gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 18:36
De la: The_Mole, la data 2009-12-16 15:01:08De la: gabigabi, la data 2009-12-16 09:19:21De la: The_Mole, la data 2009-12-15 00:30:25De la: crio, la data 2009-12-14 20:14:24Azazel..nimic nu ne impiedica sa speram.Si sa filosofam
Asa e. Nimic nu ne impiedica.
Nici pe un om beat nu il impiedica nimic sa vada doua pahare cu tuica in fata , cand are doar unul.
eh si daca vede doua si e fericit,ce-ti pasa tie "chip de lut " ?....si-i face si bine la sanatate caci,desi crede ca bea doua,bea numai unul ....alcoolul dauneaza grav sanatatii !
In mod normal nu mi-ar pasa. Fiecare are dreptul sa creada orice poveste , daca ii face placere.
Ce voiam sa spun: este o diferenta esentiala intre "sper sa fie asa" si "este asa in realitate". E o diferenta intre suzeta pe care o pui in gura copilului sa il linistesti si sanul mamei care il hraneste in mod real. Ca oameni maturi stim ca suzeta e o pacalire a copilului.
Credinta e ca o suzeta. Pentru cine vrea sa se linisteasca , n-are decat. Dar daca are pretentii ca stie ceva despre realitate, ei bine - trebuie sa gaseasca dovezi credibile.
mole, tie iti trebuiesc dovezi,d'aia le ceri ! dar le ceri degeaba ptr. ca ele nu vin din lumea noastra materiala : nu pot fi vazute,nici pipaite si nici mirosite ....eu iti pot spune ca ele au si miros,pot fi si pipaite ,dar ajungem iar la cererea de dovezi si ne invirtim intr-un cerc vicios ! cind o sa ti se-ntimple sa-ti visezi parintele plecat dincolo,ca l-ai tinut in brate cu drag si te trezesti cu caldura corpului sau pe pieptul tau si-i simti parfumul, atunci o sa te-ntrebi trasnit : ce-a fost asta ? si o sa-ncepi sa cauti altfel de informatii .....pina atunci insa, totu-i doar o vorba ,o poveste !
|
|
|
Yorick
1014 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 19:11
De la: gabigabi, la data 2009-12-16 18:36:07
mole, tie iti trebuiesc dovezi,d'aia le ceri ! dar le ceri degeaba ptr. ca ele nu vin din lumea noastra materiala : nu pot fi vazute,nici pipaite si nici mirosite ....eu iti pot spune ca ele au si miros,pot fi si pipaite ,dar ajungem iar la cererea de dovezi si ne invirtim intr-un cerc vicios ! cind o sa ti se-ntimple sa-ti visezi parintele plecat dincolo,ca l-ai tinut in brate cu drag si te trezesti cu caldura corpului sau pe pieptul tau si-i simti parfumul, atunci o sa te-ntrebi trasnit : ce-a fost asta ? si o sa-ncepi sa cauti altfel de informatii .....pina atunci insa, totu-i doar o vorba ,o poveste !
Si prin ce deosebesti asta de o halucinatie?
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 19:25
Creierul uman nu poate face diferenta intre senzatii reale (miros ..) si imaginare ...intre imagini vazute real si inchipuite ....Visele ...sunt refulari ale amintirilor / informatiilor stocate ...Mirosul parintelui... anumite senzatii legate de subiectul ...care te marcheaza ...sunt refulate intr-un fel ...ca o detensionare ...de subconstient ..prin vis ...
Chiar voua nu vi s-a intamplat cand erati mici sa visati ca sunteti la toaleta si faceti pipi si sa va treziti ca .....chiar se intampla ..???( nebunilor ...nu e de ras ....  ).Iata e o comparatie deplasata cumva ..dar e o dovata ca subconstientul...nu face diferenta ....Totul se rezuma la lumea noastra ....
Ok sunt de acord ca unele persoane sunt si buni receptori fata de multi emitori ...si prelucram inconstient niste informatii...dar siguri nu vom fi niciodata ........
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 19:38
De la: alehin, la data 2009-12-16 19:25:45
Ok sunt de acord ca unele persoane sunt si buni receptori fata de multi emitori ...si prelucram inconstient niste informatii...dar siguri nu vom fi niciodata ........
...n-ar trebuii sã fii !...
...gradul deteminãrilor ºi-a predictibilitãþilor imagistice, senzo-extresenzo.cui le laºi !..
|
|
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 19:56
De la: mytcor, la data 2009-12-16 19:38:49De la: alehin, la data 2009-12-16 19:25:45
...gradul deteminãrilor ºi-a predictibilitãþilor imagistice, senzo-extresenzo.cui le laºi !..
Da stiu ai dreptate ....tu spui ca ..ar trebui sa fim siguri?
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 20:18
De la: alehin, la data 2009-12-16 19:56:03De la: mytcor, la data 2009-12-16 19:38:49De la: alehin, la data 2009-12-16 19:25:45
Da stiu ai dreptate ....tu spui ca ..ar trebui sa fim siguri?
...din ce-în-ce mai siguri, din pãcate pentru unii pe care n-am sã-i numesc, exponenþial intr-o anumitã unitate de "timp" limitatã ºi f. scurtã, inimaginabil de scurtã pt. unii !..
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 20:45
Myc,de parca e neaparata nevoie de numiri si exemple...Si empatia asta de care vorbiti ,iti trebuie foarte mult timp sa-ti dai seama cu ce anume esti empatic .De exemplu intri intr-o casa si ai impresia ca esti intimpinat de raceala si angoasa si pui asta pe seama persoanelor din acea casa,dar,de unde stii ca este vorba de altceva de o entitate din acea casa,de anumite evenimente petrecute in acea casa cu mult vreme in urma...Si nu cred ca empatia are legatura cu cit de ingusti sau nu sintem la minte.Citeam zilele trecute despre profetiile unui simplu taran ,care nu avea nici vocabular nici minte sa lege 2 vorbe inteligibile dar totusi cu ajutorul unui preot caruia i se confesa a reusit sa-si puna pe hartie tot ceea ce ii aparea ca profetie.Empatia pina la urma o consider un har pe care fiecare il folosim ca atare,poate unii din noi nu sint meniti ptr asa ceva.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 20:57
De la: crio, la data 2009-12-16 20:45:11Myc,de parca e neaparata nevoie de numiri si exemple...Si empatia asta de care vorbiti ,iti trebuie foarte mult timp sa-ti dai seama cu ce anume esti empatic .De exemplu intri intr-o casa si ai impresia ca esti intimpinat de raceala si angoasa si pui asta pe seama persoanelor din acea casa,dar,de unde stii ca este vorba de altceva de o entitate din acea casa,de anumite evenimente petrecute in acea casa cu mult vreme in urma...Si nu cred ca empatia are legatura cu cit de ingusti sau nu sintem la minte.Citeam zilele trecute despre profetiile unui simplu taran ,care nu avea nici vocabular nici minte sa lege 2 vorbe inteligibile dar totusi cu ajutorul unui preot caruia i se confesa a reusit sa-si puna pe hartie tot ceea ce ii aparea ca profetie.Empatia pina la urma o consider un har pe care fiecare il folosim ca atare,poate unii din noi nu sint meniti ptr asa ceva.
Ciro, am postat pe celãlalt topic , tabliþele lui Toth, acolo am sã incep odiscuþie pe care n-am definitivat-o intr-o altã parrte a unui topiic, ai sã înþelegi mai multe ºi chiar poate ai sã te autosurprinzi , dar, aici n-am sã spun decât atât ; nu conteazã ce citeºti intr-un anumit domeniu ci, cum citeºti, ce întelegi din acel text ºi apoi cum gândeºti despre ceea ce ai înþeles din acel text.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 20:59
hm!!! si iar imi dai bobarnace!!!  Le citesc tablitele .
|
pantera_dacs
9 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 21:32
AM AVUT O EXPERIENTA EXTRASENZORIALA, SI MUNT MULTE MARTURII SIMILARE.DAR, DILEMA E DACA EXISTA SI EU CRED, VOI AJUNGE ACOLO NEGRESIT- DACA NU EXISTA SI EU TOT CRED, ATUNCI NU RISC SA PIERD NIMIC...
|
pantera_dacs
9 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 21:41
am avut o experienta extrasenzoriala, ca multi altii.Problema vietii dupa moarte e o dilema ptr.invatati;ce e bine , sa crezi, si odata plecat ajungi sigur acolo, sau sa nu crezi, dar, daca exista si nu crezi, s-ar putea sa nu mai ajungi.. deci , ai un risc!
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 02:12
De la: crio, la data 2009-12-16 20:59:25hm!!! si iar imi dai bobarnace!!! Le citesc tablitele .
|
9am177593
19 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 05:37
VREAU SAVA INTREB ! CE FACI CU O MASINA DACIA ,O DUCI LA REMAT,DA,DECE?SPUNEM CA SA MAI LUAM BANI,DA! DAR CEL CARE AKIZITIONEZA SPUNE CA EL O IA PENTRU A O CONVERTI......INTRUN PROCES TEHNOLOGIC DE RECUPERARE! CORECT?DE CE SA DEA O ALTA FORMA DE UTILIZARE NU?ASA ESTE!
DACA CREDETI CA DUMNEZEU NEA ABANDONAT AICI, VA INSELATI PRIETENI !
SUFLETUL NOSTRU ESTE VENIT PRIN PRONIA LUI DUMNEZEU TATAL CARE LA IMPUTERNICIT PE FIUL SA ZAMISLEASCA CU AJUTORUL DUHULUI SFINT IN PINTECELE MAMEI,SUFLETELE NOASTRE!
CARE AU VENIT IN NOI SA NE CIZELEZE ATIT PE NOI CIT SI EL DUHUL SA AJUNGA LA ADEVARATA
CUNOASTERE DUMNEZEIASCA,DEOARECE DOAR OMUL A PRIMIT PUTERE DIN CER DE LA TATAL,SA FIE MAI PUTERNIC DECIT INGERI DIN CERURI CARE IL VAD PE DUMNEZEU!
DACA DE AICI NU NE PREGATIM CA ATUNCI CIND MERGI LA NUNTA! SI NU NE SILIM SAL CAUTAM PE DUMNEZEU ADEVARAT DAR SAL GASIM,DINCOLO VA FI VAI SI AMAR!
RUGACIUNEA NE ADUCE IN COMUNIUNE CU HRISTOS SI DE AICI SE DESCHI ORIZONTURILE ,FARA SPAGA PENTRU RAI! DACA VREI SA TI CUMPERI UN LOC LA .......RAI........POTI DAR PENTRU SCUR TIMP
LA MULFATRAR AU SCAZUT PRETUL LA RAI!!!!!!!!!! ACUM, AICI AVEM SINGURA POSIBILITATE SA LASAM CEVA SANATOS IN URMA NOASTRA ,CA SI COPII SA TRAIASCA CU COPII LOR IN LINISTE SI PACE,CA VOM AVEA PRILEJUL SA I VEDEM PE AI NOSTRI SI NE VOM DA CU CAPUL DE STINCI,
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 08:52
|
dumitrel
1 mesaj
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 08:58
CITITI cartea " SIG COGITO" scrisa de marele BOGDAN PTRICEICU HASDEU ( CE E VIATA, CE E MOARTEA, CE E OMUL) si apoi vizitati castelul memorial cu acelasi nume din Cimpina.Faceti o legatura intre tot ce e in muzeu(totul este calculat) si ce scrie in carte si apoi puteti discuta despre acest subiect.Personal am facut poze(digital) in manastirea CURTEA DE ARGES intr-o sarbatoare de SF PASTI si pe 3 buc mi-a aparut chipul unei femei in umbra sub mina preotului care miruia. Am fost blocat si sase luni nu am mai putut revedea pozele.
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 12:25
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 16:35
De la: The_Mole, la data 2009-12-16 19:11:51De la: gabigabi, la data 2009-12-16 18:36:07
pai,dragule visu-i vis si dupa cite stiu eu , halucinatia este altceva ! dar hai sa-ti dau o mica "dovada" ! m-am visat ca ma duceam la mama-n vizita care era plecata undeva.... o pajiste frumoasa, flori,leagane si balansoare ! mama ma astepta pe unul din ele,eu o sarut si incep sa scot pe masa de linga ea, din cosul cu bunatati .....nu apuca sa manince prea mult,ca o vad cum se face palida la fata si se-ntinde pe acel balansoar si-mi zice ca-i e rau....a mincat prea mult !....dimineata la 7 ,nerabdatoare, o sun pe sor-mea si-i povestesc ce-am visat si ea, incepe sa rida ...si ride ! am crezut ca a luat-o razna ,dar nu ma lasa-n ceata prea mult si lamureste misterul ,zicind : ieri am facut sarmale ! vine tanti Lina ( prietana cu maica-mea) si -mi spune ca a ajuns mirosul de sarmale pina la ea ....ii umplu o farfurie,cu mot + mamaliguta ; apoi ,mai spre seara , vin 2 prieteni direct de la servici si, oooooo,sarmaleeee ! si el ,maninca pina cade pe spate si zice gifiind : mi-e rau ....am mincat prea mult !.....coincidenta ?.....si daca ar fi singura,dar nu-i ,asta a fost asaaaa,o mostra de unele "ciudatenii " !
|
Yorick
1014 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 17:02
De la: gabigabi, la data 2009-12-17 16:35:48
pai,dragule visu-i vis si dupa cite stiu eu , halucinatia este altceva ! dar hai sa-ti dau o mica "dovada" ! m-am visat ca ma duceam la mama-n vizita care era plecata undeva.... o pajiste frumoasa, flori,leagane si balansoare ! mama ma astepta pe unul din ele,eu o sarut si incep sa scot pe masa de linga ea, din cosul cu bunatati .....nu apuca sa manince prea mult,ca o vad cum se face palida la fata si se-ntinde pe acel balansoar si-mi zice ca-i e rau....a mincat prea mult !....dimineata la 7 ,nerabdatoare, o sun pe sor-mea si-i povestesc ce-am visat si ea, incepe sa rida ...si ride ! am crezut ca a luat-o razna ,dar nu ma lasa-n ceata prea mult si lamureste misterul ,zicind : ieri am facut sarmale ! vine tanti Lina ( prietana cu maica-mea) si -mi spune ca a ajuns mirosul de sarmale pina la ea ....ii umplu o farfurie,cu mot + mamaliguta ; apoi ,mai spre seara , vin 2 prieteni direct de la servici si, oooooo,sarmaleeee ! si el ,maninca pina cade pe spate si zice gifiind : mi-e rau ....am mincat prea mult !.....coincidenta ?.....si daca ar fi singura,dar nu-i ,asta a fost asaaaa,o mostra de unele "ciudatenii " !
Wow! Ce dovada naucitoare!
Visezi pe cineva ca mananca prea mult , iar a doua zi cineva iti povesteste cum au mancat unii prea mult. Incredibil! Total neasteptat! Cred ca Dan Diaconescu ar trebui sa mai faca juma' de an de emisiuni senzationale cu subiectul asta. ( ia fii atenta la jurmalele de stiri sa vezi cum se anunta ca ambulantele se umplu de oameni care au mancat prea mult de sarbatori. Mai ales acu pe criza , ca oamenii trebe sa recupereze de Craciun ce n-au mancat tot anu' )
Naivitatea omeneasca-i fara margini.
|
Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 19:18
De la: The_Mole, la data 2009-12-17 17:02:39De la: gabigabi, la data 2009-12-17 16:35:48
Visezi pe cineva ca mananca prea mult , iar a doua zi cineva iti povesteste cum au mancat unii prea mult. Incredibil! Total neasteptat! Cred ca Dan Diaconescu ar trebui sa mai faca juma' de an de emisiuni senzationale cu subiectul asta. ( ia fii atenta la jurmalele de stiri sa vezi cum se anunta ca ambulantele se umplu de oameni care au mancat prea mult de sarbatori. Mai ales acu pe criza , ca oamenii trebe sa recupereze de Craciun ce n-au mancat tot anu' )
Si daca-ti bati joc de "naivi" gata, ai rezolvat problema !
Te-ai gandit vreodata ca in spatele celor spuse se afla un OM ???
Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
|
Yorick
1014 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 22:26
De la: tutenes, la data 2009-12-17 19:18:53
Si daca-ti bati joc de "naivi" gata, ai rezolvat problema !
Te-ai gandit vreodata ca in spatele celor spuse se afla un OM ???
Se afla un om matur , care sunt convins ca poate sa isi exprime singur/a sentimentele in caz ca le-am atins.
Desi m-am folosit de ironie , te rog sa remarci ca nu ma folosesc de insulte (poate cu o singura exceptie , la adresa cuiva care era violent cu ceilalti pe forum) . Eu as zice ca ironia nu poate constitui ofensa, si oricine poate sa ma ironizeze daca doreste, fara ca eu sa i-o iau in nume de rau.
|
9am178796
2 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 23:37
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 07:17
De la: The_Mole, la data 2009-12-17 17:02:39De la: gabigabi, la data 2009-12-17 16:35:48
Naivitatea omeneasca-i fara margini. Daca tu nu crezi in visele premonitorii, lasa-i pe altii sa si le analizeze cum cred ei de cuviinta, si nu mai jigni. Eu ma miram, pe la 25-30 ani de repetabilitatea unor vise ce se repetau constant aproape noapte de noapte. Acum in anii astia se intimpla ce era in acele vise. Iar acele vise, nu prea mai sint. Sint altele.
Visele premonitorii sint la fel de reale ca viata reala, dra nu trebuie sa fie o preocupare obsesiva.
Mie nu mi-a spus nimeni nimic de astfel de vise, si ma miram ce era cu ele. Cind mi-am dat seama ce sint, a venit ca un torent, explicatii personale. Care sint personale. Si nu am de gind sa mi le analizeze altii, tocmai din cauza tendintei de a-i considera pe cei cu visele, timpiti. Si nu sint deloc.
Mie chiar mi-ar place sa nu fie reale.......
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 07:22
De la: gabigabi, la data 2009-12-17 16:35:48De la: The_Mole, la data 2009-12-16 19:11:51De la: gabigabi, la data 2009-12-16 18:36:07
Ar fi interesant daca ceea ce ai visat a fost in mod real dupa ce s-a consumat evenimentul sau clar inainte. Daca a fost in timpul sau dupa (ore), e o transmisiue telepatica de la cei cu evenimentul, la cel care doarme. In somn sintem cu mult mai receptivi. Daca e mai inainte nu se poate explica asa. De asemenea nici evenimentele naturale. Decit ca sint emisii de energii, inainte de a se declansa un eveniment natural. De orice natura ar fi si care il visam.
Eu studiez de vreo 30 ani fenomenele astea, dar fara sa ma obsedeze, si normal, mental. Si pe mine, mai ales.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 07:24
De la: Tycu, la data 2009-12-14 12:00:44 Sigur este moarte dupa viata ! sinistru. E doar o trecere.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 07:27
De la: The_Mole, la data 2009-12-15 00:30:25De la: crio, la data 2009-12-14 20:14:24Azazel..nimic nu ne impiedica sa speram.Si sa filosofam
Asa e. Nimic nu ne impiedica.
Nici pe un om beat nu il impiedica nimic sa vada doua pahare cu tuica in fata , cand are doar unul. Asa e, o viata sintem trezi, una beti. Sau in viata trezi, dupa...ametiti. Sau invers. E realitate.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 09:04
nu,n-ai inteles....poate ca din cauza ca n-am spus esentialul : cind sor-mea i-a dat vecinei farfuria cu sarmale, ea s-a inchinat si a zis Bogdaproste ....SA FIE PRIMIT .....de sufletul mamii sa fie ! a fost raspunsul surora-mii si faza asta s-a repetat si fata de prietenii de mai spre seara ! SA FIE PRIMIT ! si despre asta am vrut sa spun ca: A PRIMIT ! si am aflat ca a primit ,prin intilnirea mea din vis cu ea ! adica : ceva ce s-a intimplat in mod "real",ca mincatul acelor sarmale si fraza cu : mi-e rau .....am mincat prea mult - stiuta numai de sor-mea - ajunge-n gura maica-mii in visul meu ,confirmind astfel ca acea POMENIRE si datul de sufletul celui plecat dincolo ,se-ntimpla la nivel astral ! evident ca nu sarmalele ajung, ci multumirea ,satisfactia celui ce primeste aici si dragostea celui care daruieste ,in numele celui dus ! .....vezi,ca am avut dreptate ca ne invirtim in cerc vicios ,intrucit mai mult de asemenea "coincidente" nu se pot produce ? ce in acea lume de dincolo este material si are aspectul realului , nu poate ajunge aici ....2 lumi diferite,din substante diferite ,care pot comunica doar prin mentalul superior !
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 09:12
De la: dumitrel, la data 2009-12-17 08:58:22 CITITI cartea " SIG COGITO" scrisa de marele BOGDAN PTRICEICU HASDEU ( CE E VIATA, CE E MOARTEA, CE E OMUL) si apoi vizitati castelul memorial cu acelasi nume din Cimpina.Faceti o legatura intre tot ce e in muzeu(totul este calculat) si ce scrie in carte si apoi puteti discuta despre acest subiect.Personal am facut poze(digital) in manastirea CURTEA DE ARGES intr-o sarbatoare de SF PASTI si pe 3 buc mi-a aparut chipul unei femei in umbra sub mina preotului care miruia. Am fost blocat si sase luni nu am mai putut revedea pozele.[/quote sub care mana,stanga sau dreapta???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 09:13
....º-uite aºa o barbã avea ..... º-uite aºa ºi-o pieptãna !...
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 09:19
sarmaleeeeeeeee,vreau sarmaleeeeeeee,zic si ba da prost e,numai sa gust sarmaleeeeeeee
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 09:21
Albert Einstein
|
|
|