back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mircea badea ....

Pagini: << 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 22:45

De la: tocileanu_florentina, la data 2010-02-04 12:20:43daca va place acest mascarici inseamna ca toti sinte-ti putin dusi cu capul .EL trebui dus la un psihiatru pentru ceia ce face pe ecran iar cei cel lasa trebiui inchisi in ospiciu

Florentina , nu te descuraja , mami !! Ei tin cu badea așa de formă.... Să nu dea rău la public ... dar stai liniștită .... și ei sunt conștienți că badea bate câmpii ....

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 02:02

De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-04 16:03:02
De la: tocileanu_florentina, la data 2010-02-04 12:20:43daca va place acest mascarici inseamna ca toti sinte-ti putin dusi cu capul .EL trebui dus la un psihiatru pentru ceia ce face pe ecran iar cei cel lasa trebiui inchisi in ospiciu

Stimata forumista, incearca sa gasesti un spatiu in care sa te exprimi vocal, in scris ai mari probleme
Dar de ce nu si oral !?

Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 02:06

De la: camioneros70, la data 2010-02-04 22:45:13

Florentina , nu te descuraja , mami !! Ei tin cu badea așa de formă.... Să nu dea rău la public ... dar stai liniștită .... și ei sunt conștienți că badea bate câmpii ....
Pai matalica nu sti ca astia de bat campi ... au rating ?!! Si Badea, si Nasulica de pe B1Tv .... si Diaconescu cu garsoniera lui cf 3, fara apa calda si caldura .... si Gadea cu tampeniile lui ''impartiale'' ... ....

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 06:16

cine-i mircea badea??? io zic sa-l ardem pe rug sau sa-l omoram cu pietre

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 11:12

De la: florinpreda999, la data 2010-02-05 06:16:19cine-i mircea badea??? io zic sa-l ardem pe rug sau sa-l omoram cu pietre

Oooo , daaa !!!!!! Dar de ce să cheltuim ????
Eu zic mai bine să-l ghilotinăm.... să fim sigur că nu scapă....

9am137147

8 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 11:14

De la: xzibit_the_one, la data 2008-09-20 12:35:38Personal am o parere foarte buna in legatura cu el. Parerea voastra care este ?[/quote
Se pare ca e un unicat in a mai descreti fruntile rominilor in vremuri de deplina democreatie doar la virf...ei dar tot e bine ca la talpa se voteaza la greu...ei nu chiar asa putin peste 50%
Si sa mai zici ca rominul nu e destept...asa ne trebuie !
]

9am137147

8 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 11:43

Parere putin buna e putin spus.Cine mai descreteste cit de cit fruntile rominilor,afara de Mircea Badea?
Domnilor care e problema dumneavoastra?Ce a zis vreodata mircea badea ce na avut suport?
Insemna ca ori habar naveti ori aveti o incopetenta CRASA.
Pai daca chiar nu va place de ce il urmariti ?ca nui obligatoriu...Pai daca tot il urmariti atunci ce pot sa mai spun apropo de spusele voastre?
Sau aveti vreo incasare dela cei interesati,de lovituri sub centura?
Cred ca pina la urma nu va place MIecea Badea...oare de ce? Pai va spun eu...Cred ca faceti parte din cei minus 50% din votanti,spuneti drept...nui asa?
Pai dragilor cred ca cit de curind no sa mai aveti cu aceste victorii de alegatori, bani nici sa scrieti aceste mesaja..d.esi sint gratis.
Ca, deja cistigatori vostri a uitat deja voturile voastre,celor carel birfiti pe badea,si va rasplateste la greu....impozit pe saracie vorba lui Tanase ai nai DAI ,restructurari,pensii barosane,mai nou jumatate din saracia de pensie o dai inapoi,somaj,scumpiri,ei da nu disperati cei pe care iati votat sia marit procentul din pib,ba le trebuie si masini noi,si feresca dumnezeu sa va mai sir inbolnaviti ca va trebuie farmacie personala.
Cu stima domnilor birfitori.
CORNEL

Aura_09

5 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 14:26

personal cred este amuzant...ador oamenii cu simtul umorului dezvoltat ...inteligent ...interesant ca persoana ...si tupeist ...exact genul meu de om.... ...go badea go...

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 14:37

De la: camioneros70, la data 2010-02-05 11:12:38
De la: florinpreda999, la data 2010-02-05 06:16:19cine-i mircea badea??? io zic sa-l ardem pe rug sau sa-l omoram cu pietre

Ia bagati-va mintile-n cap! Mircea Badea a intrat in tabieturile mele la care tin foarte mult, deci il voi apara cu trupul meu , de altfel bine facut, frumos proportionat , cu trasaturi armonioase...A, ziceam de Mircea Badea ! Nu-l executam pana nu gasim alte tabieturi, ok?

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 14:44

De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-05 14:37:36

Ia bagati-va mintile-n cap! Mircea Badea a intrat in tabieturile mele la care tin foarte mult, deci il voi apara cu trupul meu , de altfel bine facut, frumos proportionat , cu trasaturi armonioase...A, ziceam de Mircea Badea ! Nu-l executam pana nu gasim alte tabieturi, ok?

Nu te lasi, Don Juan...

alexandrubidileci

10 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 16:08

---daca si asta e subiect eu ma deconectez--subiectul asta e adjectiv si " ne ocupa tot timpul---

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 16:12

De la: alexandrubidileci, la data 2010-02-05 16:08:02---daca si asta e subiect eu ma deconectez--subiectul asta e adjectiv si " ne ocupa tot timpul---
Exact asta vroiam sa postez si eu. Daca asta e stil de viata, al lui badea.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 16:14

Deci individul pina nu baga rica intre oameni, nu se lasa. la mine in casa eu nu-l suport si altii se culca cu el in cap.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gaby65i

3 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 16:41

9am174497

4 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 16:45

imi pare rau ca nu l-am urmarit intotdeauna pe MB!!!!
(timpul nu mi-a permis )
un TÂNAR ca MB nu se gaseste usor !!!
uitati-va la tinerii din societate !!!chiar si la cei carora li se spune ca sunt crescuti bine !!
citi dintre ei fac ce face MB?
chiar asa, urmariti-i ochii !
are o privire sanatoasa!
are o minte sanatoasa !!!
este elegant !!!
are oconstructie fizica(un corp) frumos si sanatos !!!
dar cel mai mult imi place ca este curajos !!!!
il apreciez si il respect pentru curajul lui !!!
imi place tot ce spune !!!!
este un om educat !!!
si personal EU CRED ca este un OM BUN !!!!
un OM care are O INIMA MARE !!!
cred foarte mult ca este un OM GENEROS !!!!
dar cel mai mult el este un OM CURAJOS !!!!
ii doresc succes in viata si ii doresc sa fie SANATOS !!!
dar mai ales ii doresc sa fie FERICIT !!
prietena sa Carmen este o femee FOARTE FRUMOASA !!!
vedeti cit este de bogat MB????
la citi prosti sunt in tara asta, cum sa nu fie invidiat ?
iti doresc SUCCES MIRCEA BADEA !!!
esti MINUNAT !!!
dar TE ROOOOG !!!!
AI GRIJA DE TINE !!!!!!!!
N_AI VOIE SA DISPARI !!!
INTELEGI?
AM INCREDERE IN TINE !!!!
eu nu sunt o tînara pe care ai ametit-o cu râsul tau !!!cu glasul si urechea ta muzicala !!!!
eu sunt o tânara nacuta mai demult( cam de vre-o 60 ani )
dar te iubesc pentru ca esti ADEVARAT si mai ales ca esti singurul care ma face sa ZÂMBESC !!!!

Fosta membra 9am.ro

19 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 19:04

De la: xzibit_the_one, la data 2008-09-20 12:35:38Personal am o parere foarte buna in legatura cu el. Parerea voastra care este ?

nu zic ca nu-i destept, dar e deja obositor: tot timpul se repede sa-i muste gacii lui Base`si cureaua lui Boc, de parc-ar avea dinti cu crestere continua! Bai Mircea, lasa-ne, bre, sa-i mai auzim si pe altzii, si de altzii

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 19:10

De la: nattysor, la data 2010-02-05 19:04:55
De la: xzibit_the_one, la data 2008-09-20 12:35:38Personal am o parere foarte buna in legatura cu el. Parerea voastra care este ?

nu zic ca nu-i destept, dar e deja obositor: tot timpul se repede sa-i muste gacii lui Base`si cureaua lui Boc, de parc-ar avea dinti cu crestere continua! Bai Mircea, lasa-ne, bre, sa-i mai auzim si pe altzii, si de altzii
Un sfat: ia telecomanda si schimba postul, sau vino pe forum, urmareste-l cat mai rar si atunci ... poate nu-l vei mai percepe atat de obositor

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 19:47

...

Jiji , nu trag în pianiști ... de felul meu ... dar dacă te prind cu el împreună ... o să mă fac că nici nu te cunosc ... și o să mă abțin violenței ... Îmi ești drag , de-asta !!!!

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 19:53

De la: camioneros70, la data 2010-02-05 19:47:50

...

Jiji , nu trag în pianiști ... de felul meu ... dar dacă te prind cu el împreună ... o să mă fac că nici nu te cunosc ... și o să mă abțin violenței ... Îmi ești drag , de-asta !!!!

Te pupa tata! pe dopul de la palinca

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 12:34

Mie nu imi place ....mi se pare cam enervant si fals de altfel ca toti ceilalti....vor sa para comici dar din pacate nu se pricep....asa ca nu imi pierd timpul cu prostii de genul asta...mai bine citesc o carte decat sa ma uit la mascarici de genul asta....

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 16:23

De la: lidia_birghis, la data 2010-02-06 12:34:10Mie nu imi place ....mi se pare cam enervant si fals de altfel ca toti ceilalti....vor sa para comici dar din pacate nu se pricep....asa ca nu imi pierd timpul cu prostii de genul asta...mai bine citesc o carte decat sa ma uit la mascarici de genul asta....

Lidia , iată mesajul meu către tine :

Eternă iubire și respect !!!!!!

9am1744

3 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 22:53

MB nu este un mascarici e un om cult si destept ca daca nu ar fi nu cred ca ar fi in stare sa faca ironiile pe care le face si care se pare ca nu sunt gustate de multi:)de ce nu sunt gustate ?:)) pentru ca deranjeaza pe multi ft multi:))aaaaaaa ca e dintre putinii care au curajul sa o zica si in gura mare asta asa este :))bravo lui sunt multi multi multi care il plac si ii savureaza cuvintele eu sincer mi-am facut programul in asa masura ca sa plec dimineata dupa emisiunea lui si asta imi face ziua de lucru mai buna mie cel putin imi face bine:))))cred ca la alegeri ar fi avut sanse mari pacat ca probabil flacara violet l-a ajuns mai devreme:))asa as fi votat si eu la al 2 -lea tur:)))bafta multa mircea tot asa suntem multi care te iubim sa nu ne lasi balta doar tu ne-ai mai ramas sa ne faci sa mai zambim un pic:)

9am1744

3 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 22:58

daaaaaaaaaaaaaa in piata publica rastagniti-l:)))))))))))))))))))))))))))))) si in fond si de fapt cui nu-i place sa nu se uite la emisiunile lui este la alegerea noastra la ce ne uitam si la cine:)

9am1744

3 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 22:58

daaaaaaaaaaaaaa in piata publica rastagniti-l:)))))))))))))))))))))))))))))) si in fond si de fapt cui nu-i place sa nu se uite la emisiunile lui este la alegerea noastra la ce ne uitam si la cine:)

stefaroi1967

16 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 12:56

Esti PUPIN-CURIST a lu FELIX!!!!!!Ce JIGODII de mitici sunteti!!!!

stefaroi1967

16 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 13:00

De la: Aura_09, la data 2010-02-05 14:26:05 personal cred este amuzant...ador oamenii cu simtul umorului dezvoltat ...inteligent ...interesant ca persoana ...si tupeist ...exact genul meu de om.... ...go badea go...
Est PUPIN-CURIST!!!

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 13:03

De la: stefaroi1967, la data 2010-02-07 13:00:06
De la: Aura_09, la data 2010-02-05 14:26:05 personal cred este amuzant...ador oamenii cu simtul umorului dezvoltat ...inteligent ...interesant ca persoana ...si tupeist ...exact genul meu de om.... ...go badea go...
Est PUPIN-CURIST!!!

Doamna, limba romana are mai multe cuvinte. Daca invatati unul pe zi, in zece zile va veti exprima mult mai amplu! Succes!

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 13:13

Gigi..tu chiar le cauti

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 13:21

De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-07 13:03:51
Est PUPIN-CURIST!!!

Doamna, limba romana are mai multe cuvinte. Daca invatati unul pe zi, in zece zile va veti exprima mult mai amplu! Succes!
SI in cateva luni ar putea deveni o limba de circulatie internationala....

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 13:24

De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-07 13:03:51
Est PUPIN-CURIST!!!

Mi-am adus aminte de asta: en.wikipedia.org/wiki/Romanian_profanity
...și multe succes-"uri" pentru doamna...

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Pagini: << 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Mircea Badea ....
Mergi la: