back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mircea badea ....

Pagini: << 27 28 29 30 31 Sari la pagina:

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 16:06

De la: adycucu_85, la data 2010-06-24 14:16:199am178165 nu am colegi de partid pentru ca nu sunt in niciun partid. Insa sunt un anti-comunist convins. Asa m-am nascut. Iar patronul antenelor este comunist. De aceea nu il suport. Badea e simpatic insa e prost de gura si se da mai inteligent decat este de fapt. Cheers !

Pai ce te faci ? Esti condus de cei mai vasnici comunisti. Nu-ti mai spun de "provenienta" lor, "de formatia" lor pe de o parte si de comparatiile pe care le poti face ca sa realizezi ca suntem condusi de o gasca de activisti securisto-comunisti. Au in cap doar unicul partid si matrapazlacurile prin care sa ne faca" in continuare.
Poate ma insel dar parca pe alt topic spuneai ca esti membru pdl si explicai considerentele pentru care nu l-ai parasi pentru nimic in lume. Poate te confund.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
luter

75 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 14:10

grozava molusca ,jegos personaj .

Raporteaza abuz de limbaj
artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 22:37

De la: dracusor, la data 2008-10-03 13:15:12sclav deal lui felix
= mare dreptate ai !!!!

AMI.
vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 00:07

De la: adycucu_85, la data 2010-06-24 14:16:199am178165 nu am colegi de partid pentru ca nu sunt in niciun partid. Insa sunt un anti-comunist convins. Asa m-am nascut. Iar patronul antenelor este comunist. De aceea nu il suport. Badea e simpatic insa e prost de gura si se da mai inteligent decat este de fapt. Cheers !

Pai, hai sa ne intelegem: baselu' nu e comunist ca si voiculescu? Si daca Badea il critica pe un comunist, cu ce de vina cellalt securist, seful lui Badea? Fa-te si tu un fel de Badea si ataca-i pe comunistii din Opozitie! Dar nu uita un lucru: Opozitia nu e la Putere, sau n-ai aflat inca?
Si sa stii inca un lucru: nu esti deloc mai inteligent ca Badea, ci cu muuult mai jos, "anti-comunistule" de parada [ca si basinescu, alt anticomunist, ca si tine], asta putem sa-ti spunem multi de pe aici, ca ne-am cam lamurit ce ai printre matreata!

"Nihil sine Deo!"

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 17:57

Badea NU e Baselu si in acelasi fel NU e Voiculescu. Este unul dintre cei care spun ceea ce gandesc acolo unde li se permite acest lucru. Nu o face pentru salariul primit sau fiindca nu e capabil sa faca altceva. Nu aveti argumente suficiente pentru a sustine ca e sclavul cuiva. Nu e cumparat si nu e devanzare. Spune ceea ce gandeste el si multi, multi dintre noi, cealalta jumatate ...care apropos s-a cam marit. Ori sa sustii ca suntem cu totii sclavii lui Voiculescu, Patriciu, Vantu sau ce texte standard se mai practica.... Nu suntem. A fost evident acest lucru cu ocazia alegerilor. Avem ca argument, victoria PDL a fost una "la mustatza" si "putzin fortzata" ca sa evitam exagerarea. Invers, spus, pe intelesul tuturor, victoria nu a fost adusa de o majoritate zdrobitoare. Atunci si mai ales acum putem sustine ca oameni ca Badea nu sunt simpli slavi care vorbesc sau actioneaza la comanda. Peste jumatate din locuitorii tarii gandesc ca el. Negand asta este neconstructiv, nu se lucreaza unde trebuie. Nu asa convingi, nu asa confirmi valoarea ta sau infirmi criticile aduce ci la modul concret prin ceea ce esti cu adevarat, prin ceea ce faci si ce rezulta in urma deciziilor asumate. E usor sa anihilezei cele spuse de asa zisii "hulitori"...dar din pacate s-a vazut....Intrebarea care ramane este aceea daca mai au vreo sansa sa-si revina. Ar fi in interesul nostru al tuturor romanilor ca badea si altii sa se insele, sa fie doar niste simpli scalvi vanduti iar tara dimpotriva sa mearga...bine daca se poate. Deaocamdata nu functioneaza NIMIC in baza legii cu s-ar cuveni intr-un stat de drept. Aparatul judiciar ee folosit pe post de circ TV. Cat de prosti ne cred pe toti ?
Selectia noastra pe viitor ar fi simpla dupa o vorba din popor : " decat sa pleci la castig cu un prost, mai bine pleci la pierdere cu un destept !". Prost, adica ala care n-are nici o treaba cu ceea ce a decis sa faca ...sau a fost "numit" sa faca. E paralel cu ceea ce are de facut si face ce stie el dintotdeauna.

All Things Grow With Love
adycucu_85

259 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2010, ora 22:42

Nu sunt membru PD-L, ci ma gandeam sa intru in politica insa nu e de mine. Daca nu urlii cu lupii te mananca. Nu vreau sa ma murdaresc de rahat din aceasta hazna politica, hazna la propriu. Ma voi specializa pe ceva si imi voi iubi meseria. Iar acum dedicatia pentru galateanul de pe "aci" de pe forum. Nu am pretins ca sunt mai inteligent decat Badea si decat nimeni altcineva. De unde deduci tu aceste afirmatii ? AI baut cumva ceva iar cerebelul tau nu mai gandeste limpede ? De unde stii tu ca sunt cu muuuult mai jos decat Badea ? Ma cunosti in realitate ? Bati campii grav de tot "tinerete marcata de PCR". Data viitore pastraza comentariile pentru tine daca nu esti in stare sa fii obiectiv si corect.

PS: Iar vrei sa iti amintesc diferenta de fus orar intre capitala si GL ? Cand la noi e 12 fix la voi e 11:30 pentru ca sunteti in urma nu numai cu ceva timp dar si cu gandirea voastra tampa.

mirciu57

104 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 20:23

adycucu 85 i-ai raspuns la fix lui vasile vali ca-s inapoiati nu-i nici o noutate ei sint la fel de dusi cu pluta dar nu avea ce comparatie sa faca intre tine si badea are si ala pasarici dar e singurul care la facut pe berceanu sa termine o bucata de autostrada

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 17:32

Badea draga felicitari pentru emisiunea de nota 10, "in gura presei", da-le-n gura la ticalosii de la putere, nimiceste-i cu spiritul tau, zdrobeste-i cu elocventa ta!!
Foarte tare, te admiram!!!!

9am159824

6 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 18:31

DOBITOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
INCULT !!!!!!!!!!!!!
INCAPABIL !!!!!!!!!!!!!!
VA AJUTA LA PRABUSIREA ANTENEI FOSTEI SECURITATI !!!!!!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 20:04

De la: 9am159824, la data 2010-07-05 18:31:44DOBITOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
INCULT !!!!!!!!!!!!!
INCAPABIL !!!!!!!!!!!!!!
VA AJUTA LA PRABUSIREA ANTENEI FOSTEI SECURITATI !!!!!!!!!!!!

Explica-ne, de fapt te descrii pe tine? Asa vrei sa-ti gasesti parteneri de socializare?

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 20:08

Fii serios!!
Patronul Antenelor e un capitalist sadea, mai intereseaza-te, iar Badea e cuceritor, e spumant si un sarmant. "Tuna si fulgera" cu foarte mult talent si mai ales cu ORIGINALITATE amice, iar asta originalitatea, E UN LUCRU FOARTE MARE!!!!

9am137182

3 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 00:04

Mie imi place foarte mult. Poate mai exagereaza uneori, dar nimeni nu este perfect.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 00:59

Poate exagereaza, in fond face unl show TV ca sa zicem asa. Insa, privind in retrospectiva, nu s-a prea inselat. A gresit de multe ori ? Realitatea nu l-a contrazis. Dimpotriva am putea spune. Nu s-a inselat prea des. Oricine se poate insela in fond sau oricine isi poate schimba parerea la un moment dat. Avem dreptul la opinii. Sau nu ?

All Things Grow With Love
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 01:46

De la: xzibit_the_one, la data 2008-09-20 12:35:38Personal am o parere foarte buna in legatura cu el. Parerea voastra care este ?

...haios tare...

9am132496

2 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 23:11

Zice -nu mai stiu unde- Cioran, ca viata oamenilor e ca o stare de betie.(citez din memorie) si ca cei mai normali dintre ei sunt beti-morti.Cu cat esti mai "normal"-zicea nihilistu- cu atat esti mai departe de adevar dar mai aproape de viata. Cam asea e M.B .Chestiile celelalte sunt sau minore sau frustari - evident - ale celor ce scriu de M.B. Asa il vad eu,de la Sibiu si de dupa 70 de ani.

9am050104

6 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:01

sclavul lui felix si antenele lui,,,

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 23:22

De la: 9am050104, la data 2010-07-24 14:01:39sclavul lui felix si antenele lui,,,

Vorbesti prostii!!!!!

july

563 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 15:19

Imi place pt ca este spiritual. Nota 10 pt felul in care critica guvernul.

artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 15:51

De la: 9am174497, la data 2010-02-05 16:45:24imi pare rau ca nu l-am urmarit intotdeauna pe MB!!!!
(timpul nu mi-a permis )
un TĀNAR ca MB nu se gaseste usor !!!
uitati-va la tinerii din societate !!!chiar si la cei carora li se spune ca sunt crescuti bine !!
citi dintre ei fac ce face MB?
chiar asa, urmariti-i ochii !
are o privire sanatoasa!
are o minte sanatoasa !!!
este elegant !!!
are oconstructie fizica(un corp) frumos si sanatos !!!
dar cel mai mult imi place ca este curajos !!!!
il apreciez si il respect pentru curajul lui !!!
imi place tot ce spune !!!!
este un om educat !!!
si personal EU CRED ca este un OM BUN !!!!
un OM care are O INIMA MARE !!!
cred foarte mult ca este un OM GENEROS !!!!
dar cel mai mult el este un OM CURAJOS !!!!
ii doresc succes in viata si ii doresc sa fie SANATOS !!!
dar mai ales ii doresc sa fie FERICIT !!
prietena sa Carmen este o femee FOARTE FRUMOASA !!!
vedeti cit este de bogat MB????
la citi prosti sunt in tara asta, cum sa nu fie invidiat ?
iti doresc SUCCES MIRCEA BADEA !!!
esti MINUNAT !!!
dar TE ROOOOG !!!!
AI GRIJA DE TINE !!!!!!!!
N_AI VOIE SA DISPARI !!!
INTELEGI?
AM INCREDERE IN TINE !!!!
eu nu sunt o tīnara pe care ai ametit-o cu rāsul tau !!!cu glasul si urechea ta muzicala !!!!
eu sunt o tānara nacuta mai demult( cam de vre-o 60 ani )
dar te iubesc pentru ca esti ADEVARAT si mai ales ca esti singurul care ma face sa ZĀMBESC !!!!
doamneee >>am cazut in fund ...ce elegant este in maiou la "antena:x:Y;Z...

AMI.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 19:08

De la: artafengshui, la data 2010-07-25 15:51:10
De la: 9am174497, la data 2010-02-05 16:45:24imi pare rau ca nu l-am urmarit intotdeauna pe MB!!!!
(timpul nu mi-a permis )
un TĀNAR ca MB nu se gaseste usor !!!
uitati-va la tinerii din societate !!!chiar si la cei carora li se spune ca sunt crescuti bine !!
citi dintre ei fac ce face MB?
chiar asa, urmariti-i ochii !
are o privire sanatoasa!
are o minte sanatoasa !!!
este elegant !!!
are oconstructie fizica(un corp) frumos si sanatos !!!
dar cel mai mult imi place ca este curajos !!!!
il apreciez si il respect pentru curajul lui !!!
imi place tot ce spune !!!!
este un om educat !!!
si personal EU CRED ca este un OM BUN !!!!
un OM care are O INIMA MARE !!!
cred foarte mult ca este un OM GENEROS !!!!
dar cel mai mult el este un OM CURAJOS !!!!
ii doresc succes in viata si ii doresc sa fie SANATOS !!!
dar mai ales ii doresc sa fie FERICIT !!
prietena sa Carmen este o femee FOARTE FRUMOASA !!!
vedeti cit este de bogat MB????
la citi prosti sunt in tara asta, cum sa nu fie invidiat ?
iti doresc SUCCES MIRCEA BADEA !!!
esti MINUNAT !!!
dar TE ROOOOG !!!!
AI GRIJA DE TINE !!!!!!!!
N_AI VOIE SA DISPARI !!!
INTELEGI?
AM INCREDERE IN TINE !!!!
eu nu sunt o tīnara pe care ai ametit-o cu rāsul tau !!!cu glasul si urechea ta muzicala !!!!
eu sunt o tānara nacuta mai demult( cam de vre-o 60 ani )
dar te iubesc pentru ca esti ADEVARAT si mai ales ca esti singurul care ma face sa ZĀMBESC !!!!
doamneee >>am cazut in fund ...ce elegant este in maiou la "antena:x:Y;Z...

Orice ai zice e sarmant, e spumos si mai ales, E ORIGINAL tu nu esti satula de sabloane in exprimare? O gramada de oameni din jurul nostru si mai ales din media te innebunesc cu sabloanele, Mircea Badea e autentic si e un om cu un talent real.

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 August 2010, ora 16:42

Fosta membra 9am.ro

875 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 08:59

De la: 9am050104, la data 2010-07-24 14:01:39sclavul lui felix si antenele lui,,,

Mircea Badea "e sclavul lui Voiculescu!" Daca ai lucra le Antenele lui Voiculescu, l-ai critica? O fi sclavul lui dar noi ai cui sclavi suntem? Daca nu am fi ai puterii de ce s-ar mai scrie pe atatea topicuri despre nazdravaniile lui Basescu si a camarilei lui (guvern, justitie, Curtea Constitutionala, Toate Serviciile secrete)? Ce e rau azi la emisiunea lui Badea e ca se repeta, ca a cam terminat de spus ce avea de spus!

Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
cosmar

4 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 09:15

Alt potential pierdut de ingamfarea ajunsului pe creste ( ca sa nu cad in cealalta parte- mai jegoasa- sa te lasi cumparat...). Pacat de el.

9am137182

3 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 17:38

tury65z

30 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 15:17

cel mai tare!!! BRAVO MIRCEA!!!

Fosta membra 9am.ro

875 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2011, ora 19:20

De la: tury65z, la data 2011-03-15 15:17:06cel mai tare!!! BRAVO MIRCEA!!!

Bravo Mircea! Esti singur in hatisul acestor liane! Ce e rau, e doar faptul ca ai cateva stereotipii care deranjeaza tocmai cand asteptam sa mai dezbati un subiect! E normal sa se supere lumea, dar care lume se supara?

Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 5 Ianuarie 2012, ora 16:31

Surprins de paparazzi cumparand iubiteli o janta de 1000 de euro !!
Halal exemplu de ... urmat !!
Ce imi place la el e ca tot timpul radea... pardon, facea misto de fitosi !!

...ptiu !! era sa de-atata ras ...

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2012, ora 21:32

De la: revenitu, la data 2012-01-05 16:31:57Surprins de paparazzi cumparand iubiteli o janta de 1000 de euro !!
Halal exemplu de ... urmat !!
Ce imi place la el e ca tot timpul radea... pardon, facea misto de fitosi !!

...ptiu !! era sa de-atata ras ...

Crezi ca a vrut cu adevarat sa-i cumpere? Daca stia ce il paste fii sigur ca ocolea subiectul! Dar pentru ca e un fel de exceptie care intareste regula, admit gestul lui! Si apoi de cate ori nu renuntam la convingeri in favoarea partenerului? Si eu as rade pentru ca stiu ca face bine dar pentru ca nu am aflat si unde, sunt prudenta! Un pic tot
Ori ce subiect 'despica' inca e bun de ascultat. Eu urmaresc emisiunea lui in reluare a doua zi. La acea ora il ascult pe alt nabadaios la B1: 'Lumea lui Banciu'! (Nu sunt sigura ca il cheama asa!).

Nefericirea este o avertizare de a merge mai departe, nu de a sta jos; marile evenimente sentimentale sunt intotdeauna esecuri. Dorina
Pagini: << 27 28 29 30 31 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Mircea Badea ....
Mergi la: