back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Existã viaþã dupã moarte?

Pagini: << 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 >> Sari la pagina:

tuturica_7

25 mesaje
Postat pe: 16 August 2009, ora 09:42

De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-16 09:32:14Vad ca sint foarte multi crestini deraiati sau trasi pe linia moarta!
Duhul nu moare nici o data, ca este din Dumnezeu!

...da vad cat de dezghetat esti la minte cand nu intelegi ce vreau sa spun.
Suflarea de viata este de la Dumnezeu nu duhul omului. Documenteaza-te .

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 August 2009, ora 09:46

acea Inviere ,cred ca se refera la Invierea in Duh ! la constientizarea faptului ca esti al lui;din El,pentru EL ! iar cit despre inventia cu viata de dupa moarte, de ce si-ar aprinde el singur paie-n cap ? ptr.ca daca oamenii ar intelege ca saminta divina din ei nu moare niciodata,ci doar isi schimba "haina" si ca vine in acest spatiu,tocmai ptr. a realiza acea Inviere, omul va deveni mai atent cu vorbele,cu faptele sale ! ar deveni mai responsabil,intelegind ca rostul sau este de a se lepada de invidie,trufie, zavistie ,etc.etc si ca,exact acest nr. de intrupari ,ii sunt necesare ptr.primenirea sufletului si mintuirea sa = eliberarea sa din lantul karmic ce-l tine legat de Pamint ! ....s'apoi : daca n-ar fi,nu s-ar povesti !

tuturica_7

25 mesaje
Postat pe: 16 August 2009, ora 09:54

De la: gabigabi, la data 2009-08-16 09:46:33acea Inviere ,cred ca se refera la Invierea in Duh ! la constientizarea faptului ca esti al lui;din El,pentru EL ! iar cit despre inventia cu viata de dupa moarte, de ce si-ar aprinde el singur paie-n cap ? ptr.ca daca oamenii ar intelege ca saminta divina din ei nu moare niciodata,ci doar isi schimba "haina" si ca vine in acest spatiu,tocmai ptr. a realiza acea Inviere, omul va deveni mai atent cu vorbele,cu faptele sale ! ar deveni mai responsabil,intelegind ca rostul sau este de a se lepada de invidie,trufie, zavistie ,etc.etc si ca,exact acest nr. de intrupari ,ii sunt necesare ptr.primenirea sufletului si mintuirea sa = eliberarea sa din lantul karmic ce-l tine legat de Pamint ! ....s'apoi : daca n-ar fi,nu s-ar povesti !

...mda am mai auzit erezia asta pe la New Age.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 August 2009, ora 10:03

si care anume e erezia ? ca trebuie sa ne lepadam de ura si invidie ?lacomie si sete de putere ? sa nu ne mai inchinam banului si sa cautam legea morala din noi ? ca tot alegind calea cea usoara,ne indepartam de scopul vietii noastre ? sau ca suntem ai Lui ; din EL,pentru EL ? care-i erezia ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 August 2009, ora 10:15

De la: tuturica_7, la data 2009-08-16 09:42:15

Si pe mine m-ar interesa sa ma mai documentez .Stiam ca omul, este alcatuit din trup,suflet si spirit.Deosebirile intre suflet si spirit sunt clare asa ca nu are sens sa mai deranjez o persoana deja documentata cu astfel de banalitati .Nu inteleg insa ce inseamna "suflarea de viata" ?....

gabita___0

18 mesaje
Postat pe: 16 August 2009, ora 10:23

De la: gabigabi, la data 2009-08-16 10:03:29si care anume e erezia ? ca trebuie sa ne lepadam de ura si invidie ?lacomie si sete de putere ? sa nu ne mai inchinam banului si sa cautam legea morala din noi ? ca tot alegind calea cea usoara,ne indepartam de scopul vietii noastre ? sau ca suntem ai Lui ; din EL,pentru EL ? care-i erezia ?

...da.e bine zis intr-un fel totusi faci niste confuzii . Care lege morala din noi ?scuza-mi? da suntem ai Lui dar nu suntem din EL...daca am fi din El am fi desavarsiti . Da, am fost facuti dupa chipul si asemanarea Lui dar nu suntem din EL ptr.ca Duhul Lui Dumnezeu ne-a parasit dupa caderea in pacat a lui Adam si Eva.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 August 2009, ora 10:27

Hm,eu te cam banuiesc de erezie gnostica pnevmatica ... Pana nu imi spui clar ce anume ai vrut sa spui cu "suflarea de viata" esti pe lista mea de suspecti de erezii grave . .Vezi ca asta a fost deja condamnata la un sinod ecumenic deci lucrurile sunt clar stabilite .Ai grija ce raspunzi ,cuvintele tale te pot acuza definitiv si vei ajunge acolo unde este "plangerea si scrasnirea dintilor"! .Nu cred ca exista ceva mai cumplit decat ereticii desi marea majoritate a populatiei este complet neinteresata de dogmatica iar sa nu pici intr-o erezie sau alta este aproape imposibil daca nu esti profesor de teologie la facultate !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 August 2009, ora 10:33

De la: gabita___0, la data 2009-08-16 10:23:54 Care lege morala din noi ?scuza-mi?

Mda,si eu am banuit mereu ca Kant (scuze) nu stie ce spune!Auzi, ca cica l-au impresionat doua lucruri ,legea morala din om si cerul plin de stele .De ce oare nu a spus doar de cerul plin de stele ca sa cadem toti la pace ca nu exista lege morala in om ?!Oare a vrut sa ne incurce peste ani ?

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 16 August 2009, ora 10:51

De la: , la data 2008-10-03 21:22:31
De la: mickky, la data 2008-10-03 15:05:03
De la: marygeo2006, la data 2008-10-03 13:11:31
De la: mickky, la data 2008-10-03 11:50:28 Am citit tot ce s-a scris in legatura cu acest subiect si cred ca exista viata dupa moarte. O experienta am avut-o cu bunica mea care mi-a aparut in vis acum cativa ani si fiind foarte fericita ca o vad i-am zis ca vreau sa ma duc cu ea insa bunica s-a incruntat si mi-a zis ca nu e timpul meu si mai am multe de facut.Acum.................tatal meu are o tumoare canceroasa care a inceput sa-i macine limba si restul organelor din zona capului,a suferit si un accident cerebral si si-a pirdut memoria.Este foarte dureros pentru mine sa-l vad in starea aceasta si sa-l vad cum se chinuie....asa ca......as prefera sa se termine odata totul si sa stiu ca dincolo ii este bine si ca nu mai simte durerea.Simt ca mi se rupe sufletul cand vad ca nu mai am cu cine discuta si cand ma gandesc ca i se apropie sfarsitul......imi crapa inima! dar poate ca ar fi mai bine asa....mai repede si mai impacat dincolo.Singurul lucru pentru care ma rog acum.......este sa ma intareasca Dumnezeu si sa-i aline lui suferinta.

Multa sanatate tuturor! si CREDETI CA EXISTA DUMNEZEU SI O VIATA MAI BUNA!
Imi pare ,nespus de rau pt, boala si suferinta, voastra, pt, ca el daca si-a pirdut memoria, nu stie ;nimic de el! Stiu asta din experienta, sotul meu face dese crize de ;epilepsie , si nu stie, niciodata, ce face in timpul crizelor! Ai reusit sa-i faceti grad de ;handicap? Are si facilitati in acest sens!omform, legii 448/2006, are scutiri = altele! Eu am stat fraiera 8ani si nu i-am facut, nimic, iar medicul neurolog sau de familie nu mi-a spus ce trebuie sa fac! Am studiat pe internet si i-am facut diabia in ; august! Sanatate si putere multa de-a putea duce ;crucea pe care o aveti!

Iti multumesc pentru "urare"! Da am reusit sa-i facem grad de handicap, am impresia ca 2 nu stiu sigur, mama s-a ocupat mai mult.In ceea ce priveste facilitatile.........nu prea avem cum sa ne "bucuram"de ele. La noi e vorba doar de timp....boala evolueaza f repede si acum e vorba doar de rabdare multa avand in vedere ca stii ce te asteapta si felul in care se poarta el. E un dulce...simtul umorului inca il mai are uneori.., uneori e vesel si un pic mai constient de ce e in jurul lui, dar uneori e total pierdut in amintiri, fragmente de amintiri, locuri in care a fost si anumiti oameni.

In fine....am noroc cu un uibit care imi e alaturi si ma sprijina si am o mama puternica din fire, ne consolam si ne intarim una pe alta! Sincera sa fiu, legat de subiectul nostru....SPER DIN TOT SUFLETUL sa fie in pace acolo unde se va duce, caci pentru mine e clar ca exista viata dincolo! Sper sa pot vorbi cu el de acolo si sa nu fie nelinistit cand va vedea cata suferinta lasa in urma lui!

Dupa ce mi-ai scris, eu cred ca tatalui tau trebuie sa-i dea gr;I; cu insotitor, pt, ca daca nu prea stie de el,,, asta e! Este dreptul d-lui, si-a celor ce-l ingrijesc;prin lege1 Numai ca nu prea se afiseaza ;legile! Trebuie sa fiti ;tari ;sa -i oferiti; pace ,liniste si fericire, cat mai este! Al meu a fost internat 7zile! Nu-mi gaseam locul prin casa! Imi lipsea!,,,,, Dar cand,,,, nu vom mai fi, unul??? Nici nu vreau sa ma gandesc, la clipa in care, Domnu, o sa cheme pe unul ;la el;! Pt, ca; sunt singura, sunt o fire ;fff, puternia, dar,,,, mi-e frica, de acele clipe! Fiii , mei sunt de 9ani stabiliti in ;Spania, aici doar noi, doi! Ferice de parintii tai ca ,esti ;alaturi; de ei! Eu n-am acest ,,privilegiu si mi-i ;sufletul; gol si trist! O seara placuta! Maria

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 16 August 2009, ora 10:54

De la: gabigabi, la data 2009-08-16 09:46:33acea Inviere ,cred ca se refera la Invierea in Duh ! la constientizarea faptului ca esti al lui;din El,pentru EL ! iar cit despre inventia cu viata de dupa moarte, de ce si-ar aprinde el singur paie-n cap ? ptr.ca daca oamenii ar intelege ca saminta divina din ei nu moare niciodata,ci doar isi schimba "haina" si ca vine in acest spatiu,tocmai ptr. a realiza acea Inviere, omul va deveni mai atent cu vorbele,cu faptele sale ! ar deveni mai responsabil,intelegind ca rostul sau este de a se lepada de invidie,trufie, zavistie ,etc.etc si ca,exact acest nr. de intrupari ,ii sunt necesare ptr.primenirea sufletului si mintuirea sa = eliberarea sa din lantul karmic ce-l tine legat de Pamint ! ....s'apoi : daca n-ar fi,nu s-ar povesti !

Fie-va mila

Unii oameni sint imuni la prostiile religiei, unii nu. Care e diferenta dintre ei?

Toti am primit email-uri in care ni se cerea sa ajutam pe nu stiu cine apelind la sentimentele noastre si sa-l trimitem mai departe la toti cunoscutii. Religia e tot un astfel de virus primitiv care a evoluat mii de ani si care infecteaza foarte usor creierele neprotejate. Nu vorbesc aici numai de cele tinere ci de toate creierele carora le lipseste gindirea critica, acel scepticism inascut la unii care te face sa nu crezi orice timpenie fara sa-ti pui intrebari. Pentru unii “sa ai credinta” nu e un argument valid in timp ce altii nu pot sa faca deosebirea intre o informatie buna si una informatie gresita.

Poti face orice cu astfel de creiere: ii poti mobiliza la actiuni caritabile, ii poti face sa voteze intr-un anumit fel (de aici legatura cu politica) sau ii poti determina sa faca cele mai mari atrocitati, pur si simplu creierul lor n-are acea protectie necesara luarii deciziilor, se lasa dus de val.

Sa fi ateist nu e “cool”, cere numai sa ai un simt al ridicolulul diferit de zero. Pentru cei mai putin dotati stiinta e doar o teorie, pentru altii e sa nu iei nimic de-a gata fara o riguroasa si minutioasa testare, iar chiar si dupa asta orice poate retesta orice lege sau teorie in speranta ca o poate dovedi gresita si cistiga faima vesnica. Religia nu are nimic care sa semene cu asta, daca se descopera ceva care este impotriva doctrinei este in cel mai bun caz ignorat.

Religiosii sint doar fiinte fara aparare cu prieteni imaginari, fiti buni cu ei.

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
gabita___0

18 mesaje
Postat pe: 16 August 2009, ora 10:59

De la: vaneamarin, la data 2009-08-16 10:27:57

Hm,eu te cam banuiesc de erezie gnostica pnevmatica ... Pana nu imi spui clar ce anume ai vrut sa spui cu "suflarea de viata" esti pe lista mea de suspecti de erezii grave . .Vezi ca asta a fost deja condamnata la un sinod ecumenic deci lucrurile sunt clar stabilite .Ai grija ce raspunzi ,cuvintele tale te pot acuza definitiv si vei ajunge acolo unde este "plangerea si scrasnirea dintilor"! .Nu cred ca exista ceva mai cumplit decat ereticii desi marea majoritate a populatiei este complet neinteresata de dogmatica iar sa nu pici intr-o erezie sau alta este aproape imposibil daca nu esti profesor de teologie la facultate !

...aouleu nici atata lucru nu stii??

Ce spune in Genesa 2 cu 7?Domnul Dumnezeu a facut pe om din tarana pamantului, i-a suflat in nari SUFLARE DE VIATA si omul a devenit astfel un SUFLET VIU.OK?
Deci suflarea de viata este de la Dumnezeu iar duhul este intelectul omului,judecata ,ratiune,memorie,constienta si ganduri.
Cand omul moare trupul despre care stim ca este tarana se intoarce inapoi in pamant. Suflarea de viata care vine din Dumnezeu si care reprezinta principiul vietii se intoarce la Dumnezeu iar sufletul viu care nu este o entitate se destrama pana in clipa cand va veni pe norii cerului Hristos si va da aceeasi suflare de viata taranei fiind egala cu invierea mortilor.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 16 August 2009, ora 11:03

De la: gabita___0, la data 2009-08-16 10:23:54
De la: gabigabi, la data 2009-08-16 10:03:29si care anume e erezia ? ca trebuie sa ne lepadam de ura si invidie ?lacomie si sete de putere ? sa nu ne mai inchinam banului si sa cautam legea morala din noi ? ca tot alegind calea cea usoara,ne indepartam de scopul vietii noastre ? sau ca suntem ai Lui ; din EL,pentru EL ? care-i erezia ?

...da.e bine zis intr-un fel totusi faci niste confuzii . Care lege morala din noi ?scuza-mi? da suntem ai Lui dar nu suntem din EL...daca am fi din El am fi desavarsiti . Da, am fost facuti dupa chipul si asemanarea Lui dar nu suntem din EL ptr.ca Duhul Lui Dumnezeu ne-a parasit dupa caderea in pacat a lui Adam si Eva.

dumnezeul asta al tau parca ar fi din alta poveste -eu merg pe ideea ca daca ar fi existat nu ar fi procedat asa cu niste inculti care poate ca nu au inteles ce li se cerea ,poate ca aveau nivelul unor copii de 5 ani carora cu cat le interzici un lucru cu atat mai mult se incapataneaza sa-l faca -poate erau retardati -trebuiau sa fie testati de un psihiatru si de un psiholog pentru a vedea daca au discernamant -eventual putea sa aiba pretentii de la ei daca in prealabil ar fi absolvit Universitatea Spiru Haret -dar sigur aia erau retardati caci astfel ramanea ceva de pe urma lor avand in vedere ca papasera marul din pomul cunoasterii -ei puteau sa inventeze focul sau macar roata sau orice altceva caci banuiesc ca prin gradina edenului exista ceva mobilier .macar de inventau patul ca sa aiba unde sa-si desfasoare orgasmele EVA cu adam ,cain si abel -ca nu scrie nicaieri ca dumnezeu a mai fabricat si alti oameni -caci daca ar mai fi fabricat era un eveniment destul de important si ar fi fost mediatizat prin mijloacele masmedia valabile la aceea vreme si anume biblia -daca retardatul de moise sa spunem ca a omis acest aspect atunci cum iti explici ca dumnezeu ii considera pe toti pacatosi -nu e logic -daca a fabricat alte femei pentru cain si abel cred ca nu erau gonflbile dar ele fiind o noua creatie trebuiau sa aiba alt statut -ele nu erau pacatoase deoarece nu cred ca au mancat si ele din acelasi pom -ca urmare urmasii lor nu trebuiau sa fie considerati pacatosi -vino tu cu alte dovezi care sa infirme cele afirmate de mine -gandeste tu nu te lua dupa ce spun altii !

gabita___0

18 mesaje
Postat pe: 16 August 2009, ora 11:17

De la: karpov, la data 2009-08-16 11:03:23
De la: gabita___0, la data 2009-08-16 10:23:54

dumnezeul asta al tau parca ar fi din alta poveste -eu merg pe ideea ca daca ar fi existat nu ar fi procedat asa cu niste inculti care poate ca nu au inteles ce li se cerea ,poate ca aveau nivelul unor copii de 5 ani carora cu cat le interzici un lucru cu atat mai mult se incapataneaza sa-l faca -poate erau retardati -trebuiau sa fie testati de un psihiatru si de un psiholog pentru a vedea daca au discernamant -eventual putea sa aiba pretentii de la ei daca in prealabil ar fi absolvit Universitatea Spiru Haret -dar sigur aia erau retardati caci astfel ramanea ceva de pe urma lor avand in vedere ca papasera marul din pomul cunoasterii -ei puteau sa inventeze focul sau macar roata sau orice altceva caci banuiesc ca prin gradina edenului exista ceva mobilier .macar de inventau patul ca sa aiba unde sa-si desfasoare orgasmele EVA cu adam ,cain si abel -ca nu scrie nicaieri ca dumnezeu a mai fabricat si alti oameni -caci daca ar mai fi fabricat era un eveniment destul de important si ar fi fost mediatizat prin mijloacele masmedia valabile la aceea vreme si anume biblia -daca retardatul de moise sa spunem ca a omis acest aspect atunci cum iti explici ca dumnezeu ii considera pe toti pacatosi -nu e logic -daca a fabricat alte femei pentru cain si abel cred ca nu erau gonflbile dar ele fiind o noua creatie trebuiau sa aiba alt statut -ele nu erau pacatoase deoarece nu cred ca au mancat si ele din acelasi pom -ca urmare urmasii lor nu trebuiau sa fie considerati pacatosi -vino tu cu alte dovezi care sa infirme cele afirmate de mine -gandeste tu nu te lua dupa ce spun altii !

gabita___0

18 mesaje
Postat pe: 16 August 2009, ora 11:19

Karpov,
de ce il iubesti asa de mult pe Dumnezeu? inseamna ca tot crezi in EL ca vad ca nu incetezi sa vb.despre EL.
...spune-mi crezi in istoria poporului roman? DE CE ?

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 16 August 2009, ora 11:59

De la: gabita___0, la data 2009-08-16 11:19:24
Karpov,
de ce il iubesti asa de mult pe Dumnezeu? inseamna ca tot crezi in EL ca vad ca nu incetezi sa vb.despre EL.

vorbesc despre el deoarece am ghinionul ca traiesc in acelasi timp cu tine si cu altii ca tine care intr-un fel imi aduc un deserviciu deoarece candva peste vreo 50 de ani cand se va dovedi clar ca tot ce credeti voi nu este real -epoca actuala si inclusiv persoana mea va fi tratata de istorici ca o prelungire a evului mediu -nu vreau sa fiu partas la ceva la care voi aparent detineti majoritatea -ai putea sa faci un exercitiu de imaginatie eu pot fi scaraoschi sau dumnezeu -sa spunem ca sunt dumnezeu sau un excroc oarecare -te adorm -te las gravida prin duhul sfant sau prin contact fizic (asta daca sunt excroc ) si dupa aceea ti-as spune ca ai fost aleasa sa-l procreezi din nou pe isus -ai fi de acord ? -sau nu ai avea curajul nefiind sigura de adevar - in vremurile noastre dumnezeu poate nu ti-ar mai trimite ingerul sa te anunte deoarece banuiesc ca ar avea costuri ridicate si o fi si el afectat de criza economica asa ca va lua legatura pe internet cu tine . Acum ai inteles ?de fapt tu ai fost aleasa sa ramai gravida si te anunt oficial pe aceasta cale si astept acordul tau cum ai vrea prin Duhul Sfant sau fizic - ai dreptul sa alegi -nu vreau sa apara unul ca si Karpov care sa ma invinuiasca de viol .
Istoria poporului roman se bazeaza in principal pe izvoare nescrise asa ca a crede in tot ce ni se ofera ca si realitate e ca si cu biblia -poate ai observat si tu ca acelasi eveniment ,contemporan noua astazi,tuturor este interpretat diferit de fiecare -unii o fac din interese politice sau opersonale altii din ignoranta -numai tu crezi ca biblia a fost scrisa de un supradotat care nu avea nici un interes sa minta sau sa exagereze -daca erau inteligenti scoteau pasajele incriminatorii dar acum e prea tarziu -greseala nu mai poate fi indreptata iar continutul belicos al bibliei va ramane asa in veci .
Sa ma anunti cu privire la alegerea ta -cand esti dispusa sa ne intalnim pentru a rezolva problema cu isus -e cazul sa iei hotararea cat mai repede deoarece e vorba de revenirea sa pe pamant asa cum a promis si tu fiind aleasa trebuie sa iei decizia corecta mai ales ca esti si in cunostinta de cauza acum -trebuie sa te culci cu mine pentru a indeplini vrerea domnului

gabita___0

18 mesaje
Postat pe: 16 August 2009, ora 12:37

De la: karpov, la data 2009-08-16 11:59:23
De la: gabita___0, la data 2009-08-16 11:19:24
Karpov,

vorbesc despre el deoarece am ghinionul ca traiesc in acelasi timp cu tine si cu altii ca tine care intr-un fel imi aduc un deserviciu deoarece candva peste vreo 50 de ani cand se va dovedi clar ca tot ce credeti voi nu este real -epoca actuala si inclusiv persoana mea va fi tratata de istorici ca o prelungire a evului mediu -nu vreau sa fiu partas la ceva la care voi aparent detineti majoritatea -ai putea sa faci un exercitiu de imaginatie eu pot fi scaraoschi sau dumnezeu -sa spunem ca sunt dumnezeu sau un excroc oarecare -te adorm -te las gravida prin duhul sfant sau prin contact fizic (asta daca sunt excroc ) si dupa aceea ti-as spune ca ai fost aleasa sa-l procreezi din nou pe isus -ai fi de acord ? -sau nu ai avea curajul nefiind sigura de adevar - in vremurile noastre dumnezeu poate nu ti-ar mai trimite ingerul sa te anunte deoarece banuiesc ca ar avea costuri ridicate si o fi si el afectat de criza economica asa ca va lua legatura pe internet cu tine . Acum ai inteles ?de fapt tu ai fost aleasa sa ramai gravida si te anunt oficial pe aceasta cale si astept acordul tau cum ai vrea prin Duhul Sfant sau fizic - ai dreptul sa alegi -nu vreau sa apara unul ca si Karpov care sa ma invinuiasca de viol .
Istoria poporului roman se bazeaza in principal pe izvoare nescrise asa ca a crede in tot ce ni se ofera ca si realitate e ca si cu biblia -poate ai observat si tu ca acelasi eveniment ,contemporan noua astazi,tuturor este interpretat diferit de fiecare -unii o fac din interese politice sau opersonale altii din ignoranta -numai tu crezi ca biblia a fost scrisa de un supradotat care nu avea nici un interes sa minta sau sa exagereze -daca erau inteligenti scoteau pasajele incriminatorii dar acum e prea tarziu -greseala nu mai poate fi indreptata iar continutul belicos al bibliei va ramane asa in veci .
Sa ma anunti cu privire la alegerea ta -cand esti dispusa sa ne intalnim pentru a rezolva problema cu isus -e cazul sa iei hotararea cat mai repede deoarece e vorba de revenirea sa pe pamant asa cum a promis si tu fiind aleasa trebuie sa iei decizia corecta mai ales ca esti si in cunostinta de cauza acum -trebuie sa te culci cu mine pentru a indeplini vrerea domnului

gabita___0

18 mesaje
Postat pe: 16 August 2009, ora 12:37

Ai putea sa-mi spui si mie ziua ,si ora exacta cand vei muri ? Daca nu vei putea sa-mi spui ...de ce ?
Ai putea sa opresti moartea daca ea va veni la tine in seara aceasta ? Daca nu ...de ce ?
Sa tii minte un lucru : ceea ce pare o nebunie la oameni ( cum ti se pare tie , la acei care cred in DUMNEZEU) in ochii LUI Dumnezeu ei sunt cei mai valorosi oameni...iar cei care se limiteaza doar la ceea ce vad , simt si aud de fapt sunt niste gunoie inaintea lui DUMNEZEU.
Adevarata intelepciune n-are nici-o legatura logica .
Asa ca :
Nu astepta sa treaca timpul pe langa tine fara sa te intrebi cu adevarat de ce te-ai nascut? care este scopul vietii tale pe pamant si ce vrei sa realizezi in viata aceasta...in fata ta sta o alegere poti sa-L alegi pe Dumnezeu si capeti viata vesnica sau poti sa ramai indiferent si atunci vei muri negresit impreuna cu cei care au fost atat de intelepti incat n-au stiut sa deosebeasca dreapta de stanga ,adevarul de minciuna , nebunia de intelepcine, intunericul de lumina, si adevarata valoare de niste gunoie ale acestei lumi.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 16 August 2009, ora 13:00

De la: gabita___0, la data 2009-08-16 12:37:59

Ai putea sa-mi spui si mie ziua ,si ora exacta cand vei muri ? Daca nu vei putea sa-mi spui ...de ce ?
Ai putea sa opresti moartea daca ea va veni la tine in seara aceasta ? Daca nu ...de ce ?
Sa tii minte un lucru : ceea ce pare o nebunie la oameni ( cum ti se pare tie , la acei care cred in DUMNEZEU) in ochii LUI Dumnezeu ei sunt cei mai valorosi oameni...iar cei care se limiteaza doar la ceea ce vad , simt si aud de fapt sunt niste gunoie inaintea lui DUMNEZEU.
Adevarata intelepciune n-are nici-o legatura logica .
Asa ca :
Nu astepta sa treaca timpul pe langa tine fara sa te intrebi cu adevarat de ce te-ai nascut? care este scopul vietii tale pe pamant si ce vrei sa realizezi in viata aceasta...in fata ta sta o alegere poti sa-L alegi pe Dumnezeu si capeti viata vesnica sau poti sa ramai indiferent si atunci vei muri negresit impreuna cu cei care au fost atat de intelepti incat n-au stiut sa deosebeasca dreapta de stanga ,adevarul de minciuna , nebunia de intelepcine, intunericul de lumina, si adevarata valoare de niste gunoie ale acestei lumi.

pacatoaso ! esti mai rea decat maria ' nefolosita ' ea m-a crezut din prima ! vezi ,daca ai fi fost in locul ei tu nu ai fi crezut si domnul tau isus nu s-ar fi nascut ! de ce oamenii nascuti in jungla amazoniana nu cred in dumnezeu ? simplu -nu sunt manipulati de mici -de ce era nevoie de religie in scoli -simplu -daca scapa o generatie de manipulare se duce dracului crestinismul ! de ce nu esti de acord cu introducerea pe langa icoane in scoli a falusului ca tot e voie sa fii adeptul oricarei religii -cum crezi ca ar reactiona la asa ceva o profesoara de care este si diriginta si care este sotie de preot ? crezi ca i-ar face placere ca niste fetite de 11 ani sa sarute si sa mangaie falusul - asa cum voi lingeti icoanele -de unde dracu o mai fi si obiceiul asta neigienic si purtator de virusi si bacterii - ne mai miram de extinderea hepatitei C ? tie cred ca ti-ar place ca ortodoxa sa vezi asa ceva caci altfel ai fi invinuita de intoleranta religioasa ,de discriminare ,etc .

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 August 2009, ora 17:34

asadar@gabita,cind se va cobori Duhul asupra ta si mintea iti va exploda intr-o imensa lumina de Intelegere ,atunci vei incepe sa spui si tu "erezi" ca mine ,de ex. ca suntem din EL ! cu EL ! innauntrul SAU si nu inafara SA ! pina atunci,vei repeta mereu ca 1+1 = 2,desi un matematician ar putea spune multe despre acest 1 +1....si tu nu-l vei crede,ptr. ca in abecedar nu se scrie despre asta !

Fosta membra 9am.ro

220 mesaje

Postat pe: 16 August 2009, ora 19:24

De la: gabigabi, la data 2009-08-16 17:34:15asadar@gabita,cind se va cobori Duhul asupra ta si mintea iti va exploda intr-o imensa lumina de Intelegere ,atunci vei incepe sa spui si tu "erezi" ca mine ,de ex. ca suntem din EL ! cu EL ! innauntrul SAU si nu inafara SA ! pina atunci,vei repeta mereu ca 1+1 = 2,desi un matematician ar putea spune multe despre acest 1 +1....si tu nu-l vei crede,ptr. ca in abecedar nu se scrie despre asta !
Dumnezeu este totul, inclusiv Universul din care face parte, si da, vai de funduletul ignorantilor astia mistici care tot ''zburda'' pe forum, cand se vor trezi din minciuna !!!

Nu-mi daþi sfaturi. ªtiu sã greºesc ºi singur !
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 August 2009, ora 00:18

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 August 2009, ora 00:21

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 17 August 2009, ora 08:46

De la: gabita___0, la data 2009-08-16 10:59:47
De la: vaneamarin, la data 2009-08-16 10:27:57

...aouleu nici atata lucru nu stii??

Ce spune in Genesa 2 cu 7?Domnul Dumnezeu a facut pe om din tarana pamantului, i-a suflat in nari SUFLARE DE VIATA si omul a devenit astfel un SUFLET VIU.OK?
Deci suflarea de viata este de la Dumnezeu iar duhul este intelectul omului,judecata ,ratiune,memorie,constienta si ganduri.
Cand omul moare trupul despre care stim ca este tarana se intoarce inapoi in pamant. Suflarea de viata care vine din Dumnezeu si care reprezinta principiul vietii se intoarce la Dumnezeu iar sufletul viu care nu este o entitate se destrama pana in clipa cand va veni pe norii cerului Hristos si va da aceeasi suflare de viata taranei fiind egala cu invierea mortilor.

Sora mea crestina,intelege si tu ca in dogmatica(cartea aia care iti spune....ce ai voie si ce nu ai voie SA CREZI in calitate de crestin ortodox ) ,in alcatuirea omului nu intra "suflarea de viata".Va trebui deci sa-i faci echivalenta cu trupul,spiritul sau sufletul .Aia o tin sus si tare ca omul este alcatuit din trup,suflet si spirit.Hai sa fim atenti la cuvinte ,nu sunt simple vibratii ale aerului si nici simple pete de culoare pe un monitor.

Ca tot a venit vorba de lucruri nestiute nu stiam nici ca sufletul se destrama pana la venirea lui Histos .Eu credeam ca este tinut undeva sub cheie . .Ma faci sa fiu confuz,se destrama sufletul dupa trecerea prin "vamile vazduhului" sau inainte ?Eu eram dezinformat (probabil prizonier al unor dezinformari eretice ) si aveam impresia ca exista o judecata numita "judecata particulara" prin care se hotaraste soarta sufletului pana la venirea lui Isus si o judecata de obste la venirea lui Isus .Acum mi-am schimbat perspetiva deoarece tu imi spui ca nu stiu nici macar un asa lucru banal cum ca sufletul se destrama dupa moarte pana la venirea lui Isus...Iti spun cinstit sora mea ortodoxa ca nu mai stiu ce sa cred si ca parerea mea este ca pandesc ereticii pretutindeni ca sa ne adanceasca in confuzii si sa ne faca sa credem altceva decat adevarul .Brrr,incurcate sunt caile domnului chiar si pentru cei care se pretind mari cunoscatori ...

moisavasi

1 mesaj
Oras: Resita

Postat pe: 17 August 2009, ora 09:36

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 August 2009, ora 11:33

Vanea!
Am citit toate comenturile tale....m-am împrãºtiat de râs....zãu!!!
Oricum, ai o ironie muuult prea finã pentru ca sã poatã fi perceputã de unii...dar mi-a plãcut în mod deosebit. Þine-o tot aºa!!!!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 August 2009, ora 12:33

De la: Asterix, la data 2009-08-04 03:01:25
De la: Bi_anca, la data 2009-08-04 02:57:03
De la: analisys_2007, la data 2009-07-31 22:52:15se spune ca atunci cand o persoana moare,sufletul ramane.Daca exista suflet cu siguranta exista si viata dincolo de moarte.
Dar cand moare un cangur ?

Se transforma in friptura...adica in om.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 August 2009, ora 12:42

Va rog sa nu va mai bateti joc de cei cu religia. Si am sa va demonstrez de ce. Ei spun ca tarina cu duhul se aduna si fac un om. aici e cam confuz. dar asta spun si alte religii si filozofia indiana. La fel. sufletul se poate distruge si reface. Dar se uita a se spune ca un suflet are o viata echivalent chiar si a milioane de vieti terestre. Deci sufletul chiar se poate distruge. Spiritul are o viata echivalenta a sute de miliarde de vieti terestre. Bineinteles nu pe Terra, ci in diverse alte planete sau universuri. Dar fara suflet. Este lasat pe planeta respectiva. Moartea sufletului este echivalata cu a doua moarte.
Voi va intrebati ce e cu prima si ati sarit la a doua.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 17 August 2009, ora 13:02

De la: nastasemihail, la data 2009-08-17 12:42:59Va rog sa nu va mai bateti joc de cei cu religia. Si am sa va demonstrez de ce. Ei spun ca tarina cu duhul se aduna si fac un om. aici e cam confuz. dar asta spun si alte religii si filozofia indiana. La fel. sufletul se poate distruge si reface. Dar se uita a se spune ca un suflet are o viata echivalent chiar si a milioane de vieti terestre. Deci sufletul chiar se poate distruge. Spiritul are o viata echivalenta a sute de miliarde de vieti terestre. Bineinteles nu pe Terra, ci in diverse alte planete sau universuri. Dar fara suflet. Este lasat pe planeta respectiva. Moartea sufletului este echivalata cu a doua moarte.
Voi va intrebati ce e cu prima si ati sarit la a doua.

philosophia perennis Mihaita, n-asa ?!..

Fosta membra 9am.ro

492 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 17 August 2009, ora 13:27

Om muri si vom vedea daca exista viata dupa moarte
cand omul se plictiseste sau are prea mult timp liber aspira spre eternitate,dragii mei cautati-va ceva constructiv de facut,si terminati cu intrebarile astea ,'fara raspuns'.....

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 17 August 2009, ora 13:41

De la: mrs_reis, la data 2009-08-17 13:27:50Om muri si vom vedea daca exista viata dupa moarte
cand omul se plictiseste sau are prea mult timp liber aspira spre eternitate,dragii mei cautati-va ceva constructiv de facut,si terminati cu intrebarile astea ,'fara raspuns'.....

Pagini: << 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Existã viaþã dupã moarte?
Mergi la: