back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mircea badea ....

Pagini: << 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 00:36

De la: 9am076753, la data 2009-12-25 20:52:06La 10 pt ROMANIA La ATENEUL ROMAN MIRCEA BADEA a primit Locul intai la cel mai bun ziarist .Sa fiu sincera nu stiu exact daca MIRCEA este ziarist de frunte sau nu .Au fost multe ironii la adresa lui din aceasta cauza.Daca cineva stie exact situatia sa ne lamureasca

"10 pentru Romania" un rahat de emisiune unde a picat in plasa un singur nenorocit a politicii Europene care nici macar nu s-a obosit sa scoata un cuvant cand a vazut in ce rahat a fost atras. O emisiune cu premii muuulte pentru cei ce se doresc maguliti de rezultatul propriilor interese mai mult sau mai putin meschine. Mircea Badea nici nu putea primi altceva de la Vantu ca doar jocurile cui le face?
Abureli pentru fraieri!
Probabil ca aceasta emisiune era bine venita dar nu din partea unei televiziuni care in nici un caz nu doreste binele Romaniei. Majoritatea celor premiati acolo dar care au mai avut un dram de decenta, pe drept nu au fost de acord cu premiul primit de aceea au tinut neaparat sa scape de el intr-un fel sau altul, dedicandu-l celor ce meritau cu adevarat, neprezentandu-se sa-l ridice sau renuntand la el pentru ca rusinea de al primi din partea unei astfel de televiziuni le afecta grav imaginea de cetatean cinstit sau profesionist.

9am174385

50 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 11:44

De la: click_cont, la data 2010-01-09 00:36:17
De la: 9am076753, la data 2009-12-25 20:52:06La 10 pt ROMANIA La ATENEUL ROMAN MIRCEA BADEA a primit Locul intai la cel mai bun ziarist .Sa fiu sincera nu stiu exact daca MIRCEA este ziarist de frunte sau nu .Au fost multe ironii la adresa lui din aceasta cauza.Daca cineva stie exact situatia sa ne lamureasca

"10 pentru Romania" un rahat de emisiune unde a picat in plasa un singur nenorocit a politicii Europene care nici macar nu s-a obosit sa scoata un cuvant cand a vazut in ce rahat a fost atras. O emisiune cu premii muuulte pentru cei ce se doresc maguliti de rezultatul propriilor interese mai mult sau mai putin meschine. Mircea Badea nici nu putea primi altceva de la Vantu ca doar jocurile cui le face?
Abureli pentru fraieri!
Probabil ca aceasta emisiune era bine venita dar nu din partea unei televiziuni care in nici un caz nu doreste binele Romaniei. Majoritatea celor premiati acolo dar care au mai avut un dram de decenta, pe drept nu au fost de acord cu premiul primit de aceea au tinut neaparat sa scape de el intr-un fel sau altul, dedicandu-l celor ce meritau cu adevarat, neprezentandu-se sa-l ridice sau renuntand la el pentru ca rusinea de al primi din partea unei astfel de televiziuni le afecta grav imaginea de cetatean cinstit sau profesionist.

Imi place sa sper ca inca mai sunt util cuiva in viata asta ca pot ajuta pe cine-mi cere sprijinul.
Fosta membra 9am.ro

60 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 14:28

Unul dintre tinerii de la Antena 3 - M. Gadea ,M. Badea ,V. Ciutacu) la care se adauga stralucitii invitati aproape permanenti : O.Dobre, R.Tudor, V. Stan , R. Teodorescu, M. Ciuvica - care (Mircea Badea) reuseste prin comportamentul si rationamentele sale sa captiveze atentia multora reusind unul din cele mai audiate emisiuni de profil.
Avand o educatie deosebita ( se vede ca a citit foarte mult ) , si un comportament rebel pe care cei mai multi din auditoriul sau si-l reprima. El exprima tot ceea ce toti cei nemultumiti de clasa politica de ieri si azi nu au curaj s-o faca in gura mare.
El nu are nici o jena , nici o retinere. El le spune in fata tuturor politicienillor , lucruri pe care de cele mai multe ori nici macar presa de opozitie nu are curajul s-o faca.
Fiecare din noi ne gasim mai mult sau mai putin in Mircea Badea.
Basescu , Berceanu , Boc si inca alti vremelnici conducatori ai Romaniei au insomnii si reactioneaza la zicerile lui Mircea Badea. Nu au avut contracandidatii lui Basescu parte de atata atentie - in campanie - cat a avut Mircea Badea.
Deci , simplu , atitudinea este totul.

Raporteaza abuz de limbaj
9am174497

4 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 15:12

mircea badea ????
este singurul care ma mai distreaza si ma face sa râd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alaturi de ceilalti :m.gâdea, radu tudor, o.dobre,v.stan,m.ciuvica, razvan teodorescu care este extraordinar!!!!!, sunt o echipa minunata !!!
sunt singurii la care ma mai pot uita, sunt singurii pentru care pastrez abonamentul la cablu!!!!
mai sunt oameni in tara aceasta sanatosi asa cum sunteti voi !!! DE CE nu faceti un partid ????
m-as inscrie si eu !!!
bravo mircea badea pentru curajul tau !!!!
m.gâdea esti un destept, un educat ,un talentat si un om minunat !!!
radu tudor, tu esti bun de prim ministru !!!! esti super tare !!!
razvan teodorescu tu esti inteleptul, tu esti extraordinarul !!!ai fi super in partid !!!!!
felicitari si celorlalti sunteti excelenti !!!!
ginditi-va la propunerea mea !!! stiu multi oameni care gindesc ca mine !
va doresc succes !!!

Aura_09

5 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 16:06

Si cam unde ar trebui sa ne uitam ca sa fim mai `sanatosi la minte~ cum spui tu???! Ai? ....cam unde la Realitatea? la tvr cultural? la pro? hai c ai fost tare....nu te mai uita ca inveti prostiii.... ...stii asa era in perioada comunista....te potrivesti....atunci tine o tot asa
In ceea ce priveste personajul MB....nu ti a spus nimeni sa l iei acasa ...e simplu daca iti place te uiti daca nu nu...iar tu sa nu te mai uiti delok....ca poate tie iti dauneaza grav sanatatii
Personal am un singur lucru de spus in privinta lui ....si asta in fiecare seara....Mircea daca e ceva bazeaza te pe noi frate

9am075188

2 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 18:25

Nu cred ca Mircea Badea face jocul cuiva,este prea destept sa faca acest lucru.Face exact ce simte
si ce trebuie.Chiar daca are momente cand este prea dur,ma refer la limbaj,probabil ca asta simte in momentul acela.Bravo!
anca

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 22:53

Inca nu m-am lamurit daca Mircea Badea chiar este ziaristul care a luat locul 1 la 10 pentru Romania ? Chiar nu stie nimeni sa ne lamureasca ? Ca televiziunea Realitatea Tv .a facut atatea gafe in campania electorala se stie , dar nu este ceeace vreau sa aflu..

GINA
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 23:56

Era amuzant odata ...

Dar cand a intors nenea felix rotita si la dat mai tare a inceput sa plictiseasca...tooooot mereu aceasi placa ... pe bune plictiseste de moarte ... Mai multa audienta face Naomi

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 22:40

E foarte bun, un pamfletar de nota 10.
As plati bani frumosi sa asist la un duel verbal Badea - basescu, dar impostorul de la Cotroceni nu va avea in veci curajul sa vina in emisiunea lui!!!!!!!!!!!
Of Mircea, vezi daca n-ai invatat sa aduci si tu osanale fraudulosului iubit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

27 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 23:15

...un "pusti"teribilist,exhibitionist si vulgar!..patetic si penibil in tot ceea ce face si spune...o alta"vedeta de caron",cu ifose de "justitiar"!..tipic si reprezentativ pt.mass-media din Ro!..Pacat...

Fosta membra 9am.ro

27 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 23:22

Bravo!..te deranjeaza tvr cultural!..Normal!..acolo nu gasesti exhibitionisti cu pene in fund!..ramineti la manelisme si vedete"de carton"!..poate aveti "succesuri"rasfoind un fiecare seara "almanahe"!

Fosta membra 9am.ro

27 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 23:27

CORECT!!! In sfirsit,o opinie de bun-simt!!!De acord cu tine!..

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 23:33

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

27 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 23:33

Penibil!...O turma de frustrati semi-docti si vulgari,care isi mai inchipuie ca axa pamintului trece prin ombilicul lor!..Penibili si patetici!..De fapt,nu au nimic de spus...maninca si ei o portie de laturi,ca multi altii!..

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 23:41

De la: walker, la data 2010-01-30 23:33:20 Penibil!...O turma de frustrati semi-docti si vulgari,care isi mai inchipuie ca axa pamintului trece prin ombilicul lor!..Penibili si patetici!..De fapt,nu au nimic de spus...maninca si ei o portie de laturi,ca multi altii!..

Scuza-ma prietene ca nu zic nimic, nu doresc sa te contrazic desi am parerile mele care suporta foarte bine si TVR Cultural si pe Mircea Badea. Sunt doar usor contrariat de faptul ca dai impresia ca iti apreciezi propria postare ca si cum ar fi a altcuiva. Dar fiindca e tarziu si sunt cam obosit, se poate sa ma insel

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 23:46

Maaaaaaaaaaaaaaare-i gradina ta doamne !!! Gigi , hai s-o chemam si pe baba dochia pe topicul asta ! ... sunt sigur ca i-am gasit sufletul pereche !!!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 21:58

De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-30 23:41:15
De la: walker, la data 2010-01-30 23:33:20 Penibil!...O turma de frustrati semi-docti si vulgari,care isi mai inchipuie ca axa pamintului trece prin ombilicul lor!..Penibili si patetici!..De fapt,nu au nimic de spus...maninca si ei o portie de laturi,ca multi altii!..

Scuza-ma prietene ca nu zic nimic, nu doresc sa te contrazic desi am parerile mele care suporta foarte bine si TVR Cultural si pe Mircea Badea. Sunt doar usor contrariat de faptul ca dai impresia ca iti apreciezi propria postare ca si cum ar fi a altcuiva. Dar fiindca e tarziu si sunt cam obosit, se poate sa ma insel
bine spus ....

misteva2005

53 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 20:48

Stiti ce nu inteleg eu?
De ce il urmariti pe Badea daca nu il agreati?
Sau vreti sa spuneti ca urmariti emisiunile lui dor pentrua va forma o parere in cunostinta de cauza?
Acuma serios de ce va uitati in gura lui daca nu va place?
Nu va mai uitati! Care e problema?
Eu il urmaresc ori de cate ori am timp!
Il urmaresc de mult, de cand a aparut pe tv!
Imi place, practica exact tipul de umor care imi place!
Si din cate stiu suntem o multime de oameni care il urmarim!
Mai mult mie imi plac si prietenii lui:Oreste, Teo, Brenciu, Carmen Bruma, Gadea, Ciutacu, etc

Nu imi plac: Bendeac (CARE ESTE UN MARE PROST), Buzdugan si cu ala de la Radio ZU, Capatos nu-mi place delooooc! Astia sunt vulgari, exhibitionisti, etc. si au un umor de prost gust!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 08:23

De la: misteva2005, la data 2010-02-01 20:48:47Stiti ce nu inteleg eu?
Sau vreti sa spuneti ca urmariti emisiunile lui dor pentrua va forma o parere in cunostinta de cauza?
Mai mult mie imi plac si prietenii lui:Oreste, Teo, Brenciu, Carmen Bruma, Gadea, Ciutacu, etc

Nu imi plac: Bendeac (CARE ESTE UN MARE PROST), Buzdugan si cu ala de la Radio ZU, Capatos nu-mi place delooooc! Astia sunt vulgari, exhibitionisti, etc. si au un umor de prost gust!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 23:44

De la: misteva2005, la data 2010-02-01 20:48:47Stiti ce nu inteleg eu?

Da` cine-i mai urmareste greata aia de emisiune ???

Jur ca eram un fan Badea , si-l urmaream si eu de cand cu emisiunile cu TEO si Oreste , super emisiuni !!! Si chiar o perioada aici la revista presei asta a lui...
Dar la un moment dat orice zicea era versus Basescu - ORICE !!!! Repetita asta pana la exasperare , e de foarte prost gust... ca cica daca rad aia de la camerele de filmat de langa el , badea zice ca e comic... Poate , dar unul lamentabil ... Pacat de el !!! Fas !!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 10:56

Draga Mircea, nu ne cunoastem dar si eu si sotul meu te urmarim in acida ta emisiune.
Imi doresc mult sa te incurajez pentru ca am constatat ca in ultima vreme ti-ai mai pierdut din "foc", probabil ca esti dezgustat la fel ca noi de haznaua in care a cazut politica prin grija pd-leilor zisi pplei, partidul de aur.
Te rugam sa nu-ti pierzi fervoarea si nici optimismul cu toate ca ai toate motivele, gandeste-te ca viata nu e un camp cu flori, ci o zbatere continua.
Tu simpaticul nostru, fii optimist, vioi, si "da cu barda in mama lor de hoti si pradatori de tara", si aici il includ si pe nelegitimul de la Cotroceni, cel care prin frauda locuiesta acolo.
Fii fericit si bucura-te de viata, caci una e si e frumoasa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tocileanu_florentina

12 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 12:20

daca va place acest mascarici inseamna ca toti sinte-ti putin dusi cu capul .EL trebui dus la un psihiatru pentru ceia ce face pe ecran iar cei cel lasa trebiui inchisi in ospiciu

arniceru_v

4 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 15:59

Mai bine uita-te la OTV ca acolo sigur nu te plictisesti. Sunt de-ai tai!!

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 16:03

De la: tocileanu_florentina, la data 2010-02-04 12:20:43daca va place acest mascarici inseamna ca toti sinte-ti putin dusi cu capul .EL trebui dus la un psihiatru pentru ceia ce face pe ecran iar cei cel lasa trebiui inchisi in ospiciu

Stimata forumista, incearca sa gasesti un spatiu in care sa te exprimi vocal, in scris ai mari probleme

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 16:10

De la: tocileanu_florentina, la data 2010-02-04 12:20:43daca va place acest mascarici inseamna ca toti sinte-ti putin dusi cu capul .EL trebui dus la un psihiatru pentru ceia ce face pe ecran iar cei cel lasa trebiui inchisi in ospiciu
Atata timp cat are audienta va ramane pe post.Postul e unul comercial si nu unul care face educatie. Pentru educatie sunt alte institutii: scoala, biserica etc Fiecare are dreptul la opinie!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 16:13

De la: rodik_mi, la data 2010-02-04 16:10:01
Atata timp cat are audienta va ramane pe post.Postul e unul comercial si nu unul care face educatie. Pentru educatie sunt alte institutii: scoala, biserica etc Fiecare are dreptul la opinie!
DAR CU SFANUL NICOLAE DE PE COLTUL CATEDREI NU SE POATE UN PICUT DE EDUCTIE

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 16:18

S-a dus vremea Sfantului Nicolae, Acum e democratie si avem alte metode pedagogice de indrumare si educare

9am036791

10 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 16:58

o fi dar e tare

hirudo_medicinalis_yahoo_com

3 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 20:39

buna seara imi cer scuze ca ma bag in discutia voastra dar cred ca domnisoara are dreptate,pina acum MIRCEA BADEA a fost impartial,dar dupa o anumita perioada isi vede doar interesul adica "BANI" pe care ii primeste ca sa arunce cu noroi
o seara foarte buna tuturor

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 22:00

De la: click_cont, la data 2010-01-09 00:36:17

Abureli pentru fraieri!

dupa anul 24096 anul galactic si anul terestru 1904,omenirea a intrat in faza sinucigasa prin consunul de tabac,cafea,alcool si carne putreda(cadavre de animale conservate,a existat si canibalismul uman).
Omul la origine se hranea cu vegetale si bea apa de izvor,putine din aceste stravechi familii traiesc inca in Amazoane in padurile necalcate de criminalul om modern.Acesti indivizi traiesc 350- 700 de ani fata de locuitorii lumii moderne dar incepind cu anul 24028 galactic si 1972 terestru,o parte dintre tinerii acestei civilizatii sau avintat in lumea moderna iar la intoarcere au adus microbii care au inceput sa infesteze familiile vechii civilizatii,care nu luasera contact cu lumea moderna,in prezrent maladiile rapun sute de persoane saptaminal si se crede ca toata straveche civilizatie va fi distrusa.In secret membrii unei expeditii incearca sa captureze citiva membrii ai stravechii civilizatii ,trebuins sa umble cu foarte mare precautie deoarece in mare parte la contactul cu oamenii moderni ,membrii tribului se sinucid.

Pagini: << 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Mircea Badea ....
Mergi la: