Fosta membra 9am.ro
14 mesaje
Oras: Arad
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 11:45
NU-MI MAI PLACE ! A DEVENIT UN INGIMFAT SI INCREZUT.NU MAI ARE MAIERE SI NICI HAZ
|
|
|
ginagianina
1 mesaj
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 12:11
Il iubesc, sund dependenta de emisiunile lui, iar dupa o zi obositoare si stresata parca nu pot sa adorm fara sa ma bine dispun cu emisiunea lui. Are un umor de cea mai buna calitate.
|
gc_joint
1 mesaj
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 12:39
Pe mine sincer Badea ma cam streseaza, imi placea sa ma uit la emisiuni, dar acuam nu mai imi place, ziceti ca analizeaza lumea, nu analizeaza nimic el doar face un fel de emisune care sa fie "amuzanta" dar nu este si de obicei sa da mai destept decat chiar este.
|
zoridezi11
2 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 12:49
eu cred ca este "atat de placut" pentru ca spune exact ce vor telespectatorii lui sa auda. Si oricum comentariile lui n-au nici un efect decat acela de pamflet. Cu toti ne pricepem la criticat pe unul si pe altul, numai ca el ia si bani pentru asta. Nu cred ca are coloana vertebrala asa cum se tot lauda, ci este la fel ca toti: isi vede interesul personal. Face exact ce trebuie: audienta. Exact ca la televiziune: da ceea ce publicul cere.
|
|
|
catalin_gargarita
23 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 13:58
Cred ca multe din partide ar dori sa-l aiba .Asa cum Badea este in tabara lui nea felix vad ca si uni din comentatori de pe acest forum par sa aiba ceva radacini prin alta parte .Ma uit la virulenta mesajelor . Este perfect adevarat ca uneori o cam ia pe campii .Si eu la inceput l-am detestat dar acum chiar imi place .
|
Fosta membra 9am.ro
20 mesaje
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 14:10
... "sclavul lui Felix?" ........... ok si? este cineva care nu este sclavul cuiva ... sau e posibil sa fi in media cineva fara sa fi sclavul cuiva ????? ...pai atunci ?????!!!!!!!! important este ca vorbeste bine si spune lucrurilor pe nume ... sau ma rog intr-un anumit fel, mai altfel ... si pana la urma este normal ca unora sa le placa si altora nu ... asta este fi farmecul ... altfel "se nasc monstrii". Mie personal imi place de el acum , aici , in postura asta (cred ca i se potriveste) si nu imi placea deloc cand era cu Teo la emisiunea aia. Cam asa stau lucrurile cu acest subiect.
|
adisideea
1 mesaj
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 15:27
inata sa scrii si apoi comenteaza de altii
|
|
|
migerbera
23 mesaje
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 16:24
De la: xzibit_the_one, la data 2008-09-20 12:35:38Personal am o parere foarte buna in legatura cu el. Parerea voastra care este ?
E sarea si piperul unei "media" plina de "nuduri " de tot felul, de mediocritate si "telenovele"
mi
|
|
|
mariusr78
26 mesaje
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 17:04
e super tare Badea, mie imi place
Cu voiculescu, s-a mai spus aici, e corect ceea ce face.
In rest e super tare, ma regasesc in comentariile sale.
Lasati-ma cu basescu ca e un penibil sa nu mai vb de el si alte animale penibile gen norica nicolai...
Sa ne rezumam la badea, e super tare, ce mai...cine nu-l suporta, face ceea ce critica el...
Pb cocalari cu Q7 si manelistii inculti nu-l vor placea, restul poate gandeste altfel...
|
clarisa_bulai
1 mesaj
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 18:58
imi place foarte mult. E foarte inteliget si are simtul umorului. Spune lucrurilor pe nume intr-un mod unic. medicamentul ideal la sfarsitul unei zile de lucru.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 20:21
da , mircea badea este un bun comentator a tot ce se intampla azi. si spune exact asa cum se vede , ce daca nu spune nimic de voiculescu, ce voi aveti curajul sa va criticati seful in fata?.asa ca mai bine l-ati asculta cu mai mare atentie si lasati carcotelile , ca nu avem foarte multi comentatori si analisiti de un asa talent, este foarte inteligent si plin de umor
|
kemi
5 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 21:44
Parerea mea (si a multor ardeleni)este ca personajul este JALNIC.Un mitocan increzut,ca mai toti miticii,care vrea sa se evidentieze prin tot felul de "poze"de prost gust.Pe cine impresioneaza?cred ca nici macar pe el insusi,nici macar nu realizeaza cat de deplasat este.Oricum...sa fie sanatos!
|
statelucia
28 mesaje
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 21:48
Este amuzant doar cateodata Ar fi bine daca ar mai schimba un pic "placa" studioul...ceva !
La fizicul lui si faptul ca "e uns cu toate alifiile" cu prezenta sa ar putea face si alte emisiuni. Mai captivante. Pentru ca dureaza mult timp vorbaria poantele se pierd pe drum! Dupa zece minute nu cred ca il mai poate asculta cineva ! Si ca sa fiu in tonul lui:
Mai baiete straduiestete la altceva! Cu siguranta vei avea mai mult castig. Nu vezi ca lumea crede ca te-ai dat cu Felix?
|
luminitav
1 mesaj
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 23:02
...da, ai dreptate. Crezi ca el si-ar propune sa fie perfect pentru tine??? Nu a sustinut niciodata ca e jurnalist perfect. Iar tu esti invitat sa urmaresti alti jurnalisti. Iti sugerez sa arunci o privire asupra gramaticii limbii romane. Pt tine ar fi cu siguranta mult mai interesant!!!
|
pdaniela2003
2 mesaje
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 23:03
|
mariusr78
26 mesaje
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 14:09
deja repedati asta ca o placa strica "cardul lui tata felix..."
asa sunt romanii, baga unu o dupa si toti sar cu botul in rahat.
Pentru desteptul care spune ca ar trebui sa demisioneze, da corect ca sa-ti faca tie pe plac, mai bine demisioneaza tu si dupa aia poti cere altuia lucrul asta.
Sau pt domnul care impreuna cu alti multi ardeleni il considera un mitocan..nici nu ma mai obosesc sa-i raspund. A spus el tot "eu cu mai multi ardeleni..."
|
danaceuta
1 mesaj
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 14:11
este un personaj neadaptat! infantil si suparat pe viata! simt doar mila ptr el!
|
yaya
5 mesaje
Oras: Oradea
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 15:17
Mie imi place Mircea Badea pentru ca are curaj sa spuna lucrurilor pe nume.
Daca vorbeste despre Voiculescu sau nu, este treaba lui. Oricum, nu oricine are tupeu sa spuna ceea ce zice Mircea. Bravo lui!
|
Fosta membra 9am.ro
394 mesaje
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 16:55
mariusr dar tu ai ceva cu ardelenii?
|
suteudaniel8
299 mesaje
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 18:28
De la: mariusr78, la data 2008-11-02 14:09:53deja repedati asta ca o placa strica "cardul lui tata felix..."
asa sunt romanii, baga unu o dupa si toti sar cu botul in rahat.
Pentru desteptul care spune ca ar trebui sa demisioneze, da corect ca sa-ti faca tie pe plac, mai bine demisioneaza tu si dupa aia poti cere altuia lucrul asta.
Sau pt domnul care impreuna cu alti multi ardeleni il considera un mitocan..nici nu ma mai obosesc sa-i raspund. A spus el tot "eu cu mai multi ardeleni..."
Nu toti is asa cum crezi tu ca is asa... nu pune etichetele ca aia is asa si asa ca nu rezolvi nimica prin faptul ca ai prejudecati... ce greu e.
Shaggy
|
oanaarion
45 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 14:55
si nui e mai bine sa nu se bage unde i se pare ca e prea fierbinte sau unde nu e sigur? in toate scolile de jurnalism se spune ca o informatie trebuie verifacata din trei surse. macar el are bunul simt sa nu se bage prea in amanunt daca nu are siguranta. asa ca mai bine ascultam ce spune si facem ca el... unde nu suntem siguri ori batem campii ori nu ne bagam. altii se tin numai de comentarii anapoda si se mai dau si mari analisti in ale politicii...
|
roxy_zaharie
1 mesaj
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 14:13
cum poate sa iti placa mircea badea la figurat? acuma la propriu vorbind?
|
bocksincofschi
6 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 14:37
:  "TRAIM IN ROMANIA......." pt. cei care se uita la emisiunea lui stiu continuarea  Iar pt. cei contra sau care nu-l agreeaza_ schimbati canalul Miticilor!!!!
|
cora_goicea
4 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 14:54
mie mi se pare super amuzant...daca pierd o emisiune, imi lipseste...imi place vehementa cu care isi sustine ideile, chiar daca nu sunt de acord cu el de fiecare data...ma face sa rid seara dupa o zi de *{"@&% la birou si nici nu cred ca vreau mai mult de la el
cred cu tarie ca daca vrea cineva judecati de valoare, ar trebui sa le caute in carti, nu la tv  cum este catalogata emisiunea lui? PAMFLET! pentru ce trebuie sa am reactii furibunde, cind omul ala face caterinca de tot si de toate, avind bunul simt sa nu muste mina patronului?!
deci DA, imi place Mircea Badea, imi plac emisiunile lui si le urmaresc...ador cind se ia de dive celulitoase si cu IQ subunitar, imi place ca puncteaza cele mai penibile momente ale zilei si imi place ca-si recunoaste limitele...foarte tare!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 16:26
Cand ajung in Romania nu pierd nicio emisiune cu el!
Un jurnalist foarte bun!
|
nicoleta_maniu
2 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 16:40
Nu te mai lua de ardeleni .
Esti OK sper sa te mai vedem mult timp de acum incolo.
Multumesc pentru clipele placute pe care le petrec alaturi de programul tau.
|
aquarius
2 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 18:17
|
pdaniela2003
2 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 20:53
 E un tip inteligent si cu simtul umorului dezvoltat
|
vladtepessecXXI_
20 mesaje
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 12:58
da,da,ce-i cu voi ? el impartaseste idealurile postului ANTENA 1,2,3, care este postul in exclusivitate al PSD-ului !!!!! de la inceput mie mi-a fost antipatic,si....nu-l vad deloc destept! si pe deasupra trebuie ca om, sa fi statornic si consecvent in crezul si idealurile tale.................
VLADTEPESSECXXI
|
miti
5 mesaje
Oras: Fagaras
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 14:28
Omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivil, in emisiunea potrivita... A incercat emisiuni la care n-a avut suces (nu a fost lasat liber la pro tv, aia ii impuneau ce sa faca)... Cei cu ocheari de cal il vad slugoi, etc. Ceilalti il vad ca pe un om care citeste ziare si isi da cu parerea intr-un fel umoristico-realist despre subiecte. Macar nu ne imbata cu "succesuri" usoare si pare un om destul de instruit. Nu l-am auzit sa faca dezacorduri si cred ca cel putin la limba romana si-a facut temele cind era mic. Mie imi place Mircea Badea.
|
|
|