Info
x
Mircea badea ....
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 14:51
Si eu! E OK tipu', chiar daca nu intotdeauna sunt de acord cu el!
|
|
vasilemurar 3 mesaje Membru din: 5/02/2009 |
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 15:03
e fff bun omul
e logic, citit, cult...spontan, de bun simt ! pacat ca are o emisiune atat de tarzie...asa, ma culc seara de seara, dupa 12 noaptea, dar meritaaaaa !!! |
|
osvaralina 2 mesaje Membru din: 4/01/2009 |
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 10:28
De la: caradiss2000, la data 2008-10-04 21:09:09E super tipul. Inainte nu imi placea dar acum imi place. Poate ca nu spune nimic despre Voiculescu dar spune destul despre altii. |
|
osvaralina 2 mesaje Membru din: 4/01/2009 |
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 10:29
De la: caradiss2000, la data 2008-10-04 21:09:09E super tipul. Inainte nu imi placea dar acum imi place. Poate ca nu spune nimic despre Voiculescu dar spune destul despre altii. |
|
marinushmichael 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 17:41
De la: petre_3, la data 2008-10-04 11:38:03Mircea Badea este un comentator bun, plin de luciditate, sarcasm si ironie. Si e un bun observator al diverselor "fenomene" ale vietii romanilor, asa cum sunt ele aratate prin gazete. Despre PC si Voiculescu m-am gandit si eu si am ajuns la concluzia ca tot Badea are dreptate. PC e un partid de 1% care nu se compara cu marile partide - PSD, PLD, PNL si nici chiar cu UDMR. Prin urmare nu merita prea multa atentie ca, altfel, citandu-l des i-ar face mai mult propaganda. Despre Voiculescu ce sa zic ? Nimeni nu l-a incriminat clar pana acum pentru ce a fost dar, probabil, este invidiat si urat pentru ceea ce este: stiiti, chestia cu capra vecinului - iar Voiculescu are o capra mare cat un taur ! |
|
pargaru_flavius 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 09:10
Stati un pic! Este cineva aici care aduleaza clasa politica? Mircea nu face decat sa omita (voit, e drept) critica la adresa lui Voiculescu/PC in rest matura pe jos cam cu toti. Mie unul nu-mi mai ramane nimik de facut decat sa-mi iau doza de critica Voiculescu/PC din alta parte(daca am nevoie). Si inca ceva, intr-un mediu social sau politic ca al nostru nu exista inca o coloana vertebrala perfect dreapta si eu personal nici nu o sa am o pretentie de acest gen, ma limitez sa-mi creez o imagine in ansamblu asupra noroiului din jur. In plus toti suntem coruptibili si toti suntem gata sa corupem in interes personal. Daca nu o facem este doar pentru ca nu avem ocazia.
Pot sa zic ca voi aprecia mereu un om inteligent indiferent de culoarea politica. |
|
iavorschid 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 23:37
Nu-mi place Mircea Badea. Este ingamfat , face glume proaste, nu inteligente cum spunea cineva. El zice, numai el rade de ce-a spus.Este prea servil patronului. Deci nu este un bun jurnalist . Cand era cu Teo, il mai tragea Teo de maneca, dar acum da cu batul in balta
|
|
dady_mircea 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:52
cam asa arata MIRCEA BADEA
|
|
|
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 19:05
Parerea mea: isi face treaba! bine sau mai putin bine....inspirat...asta este. Nu stiu cati dintre cei care comenteaza sunt lipsiti de defecte! Sau de subiectivism. Problema e, ca, el este o persoana publica si poate fi criticat in orice moment de o groaza de lume, nu numai de seful direct dau de colegii de munca, precum un om obisnuit. Este inevitabil sa nu fie pe placul tuturor! Si mai este ceva, o constatare, nu numai a mea: lucra mai bine in echipa cu Teo, la partea de divertisment; pana si Teo parca avea mai mult succes la public, cand aveau emisiune impreuna, se completau reciproc! Si fizic! Stiu, sunt rea!
|
|
Mary_Anel 6 mesaje Membru din: 28/01/2009 |
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 14:03
Impresie buna?! OOOO,Doamne...in afara faptului ca el le stie pe toate ....si astea din auzite de la unul si altul;si sa se dea mare si super tare ...nu stiu ce mai e bun la baiatul asta?!
|
|
twincle 275 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 14:12
De la: Mary_Anel, la data 2009-03-15 14:03:32Impresie buna?! OOOO,Doamne...in afara faptului ca el le stie pe toate ....si astea din auzite de la unul si altul;si sa se dea mare si super tare ...nu stiu ce mai e bun la baiatul asta?! cred ca pina si o persoana ca mine care nu a facut cursuri de jurnalistica ,s-ar descurca la fel de bine la comentarii despre orice , daca ar avea ziarele in fata! asa ca , este el un mare jurnalist?aiurea!!! da ai perfecta dreptate ,nu-i mare scofala de asa zisa lui inteligenta!!!
teo
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 20:58
Inteligent,domnule! Cult! Vesel,, Distractiv,,ce m-ai,, un mare ,,geniu de Romania!!
|
|
ioanvirgilsavu 143 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 08:46
baga te la locul tau sub plapuma!caci niciodata n ai avea curajul sa i jignesti pe acesti criminali care se ascund sub numele de politicieni~
|
|
iulian_jinga 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Onesti |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 09:51
De la: himalaya_aya, la data 2008-10-04 13:40:30si mie imi place mirecea badea.....are tupeu...dar un tupeu asa......mai rafinat............ma relaxez uitandu ma la mirecea badea...automat ma binedispune..........e adevarat insa ca limbajul pe care l foloseste nu este accesibil unei mase mare de telespectatori.si.poate de aceea e si crititcat uneori..pt ca nu e inteles........ Daca nici Mircea Badea nu se face inteles, atunci nu stiu cine se mai face inteles in tara asta. Oricum, este emisiunea mea preferata. Sunt plecat de 2 ani din tara, dar nu ratez nici o editie. Noroc ca Antena 3 transmit si live pe internet. Imi place modul lui de a gandi. Recunosc ca nu sunt deloc un fan al lui Voiculescu, dar pe de o parte il inteleg pe Badea. Ok, nu-l critica pe Voiculescu, dar nici nu l-am auzit zicand ceva bun, facandu-i reclama cumva. |
|
iulian_jinga 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Onesti |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 09:52
De la: e_frunza, la data 2009-03-15 14:12:14De la: Mary_Anel, la data 2009-03-15 14:03:32Impresie buna?! OOOO,Doamne...in afara faptului ca el le stie pe toate ....si astea din auzite de la unul si altul;si sa se dea mare si super tare ...nu stiu ce mai e bun la baiatul asta?! Ce usor e sa dai din gura, in cazul tau din tastatura, aiurea. Daca tu crezi ca e asa simplu pe cat pare, te inseli amarnic. |
|
artafengshui 183 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 13:19
De la: xzibit_the_one, la data 2008-09-20 12:35:38Personal am o parere foarte buna in legatura cu el. Parerea voastra care este ? =eu ...NA ,SA VEZI ...ASTAZI MI-AM SCHIMBAT TOTAL PAREREA ,>>>BRAVAOOOOO...MIRCEA !!! ASA-I !!!!!!!!>>POLITIA ,IN TARA MEA ,NU TE APARA !!! AM ACTE DOVEDITOARE ... DOAMNE CE SILA-MI EEEEEEEEE......
AMI.
|
|
manastire_m 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 14:22
Imi place Mircea Badea ,munceste cinstit , e un tip la locul lui. |
|
twincle 275 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 14:33
De la: iulian_jinga, la data 2009-03-16 09:52:38De la: e_frunza, la data 2009-03-15 14:12:14De la: Mary_Anel, la data 2009-03-15 14:03:32Impresie buna?! OOOO,Doamne...in afara faptului ca el le stie pe toate ....si astea din auzite de la unul si altul;si sa se dea mare si super tare ...nu stiu ce mai e bun la baiatul asta?! n-am spus ca nu o fi simpatic si atit acest martafoi! e doar o gura bogata care are o dictie buna , iar intelectual, sub mediu>>>>
teo
|
|
Sandel 271 mesaje Membru din: 14/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 15:39
Daca Mircea Badea nu s-ar fi nascut ar trebui inventat... spunea cineva p aici ca e usor sa stai cu ziarele in fata si sa comentezi, personal as vrea sa te aud domnule comentand despre toate subiectele in stilul lui si apoi vom vedea. Persoane de genul ce spun ca e doar un papagal sunt aceleasi care trec pe langa o sculptura/tablou/ etc arta, si spun doar ca ce i mazgalitura aia si cioplitura aia...si eu pot sa fac asta. Uite ca nu oricine poate face.
Mircea sa fie sanatos si sa ne incante multi ani cu ironiile lui...mai ales asupra lui Base&company
Regret ca traiesc in Romania
|
|
zgirboc_18 72 mesaje Membru din: 12/12/2008 |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 12:41
pt toti care zic ca nu il ataca pe voiculescu vreau sa va pun cateva intrebari
cate tampenii a facut si a zis voiculescu pt care trebuia sa fie atacat? se afla voiculescu intre primi 3 la alegeri? e un om care nu conteaza, atunci de ce ar trebui atacat? credeti ca pe cei care ia atacat ia atacat pe buna dreptate? si as vrea sa va vad pe toti cei care zic "de ce nu il ataca pe voiculescu" cati dintre voi au curajul sa le zica la sefi ca sunt niste hoti si ca sunt prosti? pt ca toti avem sefi care gresesc. |
|
Fosta membra 9am.ro 84 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 23:05
Te gandesti la vacanta? Intra pe www.taberelemele.ro
|
|
codrutza 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 23:53
Mircea, te asteptam la prezidentiale, ca independent!
Te votam!
|
|
Fosta membra 9am.ro 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 11:02
tare prost mai esti...si se scrie "de-al" dobitocule
|
|
ms77duh 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Reghin |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 11:16
la fel
|
|
p_fely 1 mesaj Membru din: 21/02/2009 |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 11:51
De la: stelutza0809, la data 2008-10-04 21:46:04"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!"..ceva mai real nici nu putea spune.....imi place MIrMcea Badea si Mla propriu si la figurat..Mai sincera sa fiu mie prima data nu prea mi-a placut pt ca nu avea sanse in fata ui Teo dar acum e ok dupa parerea mea si-a gasit vocatia
|
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Campina |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 12:31
Eu nu l-am mai urmarit timp de foarte multi ani datorita faptului ca nu traiesc in România, dar de cateva saptamani am inceput sa-l urmaresc din nou dimineata in reluare si vreau sa spun ca am o mare admiratie pentru el si pentru simtul dezvoltat al umorului si al realismului. Asta da, este foarte ironic si sarcastic, dar din pacate este pe buna dreptate. Cam tot ce se intampla in tara asta la nivel "inalt" este cam de ras. Eu sunt fan Mircea Badea de acum foarte multi ani si nu am avut niciun motiv ca sa-mi schim parerea. Tine-o tot asa Mircea!!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 377 mesaje Membru din: 18/03/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 12:32
Cum sa loveasca in cel ce-i asigura painea! Mie imi pare rau ca nu ati observat ca e neutru. Nu l-am auzit nici ca lauda pe Voiculescu sau membrii partidului sau. Si de ce ar face-o cand acestia nu ne conduc direct spre dezastru. Nu are suficiente argumente din realitatea zilnica pe care sa le comenteze si suparator de mult pentru unii, chiar are dreptate? Daca nu-mi mai place de emisiunea lui este faptul ca se repeta, ca gesticuleaza prea mult si mai ales cand raspandeste onomatopee prea des. Sau, ca se indeparteaza prea mult de la ideea originala parand ca nu prea mai are multe de spus. Pana acum nu am gasit comentarii despre actuala putere, (guvern, presedinte), in care sa nu fi avut dreptate, din care cauza ii voi suporta in continuare si defectele. As vrea totusi sa nu-l mai aud spunand ca e obosit (ca da cu gura), avand in vedere ca multi dintre noi am lucrat efectiv si nu ne-am plans oboseala in timpul serviciului! In rest, numai de biene pentru el si pentru toti care il critica sau sunt de acord cu el!
Nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil!
|
|
amonbigup 1 mesaj Membru din: 22/09/2008 Oras: Iasi |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 12:43
bravo lui.
|
|
beke_emil 13 mesaje Membru din: 2/02/2009 |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 15:48
Destept sau mai putin destept, urat sau frumos, bogat sau sarac este de apreciat pentru un motiv cat se poate de simplu. ARE TARIA DE CARACTER DE A SPUNE LUCRURILOR PE NUME. Pe mafioti adevarul ii deranjeaza. Vai de capul alora care vorbesc doar in soapta si pe la colturi. De indivizi ca acestia din urma e ticsita Romania.Trebuie sa ai ceva EDUCATIE pentru a lua atitudine si atunci se vor schimba multe in tara asta. Nu-i cere omului ce nu are. Nu-i da de pomana dar ajutal sa se educe, asta daca mai si vrea. Mircea tine-o tot asa, esti de apreciat, mult mai mult decat primul marinar al .... Starea vremii anunta pentru Romania furtuna ca pe mare!!!.
|
|
costelino1967 89 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Braila |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 17:20
da bade cu ei de pamant, tot asa
siimproascai cu propiile lor bale
a fi sau a nu fi
|
|
|
|

cred ca pina si o persoana ca mine care nu a facut cursuri de jurnalistica ,s-ar descurca la fel de bine la comentarii despre orice , daca ar avea ziarele in fata! asa ca , este el un mare jurnalist?aiurea!!! da ai perfecta dreptate ,nu-i mare scofala de asa zisa lui inteligenta!!!
=eu ...NA ,SA VEZI ...ASTAZI MI-AM SCHIMBAT TOTAL PAREREA ,>>>BRAVAOOOOO...MIRCEA !!!
Imi place Mircea Badea ,munceste cinstit , e un tip la locul lui.
n-am spus ca nu o fi simpatic si atit acest martafoi! e doar o gura bogata care are o dictie buna , iar intelectual, sub mediu>>>>
Te votam!
siimproascai cu propiile lor bale