back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Raduleasca vs. badea

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:

Unkle

50 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 16:47

Voi cu cine tineti? Mie mi se pare ca se face prea mare tam-tam pt o prostie

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 09:39

Pai mi se pare mie sau chiar tu faci mare tam-tam cand ne intrebi cu cine tinem?

valisavram

10 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 11:58

Intotdeauna mi-a placut Mihaela Radulescu, o stimam si admiram mult pentru campaniile sale de strangere de fonduri pt copii nevoiasi, dar parca dupa tot ceea ce s-a intamplat la antena 2 si cu Mircea Badea am descoperit o alta femeie, o femeie care e lacoma dupa idiolizare, o femeie care se crede perfecta.Sunt cam dezamagita.A uitat de unde a plecat .......ca multi altii

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 12:16

Trece printr-o perioada grea si probabil ca e cam dezorientata.Campania ei contra fumatului pozind aproape goala nu e reprezentativa ptr statutul ei de mama si sotie ,acuma in divort si vrind nevrind suporta consecintele.Nu mi se pare ca lupta contra fumatului mi se pare ca-si face reclama deci aici sint de partea lui Badea.Radulescu e o femeie cu multiple calitati dar nu e perfecta si face prea multa mahala daca cineva indrazneste sa fie contra ei.

Fosta membra 9am.ro

69 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 13:03

Cu raduleasca tin

Fosta membra 9am.ro

69 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 13:04

O admir foarte mult pe Raduleasca

egabitza

6 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 20:50

:)) ai gasit ce sa admiri! cu asemenea modele e clar ce femei avem in jurul nostru!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 22:35

Colegii sunt rai si invidiosi! Iar;; Mircea Badea, ar trebui sa taca, pt .ca ,in el zace, multa prostie, cand ;comenteaza, stirile::!!! Rade; ciob de oala sparta;;!! ;;Raduleasca, n-a pozat ;niciodata, asa;! Pozele, sunt ;trucate;;!! ! Ea si-a castigat ;;locul acolo in ;;televiziune; muncind!! Pe cineva ;deranjeaza; succesul ei; de aceea s-au gandit s-o faca de ;ras;! Eu i-as da in ;judecata;! Nu se fac ,asemenea ;marsavii;! dar,,,, traim in Romanial Tara tuturor posibilitatilor!!!!!!! Unde este'posibil ;orice;!! Asta e parerea mea ;personala;!! Nu doresc , ;sa mi se comenteze ;;parerea;!! Cum nici eu nu ;;comentez;;parerea;;nimanui;!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 06:17

apropos.termenul corect este idolatrizare si nu idolizare.....acestia sunt oamenii care comenteaza ce fac sau nu altii??.....macar mihaela e ingamfata si nu inculta!...

egabitza

6 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 22:34

Ce i-a facut Badea mah handicapatilor? Emisiunea lui oricum are tenta satirica.. ce vroiati, s-o ridice in slavi ca sustine campania antifumat in chiloti? Chiar e de ras! De-aia si-a permis si Zoso ala sa puna poza la el pe blog.. O femeie care incerca sa se remarce cu orice pret.. se facu ea si evreica ..cica din "dragoste" ..d-aia si divorteaza acu' (a cata oara?)..

Pentru astia ca marygeo2006: "good point!" .. ca sa citez pe unu tot la fel de grozav ca Raduleasca

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 08:52

De la: egabitza, la data 2008-09-18 22:34:47Ce i-a facut Badea mah handicapatilor? Emisiunea lui oricum are tenta satirica.. ce vroiati, s-o ridice in slavi ca sustine campania antifumat in chiloti? Chiar e de ras! De-aia si-a permis si Zoso ala sa puna poza la el pe blog.. O femeie care incerca sa se remarce cu orice pret.. se facu ea si evreica ..cica din "dragoste" ..d-aia si divorteaza acu' (a cata oara?)..

Pentru astia ca marygeo2006: "good point!" .. ca sa citez pe unu tot la fel de grozav ca Raduleasca
;;;;;;;;;;;; ;;;;;;IGNOR!!!!!!!!!! ;;;;; INTELIJENTULE;;;;; ;;;;;;;;;;EXIT;;;;;;;;;;

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 08:53

De la: marygeo2006, la data 2008-09-17 22:35:16 Colegii sunt rai si invidiosi! Iar;; Mircea Badea, ar trebui sa taca, pt .ca ,in el zace, multa prostie, cand ;comenteaza, stirile::!!! Rade; ciob de oala sparta;;!! ;;Raduleasca, n-a pozat ;niciodata, asa;! Pozele, sunt ;trucate;;!! ! Ea si-a castigat ;;locul acolo in ;;televiziune; muncind!! Pe cineva ;deranjeaza; succesul ei; de aceea s-au gandit s-o faca de ;ras;! Eu i-as da in ;judecata;! Nu se fac ,asemenea ;marsavii;! dar,,,, traim in Romanial Tara tuturor posibilitatilor!!!!!!! Unde este'posibil ;orice;!! Asta e parerea mea ;personala;!! Nu doresc , ;sa mi se comenteze ;;parerea;!! Cum nici eu nu ;;comentez;;parerea;;nimanui;!! : ;;;N-ai inteles;;;???? ;;; mah;;;;??? sml-sign0199:

egabitza

6 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 14:21

vai.. marygeo.. ca vine vorba, daca nu doresti sa ti se comenteze opinia atunci nu mai posta aici, du-te si fii alaturi de minunata ta vedeta! Poate o si ajuti si-i dai in judecata pe toti astia care indraznesc sa fie de alta parere. (hai ca ma amuzi tare) ..Si ai dreptate cu tara tuturor posibilitatilor.. uite ca sunt posibile si personaje ca tine (si mai se pot si exprima in public.. poate s-or molipsi si altii, ce zici?)
PS - am aflat si asta, curvelor in ziua de azi li se spune dive ;)

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 16:48

Iti va parea rau ca ai comentata-o pe Mary geo,cred ca va umple 3 pagini cu replici contra ta,eu ma stradui sa o scot de de peste tot ca e foarte obositoare si cel mai rau este ca e omniprezenta .Cel mai bine este :NU O BAGATI IN SEAMA!!!!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Septembrie 2008, ora 18:46

vasix ai dreptate.acum despre Raduleasca pe .care o cred o mare oportunista .Mircea Badea a gresit ,trebuia sa o ridiculizeze mult mai tare pentru ca ,,diva''sa reactioneze.

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 18:47

Nu numai ca tin cu Mircea Badea,TIN CU ORICE CARACTER IMPOTRIVA UNOR LICHELE PRECUM Mihaela Radulescu=HUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOO!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 07:44

De la: vasix, la data 2008-09-19 16:48:19Iti va parea rau ca ai comentata-o pe Mary geo,cred ca va umple 3 pagini cu replici contra ta,eu ma stradui sa o scot de de peste tot ca e foarte obositoare si cel mai rau este ca e omniprezenta .Cel mai bine este :NU O BAGATI IN SEAMA!!!!!!!!!
;;;;;;;;;;;;;;Stai bland!!!!!!!NU!!!!!!!!!Trag cu prostii, la plug!!!!!!!!! Nu-mi consum timpul sa raspund la ;;asemenea;; talente;;!!!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 11:35

Nu pierd misoginii ãºtia nici un moment ca sã jigneascã femeile care au succes. Probabil ar fi mai mulþumiþi dacã le-ar ºti la cratiþã. S-au dus vremurile alea mãi bãieþaºi. Avem drepturi egale.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 12:53

De la: laura_boritoni, la data 2008-09-23 11:35:43Nu pierd misoginii ãºtia nici un moment ca sã jigneascã femeile care au succes. Probabil ar fi mai mulþumiþi dacã le-ar ºti la cratiþã. S-au dus vremurile alea mãi bãieþaºi. Avem drepturi egale.
;; ; Ai perfecta ;dreptate;;!! ;; Nota;;10;!! ;;; Daca ; ar durea prostia si invidia; a-ti vedea multa lume ;tavalindu-se pe jos;;!! :

nikephorus

7 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 09:23

distractie placuta tie ca eu sunt in timisoara weekendul asta nu prind castanele

pui86

1 mesaj
Oras: Ploiesti

Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 18:30

De la: marygeo2006, la data 2008-09-23 07:44:20
De la: vasix, la data 2008-09-19 16:48:19Iti va parea rau ca ai comentata-o pe Mary geo,cred ca va umple 3 pagini cu replici contra ta,eu ma stradui sa o scot de de peste tot ca e foarte obositoare si cel mai rau este ca e omniprezenta .Cel mai bine este :NU O BAGATI IN SEAMA!!!!!!!!!
;;;;;;;;;;;;;;Stai bland!!!!!!!NU!!!!!!!!!Trag cu prostii, la plug!!!!!!!!! Nu-mi consum timpul sa raspund la ;;asemenea;; talente;;!!!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 09:04

TOATA STIMA SI CONSIDERATIA PT; MIHAELA RADULESU;; SA MOARA ;DUSMANII DE CIUDA;;

adrianflorin_almasan

9 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 12:21

mihaela rãdulescu = oportunistã , tupeistã , isteaþã , urâþicã , adaptatã la mediu
mircea badea = oportunist , tupeist , isteþ , cu idei destul de puþine dar fixe , neadaptat la mediu , agresiv , anarhist .
deºi seamanã destul de mult unul cu altul nu vor putea sã se suporte tocmai datorita asemanãrilor . deosebirile nu i-ar separa atât de mult .

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 09:08

OK!!!!!!!!, eu gandesc la fel,dovada ca la nici o luna de la divort a sarit in patul lui Dani Otil......

flopo_zippo

1 mesaj
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 20:07

Chiar nu mai avem modele in tara asta? Am ajuns sa admiram inganfarea, prostia, aroganta, demagogia... Chiar nu se stie cu ce s-a ocupat femeia asta in tineretile ei? Chiar nu v-ajunge de atatia ani de cand ne baga pumnul in gura duminica de duminica, cu invitatii mediocrii, pe care nici nu-i lasa sa vorbeasca pentru ca trebuie sa-si salute tatal in direct. Mai lasati-o oameni buni in amarul ei de femeie divortata, ca daca era ceva de capul ei, ar fi tinut-o macar unul din barbatii aia cu care a fost maritata, ce dracu

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 15:58

Mie imi place stilul lui Mircea Badea. Imi plac radiografiile lui, simtul umorului, tenta satirica (chiar putin cinica daca vreti) si logica lui.

Mihaela Radulescu mi se pare deplasata de multe ori, imi lasa mereu impresia de femeie cu doua fete. Nu-mi plac emisiunile ei. Tin minte ca in urma cu cativa ani se razboia cu Andreea Marin... alta tzoapa! Evident, nu vreau sa impun aceste pareri nimanui, tineti cu cine vreti, chiar nu conteaza.

Asta e parerea mea despre cele doua persoane amintite, nu ma intereseaza cine castiga razboiul mediatic sau acest "sondaj de opinie"

O zi buna tuturor!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 17:24

E cineva dragut sa-mi explice care e faza? Ma uit la voi cum va certati si chiar m-ati facut curios. Nu stiu care e problema dintre Mihaela si Badea..

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 17:36

Cu Badea, CLAR.
Nici unul nu e extraordinar, dar macar el e un om cu bun smt fata de panarama de radulesca, care ar trebui sa-si vada de lungul nasului.
Din pct meu de vedere, Raduleasca nu e altceva decat un travestit nereusit (seamana a dracu de bine cu un barbat) si care si-a luat aere de super vedeta!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 10:36

De la: pui86, la data 2008-09-28 18:30:22
De la: marygeo2006, la data 2008-09-23 07:44:20

;;;;;;;;;;; Stai linistita!!!!!!! Ca nu trag la plug, cu cine ,nu trebuie! Este un ;forum liber, sa si spuna ;fiecare ;parerea! Va place ;; Badea;??? ffff, bine! Luati-l si de ;barbat;;! Mie nu-mi place, si,,,,,,,,,???? Care v-i problema???E;;OBLIGATORIU, SA DANSEZ, CUM IMI CANTATI, VOI;;??? ;;;;;;;;ACUM,,, IN DEMOCRATIE;;???

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 10:38

''''''''''''''BADEA'''???? ;;;;;;;;;;;UN PROST INCREZUT;;!!!!!! ;;;;;;;;;;RADULEASCA;;??? ;; O PERSOANA ;;SUPER,, ;!!!!!!!!

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Raduleasca vs. Badea
Mergi la: