Info
x
Existã viaþã dupã moarte?
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 August 2009, ora 11:26
vorbesti in dodii @horus ! cum as putea fi eu @adipopa- care-i vazut si cunoscut de cei prezenti la Moeciu
si eu,vazuta in carne si oase ,de catre @florin ?! s'apoi, stilul lui de a scrie,e mult diferit de al meu....asadar, nu esti tu cea cu mintea ,nu te mai lauda,ca nu miroase a bine ! cit despre povestea cu magarul,am citit-o intr-o carticica despre reincarnare !....mai incearca ! |
|
Celina 180 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 23:56
Posibil ...... mai mult ca sigur exista viata dupa moarte! A murit in familia mea cineva drag,tanar ,subit fara nici un sens. Fam. nestiind cauza mortii a a pelat la un medium. La Craiova. Acolo aceea fata ne-a spus niste lucruri ce numai noi familia stiam.A voerbit exact cu vocea persoanei moarte.M-am cutremurat, exista viata dupa moarte!
-
|
|
pink_ 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 16:30
NU EXISTA VIATA DUPA MOARTE!
TREBUIE SA STII CA EXISTA DUMNEZEU SI EXISTA CEL RAU , SATANA , UN INGER STRALUCITOR CARE ALUNGAT DIN CER A DEVENIT UN INGER RAU CARE PRIN ACTIUNI SI TOT RAUL PE CARE IL PROVOACA IN JUR INCEARCA SA RASTOARNE CEEA CE DUMNEZEU A CREAT FRUMOS, CURAT, ETC. NU TE GANDI CA ESTE SINGUR, ARE O ARMATA DE ALTI INGERI RAI CARE FAC CE SPUNE EL INCLUSIV INGERI CARE PRIN METODELE SPIRITISTE IAU FORMA PERSOANELOR DRAGI NOUA, VORBESC CA SI ELE, CUM AI SPUS SI TU. TREBUIE SA CUNOSTI BINE LUCRUL ASTA, NU E DE JOACA. DUPA CUM POATE ITI POTI DA SEAMA IN LUME EXISTA BINELE SI RAUL. RAUL VREA SA RASTOARNE ADEVARUL PE CARE DUMNEZEU L-A LASAT IN CUVINTUL LUI. ADEVAR DESPRE MOARTE, DESPRE VIATA, DESPRE TOT, IN GENERAL, PTR CA NE AFLAM IN MIJLOCUL UNUI RAZBOI, UNEI LUPTE. NU TE LASA AMAGIT ! GANDESTE-TE PUTIN : " CUM AR PUTEA UN PARINTE SAU ORICINE VREI TU, CEA MAI DRAGA PERSOANA, CUM AR PUTEA SA FIE FERICITA, DACA EXISTA VIATA DUPA MOARTE, VAZANDU-TE PE TINE DE ACOLO DE SUS, JELIND, BOCIND, SUFERIND INTR-UN ASA HAL" DACA SUSTII CA EXISTA VIATA DUPA MOARTE, EU TE INTREB: DE CE TREBUIE SA TRAIESTI ACOLO, DUPA MOARTE SI NU AICI, NU ARE LOGICA. NUMAI BINE! :) |
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 16:37
De la: pink_, la data 2009-09-09 16:30:07NU EXISTA VIATA DUPA MOARTE! Eclesiastul 9:5, 10. psalmul 146:4, ezechel 18:4, si geneza 3:19...romani 5:12,17,19- Corect? Asta sustine si biblia....exista insa o explicatie..si pentru...restul..:P:)... |
|
gabita_1n 5 mesaje Membru din: 9/09/2009 |
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 22:32
De la: rocsana4_aryna, la data 2009-09-09 16:37:30De la: pink_, la data 2009-09-09 16:30:07NU EXISTA VIATA DUPA MOARTE! |
|
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 22:33
...exact.ACESTA ESTE ADEVARUL ABSOLUT.
|
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 22:37
Bun, Ma bucru ca esti de acord cu mine..dar trebuie sa afle si ei adevarul..pana la urma....nu suntem satui de atatea pareri si noi ideei atat de mult incat uitam adevarul cel simplu pe care de cele mai multe ori in ignoram?....." si adevarul va va elibera.."..adevarat!... eu sunt din Dristor, tu de unde esti?
|
|
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 22:47
De la: rocsana4_aryna, la data 2009-09-09 22:37:23Bun, Ma bucru ca esti de acord cu mine..dar trebuie sa afle si ei adevarul..pana la urma....nu suntem satui de atatea pareri si noi ideei atat de mult incat uitam adevarul cel simplu pe care de cele mai multe ori in ignoram?....." si adevarul va va elibera.."..adevarat!... eu sunt din Dristor, tu de unde esti? ...eu sunt de acord cu tine draga mea...dar cui sa-i spui adevarul cand majoritatea ori il resping ,ori nu-i intereseaza,ori cauta mereu nod in papura pt.a-si justifica viata lor traita in pacat etc. Asa ca stii tu ce zice si biblia :cu astfel de oameni : NU ARUNCATI MARGARITARE IN GURA PORCILOR. (bineinteles ca ma refer doar la cei care nu vor si resping ADEVARUL ABSOLUT ).Eu m-am reintors de 2 luni din Irlanda in Italia, si acum sunt in Bologna .
|
|
|
|
|
Celina 180 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 08:21
Buna ziua tuturor!! Acest forum este unul liber! Fiecare sa scrie, ce stie, ce gandeste si ce simte! Parerea mea este, ca sa nu ne mai jignim daca avem pareri diferite! E normal sa fie idei diferite! Nu putem sa gandim mereu la fel! De ce trebuie sa ne revoltam sa jignim persoanele care nu au aceleasi idei cu voi???!! S-au intamplat atatea incat .......se pare ca totusi exista viata dupa morte! Cine suntem noi ;pamantenii; sa ne judecam unii pe altii;??? Cand nici Bunul Dumnezeu, nu ne judeca fiind vii, doar dupa moarte??? E rau de tot daca :nu gandim ,,,, ca: exista ,,,o viata dincolo, asta ........sa ne faca; sa fim mai buni, mai toleranti cu cei din jur si cu noi insine!! Asta este ;parerea mea proprie; si nu am nevoie de comentarii in acest sens! Si,,,,,,,,,mai ales ;jigniri,,la ceea ce scriu! Multumesc pt, intelegere!
-
|
|
adela1zone5 66 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 14:18
Exista TEORIA RELATIVITATII a lui EINSTEIN - totul e in plina miscare , interactiune si transformare - particulele se transforma - nimic nu dispare - totul e sa fim in stare sa ajungem la o stare de ECHILIBRU ACTIV si sa coordonam clar si definitiv tot ce se intampla DAR pentru asta trebuie sa lamurim ce este stiinta si in stiinta FIZICA - aceasta n-a prea evoluat cum trebuie in ultima perioada de evolutie a omenirii. Pe seama ei se scot bani pe noi aparate si atat dar nu se rezolva probleme MAJORE.
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 15:12
Bau .... Bau ....
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 22:52
Daca ar exista viata dupa moarte ar trebui sa ne gandim unde vom incapea toti dupa ce vom muri ! Ce vom face peste 1 miliard de ani cand pe lumea cealalta vor fi 999.999.999.999.999.999.999 de suflete ! Cum vom comunica fara sa ne deranjam intre noi ,cum ne vom deplasa ,care va fi rolul si rostul nostru pe acolo ? Daca exista un dumnezeu cum ne va suporta ,e totusi un tip destul de nervos ,din biblie reiese ca se supara urat de tot cand nu avea prea multi suporteri ,populatia lumii in vremurile biblice era poate de 50 de milioane de suflete ! Asa ca mai logic este ca nu exista posibilitatea unei alte vieti,dupa moarte ne vom simti cum ne-am simtit inainte de a ne naste ! Aveti rabdare ,nu mai aveti mult , 70 de ani trec repede si o sa aflati ,de fapt nu o sa aflati nimic deoarece si sinele vostru decedeaza . Viata de dupa moarte este aceasta in care traim in prezent fiecare ,am fost morti pana a ne naste si vom muri din nou iar ciclul e putin probabil sa se repete .Am fost la cheremul hazardului cand ne-am nascut si dupa cateva clipe efemere petrecute intr-un prezent care dureaza maxim 100 de ani ne dezintegram iar in celule , ce vor dispare in neantul de unde au venit ! Suntem in acest timp ,in acest spatiu ,suntem alcatuiti dintr-o gasca de celule care functioneaza ireprosabil insa aceasta gasca nu a reusit pana in prezent sa descopere modalitatea de a ne darui mai multa viata in acest Univers ! Iar pe dumnezeu sa-l lasam in pace ca nu ne prea ajuta ,uite de exemplu Ioana ,o mare crestina s-a suparat si a fugit de pe forum -sigur si-a bagat coada ! Trebuie sa ne traim clipa deoarece restul nu conteaza ,cel putin pentru noi cei de acum !
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 22:58
De la: Horus, la data 2009-09-19 22:52:33 Eu de câte ori le-am explicat asta...s-au supãrat pe mine ...ºi mi-au sãrit toþi "creºtinii" în cap!!!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:07
Va rataciti singuri!
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:13
De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-19 23:07:53Va rataciti singuri! Poate...dar cel puþin dacã ne rãtãcim aici, în Românica....are cine sã ne îndrume cãtre casã! ...dar dacã ne-am rãtãcii peste hotare...unde nimeni nu-þi dã nici mãcar un pahar de apã moka......ar fi tragic....
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:19
De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-19 23:07:53Va rataciti singuri! Si tu si eu am venit la fel in aceasta lume ,doar Iisus a fost mai smecher ,el are si ceva samanta de la duhul sfant ! Daca aici ne asemanam atunci sigur ca si in moarte vom pleca la fel deci nu-ti fa griji nu ma voi rataci ! Ratacit esti tu deoarece iti risipesti energia gandindu-te la cai verzi pe pereti ! Intelepciunea populara s-ar parea ca are ac de cojocul fiecaruia ,cauta sa intelegi lumea asa cum este nu te lua dupa altii care poate in timpurile alea nu aveau alternativa ! Tu ai alternativa ,incearca sa gandesti ,nu e greu ,suntem fabricati ca sa gandim !
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 18:54
De la: Horus, la data 2009-09-19 22:52:33 |
|
parc_albastru 27 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 18:32
De la: 9am130394, la data 2009-09-11 08:21:04 Buna ziua tuturor!! Acest forum este unul liber! Fiecare sa scrie, ce stie, ce gandeste si ce simte! Parerea mea este, ca sa nu ne mai jignim daca avem pareri diferite! E normal sa fie idei diferite! Nu putem sa gandim mereu la fel! De ce trebuie sa ne revoltam sa jignim persoanele care nu au aceleasi idei cu voi???!! S-au intamplat atatea incat .......se pare ca totusi exista viata dupa morte! Cine suntem noi ;pamantenii; sa ne judecam unii pe altii;??? Cand nici Bunul Dumnezeu, nu ne judeca fiind vii, doar dupa moarte??? E rau de tot daca :nu gandim ,,,, ca: exista ,,,o viata dincolo, asta ........sa ne faca; sa fim mai buni, mai toleranti cu cei din jur si cu noi insine!! Asta este ;parerea mea proprie; si nu am nevoie de comentarii in acest sens! Si,,,,,,,,,mai ales ;jigniri,,la ceea ce scriu! Multumesc pt, intelegere!
|
|
parc_albastru 27 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 18:38
De la: Horus, la data 2009-09-19 22:52:33 Infinitul.........este infinit; de ce nu am accepta ideea ca universul este infinit?! Poate din acest motiv Dumnezeu uita cateodata de noi!!!! Este in "partea" cealalta de infinit!!!!!!!!!!!!
|
|
femeia_adevarata 14 mesaje Membru din: 22/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 08:06
Dupa moarte exista putregaiul,in urma ramine regretul si uitarea
|
|
Fosta membra 9am.ro 520 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 08:13
Felicitari 9am130394! pentru toleranta ta. Sunt convins ca ai citit mai mult despre Spiritualitate si din alte surse decat Biblia citita de pink,gabita 1n si altii.
Religiile au devenit retrograde,spun doar o parte,o infima parte din adevarul Absolut. Am facut aceste comentarii. Gabita..,pink si altti ca ele se cred un corp fizzic si poate un suflet care,adormit,ratacit prin iad sau raiul promis in Biblie,asteapta a doua inviere cand va sa vie. Trist si dezolant! Slujba aceea puerila si ridicula: sufletul unui ticalos ca si al unui advarat credincios in Dumnezeu si Isus,merge in locul de verdeata fara intristare si dureri. Ilar si stupid in acelasi timp ca si toate canoanele inventate de preoti,pastori,diverse grade ecleziastice din bisericile crestine. Dumnezeu ne-a creat parti din EL si planul sau Divin este sa ne intoarcem la el,trecand prin repetate experiente pana invatam sa ne purificam spiritul,detasati de lumnea materiala in care am fost creati,prin natura data parintilor. El a creat Energia sexuala,in barbat si femeie,pe care orientalii o numesc Kundalini,in scopul pur al fericirii si apoi al procreatiei,asa ne alegem sa revenim intro noua experienta,ca prin Liber Arbitru sa alegem calea iubirii spre El,a purificarii spirituale sau placerea doar a lumii materiale efemere. Cea mai mare nenorocire a oamenilor este IGNORANTA,teama de cunoastere,supunerea oarba in plasa manipularii,ceruta de cei care ne vor nevolnici si supusi intereselor lor PPOLITICE si RELIGIOASE. Pink si gabita,altii ca ele care refuza cunoasterea n-au auzit si probabil nu vor sa auda despre personalitati ca : Scarlat Demetrescu,Lazarev,Edgar Cayce,Paul Brunton,Marii Initiati Tibetani si altii. Sunt la primele litere ale alfabetului: A(utomultumirea) si B(iblia). Ma inspaimanta si gandirea lui Horus. Dumnezeu nu te cauta daca nu-L cauti tu,prin ganduri pozitive,prin Iubire si veneratie,prin smerenie in rugaciuni de recunostinta si nu de cereri. Si Isus a spus asta: Dumnezeu stie de ce ai nevoie,tu doar trebuie sa-ti inalti gandul si sufletul catre EL prin recunostinta a tot ceace esti,si poate esti privilegiat in raport cu semenii tai mai nefericiti. Gandesti simplist. L-ai citit pe EINSTEIN? Pamanteanul care a demonstrat ca universul este infinit. Numai in o lume paralela ca astralul inferior ar putea incapea cifrele tale,acolo nu sunt fiinte ci spirite. Dar in celelalte inca cinci? Din pacate asta retineti voi din Biblie: Un Dumnezeu razbunator,si faptul ca religiile pe care le-ati imbratisat orbeste va sperie cu Iadul sau va amageste cu Raiul pentru a umple cutia milei si visteria Bisericilor. Daruiti mai bine semenilor vostri in suferinta. Asta a spus si Isus. Sper sa nu va fi suparat,voi ramaneti in gandirea si credinta voastra dar menirea oamenilor este sa caute neobositi adevarul TOTAL si cel ABSOLUT. O zi buna tuturor! |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 13:24
De la: femeia_adevarata, la data 2009-09-22 08:06:07Dupa moarte exista putregaiul,in urma ramine regretul si uitareaIa-o mai usor cu f.....l ca sa nu te consumi prea tare si sa nu ai ce regreta.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am023185 198 mesaje Membru din: 28/03/2009 |
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 17:20
De la: emil_pislaru, la data 2009-09-22 08:13:13Felicitari 9am130394! pentru toleranta ta. Sunt convins ca ai citit mai mult despre Spiritualitate si din alte surse decat Biblia citita de pink,gabita 1n si altii. Sincere felicitari ! Esti un spirit evoluat si o persoana cu care se pot discuta subiecte din domeniul spiritualitatii... Ma intreb unde mai gasesti rabdarea pentru a raspunde dogmaticilor si ignorantilor, care nu stiu decat sa-ti dea in cap cu citate din Biblie; e limpede ca a gandi e un efort prea mare pentru astfel de persoane si ca nu au citit carti din domeniul spiritualitatii; sincer, mie mi se pare o lupta cu morile de vant, fara sorti de izbanda, pesemne sunt spirite tinere care se vor mai intrupa de multe ori pana vor descoperi Adevarul, dar nu e nici o problema, au eternitatea la dispozitie.
|
|
valentind_1983 69 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 19:04
Buna ziua.
Imi veti vedea id-ul de 9Am si multi dintre forumisti isi vor da seama cine sunt. Unii deja stiu ce parere am cu privire la subiectul viata de dupa moarte. Pe forum, se gasesc in general doua tipuri de oameni. Care cred in viata de apoi si oameni care nu cred in asta. Cei care cred in viata de apoi au o speranta ca viata va continua intr-o alta forma decat cea pe care oamenii o au cand se nasc. Unii cred ca nasterea a avut loc intr-un mediu in care nu ne-am putea intoarce decat prin moarte, iar altii cred ca nasterea are loc aici dupa care oricum trebuie sa plecam "acolo". Cei care se declara crestini cred ca asta se numeste viata la cer. Intre cei care nu cred in viata de apoi se gasesc totusi doua categorii de oameni. Unii cred ca pur si simplu omul acela s-a terminat cu el. Devine inconstient, nu simte absolut nimc, nu poate reactiona. Dar cine e cea de-a doua categorie? Intre acestia ma gasesc si eu, si declar ceea ce declara un text biblic ce poate fi gasit la Ecclesiastul 9:5,6,10. Chiar pe site-ul www.bibliaortodoxa.ro poti citi cum spune ca cei morti nu stiu nimic. Apoi episodul invierii lui Lazar arata clar ca acesta nu stia absolut nimic. Timp de 4 zile pur si simplu a fost ca int-run somn adanc. Biblia declara ferm "NU EXISTA VIATA DE DUPA MOARTE". Teoria sufletului nemuritor a castigat multi adepti in cultele de pe tot globul, dar in crestinatate se nasc cele mai mari confuzii, deoarece se contrazice cu INVIEREA. Ce rost ar mai avea invierea daca sufletul e nemuritor? Din cauza ca oamenii nu stiu ca "decat o mica parte din oameni vor ajunge in domeniul spiritual" se trage concluzia grestita ca oamenii vor trai in cele din urma la cer. Isus spune ca doar unei turme mici i se da imparatia. Apoi tot el spunae ca mai sunt si alte oi pe care sa le duca la viata vesnica. Daca acestia nu vor trai in cer, atunci unde vor trai? Cine stie sa gandeasca sa spuna.... Apoi, din teoria sufletului nemuritor se fac afaceri foarte frumoase, dar este si conceptia prin care poti determina un om sa se implice in razboiae. Daca ii spui ca va fi erou si ca in cer va fi rasplatit pentru asta l-ai motivat sa ucida.....
Valentin Dobre
|
|
Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 06:50
"Isus a spus: am staat in mijlocul lumii si m-am aratat lor in carne si i-am gasit pe toti beti si nu am gasit
pe nici unul din ei insetat. Sufletul meu s-a umplut de durere pentru fii oamenilor caci ei sunt orbi in inimile lor si nu vad. Cati deserti au venit pe lume si tot deserti cauta sa iasa din lume,dar acum ei sunt beti,cand se vor trezi din betia vinului insa se vor cai" si.... "Isus a spus: daca a fost carnea facuta pentru suflet acveasta este o minune iar daca sufletul a fost facut pentru trup,aceasta este minunea minunilor. Insa eu ma minunez de cum aceasta mare bogatie s-a salasluit in aceasta saracie" Cautati in Biblie si nu veti gasi,pentru ca traiti in betie si saracie de spirit. De peste doua mii de anidaca Isus ar fi ramas in lume ar fi avut sufletul plin de durere. ![]() |
|
Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 07:00
scuze:
citeste fiii in loc de fii caci in loc de cati |
|
pink_ 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 16:20
emil_paslaru....
NU EXISTA VIATA DUPA MOARTE ! CRED CA TOTI AM CITIT SI ALTE CARTI IN AFARA DE BIBLIE, DAR BIBLIA... ESTE BIBLIE, TOTUL TREBUIE TRECUT PRIN FILTRUL EI. NU TREBUIE SA NE DESCARCAM AICI TOATE CARTILE, EU UNA PREFER SA RAMAN LA BIBLIE. PARDON, DAR TU NU AI CORP FIZIC ? TOTI AVEM CORP FIZIC, MATERIA, IAR SUFLETUL REPREZINTA TOTUL ACESTA: GANDIRE, SIMTIRE, IUBIRE, URA...ETC, NICIDECUM CEVA ASA CARE ZBOARA PRIN IAD SAU RAI ! NU ESTE NIMIC PUERIL SI RIDICOL IN FAPTUL CA ATAT TICALOSUL CAT SI CEL CREDINCIOS MERG "LA LOCUL CU VERDEATA" adica FAPTUL CA MOARTEA NU FACE DIFERENTA. DUMNEZEU NE-A CREAT DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI. DATORITA CADERII, PACATULUI CARE PUNE UN ZID DE DESPARTIRE INTRE NOI SI DUMNEZEU SI NU NE PUTEM APROPIA DE EL DE CAPUL NOSTRU, SPUNE BIBLIA DECAT PRIN JERTFA DOMNULUI HRISTOS PE CRUCE, EL ESTE CEL CARE FACE PRIMUL PAS. DUMNEZEU NE FACE CHEMAREA, CUM RASPUNDEM NOI CHEMARII DE A FI MANTUITI SI DACA RASPUNDEM, SE PUNE INTREBAREA !? INAINTE DE A TE RUGA, DUMNEZEU STIE CE ANUME ITIT TREBUIE, DE CE ANUME AI TU NEVOIE, INSA PRIN FAPTUL CA TE ROGI LUI ARATI DE FAPT, RECUNOSTI AUTORITATEA LUI, ALEGEREA TA CA SA-I SPUI IN RUGA PROBLEMELE TALE SI CREZI SI RECUNOSTI ATOTPUTERNICIA LUI CA ITIT RASPUNDE ASA CUM ESTE CEL MAI BINE PTR TINE. SA NU CITESTI BIBLIA SI SA NU TRAIESTI CONFORM PRINCIIPIILOR EI ESTE IGNORANTA SI AUTOMULTUMIRE DE SINE , UN OM DESCHIS LA NOU SI INTELEPT NU ESTE IGNORANT NICI MACAR IN CEEA CE PRIVESC ADEVARURILE BIBLIEI ORICAT DE SIMPLISTE AR PAREA ELE !! CU TOT RESPECTUL, CRED CA TU AI INTELES DIN BIBLIE UN DUMNEZEU RAZBUNATOR ETC... EU NU-L VAD ASA, EU IL VAD UN DUMNEZEU PLIN DE DRAGOSTE IERTARE, IUBIRE, UN DUMNEZEU DREPT!! REFERITOR LA BANII PE CARE II ADUCI LA BISERICA, ESTE O RANDUIALA PE CARE DUMNEZEU A LASAT-O SI ANUME SA ADUCI A ZECEA PARTE DIN TOT CASTIGUL TAU DOMNULUI,DAR ASTA NU INSEAMNA CA PE SARACI II IGNORI; PRIN ASTA ITI EXPRIMI RECUNOSTINTA INAINTEA DOMNULUI PTR CEEA CE TOT EL TI-A OFERIT: SANATATE, PUTERE DE MUNCA ETC. NU NE-AI SUPARAT, TI-AI EXPRIMAT PUNCTUL DE VEDERE, ASA CUM SI EU MI-AM EXPRIMAT PUNCTUL MEU DE VEDERE! DE MULTE ORI CAUTAM ADEVARUL, CE ESTE ADEVARUL ! ADEVARUL ESTE DE FAPT O PERSOANA: ISUS HRISTOS, PE EL CAUTATI-L ! SUCCES O ZI BUNA :) |
|
Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 15:01
Sa inteleg din ultimele postari ca putem muri linistiti ca nu mai e nimic. Uraaa. Deci biblia promoveaza ca exista numai aceasta viata si moartea. Altceva nimic. Interesant.
Sau mai bine zis morbid.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
base73 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 15:15
fratilor se vd k voi nu credeti in nik.faceti un exercitiu .fiti sinceri cu voi si seara inainte de culcare stand in picioare sau pe genunchi faceti urmatoarea declaratie ;dne daca exista ceva dincolo de moarete vreau sa vad sa pot conform voii tale si veti vedea rezultate,dar mare atentie sa fiti ff sinceri daca va doriti asa ceva sa nu existe nici 1% indoiala ca nu veti vedea ceva sa fiti convinsi k vti vedwea ce exista acolo unde mergi dupa ce "mori" aveti curaj??????????????????????????///sinceritate??????????/
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 05:50
Bineinteles ca exista. In cazul in care supravietuiesti mortii....
|
|
|
|

Eu de câte ori le-am explicat asta...s-au supãrat pe mine
...ºi mi-au sãrit toþi "creºtinii" în cap!!!
Infinitul.........este infinit; de ce nu am accepta ideea ca universul este infinit?! Poate din acest motiv Dumnezeu uita cateodata de noi!!!! Este in "partea" cealalta de infinit!!!!!!!!!!!!