De la: costelino1967, la data 2009-03-28 17:20:18da bade cu ei de pamant, tot asa siimproascai cu propiile lor bale
parerea mea e ca badea vb degeaba, pt ca pe politicieni nu ii sperie prea tare .el nu are puterea, el nu transforma apa in vin dupa ce a mers pe ea. el citeste dintrun ziar dupa care isi spune parerea in legatura cu acel subiect, dar in nici un caz nu va putea sa faca ceva care sa schimbe soarta noastra. si nici noi nu vom putea daca alegem sa mai stam in tara asta.
9am21123
5 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 21:39
Caricatura aia isi reprezinta de fapt sefii.Cum sant ei (felix si cristoiu) asa si el. .Latratori.
annya_852004
9 mesaje
Oras: Constanta
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 22:39
Imi place foarte mult. E inteligent, cult, cu simtul umorului, sarcastic, bun analist, curajos chiar...si usor idealist. Ca nu poate oricine sa-l inteleaga sau sa+i guste glumele...asta-i problema lor.Tot respectul!
ioanvirgilsavu
143 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 08:56
gabi tu esti asa de tare ca iti critici patronul in fata???lasa ma!!!toti vor sa fie altii tari si ei miau miau cu critica..
tury65z
30 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 09:18
the best!!!
ioanvirgilsavu
143 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 16:52
pt Gabriela:esti f tare!angajeaza-te la firma mea si cand o sa zici ceva rau despre mine o sa scriu in cartea ta de munca ceva frumos ca nu te mai angajeaza nimeni! dar lasa asta ca il iubeam si acu nu...daca l ai placut inseamna ca ai avut mai multe opinii comune si nu poti sa l urasti ca 1 nu o are adica nu e asa de barbata ca tine!!!tu te ai batut cu minerii,tu te ai batut cu armata in 89,tu .. tu cand gandesti ceva treci la fapte le zici pe nume si d aia nu ti mai place x!! esti tare!!bai tu esti basescu ma si bagi sopirle!!!la inceput te iubeam si io dar acu te urasc pt ca ai imbatranit si te ai facut urata!!si minti ca ai fost cu noi dar acu nu,dar o sai spun lu badia sa ia lectii de barbatie d l tine!!stii ce:lasaneee...lasaneeee ca l galerie ca sa pricepi ca nu am inghitit vrajeala ta!
kontz
9 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 19:20
Hai vorbim sa nu adormim !
cori_lia58
4 mesaje
Oras: Bistrita
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 20:06
Sincer? esti bestial ....are curajul de a spune adevarul. Ma amuza copios si imi inchei siua cu rasete pentru ca tot ce se intampla in politica este un umor continuu dar care are repercursiuni pe spatele nostru.. . de fapt noi plebea ducem greul ei nici nu stiu ca existam ..tara asta se misca in virtutea inertiei .. iar cei care se pare ca ne conduc .. cine sunt????!!!!!!!!!!!!!!!!
cori_lia58
4 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 20:09
poate tu adormi
cori_lia58
4 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 20:19
da un raspuns concret
pisti2004
2 mesaje
Oras: Baia Mare
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 09:11
bun Mircea Badea. am crescut in democratie pe matinalele lui.
haihui09
38 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 20:17
Te gandesti la vacanta?
w w w.taberelemele . ro
9am044905
125 mesaje
Oras: Ploiesti
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 15:24
ma face sa cred ca nu sunt singura in tara mea
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:49
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 13:01
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 13:33
999
Fosta membra 9am.ro
21 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 11:53
FELICITARI MIRCEA!!!!!!!!!!!ESTI BINE PREGATIT, ESTI SPONTAN,AI CURAJ SA SPUI TOTUL PE FATA
NU CA ALTII DOAR PE LA COLTURI.
IAR CEI CE TE ACUZA CA ESTI SCLAVUL LUI FELIX SI EI LA RANDUL LOR SUNT TOT SCLAVI LA LOCURILE LOR DE MUNCA SI ASTEAPTA SA LI SE UMPLE CARDURILE ASA CA MAI BINE S-AR VEDEA PE EI INTAI SI PE URMA AR APLICA EXPRESIA ''STRUGURII SUNT ACRI''
EU NU-MI POT BEA CAFEAUA DIMINEATA FARA SA TE ASCULT,DACA NU AI FI ASA CAUSTIC NICI NU TI-AR STA BINE.
ASA CA-TI DORESC VIATA CAT MAI LUNGA PE MICUL ECRAN.
9am7321
25 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 18:14
De la: sunrise01, la data 2009-05-13 11:53:35FELICITARI MIRCEA!!!!!!!!!!!ESTI BINE PREGATIT, ESTI SPONTAN,AI CURAJ SA SPUI TOTUL PE FATA
NU CA ALTII DOAR PE LA COLTURI.
IAR CEI CE TE ACUZA CA ESTI SCLAVUL LUI FELIX SI EI LA RANDUL LOR SUNT TOT SCLAVI LA LOCURILE LOR DE MUNCA SI ASTEAPTA SA LI SE UMPLE CARDURILE ASA CA MAI BINE S-AR VEDEA PE EI INTAI SI PE URMA AR APLICA EXPRESIA ''STRUGURII SUNT ACRI''
EU NU-MI POT BEA CAFEAUA DIMINEATA FARA SA TE ASCULT,DACA NU AI FI ASA CAUSTIC NICI NU TI-AR STA BINE.
ASA CA-TI DORESC VIATA CAT MAI LUNGA PE MICUL ECRAN.
9am7321
25 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 18:18
ba ma uit ba nu ma uit!!!!!!!!! depinde de starea in care ma aflu!!!!!!!!!!! dar , am o propunere. sa nu se mai intituleze 'IN GURA PRESEI' sint sigura ca mai bine ar fi 'IN GURA LUI BADEA'!!!!!!!!!!!!!!!!! sint convinsa ca i se potriveste si chiar i-ar place!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fosta membra 9am.ro
377 mesaje
Oras: Iasi
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 14:21
Imi pare rau de el ca nu intelege ca i-ar prinde bine sa mai asculte si de sfaturile pertinente ai celor care-l mai pretuiesc inca! Pacat ca matreia cenusie de care dispune din belsug este risipita fara economie pe lucruri puerile. Se repeta, se scalamba la orice idee care-i trece prin minte doar ca o boare! nu mai are coerenta si nici credibilitate. Daca evoluiaza in continuare astfel, cu parere de rau ii prevad postul inchis...definitiv!
Nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil!
Fosta membra 9am.ro
492 mesaje
Oras: Brasov
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 15:14
Mircea Badea este un prezentator bun,a fost candva foarte obiectiv,insa de cand trebuie sa vb frumos despre unii-altii nu-mi mai place...nu mai are farmecul de la inceput....
ioanvirgilsavu
143 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 12:22
da tu p cine reprezinti?
adamgeo2007
18 mesaje
Oras: Brasov
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 18:28
daca toti ar gandii ca el sau ca Victor Ciutacu am trai mai bine nu ne*ar conduce niste dobitoci , dar in tara asta sunt multi dar ............. vorba lui Lapusneanu , nu vedeti ca astia se pregatesc sa castige si alegerile prezidentiale dar vor avea o surpriza cand vor vota ceilalti 72% de tacuti sau cum a zis boc cel mic derbedeii dracului !!!!!! nu credeti !!!!
gabigabi
12108 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 18:38
asta-i marea intrebare : ce-ar trebui sa li se-ntimple celor 72% ca sa-i scoata din amorteala si sa spuna : AJUNGE ! tot zicem ca nu ne ducem la vot ca n-avem pe cine vota ; va invit la un exercitiu de imaginatie : cam cum le-ar fi iesit ochii din cap celor de PSD sau PDL daca s-ar fi trezit ca PNTCD.ul lui Milut sau PNL.ul lui Crin Antonescu ar fi fost votat cu 52% ,de ex. ! nu s-ar fi simtit ca au un lup mare si rau la usa lor,gindindu-se ca vin ,acus-acus , alegerile prezientiale ?!
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 22:21
Noi nu mai datoram nimanui nimic si deci nu trebuie sa mai plecam capul. Trebuie sa spunem, fiecare in sinea noastra, sa strigam vecinului, rudelor: Gata! Ne-a ajuns! Pana aici! Stop! Incepand de acum suntem liberi! Sa cerem Matricei sa ii ia pe toii cei ce ne incalca liberul arbitru, pe cei ce fura Adevarul, pe cei ce ne inrobesc sau asupresc in vreun
fel. Resursele, apa, aerul, mancarea, combustibilul, bogatiile planetei sunt ale tuturor. Este o tampenie sa crezi ca Dumnezeu ar da drept de proprietate, asupra unei parti din creatia sa, unui singur om, unei singure familii. De ce?
Cere-ti-va drepturile! Faceji asta pentru noi,pt. urmasii vostri!
Fosta membra 9am.ro
122 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 09:44
De la: adamgeo2007, la data 2009-06-10 18:28:11daca toti ar gandii ca el sau ca Victor Ciutacu am trai mai bine nu ne*ar conduce niste dobitoci , dar in tara asta sunt multi dar ............. vorba lui Lapusneanu , nu vedeti ca astia se pregatesc sa castige si alegerile prezidentiale dar vor avea o surpriza cand vor vota ceilalti 72% de tacuti sau cum a zis boc cel mic derbedeii dracului !!!!!! nu credeti !!!!
Hai ca ai dat-o in bara!
De unde va alegeti frate modelele astea?
Cum dracu va puteti lasa asa sa fiti manipulati?
Pai ce sunt Badea si Ciutacu decit niste slugi ale lui Voiculescu, platite de sobolanul asta imputit ca sa se ia numai de cine nu ii place lui!
Imi placea Badea, spiritul lui critic, atunci cind era echidistant, acum nu-i decit un mercenar!
Bai nene, nu sunt partizanul nimanui, nu simpatizez niciun partid sau om politic, dar ma apuca dracii cind vad la voi spiritul asta de turma!
La alegerile trecute am votat alianta DA pentru ca se opunea PSD-ului si pe Basescu ca sa nu iasa Bonbonel. Anul asta o sa vad, dar pina acum nu am gasit o alternativa care sa mi se para viabila.
Nu i-am auzit pe ciutaci sa critice PSD-ul pina in 2004, cu atita inversunare cum critica acum tot ce este legat de Basescu, si aia au furat de au rupt, au pus tara pe butuci.
Li s-a pus pata pe Basescu, pe familia lui, pe Boc, dar mie mi se pare ca este cel mai bun presedinte de pina acum, tinind cont de ce au facut ceilalti: Ceausescu, Iliescu, Constantinescu.
Nu este el perfect, dar pe cine altul sa-l votezi? Pe Geoana, fiu de securist, pe Duda?
gabigabi
12108 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 16:00
aici ai dreptate cu fiul de securist ! da' ce te faci cu dosarul de la Securitate a lui Basel',care nu si nu si nu se gaseste ?!...
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:46
De la: ioanvirgilsavu, la data 2009-06-10 12:22:25da tu p cine reprezinti?
kinga ma reprezinta pe mine !
clar femeie ?
si cine se da la...kinga ...a incurcat-o ...
si electronica !
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:48
De la: gabigabi, la data 2009-06-11 16:00:32aici ai dreptate cu fiul de securist ! da' ce te faci cu dosarul de la Securitate a lui Basel',care nu si nu si nu se gaseste ?!...
ce-ai femeie cu securistii ?
ca daca nu erau astia murea-ti de foame !
si electronica !
Fosta membra 9am.ro
122 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 09:18
Bravo toarsu' Azazel, asa... pupa-i pe securiristi, ca oi fi si tu unul dintre ei!
Profilul iti corespunde, la mecla semeni... si esti si putin cam agramat, ca doar nu le trebuie scoala multa securistilor!
Pui cratima acolo unde nu trebuie. Poate voi MUREATI de foame daca nu va faceati securisti, ca la altceva oricum nu va ducea capul!