Fosta membra 9am.ro
492 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 13:43
|
|
|
nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 14:24
De la: mrs_reis, la data 2009-08-17 13:27:50Om muri si vom vedea daca exista viata dupa moarte
cand omul se plictiseste sau are prea mult timp liber aspira spre eternitate,dragii mei cautati-va ceva constructiv de facut,si terminati cu intrebarile astea ,'fara raspuns'..... adica sa bem....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Ana_carmen_baciu
989 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 14:37
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 14:42
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
Ana_carmen_baciu
989 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 14:53
|
DECEBAL
30 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 16:44
faptul ca exista adevarata viata dupa moarte ne demonstreaza ISUS ,care a murit si a inviat aratand noua necredinciosilor ca exista viata
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 16:51
da,corect- foarte corect spus : exista viata si "moartea" e doar o adormire !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 18:36
AM cautat prin universul asta imens gradina edenului ,raiul si alte locatii unde ne-am putea distra dupa moarte vreo 999999999999999 de miliarde de ani insa nu am reusit sa dau de ele -atunci m-am gandit ca e posibil ca viata de dupa moarte sa fie viata pe care o traim acum iar moartea de fapt a existat inainte de a ne naste ( suntem ca tahionii murim inainte de a ne naste ) si va continua dupa ce nu vom mai fi - din cate retin eu din ce-am invatat pe la geradinita e o chestie cu entropia parca -asta nu permite universului sa existe la infinit asa cum cred cei care se gandesc la viata vesnica -poate o sa vina cu scuza ca de obicei ,ca e vorba de o metafora ca si in chestia aia cu facerea lumii si ca de fapt vesnicia dureaza vreo 20000000000 de ani -in acest caz daca luam in calcul varsta universului eu am fost mort aproape 20 de miliarde de ani asa ca luand in calcul si viata de dupa moarte am trait destul -mi-am incheiat ciclul
eu am trait cu impresia ,cand mi-am dat cu parerea pe aici ,ca pot sa ma inteleg cu oamenii ( hominizii ) insa am facut greseala sa cred ca toti sunt la fel ,ca si inteligenta , constat ca nu este asa ,aici patrund tot felul de specimene care inteleg sau nu despre ce e vorba -pana in prezent din viata de zi cu zi nu mi-am dat seama ce incuiati sunt cei care cred in povesti nemuritoare -recte biblia -nu sunt in stare sa ofere o parere proprie stiu doar o singura fraza si aia ciuntita-pe care o repeta la infinit -nu stiu nici macar sa o interpreteze ca lumea - daca era dupa ei si acum pamantul era patrat sau calare pe elefanti -iar oameni ca Giordano Bruno ,Galilei sau Copernic care sa-i puna cu botu pe labe nu ar fi existat dar spre ghinionul lor au existat si chiar cu riscul de a fi transformati in friptura si-au spus parerea -eu acum daca vin cu un nou adevar si anume ca nu exista nici un dumnezeu in univers nu mai am nici macar onoarea de a fi ars pe rug cre ( S ) tinii nu mai au nici o putere si in cel mult cinzeci de ani vor disparea ca specie -
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 18:45
karpov ....chestia cu Cre(s)tinii o foloseste frecvent florin 999- ai mai bagat-o si pe asta cu 999etc de mld de ani ......esti CLONA lui Florin ? ca sa stim despre ce vorbim ! si cu cine !? ai vazut ca nu-ti mai raspunde nimeni ? poate intelegi de ce !
|
Fosta membra 9am.ro
1639 mesaje
Oras: Mangalia
|
Postat pe: 17 August 2009, ora 18:54
De la: gabigabi, la data 2009-08-17 16:51:32da,corect- foarte corect spus : exista viata si "moartea" e doar o adormire !
Daca am crede toti acest lucru nu ne-ar mai fi frica deloc de moarte
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 09:07
exact ! si cind ti-e frica de moarte faci si pe  -n 4 ca s-o amini ,ceea ce duce la pierderea "vietii" !
|
foreveryours
64 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 10:27
sufletul este nemuritor... deci, da! exista viata dupa moarte. o reincarnare.. ceva..?
|
gabita__n_7
3 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 12:27
De la: foreveryours, la data 2009-08-18 10:27:48sufletul este nemuritor... deci, da! exista viata dupa moarte. o reincarnare.. ceva..?
....nuuuuuuuuuuuuuuuuuu exista nici-o viata dupa moarte ...toate astea sunt niste inventii a New Ageilor, care nu este altceva decat o organizatie satanica ,si scopul lor este sa duca lumea in ratacire .
|
Fosta membra 9am.ro
16 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 14:44
Fiecare crede ceea ce vrea sa creada, de fapt... Nu poti convinge pe nimeni, daca nu vrea sa-si deschida sufletul. Este usor pentru unii, sa spuna - nu exista nimic dupa moarte, e parere, minciuna, inventie etc., mai ales cand negarea le aduce o liniste pentru viata pe care o traiesc.
Nu religia sau preotii, nici Biblia nu pot sa-ti dea credinta, cu ea te nasti. Iar daca traiesti viata asta gandindu-te ca dupa moartea corpului fizic, sufletul tau continua o forma de existenta (nu stiu, poate ca energetica), incerci sa traiesti frumos, sa pastrezi apoi in suflet binele, nu raul..
Imi amintesc ca, in timpul mortii clinice, am realizat faptul ca am murit si nu voi mai putea sa fiu linga oamenii pe care ii iubesc. In acelasi timp, simteam ca exista o stare de eliberare si de liniste pentru sufletul meu, asa cum nu am simtit niciodata pana atunci.
Mie nu-mi mai este frica de moarte. Sigur ca ma gandesc la trecerea efectiva,nicicand desprinderea sufletului de trup nu este usoara, insa ma rog ca, atunci cand va fi, sa fie in somn..Dar cred ca, inainte sa ne nastem, deja liniile existentei noastre aici sunt creionate..Poti sa apelezi si la liberul arbitru, insa mai curand existenta noastra este o combinatie de liber arbitru cu fatalism (predestinare).
Oamenii au uitat sa iubeasca, sa-i respecte pe ceilalti, sa respecte viata. Nu ne gandim ca ranindu-i pe ceilalti, ne incarcam cu ura si ne distrugem sufletul. Alergam dupa bani, muncim ca nebunii, unii fura fara rusine si mint la fel de mult.. Uitam sa fim fericiti, sa ne bucuram de lucrurile simple, marunte, de cei dragi noua, si nu inteleg de ce s-a ajuns aici.
Poate ca, la urma urmei, este mai putin important sa incerci sa convingi, cu argumentele tale, daca exista viata dupa moarte. Poate ca este mai important sa traim frumos, sa fim mai buni, sa invatam sa iubim, sa nu facem rau, sa nu jignim, sa nu distrugem... Si cind va veni timpul pt fiecare, cred ca vom sti atunci Adevarul.
Numai bine tuturor, si sa fiti iubiti!
|
Ic3
922 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 15:03
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
Ic3
922 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 15:04
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
Ic3
922 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 15:05
|
Ic3
922 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 15:08
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 15:16
da si tu esti o Clona a lui....vorba cuiva de pe forum "omul cu cele mai multe clone de pe forumul 9am "....care o fi rostul ???  buba mare !
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 15:21
Filozoful canadian de origine francezã Hervé Fischer defineºte ºi el monoteismul ca fiind "una dintre cele mai mari catastrofe ideologice din istoria umanitãþii" ºi o formã de "sclavagism religios."
""Zeii monoteismelor aproape cã ºi-au negat creaþiile, condamnând ºi strivind sub cãlcâiul lor lumea, aplatizând-o pe treapta cea mai de jos a cosmogoniei, aproape de Iad. [...] ªi mai degrabã decât sã avem fricã de noi-înºine ca niºte sclavi gândindu-ne la ideea de a ne obþine libertatea, cum sã nu alegem abolirea acestui sclavagism religios?"
: "Dumnezeii monoteismelor sunt erori civilizaþionale, divagaþii tragice care nu înceteazã sã ne otrãveascã spiritul. Am inventat dumnezei perverºi, inspirându-ne fãrã îndoialã din caracterul uman. Din evantaiul oferit lui, Occidentul a ales un monoteism pur ºi dur, abandonând pãgânismul, în timp ce totuºi politeismul era mult mai convivial; tot atât de himeric, adevãrat, însã mult mai puþin funest. [...] O altã viziune despre lume era posibilã chiar ºi în acele timpuri îndepãrtate. Civilizaþia chinezã a ºtiut în mod remarcabil sã se fereascã de acest teism tragic, în special datoritã lui Confucius ºi lui Lao-þî, promovând ideea unei armonii universale ºi a unei morale civile ce trebuia sã reflecte ordinea."
|
Ic3
922 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 15:22
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 15:26
Jan Assmann subliniazã natura intolerantã a monoteismelor; referindu-se la monoteismul exclusiv (precum creºtinismul), el spune cã problema acestuia este intoleranþa, intoleranþã care pleacã de la natura distincþiei absolute între adevãr ºi fals, între cele douã posibilitãþi neexistând, în viziunea adepþilor monoteismului, grade intermediare. Aceastã caracteristicã lipsea politeismului, religie în mod natural mai tolerantã ºi care nu punea accentul pe ideea de "falºi zei" sau "false religii".
|
foreveryours
64 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 16:05
De la: gabita__n_7, la data 2009-08-18 12:27:24De la: foreveryours, la data 2009-08-18 10:27:48sufletul este nemuritor... deci, da! exista viata dupa moarte. o reincarnare.. ceva..?
....nuuuuuuuuuuuuuuuuuu exista nici-o viata dupa moarte ...toate astea sunt niste inventii a New Ageilor, care nu este altceva decat o organizatie satanica ,si scopul lor este sa duca lumea in ratacire .
dovedeste-mi ca ai dreptate si am sa incerc sa te cred.
|
foreveryours
64 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 16:06
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 16:39
De la: gabigabi, la data 2009-08-17 18:45:19karpov ....chestia cu Cre(s)tinii o foloseste frecvent florin 999- ai mai bagat-o si pe asta cu 999etc de mld de ani ......esti CLONA lui Florin ? ca sa stim despre ce vorbim ! si cu cine !? ai vazut ca nu-ti mai raspunde nimeni ? poate intelegi de ce !
DACA TACEAI FILOZOF RAMANEAI ! cu 999 ai dreptate ,nu mi-am dat seama , o sa folosesc 666 ca sa fiu pe placul tau ,scuza-ma !-nu sunt clona lui florin si daca folosesc ceva de la el este pentru ca el gandeste -de la voi nu am ce lua - apropo ! chiar crezi ca ma intereseaza sa raspunda cineva ?putin imi pasa de cei ca voi si de parerile voastre -oricum lasitatea voastra si lipsa argumentelor logice va impiedica uneori sa intrati in polemica - stati mai prost cu ...creierul-asta e daca sunteti facuti dupa matrita unui schizofrenic! de cand ma plimb pe 9am trebuia sa gasesc deja raspuns la prostiile voastre daca aveati ce comunica -nu dati si voi o locatie clara a lui dumnezeu -criminalul de serviciu ,din biblie ,un numar de fax ,un email -ce dracu '- ar trebui sa iasa si el in societate ,sa nu mai stea prin pesteri sau cu capul in nori - retardatul care nu a fost in stare sa creezee ceva competitiv -a creat doar ingeri cu defectiuni majore ,pe care a fost nevoit sa-i mute in iad iar de Adam si Eva ce sa mai vorbim avand in vedere ce progenituri au avut . Paaaaaaaaaaaa !
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 16:50
De la: karpov, la data 2009-08-18 16:39:46De la: gabigabi, la data 2009-08-17 18:45:19karpov ....chestia cu Cre(s)tinii o foloseste frecvent florin 999- ai mai bagat-o si pe asta cu 999etc de mld de ani ......esti CLONA lui Florin ? ca sa stim despre ce vorbim ! si cu cine !? ai vazut ca nu-ti mai raspunde nimeni ? poate intelegi de ce !
DACA TACEAI FILOZOF RAMANEAI ! cu 999 ai dreptate ,nu mi-am dat seama , o sa folosesc 666 ca sa fiu pe placul tau ,scuza-ma !-nu sunt clona lui florin si daca folosesc ceva de la el este pentru ca el gandeste -de la voi nu am ce lua - apropo ! chiar crezi ca ma intereseaza sa raspunda cineva ?putin imi pasa de cei ca voi si de parerile voastre -oricum lasitatea voastra si lipsa argumentelor logice va impiedica uneori sa intrati in polemica - stati mai prost cu ...creierul-asta e daca sunteti facuti dupa matrita unui schizofrenic! de cand ma plimb pe 9am trebuia sa gasesc deja raspuns la prostiile voastre daca aveati ce comunica -nu dati si voi o locatie clara a lui dumnezeu -criminalul de serviciu ,din biblie ,un numar de fax ,un email -ce dracu '- ar trebui sa iasa si el in societate ,sa nu mai stea prin pesteri sau cu capul in nori - retardatul care nu a fost in stare sa creezee ceva competitiv -a creat doar ingeri cu defectiuni majore ,pe care a fost nevoit sa-i mute in iad iar de Adam si Eva ce sa mai vorbim avand in vedere ce progenituri au avut . Paaaaaaaaaaaa !
Karpov, Karpov,...am sa-ti spun si tie cum le-am spus si celor doi pe-un alt topic :
...Hmmmmmm !...va certati cat e ziulica de lunga !...  .
Inca n-ati invatat ,...SA PRIVITI MOARTEA CA PE CEL MAI FERICIT EVENIMENT AL VIETII !...
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 16:59
intr-adevar @karpov - 999sau 666 de folosesti, tot la florin ajungi ....si daca taceai, om inteligent ramineai !
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2009, ora 22:27
De la: gabigabi, la data 2009-08-18 16:59:22intr-adevar @karpov - 999sau 666 de folosesti, tot la florin ajungi ....si daca taceai, om inteligent ramineai !
DACA ERAM CLONA LUI FLORIN NU CRED CA FLORIN AR FI FOST PRIETENUL MEU PE TOPIC ASTA AR FI INSEMNAT SA FIU PRIETEN CU MINE -SAU CA NU AM PRIETEN SI MI-AM CREAT SINGUR - E POSIBIL SA NU AI DREPTATE INCEARCA SA FACI DIFERENTA
|
9am114834
1 mesaj
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 01:15
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 01:18
De la: karpov, la data 2009-08-18 22:27:45De la: gabigabi, la data 2009-08-18 16:59:22intr-adevar @karpov - 999sau 666 de folosesti, tot la florin ajungi ....si daca taceai, om inteligent ramineai !
DACA ERAM CLONA LUI FLORIN NU CRED CA FLORIN AR FI FOST PRIETENUL MEU PE TOPIC ASTA AR FI INSEMNAT SA FIU PRIETEN CU MINE -SAU CA NU AM PRIETEN SI MI-AM CREAT SINGUR - E POSIBIL SA NU AI DREPTATE INCEARCA SA FACI DIFERENTA IO am o propunere,toate clonele ce-mi apartin sa ne intalnim,poa'sa vina si unu' neclonatu',da' sa stea cuminte,sa nu latre,sa nu muste,ce ziceti CLONELOR,strigam adunarea???
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|