back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mircea badea ....

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 15:46

......un frustrat.... nu merita sa te uiti...

suteudaniel8

299 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 18:36

Sbucur citesc presa si ma implic in ceva folositor nu abureli de sadoveanu sau de slavici ca tine. Ce sai faci is incult... un adolescent mucos care nu are nicio treaba cu viatza. Dar un mucos ca mine aduce ceva argumente si explica ceea ce spune... dar un om de cultura si citit ca tine aduce remarci dar nu si demonstreaza practic. Iti spui opinia si gata... fara sa expui ceva concret.

Auzi domnule citit... tu pe cine sustii din cei de care se leaga Badea? De Base ca vad ca la el te-ai referit... Daca ai fi om de rand, persoana simpla. neutra ti-ar placea ca prezinta problemele tzarii dar te deranjeaza ca spune ce minusuri is in tara legandu-se de cei care au datoria sa schimbe situatia si nu o fac.

Te astept cu mesaje postate cu rost si cu argumente care sa iti justifici nu sa iti postezi antpatia fata de acest "derbedeu".

P.S.: Nu sunt imporiva lui Baselu' ci sunt impotriva tuturor politicienilor care nu fac nimic.

Shaggy
Fosta membra 9am.ro

394 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 18:38

dar sa fie asa tolomace si sa ni le impinga in fata ca promotori ai unei generatii, iar o sala intreaga de TINERI PD-L-isti sa aplaude exact ca pe vremea congreselor lui Ceausescu... nu toti putem inghiti asta

miti scena asta imi aminteste si de ziua in care a fost investita doamna daniela popa presedinte al partidului conservator ;) domnisoara elena basescu macar trimite un exemplu bun generatiilor, terminand facultatea si mergand la scoli de vara, ca merge sie a incluburi, pey ce ea nu e om sa se bucure de viatza? nu am inteles. si gresesti drastic daca crezi ca angajatilor de la antena 3 li se permite sa vorbeasca liber:)))))))))))))))))) tu nu ai auzit de incidentul cand voiculescu a mustruluit-o pe o crainica fiindca il punea pe basescu intr-o lumina buna (zambea prea mult sau avea un ton simpatic sau ceva de genul asta) si evenimente de genul asta au mereu loc la antene sunt genul ala de intamplari de care toata lumea le stie dar despre care nimeni nu vorbete ;)

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 18:39

scuzati-mi greselile de scriere dar m-am grabit

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 19:27

Mai, Daniele Suteu,
Zici ca esti impotriva politicienilor ... Asa, si ? Ce crezi tu ca ar trebui sa facem ? Si eu si multa lume crede ca politicienii astia sunt niste nemernici, hoti si prosti, mincinosi si prefacuti ....
Asa este de cand lumea ... asa sunt oamenii, asa este lumea politica in mai toate tarile ...
Problema noastra este sa alegem pe acel politician care credem ca ne reprezinta interesele, altfel spus care se va tine de cat mai multe din promisiunile facute in campania electorala. Pana acum, Basescu a facut asta. Cota unica a fost introdusa de indata ce au luat puterea. A desemnat un prim-ministru conform promisiunilor electorale chiar daca a fost nevoit sa apeleze la "solutia imorala" S-a tinut de cuvant si l-a pus premier pe seful PNL. Crezi ca nu putea sa puna un premier de la PSD ? Crezi ca n-ar fi putut sa lipeasca PSD cu PD si sa se puna pe furat cu banditii aia profesionisti de la PSD. In mod cert n-am fi mai intrat in UE cu PSD in guvern. Guvernul PSD era perceput la Bruxelles ca fiind extrem de corupt. Imaginati-va ce crestere economica am fi avut cu PSD. Poate nu stiti ce inseamna cota unica de impozitare pentru atragerea capitalului strain. Faceti comparatia cu sumele investite in Romania inainte si dupa venirea la putere a lui Basescu.
Copile, ca mai faci greseli gramaticale, ca mai mananci cate o cratima mai treaca-mearga, i se poate intampla oricui, dar ca nu vrei sa vezi toate astea si iei de bune vrajelile frumos ambalate ale unui derbedeu ca Mircea Badea e .... jale. Ce-ar fi sa gandesti cu capul tau ?
Hai, sa fi sanatos !

Nu stiu cine a zis ca Badea injura la Basescu si si-a gasit o televiziune la care poate sa faca asta ...
Eu cred ca e exact invers: intai si-a gasit o televiziune care sa-l scoata din anonimatul in care se balacea cu dezinvoltura si, mai apoi a inceput sa-l injure pe Basescu. Eu stiu cam cum se face o angajare ... ti se spune din capul locului ce se asteapta de la tine si cat ti se plateste pentru asta.
Oricum, la Antenele lui Voiculescu a vazut cineva "opinii libere dictate de deontologia profesionala". De ce se considera cu mare usurinta ca alte televiziuni care i-l mai si lauda dar i-l si injura pe Basescu, sunt pro-Basescu ?
Obiectivi nu sunt ? Nu se poate vedea decat in alb si negru ?
De ce credeti ca s-al aliat PSD cu un partid de 1%. Ca sa castige rahatul ala de procent ? Dupa ce PC i-a tradat dupa alegerile trecute ?
Pentru ca Voiculescu aplica principiul "calomniaza, calomniaza ca tot ramane ceva !" si se spera ca vor scadea procentele lui Basescu si ale PD-l. De ce ?
Pentru ca astia n-au dat-o la pace cu hotii de securisti din haita PSD si PC si PNL.
Au si PD-l istii banditii lor, smecherii lor, dar trebuie bani oricui, nu se poate castiga o campanie electorala fara bani ...

Mai vreti argumente ?

Acum nu e momentul !
suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 20:14

De la: andrushk_c86, la data 2008-10-14 10:20:57
De la: suteudaniel8, la data 2008-10-04 12:09:12
De la: gabriela30, la data 2008-10-04 10:25:47Sincera sa fiu mie imi placea foarte mult inainte si il urmaream, acum numai pot sa-l urmaresc pentru ca ma enerveaza foarte tare ,pt ca din pacate se vede ca nu face alceva decat sa atace contracandidatii lui Voiculescu sau a partidului sau. Inainte parca nu era asa.
Nu l-am auzit niciodata ca ar fi avut ceva de comentat de VOICULESCU SAU DE PC. NIMIC.......NICIODATA
Si asta ma enerveaza, pt ca nu e decat un slujitor al lui Voiculescu.
Exact cum fac cei de la Mondenii....BUNA SEARA DOMNULE VOICULESCU......

Ce tare esti... tu ti-ai ataca sefi intodeauna cand gresesc? Ti-ai pierde jobul destul de des sa faci asta. Si unde scrie sa vb de toti incusiv de Voiculescu...? Fi seriosa... voiculescu nu are nicio sansa, asa ca ce sa atace contracanditatii?

Pai asta denota faptul ca este un pupincurist. degeaba face pe nemultumitu daca nu are curaj sa zica lucrurilor pe nume intru totul.

Tu io cred ca si seful tau la firma o facut ilegalitati... nu are ceva documente la zi, o mai facut una alta ce nu trebuiau facute - chichitze mici de care si tu stii de ele (in mica masura dar si angajatii stiu de chichitze).

Atunci sa vi sa impui ca un om sa isi dea de gol seful cand si tu i merge la fisc sau la astia din ministere care au rolul de a monitoriza bunul mers in firme cand si tu o sa mergi unde trebuie si sa spui ca patronul de la firma ta nu o respectat cerinte impuse.

(Sa zicem ca tu de ce l-ai da de gol... atunci de ce lar da alti de gol pe patronul la care lucra) Si prin chichitze inseamna o gramada de chestii care trebuiesc respectate.

Shaggy
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 10:09

E puþin misogin..., dar pentru cã trãim în România...

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 22:32

De la: dracusor, la data 2008-10-14 18:38:29 dar sa fie asa tolomace si sa ni le impinga in fata ca promotori ai unei generatii, iar o sala intreaga de TINERI PD-L-isti sa aplaude exact ca pe vremea congreselor lui Ceausescu... nu toti putem inghiti asta

miti scena asta imi aminteste si de ziua in care a fost investita doamna daniela popa presedinte al partidului conservator ;) domnisoara elena basescu macar trimite un exemplu bun generatiilor, terminand facultatea si mergand la scoli de vara, ca merge sie a incluburi, pey ce ea nu e om sa se bucure de viatza? nu am inteles. si gresesti drastic daca crezi ca angajatilor de la antena 3 li se permite sa vorbeasca liber:)))))))))))))))))) tu nu ai auzit de incidentul cand voiculescu a mustruluit-o pe o crainica fiindca il punea pe basescu intr-o lumina buna (zambea prea mult sau avea un ton simpatic sau ceva de genul asta) si evenimente de genul asta au mereu loc la antene sunt genul ala de intamplari de care toata lumea le stie dar despre care nimeni nu vorbete ;)

Bine zici... ai spus ceva real. Is anti voiculescu si anti aia de la realitatea... anti toti care urmaresc interese si anume sa favorizeze sa ridice in slavi pe unul sau altul.

Voiculescu e politician cu experienta... PC astazi a avut o intalnire unde s-au dezbatut diferite teme... Tariceanu' astazi a propus un proiect de lege care are rolul de a... PSD si PDL sunt partidele cele mai bine reprezentate in parlamentul care ne reprezinta si care totusi nu face nimic.

Magari de mass-media care in loc sa arate fiecare ce a facut (bine sau rau)... il ridica in slavi pe unul sau pe altul in timp ce il ataca pe contracandidatul celui ridicat in slavi.

Shaggy
gabriela_dutu

16 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 22:56

De la: suteudaniel8, la data 2008-10-07 16:36:05
De la: dracusor, la data 2008-10-05 12:38:37caradis vezi ca si basescu nu comenteaza de el insusi si pd-l dar are tupeul sa comenteze de interlopi si grupurile de interese din alte partide

Bine... Basescu putea sa faca multe in calitate de presdinte dar nu a facut.

Badea ce putea sa faca si nu a facut? Trebuia sa nu ne zica ce se intampla si ceea ce ii real (putin cunoscut de populatie)? Cred ca a facut mult esi cu ajutorul lui am aflat multe lucruri. S-o legat de fatarai care isi pierd toata vremea pe hi5 si sio batut joc de ei. Aia care stau pe hi5 fac ceva bun sau mai degraba pierd timpul in loc sa faca ceva util societatii freaca menta. Ce era sa faca sa taca si sa nu se ia de ei mai ales ca a avut de ce sa se lege. La fel si cu ceilalti... politicieni care nu fac nimic. Ia ziceti de cine sa legat badea fara nici un rost?

Cam de putini oameni apoi isi cerea scuze cand gresea. Anti hi5 si pierzatorilor de timp

gabriela_dutu

16 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 22:59

pt sbucur
eu zic,ca ai neuroni cate degete are MB la picioare.si cu siguranta esti un sugator de bani publici

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 23:23

Sbucur... ai zis bine ce ai zis. Is marshavi la mijloc si nu poti face mai nimic.

Da sti cei interesant? Ca la noi la Cluj situatia locala se poate compara cu cea nationala. Primarul - presedintele (sau premierul) iar consilieri locali - parlamentarii.

Pentru consilieri de la Cluj si impotriva lui Boc nu am ce comenta pentru ca orasul Cluj-Napoca de cand e Boc primar (noii consilieri isi fac datoria iar cei vechi inlocuiti la fel si cu Funar) lucrurile stau foarte bine. Nu sunt cazuri de coruptie si de mita dar daca sunt, sunt la un nivel scazut iar proiectele bune primesc aprobare astfel ca orasul se dezvolta iar lucrurile incep sa prinda contur si sa fie okay.

De ce si la nivel national nu poate fi asa? Am fi o tara frumoasa... in primul rand avem potential dar nefolosit, fiind o tzara in curs de dezvoltare putem sa crestem si sa devenim o putere... Putem multe si daca tema-i legata de Badea asta ne mai transmite si el si se ia de acei oameni care nu fac... poate are candidati la critica dar se cam ia si de oameni de care nime nu o auzit.

Noi ca cetatzeni am putea face o gramada dar in grup nu individual, iar romanul fiind invatzat comod si pasiv nu prea va face mare branza.

Shaggy
Fosta membra 9am.ro

69 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 08:22

SCLAV

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 09:21

Badea?????? :sml-love0038=== Lui;; FELIX!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 09:22

;;;;;;;;LUI;; FELIX;;;; ''' SERVICIU, BINE PLATIT!!

blondu_162001

4 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 10:28

Si mie imi Placea destul de mult inainte dar .... el este ff diferit in realitate .. sobru fara glume cu o privire rece . Stiu pt ca il vad aproape zilnic si mie personal nu prea imi place .. Si oricum e un pic sclavu lui Felix ..

liliana_soponariu

1 mesaj
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 20:35

Subscriu. Ce mai jurnalist! Dar e adevarat ca nu mai poate fi vorba de verticalitate in aceste timpuri; marea majoritate a jurnalistilor lucreaza sau participa ocazional in emisiuni la tot felul de televiziuni/trusturi media care sunt in posesia unor oameni pe care ar fi trebuit sa ii vedem de mult dupa gratii, la cate magarii au facut.......Trebuie sa traiasca si ei, jurnalistii.......

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 08:15

Am observat ca daca injur pe cineva se basica si da replici peste replici, se inabusa de indignare, tine conferinte despre buna-crestere si alte balaureli. Daca vin cu argumente in sprijinul unei idei toti cei care se multumesc sa faca afirmatii cu carcter general daor asa ca sa zica ceva, tac. Ori trec la injuraturi prostesti ori tac. Neavand contra-argumente tac.
Cand il vad in compannia lui Ciutacu, Gadea, Cristou, Stan, Vranceanu Firea ... ma conving si mai mult ca Badea e un neica-nimeni, o lepra de presa. Sunt atat de multe ca ....
Spuneti-mi pe cineva convingator care lucreaza la trusturile lui Voiculescu !

Acum nu e momentul !
popaleon

1 mesaj
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 10:38

Super ca om. Mai da si el cu nuca in perete dar e chiar ok emisiunea te binedispune

florica_coras

1 mesaj
Oras: Oradea

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 10:52

Are un umor ,,sanatos" ......mie imi place foarte mult ! BRAVO MIRCEA ! Iti doresc sa-ti dea D-zeu putere si......intelepciune incat sa nu cobori stacheta niciodata !

lidiarickyjoly

2 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 11:31

vezi cu limba romana cum stai intai dracusorule nu prea le ai,ca sa fii in masura sa comentezi

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 11:40

Da ,asa suntem noi...pentru un pic mai bine,am fi in stare sa facem ori ce...nu asa accepta pt nimic,sa lucrez la acel trust de presa...mi-a vinde conationalii...!!!..oare numai banii multii si fff multi conteaza in viata romanului..!!!???... ... .... ...

gombaralexandru1949

4 mesaje
Oras: Sighisoara

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 12:13

BADEA este un executant fidel al patronului sau, la fel ca toti de la antena 1,2,3 .Euroii vorbesc asa ca factot ce li se spune de sefi.Uitati-va la OBSERVATOR la ora19 nu exista seara sa nu zica de PC si de Voiculescu asta-i slugarnicie curata,la fel fac CIUTACU,GADEA,STAN si foarte multi care ptr.cativa euro au facut pact si cu dracu daca ar putea ar f... si pe mama lor.Rusine lor si vor sa dea lectii de moralitate .PACATca asa zisii gazetari sunt minjiti pana in gat si au devenit niste IUDA

alex
gabitza57

1 mesaj

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 12:16

Personal, cred ca e un bou aservit lui Felix!!!!!!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 12:38

un jurnalist adevarat spune adevarul-asta face mirciulica,spune adevarul numai pt.cei ce vor sa-l asculte.Daca l-ai fi urmarit atent ai fi aflat ca el a afirmat ca nu este si nici nu vrea sa fie declarat jurnalist deontolog ca toti deontologii din presa scrisa sau audio-vizuala care au pe cineva de laudat sau de pupat.De dictat nu-i dicteaza nimeni cum sa-si faca emisiunea deoarece in secunda urmatoare si-ar da demisia.Tot el a afirmat ca atata timp cat va lucra la trustul intact[al lui felix securistul]condus de camelia voiculescu fetita lui tata care n-a facut nimic in viata ei pt.ca nu stie sa faca nimic,el mircea badea nu va face nici un comentariu nici pozitiv nici negativ despre P.C. SAU DESPRE FAMILIA LUI FELIX MOTANUL.Despre cardul lui tata felix 2.500lei ti se pare un salariu exagerat?Nu a spus niciodata ca este sarac,a afirmat intotdeauna ca nu este bogat,locuieste cu parintii si bunica in titan intr-un ap.de trei camere.Despre restul comentariului tau nu pot spune decat ca este incoerent,penibil si rautacios si mai ai multe de invatat[gramatica in principal,istorie in al doilea rand si politica in al treilea rand].In incheiere iti recomand sa-ti termini cu brio studiile si sa iei aminte la ce vor sa te invete cei mai in varsta ca tine,deoarece nu sunt toti sclerozati,imbecili sau fosti securisti sau fosti activisti P.C.R.Iti doresc tot binele din lume si SA TRAITI BINE,DOMNULE HA,HA,HA!

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 12:53

vezi cu limba romana cum stai intai dracusorule nu prea le ai,ca sa fii in masura sa comentezi
Raporteaza abuz de limbaj

"vezi cu limba romana cum stai intai dracusorule nu prea le ai"???? vezi ca expresia asta nu prea face sens lipseste o parte de vorbire sau un semn de punctuatie, asta ca sa ma leg si eu de scrisul tau;)

popocatepetu

2 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 13:01

un lingau stupid fara bun simt si slugoipentru cine il plateste. Bine inteles ca respectul de sinesi simtul onoarei sint pentru acest mercenar si lingator de......notiuni periimate .

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 14:08

Asta este pentru Dracusor 04 Oct 2008:

Plecand de la introducerea folosita in comentariul dumitale "asta inseamna sa fii jurnalist adevarat sa spui adevarul...", mi-a venit urmatorul rationament: un jurnalist este un martor la o anumita stare de fapt; imi pun intrebarea daca ai dreptate. Ce rost o avea formularea "Jur sa spun adevarul si sa nu ascund nimic din ceea ce stiu". Probabil ca nu este de ajuns sa spui adevarul, mai este necesar si sa nu omiti voluntar. Asa si cu Mirciulica. Dar, nu cumva, i se da putin prea mare importanta? El este jurnalist? El simuleaza analiza. Nu presteaza jurnalism.

Si Iliescu era un baiat istet, pacat de amandoi ca si-au ales gresit taberele.

cristina_lia2005

9 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 14:15

Mi-e imi place tare,tare mult omul ,este f ingenios si le spune ...pe fata

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 14:33

De la: cristina_lia2005, la data 2008-10-18 14:15:49 Mi-e imi place tare,tare mult omul ,este f ingenios si le spune ...pe fata

Da clar

Shaggy
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 14:42

Ma bucur sa constat ca au aparut, in sfarsit, si din cei care imi impartasesc ideea ca Badea este un dobitoc de presa.
La un moment dat eram chiar singurul intr-un noian de admiratoare a dobitocului ...

Acum nu e momentul !
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Mircea Badea ....
Mergi la: