back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mircea badea ....

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:

9am049573

976 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 21:19

Apreciez la Badea ca ia in ris si ii trateaza asa cum merita pe multi dintre cei care apar pe sticla si in ziare. Va reamintesc ca el a spus sincer ca e o prostie sa vorbesti de rau pe cel care te plateste din banii lui. sunt de acord cu asta. sunt si opinii de ale lui cu care nu sunt de acord dar are dreptul, ca noi toti, la propria opinie. are meritul ca dezbraca pe cei care sunt popularizati de media de ifosele si poleiala pe care acestia le afiseaza. Amintiti-va ca Nastase il vedea ca pe o amenintare si la fel Basescu. Citi dintre voi ar accepta sa fie uriti de acesti doi oameni?

Abatele:Cum poate fi controlată o populație? Rim: În primul rând prin forță. Abatele: Cînd frații mei înaintași au fost puși în situația de a controla o lume s-au gindit prima dată la religie. Rim: Mai există și politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populație.Abatele: Desigur. Numai că e o unealtă nesigură. Rim: Un popor mai poate fi condus și prin acțiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar să spun că înrobirea omului față de valorile materiale este indiscutabil superioară celei obținute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 13:06

De la: dracusor, la data 2008-10-04 12:59:20umpleti-ne cardul tata felix :)))))

Fosta membra 9am.ro

377 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 16:00

Tarziu am descoperit emisiunea unde un tanar vorbeste ce-i trece prin cap si arareori la obiect (presa) precum arata maimuta care anunta acest spici. Daca nu s-ar face singur prost, dobitoc si toate acele adjective care-i aureoleaza profilul as crede ca e inconstient dar din contra: nu poate sa atace daca s-ar crede deasupra celor atinsi de el. Cel mai urat lucru la aceasta emisiune care a inceput sa ma enerveze e repetarea. "am spus de... ani ca.." si mereu se scoate in evidenta de prezicerile sale. E adevarat dar sa bati mereu cu ele in loc sa aduci noi comentarii la scrierile din ziare! Si: "asta nu ma intereseaza: asta nu ma intereseaza:, cand triaza ziarele dar ceea ce il intereseaza poate sa se destainuie in familie nu la tv. Ne-a repetat despre biografia lui de n+1 ori si uita de la o zi la alta si o ia de la capat. Practic nu ne e util dar nu ai cum sa spui ca altminteri e in stare sa te jigneasca jumatate de emisiune si cei care totusi spera sa afle ce-a mai comentat nu au nicio vina sa-l asculte cumjigneste. Nu, cu siguranta emisiunea nu mai e de calitate iar Mircea daca nu se insoara repede cu "topmodela" s-ar putea ca si ea sa-si dea seama de involutia lui si sa mai stea mult timp holtei. (In paranteza-parerea mea: cred ca-i convine sa latre nu sa muste).

Nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil!
lumy1963

12 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 17:02

mircea nu poate fi placut de inculti!!!!!!!admir la el curajul ,inteligenta si rafinamentul. nu sunt multi ca el.poate ar fi bine sa ne mai cizelam nitel caci 70% dintre noi sunt jalnici, needucati.nu-mi place acest adevar, dar nu m,a pot amagi. ce bine ar fi daca am avea toti instructia necesara sec 21!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 15:07

DA IMI PLACE,CUM NU MERG LA CIRC DELOC, MA UIT LA EMISIUNEA LUI SI-MI AJUNGE.SINCER IMI PLACE COPILUL...

eugor43

6 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 18:22

Pacat de EL.Are toate caltatile necesare unui bun profesionist de media dar are un mare DEFECT;canta si el in corul antenelor si trustului imtact subordonat unui singur scop:discreditarea lui basescu si familiei sale,fara sa-si dea seama ca mai mult il ajuta pe acesta prin reclama care i-o fac.Aceasta lipsa de verticalitate si chiar de personalitate il descalifica incet,incet,pina la epuizare Tocmai aceasta incrincenare a antenistilor ii vor aduce lui Basescu voturile necesare unui nou mandat.In acel moment cel care i-a dirijat,PAPUSARUL FELIX SECURISTUL o sa-i dea afara ca pe niste neaveniti.Acest Felix care este la guvernare dar critica guvernarea JOCUL LA MAI MULTE CAPETE pe care-l fac toti securistii
PACAT DE TINE BADEA

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 18:42

acu' ,adevarul e ca dl.presedinte Basescu se discrediteaza singur ! ultima facuta ? banii deturnati de la Min.Tineretului catre campania electorala a fie-sii cea cu mintea odihnita !....dar cum in tara asta sunt atit de multi ca ea,cineva trebuie sa le atraga atentia si astora ca minutza lunga a coruptiei la nivelul cel mai inalt , se intinde pina-n bugetul statului .....adica,la tine in buzunar ,draga mea @eugor43 !

popcorn

86 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 07:24

toata stima ! mircea e cam....singur si cam..unic...in tot ceea ce face !! doar cand sunt prea obosit ...nu il urmaresc ! e un fel de....." mihaela !" de pe vremuri...., dupa ?? la somn.....linistit !! pentru mine ! e un fel de " one man show !!!"....poate daca ar intrerupe emisiunea ?? atunci si cei care-l critica.....i-ar simti lipsa...,cred ?? E BUN !!parerea mea.....,la naiba !!!!!

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 08:19

De la: eugor43, la data 2009-07-08 18:22:06 Pacat de EL.Are toate caltatile necesare unui bun profesionist de media dar are un mare DEFECT;canta si el in corul antenelor si trustului imtact subordonat unui singur scop:discreditarea lui basescu si familiei sale,fara sa-si dea seama ca mai mult il ajuta pe acesta prin reclama care i-o fac.Aceasta lipsa de verticalitate si chiar de personalitate il descalifica incet,incet,pina la epuizare Tocmai aceasta incrincenare a antenistilor ii vor aduce lui Basescu voturile necesare unui nou mandat.In acel moment cel care i-a dirijat,PAPUSARUL FELIX SECURISTUL o sa-i dea afara ca pe niste neaveniti.Acest Felix care este la guvernare dar critica guvernarea JOCUL LA MAI MULTE CAPETE pe care-l fac toti securistii
PACAT DE TINE BADEA

Exista o vorba..Ca sa inoti alaturi de rechini pana si delfinul devinul unul dintre ei.Nu cred ca Mircea ar refuza un loc de munca platit decent.In care sa faca ce-i place lui mai mult.Adica sa atace sacalii si lipitorile care devalizeaza sistematic tara asta.Daca ar exista un post de televiziune incoruptibil,capabil sa-l remunereze sadisfacator.Atata timp cat i s-ar asigura statutul de vedeta cred ca ar fi ok.Pentru ca si vedetismul este o boala.Nu stiu daca este cazul sa discutam asta raportat la Badea.In fine...Nu ma vad in locul lui...Iar daca cineva ar indrazni sa il egaleze..nu cred ca ar avea sanse de izbanda....Mircea Badea este unic.Mai pragmatic,critic si iubitor de dreptate...nu cred ca exista in Media Romaneasca..SIC

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Fosta membra 9am.ro

377 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 14:22

Mircea Badea prin originaslitatea sa e un geniu deși mulți nu-l apreciază pentru felul discordant între ce vrea să transmită și ce trasmite de fapt. E original și pentru faptul că știe să umple cele 50 minute de care dispune cu subiecte mult deviate de la programul său original. Dacă ar citi mesajul meu ar afla că nu mai trebuie să imită voci pentru că devin onomatopeice și nici nu se înțelege ceea ce rostește. La vîrsta lui pe cre i-o respect ar trebui să fie puțin ma serios în a imita. Nu totdeauna îi servește pentru că noi, receptorii nu putem descifra ce ar fi vrut să spună. Felul cum a ajuns să prezinte emisiunea deși e interesant uneori te enervează. oricum nu aș dori să dispară de pe piața Tv. E necesar, e simpatic și uneori chiar copilăros. Baftă Mircea că ne trebuiești!

Nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil!
9am044905

125 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 09:54

nu e nici un pic copilaros, este expresia exacta a disperarii care ne-a cuprins pe toti. vezi emisiunile de ieri, 9.07.2009 si cea de azi. si cand va iesi lumea in strada, o sa vedeti ca omul asta isi raceste gura zilnic strigand in gura mare evidentele, ceea ce o sa facem cu totii, in curand. oameni buni, dupa vara, vine iarna, voi cum credeti ca o sa o trecem? cati dintre noi or sa mai fie in viata dupa anul asta?

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 14:28

Ia vedeti ce a raspuns Mircea Badea tipei asteia care cauta pe lanoi astia multi si prosti solutii de criza.

www.impactnews.ro/News/Concurs-pentru-o-cin%C4%83-cu-Andreea-Vas...

Raspunsul lui a fost ceva de genul : Sa nu mai furati !

All Things Grow With Love
bobby_agatha

9 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 03:37

Sincera sa fiu cred ca nici nu are cu sa il atace pe Voiculescu. Momentan PC are doar un deputat sau asa ceva in Parlament.Ce sa faca ala singur? Trebuie vazut ce o sa faca daca e PC la putere. Eu nu sunt PC-ist, dar asta e parerea mea. Mie imi place ca spune adevarul despre clasa asta politica a Romaniei! E un jurnalist bun!

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 16:30

Un idiot sinistru, numai bun si perfect pe gusturile poporului roman, format din agramati si vag alfabetizati.

9am056966

5 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 17:39

Despre mircea am o parere fffffbuna,in necazul celor care il urasc.

Nu stiu cum sa ma semnez,asta nu am invatat
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 17:44

De la: 9am056966, la data 2009-07-13 17:39:28 Despre mircea am o parere fffffbuna,in necazul celor care il urasc.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 09:18

Spune realitatea din Romania adoptand un ton critic asupra celor iresponsabili.Cei care adopta un ton critic nu sant multumiti de situatia din tara noastra.La resursele pe care le are Romania mi se pare normal si firesc sa fi vehement cu cei care au adus tara in pragul saraciei Cred ca marea majoritate a telespectatorilor este de acord cu el

pisi0007

2 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 16:18

Mircea Badea spune exact ce spun oamenii obisnuiti acasa... in fata televizorului. Ne arata ca nu suntem nebuni si nu suntem singurii care cred ca suntem mintiti, furati si batjocoriti in fiecare zi de cei care ne conduc. Tara noastra INCA mai este bogata. Culmea... La cat s-a furat. Daca am avea parte de conducatori capabili care sa iubeasca tara si nu conturile din Elvetia... Ne-au nenorocit de tot. Dar nu destul de mult ca sa ne opreasca sa mergem la vot si sa-i dam jos. Nu suntem atat de tampiti.
Contrar parerii lui Mircea Badea, cred ca trebuie sa mergem la vot. Trebuie sa mergem la vot si sa alungam raul. Trebuie sa alegem altceva. Timp de gandire avem.In dragoste, dupa o dezamagire, reusim sa iubim din nou. Idem la vot. Asta este. Ne-au dezamagit. Nu este nici o problema. O sa alegem pe altcineva.

Bravo Mircea !

Fosta membra 9am.ro

122 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 09:13

De la: demaio, la data 2009-07-13 16:30:56Un idiot sinistru, numai bun si perfect pe gusturile poporului roman, format din agramati si vag alfabetizati.

Un slugoi!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 19:57

De la: demaio, la data 2009-07-13 16:30:56Un idiot sinistru, numai bun si perfect pe gusturile poporului roman, format din agramati si vag alfabetizati.
ce bine imi pare ca mai sunt si oameni care stiu sa-si faca autocritica

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
misteva2005

53 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 15:32

Cred ca dimpotrivă, nu este agramat, iar poporul roman (al meu cel putin) - nu stiu despre ce popor vorbesti tu (cel dinainte) NU ESTE AQGRAMAT ȘI NICI VAG ALFABETIZAȚI!!!!!

Domnule vad ca ti-ai insusit parerea lui Basescu despre poporul nostro si sistemul de invatamant!
Gresesti domnule!
Basescu si fiica-sa si poate si dvs.-de vreme ce scoateti asemenea afirmatii, cred ca, daca ei au fost niste corijenti și niste certati cu scoala (avand in vedere exprimarea si greutatea de a folosi limba materna), atunci majoritatea sunt analfabeti ca ei si dvs.!
Dar nu este asa!
Poporul meu si tarisoara mea sunt buni educati și invatati si cititi!
Eu nu stiu pe unde va ducetu traiul dvs. Dar daca traiti cumva prin preajma lui Basescu, fugiti repede de acolo, ca va molipseste!

Basescu fiica sa si dvs. si cei ca dvs. nu ne reprezentati și nu faceti parte dintre noi!
Afara!

Pe Mircea il iubesc, pentru ca este destept, educat, scolit, frumos...asa cum sunt majoritatea tinerilor romani, tocmai de aceea el ne reprezinta si il ascultam toti ca prostii toata noaptea (desi a doua zi ne vom trezi greu) și adoua zi la reluare daca suntem in concediu!

De asemeni ii iubim si pe prietenii lui:Oreste, Teo, Gadea, Ciutacu, Tudor, Stan, Ciuvica (oo...), și pe "domnul cu barba"...

Sunt din Iasi, am 40 de ani, sunt consilier juridic, și va anunt ca toate cunostintele mele și toti prietenii mei și toși oamenii pe care ii cunosc il urmăresc cu interes pe Mircea si pe toti ceilalti enumerati mai sus!

Daca ajung la sv., colegii ma intreaba: "L-ai vazult pe Badea aseara?"
Daca ma intalnesc cu prietenii ma intreaba "L-ai vazut pe Badea?"
"Ai auzit ce a spus Badea aseară?"

Mircea, daca cum va intri in vizorul sobolanilor, vino la Iași, ca te aparam noi!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 16:16

De la: lumy1963, la data 2009-06-28 17:02:27mircea nu poate fi placut de inculti!!!!!!!admir la el curajul ,inteligenta si rafinamentul. nu sunt multi ca el.poate ar fi bine sa ne mai cizelam nitel caci 70% dintre noi sunt jalnici, needucati.nu-mi place acest adevar, dar nu m,a pot amagi. ce bine ar fi daca am avea toti instructia necesara sec 21!!!

ashe draghe lumy 1963(anul nasterii sau al ...mortii !?)...
toata lumea sa fie ca badea , adica o lume de ; curajosi,inteligenti si rafinatzi (ca zaharul, manca-tzi-ash).numa' ca io n-ash vrea sa fiu ca badea...se vorbeste pe lipscani si pe la bamboo ca d-l badea are cocoshelu...mic mic mic si nu poate NINIC !
asha ca tzine-l pt.matale shi uita-te la el ca la sfintele moashte

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 20:48

Ashe Draghi lumy 1963 (rok narození nebo úmrtí !?)... ...
všichni se jako badea, že je svìt, odvážná, inteligentní a rafinatzi (stejnì jako cukr, jez-tzi-ash). numa 'ca io n-ash chce bęt jako ... badea Lipscani mluvení a na pan Bambus má badea cocoshelu ... malá malá malá a nemùže NINIC!
Asha tzine protože pt.matale Pak se na to podívat, jak svatę moashte

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 20:53

romtar

1 mesaj
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 20:39 Modifica Citeaza Raspunde

romtar

1 mesaj
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 07:56 Citeaza Raspunde

TINETI MINTE ACESTE CATEVA (ZECI DE ) CUVINTE:
Acest topic a ajuns la pagina 25 fiind lansat ca persiflare, in ironie si bascalie de catre o caprita ignoranta care mehaie cand si cand provocari s incearca sa incite, sa excite si sa invrajbeasca topicuri si cu diferite teme despre care, in ignoranta de care da dovada, nu are opinii, argumente...ci doar venin, o intreaga punga de venin din glanda complexelor si prejudecatilor. Acest sarpe femela se numeste conspirativ CAMELYA din Mangalia si are si alte pseudoidentitati (ca si 666PETRE VFLORIN PREDA care citit in oglinda...). Camelya (prenume real al unei functiionare din Primaria Mangalia) a intiat acest topic imediat dupa lansarea in aprilie-mai a candidatului Radu Duda, in cursa pentru Cotroceni. Pe zi ce ce trece observam ca acest topic tot creste, pagina cu pagina desi a plecat din gluma proasta a unei ignorante. Acest topic va creste cu tot mai mare repeziciune pe masura ce candidatura Principelui Radu este luata in serios si personalitatea acestuia este cunoscuta si mediatizata. Cine a urmarit ascensiunea din cvasianonimat a presedintelui Obama va intelege mai bine fenomenul... iar dupa alegeri si ocuparea fotoliului prezidential de catre ASR Principele Radu, in toamna, topicul dedicat ironic, inconstient si in bataie de joc de catre Camelya de la primaria Mangalaia va depasi in timp recortd, ca volum de pagini si consistenta a comentariilor, topicul dedicat Bsescului cel de toate scandalurile si sforaraiele a carui imagine acum confuza se altereaza de la zi la zi intr-o perioada critica, de criza economica, politica si MORALA. Exista o conspiratie anti-Basescu, nu uitati! Hidra securisto-financiarda nu iarta esecul de a nu fi reusit sa il suspende pe cotrocean, din functia de sef al statului, in urma cu 3 ani cand incerca sa devina total, suprem si de nestavilit in pofta de putere si manipulare a maselor. Este un profesionist...
Dar daca Basescu nu va mai candida, din motive tot mai evidente de erodare, de uzura si compromitere a imaginii sale populare si populiste de stadion, de bodega, de taifas la sarbatori populare la tara cu bai de multime regizate de catre primarii de partid, de macinare prin scandalurile (initriate de catre adversarii mediatici din trusturi), scandaluri legate de Eba, Ridzi, Udrea si cate vor mai urma, Geoana si Antonescu nu vor avea mari sanse, lipsiti de personajul spre care isi vor fi reglat tirul: Basescu!
O confruntare a unuia dintre acesti "poiliticieni" marioneta cu Radu Duda le-ar fi fatala. Doar si fiindca electoratul chiar s-a saturat de (astfel de) politicieni, de politicieni in general.
Cineva sa faca pariurile! Eu imi sustin vehement punctul de vedere, optiunea, "premonitia" si, daca exista amatori, pariez contra cui doreste (cu exceptia indivizilor cameleonico-poilitici si cu multiple identitati electronice, paranoide, psihotice de genul 666 PETRE FLORIN PREDA, alias ADERP_NIROLF_ERTEP999) si a altor debili si labili care se reproduc pe topicuri si se manifesta cu un pronuntat extremism, cu un radicalism malefic, de tip neonazist, postand sub mai multe identitati care au in comun si il tradeaza pe individ prin ura, minciuna si violenta, prin jocuri murdare, din ce in ce mai murdare. Ma rog...
Va propun, asadar, un pariu. In fapt nu fac decat o provocare pentru tema acestui topic. Se pare ca a inceput sa "creasca" deja cu o...pagina pe zi.

Redau mai jos atitudinea laudabila a unui coleg de topic, ca reactie la textul (nneajustat de mai sus). Va asigur ca pot reveni la liumbajul decent, la dialogiul civilizat, fara injurii, in masura in care luati atitudine si eliminati prin optiune si atitudine personajele care provoaca si intretin vrajba, dihonia, personaje de genul celor amintite (pentru demascare) in randurile de mai sus.
Imi cer iertare fata de doamne si domnisoare, fata de adevaratii domni din aceasta comunitate pentru unele cuvinte fara lesa si zgarda.

Raporteaza abuz de limbaj

eugenb

87 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 13:35 Citeaza Raspunde

Uite usere "romtar" ca se poate discuta si fara sa folositi cuvinte "suburbane". Ca suntem sau nu de acord cu ce sustine un alt forumist este ceva normal. Anormal este cand lasam ... "nervii:" sa gandeasca si sa se exprime in locul nostru. Felicitari ! Va doresc, sa puteti sa va abtineti si in viitor la folosirea expresiilor care nu-si au locul pe acest forum..
Inca o data va spun : FELICITARI ! BRAVO ! ASA DA !

Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 22:20

videonews.ro/jwplayer/player.swf" width="407" height="324" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="www.macromedia.com/go/getflashplayer" allowfullscreen="true" align="middle" flashvars="file=videonews.ro/files/videos/videos/6ddeeff784c0042.flv&image=video...>

Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 03:04

De la: AZAZEL, la data 2009-07-18 16:16:08
De la: lumy1963, la data 2009-06-28 17:02:27mircea nu poate fi placut de inculti!!!!!!!admir la el curajul ,inteligenta si rafinamentul. nu sunt multi ca el.poate ar fi bine sa ne mai cizelam nitel caci 70% dintre noi sunt jalnici, needucati.nu-mi place acest adevar, dar nu m,a pot amagi. ce bine ar fi daca am avea toti instructia necesara sec 21!!!

ashe draghe lumy 1963(anul nasterii sau al ...mortii !?)...
toata lumea sa fie ca badea , adica o lume de ; curajosi,inteligenti si rafinatzi (ca zaharul, manca-tzi-ash).numa' ca io n-ash vrea sa fiu ca badea...se vorbeste pe lipscani si pe la bamboo ca d-l badea are cocoshelu...mic mic mic si nu poate NINIC !
asha ca tzine-l pt.matale shi uita-te la el ca la sfintele moashte

Esti de groaza !!!!!
Da' acuma spune: ce esti tu asa obsedat de cocosei???!!!!

Ma Azazael ma!!!

wilhem

1 mesaj

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 18:49

BUNA MIRCEA!!ESTI CEL MAI BUN !!!!!!!!!!SA NU TE SCHIMBI NICIODATA!!IAR CEI DE LA GSP NISTE INVIDIOSI ESTI CEL MAI BUN EU SI FAM MEA TE IUBIM PTR TOT CE FACI!!!TE SARUTA CU DRAG FAM ION DIN DRISTOR !MULT SUCCES!!!!

9am112183

1 mesaj
Postat pe: 5 August 2009, ora 09:39

Credeti ca se pot spune multe despre el....sau despre emisiunea pe care o face? Eu zic ca NU. Seara de seara sunt cu el in emisiune la figurat bineinteles...... ... Cel mai mult ma dezgusta faptul ca prezinta Romania asa cum este, la hotii care ne-au furat-o care mai de care cat au putut din ea... O sa ajungem sa fim sclavi mai luxosi in tari pentru ca aici sclavi jegosi.... MIRECEA YOU ARE THE BEST!!!!!
Te iubim si te sustimem la RAITING.....

annya_852004

9 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 5 August 2009, ora 15:05

SUBSCRIU

Fosta membra 9am.ro

28 mesaje

Postat pe: 10 August 2009, ora 22:10

mircea badea, un subiect controversat ca multe altele. mi se pare insa notabila evolutia lui de la radio total si pana astazi. baiatul este incisiv si combate bine, evident ca nu musca mana care il plateste, dar nici nu ii canta osanale. ca romanu' impartial.

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Mircea Badea ....
Mergi la: