back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mircea badea ....

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

deea_ffs

10 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 15:10

Este un adevarat ....pacat ca nu sunt mai multi ca el...majoritatea oamenilor de azi nici macar sa se enerveze nu mai protesteze in legatura cu guvernarea.cu viata de zi cu zi ....niste delasatori si niste oameni fara cultura ...fara visuri si speranta ...mircea macar se agita ...din pacate fara rost ...viata in Romania va continua sa fie la fel ... ar trebuie 24 din 24 pus pe absolut toate canalele DESTAPTA-TE ROMANE !!!!!!!!!!!!!!!! dar slabe sperante si atunci .............tine-o tot asa Mircea .........fa un club fa o adunare ceva unde oameni pot sa ti se alature ..cei care inca mai au suflet in ei .........O NOUA LEGIUNE A DREPTATI

“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 15:18

;;;;;;;;; ESTE UN ;;ADEVARATT;;; LINGAU;;;

dobadriana

5 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 15:21

tine cu sau pe ala sau pe celalalt,mie imi place de pe vremea cand lucra cu teo la antena,de fapt imi plac amandoi,au aproximativ acelasi stil doar emisiunile sunt diferite.

sllalu

32 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 15:46

De la: sbucur, la data 2008-10-18 14:42:57Ma bucur sa constat ca au aparut, in sfarsit, si din cei care imi impartasesc ideea ca Badea este un dobitoc de presa.
La un moment dat eram chiar singurul intr-un noian de admiratoare a dobitocului ...

din pacate sunt de acord cu dnul sbucur. in legatuar cu mircica, emisiunea lui are umor, un umor pt mase, un umor care sa atinga ratingul dorit la emisiunea lui...dar pentru o persoana care la 35 ani nu are o iubita, sa nu zic sotie, si p deasupra mai sta si cu mamica sa, e prea arogant si are o gura prea mare

merhals

2 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 15:47

Si eu il admir, cu toate ca este un misogin.Il admir pentru curaj, inteligenta si oratorie...si pentru multe alte calitati
Nu este un" slugau" al lui Voiculescu...isi face emisiunea pe Antena, pentru ca, numai acolo isi poate exprima opiniile. Nu mi-a fost niciodata simpatic Voiculescu, dar dat fiind faptul ca, in media lui lucreaza oameni precum Stan, Gadea, Ciutacu , Badea si multi alttii, fara afi nevoiti sa fie slugarnici, demonstreaza ca, e un om politic abil si foarte inteligent. Dar despre viata personala a lui Badea...unde locuieste, cum si-o traieste ...e numai problema lui.

liviaa_13

4 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 15:53

ca bine zici.....

arsenic

6 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 16:22

ai perfecta dreptate
si pe mine ma enerveaza la culme
un papagal

dan_marcel66

3 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 16:54

Este o persoana care doreste cu tot dinadinsul sa para altceva decat este in realitate.
Emisiuni de slaba factura,pentru spalarea creierelor celor multi.
Show si bani sa iasa ,adica paine si circ,o sluga credincioasa platita cum se cuvine.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 18:50

LA FEL CA SI DUMNEAVOASTRA

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 18:50

De la: dobadriana, la data 2008-10-18 15:21:36tine cu sau pe ala sau pe celalalt,mie imi place de pe vremea cand lucra cu teo la antena,de fapt imi plac amandoi,au aproximativ acelasi stil doar emisiunile sunt diferite.

suteudaniel8

299 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 19:38

Adevarul e clar... va critica favoritii iar voi sunteti orbiti de faptul ca spune adevarul despre fanii vostri si ca nu il spune de asemenea despre voiculescu. De ce va deranjeaza Badea? Cu ce va deranjeaza badea ca nu so legat de nici unul din voi?

Shaggy
migerbera

23 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 19:46

Dragule...imi face mie impresia ,ori o mare doza de invidie te roade... "golan de presa" nu e o expresie un pic "a la Mircea Badea"??
Tipul e super destept, citit si informat in multe domenii iar comentariile sale sunt de bun simt ,actuale si de obicei atractive .
Auzim de multe ori o afirmatie de genul: mie imi place ciorba de burta"! ei, da! probabil 90% dintre noi pot spune acelasi lucru, dar, daca mie nu-mi place ciorba de burta nu inseamna ca ceilalti sunt "defecti".Asa ca, iata-ma si pe mine inscrisa in clubul celor care-l apreciaza si-l plac pe Mircea Badea , chiar daca uneori nu sunt de acord cu el. Daca tie nu-ti place Mircea Badea cum nu-mi place mie ciorba de burta, te pot intelege, dar sa vii cu ineptiile pe care le scrii aici...e cel putin invidie!

mi
migerbera

23 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 19:50

De la: migerbera, la data 2008-10-18 19:46:13Dragule...imi face mie impresia ,ori o mare doza de invidie te roade... "golan de presa" nu e o expresie un pic "a la Mircea Badea"??
Tipul e super destept, citit si informat in multe domenii iar comentariile sale sunt de bun simt ,actuale si de obicei atractive .
Auzim de multe ori o afirmatie de genul: mie imi place ciorba de burta"! ei, da! probabil 90% dintre noi pot spune acelasi lucru, dar, daca mie nu-mi place ciorba de burta nu inseamna ca ceilalti sunt "defecti".Asa ca, iata-ma si pe mine inscrisa in clubul celor care-l apreciaza si-l plac pe Mircea Badea , chiar daca uneori nu sunt de acord cu el. Daca tie nu-ti place Mircea Badea cum nu-mi place mie ciorba de burta, te pot intelege, dar sa vii cu ineptiile pe care le scrii aici...e cel putin invidie!

Lui "sbucu"r i-am adresat mesajul

mi
abi_dinu

3 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 20:25

mai bogdane draga ca face analiza a vietii sociale ale tarii asteia de rahat e ok (ma refer la prietenul tau badea)numai ca vezi tu nu e deloc corect ca face propaganda patronului !!! cu totii stim ca a fost turnator(felix) ai sa fim seriosi ca doar nu suntem asa naivi sa credem ca nu ii face pe plac motanului..........si credema ca e bine platit pt asta.............gindestete la ce am scris aici si ai sa vezi ca am dreptate.............asa ca ramine de discutat cat e de pragmatic acest mr badea si sincer nu stiu de ce esti tu asa de fascinat de el!!! mie unul mi se pare simpatic nu am ce sa zic..... dar si unul care isi multumeste patronul intelegi ce vreau sa spun mai bogdanele draga!!!

abi_dinu

3 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 20:30

pt cristina..................soro draga daca vrei poti sa il iei si de barbat da vezi tu ca in acelasi timp trebuie sa acepti si faptul ca face loby pt motanul felix ok????

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 20:39

;;;;;;;;;ESTE ;;SUPER, INGENIOS;; DE ;LINGACIOS;; ACEST; MIRCIOS, ;LA ;;FELIX;;

abi_dinu

3 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 20:44

florinele draga nu ai nici o treaba cu realitatea.............va prosteste oamenii lui felix motanul in frunte cu P.S D de nici nu va da-ti seama...........traiti intr-o lume plina cu gogosi care mai de care mai umflate................acum realizez de ce ceausescu a putut sa conduca acest popor de rahat 50 de ani..............raspunsul foarte simplu................popor de pupincuristi lingai si comunisti asa o sa raminem in pururea si vecii vecilor amin...............mie scarba de natiunea asta

ionescu_natalia

4 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 21:52

Dak ati urmarit de curand pozitia lui in legatura cu Mihaela Radulescu si campania ei in chiloti rosii, vom vedea cu totii ca nu mai are zile multe in trustul Antenelor...
Oricum, ca s-o citez pe inteleapta mea mama, el merita si in trecut mai mult, si ar merita si acum un post mai bun...

ionescu_natalia

4 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 21:52

Dak ati urmarit de curand pozitia lui in legatura cu Mihaela Radulescu si campania ei in chiloti rosii, vom vedea cu totii ca nu mai are zile multe in trustul Antenelor...
Oricum, ca s-o citez pe inteleapta mea mama, el merita si in trecut mai mult, si ar merita si acum un post mai bun...

Highlander

21 mesaje
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 03:49

Bravo lui ca are un oarece curaj sa mai spuna "anumitor" lucruri pe nume ! Dar am constat cu stupoare ca uneori mai bate si el campii legat de unele subiecte la care nu are adevaratele informatii !
Pace tie privitorule ! :))

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 07:21

: ;;;BADEA;;; ;;;; BADEA;;; ;;;;;SI;;;; IAR;;BADEA;;; ;;;;;;;E ACELASI;;;; DIN TOTDEAUNA;;;

amitzavaduva

1 mesaj
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 08:20

mie imi place foarte mult cum gandeste si il admir pentru ca e realist. e un baiat foarte destestept. felicitari badea!

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 09:48

ionesco, nu scapa voiculescu de cea una din cele mai bune arme ale sale impotriva lui basescu;) cu atat mai mult nu o plateste doar 25 de milioane cum cred alti, cat despre suteudaniel, io ti-am mai zis o-data si iti zicdin nou, nu cu voiculescu si pc-ul e problema, ci cu aliatul lor psd, si ba da ma uit la emisiunea lui badea, sstai linistit ;) numereu dar cat sa-mi fac o idee despre el

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 10:32

unde mortii matii e greseala pustiulica?pune mana pe carte si nu mai face comentarii de prisos boule.intai termina-ti scoala ,intemeiaza-ti o familie,construieste-ti o casa si pe urma mai vorbim idiotule care esti tu idiot si gaozar domnule,SA TRAITI BINE DOMNULE,HA HA HA !

bazukaa_bia

1 mesaj
Oras: Brasov

Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 15:25

Mircea esti cel mai tare,dai inainte si fai praf ,faci o emisiune belea.

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 17:05

De la: migerbera, la data 2008-10-18 19:50:00
De la: migerbera, la data 2008-10-18 19:46:13Dragule...imi face mie impresia ,ori o mare doza de invidie te roade... "golan de presa" nu e o expresie un pic "a la Mircea Badea"??

Lui "sbucu"r i-am adresat mesajul

Bine zis imi place

Shaggy
suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 17:09

De la: Highlander, la data 2008-10-19 03:49:59Bravo lui ca are un oarece curaj sa mai spuna "anumitor" lucruri pe nume ! Dar am constat cu stupoare ca uneori mai bate si el campii legat de unele subiecte la care nu are adevaratele informatii !
Pace tie privitorule ! :))

Salutari de la Cluj privitorule

Shaggy
Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 17:13

nu se spune in principal si dupaia in al doilea rand ;) si se zice cu trei camere ca sa-ti arat si tie cat de stupid e sa te legi de scriul oamenilor pe forum, nu are rost

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 17:17

De la: dracusor, la data 2008-10-19 09:48:48ionesco, nu scapa voiculescu de cea una din cele mai bune arme ale sale impotriva lui basescu;) cu atat mai mult nu o plateste doar 25 de milioane cum cred alti, cat despre suteudaniel, io ti-am mai zis o-data si iti zicdin nou, nu cu voiculescu si pc-ul e problema, ci cu aliatul lor psd, si ba da ma uit la emisiunea lui badea, sstai linistit ;) numereu dar cat sa-mi fac o idee despre el

Se mai ia si de bombonel si de vanghelie sau de geoana... posibil sa fie un act de ascundere a faptului ca nu se ia de PSD prin faptul ca se ia ocazional de PSD-isti... Oricum sunt impotriva tutuor si lui voiculescu si lui PSD si tuturor gauazerilor din politica ce reprezinta un mare minus pentru tara.

Zice si bine si si rau Badea asta... nu's incapatanat sa cred ca zice binele intotdeauna ci is vulnerabil sa imi schimb opinia despre el. Zice si rau dar de cele mai multe ori bine... incep sa vad si alte chesti nu numai alea care le vedeam inainte.

Numai bine si o saptamana faina. Imi place cum gandesti si te inteleg ca dora suntem de o "sama".

Shaggy
gabriela_dutu

16 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 17:27

pt dracusor
in primul rand esti agramat si analfabet si asta spune totul despre tine.cum ar spune mircea:boule care esti tu bou

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Mircea Badea ....
Mergi la: