twincle
275 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 12:28
 Are vreo legatura candidatura Elenei Basescu , la P.E. cu subiectul acestui topic ????Sau vi s-au cam terminat argumentele promonarhice , si nu mai aveti de comentat decit despre alegerile parlamentare , si unde , da , s-ar putea ca Elena sa cistige un loc ?????????Lasati-o pe ea asa cum este ! Fiecare tinar ar merita sa incerce !Dar cine este vinovat , ca majoritatea dintre ei , stau cu ochii pe calculator , sau ii preocupa cu totul altceva , dar nu vor sa se implice in politica , si sa-si asume anumite raspunderi???Iar asta o spun , nu pentru ca il prefer pe Traiab Basescu pentru un nou mandat , ci pentru ca este o realitate !!!Tinerii nostri nu vor responsabilitati , ci doar vor sa primeasca !!!!!!
teo
|
|
|
mirciu57
104 mesaje
Oras: Alba-Iulia
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 12:34
da are o legatura cu candidatura Elenei Basescu la alegerile pentru P.E pentru ca ea n-are ce cauta acolo
|
twincle
275 mesaje
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 13:11
De la: gbispas, la data 2009-05-31 13:03:34De la: mirciu57, la data 2009-05-31 12:34:45da are o legatura cu candidatura Elenei Basescu la alegerile pentru P.E pentru ca ea n-are ce cauta acolo
Stii cum e,sunt de parere ca Baseasca aia mica,e una dintre cele mai proaste femei de pe planeta,dar deasemenea consider ca nu esti tu sau eu cel care decidem cine , cand, cum si unde se duce.  Dar stimabile , dupa modul de exprimare , nu cred ca ai peste 30 de ani ,de ce nu ai incercat sa faci ce a facut si aceasta fatuca ?Ce sau cine te-a retinut ????O slaba pregatire , studii neterminate , sau lasitatea ?? Indiferent de ce cred unii sau altii , anumite persoane merg in "vis " ca sa ma exprim asa , si iata dovada :se inscriu la alegeri parlamentare , chiar daca .......Pricepusi , au ba ?????
teo
|
gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 16:27
@leo -ce-ai vrut sa spui ca unele persoane merg in "vis " ? adica :se drogheaza,nu-i asa ? ! minunea-minunilor,sa auzi si sa nu crezi ! fetita lu'taticu'cel principial....si fata asta e un ideal pentru tine,care esti un om de bun-simt ? ....nu stiu ce sa mai cred !
|
|
|
DanubianKnight
746 mesaje
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 19:54
Apropo de circ, daca gluma aia de Radu Duda nu e circ oferit de casa regala romana, atunci Elena Basescu este un foarte competent candidat la europarlamentare, o persoana capabila care a facut cariera fara saabia pile, fara sa fie fiica unui fost parlamentar, fost ministru, fost primar si actual presedinte.
Apropo, accentul Elenei Basescu e de Dorobanti, nu de Ferentari.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
twincle
275 mesaje
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 20:02
teo
|
sirboby
1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 21:17
De la: gbispas, la data 2009-05-31 12:28:56De la: vaneamarin, la data 2009-05-31 11:11:21De la: gabigabi, la data 2009-05-31 10:59:58 deci,ptr.mine asta-i mirarea : daca tot iti doresti un singur CAP sa conduca tara,de ce nu unul Incoronat ? alta educatie,alta viziune a ceea ce inseamna TARA, ONOARE si DUMNEZEU !
Gabi,pe vremea Imperiului Roman oamenii erau mai pretentiosi ,doreau PAINE SI CIRC.Acum multi se multumesc doar cu circul iar Casa Regala nu le poate oferi acest lucru.
Dupa 1989 poporul roman a capatat o atractie teribila catre scandaluri(incurajat in aceasta directie de mass-media),barfe ,marlanii ,altfel nu se explica faptul ca indivizi ca Basescu sau Vadim sunt votati de romani.
of,of,of,cat de repede uita unii cum descriu ziarele odraslele regale ce se drogheaza prin cublurile londoneze,cum apar beti pe strada,cum se lasa fotografiati cu zvastica pe brat,............e drept ca mai trebuiau sa sara de la trapez,poate,ca astea sa fie catalogate drept CIRC.Sa reamintesc despre regii vremii(la noi) ce fugeau cu femeile ce le ieseau in cale...........Vad ca astea le uitati.Va luati de un presedinte,doar pentru ca este in mijlocul poporului,chiar si la o terasa,chiar si la munte,mare,cand circul e oferit chiar de regi si regine..Printul mostenitor al Olandei se insoara cu fiica generalului dictatorului argentinian,care a facut un genocid extraordinar,............Celalat de peste marea Nordului,isi omoara sotia si musamalizeaza tot,ca sa se duca cu amanta din adolescenta.............Cum de pe astea nu le vedeti?Sau,la care circ va referiti,cand spuneti ca nu poate fi oferit de casele regale?Inseamna ca nu cititi ziarele britanice(sii nu numai) se vedeti ce pomeni de nepoti are regina(care desigur vor ajunge la coroana,in viitor)Acum am certitudinea ca nu o sa vada nimeni,dintre monarhisti,decat ce-am scris despre presedinte,in comentariul meu.Restul,asa-i c-ar fi mai bine sa nu spunem,sa nu intinam cumva fetele preasfintiilor lor,regii si reginele.
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
182 mesaje
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 21:45
,,Regele,pt ca-i ales pe viata,il doare-n cot de ce se intampla,pentru ca n-are nimic de pierdut.El are locul asigurat,daca se-ntampla ceva,primul-ministru si guvernul sunt responsabilii.S-atunci,de ce sa se streseze.Nu-l da nimeni jos,nu-i face nimeni nimic,......:
Pana in acest moment...referitor strict la scumpa nostra tara...pe reprezentantii republicii nu-i doare nici macar in cot daca gresesc....Tocmai deoarece sunt alesi pe o perioda scurta si nu se prea vede!
Cat despre constinta si asumarea raspunderii...acelasi lucru!
Regele ,deoarece reprezinta toata viata un stat ,nu are cum sa acunda realitatea decizilor gresite si sa nu fie constient de importanta prezentei sale.
,,In orice geanta a unui soldat se gaseste un baston de maresal"
Napoleon a omis sa mentioneze ca pt . aceasta onoare se vor scarifica mii de soldati!
La fel este si cu iluzia democratica.
Fiecare cetatean traieste cu visul presedintelui ;avantajul este ca nu se moare din asta!
|
|
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 21:59
De la: gabigabi, la data 2009-05-31 11:49:06da'parca am convenit ca acel CAP impune o conduita celorlalti ....exact in aceeasi masura in care,in fata generalului -din respect - nu te apuci sa te scarpini in nas sau in fund....
Gabi tu chiar nu vrei sa intelegi ca politicienii si rusinea nu au nimic in comun?Cum ii face regele pe politicieni sa le fie rusine? Ii pune la colt?Ii baga in top rusinica? Ce te face sa crezi ca le va fi rusine si frica de un singur om fiind el chiar si rege,cand nu le e rusine si frica de 19 milioane??????????? Am copiat mai sus un articol despre deconturile parlamentarilor din UK (o monarhie pe care tot o dati de exemplu!) Ce le-a facut regina????????????????????????????? Le-a facut morala? Nu ziarele au sarit in sus si atat!
Spune Mihai5_2 ca aia au furat cateva mii de euro nu ca la noi! Cu atat mai rusinos ca la nivelul lor s-au coborat asa de jos sa se pateze la cateva zeci de mii de euro! Macar ai nostri fura milioane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar aia fura si ei ce pot neavand SIDEX-URI,Romtelecom-uri,Petrom-uri,etc CARE AU FOST ALE POPORULUI SI EI SI-AU LUAT PARTE dar englezii nu au nic al poporului ................ asa ca fura si ei ce pot mici gainarii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 22:03
De la: DanubianKnight, la data 2009-05-31 19:54:12Apropo de circ, daca gluma aia de Radu Duda nu e circ oferit de casa regala romana, atunci Elena Basescu este un foarte competent candidat la europarlamentare, o persoana capabila care a facut cariera fara saabia pile, fara sa fie fiica unui fost parlamentar, fost ministru, fost primar si actual presedinte.
Apropo, accentul Elenei Basescu e de Dorobanti, nu de Ferentari.
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 22:09
De la: tell, la data 2009-05-31 21:45:22,,Regele,pt ca-i ales pe viata,il doare-n cot de ce se intampla,pentru ca n-are nimic de pierdut.El are locul asigurat,daca se-ntampla ceva,primul-ministru si guvernul sunt responsabilii.S-atunci,de ce sa se streseze.Nu-l da nimeni jos,nu-i face nimeni nimic,......:
Pana in acest moment...referitor strict la scumpa nostra tara...pe reprezentantii republicii nu-i doare nici macar in cot daca gresesc....Tocmai deoarece sunt alesi pe o perioda scurta si nu se prea vede!
Regele ,deoarece reprezinta toata viata un stat ,nu are cum sa acunda realitatea decizilor gresite si sa nu fie constient de importanta prezentei sale.
Napoleon a omis sa mentioneze ca pt . aceasta onoare se vor scarifica mii de soldati!
Fiecare cetatean traieste cu visul presedintelui ;avantajul este ca nu se moare din asta!
Pana in acest moment poporul Roman a votat pe mici si pe bere,pe galeti si pe pixuri!
Daca il ducea capul pe acest ,,stupid people'' le manca micii le bea berea dar votau pe cine trebuia!
Cand se va destepta poporul si se va satura de acesti politicieni ai sa vezi ca nu vor mai face politicienii ce vor,poporul destept ii va arde la vot din 4 in 4 ani si nu vei mai auzi de acel partid sau derivate din el! Dar pana atunci mai e de asteptat! Daca vine regele si alegem parlamentul tot pe mici si bere? Nu schimbam numai palaria si ramanem cu aceeasi MARIE?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 09:25
De la: sirboby, la data 2009-05-31 11:42:19
Adevarat ai scris draga Vanea dar ce te faci daca vine regele si asisti la acelasi circ prin parlament!
Salutare Sir,ma bucur sa mai vorbim...  .
Daca vine regele si asist la acelas circ in Parlament atunci ma voi bucura ca macar din partea presedentiei nu mai avem parte de circ.Scade numarul institutiilor producatoare de circ cu una,avantaj noi!
Recunoasc ca pe vremea lui Emil Constantinescu presedentia Romaniei nu "producea" numere de circ deci exista si alte variante de a scapa de circul din tara noastra .Din pacate insa, noi poporul am ajuns sa dorim circul si sa il confundam cu actiunea concreta iar demogogia sa o confundam cu buna intentie.Ce sa-i faci ,Base lupta de zor cu coruptia la TV,Vadim si Becalli scapa si ei tara de hoti umar langa umar ,Geoana promitea bani la cei plecati in strainatate si spune ca il doare soarta saracilor,Nati Meir da spectacole sexi in vederea lansarii ,etc .Hai sa alegem intre ei si sa ne miram apoi iar ca avem circ!  .Lucrurile sunt simple si triste,alegi un circar vei avea parte de circ...
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 09:47
 Poate sa fie oricine in parlamentul european,ca tot nu face nimic acolo, important sa fie roman,Ce a facut parlamentul european pentru noi ?-nimic ! o porcarie ca si UE.! ;mai grav este ca ungurimea, si aceasta fascistosecuime, rascolesc iar prin mizeria lor dupa autonomie ! Cum si-a permis catolicismul maghiar sa faca pelerinaje la fosta granita a odiosului fost imperiu Austroungar ? toata nultimea aia in camere de gazare merita. !
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 09:57
De la: vaneamarin, la data 2009-06-01 09:25:02De la: sirboby, la data 2009-05-31 11:42:19
Adevarat ai scris draga Vanea dar ce te faci daca vine regele si asisti la acelasi circ prin parlament!
Salutare Sir,ma bucur sa mai vorbim... .
Daca vine regele si asist la acelas circ in Parlament atunci ma voi bucura ca macar din partea presedentiei nu mai avem parte de circ.Scade numarul institutiilor producatoare de circ cu una,avantaj noi!
Recunoasc ca pe vremea lui Emil Constantinescu presedentia Romaniei nu "producea" numere de circ deci exista si alte variante de a scapa de circul din tara noastra .Din pacate insa, noi poporul am ajuns sa dorim circul si sa il confundam cu actiunea concreta iar demogogia sa o confundam cu buna intentie.Ce sa-i faci ,Base lupta de zor cu coruptia la TV,Vadim si Becalli scapa si ei tara de hoti umar langa umar ,Geoana promitea bani la cei plecati in strainatate si spune ca il doare soarta saracilor,Nati Meir da spectacole sexi in vederea lansarii ,etc .Hai sa alegem intre ei si sa ne miram apoi iar ca avem circ! .Lucrurile sunt simple si triste,alegi un circar vei avea parte de circ...
:
sml-confused0067:  Domnu Vanea ,pe timpul lui Emil Constantinescu, majoritatea oamenilor [si eu ] numaram zilele pana la alegeri ca soldatul cand se apropie liberarea .! De fata lu' Basescu nu poti sa zici, are un corp !!  -am vazut o in costum de baie....oooaaaa !  P.S. sigur Vadim salveaza tara de hoti .!
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 10:00
Ticulica, cat AMR pana ajunge R.Duda presedinte si-n 5 ani ne transforma-n MONARHIE CONSTITUTIONALA ?.....hai zii repede ca-mi fac bagajul si ma mut in RO.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 10:06
De la: ticu, la data 2009-06-01 09:57:20 Domnu Vanea ,pe timpul lui Emil Constantinescu, majoritatea oamenilor [si eu ] numaram zilele pana la alegeri ca soldatul cand se apropie liberarea .! De fata lu' Basescu nu poti sa zici, are un corp !! -am vazut o in costum de baie....oooaaaa ! P.S. sigur Vadim salveaza tara de hoti .!
Sa traiasca domnu' Ticu !  .
Cred domnu' Ticu ca abia asteptati sa se duca dracu' "tapu" si sa vina iar Iliescu .  .Nici nu ma asteptam la altceva domnu Ticu,nu ma asteptam la altceva...
De fata lui Basescu nu ma intereseaza dom' Ticu nici cat negru sub unghie .Ii doresc multe succesuri si daca se poate sa ia toate voturile PDLului la ea in ograda.
In privinta lui Vadim eu unul va voi crede ca vrea sa scape tara de hoti doar in momentul in care il ia si pe Becalli si se sinucid amandoi in direct pe OTV.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 10:06
buna dimineata de 1 iunie ! sa va pastrati sufletul de copil ,cu sperantele si visurile de copil,caci om mare ajungind, lasi orice speranta, pleci capul in jos si plingi in pumni de deznadejde : caci asta-i concluzia pe care trebuie s-o tragem afirmind ca obraznicia,tupeul,hotia ,nu mai pot fi stavilite de nimeni si nimic !
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 11:28
De la: gabigabi, la data 2009-06-01 10:06:27 buna dimineata de 1 iunie ! sa va pastrati sufletul de copil ,cu sperantele si visurile de copil,caci om mare ajungind, lasi orice speranta, pleci capul in jos si plingi in pumni de deznadejde : caci asta-i concluzia pe care trebuie s-o tragem afirmind ca obraznicia,tupeul,hotia ,nu mai pot fi stavilite de nimeni si nimic !
 Pentru Gabi de pe forum
ce ne saluta chiar din zori ,
de la Ticu, tot respectul,
si dau click pe multe flori !
Ticu
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 11:38
@ticulica -esti un poet,multumesc ! dar spune-mi tu dragule,cum se-mpaca sensibilitatea asta cu ce-ai spus ,nu stiu pe care topic, cu impuscatul alora care vor,care zic,care nu.....? nimeni nu are dreptul sa ia viata cuiva....nici macar in gind ! iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti - e chiar atit de greu de pus in practica ? oare numai gura e de noi ? ....dar,de multumit pentru gindul indreptat spre mine,iti multumesc inca o data !
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 11:55
De la: mytcor, la data 2009-06-01 10:00:23Ticulica, cat AMR pana ajunge R.Duda presedinte si-n 5 ani ne transforma-n MONARHIE CONSTITUTIONALA ?.....hai zii repede ca-mi fac bagajul si ma mut in RO. :
sml-indifferent0014: Domnule mytcor, R. Duda nu e bun nici de monarh pe tronul tarii. nici de republican ca presedinte .!-poate ca actor . !
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 12:08
De la: vaneamarin, la data 2009-06-01 10:06:12De la: ticu, la data 2009-06-01 09:57:20 Domnu Vanea ,pe timpul lui Emil Constantinescu, majoritatea oamenilor [si eu ] numaram zilele pana la alegeri ca soldatul cand se apropie liberarea .! De fata lu' Basescu nu poti sa zici, are un corp !! -am vazut o in costum de baie....oooaaaa ! P.S. sigur Vadim salveaza tara de hoti .!
Sa traiasca domnu' Ticu ! .
Cred domnu' Ticu ca abia asteptati sa se duca dracu' "tapu" si sa vina iar Iliescu . .Nici nu ma asteptam la altceva domnu Ticu,nu ma asteptam la altceva...
De fata lui Basescu nu ma intereseaza dom' Ticu nici cat negru sub unghie .Ii doresc multe succesuri si daca se poate sa ia toate voturile PDLului la ea in ograda.
In privinta lui Vadim eu unul va voi crede ca vrea sa scape tara de hoti doar in momentul in care il ia si pe Becalli si se sinucid amandoi in direct pe OTV.
 Sa traiasca domnu Vanea,; cu "dracul si tapul," asa este, dar fara Iliescu,nu domnu'Vanea , nu le am cu IIiescu.! in legatura cu Vadim si Becali, adevarul este ca aici Vadim urmareste, sa ia de partea PRM-ului, PNG.-ul. Domnule, PNG are multi adepti, multi scoliti, si se cam potriveste in doctrina cu PRM, si coteaza o alianta .Becali , poate fi inlaturat ori cand dupa aceea .!
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 12:15
De la: gabigabi, la data 2009-06-01 11:38:30@ticulica -esti un poet,multumesc ! dar spune-mi tu dragule,cum se-mpaca sensibilitatea asta cu ce-ai spus ,nu stiu pe care topic, cu impuscatul alora care vor,care zic,care nu.....? nimeni nu are dreptul sa ia viata cuiva....nici macar in gind ! iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti - e chiar atit de greu de pus in practica ? oare numai gura e de noi ? ....dar,de multumit pentru gindul indreptat spre mine,iti multumesc inca o data ! :
sml-confused0067:  Gabi, nu stiu cu impuscatul, ca eu nu as omora o musca, adevarat ca sunt pentru reintroducerea pedepsei cu moartea, iar cu iubitul aproapelui, trebuie ca acel aproapele sa merite ,.!
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 13:29
De la: ticu, la data 2009-06-01 11:55:16De la: mytcor, la data 2009-06-01 10:00:23Ticulica, cat AMR pana ajunge R.Duda presedinte si-n 5 ani ne transforma-n MONARHIE CONSTITUTIONALA ?.....hai zii repede ca-mi fac bagajul si ma mut in RO. :
sml-indifferent0014: Domnule mytcor, R. Duda nu e bun nici de monarh pe tronul tarii. nici de republican ca presedinte .!-poate ca actor . !
Stiam eu ca nu te pot convinge sa votezi un candidat la presedentia Ro.
Ai ramas acelas,..... MONARHIST FEROCE !...
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 13:51
De la: mytcor, la data 2009-06-01 10:00:23Ticulica, cat AMR pana ajunge R.Duda presedinte si-n 5 ani ne transforma-n MONARHIE CONSTITUTIONALA ?.....hai zii repede ca-mi fac bagajul si ma mut in RO.
bai, tu tot nu vrei sa pricepi... 1. duda nu are nici o sansa
si 2, chiar daca ajunge presedinte prin vreo intamplare paranormala, NU POATE transforma tara in monarhie pentru ca atunci cand depune juramantul el jura sa apere constitutia REPUBLICANA a Romaniei! O incercare de a da o LOVITURA DE STAT (pentru ca doar asa se mai poate instaura monarhia) este INALTA TRADARE conform legii, si nu numai ca l-ar da jos de la scaunul prezidential, l-ar mai baga si la parnaie! De cate ori vrei sa-ti repet? Ma rog, vad ca habar n-ai cu ce se mananca dreptul, legile, juramantul, constitutia, traiesti in constitutia din 1923... acolo sa ramai, in 1923, la nivelul ala de trai.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 14:12
De la: Republicanus, la data 2009-06-01 13:51:16De la: mytcor, la data 2009-06-01 10:00:23Ticulica, cat AMR pana ajunge R.Duda presedinte si-n 5 ani ne transforma-n MONARHIE CONSTITUTIONALA ?.....hai zii repede ca-mi fac bagajul si ma mut in RO.
bai, tu tot nu vrei sa pricepi... 1. duda nu are nici o sansa
si 2, chiar daca ajunge presedinte prin vreo intamplare paranormala, NU POATE transforma tara in monarhie pentru ca atunci cand depune juramantul el jura sa apere constitutia REPUBLICANA a Romaniei! O incercare de a da o LOVITURA DE STAT (pentru ca doar asa se mai poate instaura monarhia) este INALTA TRADARE conform legii, si nu numai ca l-ar da jos de la scaunul prezidential, l-ar mai baga si la parnaie! De cate ori vrei sa-ti repet? Ma rog, vad ca habar n-ai cu ce se mananca dreptul, legile, juramantul, constitutia, traiesti in constitutia din 1923... acolo sa ramai, in 1923, la nivelul ala de trai.
AVE REPUBLICANUS !...e, vezi ca se poate ?...
Sigur am sa te propun ca PRINCIPE de ROMANIA !...pe bune !
|
Fosta membra 9am.ro
15 mesaje
Oras: Baia Mare
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 14:59
DA - "DanubianKnight" - intrebarea este pragmatica. As posta aici un fragnebt de la "gbispas" la care dau dreptate - " e timpul sa crestem mari si sa ne dam seama ca supereroul sef de stat care sa rezolve toate problemele romanilor nu exista si nu va exista decat intr-o imaginatie copilareasca si ca noi suntem cei care trebuie sa ne croim destinul cu propriile noastre puteri si cu propria noastra vointa."
Ce ara aduce o monarchie? Poate ceva respect - poate ceva respect si din partea politicienilor fata de regalitate. Altfel unde este acel "Mesia" care este atat de ravnit de "copilarosul" popor Roman? Dincolo de tote speculatiile trebuie sa mai tinem seama ca pe marea scena de politica mondiala Romania are influeanta foarte limitata. Atitudinile de "sluga" vezi la tot pasul - de ex. Eba say:....."daca UE cere vom legaliza marihuana si in Romania" - daca UE cere vom legaliza si casatoriile intre acelasi sexe....... Cred totusi ca o monarchie ar putea influenta macar atitudinea morala. Cu totii dorim o schimbare - Emil Constantinescu a castigat cu acest slogan.....numai ca s-a dovedit foarte slab si nu a reusit nimic, dadea impresie a unui sef de stat fara vlaga care pe deasupra si recunostea ca "are o scarba prezidentiala" fata de ce a ce sa intampla in Romania. O monarchie nu ar avea astfel de comportament. O incredere generala al poporului in afara de partide si fata de monarchie poate ar mai uni poporul nostru atat de dezbinat. O monarchie poate ar mai influenta pozitiv dezvoltarea paturii medie al societatii - patura medie in care nu ar fi inclusi "mancatorii de mici gratuite" - o patura medie care ar propaga din nou - poate demnitatea - respectul fata de munca cinstita - respectul fata de sine insasi. Stii vreun partid care la ora actuala demonstreaza aceste calitat? Stii vre - un partid care nu arunca minciuni si vorbe goale sau atacuri abjecte? Nu cred....si atunci? - De ce nu MONARCHIA??? Cine ne calauzeste spre un discernamant? In sinea lui toti romanii sunt convinsi ca "luptele" intre partide vizeaza doar putere si imbogatirea - nu mantuirea acestei popor mult prea umilit si sarac.
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 15:20
De la: tell, la data 2009-05-31 21:45:22
,,Regele,pt ca-i ales pe viata,il doare-n cot de ce se intampla,pentru ca n-are nimic de pierdut.El are locul asigurat,daca se-ntampla ceva,primul-ministru si guvernul sunt responsabilii.S-atunci,de ce sa se streseze.Nu-l da nimeni jos,nu-i face nimeni nimic,......:
Pana in acest moment poporul Roman a votat pe mici si pe bere,pe galeti si pe pixuri!
Daca il ducea capul pe acest ,,stupid people'' le manca micii le bea berea dar votau pe cine trebuia!
Cand se va destepta poporul si se va satura de acesti politicieni ai sa vezi ca nu vor mai face politicienii ce vor,poporul destept ii va arde la vot din 4 in 4 ani si nu vei mai auzi de acel partid sau derivate din el! Dar pana atunci mai e de asteptat! Daca vine regele si alegem parlamentul tot pe mici si bere? Nu schimbam numai palaria si ramanem cu aceeasi MARIE? "
Un lucru e clar. Micii si berea nu se demonetizeaza orice-ar-fi.
All Things Grow With Love
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 15:33
eh, mai lasa sa treaca ceva timp, o sa vezi ca lumea o sa-si dea seama ca poate sa le manance micii si berea prostilor si sa voteze si cu cine vor ei (ca doar votul e secret si liber), atunci o sa-si piarda valoarea si micii si berea...
Dar mare dreptate au cei care spun ca poporul roman trebuie sa se maturizeze (aviz gabi, aviz mytcor, aviz alti monarhisti) si sa nu mai astepte mesia care sa-i salveze. Din pacate, imi pare rau sa o spun, dar romana natiune e inca undeva, inainte de pubertate, cand parca nu mai crede in mos craciun si zana cea buna, dar parca totusi vrea inca sa pastreze iluzia copilariei... si cum face asta? Pai stim ca "Mos Craciun" e de fapt bunicul imbracat in costumul rosu si cu barba falsa, dar nu conteaza, tot creaza atomosfera aia (chiar daca stim cu totii ca e falsa)...
Hai dragi compatrioti romani, maturiza-ti-va, lasati amintirile, ca sunt doar amintiri si atat, lasati copilaria si cresteti mari (si evident nu ma refer la varsta din buletin, ma refer la mentalitate). Numai noi, prin noi insine, putem sa facem ceva, nu trebuie sa asteptam de la mesia,principe,rege etc.
@mytcor: ma bucur ca ma propui principe, din pacate trebuie sa te refuz, pentru ca statutul de principe nu e compatibil cu convingerile mele republicane si cu egalitatea sociala pe care o apar. As fi un fel de Duda vazut in oglinda (in loc sa fiu principe-prezidentiabil as fi republican-princiar sau ceva de genul...) ori asta se cheama I-P-O-C-R-I-Z-I-E. Deci, ma vad nevoit sa refuz propunerea.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 15:33
De la: proasta_satului, la data 2009-06-01 15:20:15
Un lucru e clar. Micii si berea nu se demonetizeaza orice-ar-fi.
Pai in principal nu se demonetizeaza deoarece este singurul lucru cu care raman majoritatea alegatorilor. Idealistii si oamenii "civilizati" ,voteaza din constiinta,din convingeri, insa se aleg cu mai putin decat un mic si o bere...  .Ma si intreb cine intelege mai mult din cum stau lucrurile,cetateanul ala care apuca sapca ,micul pixul sau bricheta sau idealistul care se lasa pacalit pe gratis ?...
|
Fosta membra 9am.ro
964 mesaje
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 15:47
Maresc miza. N-am primit nici un raspuns concret pana acum.  Pentru cei ce sustin monarhia am o intrebare in valoare de ... o lada de bere pentru EI si cumparaturi in valoare de 300 lei (in loc de 200 de lei) pentru ELE: CARE ESTE FILOZOFIA MONARHIEI? Pentru a doua intrebare maresc miza: CARE ESTE FILOZOFIA MAJORITATII ROMANILOR DESPRE MONARHIE? Deci cine se baga? Personal nu dau doi bani pe monarhie, asta ca sa stiti si parerea mea. Mai am o intrebare la care vreau un raspuns sincer: CE FACE MINORITATEA IN FATA MAJORITATII?
Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
|
|