back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mircea badea ....

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

sllalu

32 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 18:08

De la: gabriela_dutu, la data 2008-10-19 17:27:57 pt dracusor
in primul rand esti agramat si analfabet si asta spune totul despre tine.cum ar spune mircea:boule care esti tu bou

alta discutie denaturata din cauza conflictelor de personalitate, cultura si mai ales iq:)) toate discutiile p aici s la fel. ca se ia x de y ca e analfabet si y se ia de mamica sa lui x... tipic romanesc. si uitati va mai putin la tv...ce apare p acolo e ceva numit manipularea media...etc ..bla bla

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 18:45

Sa fiti sanatosi cei care il apreciati pe Mircea Badea !
E dreptul vostru.
Dar si eu am dreptul sa detest acest personaj inregimentat din presa romaneasca, slugoi al lui Felix.
Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar tin la parerea mea ...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

394 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 16:51

gabriela, nu sunt sunt agramat si nici analfabet, am facut media 9.21 la capacitate fara mita si fara sa copiez, in schimb a trebuit sa ajut niste persoane de o anumita etnie ca sa nu am probleme dupa aia ;) sunt pur si simplu grabit si nu am timp sa ofer atentie tuturor detalilor care nu au nici o legatura cu topicul, sa nu-mi spui ca tu scri perfect pe mess

suteudaniel8

299 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 22:08

O fi important sa scriem corect... dar nu ii mai important mesajul scris? Topicul ii sa iti zici parerea despre tema nu sa judeci pa unu' ce prost ii sau ce analfabet doar ca ii grabit. Sa fim seriosi... si eu gresesc si corectez alti nu. Asta inseamna ca ii analfabet ca scrie gresit? Important e mesajul... continutul.

Shaggy
Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 15:23

si ce daca? nu este vina pdl-ului ca acei ziaristi si-au schimbat parerea, ba chiar se poate sa fi avut aceasi orientare politica si inainte sa intre la pd-l tu n-ai de unde sa sti erau ziaristi de la un ziar local, in schimb psd-ul il aduce pe costel busuioc sa le cante la eveniment si au pe adi copilul minune si marian vanghelie in partid asta nu se cheama ipocrizie???

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 15:24

de ce nu l-au adus direct pe gutza sa le cante la deschidere ca sa le arate electoratului si care sunt inclinatiile lor culturale?

rody40_ro

1 mesaj
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 16:08

bai dobitocilor care sunteti voi dobitoci, badea e genial in sarcasmul si ironia lui fata de autoritatile statului, gaozarii politici, divelor de 2 lei si pulimea romaniei care nu se mai satura sa fie prostita la infinit si zac ca niste gunoaie tolerante. ne meritam soarta cu varf si indesat. si pentru aia care nu au inteles, badea nu se pretinde jurnalist...asa ca impartialitatea nu este subiect de discutie, dobitocilor.hai inapoi la sapa ca atata stiti

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 16:37

De la: rody40_ro, la data 2008-10-21 16:08:42bai dobitocilor care sunteti voi dobitoci, badea e genial in sarcasmul si ironia lui fata de autoritatile statului, gaozarii politici, divelor de 2 lei si pulimea romaniei care nu se mai satura sa fie prostita la infinit si zac ca niste gunoaie tolerante. ne meritam soarta cu varf si indesat. si pentru aia care nu au inteles, badea nu se pretinde jurnalist...asa ca impartialitatea nu este subiect de discutie, dobitocilor.hai inapoi la sapa ca atata stiti
;;;;;;;;;Stimabile!!!!!!!!Putina ;decenta;;! Noi nu suntem;; dobitocii tai;; doar pt, faptul ca ;;nu -ti impartasim ;placerea!! ;;Egenial ;;Mirciuca;;; !! I-al draga de sot;!! :: ;;;;;;;; Dar noi, nu suntem ;;dobitocii ;;; ;Nimanui;;;! ;;;;;;;;; Este ;;ligau si prost, in ;comentarii;;! ;;; Lingaul lui ;';FELIX;;;

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 16:38

migerbera

23 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 22:46

De la: marygeo2006, la data 2008-10-21 16:38:12

mi
migerbera

23 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 22:56

Stimabile!!!!!!!!Putina ;decenta;;! Noi nu suntem;; dobitocii tai;; doar pt, faptul ca ;;nu -ti impartasim ;placerea!! ;;Egenial ;;Mirciuca;;; !! I-al draga de sot;!! :: ;;;;;;;; Dar noi, nu suntem ;;dobitocii ;;; ;Nimanui;;;! ;;;;;;;;; Este ;;ligau si prost, in ;comentarii;;! ;;; Lingaul lui ;';FELIX;;; [/quote]

Intr-adevar nu sunteti dobitocii lui, sunteti ai vostrii insiva !
"Lingau" e cel mai putin potrivit cuvant care i se poate adresa lui Badea, un tip caustic si cu o coloana vertebrala dreapta! Tu ai un "fix" impotriva trustului probabil sau al patronului lor in mod special, ceea ce se poate intelege oarecum. Dar, sa-ti reversi fierea pe unul dintre cei mai inteligenti si simpatici ziaristi c sa te razbuni pe "Felix" este puieril si neprincipial. Esti agresiv (sau agreisva? Dumnezeu mai stie su pseudonimele astea!) si dictator ! Ai putea sa te gandesti serios la asta!

mi
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 01:57

Interesante autodenunturile astea...
Ce repede sar ca arsi unii, sa mori de ras nu alta ... cand se vorbeste despre dobitoci ... Probabil ca sa confirme degraba ...

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 08:13

De la: migerbera, la data 2008-10-22 22:56:07Stimabile!!!!!!!!Putina ;decenta;;! Noi nu suntem;; dobitocii tai;; doar pt, faptul ca ;;nu -ti impartasim ;placerea!! ;;Egenial ;;Mirciuca;;; !! I-al draga de sot;!! :: ;;;;;;;; Dar noi, nu suntem ;;dobitocii ;;; ;Nimanui;;;! ;;;;;;;;; Este ;;ligau si prost, in ;comentarii;;! ;;; Lingaul lui ;';FELIX;;;

Intr-adevar nu sunteti dobitocii lui, sunteti ai vostrii insiva !
"Lingau" e cel mai putin potrivit cuvant care i se poate adresa lui Badea, un tip caustic si cu o coloana vertebrala dreapta! Tu ai un "fix" impotriva trustului probabil sau al patronului lor in mod special, ceea ce se poate intelege oarecum. Dar, sa-ti reversi fierea pe unul dintre cei mai inteligenti si simpatici ziaristi c sa te razbuni pe "Felix" este puieril si neprincipial. Esti agresiv (sau agreisva? Dumnezeu mai stie su pseudonimele astea!) si dictator ! Ai putea sa te gandesti serios la asta![/quote];;;;;;;;;;;;;ASTA ESTE PROBLEMA NOASTRA! ;;;; : ;;;;Nu am nimic, cu ;Trustul,, cu patronul,, sau cu ;;Badea! ;;; Nu-mi plac si ;;basta;!;;;;;;;;;;SAU TREBUIE NEAPARAT, SA-MI PLACA::::: ;;;;;;DA-TI-MI UN SINGUR ;;MOTIV; PT, CARE, AR TREBUI, SA-MI PLACA;!!!

raduflorinpa

6 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 09:06

foarte corect mai ales ca exgereaza cand critica la caracteristicile fizice parcca e juriu de misuri sau mister desi edoar

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 10:00

;;;;;;;;;;;ERA VORBA DE ;MIRCEA BADEA;! ;;NU DE PARTIDE SAU DE ALCEVA!!!!!!!!! ;;DE PERSONAJUL CONTROVERSAT;;; MIRCEA BADEA;;!!!!!!!!!! ;;;;;;;;;lLASA-TI ;;OAMENII; SA SI ;SPUNA PAREREA;;!!!!!!! ;;; :sml-happy0009;;;;;;;;; NU, NE PLACE!!!!!!!! ;;;;;;;; E VREO PROBLEMA;;!!! :: ;;;;;;;TREBUIE NEAPARAT, SA NE PLACA??

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 20:54

Daca ai ceva de zis in tara asta... cei din conducere care is deranjatzi de ce zici, se simt, ba chiar incearca toate metodele pentru a-ti acorda 0 sanse sa apari in presa. Daca ai vrea sa faci pentru tara ceva ceilalti te trag in jos si cand ii vorba de problemele tarii toti comenteaza ca ce rau ne merge, cu toate ca acei oameni nu fac nimic pentru schimbarea tarii sau a altor lucruri... a zice adevarul e o problema? Badea minte?

Nu cred dar sa zicem ca badea l-ar favoriza pe "felix" vorbind despre ceilalti... spune minciuni referitoare la ceilalti? Are mai multa informatie decat are cel mai informat om de pe forum, asa ca nu cred ca scote povesti. Daca minte cumva, atunci greseste grav... dar cand o face? Nimeni nu prea a declarat ca Badea minte doar ca ataca uni oameni, fapt care pe multi ii deranjeaza ca le ataca favoritii.

Multa ani am fost fan "cronica carcotasilor" si ii urmaream foarte des si cu drag. Cu Badea is de cel mult 2 ani, iar Badea o zis ca astia de la cronica de ce nu fac emisiunile in direct si toate is inregistrate... nu mai is cu cronica pentru ca se leaga de oameni care fac greseli live si ei nu's in stare sa aiba o emisiune live.

Badea le are in direct, nu se balbaie si spune informatie corect... ce ii asa de greu?

Shaggy
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 05:37

Daca intereseaza pe cineva ca Badea nu se balbaie si ca e live si mai crede ca asta ar fi mare isprava, m-am lamurit...
Sa citesti ziare si sa-ti dai cu parerea despre orice, dar absolut orice ....
Te doare capul cand vezi unul care are o parere despre absolut orice ...
Dar sa spui ca asta e o persoana informata, ca stie el ce vorbeste, vezi doamne, e prea mult, mult prea mult. Sa consideri ce scrie in ziare ca fiind surse de informare e o chestie de prostie pura. Sa iei de bune elucubratiile unuia care scrie ca sa scrie ceva e o mare tampenie.
E normal ca Badea sa nu-l atace pe patronul sau, numeni nu contesta asta. Dar virulenta cu care ataca inamicii patronului sau il face jalnic, il face sa para o sluga prapadita de cea mai joasa speta.
Mircea Badea este nociv nu pentru ca ar fi prost ci pentru ca este nemernic.

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 09:34

Bila alba , bila neagra!
In primul rand e de admirat!:De unul singur (exceptand echipa care este destul de mica) si fara super dotari(un amarat de lap top si doua trei mobile, are o audienta .....covarsitoare comparativ cu multi alti ...lucratori in domeniu! Si asta la ore la care altii......nu se mai scarpina nici macar in nas Bila neagra!:Mircea ...ai devenit .....deranjant! Daca eu stiu ca tu esti bun....tu de ce imi amintesti mereu acelasi lucru?
Ma consideri ...\"uituc?\".Iar ce face si ce spune.....povestea bilei de culoare \"GRI\".Lucreaza totusi intr-o televiziune comerciala! Deci face ...COMERT! Vinde ce vor foarte multi sa cumpere.Motiv pentru care ....are si rezultatele respective! Candva il comparam cu ANDREI GHEORGHE! Care ...si el a fost tot un ...mare realizator.Mircea ...ai grija sa nu ajungi ca Andrei! Ar fi pacat .In rest....numai de bine! Vinde tot ce se cere.....Ca pentru asta esti platit. Cand si daca vei avea bani....vei putea fi samaritean, sa schimbi marfa vanduta.Pana atunci...reaminteste tuturor ca TRAIM IN ROMANIA SI ASTA .......

vasile_danciulescu

1 mesaj
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 10:30

UN ALT NESUFERIT,FARA NICI O VALOARE,ISI BAGA SI EL NASUL UNDE NU-I FIERBE OALA SI CREDE CA ARE SI EL CEVA DE SPUS SI-L ASCULTA ALTII. DAR E DOAR O ALTA SLUGA A LUI VOICULESCU-FELIX.

iulidan2

156 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 11:09

trebui sa alegem raul cel mai mic; nu vreau sa ma uit la Raduleasca sau la Maruta, oameni care nu au nimic de spus, cu toate limitarile, impuse de faptul ca nu poti musca mana care te hraneste, se pot gasi si chestii interesante in emisiunea lui.

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 15:37

e un gagauta evident vandut lui Voiculescu...se vede din atacurile gratuite catre Basescu. Are doar un alt mod de a-si servi patronul

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 16:01

porubou de unde draku sti tu ca se dadeau impartiali????!! erau ziaristi locali n-ai de unde sa sti, puteau sa fie si prop[agandisti cum sunt cei de la antena 3 si mie mi se pare mult mai penibil sa bagi agramati si manelisti in partid si sa te pretinzi partid serios decat sa iei in partid niste oamenii care probabil "se considerau impartiali" dar pana la urma au ajuns la concluzia ca ar putea face mai multe in postura de politicieni :-??

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 16:31

Intradevar... Badea spune prosti (cateodata... dar zic asta sai fac fericiti pe cei care au treaba cu el).

In cazul aceta uitativa la "duminica-n familie" , "nora pentru mama" , "happy hour" sau la "de 3 ori femeie". Acolo e mierea pentru cei care sunt anti-badea... de acolo invatati numai lucruri bune Deci daca badea zice rau ce zice despre realitate atunci alti ce vb despre ce li s-o intamplat si pe nimeni nu intereseaza.

Shaggy
Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 18:03

Mie personal mi se pare varza individul. Ma mai uit dimineata pentru ca il amuza pe barbatmiu.
Numai revista presei nu se poate numi ceea ce face el.
Un frustrat care sta cu mama si cu tata la varsta lui si face pe marele inteligent. Ii injura pe toti pe considerente personale. Absolut stupid.
Iar culmea idioteniei mi se pare cand da pe post filmulete cu antrenamentele lui de complexat in care se razboieste cu niste stalpi la sala de sport. Astfel cei avizati ar trebui sa se teama de muschii lui.
Penibil

Highlander

21 mesaje
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 18:31

E jalnic Badea ! La inceput a avut un tel dar acuma e total aservit lui Felix si PSD.
Bate campii si cred ca daca eu as avea televiziune nu as accepta sa platesc un individ ca asta sa faca rating din asa ceva.

sauron

25 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 01:53

Adevarul e ca multi va meritati soarta. Cred ca nu stiti ce e ala un pamflet. Cam asa v-o trage si viata in general.

eusuntcezar

1 mesaj
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 11:05

bah nene dar voi ratatilor,fara viata sociala,ati dat-o in politica rau de tot!
spune bah nene: iti place sau nu MB.Atat!NU MAI FACETI reclama sau antireclama unui partid sau altul...

dan_tipu

2 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 12:07

badea, sclavul lumii moderne, primul pupincurist al romaniei(nu merita majuscule) al doilea felix de anjou, acest idol al spagatului p 2 scaune, off si cate si mai cate!! dra stati linistiti langa atatia nebuni mai era loc si de unul! dar asta e un nebun citi, sclav, kiar dezaxat uneori si astia sunt mai periculosi

xzibit_the_one

32 mesaje
Oras: Roman

Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 14:20

astia care tot ziceti ca Mircea Badea e pupincuristul lu Felix, sa va vad eu daca v-ati injura voi seful ... dar stai ... am uitat ... voi nu lucrati ca va tin parintii in puf ... retarzilor ....

feli

13 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 14:27

Mircea provine dintr-o familie de intelectuali...da se vede...educatia, cultura, exprimarea...dar are si lacune ca de ex.: muzica, computerul s.a.m.d. Are mult simt al umorului (inca de pe vremea emisiunilor Teo si Mircea) si de asta il urmaresc, in reluare, dimineata..mai aflu o stire, o barfa, o gluma. Emisiunea lui e o satira, un pamflet, deci, trebuie luata ca atare. Lucreaza la o televiziune particulara, firesc, trebuie sa-si faca treaba pt.banii pe care ii ia. Ma indoiesc ca gabriela.. s-a contrazis cu seful (patron) si n-a avut repercursiuni. Stiu cum e sa te iei in gura cu sefii sau sa-i critici, niciodata n-o sa te ierte si intotdeauna cand vor avea ocazia te vor taxa...asa ca il inteleg pe Mircea ca nu-l ataca pe Felix, nici eu n-as face daca ar fi seful meu...e ca si cand ai scuipa contra vantului (nu Vantu de la realitatea, ci fenomenul meteorologic).
Grimasele si scalambaielile lui sunt haioase si il personalizeaza, este un asa- zis showman. Ironiile lui sunt pe gustul multor romani, printre care ma numar si eu, datorita faptului ca majoritatea romanilor sunt un popor de frustrati. El reprezinta viugraiul nostru al celor din fata tv-ului. Acum cateva zile zicea ca renunta la emisiune si ia o pauza... cred ca ar fi o idee buna...Schimba formatul Mircea, mai fa si altceva, altfel devii plictisitor...fa-o acum cat esti in voga...si ai rating...arata ca esti baiat destept ..

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Mircea Badea ....
Mergi la: