai, pa !

Este vorba de confiscarea puterilor in stat,de atacarea tuturor celor care se opun maretului carmaci.Este vorba de armata de trepadusi din teritoriu,de sefi si sefuleti portocalii care ameninta si santajeaza lumea. Este vorba de atacarea poporului roman pe toate planurile,de umilirea lui ,de saracirea lui .Este vorba de faurirea unei "intelectualitati" de curte din oameni ca Liiceanu si Patapievici.Este vorba de un presedinte care vorbeste si ia decizii in locul guvernului,care se pronunta la TV asupra vinovatiei sau nevinovatiei cuiva substituindu-se justitiei. Este vorba de un marinel care pretinde ca este in slujba poporului si care atunci cand acest popor sarea sa ridice tepe celor 322 ii lauda, dar care acum cand il huiduie pe el, spune ca poporul este manipulat de partide.Este vorba de un om care ca sa isi arate puterea si coltii alege masuri atat de dure si de imbecile incat ii socheaza si pe cei de la FMI care au tinut sa dea un comunicat (premiera in activitatea FMI) si sa spuna ca aceste masuri nu le apartin. Este vorba de un om care ,pentru puterea sa ,dezbina si asmute categorii sociale unele impotriva altora. Este vorba de un om care s-a opus parlamentului si unui program de uniune nationala Johannis Klaus ,preferand sa-si impuna vointa lui si omul sau de curte Boc. Este vorba de un om care a facut un minister inexistent pana atunci pentru prietena lui de suflet Udrea. Este vorba de un om care l-a avansat pe "seful mafiei personale a lui Adrian Nastase" doar ca sa aiba in mana sa si parlamentul.

Asa,ce spuneai de televiziuni ?! Ai ajuns sa il lauzi pentru faptul ca nu a interzis televiziunile cand el face tot ce am spus mai sus?Ce urmeaza Silviu,sa-l lauzi ca nu a interzis partidele politice sau ca nu a declarat stare de urgenta ?Ca este baiat bun ca ne lasa sa umblam pe strada in gupuri mai mari de 5 persoane ?Ca nu face inca arestari ci doar ameninta ?

Pagini: << 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: