Info
x
Existã viaþã dupã moarte?
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:43
De la: florinpreda999, la data 2009-12-22 09:25:46De la: tutenes, la data 2009-12-21 08:53:16amice,io nu sunt isus din povestile grecesti ale lu' costica incestuosu',nici nu mi-am propus sa fondez o noua religie pt.a intoxica cu ea mintile si asa destul de imbacsite de aiureli ale oamenilor,ar fi cel mai simplu mod de imbogatire,insa nu sunt creat din aluat de escroc precum popii sau alti misticiDe la: gabigabi, la data 2009-12-20 17:58:57De la: florinpreda999, la data 2009-12-20 17:44:21gabi,sti care-i marele noroc al romanilor??? ca niciodata nu se informeaza,nu citeste biblia,recita numai pasaje pilduitoare[cu mult inferioare unor povesti de ispirescu],il ridica-n slavi pe cristul pe care si-l inchipuie ei ca ar fi existat sau cum ar trebui sa fie,cei care cu adevarat citesc biblia din scoarta-n scoarta ca sa o priceapa[nu pt.a se indoctrina cu neroziile si rautatile de acolo],ori devin atei,ori sunt bulversati si iau calea balamucului,ori incep sa gandeasca normal si-si dau seama ca dumnezeu nu are nici o legatura cu zeii iudeo-grecesti pretinsi a-l reprezenta pe dumnezeu Florine , tu sfidezi ratiunea atunci cand crezi balivernele idioate si nefondate ale MITOMANULUI dan brown cu codurile lui cu tot ; vezi ca dan brown ala scrie SF nu altceva si scopul lui e profitul nu adevarul istoric sau de orice fel .
Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:54
bai tutenes !
stai mah in banca ta de...pocait ! ca shi tu faci parte din gashca alora care alergatzi dupa...ambulanze... sa pupatzi crucea !?!?!?
si electronica !
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 15:29
De la: AZAZEL, la data 2009-12-22 14:54:51bai tutenes ! Azazele te rog sa vorbesti politicos ,sau crezi ca esti mai destept sau mai interesant daca jignesti ?
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 15:37
Daca dragoste nu e nimic nu e.Dumnezeu este dragoste .potzi sa dai orice si oricat daca nu ai dragoste si nu dai din dragoste totul e in van.
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 15:42
tot ce postatzi nu e din mintea voastra,satan va sopteste la ureche.orbilor si surzilor.treziti-vaaaaaaaaaaaaaa
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 15:53
De la: crio, la data 2009-12-22 13:23:06Maaaa....unde dai si unde crapa..da crapa toate in capu lui base!!! lUATI O PAUZA!!!! am aflat ca te cheama ancuta -pot sa-ti spun si eu asa ? .... pai crapa,ancuto ! daca la servici nu merge treaba bine; oamenii sunt zidariti si fitilizati de Sefu ' ca pe unii ii pupa si pe altii ii sutuie in permanenta si nimic din ce fac nu-i place ; are slabiciune la "atentii" de la una sau alta din colege ,pe care o si premiaza intr-una ,ce zici despre el ? ca-i un sef bun? nu vrei ,daca se poate,sa-l schimbi ? |
|
hiddenpark 4 mesaje Membru din: 27/04/2009 |
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 16:19
Categoric scoala ne-a omorat toata posibila creativitate din noi. Suntem plini de clisee ordinare.
|
|
hiddenpark 4 mesaje Membru din: 27/04/2009 |
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 16:21
Ctegoric scoala ne-a distrus orice posibila creativitate. Avem mintile intesate de clisee si stereotipuri care distrug orice libertate. Dar tu incearca
Grup de Insulte: Ted Talks |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 17:11
De la: tutenes, la data 2009-12-22 14:43:16esti cumplit rau nene,io nu am citit nimic de acest dan maro-n dungi,ba din contra,am citit codul spart al lui da vinci unde se vorbeste despre greselile facute de acest cal maro al masonilor[un fel de cal troian al sionistilor pt.impunerea unei noi viziuni asupra religiei crestine],in concluzie e tot un drac,ca-i maro sau albastru,tot religios,mistic,primitiv si salbatic se cheamaDe la: florinpreda999, la data 2009-12-22 09:25:46De la: tutenes, la data 2009-12-21 08:53:16amice,io nu sunt isus din povestile grecesti ale lu' costica incestuosu',nici nu mi-am propus sa fondez o noua religie pt.a intoxica cu ea mintile si asa destul de imbacsite de aiureli ale oamenilor,ar fi cel mai simplu mod de imbogatire,insa nu sunt creat din aluat de escroc precum popii sau alti misticiDe la: gabigabi, la data 2009-12-20 17:58:57De la: florinpreda999, la data 2009-12-20 17:44:21gabi,sti care-i marele noroc al romanilor??? ca niciodata nu se informeaza,nu citeste biblia,recita numai pasaje pilduitoare[cu mult inferioare unor povesti de ispirescu],il ridica-n slavi pe cristul pe care si-l inchipuie ei ca ar fi existat sau cum ar trebui sa fie,cei care cu adevarat citesc biblia din scoarta-n scoarta ca sa o priceapa[nu pt.a se indoctrina cu neroziile si rautatile de acolo],ori devin atei,ori sunt bulversati si iau calea balamucului,ori incep sa gandeasca normal si-si dau seama ca dumnezeu nu are nici o legatura cu zeii iudeo-grecesti pretinsi a-l reprezenta pe dumnezeu
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 18:42
De la: giova, la data 2009-12-22 15:42:27tot ce postatzi nu e din mintea voastra,satan va sopteste la ureche.orbilor si surzilor.treziti-vaaaaaaaaaaaaaa Asta ai spus-o din dragoste ?
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 18:45
Pai Florine , de unde ideea ca imparatul Constantin a inventat crestinismul ???
Zi si mie;eu credeam ca din idiotenia aia de cod ?!
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 18:49
De la: tutenes, la data 2009-12-22 18:45:07Pai Florine , de unde ideea ca imparatul Constantin a inventat crestinismul ???din istorie bre,costica incestuosu' nu a inventat crestinismu', el l-a impus pe josua bin josef alias cristu' mult visat drept principal zeu, HAI CAPITO,CHE ALTRE COSE VORREI SAPPERE DA ME???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 18:59
De la: gabigabi, la data 2009-12-22 15:53:02De la: crio, la data 2009-12-22 13:23:06Maaaa....unde dai si unde crapa..da crapa toate in capu lui base!!! lUATI O PAUZA!!!! Poti sa-mi spui Ancuta. Gabi,cum sa-ti explic..io... Eu am fost 4 ani concediu maternal si eram cit pe ce sa-mi pierd locul de munca.Sint bugetara cu un salariu mic mic mic...trec prin aceleasi rahaturi prin care trece o tara intreaga dar daca vreau sa fac ceva ptr binele meu..nu ma duc sa-i cer lui Basescu si nici nu-l injur..ca de altfel nu injur pe nimeni ,nu vreau sa ma incarc cu nervi in general .Nimic cred ca din ce e pe lumea asta nu vreau sa ma enerveze intelegi?Am trecut prin atitea ,deci cand spun atitea,nu ma refer ca m-a durut maseaua de minte...au fost momente in viata mea cand credeam ca trec prin chinurile iadului..sau ca nu voi mai apuca ziua de maine..sau ca imi voi pierde coplilul!! Astea toate m-au facut sa evaluez altfel ceea ce am in viata.M-au facut sa gindesc altfel,nu stiu cum sa-ti explic dar stiu ca nu rezolv absolut nimic daca urasti ,daca acuzi,daca arati cu degetul daca esti contra tuturor.Te-am mai intrebat odata:rezolvi ceva,schimibi ceva daca spui tutoror cat de rau e Basescu? Cuvintele tale nu il vor da jos din functia de presedinte.Nu ma intlege gresit ,nu l-am votat niciodata .Dar eu daca vreau sa schimb ceva ,sa-mi fie bine ,o pot face eu fara ajutorul lui!!! Deci faptul ca transformi totul in vina lui Basescu asta nu -ti da si solutii!! |
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 19:07
De la: crio, la data 2009-12-22 18:59:10gata ancuta,te angajez cu juma' de norma la cabinet la mine,esti buna,zau !!!De la: gabigabi, la data 2009-12-22 15:53:02De la: crio, la data 2009-12-22 13:23:06Maaaa....unde dai si unde crapa..da crapa toate in capu lui base!!! lUATI O PAUZA!!!!
Albert Einstein
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 19:14
Florine draga.....nici sotu nu-si permite sa ma angajeze...Asa ca ii lucrez pro bono
Si asta imi ocupa tot timpul!!
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 19:17
De la: crio, la data 2009-12-22 19:14:45Florine draga.....nici sotu nu-si permite sa ma angajeze...Asa ca ii lucrez pro bonodoar traiesti in romanica,N'ASA ???
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 20:27
De la: florinpreda999, la data 2009-12-22 18:49:13De la: tutenes, la data 2009-12-22 18:45:07Pai Florine , de unde ideea ca imparatul Constantin a inventat crestinismul ???din istorie bre,costica incestuosu' nu a inventat crestinismu', el l-a impus pe josua bin josef alias cristu' mult visat drept principal zeu, HAI CAPITO,CHE ALTRE COSE VORREI SAPPERE DA ME??? Nu l-a impus , ci a legalizat crestinismul .
|
|
tasa_nuti 182 mesaje Membru din: 21/12/2008 Oras: Sighetu Marmatiei |
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 22:08
De la: florinpreda999, la data 2009-12-22 09:32:30DEPARTE DE MINE GANDU SA TE JUDEC,FIECARE AVEM ,,LIBER ARBITRU ,,SI CANDVA V-A TREBUI SA DAM SOCOTEALA PTR TOT DE AICI DIN ,,MARAMURESU,,ISTORIC ITI TRIMIT CEA MAI ,,CURATA ZAPADA SI ACUM AVEM SI F MULT FRIG ,SA AUD CA POATE IN VIITOR PRIVESTI ADEVARU DIN ALT CONTEST FARA SA TE LASI AMAGIT DE TEORII CARE NE DEPARTYEAZA DE D-ZEU .TE ROG SA MA CREZI V-A VENI VREMEA CAND CHIAR O SA AI NEVOIE DE ,,EL CU BINEDe la: tasa_nuti, la data 2009-12-21 19:35:34daca ar fi sa ne luam strict dupa definitia agnosticismului,s-ar zice ca da,sunt agnostic,insa eu ma consider un om normal cu creier nealterat de nici o imbacseala mistica care nu si-a propus sa faca filozofie de doi bani sau sa fondeze alte religii ,singurul meu scop este sa traiesc normal ,intre oameni normali,sa fac ceva pt. mine,semenii mei si urmasii mei si ai lor,nu oblig pe nimeni sa faca ceva contra vointei sale,nu instig la necredinta sau nesupunere civica,vreau ca toti oamenii sa traiasca o viata normala si nealterata de nici o conceptie mistica sau politica,contrara intereselor naturale si firesti ale conditiei de OMDe la: florinpreda999, la data 2009-12-20 18:11:21gata,vad ca a sosit momentul sa deschid un topic despre ce sau cine este sau poate fi dumnezeu,maine seara il pun in practica,pana atunci,S-AUZIM NUMAI DE BINE !!!!D-LE FORIN faptu ca vreti sa deschizi un topi c despre D-ZEU ,sa sti ca si EUL PERSONAL poate fi un D-ZEU ,D-ZEU este un titlu ,ca si doctor ,inginer,etc... dar sa demostram si sa aducem argumente despre un ADEVARAT D-ZEU ,ca exista este ceea ce conteaza el mai mult .sper ca nu esti un AGNOSTIC,?
TASA
|
|
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 05:46
De la: tutenes, la data 2009-12-22 20:27:08pai normal ca l-a legalizat,dar cu forta armelor si prin teroare,asta inseamna sa cunosti istorie dupa ureche si sa vrei sa auzi numai ce-ti convine,multa sanatate si s-auzim numai de bine !!!De la: florinpreda999, la data 2009-12-22 18:49:13De la: tutenes, la data 2009-12-22 18:45:07Pai Florine , de unde ideea ca imparatul Constantin a inventat crestinismul ???din istorie bre,costica incestuosu' nu a inventat crestinismu', el l-a impus pe josua bin josef alias cristu' mult visat drept principal zeu, HAI CAPITO,CHE ALTRE COSE VORREI SAPPERE DA ME???
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 05:48
De la: tasa_nuti, la data 2009-12-22 22:08:22sarut mana nutica,sarbatori fericite alaturi de cei dragi,la multi ani si s-auzim numai de bine !!! MARANATHA !!!De la: florinpreda999, la data 2009-12-22 09:32:30DEPARTE DE MINE GANDU SA TE JUDEC,FIECARE AVEM ,,LIBER ARBITRU ,,SI CANDVA V-A TREBUI SA DAM SOCOTEALA PTR TOT DE AICI DIN ,,MARAMURESU,,ISTORIC ITI TRIMIT CEA MAI ,,CURATA ZAPADA SI ACUM AVEM SI F MULT FRIG ,SA AUD CA POATE IN VIITOR PRIVESTI ADEVARU DIN ALT CONTEST FARA SA TE LASI AMAGIT DE TEORII CARE NE DEPARTYEAZA DE D-ZEU .TE ROG SA MA CREZI V-A VENI VREMEA CAND CHIAR O SA AI NEVOIE DE ,,EL CU BINEDe la: tasa_nuti, la data 2009-12-21 19:35:34daca ar fi sa ne luam strict dupa definitia agnosticismului,s-ar zice ca da,sunt agnostic,insa eu ma consider un om normal cu creier nealterat de nici o imbacseala mistica care nu si-a propus sa faca filozofie de doi bani sau sa fondeze alte religii ,singurul meu scop este sa traiesc normal ,intre oameni normali,sa fac ceva pt. mine,semenii mei si urmasii mei si ai lor,nu oblig pe nimeni sa faca ceva contra vointei sale,nu instig la necredinta sau nesupunere civica,vreau ca toti oamenii sa traiasca o viata normala si nealterata de nici o conceptie mistica sau politica,contrara intereselor naturale si firesti ale conditiei de OMDe la: florinpreda999, la data 2009-12-20 18:11:21gata,vad ca a sosit momentul sa deschid un topic despre ce sau cine este sau poate fi dumnezeu,maine seara il pun in practica,pana atunci,S-AUZIM NUMAI DE BINE !!!!D-LE FORIN faptu ca vreti sa deschizi un topi c despre D-ZEU ,sa sti ca si EUL PERSONAL poate fi un D-ZEU ,D-ZEU este un titlu ,ca si doctor ,inginer,etc... dar sa demostram si sa aducem argumente despre un ADEVARAT D-ZEU ,ca exista este ceea ce conteaza el mai mult .sper ca nu esti un AGNOSTIC,?
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 11:57
De la: florinpreda999, la data 2009-12-23 05:46:45De la: tutenes, la data 2009-12-22 20:27:08pai normal ca l-a legalizat,dar cu forta armelor si prin teroare,asta inseamna sa cunosti istorie dupa ureche si sa vrei sa auzi numai ce-ti convine,multa sanatate si s-auzim numai de bine !!!De la: florinpreda999, la data 2009-12-22 18:49:13De la: tutenes, la data 2009-12-22 18:45:07Pai Florine , de unde ideea ca imparatul Constantin a inventat crestinismul ???din istorie bre,costica incestuosu' nu a inventat crestinismu', el l-a impus pe josua bin josef alias cristu' mult visat drept principal zeu, HAI CAPITO,CHE ALTRE COSE VORREI SAPPERE DA ME??? Pai cel mai bine ti-ai sustine afirmatiile dand niste trimiteri , ceva acolo ,spre sursele istorice pe baza carora ai ajuns la concluzia asta !!!
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 12:14
De la: tutenes, la data 2009-12-23 11:57:35A avut grija Vaticanul sa le ''scrie'' dupa interesele sale ...De la: florinpreda999, la data 2009-12-23 05:46:45De la: tutenes, la data 2009-12-22 20:27:08pai normal ca l-a legalizat,dar cu forta armelor si prin teroare,asta inseamna sa cunosti istorie dupa ureche si sa vrei sa auzi numai ce-ti convine,multa sanatate si s-auzim numai de bine !!!De la: florinpreda999, la data 2009-12-22 18:49:13De la: tutenes, la data 2009-12-22 18:45:07Pai Florine , de unde ideea ca imparatul Constantin a inventat crestinismul ???din istorie bre,costica incestuosu' nu a inventat crestinismu', el l-a impus pe josua bin josef alias cristu' mult visat drept principal zeu, HAI CAPITO,CHE ALTRE COSE VORREI SAPPERE DA ME??? Mai nou, Tutunes, stii ca Israelul a cerut Vaticanului desecretizarea tuturor arhivelor celui de-al doilea razboi mondial ? Ai idee ca asta e doar inceputul ?
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 14:51
De la: Dorinel, la data 2009-12-23 12:14:32De la: tutenes, la data 2009-12-23 11:57:35A avut grija Vaticanul sa le ''scrie'' dupa interesele sale ...De la: florinpreda999, la data 2009-12-23 05:46:45De la: tutenes, la data 2009-12-22 20:27:08pai normal ca l-a legalizat,dar cu forta armelor si prin teroare,asta inseamna sa cunosti istorie dupa ureche si sa vrei sa auzi numai ce-ti convine,multa sanatate si s-auzim numai de bine !!!De la: florinpreda999, la data 2009-12-22 18:49:13De la: tutenes, la data 2009-12-22 18:45:07Pai Florine , de unde ideea ca imparatul Constantin a inventat crestinismul ???din istorie bre,costica incestuosu' nu a inventat crestinismu', el l-a impus pe josua bin josef alias cristu' mult visat drept principal zeu, HAI CAPITO,CHE ALTRE COSE VORREI SAPPERE DA ME??? Vaticanul exista incepand cu 1929 , nu ti se pare nepotrivit sa spui asta ?
|
|
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 15:00
De la: tutenes, la data 2009-12-23 14:51:53Vaticanul ca stat, ... ok ! Vaticanul exista de cand religia crestina si primul papa ....De la: Dorinel, la data 2009-12-23 12:14:32De la: tutenes, la data 2009-12-23 11:57:35A avut grija Vaticanul sa le ''scrie'' dupa interesele sale ...De la: florinpreda999, la data 2009-12-23 05:46:45De la: tutenes, la data 2009-12-22 20:27:08pai normal ca l-a legalizat,dar cu forta armelor si prin teroare,asta inseamna sa cunosti istorie dupa ureche si sa vrei sa auzi numai ce-ti convine,multa sanatate si s-auzim numai de bine !!!De la: florinpreda999, la data 2009-12-22 18:49:13De la: tutenes, la data 2009-12-22 18:45:07Pai Florine , de unde ideea ca imparatul Constantin a inventat crestinismul ???din istorie bre,costica incestuosu' nu a inventat crestinismu', el l-a impus pe josua bin josef alias cristu' mult visat drept principal zeu, HAI CAPITO,CHE ALTRE COSE VORREI SAPPERE DA ME???
|
|
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 15:08
De la: Dorinel, la data 2009-12-23 15:00:10De la: tutenes, la data 2009-12-23 14:51:53Vaticanul ca stat, ... ok ! Vaticanul exista de cand religia crestina si primul papa ....De la: Dorinel, la data 2009-12-23 12:14:32De la: tutenes, la data 2009-12-23 11:57:35A avut grija Vaticanul sa le ''scrie'' dupa interesele sale ...De la: florinpreda999, la data 2009-12-23 05:46:45De la: tutenes, la data 2009-12-22 20:27:08pai normal ca l-a legalizat,dar cu forta armelor si prin teroare,asta inseamna sa cunosti istorie dupa ureche si sa vrei sa auzi numai ce-ti convine,multa sanatate si s-auzim numai de bine !!!De la: florinpreda999, la data 2009-12-22 18:49:13De la: tutenes, la data 2009-12-22 18:45:07Pai Florine , de unde ideea ca imparatul Constantin a inventat crestinismul ???din istorie bre,costica incestuosu' nu a inventat crestinismu', el l-a impus pe josua bin josef alias cristu' mult visat drept principal zeu, HAI CAPITO,CHE ALTRE COSE VORREI SAPPERE DA ME??? Exista de mult Vaticanul in alt mod ca de , e un deal (o colina ) ! Probabil vroiai sa spui Biserica Catolica ! Eu unul sunt perfect de acord sa ofere spre cercetare si publicare nu doar ce au in legatura cu al 2-lea razboi , ci tot ce au ! Insa arhivele Vaticanului sunt pur si simplu uriase - cine sa faca munca asta ?
|
|
tasa_nuti 182 mesaje Membru din: 21/12/2008 Oras: Sighetu Marmatiei |
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 17:58
De la: florinpreda999, la data 2009-12-23 05:48:38MULUMESC SI SA AVEM PARTE CU TOTII DE SANATATE SI ....IUBIRE PA!!!De la: tasa_nuti, la data 2009-12-22 22:08:22sarut mana nutica,sarbatori fericite alaturi de cei dragi,la multi ani si s-auzim numai de bine !!! MARANATHA !!!De la: florinpreda999, la data 2009-12-22 09:32:30DEPARTE DE MINE GANDU SA TE JUDEC,FIECARE AVEM ,,LIBER ARBITRU ,,SI CANDVA V-A TREBUI SA DAM SOCOTEALA PTR TOT DE AICI DIN ,,MARAMURESU,,ISTORIC ITI TRIMIT CEA MAI ,,CURATA ZAPADA SI ACUM AVEM SI F MULT FRIG ,SA AUD CA POATE IN VIITOR PRIVESTI ADEVARU DIN ALT CONTEST FARA SA TE LASI AMAGIT DE TEORII CARE NE DEPARTYEAZA DE D-ZEU .TE ROG SA MA CREZI V-A VENI VREMEA CAND CHIAR O SA AI NEVOIE DE ,,EL CU BINEDe la: tasa_nuti, la data 2009-12-21 19:35:34daca ar fi sa ne luam strict dupa definitia agnosticismului,s-ar zice ca da,sunt agnostic,insa eu ma consider un om normal cu creier nealterat de nici o imbacseala mistica care nu si-a propus sa faca filozofie de doi bani sau sa fondeze alte religii ,singurul meu scop este sa traiesc normal ,intre oameni normali,sa fac ceva pt. mine,semenii mei si urmasii mei si ai lor,nu oblig pe nimeni sa faca ceva contra vointei sale,nu instig la necredinta sau nesupunere civica,vreau ca toti oamenii sa traiasca o viata normala si nealterata de nici o conceptie mistica sau politica,contrara intereselor naturale si firesti ale conditiei de OMDe la: florinpreda999, la data 2009-12-20 18:11:21gata,vad ca a sosit momentul sa deschid un topic despre ce sau cine este sau poate fi dumnezeu,maine seara il pun in practica,pana atunci,S-AUZIM NUMAI DE BINE !!!!D-LE FORIN faptu ca vreti sa deschizi un topi c despre D-ZEU ,sa sti ca si EUL PERSONAL poate fi un D-ZEU ,D-ZEU este un titlu ,ca si doctor ,inginer,etc... dar sa demostram si sa aducem argumente despre un ADEVARAT D-ZEU ,ca exista este ceea ce conteaza el mai mult .sper ca nu esti un AGNOSTIC,?
TASA
|
|
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 18:23
De la: tutenes, la data 2009-12-23 15:08:04Prietene, Biserica Catolica exista dupa 1054 ... si nici chiar din acest moment ...De la: Dorinel, la data 2009-12-23 15:00:10De la: tutenes, la data 2009-12-23 14:51:53Vaticanul ca stat, ... ok ! Vaticanul exista de cand religia crestina si primul papa ....De la: Dorinel, la data 2009-12-23 12:14:32De la: tutenes, la data 2009-12-23 11:57:35A avut grija Vaticanul sa le ''scrie'' dupa interesele sale ...De la: florinpreda999, la data 2009-12-23 05:46:45De la: tutenes, la data 2009-12-22 20:27:08pai normal ca l-a legalizat,dar cu forta armelor si prin teroare,asta inseamna sa cunosti istorie dupa ureche si sa vrei sa auzi numai ce-ti convine,multa sanatate si s-auzim numai de bine !!!De la: florinpreda999, la data 2009-12-22 18:49:13De la: tutenes, la data 2009-12-22 18:45:07Pai Florine , de unde ideea ca imparatul Constantin a inventat crestinismul ???din istorie bre,costica incestuosu' nu a inventat crestinismu', el l-a impus pe josua bin josef alias cristu' mult visat drept principal zeu, HAI CAPITO,CHE ALTRE COSE VORREI SAPPERE DA ME??? Istoria locului incepe chiar inainte de crestinism, fiind considerat si atunci un loc sacru . Vorbim pt prima data de Vatican, despre Biserica Crestina, dupa 326 ... Nu are cine sa lucreze zici tu !? Asa sa fie ? Ma ofer eu si multe alte milioane de oameni, si gratis, doar pt a aduce la lumina mizeriile crestinismului, minciuna ce daiune de peste 2000 de ani, sarlatania acestei religii ''binefacatoare'' .... Nimeni nu te opreste sa crezi in Dumnezeu, in Isus Cristos, dar sa interpui Biserica ca mijlocitor intre Dumnezeu si oameni ... este cea mai mare sarlatanie de peste 2000 de ani. Pentru cunostiintele tale, Biserica Primara Crestina nu este nici de departe ceea ce azi este asa-zisa Biserica Crestina. Intentia ei timpurie era cu totul alta, si chiar daca eu nu dau doi bani pe asemenea bazaconii, pe asemenea povesti de adormit copiii, trebuie sa recunosc ca ma simt fascinat de crezul acelor oamneni ai Bisericii Timpuri.
|
|
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 10:58
De la: Dorinel, la data 2009-12-23 18:23:19De la: tutenes, la data 2009-12-23 15:08:04Prietene, Biserica Catolica exista dupa 1054 ... si nici chiar din acest moment ...De la: Dorinel, la data 2009-12-23 15:00:10De la: tutenes, la data 2009-12-23 14:51:53Vaticanul ca stat, ... ok ! Vaticanul exista de cand religia crestina si primul papa ....De la: Dorinel, la data 2009-12-23 12:14:32De la: tutenes, la data 2009-12-23 11:57:35A avut grija Vaticanul sa le ''scrie'' dupa interesele sale ...De la: florinpreda999, la data 2009-12-23 05:46:45De la: tutenes, la data 2009-12-22 20:27:08pai normal ca l-a legalizat,dar cu forta armelor si prin teroare,asta inseamna sa cunosti istorie dupa ureche si sa vrei sa auzi numai ce-ti convine,multa sanatate si s-auzim numai de bine !!!De la: florinpreda999, la data 2009-12-22 18:49:13De la: tutenes, la data 2009-12-22 18:45:07Pai Florine , de unde ideea ca imparatul Constantin a inventat crestinismul ???din istorie bre,costica incestuosu' nu a inventat crestinismu', el l-a impus pe josua bin josef alias cristu' mult visat drept principal zeu, HAI CAPITO,CHE ALTRE COSE VORREI SAPPERE DA ME??? Uite exemplu de credinta si in Biserica zilelor noastre , la Oranki 11000 de preoti si calugari nu au renuntat la credinta lor si au fost executati de bolsevici : www.rostonline.org/p371-Crucea+de+la+Oranki
|
|
ion00 367 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 14:20
Azi si-n toate zilele sa dea Dumnezeu sa fie pace intre noi.Sa nu punem atata patos in discutii.Un sfat
www.youtube.com/watch?v=W2SwsfRYgWM&feature=player_embedded |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 17:28
dragi "combatanti " : e Ajunul ! PACE ! CRACIUN FERICIT voua si familiilor voastre ! cu tot dragul din lume va imbratisez !
|
|
|
|