back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mircea badea ....

Pagini: << 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 13:29

De la: 9am132352, la data 2009-09-19 13:16:38mircea badea e unul din putinii oameni cu minte din tara asta ,care le zice lucrurilor pe nume.Omul asta merita sa ajunga presedinte da nu vrea el sa candideze ca l ar vota lumea.mircea crezi ca basescu va iesi iar presedinte???///?????????????????????????????????????????????sper din tot sufletul ca nu

Ia fii atent persoana de fata !!
Atentiune !!!
greseti cu ceea ce scrii !!
E mai Bine asa omul meu din ....
Daca am fii vreo 6 milioane de MB am avea o alta tara , si chiar alt popor , atat din punct de vedere al aspectului comercial, fizic, motric, psihic, emotional, cultural , etc.
E un baiat care ar putea fii un exemplu pentru multi tineri din ziua de azi !!
Z>P>

getag47

6 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 00:06

De la: 9am_Ella, la data 2009-09-18 23:16:22
De la: Subredul, la data 2008-10-06 20:27:22Aiureli !
Badea este un derbedeu de presa de doi lei din tagma lui Cristoiu, a lui CTP, A lui Nistorescu si a altor imbecili naimiti sa latre la comanda. Pentru ca e talentat, are haz si har el poate si reuseste sa induca in eroare pe multi. Mie mi se pare un nimeni cu fite si ifose exact asa cum au cei pe care-i "critica" el. Toti neica nimeni din presa isi fac un nume si un titlu de glorie din a-l ataca pe Basescu. Basescu e cel mai obiectiv, el da-n toti, fara osebire. El vorbeste cel mai convingator dintre toti actorii de pe scena politica. Daca vrei sa-ti faci nume, sa auda lumea de tine, sari la gatul celui mai tare de pe piata, a celui mai popular personaj si sigur se va auzi de tine, vei fi bagat in seama. "Mama ce combate asta !" vor zice gura'casca. Lucru care se si intampla.
Raman la parerea ca MB e un dobitoc cu fite !
Sa fiti sanatosi ! Orice ati crede despre MB....

asa e !!!!

getag47

6 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 00:08

De la: getag47, la data 2009-09-24 00:06:00
Badea este un derbedeu de presa de doi lei din tagma lui Cristoiu, a lui CTP, A lui Nistorescu si a altor imbecili naimiti sa latre la comanda. Pentru ca e talentat, are haz si har el poate si reuseste sa induca in eroare pe multi. Mie mi se pare un nimeni cu fite si ifose exact asa cum au cei pe care-i "critica" el. Toti neica nimeni din presa isi fac un nume si un titlu de glorie din a-l ataca pe Basescu. Basescu e cel mai obiectiv, el da-n toti, fara osebire. El vorbeste cel mai convingator dintre toti actorii de pe scena politica. Daca vrei sa-ti faci nume, sa auda lumea de tine, sari la gatul celui mai tare de pe piata, a celui mai popular personaj si sigur se va auzi de tine, vei fi bagat in seama. "Mama ce combate asta !" vor zice gura'casca. Lucru care se si intampla.

asa e !!!!

getag47

6 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 00:19

Esti ,, subreda " si tu 9 am Ella daca spui asa ceva despre acest baiat

CREMENE

743 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 15:30

Baiete, cred ca ori esti cu cas la gura ori vrei sa faci apologia lui basesc. aici se discuta de Mircea Badea, nu de base.
Ca tu esti fan base, e o alta problema, vezi pe cei care il pupa-n fund toata ziulica si dute cu ei, noi avem aici alta treaba.

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 20:23

Daca-l injura atat de hotarat idolatrii lui Basescu, e o bila alba pentru el, din punct de vedere profesional. Si ca ziarist, si ca politician, cel mai rau lucru e sa nu te injure nimeni. Inseamna ca nu existi.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Mariu

3 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 11:35

Si mie imi place f mult acest personaj. Felul in care ii critica pe toti si stilul prin care le zice lucrurilor pe nume il fac pe Badea sa fie o mare personalitate in Romania. Detalii pe www.celebritatitb.blogspot.com

Mariu

3 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 11:36

Si mie imi place f mult acest personaj. Felul in care ii critica pe toti si stilul prin care le zice lucrurilor pe nume il fac pe Badea sa fie o mare personalitate in Romania. Detalii pe www.celebritatitv.blogspot.com

ALINA77

2 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 13:25

Eu mult timp, la inceputul carierei lui, nu l-am putut suferi deloc. Mutam pe alt post de cate ori nimeream la emisiunile lui.
Insa ani de zile omul si-a vazut de treaba inainte, nu s-a schimbat, nu am auzit scandaluri despre el si viata lui privata, lucruri care m-au facut ca acum sa-i ascult emisiunile de la radio deoarece numai pe acelea le prind. Uneori ma amuzau emisiunile lui in care discuta ziarele ca se certa singur. Era amuzant cum facea singur o emisiune despre ziare, si avea chiar si audienta. Destul de greu de realizat.
Eu cred ca e ok, spune lucrurilor pe nume spre deosebie de multi altii.
POATE CA UNEORI E PREA SINCER.
Din partea mea, s-o tina tot asa.

9am7321

25 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 14:39

revin cu toata convingerea , la propunerea pe care am mai facut-o o data. emisiunea ar trebui sa se numeasca '' in gura lui badea''!

9am044364

26 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 09:23

Mircea Badea este fara indoiala o persoana publica. Statutul ii este asigurat prin bunavointa conducerii postului sau datorita unei audiente cucerite in randul telespectatorilor care acceseaza emisiunile postului Antena 1. Daca ultima parte a asertiunii de mai sus (audienta deosebita!) este reala... atunci situatia este grava. Inseamna ca limbajul neacademic, paternalist-trivial tip mahala. reprezinta norma de succes in jurnalismul romanesc contemporan.
Personal ma numar printre telespectatorii ca cauta un alt post tv atunci cand apare celebrul Mircea Badea.

9am21123

5 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 03:34

s-o crezi tu pe asta .daca in viata ta ai pus mana pe manulele de istorie si ai fi incercat sa vezi cum au inceput comunistii la noi in tara si cum s-au dezvoltat ai fi vazut ca si acum procedeaza la fel.indivizi care in viata lor nu au facut nimic decat sa dea din gura,legandu-se de toata lumea si privind pe toata lumea cu o scarba aristocratica ca si cand desteptaciunea s-ar fi terminat la ei.Latraii politici din orice parte ar fi sant cele mai periculoase specii umane(asa s-au lansatHITLER,CEAUSESCU,LENIN,ZELEZ CODREANU,etc)

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 09:08

trebuie sa fii de joasa speta ca sa faci ce face mircea badea (scriu cu litera mica pt.ca este prin ceea ce face substantiv comun)e un mahalagiu de capitala care vrea bani ,nu conteaza pe cine injura ,nu are idealuri ,nu are viziune ,are un singur scop ;sa balacareasca pe oricine daca este platit de stapan.Daca va place mahalaua ,va place si mirciulica,totul depinde de ce educatie aveti la baza.

M
ancam

7 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 15:34

Magazin online cu lenjerii de pat pentru toate gusturile. Lenjerii moderne si de lux pentru dormitorul casei tale, oferte speciale si preturi incepand de la 50 ron.

www.lenjerieonline.net

Tinnyturner

9 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 17:10

Mirciulica, Toata familia noastra, cand poate, te urmareste cu placere. Esti un dulcic si pari baiat de treaba. aistilul tau inconfundabil si agreabil. Te sustinem si-ti dorim numai bine.Iulia

arianaserban

1 mesaj
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 23:35

artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 16:14

De la: dracusor, la data 2008-10-03 13:15:12sclav deal lui felix
>>>>> >> COLERIC>FARA VERTICALITATE >> FARA IMPARTIALITATE .DACA STAU IN FATA TELEVIZORULUI 5 MINUTE >>si-l ascult pe ...imi vine sa merg la antena >>SI SA-L INTREB :DE CE mircea M A N I P U L E Z I OAMENIIIIIIIIIII ..... ??????????

AMI.
CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 16:21

De la: cristiov, la data 2008-10-04 19:20:32lingaul si sclavul lui felix

In primul rand cred ca trebui sa definesti termenii de lingau si sclav, pentru a intelege la ce te referi, apoi sa spui si de ce este asa, altfel tu poti fi catalogat si tu intr-un fel.
nu tin partea nimanui, majoritatea muncim pe undeva, si o facem pentru bani, sunt oameni care apeciaza si se uita, cum sunt altii care deschid televizorul doar pentru manele, sau stirile de la ora 5.
nimeni nu te obliga sa te uiti la ce nu-ti place, daca o faci, esti mosochist.
nici eu nu sar in sus pentru Badea, dar genul acesta de afirmatii din doua cuvinte, sunt caracteristice doar unui anumit tip de oameni si se foloseau pe timpul nazismului. sau poate spui ceva si nu sti de ce o faci?

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 06:59

Un obraznic plin de el!!Un derbedeu inteligent scolit,dar fara educatia care ar fi facut din el si o persoana agreabila.Se "ia" si de cine nu merita,de cine nu "iese" in prim plan,de oameni ce nu deranjaza cu nimic,si face acest lucru ca sa dea impresia singularitatii in ....perfectiune !!O "parasuta" masculina.

artafengshui

183 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 13:08

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-10-24 06:59:11Un obraznic plin de el!!Un derbedeu inteligent scolit,dar fara educatia care ar fi facut din el si o persoana agreabila.Se "ia" si de cine nu merita,de cine nu "iese" in prim plan,de oameni ce nu deranjaza cu nimic,si face acest lucru ca sa dea impresia singularitatii in ....perfectiune !!O "parasuta" masculina.
>>O" parasuta " ??? si "masculina "?? >O DATA M-A AMUZAT > cand s-a dezbracat si a ramas ..intr-un tricou mototolit SI PLIN DE PETE DE TRANSPIRATIE ....na .... a avut si el o data "verticalitate " ... S-a luat de "sefutul felix........

AMI.
necunoscut

10 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 13:10

Dudule , Codreanu nu s-a lansat nicaieri , codreanu a facut ce trebuia sa faca si ce ar fi fost bine pentru tara , iar cei ce primeau banu de la comunisti si impartaseau aceleasi idei politice (tradatori de neam si tara) l-au asasinat ca niste lasi ce erau , pe el si pe toti capii legiunii , dupa care s-au folosit de prostii zelosi care au ramas sa faca un nimic , si tu oricum sunt sigur ca ce ai citit despre legionari ai citit "opere" ale unor comunisti.... Traiasca Legiunea si Capitanul!!!! ...Moarte Tradatorilor precum Iliescu , Duca si multi altii!

Copilasa

80 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 14:16

De la: getag47, la data 2009-09-24 00:06:00

Este foarte usor sa-i critici pe altii, dar greu sa fii obiectiv. Prea le stii mata pe toate si prea le arunci tare, cu Cristoiu, etc...Ia fii mata mai ponderat, daca Mircea Badea nu este, macar încearca mata !

Mie nu mi-a placut deloc la început, din cauza extremei vulgaritati.
Nu ca mi-ar place vulgaritatea acum, dar cred ca M. Badea si-a ales un stil, cel de "derbedeu stilat", de "mahalagiu de salon", de "cata" masculina...A vazut ca acest stuil prinde si-l reproduce.
Îmi pare rau ca baiatul care era la un moment dat in locul lui - care avea mult umor si gust, si le zicea si pe bune - a disparut. Nu-mi amintesc numele lui. Cred ca era pe acelasi canalsi se ocupa tot cu revista presei. Avea un stil haios, cu expresii putin dialectale si/sau intelepciune populara... poate stiti voi despre cine este vorba. Pacat ca a disparut.

Nu-mi place Mircea Bdea, dar trebuie sa existe si stilul asta - ceea ce spune el are si bun si rau.
Cât despre manipulare, asta depinde de obiectul manipularii - adica mai clar, de cel care se lasa manipulat. In rest, mai toate persoanele publice incearca sa manipuleze, asta nu este o noutate.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 18:04

Corect, trebuie sa existe si astfel de oameni care incurca "bunul mers" al unora si altii care sa incurce "bunul mers" al altora. Cam asa stau lucrurile din pacate. E nevoie de galceava presei ca sa le strice aranjamentele, sferele de influenta de tip interlop. In tara asta singurii care rezista sunt evazionistii si fraudatorii. Noi toti suntem jupuiti ca sa aiba ei bani ca sa-i imparta cu lopata dupa bunul plac. Primim salarii "suntate" de 'enspemii de impozite, angajatorul plateste pentru noi alte impozite de ajunge sa nu mai duca in carca munca noastra. Cei care au o mica afacere proprie sunt anihilati din prima de amenzi, controale si penalitati. Traim cu teama de a nu fi victimele unor abuzuri fiindca aici totul e posibil cu pile si relatii la primarie,fisc, circa de politie, etc. Legea e aplicata si interpretata dupa bunul plac in cazul lor iar cand un om de rand vrea sa-si rezolve o problema, totul devine dificil in hatisul aparatului de justitie. Cand intrebam un avocat despre sansele de reusita iin cazul unui eventual proces auzim invariabil : "depinde de judecator". De ce depinde de judecator? Nu toti ar trebui sa cunoasca si sa aplice legile tarii in acelasi mod? Nu stim cum sa nu suparam "un smecher" ca nu stim de unde ni se trage la cat de bine functioneaza caracatita constituita in toti acesti ani. Totul e corupt, necinstit si greu de dus in tara asta. Nimeni nu se simte in siguranta. Deci, e nevoie de oameni ca Badea cat mai multi !

All Things Grow With Love
maria_deaconescu

4 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 17:53

daaaa..subscriu...este doar unul dintre cateii pusi sa latre...si doar atat....sincer le plang de mila celor care il vad un geniu...ahhh si mai e si taran!!!!

forsea_dinu

1 mesaj
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 18:38

MB un putzoi obraznic, crede ca le stie pe toate,dar nu stie nimic.A incercat si el sa faca o smecherie sa puna mana pe nu stiu ce fabrica (de chibrituri parca)si l-au smecherit alti derbedei,si se oftica rau.E mult de criticat in tot dezastrul prin care trecem,dar felul in care se scalambaie acest golanas obraznic ma dezgusta si nu-l mai urmarescl

9am075222

19 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 10:33

Ma tot intreb ce fac cu timpul lor cei care traiesc in America, Germania ....... sau poate nu au nici o acupatie. Poate ar trebui sa umblam putin la mentalitatea noastra astfel incat sa stim cum sa ne consumam timpul fara a mai acuza Romania. Saraca oare cu ce a gresit ca are asa conducatori dar si locuitori care ii accepta, mai mult ii si alege prin vot.

9am075222

19 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 10:45

De acord, dar ar trebui sa invete soiurile de fasole ca trebuie sa-l voteze tarani si nu cred ca accepta un presedinte ca nustie ca este soi "fasole grasa". Cred ca ar fi bine pentru el sa evite afirmatii pur de specializate fiinca nimeni nu le cunoaste pe toate si sunt multii care ar specula acest lucru.

costelcornea

35 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 12:49

Supertare !
Este un Vlad Tepes, in materie de Analiza Socio-politica !
Ss traiasca !

Desteptarea Romaniei !
gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 14:10

De la: CostelCornea, la data 2009-10-30 12:49:40Supertare !
Este un Vlad Tepes, in materie de Analiza Socio-politica !
Ss traiasca !

I-al acasa...

9am14746

2 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 23:19

salut mircea esti tare tin-o tot asa ca estii urmasul lui mihai viteazu si multa sanatate de la un om care munceste de 20 de ani si am mai participat si la asa zisa revolutie cu speranta ca scapam de dracu si acm am dat de taso dupa 20 de ani la revedere si sa fii iubit .

Pagini: << 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Mircea Badea ....
Mergi la: