back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mircea badea ....

Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >> Sari la pagina:

9am074895

28 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 14:27

Inainte era cum era, cind era cu ORESTE acum se da mare ;mare karatist;frumos de pica (nasul);cel mai mare comentator toti sin fraieri numi el e destept,are raspunns la toate se crede dar e un Daca era destept nu pierdea fabrica de chibrite asa ca e mai mult un Apropo cind a luat atunci foc laptop-ul ce rost a mai avut sa dea cu el de pamint ce a vrut sa demonsteze cu asta ?

9am058606

6 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 16:17

Mircea Badea este un tip extraordinar si de o mare profunzime. El nu suporta ca persoane din afara Olteniei (scumpa noastra patrie) sa fie in conducerea tzarii. Emil Boc (din Transilvania) Prim-Ministru? Ha, ha, ha, ha...Auzi, Emil Boc Prim-Ministru, ha, ha, ha etc. De Traian Basescu nici nu mai stiu cat a ha-hait (doar este din Dobrogea si nu din Oltenia). Faptul ca tzine cu patronul lui este firesc, doar patronul ii da bani in raport de felul cum isi realizeaza sarcina primita. Si Mircea (cel Tanar) ha-ha este.

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 16:30

Nu e vorba de Mircea Badea ci de Boc si Basescu. nu are nici o importanta de unde sunt, ci de felul cum sunt, pentru ca o caricatura mai mare de politician cum e Boc si un micinos mai mare ca Basescu cu greu se pot gasi, iar cand au mai si ajuns in fruntea unei tari , trebuie sa ne intrebam in mod serios cum sunt cei care i-au votat, dar mai ales ce mai au in creer cei care ii sustin.

s007

2 mesaje
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 14:43

Eu cred ca MIrcea Badea este un profesionist....nu cred ca inafara emisiunii se leaga el asa de toata lumea dar ora aia cat sta acolo da mult din el si o face bine...Imaginati-va ca e o emisiune la care se uita o multime de oameni fara sa fie nevoie de fete semiimbracate/dezbracate cum vreti , orchestra, fluieraturi, invitati....are sarmul lui. stie sa se faca inteles de oricine-si asta e o mare calitate...stie sa se lege de toti fara sa se coboare in mocirla...Mircea Badea are clasa orice ati zice! Mie-mi [place...defapt daca stau sa ma gandesc nici nu cred ca ar fi alte emisiuni la care as vrea sa ma uit...

ticuta2IV1940

46 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 15:27

bravo! eugor43 ,cititii comentariul din 8 iulie 2009 ora 18, 20
asa trebuie analizat Mircea Badea,nu sunt opiniile lui in tot ceace spune ci ale lui FELIX SECURISTUL

9am074895

28 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 17:01

CUI II PLACE DE BADIE AR FACE BINE SA-L PUNA INTRE 2 FELI DE PIINE SI DIMINEATA IN LOC DE UNT CU GEM E BUN EL DAR E BINE SI CEVA DIN FELIX CA DACA RINJESC AVETI GRIJE SA NU VA MUSTE DE ......BUZE PTR CONFORMIITATE EUGEN

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 22:27

MIRCEA BADEA este ultima mahalagioaica din mahalalele Bucurestiului de altadata.Este un personaj jalnic ,care nu stie nimic altceva mai constructiv ,decat sa injure ca la usa cortului.Si nu ar fi o surpriza sa aflam ca are ceva bunici pe la nomazii tigani care umblau cindva din sat in sat cu corturile.Ele se faceau ca ghicesc iar ei umblau cu cazane ,ochind pe unde se mai poate ciordi cite ceva.

M
lumy1963

12 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 21:28

un tanar inteligent, spontan, plin de curaj si sinceritate.daca ar fi mai multi ca el poate s-ar schimba ceva. starea asta jalnica in care ne aflam este alimentata de indiferenta noastra, de mediocritate, caci vad o generatie mediocra, fara aspiratii si principii.te felicit, Mircea pentru ceea ce faci. un om inteligent va deranja mereu, nu esti ca ei si asta ii doare.

dan3vlad

1 mesaj
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 14:39

De la: rob, la data 2008-10-04 13:15:18este super tare la glume si etc dar se ia de cei prosti si urati...dupa care se ia de cei destepti si frumosi ... dupaia nu mai stie nici el ce face ... eu zic sa isi aleaga o tabara

...si daca se ia de cei prosti si urati si ii ,,strambaceste " ,ce inseamna ?....la ce ajuta ca le da atentie ,,rade Tanda de Manda '' ..si...?...,,spirit civic-critic ''?...

getasanziana

2 mesaje
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 14:44

La fel si eu am o parere buna despre Mircea Badea. Nu multi au curajul pe care il are el. Felicitari, sa o tina tot asa, indiferent cum il considera unii.

getag47

6 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 17:05

De la: lumy1963, la data 2009-09-11 21:28:59un tanar inteligent, spontan, plin de curaj si sinceritate.daca ar fi mai multi ca el poate s-ar schimba ceva. starea asta jalnica in care ne aflam este alimentata de indiferenta noastra, de mediocritate, caci vad o generatie mediocra, fara aspiratii si principii.te felicit, Mircea pentru ceea ce faci. un om inteligent va deranja mereu, nu esti ca ei si asta ii doAare.
Aceleasi felicitari si din partea mea ! Bravo Mircea !

9am050104

6 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 19:26

mircea badea ,antena 3,antena 1,,atat stie ,,sa atace presedintele tari,si contracandidatii lui voiculescu,,mizerabil,,,,,,

radu_toma_2006

61 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:02

nu e pe placul hotilor, pupincuristilo lui basescu . bravo mirciulica ! you are the best ! cand bem frate o bere impreuna ??? eu o dau !!

9am_Ella

241 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:23

De la: 9am096416, la data 2009-09-10 22:27:42MIRCEA BADEA este ultima mahalagioaica din mahalalele Bucurestiului de altadata.Este un personaj jalnic ,care nu stie nimic altceva mai constructiv ,decat sa injure ca la usa cortului.Si nu ar fi o surpriza sa aflam ca are ceva bunici pe la nomazii tigani care umblau cindva din sat in sat cu corturile.Ele se faceau ca ghicesc iar ei umblau cu cazane ,ochind pe unde se mai poate ciordi cite ceva.

Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
9am_Ella

241 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:23

De la: 9am050104, la data 2009-09-12 19:26:17mircea badea ,antena 3,antena 1,,atat stie ,,sa atace presedintele tari,si contracandidatii lui voiculescu,,mizerabil,,,,,,

Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
9am_Ella

241 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:25

De la: eugor43, la data 2009-07-08 18:22:06 Pacat de EL.Are toate caltatile necesare unui bun profesionist de media dar are un mare DEFECT;canta si el in corul antenelor si trustului imtact subordonat unui singur scop:discreditarea lui basescu si familiei sale,fara sa-si dea seama ca mai mult il ajuta pe acesta prin reclama care i-o fac.Aceasta lipsa de verticalitate si chiar de personalitate il descalifica incet,incet,pina la epuizare Tocmai aceasta incrincenare a antenistilor ii vor aduce lui Basescu voturile necesare unui nou mandat.In acel moment cel care i-a dirijat,PAPUSARUL FELIX SECURISTUL o sa-i dea afara ca pe niste neaveniti.Acest Felix care este la guvernare dar critica guvernarea JOCUL LA MAI MULTE CAPETE pe care-l fac toti securistii
PACAT DE TINE BADEA

mariamara

27 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 13:41

Mircea Badea este un tip foarte destept, spune ce vrea si ce crede el despre toti imbuibatii care nu se mai satura de bani si isi umfla burtile pe seama noastra .
Are dreptate cu votul ca nu se va duce - de ce sa ne deranjam degeaba ? ca pentru noi nu va fi bine , indiferent cine va iesi presedinte !
SI CU CINE NAIBA SA VOTAM?????
In plus, MB este singurul din TV care VORBESTE FLUENT LIMBA ROMANA !!!!

mariamara

27 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 13:41

Mircea Badea este un tip foarte destept, spune ce vrea si ce crede el despre toti imbuibatii care nu se mai satura de bani si isi umfla burtile pe seama noastra .

Are dreptate cu votul ca nu se va duce - de ce sa ne deranjam degeaba ? ca pentru noi nu va fi bine , indiferent cine va iesi presedinte !

SI CU CINE NAIBA SA VOTAM?????

In plus, MB este singurul din TV care VORBESTE FLUENT LIMBA ROMANA !!!!

Dragos

2 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 14:58

un tip realist,pragmatic si culmea...sufletist!pt ca ii previne si pe altii asupra magariilor ce se intampla in tara asta frumoasa!putin cam pesimist cateodata;e bun de privit cand ai o parere prea roz despre tara in care traiesti!putin subiectiv fata de felix,dar de...aratati-mi cati isi critica seful pe fata si nu pateste nimik!e contra naturii sa iti critici seful atata timp cat manci de pe urma firmei lui...

9am073574

2 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 21:28

si mie imi place si sunt absolut de acord cu tine. faptul ca nu-si critica seful e o decizie inteleapta. mi se pare de bun simt sa procedeze asa atata timp cat isi ia leafa de la Voiculescu.

9am073574

2 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 21:35

si mie imi place si sunt absolut de acord cu tine. faptul ca nu-si critica seful e o decizie inteleapta. mi se pare de bun simt sa procedeze asa atata timp cat isi ia leafa de la Voiculescu.

ioio

12 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 08:41

Mircea Badea......e un tip ciudat cateodata ai crede ca e nebun dar stie ce zice. Exagereaza cu anumite comentarii dar unele chiar sunt la locul lor. Spune lucrurilor pe nume si asta chiar are efect cateodata. E un tip inteligent si ca orice angajat nu isi ataca sefu ,si sincer nici nu prea ar avea de ce sau cu ce.

9am107108

1 mesaj
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 15:05

cred ca esty un biet gay indragostit de badea esty praf omule mai bagati o data aratatorul in curtea scolii si dupa gandeste ce a facut voiculescu mai rau decat basescu sau boc?

9am_Ella

241 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 23:16

De la: Subredul, la data 2008-10-06 20:27:22Aiureli !

Badea este un derbedeu de presa de doi lei din tagma lui Cristoiu, a lui CTP, A lui Nistorescu si a altor imbecili naimiti sa latre la comanda. Pentru ca e talentat, are haz si har el poate si reuseste sa induca in eroare pe multi. Mie mi se pare un nimeni cu fite si ifose exact asa cum au cei pe care-i "critica" el. Toti neica nimeni din presa isi fac un nume si un titlu de glorie din a-l ataca pe Basescu. Basescu e cel mai obiectiv, el da-n toti, fara osebire. El vorbeste cel mai convingator dintre toti actorii de pe scena politica. Daca vrei sa-ti faci nume, sa auda lumea de tine, sari la gatul celui mai tare de pe piata, a celui mai popular personaj si sigur se va auzi de tine, vei fi bagat in seama. "Mama ce combate asta !" vor zice gura'casca. Lucru care se si intampla.

Raman la parerea ca MB e un dobitoc cu fite !

Sa fiti sanatosi ! Orice ati crede despre MB....

asa e !!!!

alcatraz_vladone

1 mesaj
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 13:16

mircea badea e unul din putinii oameni cu minte din tara asta ,care le zice lucrurilor pe nume.Omul asta merita sa ajunga presedinte da nu vrea el sa candideze ca l ar vota lumea.mircea crezi ca basescu va iesi iar presedinte???///?????????????????????????????????????????????sper din tot sufletul ca nu

mirciu57

104 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 21:45

imi place cum gidesti dar nu-mi lplace ca esti anonim mai gindeste-tesi poate iti pui si tu un avatar

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 13:19

Mama, cata reclama! Ca se vorbeste de bine sau de rau, important e ca se vorbeste de el! Sun ziaristi mai vechi care nu au parte de asta...

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
9am050104

6 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 14:33

de ce esti sluga lui felix?de ce critici mereu ,presedintele tarii?

mirciu57

104 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 14:37

tu te legi de badea dar ce-a facut presedintele tarii pentru tine ca individ ,iti spun eu nimic lasa-l tu pe felix si uita-te in jurul tau simti cumva ceva bunastare? ca eu n-o simt sau poate tu traiesti intr-o alta lume

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 13:27

De la: lumy1963, la data 2009-09-11 21:28:59un tanar inteligent, spontan, plin de curaj si sinceritate.daca ar fi mai multi ca el poate s-ar schimba ceva. starea asta jalnica in care ne aflam este alimentata de indiferenta noastra, de mediocritate, caci vad o generatie mediocra, fara aspiratii si principii.te felicit, Mircea pentru ceea ce faci. un om inteligent va deranja mereu, nu esti ca ei si asta ii doare.

Atentiune !!!
OK, daca am fii vreo 6 milioane de MB am avea o alta tara , si chiar alt popor , atat din punct de vedere al aspectului comercial, fizic, motric, psihic, emotional, cultural , etc.
E un baiat care ar putea fii un exemplu pentru multi tineri din ziua de azi !!
Z>P>

Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Mircea Badea ....
Mergi la: