back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mircea badea ....

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 12:22

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
eastside

179 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 21:16

Vorba alora de la Parazitii -" daca eram un pic mai prost, eram fericit". MEDITATI LA ASTA....................

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 15:43

De la: Social_life, la data 2008-12-29 17:39:40Badea e unul dintre putinii oameni din televiziune care ma binedispun. Il urmaresc cu placere de fiecare data cand am ocazia. Are idei bune, poate cateodata putin exagerate, dar e super tare omul

Este un om obiectiv, clar, putin caustic si un adevarat comentator de presa.
Respect pt el!

bravo fata !
cat pe-aici sa ma iau de tine...pentru alte posturi ...unde te cam dai zvarluga...da' am zis sa mai creshti ...
da' acu' ,pentru ca te vad fana lu' badea ( si mie imi place dracu' din el !) ...
te las in pace ...un timp...sa moara mama !

si electronica !
opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 14:28

DRAGA MIRCEA ESTI CEL MAI TARE . DACA FACI MITING AI SI IN ORADE SUSTINATORI

Evident

66 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 14:31

Foarte tare Badea! Nu stiu cum o sa-i iasa cu mitingul, dar in rest foarte tare, si dupa alegeri se vede ca-l cam doar 'n c>> de felix...

Fosta membra 9am.ro

101 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 16:55

Celebrul "Mitica" a lui Caragiale s-a reincarnat !
Ca si confratele din primii ani ai sec. XX , "incearca sa epateze, mai ales provincialii, cu verva lui scanteietoare", "inventand vorbe pe negandite" !
Bucurestean tipic, plin de suficienta, musca cum si de unde apuca, ascultand, se pare, fidel, indicatiile de "regie" !
Poate fi caracterizat perfect de un proverb popular :
" PROSTUL NU E PROST DESTUL, DACA NU E SI FUDUL !!! "

maryusflorin

33 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 18:13

mai valicoj,esti off topic,aici nu vb. de basescu pe care vad ca l-ai descris perfect

cristina_golo

30 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 00:33

Doar 2 mari jurnalisti au ce cauta in televiziune:mircea badea si oreste
Sunt trimisii lui Dumnezeu:primul pt a demasca mizeria realitatii pe care suntem obligati sa o suportam,iar al doilea pt a promova ideea de spiritualitate care a fost data uitarii in ultima vreme.
Faza care s-a petrecut cu CNA-ul este o mizerie!Poate nu stiti ca a fost amendat cu 100 mil. lei vechi pt. emisiunea in care "a aruncat cu pantofii in presedinte".Frate,nu vad care e problema?Omul si-a expus parerea!
Bravo Mircea!Sunt sigura ca si membrii CNA ar face la fel,dar vezii tu,toata lumea tb sa manance o paine.In plus,e o emisiune pamflet.In fine,pana una alta propun ceva:hai sa punem mana de la mana sa strangem suma,nu merita saracul,pana la urma plateste pt noi toti.De ce sa fim egoisti si sa ne dam la o parte?Mircea a reactionat asa in numele multor romani care nu au "puterea" sa o faca
ps:Bravo bravo bravo!!!!

(codul lui oreste,vinerea la 11 seara)

yaya

5 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 11:23

Fiecare e liber sa-si exprime "simpatiile" si "antipatiile" fata de persoanele publice, de institutii sau orice alta situatie. Nu este corect sa acuzam pe nimeni ca are alte convingeri sau pareri decat noi. In fiecare topic ne spunem propriile noastre pareri sau experiente despre diferite subiecte, neavand pretentia ca, cei care le citesc sa fie de acord cu noi. Doar discutam, nu ne certam sau acuzam, nu pentru asta sunt aceste topice.

artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 15:57

De la: Social_life, la data 2008-12-29 17:39:40Badea e unul dintre putinii oameni din televiziune care ma binedispun. Il urmaresc cu placere de fiecare data cand am ocazia. Are idei bune, poate cateodata putin exagerate, dar e super tare omul

Respect pt el!
OBIECTIV..?!?...TREBUIE SA MA UIT EU IN DEX SIGUR AM UITAT cei si cuvantul asta >>>OBIECTIV!!!!!!!!!!!

AMI.
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 11:17

Azazele,
îþi mulþumesc pentru cã nu m-ai dezamãgit.
Mi-ai confirmat cã nu m-am înºelat în privinþa ta !
Adio !
Mã duc sã mã odihnesc cã nu mai pot de atâta stat în picioare ºi tremurat de fricã ....
Vã las pe toþi sã-l tãmâiaþi nestingheriþi pe Mircea Badea ºi sã strângeþi bani pentru a-i plãti amenda datã de CNA...
Sã fiþi sãnãtoºi !

Acum nu e momentul !
rose80

3 mesaje
Oras: Roman

Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 11:28

numai nebuni pe forumul asta.. cum poti sa spui ca MB sau O sunt trimisii lui D-zeu? eu una m-am saturat de badea si de emisiunile lui, haideti, astept injuraturi, ca la alte lucruri mai inteligente vad ca nu va duce capu'! de ce? pt ca am constatat ca sunt toate la fel.. si e din ce in ce mai boring, iar din cand in cand chiar penibil.. tipul e inteligent, nu contesta nimeni asta, dar am impresia ca se iroseste in dispute fara rost si in emisiuni la fel..

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 11:32

De la: AZAZEL, la data 2009-01-04 15:43:05

Respect pt el!

bravo fata !
cat pe-aici sa ma iau de tine...pentru alte posturi ...unde te cam dai zvarluga...da' am zis sa mai creshti ...
da' acu' ,pentru ca te vad fana lu' badea ( si mie imi place dracu' din el !) ...
te las in pace ...un timp...sa moara mama ! :sml-
happy0086:

Aza, si mie imi place Mircea, ce zici?

Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 11:44

Cand n-ai nimic mai bun de invatat,asculta-l pe Mircea Badea!
Tipul acesta e un zaltat care niciodata nu stie ce sa faca cu mainile,cu picioarele,cu capul si cu limba,mai mult rade primul intai ca prostul cand spune un banc idiot. S-a definit a fi un magar ,apoi s-a rectificat un BOU.
Citez,din emisiunea de aseara; "noi suntem niste magari injugati,aaaa, magarul nu e injugat? atunci niste boi injugati...."
Domnule BADEA eu nu ma simt nici magar nici bou,si cand te mai dai in stamba defineste-te personal! Nu ma deranjeaza daca vrei sa fii un bou,un magar,fie pe post fie in realitate.

gabriela_dutu

16 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 15:09

auzi,bai,popic sau bai gibonule,daca nu-ti place mircea de ce-l urmaresti?stii ce cred,eu...cred ca esti un lingau portocaliu...sugator de bani publici.si mai cred ca n-ai neuroni nici cate degete are,badea,la picioare.mars de-aici ca ne-am saturat de-atata prostie

Xtremul

30 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 15:40

De la: d_popic, la data 2009-01-13 11:44:50Cand n-ai nimic mai bun de invatat,asculta-l pe Mircea Badea!
Tipul acesta e un zaltat care niciodata nu stie ce sa faca cu mainile,cu picioarele,cu capul si cu limba,mai mult rade primul intai ca prostul cand spune un banc idiot. S-a definit a fi un magar ,apoi s-a rectificat un BOU.
Citez,din emisiunea de aseara; "noi suntem niste magari injugati,aaaa, magarul nu e injugat? atunci niste boi injugati...."
Domnule BADEA eu nu ma simt nici magar nici bou,si cand te mai dai in stamba defineste-te personal! Nu ma deranjeaza daca vrei sa fii un bou,un magar,fie pe post fie in realitate.

Oamenii directi si care-au reusit sa fie "oglinzile" epocii lor au fost dintotdeauna urati in Romanica - nu degeaba si Caragiale a murit in exilul autoimpus din Germania !
Fara sa fie vreun geniu, Mircea Badea are insa verva, nerv in replica si o intuitzie acuta a esentzei fenomenelor/mecanismelor din cloaca social-politica absurdistana.
Implicit, aia care incearca sa-i nege calitatile se recunosc (subconstient, clar) in personajele carora le sint destinati pantofii aia azvirlitzi in freza !!!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 16:41

maria ,
eram sigur ca iti place !

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 19:02

E foarte uºor sã dau cu clanþa ca Mircea Badea atunci când n-ai de rezolvat nici o problemã, când nu eºti tras la rãspundere pentru nimic pentru cã nu faci altceva decât sã-þi dai cu pãrerea despre toþi ºi toate.... poþi sã laºi impresia cã eºti simpatic. Dar, în afaceri a eºuat ... El, Mircea Badea a eºuat. Florin Cãlinescu nu. La alte televiziuni n-a fãcut nici o brânzã.... Unde este el "o mare personalitate", "un ziarist matur" ? La televiziunea lui Felix ... Cu ce se ocupã ? Cu tocatul lui "Bãselu' " ºi a altor adversari ai lui Voiculescu.
Ce sã vã povestesc, mare valoare, trimiºi ai lui Dumnezeu ....
Nu aveþi decât sã-l admiraþi pe smecheraºul ãsta, dar în afarã de mâncat la rahat nu e în stare de altceva. ªi nici n-o sã fie ...
Cel mai amuzant este când se dã mare bãtãuº, caftangiu, ... "bãrbat".
ªi nu e singurul. ªi aici pe forum, când li se terminã vorbele ºi argumentele unora îºi ameninþã oponenþii cu bãtaia, îi fac impotenþi ... ºi tot felul de deliruri care le fac rãu mai mult lor decât altora. E un mod de a fi. Asta este ! Cine vede, vede, cine nu, se vaitã pe urmã cã a fost înºelat ...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 11:55

Si ce, am zis eu cã nu te cred, tembelule ?
Numai cã Badea al nostru, pentru cã despre el este vorba, dã cu clanþa, nu se frãmântã noaptea de frica ãlora de spui tu, doar mãnâncã cãcat ....
Pe urmã, boul instigã la neprezentarea la vot ºi asta înseamnã, printre altele cã aia care fac legile peste noapte doar ca sã-i chinuie pe bieþii patroni firavi ca niiºte mimoze, vor continua sã facã asta pentru cã nimeni nu se sinchiseºte sã voteze astfel încât sã fei schimbaþi.

Acum nu e momentul !
eastside

179 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 23:05

Zi-mi te rog 10 nume cu sanse de a ajunge pe lista de vot, nume care sa merite stampilate..... De fapt nu 10, zi-mi unul.............

Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 02:00

Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 15:09 Citeaza Raspunde

auzi,bai,popic sau bai gibonule,daca nu-ti place mircea de ce-l urmaresti?stii ce cred,eu...cred ca esti un lingau portocaliu...sugator de bani publici.si mai cred ca n-ai neuroni nici cate degete are,badea,la picioare.mars de-aici ca ne-am saturat de-atata prostie

Raporteaza abuz de limbaj

flonae22

5 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 15:40 Citeaza Raspunde

De la: d_popic, la data 2009-01-13 11:44:50

Cand n-ai nimic mai bun de invatat,asculta-l pe Mircea Badea!

Oamenii directi si care-au reusit sa fie "oglinzile" epocii lor au fost dintotdeauna urati in Romanica - nu degeaba si Caragiale a murit in exilul autoimpus din Germania !
Fara sa fie vreun geniu, Mircea Badea are insa verva, nerv in replica si o intuitzie acuta a esentzei fenomenelor/mecanismelor din cloaca social-politica absurdistana.
Implicit, aia care incearca sa-i nege calitatile se recunosc (subconstient, clar) in personajele carora le sint destinati pantofii aia azvirlitzi in freza !!!

Ca esti subgeniala,inculta,prost crescuta la Antena 3,ca-ti plac murdariile si te balacesti in proasta-ti crestere,e treaba ta. N-ai tu peri in cap de cate
"mangaieri" ti-as putea eu aduce,dar mai am un bun simt.
Iti spun doar atat; furia,nestapanirea de sine,invectivele si prostia nemarginita,sunt apanajele celor primitivi,si cam faci parte din aceasta menajerie. Ma minunez cum te-ai ratacit prin sexul femenin? sau faci parte chiar din cel femelin. Sa trec la subiect;Chiar nu sunt un portocaliu,si nici inregimentat in scarba voastra sau a altora,dar ma supara nu numai incultura,aroganta,prostia,ci si lipsa de bun simt cand se
da cu barda de-a valma. Se vede treaba ca prin asmutire,faci parte din rasa Felixina. Daca l-as fi facut eu magar,sau bou,facandu-se insusi si pe toti,puteai sa sari in doua labe,altfel mars in cireada voastra.
Apropo,de verva,de inconstienta,si de pantofii aruncati,lipseste masura
echilibrului,inlocuit de jalnica manipulare. Cand n-ai masura bunului simt si iei toata presa la tocat,hlizandu-te la altii,gasindu-le bubele in cap sau lasandu-le scuipatul,plin de infatuare,atunci cultura ta si calitatile tale plac doar celor marunti,care au mandria admiratiei tale. Ai dreptate,forumul este al Antenei trei si imi sterg si praful de pe picioare iesind din el.

slayer160971

14 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 09:12

De acord cu popic..
Badea a avut farmec cand era cu Teo...
Acum....e de toata prastia, mi-a lasat un gust amar.
Am citit topicurile si tind sa cred , exact ca popic , ca forumul e al Antenei...
Il pupati in fund si-l preaslaviti de parca ar fi d-zeul vostru...(poate ca sunteti toti platiti de Felix, dar nu stim noi...cei diferiti de voi)

Make sex- Not war 60's for ever
Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 12:39

Atotputernice,ai perfecta dreptate in ceea ce spui despr Mircea Badea si de Voiculescu Felix.Despre Voiculescu pot sa spun atat:Cine este atat de naiv sa creada ca Voiculescu lucrand la o firma 100% a securitatii n-a fost securist?Cat despre emisiunea lui Mircea Badea,nici cand sunt plictisit sau n-am ce vedea pe alte poturi,nu ma uit fiindca imi provoaca o greata nemai pomenita,mai ales atunci cand critica anumite aspecte negative si invariabil revine la tema favorita criticarea cu orice pret a lui Basescu.

julieta_angela

1 mesaj
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 13:45

De la: florea66_adrian, la data 2008-10-04 12:59:20SCUZE. De acord cu Manolescu dan

n_costique

10 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 17:35

Dragilor, dl. Badea e un personaj! Poate ca asa e feluls sau de a fi, dar asa castiga si banii de buzunar. Ca nu-l injura pe Voiculescu , e foarte de inteles. Intrebarea e de ce face jocul lui Voiculescu...L-ati vazut sa aiba alta linie decit a patronului ? Injura intodeauna pe cine trebuie sa injure in viziunea patronului. Si de aceea nu este credibil.Deja mi s-a scirbit, tot timpul acelasi scenariu repetat cu ostentatie pe toate posturile si legaturile lui Voiculescu: Basescu betiv , vinzator de flota, Boc piticania lui etc. Sa va spun o treaba : Intelectual vorbind , nici Badea si nici seful; lui nu o sa ajunga vreodata la nivelul lui Boc. Ala de rid ei este mult mai bun ca ei. Si asa va ramine. Din nefericire si Stalin si restul comunistilor au aplicat (scoala la care a invatat Voiculescu) cu mare succes regulile propagandei naziste-de la Hitler citire: "Nu conteaza cit de mare e minciuna , ajunge sa o spui suficient de des ca sa fie crezuta!" Acest lucru in face Voiculescu , inclusiv prin vocea trompetei Badea. Si mai trist e ca e inteligent si stie ce face . Pe cine aduci in locul celor care ii batjocoresti ? Pe Vanghelie ? Iliescu? Hrebenciuc? Si lista prietenilor protejati continua cu alte nume glorioase pe care nu le pomeneste .Stiti, omisiunea cu buna stiinta tot minciuna e. Si ei omit cu buna stiinta....Vai de noi, in tara asta nu mai avem nici o sansa...!

quasar

73 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 18:18

Voi tinde-ti sa il transformati pe M.B.in obiect de cult.

afara este trist si cenusiu.........
rose80

3 mesaje
Oras: Roman

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 15:36

inca unul care a chiulit de la gramatica.."tinde-ti", ih? sigur Mircea ar aprecia comentariul tau inteligent! tine-o tot asa!!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 19:13

Mie mi-a fost lene sa-l injur pe tembel ...
Nu inteleg de ce, orice prost se simte obligat sa spuna si el ceva si, cum spune, cum se vede ca e prost.
Pe cine intereseaza ce spune un prost ?
Si daca ii spui ca e prost, in loc sa zica bagdaproste si sa se straduiasca sa vada unde a gresit, sare ca ars si zice ca l-ai jignit ...

Acum nu e momentul !
alinushy

119 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 19:20

mai atotputernicule din 2 una : ori nu ai nimic in cap ori ti-a spalat creierul tactu'(basescu) !!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 19:23

Mai Alinushy, parca o lamurisem cu tine.
Am stabilit ca esti un cretin !
Ai nevoie sa-ti reamintesc asta din cand in cand ?
Plimba ursul, berbecule !

Acum nu e momentul !
Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Mircea Badea ....
Mergi la: