back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Existã viaþã dupã moarte?

Pagini: << 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 01:58

De la: nastasemihail, la data 2009-10-08 01:46:30
De la: mytcor, la data 2009-10-08 01:40:44
De la: nastasemihail, la data 2009-10-08 01:05:35viata ca viata dupa moarte...dar exista sex dupa....

Nimeni nu se intreaba asta....e o problema...

...efectiv, echivalent, si-un compozit presupune-o partida de sex, n-asa...Mihaita?..

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 14:47

De la: mytcor, la data 2009-10-08 01:58:10
De la: nastasemihail, la data 2009-10-08 01:05:35viata ca viata dupa moarte...dar exista sex dupa....

...efectiv, echivalent, si-un compozit presupune-o partida de sex, n-asa...Mihaita?..

nu...nu mai existã.....

uitați ce scrie în biblie....

27. ªi apropiindu-se unii dintre saducheii care zic cã nu este înviere, L-au întrebat:
28. Zicând: Învãþãtorule, Moise a scris pentru noi: Dacã moare fratele cuiva, având femeie, ºi el n-a avut copii, sã ia fratele lui pe femeie ºi sã ridice urmaº fratelui sãu.
29. Erau deci ºapte fraþi. ªi cel dintâi, luându-ºi femeie, a murit fãrã de copii.
30. ªi a luat-o al doilea, ºi a murit ºi el fãrã copii.
31. A luat-o ºi al treilea; ºi tot aºa toþi ºapte n-au lãsat copii ºi au murit.
32. La urmã a murit ºi femeia.
33. Deci femeia, la înviere, a cãruia dintre ei va fi soþie, cãci toþi ºapte au avut-o de soþie?
34. ªi le-a zis lor Iisus: Fiii veacului acestuia se însoarã ºi se mãritã;
35. Iar cei ce se vor învrednici sã dobândeascã veacul acela ºi învierea cea din morþi, nici nu se însoarã, nici nu se mãritã.
36. Cãci nici sã moarã nu mai pot, cãci sunt la fel cu îngerii ºi sunt fii ai lui Dumnezeu, fiind fii ai învierii.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 16:37

De la: ioanna_dark, la data 2009-10-08 14:47:26
De la: mytcor, la data 2009-10-08 01:58:10

nu...nu mai existã.....

uitați ce scrie în biblie....

27. ªi apropiindu-se unii dintre saducheii care zic cã nu este înviere, L-au întrebat:
28. Zicând: Învãþãtorule, Moise a scris pentru noi: Dacã moare fratele cuiva, având femeie, ºi el n-a avut copii, sã ia fratele lui pe femeie ºi sã ridice urmaº fratelui sãu.
29. Erau deci ºapte fraþi. ªi cel dintâi, luându-ºi femeie, a murit fãrã de copii.
30. ªi a luat-o al doilea, ºi a murit ºi el fãrã copii.
31. A luat-o ºi al treilea; ºi tot aºa toþi ºapte n-au lãsat copii ºi au murit.
32. La urmã a murit ºi femeia.
33. Deci femeia, la înviere, a cãruia dintre ei va fi soþie, cãci toþi ºapte au avut-o de soþie?
34. ªi le-a zis lor Iisus: Fiii veacului acestuia se însoarã ºi se mãritã;
35. Iar cei ce se vor învrednici sã dobândeascã veacul acela ºi învierea cea din morþi, nici nu se însoarã, nici nu se mãritã.
36. Cãci nici sã moarã nu mai pot, cãci sunt la fel cu îngerii ºi sunt fii ai lui Dumnezeu, fiind fii ai învierii.
Trist...dar au alte le...ca se uita la cei de pe pamint cum fac sex. Sau nu au voie. dar in ceruri cum se inmultesc? Ca insamintarea artificiala, noi oamenii am gasit-o acum. E o mare problema.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 01:41

Chiar in ceruri cum se inmultesc? Ca doar nu s-or inmulti prin noi sau cu noi. Ca atunci imi schimb parerea despre ceruri....
"precum in ceruri asa si pe pamint", deci si in consecinta.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 15:45

De la: nastasemihail, la data 2009-10-12 01:41:57Chiar in ceruri cum se inmultesc? Ca doar nu s-or inmulti prin noi sau cu noi. Ca atunci imi schimb parerea despre ceruri....

Tu nu vorbesti serios.Ok?! Precum in cer asa si pre pamint e voia lui Dumnezeu Dar imi pare rau cred ca te dezamagesc,dar in cer sper ca ajungem noi sau..sufletele,eterul,cimpul nostru energetic sau cum vrei sa spui sau..tot noi.Noi in esenta noastra pura.
Ne moare corpul ptr ca e alcatuit din materie si materia are si un sfirsit dar ceea ce e este esenta,suflet se regenereaza,renaste daca este cazul sau...pleaca mai departe.Unde mai departe e un alt subiect.Dar da,exista ceva dupa moarte.Nu o pot numi viata ca inca nu am fost pina acolo.Dar sufletul nu moare.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 15:47

De la: crio, la data 2009-10-12 15:45:35
De la: nastasemihail, la data 2009-10-12 01:41:57Chiar in ceruri cum se inmultesc? Ca doar nu s-or inmulti prin noi sau cu noi. Ca atunci imi schimb parerea despre ceruri....

Tu nu vorbesti serios.Ok?! Precum in cer asa si pre pamint e voia lui Dumnezeu Dar imi pare rau cred ca te dezamagesc,dar in cer sper ca ajungem noi sau..sufletele,eterul,cimpul nostru energetic sau cum vrei sa spui sau..tot noi.Noi in esenta noastra pura.
Ne moare corpul ptr ca e alcatuit din materie si materia are si un sfirsit dar ceea ce e este esenta,suflet se regenereaza,renaste daca este cazul sau...pleaca mai departe.Unde mai departe e un alt subiect.Dar da,exista ceva dupa moarte.Nu o pot numi viata ca inca nu am fost pina acolo.Dar sufletul nu moare.
Am glumit....

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 15:49

Ah,ok m-am linistit.Esti un mare om

Celina

180 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 14:05

Exista viata dupa poatre!!

-
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 00:55

Existã viaþã dupã moarte? da,exista,numai ca nu stim cati vor ajunge sa se intoarca sa ne spuna ce si cum

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 00:56

De la: 9am130394, la data 2009-10-13 14:05:27Exista viata dupa poatre!!
adica???

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 09:45

Nu stiu daca exista viata ,eu n-as vrea sa dispar pur si simplu.Cit sint in viata ar trebui fiecare sa ne cladim amintirile in asa fel incit sa nu fim uitati.Sa raminem prin ceva prin iubirea copiilor,in mintea unui strain care ne-a retinut un gest,in imaginea unei iubiri fugare in care inca mai persista mirosul nostru,In scoarta unui copac pe care l-am sadit cu mina noastra,in adierea unui zefir care a luat o nota,o melodie din glasul nostru,o pagina scrisa cu lacrimi sau zimbete,un sarut lasat de-a pururi pe buze dragi,cred ca noua ne sta in putere sa devenim nemuritori...Desi doare atit de mult doar gindul ca noi nu cunoastem nemurirea pe acest pamint..ci doar..amintirea noastra.

ion00

367 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 15:39

Ceva ce cred ca merita vazut este in 4 parti:

www.youtube.com/watch?v=fTLEQg2HmPA&feature=related

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 10:40

In lucrarea " In cautarea sensului pierdut " , Prof . Dr . Dumitru Constantin Dulcan , aduce argumente pertinente referitoare la :
- independenta constiitei , care nu pare a fi un simplu produs al activitatii cerebrale ;
- supravetuirea constiintei si eu - ului , dupa incetarea functiilor biologice .
Spre deosebire de alte carti de gen , in lucrarea generalului Dulcan , se pune mai putin accemt pe cazuistica , ci mai mult pe argumentele stiintifice din domeniul neurologiei .

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 15:28

Stimate domn, ati putea sa-mi indicati un site de unde poate fi descarcata aceasta lucrare?

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 12:00

Sigur este moarte dupa viata !

Ticu
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 15:44

De la: crio, la data 2009-10-14 09:45:05Nu stiu daca exista viata ,eu n-as vrea sa dispar pur si simplu.Cit sint in viata ar trebui fiecare sa ne cladim amintirile in asa fel incit sa nu fim uitati.Sa raminem prin ceva prin iubirea copiilor,in mintea unui strain care ne-a retinut un gest,in imaginea unei iubiri fugare in care inca mai persista mirosul nostru,In scoarta unui copac pe care l-am sadit cu mina noastra,in adierea unui zefir care a luat o nota,o melodie din glasul nostru,o pagina scrisa cu lacrimi sau zimbete,un sarut lasat de-a pururi pe buze dragi,cred ca noua ne sta in putere sa devenim nemuritori...Desi doare atit de mult doar gindul ca noi nu cunoastem nemurirea pe acest pamint..ci doar..amintirea noastra.
Cu cit ne ducem in directia tehnicizarii, ne indepartam de adevarata cunoastere. O fuziune intre cele 2 moduri de existenta, e cheita. Si vom afla cum e.

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 17:03

Eu ..sincer..nu vreau sa fuzionez si cu cealallta lume....am asa..o jena deocamdata

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 17:14

De la: crio, la data 2009-12-14 17:03:05Eu ..sincer..nu vreau sa fuzionez si cu cealallta lume....am asa..o jena deocamdata

..ºi te lãudai cã ai copiii frumoºi !... cu cine mai vrei sã fuzionezi ?...

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 17:16

De la: mytcor, la data 2009-12-14 17:14:21
De la: crio, la data 2009-12-14 17:03:05Eu ..sincer..nu vreau sa fuzionez si cu cealallta lume....am asa..o jena deocamdata

..ºi te lãudai cã ai copiii frumoºi !... cu cine mai vrei sã fuzionezi ?...

pai ...am!!!! tocmai de-aia nu vreau sa fuzionez cu lumea cealalta!!! in rest..fuzionez bine!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 20:03

De la: Tycu, la data 2009-12-14 12:00:44 Sigur este moarte dupa viata !

asa este !
pai d'aia se zice; sa moara mortu' !
da' revenind la topic ...
prostia asta cu -viata dupa moarte-...ce sa zic !?
ala caruia i-a traznit o asemenea tema, sau e un popa ...bulangiu (ca totzi ashtia care tot o trag cu biblia, raiu' si iadu' !), sau habar n-are pe ce lume traieshte.
am mai spus-o odata...dupa moarte (adica atunci cand tesuturile vi din care suntem alcatuitzi au inceput sa ...puta !)...nu mai exista nimic...nici macar durere.
sa va intre la cap...voi astora...filozofi de ...7 clase !?

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 20:14

Azazel..nimic nu ne impiedica sa speram.Si sa filosofam

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 20:15

eu sper..ca intr-o alta viata...sa am aceeasi viata.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 22:04

De la: crio, la data 2009-12-14 20:15:19eu sper..ca intr-o alta viata...sa am aceeasi viata.

buna seara crio !
zau ca-mi placi.ai copii frumoshi, shi nu eshti o agresiva ca unii din'tre preopinentzi !
cu sigurantza ca nu eshti moldoveanca . sau daca eshti, faci exceptzie...
raman la ale mele...dupa moarte nu exista "ninic" , fii convinsa de asta! daca ai ceva dovezi contrarii , spune-le lu' azazel...sa tzi le demonteze...pe loc !
I LOVE YOU !
cat priveshte filozofia...de care vb.asculta-l pe azazel (deshteptul deshteptzilor!)...KK de maka !

si electronica !
Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 00:30

De la: crio, la data 2009-12-14 20:14:24Azazel..nimic nu ne impiedica sa speram.Si sa filosofam

Asa e. Nimic nu ne impiedica.
Nici pe un om beat nu il impiedica nimic sa vada doua pahare cu tuica in fata , cand are doar unul.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 09:14

Azazel.....mai traiesti??? ....Ca sa rezolvi misterul vieti dupa moarte,stai in fata unei oglinzi,si realizeaza ca tu te vei transforma in tarana,iar imaginea din oglinda,va fi .....VESNICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 09:15

multumesc Azazel,dar chiar sint moldoveanca..mai pacifista de felul meu...
Eu personal nu am vazut fantome ,nu am vazut luminita de la capatul tunelului nu sint de genul: I see dead people .Dar am visat de multe ori ..oameni care au murit.E o senzatie ciudata ptr ca ....imi vorbeau,purtam conversatii lungi si coerente ,simt uneori senzatii de frig sau caldura,o imensa liniste sau dimpotriva ,sau mirosuri pe care incerc sa le gasesc si in realitate.De exemplu il visez pe tatal meu de fiecare data cind eu sau copii mei ne imbolnavim..Mi-a trebuit mult timp sa-mi dau seama de ce il visez ca se uita suparat la mine .Pina cind in vis a inceput sa-mi vorbeasca.Nimeni nu a descris lumea de dincolo,dar ii simt ca..venind de dincolo.Poate ca doar subconstientul imi lucreaza si -mi aduce persoanele la care ma gindesc si de care mi-e dor sau poate ca intradevar exista ceva dincolo de moartea fizica si nu ar trebui sa ignoram semnele astea.

ion00

367 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 10:35

Domnilor,doamnelor religia de azi vazuta de noi in jur nu corespunde cerintelor Lui Dumnezeu
www.youtube.com/watch?v=YoIDjj86fwI

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 09:19

De la: The_Mole, la data 2009-12-15 00:30:25
De la: crio, la data 2009-12-14 20:14:24Azazel..nimic nu ne impiedica sa speram.Si sa filosofam

Nici pe un om beat nu il impiedica nimic sa vada doua pahare cu tuica in fata , cand are doar unul.

eh si daca vede doua si e fericit,ce-ti pasa tie "chip de lut " ?....si-i face si bine la sanatate caci,desi crede ca bea doua,bea numai unul ....alcoolul dauneaza grav sanatatii !

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 15:01

De la: gabigabi, la data 2009-12-16 09:19:21
De la: The_Mole, la data 2009-12-15 00:30:25

eh si daca vede doua si e fericit,ce-ti pasa tie "chip de lut " ?....si-i face si bine la sanatate caci,desi crede ca bea doua,bea numai unul ....alcoolul dauneaza grav sanatatii !

In mod normal nu mi-ar pasa. Fiecare are dreptul sa creada orice poveste , daca ii face placere.
Ce voiam sa spun: este o diferenta esentiala intre "sper sa fie asa" si "este asa in realitate". E o diferenta intre suzeta pe care o pui in gura copilului sa il linistesti si sanul mamei care il hraneste in mod real. Ca oameni maturi stim ca suzeta e o pacalire a copilului.
Credinta e ca o suzeta. Pentru cine vrea sa se linisteasca , n-are decat. Dar daca are pretentii ca stie ceva despre realitate, ei bine - trebuie sa gaseasca dovezi credibile.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 15:11

De la: symy1, la data 2009-12-15 09:14:30Azazel.....mai traiesti??? ....Ca sa rezolvi misterul vieti dupa moarte,stai in fata unei oglinzi,si realizeaza ca tu te vei transforma in tarana,iar imaginea din oglinda,va fi .....VESNICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...Ai fost tu personal acolo ºi ai vãzut...n'aºa Simi?! Cã altfel...nu-mi explic siguranþa cu care faci astfel de afirmaþii...

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Pagini: << 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Existã viaþã dupã moarte?
Mergi la: