back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mircea badea ....

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 16:00

De la: IoanDanila, la data 2009-01-21 19:50:15MIRCEA, DAI INAINTE FARA FRICA.NU TE INGRIJORA DE LEGEA 298/2008
CE-O SA-TI IA? CAII LA BICICLETA?
TE ASTEPT MAINE JOI 22 IANUARIE 2008 LA ORELE 12,30 LA SALA DE SEDINTE DE LA DALLAS.
ACADEMIA DACOROMANA TI-A OFERIT O DIPLOMA DE EXCELENTA.
CU STIMA
Ioan Danila - 0721677286

shefu' .
da' di ce te tzii matali di brashoavi ?
iaca ca shi io am fost la sala aia sa-mi dai si mii diploma de exclentzi ,da' matali ...canci ...nici nu te stiau aia care pazeau magaoaia di edificiu ...
si-am vinit si cu doua scauni sa fac shpagatu' ca mirciulica ,sa-tzi iau fatza ...
lasa-mi neica numaru' di tf (da' cel valabil nu cel nashpa !) sa te sun io la noapti dupa ora 1 ,sa ni vedem pi undeva sa-mi dai si mii diploma .
bini ?

si electronica !
alinushy

119 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 11:02

mai atotputernicule cati galbeni itzi da tactu' sa ii tii isonul pe net ? (tactu basescu binenteles)

miu_fc66

1 mesaj
Oras: Slatina

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:12

e un sclav

costelino1967

89 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 14:09

un baiat destept care stie ce vrea de la viata !

a fi sau a nu fi
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 10:30

De la: alinushy, la data 2009-01-24 11:02:05mai atotputernicule cati galbeni itzi da tactu' sa ii tii isonul pe net ? (tactu basescu binenteles)

Iti plac, se vede treaba ....
Ti-e dor de mine.
Din cand in cand cauti sa ma starnesti ...
Esti masochist sau ce ai ?
Ati ramas numai voi adeptii lui Badea si va plictisiti ....
Sa fiti sanatosi.
Admirati pe cine doriti ...

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 11:37

Sunt curios daca mirciulica o sa dea audientele de aseara,l-a spart realitatea cu tatulici si interviul cu FLORIN PIERSIC,s-auzim numai de bine!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 19:53

M-am mai uitat la Badea cu ceva vreme in urma dar de ceva vreme nu mai pierd vremea cu el. Are un handicap: n-are invitati ! Cei care au invitati, cum e Tatulici (care e mult mai goaznic decat Badea) au avantajul ca vrem sa-l vedem pe invitat.
Piersic, ca si ceilalti, spune si el tot cam aceleasi lucuri specifice lui, dar e mult mai agreabil si .... nu e in fiecare zi.
Un profesor de-al meu din facultate zicea:
- Stiti de ce e grea facultatea asta ? E ca si casnicia (nevasta-sa era in sala cand ne spunea asta ... ) ... ne e grea ca e grea, e grea ca e in fiecare zi !

Cam asa este si cu Tatulici, Badea, Dumitrescu, Gadea, Medeleanu, Stan ... si atatia altii care pur si simplu ne plictisesc iar adevarurile despre care vorbesc ei nu mai produc nici o emotie. Ca si politicienii.
Poate ca ar trebui sa ne apucam de altceva .... sa citim o carte, sa cautam un film bun, sa facem traforaj, sa ne mai luam o slujba mica .... orice altceva si vom fi mult mai putin dezinformati si mai fericiti .... Poate.

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 19:58

Tatulici mai are sa-l invite pe Stoica si poate sa s-apuce a-si scrie memoriile ca om de tembeliziune !...

cornelia_damian

2 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 14:12

Imi place foarte mult. Omul are coloana vertebrala si spune lucrurilor pe nume.

Ticker Nou Nascuti

alinushy

119 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 09:02

adevarul de cele mai multe ori doare. cum poate sa il placa unu implicat pana in gat in rahatul asta de politica cand el ii face arsice pe toti si spune lucrurilor pe nume fara cuvinte pompoase .

Mary_Anel

6 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 12:04

Imi este foarte antipatic.El crede ca e buricul pamantului...nu mai poate lumea sa aibe o parere ,o opinie ,ca el comenteaza tot.Nu am nimic cu comentariile vis-a-vis de clasa politica,ca ei chiar o merita ,dar cu restul populatiei ce are?!Fiecare are felul lui de a fii.

greiner_mirela

6 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 14:45

Imi place Mircea Badea, dar ca tot omul are si un defect , vorba lui care cei drept spune lucrurilor pe nume , uneori e prea urata, ce are de spus poate spune si fara sa foloseasca atatea epitete si uneori vulgaritati. In rest fiecare cu parerea si placerea lui . Traim in aceasta tara si trebuie sau nu sa ne acceptam asa cum suntem, nu ne place programul schimbam canalul TV si gata..
Sa auzim de bine ! ca de rau auzim prea muilt.

mpielaru

3 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 15:19

Fiecare curte cu bufonul ei,mie imi place cum combate,are spate,e ofticat de la chibrituri,a luat credit, nu l-a returnat,are tupeu,ma intreb e si cracanat ,cu nosc un Badea,ar putea sa-i fie tata,si ala era tare in mandibula,e imberb,are calitati,face cariera.....

constantin_john2002

35 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 23:56

mircea badea este deja un brend...
imi pare rau ca nu sunt cateva sute de mii ca el / astfel nu am mai avea coruptie...
sau stai daca nu am avea coruptie nu am mai avea nici politicieni/e rau...
deci mai bine ii aruncam pe toti mircea badea la cosul istoriei si votam coruptia in procentul de 43 % sau il alegem presedinte cu peste 50 % daca alegerile ar fi ...ieri.. pe cine a mai ramas adica pe tatal fetelor marinarului
sa recapitulam
coruptie/injustitie/legi pentru plebe/circ cu si arme furate/control la telefon si in porbagaje
suntem de un penibil monser....
pacat ca traim in romania ...ca asta ne ocupa tot timpul....

maftei_2

1 mesaj
Oras: Suceava

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 00:15

Mircea Badea are avantajul unor calitati exceptionale....putini sunt cei care se bucura de o asa spontaneitate si capacitate de a improviza....
Problema lui cea mai mare e faptul ca e angajat la d'alde motan felix, mare jupin in presa romaneasca, si nea' Badita nu musca mina care-l hraneste.
Dar , ca orice angajat Antena, nu pot sa nu observ simpatia pe care o poarta presedintelui si pld-ului...... iar fata de psd....in functie de interesul lui tatuca Voiculescu (daca tatuca e aproape, nu-l musca direct pe Geoana...ci asa, mai voalat).
De fapt e acolo, la gramada cu baietii de la Antene....pacat, mare pacat.
Pe de alta parte vreau sa-l vad pe ala de musca mina cel hraneste....

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Oras: Focsani

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 00:37

Da pacat,poate in alta parte ar fi locul lui,,,,,,dar unde?Ce televiziune adevarata avem????

jeni_hy

4 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 08:15

Vorba unui moderator ("in gura presei" parca ???) : "Dar cine e Mircea Badea?", la care tot el raspunde : "Nu serios vreau sa stiu cine e .. A facut ceva? A realizat ceva special?"...
E si firesc ca va preocupa spusele lui M.B. fiindca daca va mai aduceti aminte de vremurile "de aur", eram toti cu gurile cascate la tv cand aparea Amza Pelea sau Toma Caragiu, nu mai zic de Dem Radulescu....Frustrarile din noi erau "satisfacute" prin monologurile lor...in sfarsit cineva zicea ceva ce noi nu puteam, nu stiam cum, nu aveam voie sau nici macar nu constientizam ca una sau alta, ne enerveaza de fapt....Era proiectia neputintei si furiei noastre pe un ecran, in vazul tuturor...si asta ne producea adrenalina si ne descarca (mai mult sau mai putin) agresivitatea acumulata in cotidian...
Asta face acum si personajul comentator...jucator ca si dl.Basescu, el centreaza, tot el da cu capul, spera sa deschida mintea unora si sa faca acolo lumina, dar din pacate de multe ori nu reuseste decat sa-si descarce propriile frustrari dandu-le telespectatorilor adrenalina de care au nevoie uneori ptr a supravietui (din ce in ce mai des dupa cum arata rating-urile ???).
Deci revin : Cine e Mircea Badea ? In acest moment cred ca este un bun necesar acestei perioade, util d.p.d.v. psihic romanilor care nu au demnitatea si curajul ( sau capacitatea???) de a gandi singuri si de a vorbi "outloud", daramite de a mai si intreprinde ceva... In rest? Nimic, absolut nimic la Mircea Badea...Unul dintre noi si atat !!!

cristi_smaranda15

7 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 12:31

rusvidnicu2

1 mesaj
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 08:56

Acum ca sunt si eu aici nu stiu cu ce sa incep.... . Pai as putea spune ca dl. Badea Mircea sufera de "sindromul servicilor(secrete)" , teoria conspiratiei etc. e un adevarat "clarvazator" si cine mai stie exact ce crede dumnealui ca e.
El vede acolo unde unii mai abilitati nu vad ,asa aproximativ milioane de ani lumina , plus e deranjant servilismul si "pupi-n-curismul lui" .Cred ca pe Voiculescu il doare fundul rau de atatia lingai.....

filmu05

1 mesaj
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 14:50

Auzi...tu stii mai multe decat Mircea Badea??? pun pariu ca te fastacesti cand vorbesti cu cineva....

reiki

9 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 14:59

Este super atat ca barbat cat si ca inteligenta.E o placere sa il asculti

Fosta membra 9am.ro

10 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 15:12

Il urmarim in fiecare seara o strada intreaga iar in week-end ne facem rezumatul saptamini,il iubim pe MB .

butan_ovidiu

1 mesaj
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 17:28

dupa cum spuneau niste clasici...."ne mai alegem cu un Vadim"....curand

oanaarion

45 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 19:06

cu o floare nu se face primavara... mai vin ploi, ninsori... si grindina si furtuni...cine rade la urma rade mult mai bine asa ca nu te imbata cu apa rece baiatule! Tatulici? nici la degetul mic al lui Mircea... il cunosc destul de bine pe Tatulici pentru a sti ce vorbesc. ce daca l-a adus pe Florin Piersic... Florin e un trandafir, Tatulici o buruiana la picioarele trandafirului... ce caine de rasa a fost si ce javra a ajuns sa fie, in umbra unuia sau a altuia nemaifiind in stare decat sa faca emisiuni de duzina de pe la cine stie ce inundatii catastrofale... ca Lenus la fata locului cu balerini in loc de cizme adecvate.... uite ce face Mircea vis-a-vis de audienta amintita de tine...

Fosta membra 9am.ro

10 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 14:11

E dezarmant de sincer il iubesc.....

ratza_cosmin

5 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 14:19

Trage in ei Mircea.........

cristi_smaranda15

7 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 15:53

Arata-le ticalosilor din parlament cit de {bine} traim in scumpa noastra patrie.

alexcosta7

1 mesaj
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 11:20

Daca Felix este stapanul unui partid de doar 1 % cum de a ajuns vicepresedintele Senatului, el fiind singurul senator PC. Un parlit de securist si turnator a facut avere si ca o bacterie se lipeste de alt partid pe care il santajeaza cu puterea sa media pentru a-l baga in parlament. Stii tu cum?
Cat despre pechinezul lui Felix, este acid dar numai cu cine ii arata stapanul sau. Vede realitatea vietii doar in favoarea stapanului, care ca si pe ratatul de Cristoiu l-a scos din foame cu o singura conditie: sa-i faca praf pe dusmanii lui.
Si la fel ca si ratatul de Cristoiu, ca si multi alti ziaristi si analisti pseudoindependenti, angajati ai anumitor persoane, adeseori pleaca de la o mica problema sau una interpretabila, si o transforma intr-o tragedie, cu multe minciuni de la ei.
Cand intr-adevar gasesc ceva real atunci este jale.
De aceea eu prefer sa aud doar stirea sau informatia, nu sa mi-o comenteze sclavii lui Felix Securistul.
Cel mai mult imi pare rau de Cristoiu, care, s-a transformat dintr-un ziarist de succes in sclavul si otreapa lui Felix Turnatorul. Este adevarat ca avea multe datorii in urma proselor de calomnie pierdute, dar nu ma steptam sa-si vanda sufletul celor impotriva carora a luptat acum 10-15 ani.
Oricum, oare de ce cu tot acest imperiu mediatic in subordine, pseudo-partidul PC nu reuseste sa fie votat de mai mult de 1-2 %.
Poate ca romanii nu sunt chiar asa de prosti si nu accepta acesti "formatori de opinie" in stilul Securitatii lui Felix.
Ce iti alegi tu este treaba ta, dar nu uita ca asa cum iti asterni asa dormi!

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 12:16

VORBESTE CAM MULT.

ileana_hovaghinian

2 mesaje
Oras: Urziceni

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 11:06

UN BAIAT INTELIGENT DAR EXCESIV DE AROGANT

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Mircea Badea ....
Mergi la: