back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mircea badea ....

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

migerbera

23 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 15:34

De la: miti, la data 2008-11-05 14:28:59Omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivil, in emisiunea potrivita... A incercat emisiuni la care n-a avut suces (nu a fost lasat liber la pro tv, aia ii impuneau ce sa faca)... Cei cu ocheari de cal il vad slugoi, etc. Ceilalti il vad ca pe un om care citeste ziare si isi da cu parerea intr-un fel umoristico-realist despre subiecte. Macar nu ne imbata cu "succesuri" usoare si pare un om destul de instruit. Nu l-am auzit sa faca dezacorduri si cred ca cel putin la limba romana si-a facut temele cind era mic. Mie imi place Mircea Badea.

In sfarsit un comentariu de bun simt si fara ifose de mare "critic"... subscriu acestei pareri!

mi
cristi1_3

27 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 14:10

E UN SLUGOI JALNIC SI FARA SCRUPULE.......CE DRACU PALAVRAGITI ATITA DESPRE UN NEICA-NIMENI ?.....ABORDATI SUBIECTE DESPRE OAMENI CU ADEVARAT DE VALOARE !......CA MAI SINT SI DIN ASTIA INCA PRIN TARA ASTA, DAR PE EI NU-I VEZI IN FIECARE ZI PE "STICLA" SA DEA LECTII
"BOBORULUI TURMENTAT"......VEDEM MAIMUTOI SI LATRAI CIT CUPRINDE....ASTIA SINT "SIMBOLURILE" ROMANIEI DE AZI.......MI-E SCIRBA !

cristellab

2 mesaje
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 14:53

Poate pentru ca n-ai inteles inca formatul emisiunii :PAMFLET. Nu e o analiza politica sau un subiect serios , este o scoatere la lumina a urateniei lumii de azi . Si de unde ai tras concluzia ca este slugoi? A tinut cu careva pana acum , ca eu il urmaresc aproape mereu si nu am vazut favoritisme. Poate doar fata de unii colegi de breasla . In rest... Sa fim seriosi. Mi se pare ca aruncam cu noroi in oameni doar pentru ca lucreaza la un post sau altul . Daca lucra la Realitatea , ar fi fost PSD-ist?

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 12:44

Tipul e OK.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
danadro10

4 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 23:51

nu asta inseamna sa fii jurnalist; niciun jurnalist nu poate sa fie impartial; si nici nu trebuie; ai o parere si o sustii cu argumente puternice si de bun-simt; asta inseamna sa fii jurnalist; nici in strainatate nu exista jurnalistii pe care ii cauti in romania;asta e o parere ( proasta) pe care o avem noi, romanii, despre jurnalism!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 14:39

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
cristi1_3

27 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 16:14

citeste mai "miti" mai bine ce am spus.......nu sint civilizat cu jigodiile pe care le vad la tot pasul.......am facut la viata mea mult mai mult bine la tot felul de oameni doar pt a face bine......habar n-ai despre ce vorbesti. Si apropo, ce stii tu despre comunisti si canal etc?....mi-e teama ca esti pe linga subiect...eu n-am fost niciodata comunist , n-am crezut in comunism, n-am fost membru al nici unui partid ( nici acum, nici inainte ) dar am o experienta de viata pe care sigur n-o ai si ti-as putea da lectii despre viata adevarata si ce inseamna oameni adevarati si de caracter.....ai habar tu citi oameni au avut de suferit de pe urma "stapinului" lui badea ? A ajuns voiculescu vreun reper moral national si eu n-am aflat ? iar badea e sluga lui credincioasa care se scalimbaie in toate felurile pe sticla si isi mai si gaseste "admiratori"....
Mai pune mina si mai "invata" de la altii si lasa gogosile astea pt tinci de 10 ani pe care poate o sa-i poti prosti.....dar pe de alta parte tu cine esti? "avocatul" slugoiului badea si prin extensie si al securistului voiculescu-felix?.....du-teee si lasa-ne cu textele......si nu ma mai deranja ca nu valorezi nici cit o ceapa degerata.......taci pt vreo 30-40 de ani si dupa aia sa mai vorbesti, cind ti-o veni mintea la cap.......sau daca ai curaj da ochii cu mine sa vezi cu cine vorbesti si sa vad si eu.......si mai lasa-l dracului pe "vedeta" neamului care pt orice om normal la cap ( romanii aia obisnuiti care s-au saturat de hahalere si isi vad de rostul lor ) nu reprezinta nimic, dar absolut nimic !

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 19:40

hallo domnu' aquarius !
vezi ca iei imediat in c**ru lu matali un ...sagitarius ...
adica pe cine faci matale imbecil...si auzi la bibicu ' ,inca de trei ori !
pai badea asta daca afla ca l-ai facut imbecil ,ala esti ...itzi f*te o palma cu picioru'ngura de nu te opresti pana pe plaja din neptun ! si s-a dus penzia ...o sa ramai pe ajutoare sociale de la domn' mazare ...

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 23:12

De la: mariusr78, la data 2008-11-02 14:09:53deja repedati asta ca o placa strica "cardul lui tata felix..."
asa sunt romanii, baga unu o dupa si toti sar cu botul in rahat.
Pentru desteptul care spune ca ar trebui sa demisioneze, da corect ca sa-ti faca tie pe plac, mai bine demisioneaza tu si dupa aia poti cere altuia lucrul asta.
Sau pt domnul care impreuna cu alti multi ardeleni il considera un mitocan..nici nu ma mai obosesc sa-i raspund. A spus el tot "eu cu mai multi ardeleni..."

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 23:17

ESTE CA SI CUM AI SPUNE EU SI CU SECURISTII MEI TOTI UNU SI UNU,DAI CU TUNU' NU VEZI UNU' TOTUSI LASA-I IN PACE PE ARDELENI,NU-I BAGA LA GRAMADA DEOARECE NU SUNT TOTI FACUTI GRAMADA ,MAI SUNT PRINTRE EI SI UNII CARE MAI GANDESC CU PARTEA SUPERIOARA,CHIAR DACA SE EXPRIMA RAR SI MAI GREU,TOTUSI NU-I BINE SA GENERALIZEZI,CU RESPECT.........

Highlander

21 mesaje
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 23:38

De la: mihaelascorpions, la data 2008-10-04 23:37:37 suuupeerrr tare mircea..nu ratez nici o emisiune..e foarte inteligent ,carismatic,destept ,acid,spumos ...etc etc etc stie intotdeaua ce si cum sa spuna...ce mai ee tareee tipul

E SPUMOSSS TIPUL ZICI ????

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 14:36

De la: Atotputernicul, la data 2008-10-04 18:56:35Un biet mecenar.
L-am remercat de cand era cu Teo la Tele7abc. Pana sa intre la Felix si sa adopte atitudinea asta, n-a prea rezistat ....
Beleaua cu el e ca n-a profesta niciodata alta meserie decat asta de inchizitor tv. E foarte simplu sa dai cu toti de pamant cand habar n-ai de nimic .. si nu dai socoteala pentru nimic nimanui ....
Ca nu-l ataca pe Voiculescu e firesc. Hazliu este ca-l ataca implicit criticand la altii aceleasi tare de care sufera chiar patronul sau ... dar astea sunt fineturi, dantelarii.
Mircea Badea ma plictiseste de mult sa ma uit la el doar atunci cand nu e nimic pe alte posturi. Va sfatuiesc sa faceti la fel si veti fi mai sanatosi la minte. ...

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 14:37

De la: Atotputernicul, la data 2008-10-04 18:56:35Un biet mecenar.
L-am remercat de cand era cu Teo la Tele7abc. Pana sa intre la Felix si sa adopte atitudinea asta, n-a prea rezistat ....
Beleaua cu el e ca n-a profesta niciodata alta meserie decat asta de inchizitor tv. E foarte simplu sa dai cu toti de pamant cand habar n-ai de nimic .. si nu dai socoteala pentru nimic nimanui ....
Ca nu-l ataca pe Voiculescu e firesc. Hazliu este ca-l ataca implicit criticand la altii aceleasi tare de care sufera chiar patronul sau ... dar astea sunt fineturi, dantelarii.
Mircea Badea ma plictiseste de mult sa ma uit la el doar atunci cand nu e nimic pe alte posturi. Va sfatuiesc sa faceti la fel si veti fi mai sanatosi la minte. ...

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Oras: Focsani

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:17

cand esti platit de cineva, trebuie sa executi ceia ce doreste cel ce plateste. Atunci cand nu va mai fi platit de Felix, v-a face ceia ce doreste cel ce plateste.
cred ca este ceva corect si asta nu inseamna sa fii sclav, sau sluga, atat cat esti platit pentru serviciul ce-l faci

gabriela_dutu

16 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 22:25

Dragi simpatizanti ai lui Mircea,va rog,daca aveti cunostinta despre lansarea unei carti,ai prietenei lui Mircea,evenimentul a avut loc duminica la targul de carte.V-as fi recunoscatoare,daca mi-ati da titlul si numele autoarei.
Multa rabdare si sanatate va urez!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 08:57

Prietena lui este Carmen Bruma si prezinta stiri sportive la Realitatea Tv. Mai avea o emisiune "Bruma de miscare". Publica o carte despre slabire fiindca asta o preocupa. Sloganul cartii : "Poftele se educa".

CAPIATU21

2 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 03:31

Stimata....de ce comentezi emisiuni pe care nu le urmeresti? daca aveai curiozitatea sa-l urmaresti pe Mircea Badea, remarcai ca a declarat de la inceput ca va evita in discursurile sale atingerea de subiecte care-l vizeaza pe seful sau. Apoi, ce a mai spus cineva mai devreme...oricum PC-ul nu prea conteaza....asa ca....Eu sunt cam 50-50 pentru Badea, dar omul a fost decent si si-a exprimat pozitia. Hai sa atacam cu realism, nu orbeste cum fac romanii....

Fosta membra 9am.ro

76 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 12:04

Un idiot,un misogin,un snob.

doru_bmw_x5

43 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 12:22

DAAA ASA E SE CREDE CEL MAI BUN CEL MAI TARE, CEL MAI DESTEPT,FACUT CU MUSCHI DOAMNEEE ARE PROBLEME SIGUR LA CAP,CHIAR DE MAI ARUNCA SI CATE O PASTILA DE RAS...

doru_bmw_x5

43 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 12:24

50 50 TII CU BADEA DAR ,....RECUNOATE SI TU CA MAI FACE PE INTERESANTUL DE MULTE ORI ERONT???
NU E ASA?
E EXAGERAT CATEODATAAA..CHIAR DE SPUNE UNEORI LUCRURILOR PE NUME...

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 12:30

Mircea Badea, un adevarat actor, face spectacol si asta atrage telespectatori, imi place emisiunea, dar m-a dezamagit cu un singur lucru: INCURAJAZA ABSENTEISMUL LA VOT IN FAVOAREA PSD_PC ca pe astia ii voteaza pensionarii de la tara ptr ca ei sunt primii la urnele de votare, stau la coada grup dis de dimineata dupa ce trec pe la biserica!

stoicescudoru

21 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 16:40

mircea badea cu pseudonim are parere buna despre el...

stoicescudoru

21 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 16:42

De la: roxanapitis, la data 2008-11-28 08:57:37Prietena lui este Carmen Bruma si prezinta stiri sportive la Realitatea Tv. Mai avea o emisiune "Bruma de miscare". Publica o carte despre slabire fiindca asta o preocupa. Sloganul cartii : "Poftele se educa".

Si cum dracu' se-mpaca antenele cu realitatea. Adevarata curvasarie, vorba individului.

Amiable

61 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 16:47

Mircea e baiat bun dar uneori o mai ia pe aratura!
Ca noi toti de altfel!

Fara obiective nu exista progres!
Marina05

8 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 17:48

ma 'bucur' de parerea ta cea "BUNA "... pe care o ai despre pensionarii ...de la TARA!! Parintii tai unde locuiesc??? Emis. lui M.B ar trebui sa se cheme .: IN GURA LUI MIRCEA... ce parere aveti???

rave_sz

1 mesaj
Oras: Bistrita

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 21:16

De la: aix, la data 2008-10-04 09:50:49sclav personal a lui felix

gabriela_dutu

16 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 14:20

pt rave sz
spune-ne si noua cu ce te ocupi, d-ta...esti cumva o acolita portocalie,sugatoare de bani publici?

stoicescudoru

21 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 17:25

Mi-e scarba...
un lingau.
De ce ?
Mi-e scarba sa mai spun...

stoicescudoru

21 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 17:28

De la: gabriela_dutu, la data 2008-11-30 14:20:00 pt rave sz
spune-ne si noua cu ce te ocupi, d-ta...esti cumva o acolita portocalie,sugatoare de bani publici?

Gabrielo...ai habar de acest motan zis si felix ?
Daca ai fi de buna credinta...
Iar de slugi, sunt scarbit.
Mi-e sila...fato.
Dute cu ei...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 13:30

...hi,hi,hi....oferta pietei libereeeeee !...in lupta sa va trantiti, in sabii sa va taiati sau in sosete sa va mirositi !...Hai conasilor ca-i negociabil

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Mircea Badea ....
Mergi la: