Info
x
Mircea badea ....
|
Fosta membra 9am.ro 394 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Octombrie 2008, ora 12:38
caradis vezi ca si basescu nu comenteaza de el insusi si pd-l dar are tupeul sa comenteze de interlopi si grupurile de interese din alte partide
|
|
Postat pe: 5 Octombrie 2008, ora 12:39
gheorghe si eu am avut dea face cu situatii din astea si uite ca numi place, citeste-mi comentariile de mai devreme ca sa intelegi de ce
|
|
erzsiboico 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 10:58
imi place emisiunea lui
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 14:12
MI SE PARE NORMAL SA NU MUSTE MANA CARE -L HRANESTE, IAR COMPARATIA CU BASESCU SI GRUPURILE DE INTERESE,HAI SA FIM SERIOSI PDL-UL NO SA ZICA NICIODATA DE GRUPURILE DE INTERESE ALE LUI BASESCU , BADEA E UN TIP OK DOAR CA ARE GURA CAM MARE UNEORI,DAR PTR UN OM DE PRESA CRED CA-I O CALITATE
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 15:44
un jurnalist este obiectiv, el daca este un jurnalist adevarat ar zice si de seful lui felix care a fost informator si acum incearca sa se dea drept un salvator cu fundatia care za numit-o dupa (supriza) el, premiu numit tot dupa el, etc. si bine sa nu atace partidul lui felix, dar nici makar in aliatii pc-ului nu da prea tare -psd (sper ca ai auzit de alianta psd-pc
|
|
manolescu_dan 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 17:23
Pentru DRACUSOR: Trezirea! Nimeni in lumea asta nu e obiectiv.
|
|
suteudaniel8 299 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 18:31
De la: gherghe_madalin, la data 2008-10-05 11:01:51Parerea mea este ca 90 % din cei care nu il pot suporta pe Mircea Badea sunt copii de politisti, procurori sau judecatori. Mai indicati-mi o singura persoana care are curajul sa vb despre mafiotii din romania de la toate nivelurile, despre interlopi, etc. Dak ati fi avut deaface o singura data cu interlopi i-ati fi apreciat curajul dea dreptul nebunesc, dar voi sunteti total pe dinafara. Asta voiam sa zic si eu... cei ce nul suporta pe badea sunt cei care ii simpatizeaza pe cei "atacati" de badea. Cocalari, manelisti, si cei de care se leaga ma astept sa nu-l suporte pentru ca nici el nu ii prea agreaza.
Shaggy
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 20:27
Aiureli !
Badea este un derbedeu de presa de doi lei din tagma lui Cristoiu, a lui CTP, A lui Nistorescu si a altor imbecili naimiti sa latre la comanda. Pentru ca e talentat, are haz si har el poate si reuseste sa induca in eroare pe multi. Mie mi se pare un nimeni cu fite si ifose exact asa cum au cei pe care-i "critica" el. Toti neica nimeni din presa isi fac un nume si un titlu de glorie din a-l ataca pe Basescu. Basescu e cel mai obiectiv, el da-n toti, fara osebire. El vorbeste cel mai convingator dintre toti actorii de pe scena politica. Daca vrei sa-ti faci nume, sa auda lumea de tine, sari la gatul celui mai tare de pe piata, a celui mai popular personaj si sigur se va auzi de tine, vei fi bagat in seama. "Mama ce combate asta !" vor zice gura'casca. Lucru care se si intampla. Raman la parerea ca MB e un dobitoc cu fite ! Sa fiti sanatosi ! Orice ati crede despre MB....
Acum nu e momentul !
|
|
|
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 16:36
De la: dracusor, la data 2008-10-05 12:38:37caradis vezi ca si basescu nu comenteaza de el insusi si pd-l dar are tupeul sa comenteze de interlopi si grupurile de interese din alte partide Bine... Basescu putea sa faca multe in calitate de presdinte dar nu a facut. Badea ce putea sa faca si nu a facut? Trebuia sa nu ne zica ce se intampla si ceea ce ii real (putin cunoscut de populatie)? Cred ca a facut mult esi cu ajutorul lui am aflat multe lucruri. S-o legat de fatarai care isi pierd toata vremea pe hi5 si sio batut joc de ei. Aia care stau pe hi5 fac ceva bun sau mai degraba pierd timpul in loc sa faca ceva util societatii freaca menta. Ce era sa faca sa taca si sa nu se ia de ei mai ales ca a avut de ce sa se lege. La fel si cu ceilalti... politicieni care nu fac nimic. Ia ziceti de cine sa legat badea fara nici un rost? Cam de putini oameni apoi isi cerea scuze cand gresea. Anti hi5 si pierzatorilor de timp
Shaggy
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 18:39
de acord hi5-ul este un rahat ;)
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 07:09
suteu chiar crezi ca putea sa faca multe fara sa-l suspende parlamentul fiindca deja le cauza probleme, oups stai asa asta chiar s-a intamplat
|
|
adrianflorin_almasan 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 11:13
De la: stelutza0809, la data 2008-10-04 21:46:04"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!"..ceva mai real nici nu putea spune.....imi place MIrcea Badea si la propriu si la figurat.. chiar el a zis ca e de la sora-sa (desteapta femeie , pacat ca a disparut din audiovizual) . altfel , mercenar , cu cateva idei (putine) fixe (baselu , militienii , autostrazile , saracia lui) dar simpatic de cele mai multe ori . daca il puteti asculta cu discernamant , e ok . cenzurati ORICE , alegeti acea parte care va reprezinta sau care va lamureste lucrurile neclare , folositi propria judecata . |
|
dcmauto 46 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 15:24
OK!
|
|
cherry 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 16:15
Imi place Mircea Badea, cateodata rad de una singura in toiul noptii( ma uit noaptea la emisiunea lui) !!
Singura lui problema e ca uneori foloseste emisiunea pentru a-si elibera frustrarile , in rest e super OK! Un om care stie sa se exprime si care a mai si citit cate ceva...
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 16:16
De la: dracusor, la data 2008-10-08 07:09:11suteu chiar crezi ca putea sa faca multe fara sa-l suspende parlamentul fiindca deja le cauza probleme, oups stai asa asta chiar s-a intamplat Stii de ce a fost suspendat Baselu'? A incalcat constitutia de 19 ori intr-un interval scurt de timp, cea ce constitutia nu permite sefilor de stat sa faca... www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2007/03/070321_comisie_suspend... Daca o incalci suporti consecintele. Intrebare... De ce Basescu nu a acceptat-o pe Norica Nicolai in functia de ministru al justitiei? Nu cumva ii era frica de ea pentru ca stia multe lucruri si era informata? Norica daca ar fi ajunsa acolo in functie Baselu cu dosarele lui penale ar fi iesita la iveala si faptul ca a favorizat pe multi alti oameni se facea cunoscut. De ce nu a vrut? Ca sa nu se poata dovedi ca a fost un tzaran si un iresponsabil.
Shaggy
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 16:39
Badea are succes... pentru ca populatiei ii place sa aculte pe cineva care spune lucrurilor pe nume adica spune realitatea. Badea se leaga de toti care merita nu are canditati la critica... In emisiune vorbeste de rau si pe drept de acele persoane care apar in media fara nici un scop... "Aceasta persoana si-a cumparat bijuteri, masini, haine etc. in valoare de 500.000 de dolari"... pe cine intereseaza aceste lucruri sau cine ce a facut... unde si-a petrecut vacanta. etc.
Badea se ia de acei oameni care chiar merita... adica de "vedetele" ce apar la TV sau in ziar fara nici un rost, de politicieni care nu isi fac datoria, de oameni care nu lucreaza sau de acei frecatori de menta. Si de sportivi care se lauda fiecare cu ce face in loc sa taca si sa faca... si de toti care merita se se ieie
Shaggy
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 17:58
:)))))) suteu tu ai citit cine a fost presedintele comisiei care a facut raportul? :))) mdea tin minte raportul ala, am citit despre el acum un an intr-un raport (al comisiei europene mi se pare) nu numai ca acuzatiile nu puteau fi dovedite fiindca nu exsistau dovezi solide dar dragutul de felix in disperarea lui de al demite pe basescu umpluse raportul (nu mai tin minte cate dar stiu ca raportul avea un numar ridicol de mare de pagini) cu tot felul de acuzatii puerile, printre care faptul ca mergea frecvent la golden blitz, cea ce era perfect constitutional pentru orice presedinte, si ma laaasi a facut el iliescu mult mai multe cand era presedinte si nu l-au demis, tu chiar crezi c acestea au fost motivele pt care l-au dat jos, sa nu-mi spui ca ai incredere in parlament ;))
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 20:29
;;MIRCEA BADEA??? ,,,, ESTE ;;UN LIGATOR, ,,,LA PORTILE;; LUI;;FELIX;;!
|
|
Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 07:14
De la: marygeo2006, la data 2008-10-08 20:29:59;;MIRCEA BADEA??? ,,,, ESTE ;;UN LIGATOR, ,,,LA PORTILE;; LUI;;FELIX;;
Singura lui problema e ca uneori foloseste emisiunea pentru a-si elibera frustrarile , in rest e super OK! Un om care stie sa se exprime si care a mai si citit cate ceva...
da,e super tare emisiunea lui, pacat doar ca dureaza putin.....
BADEA;; ESTI;;UN GENIU;;!!!!!!