back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mircea badea ....

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 19:56

Dar nu uita ca atunci cand demasti un huligan sau un spargator sau un spagar,sa-l tragi la raspundere si pe Basescu.De Voiculescu sa nu spui nimic niciodata ca daca procedezi altfel te-ai ras Mirceo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 20:05

alexcosta,cata dreptate ai,privind caracterizarea partidului Lui Felix si ai slugoilor lui.De Cristoiu,nu ma mir (si aici te cotreazic),ma mir insa de Gadea.Ma gandeam ca pe el nu banii primiti il intereseaza ci il intereseaza sa fie un bun ziarist,dar uite ca nu este asa.N-ai amintit de nimic de Ciutacu.

blondadeserviciu

35 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 20:14

ciudata natie... toti sunt vanduti, toti il injura pe unul sau pe altul, toti ies in fata cu cate o idee...
de ce voiculesc a facut, de ce cristoiu a zis...

nasol momentul... numai invidia din stomac, aia care si digera, negasind nimik, roade din ce au altii...
de ce sa te iei de unul sau altul ca a facut si a dres? ca sa ii dai apa la moara, sa il scoti in fata? lasa-l frate, ca nu mananca cu 7 linguri, si nici nu ia in pamant nimik... si daca a furat sau a injurat, si daca a fost sarac si cinstit, tot nu vine la masa mea sau a ta...

nu inteleg de ce trebuie sa ii bagam in seama... ei se bucura ca le creste ratingul pe seama noastra a stupid people...
nu mori cand ai decedat, ci cand nu mai vorbeste nimeni de tine, spune un proverb vechi... si cata dreptate are... lasati-l dreaq... e un actor... e o replica dintr-o poezie... chiar asa, de ce nu-i lasam pe limba lor?
ba chiar mai cascam gura pe la emisiuni, in care se tot aluda ce tari sunt sau ce au mai facut, ca sa avem dupa aia tot de ei sa vorbim?

hai ca e bine...

geofive2006

64 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 20:21

Are dreptate blonda! ar fi minunat daca am putea sa uitam de vedele astea de carton sau ce-or fi ele si sa ne ocupam de noi!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 05:31

De la: lizucaus, la data 2009-02-14 12:16:40VORBESTE CAM MULT.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 05:32

CREZI CA TE-A INTRECUT LIZI?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
oprisanady

2 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 14:22

daca tot este considerat un tip care isi apara scaunul din televiziune, de ce oare realitatea pe care el o constata la un moment dat devine fapt in urmatorul interval de timp.
este un tip dezghetat si pacat ca nu suntem mai multi, poate nu ajungeam aici, pacat.

Fosta membra 9am.ro

17 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 14:40

Este o persoana care merita apreciata pentru ceea ce face. Ironia si sarcasmul cu care comenteaza articolele din presa pigmentate cu momente in care descrie intamplari personale il fac inegalabil. . Ador cand comenteaza pe seama "fatucilor de la stiri" si politistilor .

"Do not tell me what I do or do not need, stranger. Now leave before I am forced to remove you."
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 17:47

De la: Vad3R, la data 2009-02-18 14:40:23Este o persoana care merita apreciata pentru ceea ce face. Ironia si sarcasmul cu care comenteaza articolele din presa pigmentate cu momente in care descrie intamplari personale il fac inegalabil. . Ador cand comenteaza pe seama "fatucilor de la stiri" si politistilor .

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 17:47

florinartistul

6 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 10:55

super baiat ia spart pa toti as vrea sal vad an postura de presedinte nar fi tare/??!!

florinartistul

6 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 11:03

ie baiat bun dar face prea mult misto da manelisti ce tot are cu iei sa faca toti ce face iei dar tr sa mai ai si mirdala d-zeu nu crezi

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 23:05

De la: filmu05, la data 2009-02-06 14:50:09

Auzi...tu stii mai multe decat Mircea Badea??? pun pariu ca te fastacesti cand vorbesti cu cineva....

fastacit ca fastacit ... numa' sa nu faca pe el ...ca pute !

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 23:08

De la: ileana_hovaghinian, la data 2009-02-17 11:06:55UN BAIAT INTELIGENT DAR EXCESIV DE AROGANT

io am auzit ca-i bun si la...oh ,ah (mi rusine sa spun da' intelegi matale ,nu ?) .cica are una ...cum avea dani otil pe...blugi.

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 23:10

De la: dracusor, la data 2008-10-03 13:15:12sclav deal lui felix

ce ,felix are deal ?
agramatule !

si electronica !
jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 23:26

Da,are haz! Cand isi da cu stangul in dreptul,e haios cand spune: ---
noi tragem ca magarii in jug....aaaa,magarul nu trage in jug? atunci ca boii in jug----,sau -- da ma poza aia cu tipa ,nu ma da pe mine aici ca un bou...
Il mai ia gura pe dinainte,altfel se agita misto,ca si mascota.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 18:08

Mircea Badea este un biet deontolog.
Si cum se intampla de obicei ...
rade deontolog de deontolog....

Acum nu e momentul !
lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 00:37

De la: florinartistul, la data 2009-02-22 11:03:01ie baiat bun dar face prea mult misto da manelisti ce tot are cu iei sa faca toti ce face iei dar tr sa mai ai si mirdala d-zeu nu crezi

DE CADND SUNT ,CEEACE SE CHEAMA IN RPMANIA "MANELE", ARTA ???
ASA CEVE NU POATE FI NIMIT NICI MACAR MUZICA, NICIDECUM ARTA !

ione2380

9 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:20

toti care se iau de Badea sa o suga!

artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:22

De la: alexcosta7, la data 2009-02-13 11:20:23Daca Felix este stapanul unui partid de doar 1 % cum de a ajuns vicepresedintele Senatului, el fiind singurul senator PC. Un parlit de securist si turnator a facut avere si ca o bacterie se lipeste de alt partid pe care il santajeaza cu puterea sa media pentru a-l baga in parlament. Stii tu cum?
Cat despre pechinezul lui Felix, este acid dar numai cu cine ii arata stapanul sau. Vede realitatea vietii doar in favoarea stapanului, care ca si pe ratatul de Cristoiu l-a scos din foame cu o singura conditie: sa-i faca praf pe dusmanii lui.
Si la fel ca si ratatul de Cristoiu, ca si multi alti ziaristi si analisti pseudoindependenti, angajati ai anumitor persoane, adeseori pleaca de la o mica problema sau una interpretabila, si o transforma intr-o tragedie, cu multe minciuni de la ei.
Cand intr-adevar gasesc ceva real atunci este jale.
De aceea eu prefer sa aud doar stirea sau informatia, nu sa mi-o comenteze sclavii lui Felix Securistul.
Cel mai mult imi pare rau de Cristoiu, care, s-a transformat dintr-un ziarist de succes in sclavul si otreapa lui Felix Turnatorul. Este adevarat ca avea multe datorii in urma proselor de calomnie pierdute, dar nu ma steptam sa-si vanda sufletul celor impotriva carora a luptat acum 10-15 ani.
Oricum, oare de ce cu tot acest imperiu mediatic in subordine, pseudo-partidul PC nu reuseste sa fie votat de mai mult de 1-2 %.
Poate ca romanii nu sunt chiar asa de prosti si nu accepta acesti "formatori de opinie" in stilul Securitatii lui Felix.
Ce iti alegi tu este treaba ta, dar nu uita ca asa cum iti asterni asa dormi!
=eu >>>DOAMNA ,TOATA STIMA !!!!

AMI.
artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:26

De la: AZAZEL, la data 2009-02-22 23:08:20
De la: ileana_hovaghinian, la data 2009-02-17 11:06:55UN BAIAT INTELIGENT DAR EXCESIV DE AROGANT

io am auzit ca-i bun si la...oh ,ah (mi rusine sa spun da' intelegi matale ,nu ?) .cica are una ...cum avea dani otil pe...blugi.
>>Probabil ?!...dani dorea sa aiba ..si el ,ce era desenat pe blugi....

AMI.
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:04

De la: artafengshui, la data 2009-02-26 14:26:13
De la: AZAZEL, la data 2009-02-22 23:08:20

>>Probabil ?!...dani dorea sa aiba ..si el ,ce era desenat pe blugi....

aici gresesti fata mea !
io cred ca mihaela si-o dorea pe ...aia desenata pe blugi

si electronica !
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 10:25

Dincolo de amuzamentul de a posta comentarii pe acest forum, exista un topic la social "Am nevoie de ajutor" postat de Koka. Va sugerez sa analizati posibilitatea de a pune o caramida la realizarea unui vis. Ar fi confirmarea faptului ca nu batem campii degeaba pe aici si totodata o izbanda a comunitatii noastre.

All Things Grow With Love
virgil_bond

8 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 22:57

E criminal omul are simtul umorului ca la americani sau are propriul lui stil pacat ca nu prea am timp sa il ascult da e OK omul.E cam unicat in tara asta face o emisiune prea tare si o face destul de bine sau poate ca cel mai bine din tara asta si spune lucrurilor pe nume. Bravo lui......

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:49

Un ticnit care le spune lucrurilor pe nume

lilicaG

3 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 14:59

Indiferent daca ne place sau nu Mircea Badea, daca suntem de acord cu el sau nu, trebuie sa recunoastem ca este destul de ancorat in realitate si nu prea bate campii. Eu apreciez acest lucru si mai mult decat atat, apreciez faptul ca are curaj sa faca asa ceva intr-o societate in care golania este la putere. Sunt sigura ca nu a exagerat atunci cand a spus ca a primit amenintari in mod repetat. Tot respectul cuvenit pentru ca nu a dat inapoi, ci dimpotriva. Cei care il urmarim constant stim foarte bine ca de multe ori a dezvaluit "in premiera" o gramada de mizerii ale parvenitilor ajunsi la putere. Chiar daca erau de pe Marte. Raspunsul meu: DA, imi place Mircea Badea si respect foarte mult ceea ce face. Ii doresc lui, dar mai ales noua sa nu renunte nici de acum in colo!

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 16:57

Auzi domnule,cata puritate este in ograda lui Voiculescu si a PC-ului si cata
mizerie si putregai este in restul tarii!

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 17:04

De la: jojondurant, la data 2009-03-02 16:57:28Auzi domnule,cata puritate este in ograda lui Voiculescu si a PC-ului si cata
mizerie si putregai este in restul tarii!

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 17:05

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 17:27

Are cateva idei principale: toti oamenii politici nu fac nimic pentru cetateni, indiferent din ce partid ar fi ei, politia e mana in mana cu mafia, mafia e mana in mana cu politicianii, politicienii sunt mafioti, iar noi, cetatenii ne uitam naivi la un spectacol de doi bani pe care ni-l ofera cei de la putere. In parte prezinta lucrurile destul de apropiat de realitate, nota personala pe care o adauga este destul de simpatica o emisiune, doua, trei. Dupa care devine plictisitor. Eu nu pot sa urmaresc mai mult de o emisiune sau doua pe saptamana ale acestui Mircea Badea. Pe o scara de la 1 la 10 eu i-as da nota 8.

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Mircea Badea ....
Mergi la: