egabitza
6 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 14:52
marygeo.. tare frustrata mai esti.. cred ca te plictisesti singura si n-ai cu cine sa vorbesti
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 15:45
;;;;;;;;;  ;;;egabitza,,, te anunt ca ;;nu sunt de loc;;frustrata;;! Pt, ca nu am de ce sa fiu;;??  ;;;;;;;;Pt, ;;Badea;; papagalul;;;????  ;;;;;; lingatorul lui ;;;FELIX;;;//???  ;;;;;;Esti aproape de varstra fiului meu;;! ;;; Eu nu ti-am comentat ;;opinia;;! :sml-happy0158;;BADEA;;;; ;;e ;;; super inteligent, frumos ;;bogat,, cred ca-i singur,, daca esti la ;;fel i-al;'; draga de sot;;!!: ;;;;; Nu inteleg,, cum iti permiti sa cataloghezi o femeie, cu cuvintele scrise;;??  ;;;;;;Daca cineva te-ar face asa ;;nefiind in cunostinta de cauza, ca doar n-ati stat; la ;;piciorul patului, ;;Mihaelei;;!! : Cum ai reactiona????!!!sml-happy0009: ;;; Aici se vede;;;; INVIDIA FEMININA;;!! Ai vrea tu ;;;egabitza;; sa fii ; macar ;pe undeva,, pe langa,, ;;Radulesca;;;!! ;;;; Sa dea ;D-zeu, sa te ridici, dar nu prea vad!!  ;;Pt, ca ;;;invidia o sa te omoare;;!
|
adrianflorin_almasan
9 mesaje
|
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 14:05
marygeo , chiar nu vezi decat ceea ce ai vrea sa fie adevarat ! din pacate adevarul e ca nu are prea multe calitati . din pdv uman are mari lipsuri . faptul ca ELAN e un domn si tace e ok dar si daca s-ar apuca de povestit te-ar lua inima . chestiile picante legate de relatia cu Dani , punguta cu prezervative legate la glezna si cate altele confirma nivelul de moralitate al personajului .
|
egabitza
6 mesaje
|
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 20:50
marygeo.. te inseli.. nu-s nici pe departe de varsta fiului tau si nici macar de sex feminin (m-a ferit Dumnezeu, sic!).. asa ca n-are de ce sa ma roada Nvidia (prefer Ati Radeon)
E adevarat, Badea e cam mitocan dar fata de ..Raduleasca... o femeie parvenita care s-a lingusit pe ici pe colo, a schimbat vreo 3 soti (cica ma'sa a schimbat 5.. cel putin asa zice ea plina de mandrie) si acum face pe marea doamna.. chiar n-am ce admira la ea.. sincer nici nu mi-as dori asa femeie langa mine :D
Asa ca, marygeo.. n-ai decat s-o admiri in continuare
..si sa fii alaturi de alte si alte femei care o au pe Raduleasca drept idol..
Shalom! :D
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 02:04
De la: egabitza, la data 2008-10-27 20:50:48marygeo.. te inseli.. nu-s nici pe departe de varsta fiului tau si nici macar de sex feminin (m-a ferit Dumnezeu, sic!).. asa ca n-are de ce sa ma roada Nvidia (prefer Ati Radeon)
E adevarat, Badea e cam mitocan dar fata de ..Raduleasca... o femeie parvenita care s-a lingusit pe ici pe colo, a schimbat vreo 3 soti (cica ma'sa a schimbat 5.. cel putin asa zice ea plina de mandrie) si acum face pe marea doamna.. chiar n-am ce admira la ea.. sincer nici nu mi-as dori asa femeie langa mine :D
Asa ca, marygeo.. n-ai decat s-o admiri in continuare
..si sa fii alaturi de alte si alte femei care o au pe Raduleasca drept idol..
Shalom! :D ''''''' SCUZE! ,,,, Nu eu am scris in dreptul adresei tale ;;feminin si,,, 38ani!........ Sa fii sanatos! Sunt ;;simpatii si antipatii! Nu m-i se pare corect, sa ne jignim, numai pt, ca nu ne place unul si ne place altul! ;;Viata personala a tuturor ii priveste pe fiecare ;personal! ;;; Nu m-i draga s-o i-au, de nevasta, ca, am sot, dar ,,fata de multe ;;cocotate,, de la televizor, m-i se pare mai ;; desteapta! M-ai capabila! Si-a rezolvat viata, singura,,a razbit, la fel! ;Ca a,, chemat-o,,,, e nume si ala, ca a chemat-o Tiganu,, ce-i cu asta??? ,,Sunt niste, comentarii, fara sens! Ce este,, prima femeie din ;;Romania, care divorteaza, de 3 ori????!! ;;Dar ;;Prigoana, cu ;;Bahmu,, de cate ori sau ;;cuplat si decuplat???!;;;;;;Si restul??? ;;La care nu s-au facut ;;atata ;;tam tam!! ;;D-le sa ti dea bunul din Cer, zile senine ,sanatate si tot ce ti doresti!
|
vali561
16 mesaje
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 08:30
marygeo .....esti o baba proasta,frustata,ti-e frica de batranete si...".tragi tare",ca si "femeia barbat" pe nume radulescu-Daca radulescu seamana a femeie....atunci si o furnica seamana cu un elefant! E un travestit fratilor... chiar nu vedeti??????????
|
gyongyichende
5 mesaje
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 08:40
Unii ( aici ma refer l;a raduleasca)uita de unde au plecat.Dar daca ma gandesc bine Raduleasca chiar nu a uitat de unde a plecat.Din dama de companie a ajuns in final dupa un drum lung sa pozeze aproape goala cu un statut de mama si sotie ceea ce mi se pare destul de aiurea Deci e clar nu a uitat ce a fost candvaUn om care se uita la teevizor ...ma refer la un om simplu care nu stie prea multe ce vede ? o femeie care face multe si marunte poate sa faca orice ii trece prin cap...si asa e bine cica....dar parerea mea ...nu e bine..
|
|
|
gyongyichende
5 mesaje
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 08:48
nu inteleg de ce va certati aici .....pentru o radulesca si pt un badea?  .....hai mai fiti seriosi oameni buni...nu are rost sa va jigniti doar pt ca radulesca vrea un morcov mai tanar  sau ca badea cateodata vorbeste in nestire  ...chiar nu merita....zic eu
|
|
|
marian_bd_rotaru
1883 mesaje
Oras: Barlad
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 10:41
Radulescu mai are niste merite , totusi . De exemplu a scris o carte !
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 10:50
Doaamne !!! Mare-i grădina ta... Nu vă simțiți bine dacă nu jigniți, că aia e așa și pe dincolo. Cu ce drept vă băgați voi în viețile oamenilor? Fiecare e liber să-și trăiască viața cum vrea  N-am să înțeleg niciodată obiceiul ăsta idiot de a te lega de cineva pentru simplul motiv că a ales să-și trăiască viața cum crede de cuviință. Cu ce drept judecați voi viața lui Răduleasca ? E așa cum a lasat-o Dumnezeu, și a făcut ce a crezut că e mai bine pentru ea. Nimeni nu are dreptul să o judece.
|
spprometeu
24 mesaje
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 18:49
marygeo esti o acritura... ca se poarta acum conservele...
 tine-o topt asa, ca si asa esti de rahat...
la varsta ta ar trebui sa ai mai multa intelepciune, sa nu te mai dai in stamba...
|
cristian_vavure
4 mesaje
|
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 15:17
chiar vroiam sa va sun o istorie despre Mihaela dar nu merita .............asa...plecind de la evenimentele din 1989, din cc, cind Mihaela aparea brat la brat cu Dan Iosif ( Dumnezeu sa-l ierte ) si continuind urcusul abrupt impinsa si ajutata de tot felul de personaje .........
dar nu merita.....si cind te gindesti cita audienta are.......ce pacat ca m-am nascut aici
|
cocollino
11 mesaje
|
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 15:18
Eu ii admir pe amandoi si in mod deosebit o admiram pe Raduleasca pt ca sunt o feminista convinsa, DAR...dupa ce a divortat...parca e alt OM...N-o mai recunosc si cred ca acest papagal de Ontil a stricat-o !!!
Cat despre Mircea badea...nota 10... Face fata cu brio tuturor atacurilor si asta e o dovada de siguranta de sine...
Sincera sa fiu nu stiu care e povestea dintre Raduleasca si Badea...cu ce s-au contrat , dar ...Mihaela m-a dezamagit mult ...in ultima vreme!!!
|
liliana_romania2003
1 mesaj
|
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 17:36
Il simpatizez pe Mircea Badea pentru felul cum gandeste si cred ca emisiunea "In gura presei" i se potriveste cel mai bine. Cat despre Mihaela Radulescu ce pot sa spun... o consider o femeie sufletista insa si pe mine
m-a dezamagit in ultima vreme. Ii lipseste intelepciunea ca daca ar fi avut-o nu ar fi ajuns unde a ajuns acum...
|
neuro007gsm
1 mesaj
Oras: Brasov
|
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 22:25
BA ESTI O BABA PROASTA SI FRUSTRATA, DOAR CA NU REALIZEZI
|
rusu_caius
1 mesaj
Oras: Iasi
|
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 08:58
vai de ea, nu e inculta, mai rau e vampa
|
pisica2282
4 mesaje
|
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 12:04
UAU!!!!!!!!!!!!!!!!! super tare frate !!!!!!!!!:))))))ma amuza aceste discutii  "Traim in Romania, ...."
|
pisica2282
4 mesaje
|
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 12:06
asta mergea si cu varianata "sunt o doamna , ce ....mea " (pt Mihaela , bineinteles)
|
badeaanna
14 mesaje
|
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 12:42
interesant subiectul , mai ales discutiile. badea e un ingamfat , nici de raduleasca nu prea imi place dar a facut cateva lucruri care sunt intradevar de admirat.
|
gyongyichende
5 mesaje
|
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 15:27
vezi tu merygeo noi astia mai mari tre sa avem mai multa minte decat cei de teapa lui neuro007 ......ce ati facut voi aici asa fac si in parlament adica fiecare are dreptatea lui si in fond nimweni nu face nimic numai scandal.....intotdeauna cel destept cedeaza.....altfel se ajunge la
|
gabymarinescu_pulsar
375 mesaje
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 12:38
Sunt alaturi de ORICINE este impotriva zdrentei...
|
gabymarinescu_pulsar
375 mesaje
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 12:41
Nu putea sa nu apara personaje deja cunoscute ca Marygeo care-i tin trena si-i miros parturile Raduleascai,cu toata armata de pupincuristi slugi ale "celestei dive"....Aveti salariu de la ea pupincuristilor slugarnici ce sunteti?!
|
Fosta membra 9am.ro
2 mesaje
Oras: Slobozia
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 13:16
l-am cunoscut acum citiva ani pe badea este prea mindru de el , mindru si increzut . era cu oreste in drum spre buc. venind de la mare prin 2002 vara au oprit la peco oreste a vb cu toata lumea iar badea se comporta de parca toata lumea era ciumata si astfel o apar pe mihaela are multe defecte dar este populara si este o femeie strasnica
|
doina_grigoras2000
14 mesaje
Oras: Tulcea
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 11:10
Eu tin cu... Universitatea Craiova!
Ma scuzati!... stiu ca merit sa primesc ....  ....dar....  .... are vreo importanta cine de partea cui este? .... ambii, si Mihaela Radulescu, si Mircea Badea, sunt maricei, cred ca isi pot rezolva si singuri problemele si cu siguranta o vor face cu sau fara "galerie".
Le urez succes in toate!.... iar eu voi tine intotdeauna cu... Universitatea Craiova!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 17:05
Or fi ei maricei si vaccinati, dar noi suntem?  Dar ai dreptate, pana la urma.. hai Craiova!
|
Fosta membra 9am.ro
14 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 17:25
cu Raduleasca ca e de la mine din oras
|
himalaya_aya
7 mesaje
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 19:19
si mie imi placea raduleasca la un moment dat..dar acum...nu prea..........o femeie care nu mai are chiar 20 de ani :))...divortata si cu copil...cu un anumit statut social..........relatia ei cu pustiu asta.......e clar ca e dezorientata rau....si e avida dupa publicitate,este egocentrica............badea...e nebun...dar un nebun care binedispune...e liber sa vorbeasca cum vrea..si uneori are f f mare dreptate....
|
paul_zdravcu
2 mesaje
Oras: Craiova
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 15:20
Badea... nu incape discutie
|
catalinx777
2 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 19:16
esti o feminista plina de frustrari? cine a zis asa ceva?
|
catalinx777
2 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 19:19
|
|
|