Info
x
Monarhie sau republica?
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 15:08
De la: eugenb, la data 2010-09-20 14:34:52De la: 9am178165, la data 2010-09-20 09:12:27 Domnule, citind raspunsul dumneavoastra, am impresia ca pur si simplu citesc un material de propaganda comunista din anii '50!!! Nu, domnule! Va rog sa nu schimbati subiectul si nici sa-mi interpretati vorbele! Am facut pur si simplu o gluma (la obiect zic eu) despre modul in care dumneavoastra "prezentati" cum cetatenii Marii Britanii vor sa "fie eliberati de sub jugul imperialist al monarhiei" (citatul e o expresie celebra din propaganda comunista a inceputului anilor '50). Pur si simplu m-a umflat rasul si nu m-am putut abtine! Si vad ca nu va sperie (cel putin la modul declarativ) "atitudinea razboinica" a unor englezi care pur si simplu ar apara niste lucruri in care cred cu sinceritate. Probabil ca daca ati avea posibilitatea, dumneavoastra i-ati "elibera" cu forta de monarhie, intocmai cum au facut rusii cun noi in '47! Iar in ceea ce priveste "atitudinea total neprietenoasa" a unor conducatori englezi in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial, ea mi se pare pripita si negandita, dar justificata d.p.d.v. moral, daca tinem seama de faptul ca Romania a schimbat taberele politico-militare in cateva luni si a trecut de partea Germaniei Naziste! Cat priveste "expulzarea" mea in Anglia pt. simpla "vina" ca admir un popor demn si traditionalist, o s-o iau ca pe o gluma nu tocmai reusita... P.S. Ce a facut Romania ca sa merite respectul international, domnule? Si sa nu-mi spuneti ca nu sunt patrioata pt. faptul ca imi pun astfel de intrebari deoarece, stiti la fel de bine ca si mine ce lideri avem in fruntea tarii si ce atitudine au cetatenii Romaniei in fata calcarii in picioare a proriei demnitati! |
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 20:31
Iar dati copy-paste intr-o veselie ... dar nu l-a asta vroiam sa ma refer.
Citind articolul din "HotNews" de astazi (newsletter), am dat la "Comentariu" si de acest video-clip : www.youtube.com/watch?v=FpfUwu0Ex1c Cred ca, macar in aceasta privinta, suntem "pe aceeasi lungime de unda", daca in ce priveste Monarhia nu putem. Si totusi, intrebarile mele raman fara raspunsuri ... tot ca si cele pe care le pune Opozitia sau salariatii bugetari lui Basescu (si implicit PD-L) cand nu vrea sa raspunda. De ce oare ?! P.S. Daca n-ati ajuns cu citirea la ce ma refer ... vi le pun inca odata : Poate puteti sa-mi explicatii (sau sa-mi dati ... "trimiterile" necesare ca sa le aflu singur si sa vi le prezint eu dupa aceea), despre cum a cheltuit Casa Regala Romaneasca banii primiti pentru a face "lobby" (aicea ma refer la toti ... membrii Casei Regale Romanesti - care au primit din partea Romaniei acei bani), si ce "valori" au, pe care au binevoit sa le "dezvaluie" Fiscului Roman (ca doar stau cu "chirie" in case de Protocol unii dintr ei si sunt "paziti" de cei pe care il pazesc si pe ... Basescu). Eu la ... bani m-am referit anterior, nu la alt ceva ! Asa ca trimiterile pe care le-ati facut pana acuma nu ma intereseaza, decat in masura ca ... am reusit sa va aduc putina buna-dispozitie dupa cum afirmati. Ca prea este ... "mohorata vremea" ce ne vine din partea "portocalie". Nu credeti ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 20:52
De la: eugenb, la data 2010-09-20 20:31:37Iar dati copy-paste intr-o veselie ... dar nu l-a asta vroiam sa ma refer. Filmuletul l-am vazut si nu-mi amintesc sa fi fost ceva asemanator, nici macar in vremea lui Iliescu. Macar atunci se dadea aparenta unei normalitati. Acum se fura pe fata, fara jena! Iar in ceea ce priveste Casa Regala, nu inteleg de ce tot insistati cu acele fonduri? Sincera sa fiu, din informatiile pe care le am, fundatiile cu ajutorul carora Casa Regala face lobby sau desfasoara activitati de caritate sunt finantate din fonduri proprii sau donatii... Si oricum, nu vad de ce acesta ar fi un impediment in calea legitimitatii Casei Regale! Care este legatura dintre "dezvaluirile" pe care dumneavoatra spuneti ca le-ar fi facut Casa Regala si schimbarea formei de guvernamant in monarhie constitutionala! Dumneavostra credeti sincer ca Iliescu si mai apoi basescu nu ar fi compromis Casa Regala cu tot felul de acuzatii de coruptie daca ar fi fost macar un fir de banuiala? P.S. Am sa trec peste afirmatia dumneavoastra cum ca dau copy-paste, presupunand ca ati facut-o sub imboldul emotiilor...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 21:42
1. De acord.
2. Nu m-am referit la "actele de caritate", ci la banii folositi in "activitatea" lui Duda si a celorlalti din Casa Regala, referitor DIRECT la Romania. Pana acum nu am intalnit nici un rand referitor la FOLOSIREA acelor bani (primiti cu "destinatie" precisa) - cred ca va amintiti la ce ma refer. 3. Daca nu se retragea Duda - sunt convins ca ar fi fost acuzat de "frauda", dar asa ... nu folosea nimanui acuzatiile respective. Deocamdata ... 4. La ultima remarca ... ma abtin ! Imaginea finala ( ) pe care ati postat-o anterior ... ma obliga.
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 22:09
De la: eugenb, la data 2010-09-20 21:42:541. De acord. Domnule, nu credeti ca e cel putin corect ca la afirmatiile mele, bazate pe deductii logice sau realitati evidente, sa aduceti ceva mai mult decat simple presupuneri bazate pe simpatii personale?
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 10:08
De la: 9am178165, la data 2010-09-20 22:09:31 Domnule, nu credeti ca e cel putin corect ca la afirmatiile mele, bazate pe deductii logice sau realitati evidente, sa aduceti ceva mai mult decat simple presupuneri bazate pe simpatii personale? Sa inteleg atuncea ca ... "deductiile" si "realitatile" dvs se opresc la nivelul "eu iubesc Monarhia si nu ma intereseaza atunci cand greseste" ?! Aveti doi Monarhisti intre useri, care iubesc Monarhia dar ... vor sa fie si ... "curata". Cinste lor atuncea ! Dvs. o acceptati si ... mai "murdara" (sau, ma rog, "stropita de noroi"), dupa cum observ eu. Dati la "spalat" membrii Casei Regale si, poate, o sa aveti mai mult succes in viitor ! P.S. Nu trebuie sa o luati ca un repros, ci ca o simpla remarca ! Asa apreciez eu faptul de a evita ... discutarea "greselilor" acestei Monarhi. Eu le-am semnalat (si nu odata), dar ... ati evitat sa aprofundati aceasta problema. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 11:34
De la: eugenb, la data 2010-09-21 10:08:32De la: 9am178165, la data 2010-09-20 22:09:31 Domnule, nu credeti ca e cel putin corect ca la afirmatiile mele, bazate pe deductii logice sau realitati evidente, sa aduceti ceva mai mult decat simple presupuneri bazate pe simpatii personale? Faptul ca nu apreciati deductiile logice, domnule, nu ma deranjeaza catusi de putin, doarece vin dupa o "argumentatie solida" cum ca poporul britanic vrea sa renunte la monarhie si ca ati dori sa-i "eliberati" de sub jugul acesteia. Iar faptul ca dumneavoastra afirmati ca monarhia este "murdara" este doar o afirmatie lipsita de orice dovezi ori continut. Este parerea dumnevoastra personala. P.S. Vad ca iarasi o "intoarceti ca la Ploiesti" la indemnizatia de colonel a lui Radu Duda. Eu insa nu am sa va mai explic inca o data de ce I SE CUVINE aceasta leafa... ![]() Sincer, eu speram ca pe acest topic sa avem o discutie legata de pricipii si nu de persoane, insa dumneavoastra o tineti una si buna
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 14:19
De la: 9am178165, la data 2010-09-21 11:34:43Faptul ca nu apreciati deductiile logice, domnule, nu ma deranjeaza catusi de putin, doarece vin dupa o "argumentatie solida" cum ca poporul britanic vrea sa renunte la monarhie si ca ati dori sa-i "eliberati" de sub jugul acesteia. Iar faptul ca dumneavoastra afirmati ca monarhia este "murdara" este doar o afirmatie lipsita de orice dovezi ori continut. Este parerea dumnevoastra personala. Deductiile logice imi plac, dar felul "partinitor" in care le faceti nu imi plac ! Simplu, nu ?! Si nu imi place sa ma acuzati de ce nu am spus (de ex. ca "poporul britanic [in intregul lui], vrea sa renunte la Monarhie" - cititi mai atenta ce am afirmat eu anterior, va rog). Citirea pe sarite va poate juca feste ! Atata timp cat reprezentantii Casei Regale Romanesti evita sa publice cheltuielile facute (in timpul cat Duda era ... reprezentant al Romaniei cu "lobby" - ca Udrea acum, dar ea macar se foloseste de banii unui singur Minister) pentru mine inseamna ca ... se ascunde o "frauda" si deci Casa Regala ... este "murdara" pentru ca s-a folosit de acesti bani in folosul personal. La fel si faptul ca ar trebui sa-si "dezvaluie" averile pentru ca locuieste si in unele locuinte care sunt proprietatea Statului Roman (si are si paza tot platita din banii contribuabilor romani). Una din ele a fost data in folosinta ex-Regelui Mihai (ca fost Sef de Stat), dar nu si ... fatei care s-a casatorit (nu a fost nici un ... referendum in aceasta problema). Conform legislatiei existente in prezent in Romania, la moartea ex-Regelui ... se pierde dreptul urmasilor la acea locuinta, asa ca ar trebui sa-si caute o alta locuinta (si alti ... pazitori). In ce priveste Duda si modul cum a "cucerit" dreptul de a primi o "pensie de Colonel" nici eu nu o sa mai repet inca odata ca NU I SE CUVINE acea pensie care a fost luata din fondurile Ministerului Apararii ILEGAL. Dvs continuati sa credeti ca un om care a facut ARMATA ,doar cat era Militar cu Termen Redus - ati uitat ca a facut IATC -ul, poate fi COLONEL al Armatei Romane, numai pentru ca s-a casatorit cu o ex-Printesa, fata de care Statul Roman nu are nicio obligatie (spre deosebire de tatal ei - care a fost Sef de Stat, totusi). In materie de Armata si Legile ei, eu care am muncit aproape 35 de ani in Armata va spun ca nu a obtinut acest drept legal. ILEGAL l-a obtinut, cum tot ILEGAL a fost avansat de la gradul de Sublocotenent la cel de Colonel. Si la aceasta ilegalitate au participat toti Ministrii Apararii care erau din momentul in care s-a casatorit cu ex-Printesa. Tot partasi la aceasi ilegalitate sunt si toti Presedintii Romaniei care au aprobat avansarea lui Duda (in loc sa ii atraga atentia Ministrului ca face o ilegalitate). In final chiar Presedintele Romaniei (Basescu) a patronat aceasta ilegalitate aproband ... avansarea la gradul de Colonel a lui Duda. Am mai afirmat inca de la inceputul postarilor de pe acest Forum ca toate aceste acuzatii ale mele pot cadea numai daca va recunoaste Duda ca a fost ... "SECURIST", pentru ca nu am facut parte din Trupele de Securitate si nu cunosc modul de avansare la ei. Numai in acel caz, accept sa imi cer scuze anticipat ! Dovediti-mi ADEVARUL ADEVARAT ! Eu v-am prezentat ADEVARUL pe care il cunosc eu ! Asa ca presupunerile dvs nu sunt "acoperite" cu ceva LEGAL cu adevarat, ci numai de o LEGALITATE care a fost FORTATA sa acopere o ILEGALITATE, numai pentru ca "PUTEREA" este (inca) in mainile unor oameni care isi bat joc de LEGALITATE in Romania. Asa ca, eu am sa va reamintesc ori de cate ori voi considera ca este necesar ... ILEGALITATEA la care Casa Regala Romaneasca a fost partasa (ati afirmat anterior ca era necesar sa aiba o anumita Situatie Sociala - grad militar "inalt" pentru a fi "bagat in seama" de alte Case Regale). Deci este ... "murdara" aceasta Casa Regala prin acceptarea acestui "farsor" in randul membrilor ei. Hotul neprins este negustor cinstit ! P.S. FARSÓR, -OÁRE, farsori, -oare s.m. și f. Persoană lipsită de seriozitate, care se ține de păcăleli. ♦ Persoană care caută să treacă drept alta decât este în realitate (prin minciuni, înșelătorie); impostor. – Din fr. farceur. Sursa: DEX '98 FARSÓR, -OÁRE s. m. f. 1. cel care face farse; om neserios. 2. impostor, șarlatan. (< fr. farceur) Sursa: MDN IMPOSTÓR, -OÁRE, impostori, -oare, s.m. și f. Persoană care caută să înșele, profitând de necunoștința sau de buna-credință a oamenilor; șarlatan, mincinos. ♦ Persoană care caută să se substituie altcuiva (pentru a lucra, a profita în numele lui); farsor. – Din fr. imposteur, lat. impostor. Sursa: DEX '98 IMPOSTÓR s. 1. v. escroc. 2. farsor, șarlatan, șnapan. (Nu e decât un ~.). Sursa: Sinonime Obs. Eu m-am referit la cineva care este ... PERSOANA PUBLICA, deci nu l-a cineva care face parte din ... useri, asa ca remarca (finala) a dvs nu isi are "acoperire" ! Cititi Regulamentul Forumului va rog ! |
|
|
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 14:40
De la: eugenb, la data 2010-09-21 14:19:50De la: 9am178165, la data 2010-09-21 11:34:43Faptul ca nu apreciati deductiile logice, domnule, nu ma deranjeaza catusi de putin, doarece vin dupa o "argumentatie solida" cum ca poporul britanic vrea sa renunte la monarhie si ca ati dori sa-i "eliberati" de sub jugul acesteia. Iar faptul ca dumneavoastra afirmati ca monarhia este "murdara" este doar o afirmatie lipsita de orice dovezi ori continut. Este parerea dumnevoastra personala. "Eu m-am referit STRICT la cei din Anglia, care suporta "vrand-nevrand" ... plata cheltuielilor sau a "sponsorizarilor" de la, sau catre, "Casa Regala Britanica". NU SUNT ACESTEA CUVINTELE DUMNEAVOASTRA, DOMNULE EUGEN? Hmm ... ma intreb daca nu cumva sunteti "infectat" pur si simplu de propaganda si istoriografia comunista de pana in 1989? Incep sa inclin in aceasta directie, avand in vedere afirmatiile dumneavoastra de mai sus (mai ales cele legate de "aservirea" prestigioaselor posturi TV BBC, EuroNews sau CNN). Si ce im cereti mie, domnule? Sa va dovedesc modul in care principele Radu Duda a cheltuit fondurile alocate de statul roman pt. a face lobby international? Nu am observat pana acum ca dumneavoatra sa dovediti ca s-au primit bani de la staul roman in acest sens. Restul aprecierilor dumneavoastra le voi considera simple fabulatii. V-am explicat mai sus de ce. Nu o voi face din nou, pt. ca am inceput sa am indoieli cu privire la utilitatea acestei discutii.
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 15:56
Ba da, dar se refereau la cei care erau nemultumiti de cheltuirea banilor de catre Casa Regala Britanica. Asa ca lasati afirmatia ca as fi "infectat" de propaganda comunista. V-am mai spus ca NU AM FOST MEMBRU DE PARTID (nici comunist, dar nici de alt partid dupa dec. 1989) si nu am devenit asa ceva pana astazi. De fapt nu am fost, nu sunt si nici nu am de gand sa devin asa ceva !
In ce priveste ... justificarea banilor primiti de Duda, binenteles ca nu este "datoria" dvs de ai justifica. Iar ati tras concluzia fara sa cititi tot textul. Citez : Atata timp cat reprezentantii Casei Regale Romanesti evita sa publice cheltuielile facute (in timpul cat Duda era ... reprezentant al Romaniei cu "lobby" - ca Udrea acum, dar ea macar se foloseste de banii unui singur Minister) pentru mine inseamna ca ... se ascunde o "frauda" si deci Casa Regala ... este "murdara" pentru ca s-a folosit de acesti bani in folosul personal. La fel si faptul ca ar trebui sa-si "dezvaluie" averile pentru ca locuieste si in unele locuinte care sunt proprietatea Statului Roman (si are si paza tot platita din banii contribuabilor romani). Una din ele a fost data in folosinta ex-Regelui Mihai (ca fost Sef de Stat), dar nu si ... fatei care s-a casatorit (nu a fost nici un ... referendum in aceasta problema). Conform legislatiei existente in prezent in Romania, la moartea ex-Regelui ... se pierde dreptul urmasilor la acea locuinta, asa ca ar trebui sa-si caute o alta locuinta (si alti ... pazitori) Deci cel care nu a justificat banii este Duda, nu dvs. Daca tot ii luati apararea atat de puternic, se poate intelege ca aveti acces si la "cheltuielile" pe care le-a facut atunci cand a fost NUMIT de Presedintele Romaniei REPREZENTANT AL ROMANIEI, deci a primit FONDURI din BUGETUL ROMANIEI (care ar trebui JUSTIFICATE). De altfel, chiar el (Duda) a spus intr-un Interviu (cand era in postura de ... CANDIDAT LA PRESEDENTIA ROMANIEI) acest lucru. Daca o sa verificati "site" -ul personal a lui Duda, o sa gasiti la ce ma refer (asta daca nu l-o fi sters intre timp - dar atunci s-a ... mandrit foarte tare cu aceasta "insarcinare" ... a Romaniei - ?!), sau puteti sa verificati si ce am postat eu pe acest forum la momentul respectiv, despre aceasta "lauda". Sunt de acord cu dvs ca sunt ... fabulatii ideile ca ar fi CINSTIT acest Duda si ca nu face CINSTE Casei Regale Romanesti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 16:37
De la: 9am178165, la data 2010-09-21 14:40:34De la: eugenb, la data 2010-09-21 14:19:50De la: 9am178165, la data 2010-09-21 11:34:43Faptul ca nu apreciati deductiile logice, domnule, nu ma deranjeaza catusi de putin, doarece vin dupa o "argumentatie solida" cum ca poporul britanic vrea sa renunte la monarhie si ca ati dori sa-i "eliberati" de sub jugul acesteia. Iar faptul ca dumneavoastra afirmati ca monarhia este "murdara" este doar o afirmatie lipsita de orice dovezi ori continut. Este parerea dumnevoastra personala. Ce-ti face Ingerasul???? |
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 20:16
De la: eugenb, la data 2010-09-21 15:56:18Ba da, dar se refereau la cei care erau nemultumiti de cheltuirea banilor de catre Casa Regala Britanica. Asa ca lasati afirmatia ca as fi "infectat" de propaganda comunista. V-am mai spus ca NU AM FOST MEMBRU DE PARTID (nici comunist, dar nici de alt partid dupa dec. 1989) si nu am devenit asa ceva pana astazi. De fapt nu am fost, nu sunt si nici nu am de gand sa devin asa ceva ! Poftim? Eu am acces la banii Casei Regale pt. ca v-am cerut sa dovediti ce bani a primit pricipele Radu Duda de la statul roman? Domnule, dumneavoastra va auziti ce spuneti? Din respect pt. dumneavoastra refuz sa mai continui aceasta discutie pt. ca vad ca indoctrinarile pe care vi le-au facut ofiterii politici timp de ani de zile in armata, chiar au dat rezultate! Pur si simplu, consider ca orice discutie argumentata cu o persoana care afirma ca CNN, EuroNews ori BBC sunt posturi aservite si ca poporul britanic se simte asuprit de monarhie, mi se pare inutila si total neconstructiva. Nu inteleg de ce continuati sa va agatati de niste "argumente" care nu exista decat in mintea dumneavoastra? Cu tot respectul pe care vi-l port ca persoana, ma vad nevoita intrerup aceasta discutie.
|
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 02:35
Cred ca cititi ... pe sarite !
Am spus ca "se poate intelege" nu ca ati fi "secretarul" Casei Regale. Asa ca dvs trebuie sa fiti mai atenta la ce cititi pentru ca aduceti acuze in mod gresit. Faptul ca dvs nu recunoasteti "aservirea" acestor posturi engleze la "ordinul" Reginei Marii Britanice care este si ... Sef al Statului Englez este parerea dvs si nu inteleg de ce va suparati, ca doar nu este si ... Seful Romaniei. SA INTELEG ca ... aveti CETATENIA acestei Regine ?! (Sper ca veti observa acum SUBLINIEREA facuta de mine). Si mai scutiti-ma de acuze de acestea cu referiri la epoca comunista, ca nu faceti decat sa ma plictisiti ! Ma faceti sa cred ca dvs nu puteti sa scapati de educatia ce ati primit-o in acea vreme, ca prea imi tot dati cu exemple de aceasta factura. Sa va intreb si eu ce ati facut cu ... carnetul de mambru de partid ? Nu ! Nu o sa fac acest "gest" (nepoliticos) pentru ca eu am inteles ca ... nu trebuie sa discut si sa fac apreciere la adresa unui user cu care stau de vorba pe Forum. Si nu am facut-o nici pana acuma ! Doar m-am folosit de ... limba romana ca sa afirm numai lucruri aflate sub semnul intrebarii. Adica ce am inteles eu din ce imi spune cineva. Daca nu ati inteles acest lucru ... imi pare rau. Altadata va trebui ... ori ca dvs sa explicati mai clar ce intentionati sa spuneti, ori sa caut eu ca sa folosesc limba romana mai putin cand vorbesc cu dumneavoastra. Ca doriti sa opriti aici dialogul nostru ... va inteleg si va respect dorinta ! O saptamana placuta (daca se poate) in continuare ! P.S. Am fragmentat raspunsul meu in speranta ca veti citit intregul text de data asta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 03:30
De la: Tramp, la data 2010-09-21 16:37:10Ce va fac ingerasii?De la: 9am178165, la data 2010-09-21 14:40:34De la: eugenb, la data 2010-09-21 14:19:50De la: 9am178165, la data 2010-09-21 11:34:43Faptul ca nu apreciati deductiile logice, domnule, nu ma deranjeaza catusi de putin, doarece vin dupa o "argumentatie solida" cum ca poporul britanic vrea sa renunte la monarhie si ca ati dori sa-i "eliberati" de sub jugul acesteia. Iar faptul ca dumneavoastra afirmati ca monarhia este "murdara" este doar o afirmatie lipsita de orice dovezi ori continut. Este parerea dumnevoastra personala.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 08:15
De la: nastasemihail, la data 2010-09-22 03:30:19De la: Tramp, la data 2010-09-21 16:37:10Ce va fac ingerasii?De la: 9am178165, la data 2010-09-21 14:40:34De la: eugenb, la data 2010-09-21 14:19:50De la: 9am178165, la data 2010-09-21 11:34:43Faptul ca nu apreciati deductiile logice, domnule, nu ma deranjeaza catusi de putin, doarece vin dupa o "argumentatie solida" cum ca poporul britanic vrea sa renunte la monarhie si ca ati dori sa-i "eliberati" de sub jugul acesteia. Iar faptul ca dumneavoastra afirmati ca monarhia este "murdara" este doar o afirmatie lipsita de orice dovezi ori continut. Este parerea dumnevoastra personala. Pai sunt foarte dulci! Si baietelul, si sotul, ei imi fac existenta zambitoare zi de zi. |
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 03:44
Republica americana hai sa le declaram razbel iankeiilor si ne fac al 51 lea stat al lor.
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 16:48
De la: TEPARUL, la data 2010-09-23 03:44:07Republica americana hai sa le declaram razbel iankeiilor si ne fac al 51 lea stat al lor. Ai gresit,iancheii din africa ai vrut sa spui!caci numai acolo se gasesc multi bananieri!
|
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 19:45
Ultima stire anuntata de "9am.ro" (nu au fost prezentate datele necesare de sprijinire a postarii articolului - a fost dat doar un nume : Ian Halperin, un celebru jurnalist de investigatie - dupa cum se precizeaza in articol) :
Printul Charles nu este tatal biologic al printului Harry? www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/200542/Printul-Charles-... Sa fie doar o "gluma" (cei drept foarte "urata") a unuia caruia nu-i place Printul Harry (ca sa fie un "viitor" Rege), sau poate, are un alt inlocuitor cineva cu ... bani si care l-a platit pe acest jurnalist ca sa scrie asa ceva. Printesa Diana nu mai este ca sa ner certifice adevarul. Concluzie Monarhia ca societate. este la fel de corupta ca si o societate Republicana ! Daca este asa, de ce am mai da ... "vrabia din mana, pentru cioara de pe gard" ?! Mai bine este tot cu Republicanii, ca macar pe astia i-am "citit" de acum si putem sa-i schimbam cand nu ne mai reprezinta interesul. P.S. Sa ne asteptam la asfel "dezvaluiri-soc" si noi ? Adica, sunt sanse ca sa ramana si ... Casa Regala Romaneasca fara de ... "urmasi credibili" ?! Tot cei posibil dupa cum se vede !
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 24 Septembrie 2010, ora 12:59
De la: eugenb, la data 2010-09-23 19:45:43Ultima stire anuntata de "9am.ro" (nu au fost prezentate datele necesare de sprijinire a postarii articolului - a fost dat doar un nume : Ian Halperin, un celebru jurnalist de investigatie - dupa cum se precizeaza in articol) : Domnule Eugen, va citesc cu placere postarile si tocmai de aceea va respect dorinta de a ramane republican. Insa am si o rugaminte: nu mai folositi pluralul cand va exprimati opiniile/convingerile/nedumeririle...Nu de alta, dar induceti ideea ca ii reprezentati pe republicani, or nu v-ati arogat public asta si nici mandat nu ati primit... Ca aveti motive personale obiective/subiective, nu am eu caderea a le judeca. Suntem cu totii captivii propriilor noastre temeri/sperante/nevoi si actionam ca atare. De asta e si buna Democratia, ca lasa liberul arbitru sa gandeasca/actioneze si -nu-i asa?- ca media sumei subiectivitatilor individuale sa dea o oarecare obiectivitate si, cel putin, o eroare cat mai mica, daca nu un castig mai mare... In speranta ca veti raspunde rugamintii mele, va doresc toate cele bune, atat dvs. cat si tuturor forumistilor republicani sau monarhisti! "Nihil sine Deo!" |
|
Postat pe: 24 Septembrie 2010, ora 16:28
V-am inteles ideea, dar sunt fortat de ... unii useri, care nu inteleg ca limba romana are si "expresii" sau "termeni" cu mai multe intelesuri. Si nu vreau sa le dau "speranta", ca pot sa interpreteze ceva ce nu am spus. Asa, si eu si ei putem crede ce vrem despre ce a sapus celalalt, dar ... fara de a putea sustine intr-un mod eficient ca avem ... dreptate. P mine nu ma deranjeaza acest lucru deocamdata, pe ei ... putin ma intereseaza. Persoana a doua plural o folosesc si din cauza ca, asa am invatat in liceu si imi vine tare greu sa ma despart de ea.
In alta ordine de idei ... am crezut ca veti lua "atitudine" fata de aceasta "stire de presa" ?! Parerea mea este ca cineva este ... foarte interesat de aceasta problema (si de rezolvarea ei intr-un mod anumit - in defavoarea cuiva anume) de a ajuns sa fie "aprobata" postarea acestui articol. Nu cred ca Administratorii acestui site, nu au verificat continutul acestui articol. Daca o "descoperea" vreun user intamplator si o posta pe un topic mai credeam ca a fost intamplator cazul, dar asa ... Oricum, chiar daca sunt Republican, nu-mi plac asemeni lucruri ce se petrec cu cei Monarhisti. Pana la urma tot copiii au de suferit si nu mi se pare drept ! Iar faptul ca, nu il lasi sa il vada pe tatal adevarat (chiar daca el nu te-a crescut) mi se pare ceva de domeniul absurdului, daca este adevarat acest lucru. Ar da o "bila neagra" acestei Monarhi in ce priveste ... moralitatea, pe care ar trebui sa o prezinte populatiei. Urat, foarte urat din partea lor ... daca se va demonstra ca este adevarat ! Eu sper sa nu fie adevarata ! |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 24 Septembrie 2010, ora 17:51
De la: eugenb, la data 2010-09-24 16:28:48V-am inteles ideea, dar sunt fortat de ... unii useri, care nu inteleg ca limba romana are si "expresii" sau "termeni" cu mai multe intelesuri. Si nu vreau sa le dau "speranta", ca pot sa interpreteze ceva ce nu am spus. Asa, si eu si ei putem crede ce vrem despre ce a sapus celalalt, dar ... fara de a putea sustine intr-un mod eficient ca avem ... dreptate. P mine nu ma deranjeaza acest lucru deocamdata, pe ei ... putin ma intereseaza. Persoana a doua plural o folosesc si din cauza ca, asa am invatat in liceu si imi vine tare greu sa ma despart de ea. E o stire a unui jurnalist [de exceptie sau nu], pe care nu il cunosc..Si haideti sa fim romani aici si nu englezi: si daca nu ar fi fost printul mostenitor tatal biologic, ar avea vreo importanta? Copilul este al cui il creste, nu al cui il procreaza, indraznesc eu sa parafrazez o vorba de duh din batrani...Daca Harry e din "sange albastru" sau nu, el tot va accede candva la tron, succesiunea find stabilita de Legea Falica britanica... ca tot vorbeam mai demult de principii, nu? Aveti, deci, pozitia mea fata de o stire de presa, precum si stima nealterata! "Nihil sine Deo!" |
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 01:04
De la: Tramp, la data 2010-09-23 16:48:27De la: TEPARUL, la data 2010-09-23 03:44:07Republica americana hai sa le declaram razbel iankeiilor si ne fac al 51 lea stat al lor. Nu stiam ca Iankeii vin din Africa ,,sau nu ai inteles ce am vrut sa zic.Eu stiam ca americanii se mai numesc si yankei dar daca mneata zici ca africanii ,nu te contrazic,dar raman la parerea mea. Raporteaza abuz de limbaj |
|
vladimir_stoica 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 08:19
Traiasca monarhia constitutionala! Astfel nu se vor mai perinda la rontairea osului din 4 in 4 ani o multime de partide, plus ca vom avea alta prestanta ca tara europeana!
Raporteaza abuz de limbaj
Nihil sine Deo! = Nimic fara Dumnezeu (Iisus Hristos)!
Marin Preda: "Daca Dragoste nu e, nimic nu e!"
Sfantul Apostol si Evanghelist Ioan: "Dumnezeu este Iubire si Lumina."
Sfantul Apostol si Epistolist Pavel: "Si acum au ramas acestea trei: Credinta, Nadejdea si Dragostea. Dar cea mai mare este Dragostea (Dragostea fata de Dumnezeu-Tatal, Fiul si Duhul Sfant, fata de toti oamenii buni si fata de orice fiinta benefica omului)!"
Iisus Hristos: „Eu sunt Calea catre Tatal, Adevarul absolut si Viata vesnica. Iubiti-va unii pe altii asa cum v-am iubit Eu (iar Iisus Hristos si-a dat si viata pentru salvarea sufletelor oamenilor care cred in El), ca sa vada lumea ca sunteti ai Mei!”
Petre Tutea: "Intelectul e dat omului, dupa parerea mea, nu ca sa cunoasca Adevarul, ci ca sa primeasca Adevarul."
Meine Ehre heibt Treue! = Onoarea mea se numeste Credinta (crestina)!
Arbeit macht Frei! = Munca te face Liber! (pentru ca obtii bani cu care iti poti satisface necesitatile, caci nu te poti numi cu adevarat Liber cand faci foamea!)
Blazonul Templierilor: Simbolul Libertatii totale, sentimentul Puterii si al Dreptatii.
Kraft durch Freude! = Forta prin Bucurie (Kraftsport = Sport al fortei sau Culturism sau Body-building = Constructia corpului sau Culture Physique = Cultura fizica = Fitness, Power-lifting = Putere de ridicare sau Triatlonul fortei sau Probe de forta, Strongman = Om puternic (o proba este "mersul fermierului", cu cate o hantela (haltera fixa) in fiecare mana, alta este "ridicarea pietrelor lui Atlas", niste sfere de beton din ce in ce mai grele, care se pun pe niste cutii de lemn, alta este trasul capului tractor (cabina de tir) cu funii legate de umeri), Weight-lifting = Ridicare de greutati sau Haltere, Skandenberg = Brat de fier)!
Ubung macht den Meister! = Exercitiul il face pe Maestru (a spus si multiplul campion mondial de culturism profesionist Arnold Schwarzenegger, de religie crestin romano-catolic si nationalitate austriac)!
Sieg heil! = Victorie deplina (crestinismului)!
Heil unser Fuhrer! = Deplinatate Domnului (Conducatorului) nostru (Iisus Hristos)!
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 09:02
De la: eugenb, la data 2010-09-24 16:28:48 Chiar credeti ca trebuie sa ia cineva atitudine fata de astfel de "stiri de presa"? Parerea mea este ca cea mai buna atitudine este ignorarea unor astfel de "stiri" care nu se bazeaza pe absolut nimic,nu sunt verificabile si apar doar pentru a potoli setea de senzational a unor oameni ,si dorinta lor de scandaluri,scandaluri care cu cat sunt mai sus pozitionate pe scara sociala,cu atat sunt mai interesante.De altfel sa vedem ce fel de "jurnalist" este Halperine si care este activitatea lui.A scris o carte in care arata ca Michael Jackson era controlat de organizatia militanta Nation of Islam ,a mai scris “Povestea nespusa a lui Brad Pitt si Angelina Jolie”, unde sustine ca Angelina Jolie l-a inselat pe Brad Pitt cu Lady Gaga si ca facea sex 18-20 de ore pe zi,etc.Omul este cunoscut ca jurnalist de scandal,faimos pentru minciunile sale ,un fel de OTV al Canadei si are procese peste procese in care este acuzat de defaimare si minciuna .Credeti ca trebuie discutate afirmatiile oricarui cretin care ca sa castige si el un ban, lanseaza teroii senzatinale ?Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 09:21
"Chiar credeti ca trebuie sa ia cineva atitudine fata de astfel de "stiri de presa"? Parerea mea este ca cea mai buna atitudine este ignorarea unor astfel de "stiri" care nu se bazeaza pe absolut nimic,nu sunt verificabile si apar doar pentru a potoli setea de senzational a unor oameni ,si dorinta lor de scandaluri,scandaluri care cu cat sunt mai sus pozitionate pe scara sociala,cu atat sunt mai interesante."
Pai asta v-am spus-o si eu despre stirile irelaitatilor si latrinelor 1,2,3 si nu m-ati crezut! Se aplica doar unora regula asta, nu-i asa? Cata impartialitate!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 10:09
De la: black10131307, la data 2010-09-25 09:21:41"Chiar credeti ca trebuie sa ia cineva atitudine fata de astfel de "stiri de presa"? Parerea mea este ca cea mai buna atitudine este ignorarea unor astfel de "stiri" care nu se bazeaza pe absolut nimic,nu sunt verificabile si apar doar pentru a potoli setea de senzational a unor oameni ,si dorinta lor de scandaluri,scandaluri care cu cat sunt mai sus pozitionate pe scara sociala,cu atat sunt mai interesante." Black,in politica stirile aiurite si pornite pe scandal si minciuni si senzational ,sunt apanajul celor de la B1TV si OTV .Este si firesc,asa si-a facut Base cariera ,si pe linia asta merg si ei. PS:Cred ca glumesti cu impartialitatea ,nu ? Vrei prin "impartialitate" sa ignoram toti jurnalistii si intreaga presa, cand doar OTV si B1TV procedeaza a la Ian Halperin?Hai sa vorbim concret,ce anume stiri de la Antene sau Realitatea ti-au parut false ?Da-mi exemple si hai sa le discutam.Presupun ca toate cele in care Base este prezentat nasol iti par false ,nu ?.... .
|
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 10:49
Si vrei sa te cred Vanea ca intreaga presa este concentrata in trusturile sobolanilor vantu, voiculescu si patriciu? Sau pentru tine doar partea asta a presei este credibila?
Spune-mi si mie, la tvr, la protv, si la alte posturi de ce nu se exagereaza asa ca la cele ale mogulilor? OK, puterea face greseli, situatia este grea, sa-i critici pentru asta inteleg, este democratic, dar sa umpli spatiul de emisie din zori si pana in noapte cu mercenarii platiti sa-i injure sistematic pentru tot felul de chestii nedovedite, gen traficul de armament facut de familia Basescu, mi se pare reprobabil si in egala masura jignitor la adresa celor carora te adresezi, o desconsiderare a nivelului intelectual al telespectatorului, pe principiul toarna-i in ureche zece basculante de minciuni ca poate doua, trei tot se prind, ca ei e multi ,dar fraieri! |
|
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 11:01
De la: vaneamarin, la data 2010-09-25 10:09:06De la: black10131307, la data 2010-09-25 09:21:41"Chiar credeti ca trebuie sa ia cineva atitudine fata de astfel de "stiri de presa"? Parerea mea este ca cea mai buna atitudine este ignorarea unor astfel de "stiri" care nu se bazeaza pe absolut nimic,nu sunt verificabile si apar doar pentru a potoli setea de senzational a unor oameni ,si dorinta lor de scandaluri,scandaluri care cu cat sunt mai sus pozitionate pe scara sociala,cu atat sunt mai interesante." CNA: Realitatea TV si Antena 3 - amendate, B1 TV - somat, pentru mediatizarea cazului S.O. Vantu Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, in sedinta de marti, sa amendeze Realitatea TV cu 10.000 de lei si Antena 3 cu 5.000 de lei si sa someze postul B1 TV, pentru mediatizarea cazului Sorin Ovidiu Vantu. CNA a monitorizat emisiunile de stiri si dezbateri care au abordat cazul lui Sorin Ovidiu Vantu, in perioada 9 - 12 septembrie, si a constatat o serie de nereguli la posturile Realitatea TV, Antena 3, B1 TV si OTV. Serviciul de Monitorizarea al CNA a constatat un dezechilibru determinat de neprezentarea principalelor puncte de vedere aflate in opozitie. La sedinta CNA de marti au participat Rasvan Popescu, presedintele Consiliului, Christian Mititelu, Grigore Zanc, Cristina Trepcea, Mihai Malaimare, Constantin Dutu, Gelu Trandafir, Attila Szasz, Narcisa Iorga si Dan Grigore. Mai intai au fost analizate emisiunile difuzate de Antena 3 in perioada 9 - 11 septembrie. "Sunt doua puncte de vedere in opozitie: ca arestarea e de natura politica si ca arestarea nu e de natura politica. Cine era sa-l exprime pe al doilea?", a spus Christian Mititelu, remarcand ca in emisiunile de la Antena 3 privind arestarea lui Sorin Ovidiu Vantu au fost invitati politicieni si nu reprezentanti ai autoritatilor judiciare. "Corecta informare a opiniei publice nu inseamna cati reprezentanti PDL, PSD... sunt in studio", a remarcat si Narcisa Iorga, propunand ca evaluarea emisiunilor monitorizate sa se faca dupa articolul 71, aliniatul 1, litera b, din Codul de reglementare a continutului audiovizual, care prevede "asigurarea unei distinctii clare intre faptele si opiniile prezentate" in emisiunile de stiri si dezbateri. Gelu Trandafir a atras atentia ca in presa scrisa si online au fost prezente "destule voci care au sustinut ca (arestarea preventiva, n.r.) nu a fost comanda politica, ca s-a luat decizia corecta, voci care nu s-au regasit la Antena 3". Reprezentantul trustului Intact, Albert Panzaru, a spus insa ca majoritatea jurnalistilor care au fost favorabili arestarii au contracte de exclusivitate cu anumite ziare si deci nu au fost disponibili. Panzaru a mai spus si ca moderatorii au avut o pozitie neutra in legatura cu acest caz. Pe de alta parte, Grigore Zanc a spus ca a fost contestata arestarea preventiva ca fiind legala si corecta, iar instanta, prin decizia ei, a dat in cele din urma dreptate persoanelor care au exprimat acest punct de vedere. Rasvan Popescu a fost de parere ca este destul de greu de judecat daca s-a facut informare corecta pe partea care priveste strict legalitatea masurii. "Acolo unde au fost invitati reprezentantii trustului al carui patron a fost arestat, opiniile lor au fost prezentate ca certitudini, ca fiind fapte, nu opinii", a mai spus Narcisa Iorga. In cazul Realitatea TV, pe langa constatarile Serviciului de Monitorizare al CNA, privind prezentarea unui punct de vedere si absenta unuia alternativ in emisiunile monitorizate, din perioada 9 - 10 septembrie, au existat si doua reclamatii, dintre care intr-una se semnala ca emisiunile de la Realitatea TV privind cazul lui S.O. Vantu nu sunt corecte si echilibrate, iar cealalta privea limbajul, tonul si expresiile folosite de Corneliu Vadim Tudor, care a fost invitat in studio, acestea fiind catalogate drept un "atentat la decenta, bun simt si normalitate". Totodata, Serviciul de Monitorizare al CNA a mai constatat probleme legate de demnitatea umana si dreptul la propria imagine, in aprecierile facute de Mircea Dinescu, la adresa jurnalistelor Andreea Pora si Rodica Culcer, in emisiunea "Tanase si Dinescu" din 10 septembrie, de la ora 22.00. "E una-ntristata, are cioc de rata. Cum dracu o cheama?... Pora!", a spus Dinescu in editia mentionata. De asemenea, privind interviul luat de Rodica Culcer presedintelui Traian Basescu la TVR 1, Dinescu a apreciat: "Mai, e presedintele tarii! Ia-ti, mai, un tip care sa-ti puna intrebari incomode, care sa nu te linga-n c.. cu seninatate cum face cucoana asta de ani de zile!". In emisiunea "Realitatea te priveste" din 9 septembrie, de la ora 18.43, moderata de Andreea Cretulescu, a fost invitat Corneliu Vadim Tudor, care a spus despre retinerea lui Vantu pentru 24 de ore ca este vorba de o arestare pe care Traian Basescu "o pune de mult la cale". "E vorba de razboiul lui Basescu nu cu mogulii, cu presa (...), pentru ca Basescu nu poate sa ii aresteze pe toti ziaristii, pentru ca sunt mii in toata tara, ii aresteaza pe cativa patroni de trusturi de presa. In speta, Sorin Ovidiu Vantu". Corneliu Vadim Tudor a revenit in platou si in editia "Realitatea te priveste" din 10 septembrie, moderata de Catalin Striblea, in care purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane, Raluca Seucan, a intervenit telefonic pentru a exprima punctul de vedere al institutiei in legatura cu perchezitia efectuata la domiciliul lui Vantu. C.V. Tudor i s-a adresat: "Domnisoara, murdara paine mai mananci! Cine te pune sa minti si sa sfidezi un popor intreg (...) De ce nu va impuscati intre voi? De ce intrati peste oameni nevinovati?". Nelasand-o sa raspunda, nici la cererea moderatorului, C.V. Tudor a continuat: "Dar toate Ralucile astea sunteti asa? Raluca Turcan e asa, Raluca Seucan e asa. (...) Iesiti pe linia de centura, ca stie Basescu drumul!". Christian Mititelu s-a adresat reprezentantei postului Realitatea TV, Roxana Niculescu, intreband-o de cate ori trebuie invitat Corneliu Vadim Tudor in studio pentru ca moderatorii sa invete sa-i faca fata, dat fiind ca de fiecare data dovedesc ca nu-i pot face fata. Potrivit lui Mititelu, numai invitarea acestui politician ar trebui sa atraga o sanctiune postului care o face. Roxana Niculescu a spus, in schimb, referitor la modul in care a fost reflectata arestarea preventiva a lui S.O. Vantu, ca "s-a incercat sa se contracareze daca e o arestare politica sau nu", dovada fiind incercarea postului de a intra in legatura cu jurnalisti precum Andreea Pora, Dan Tapalaga si altii. "Dar trebuie sa tinem cont si de viata reala. Niciodata un jurnalist de la B1 nu va veni la Realitatea", a mai spus Niculescu. La B1 TV au fost monitorizate emisiunile din perioada 9 - 12 septembrie. In emisiunea "Nasul" din 9 septembrie, de la ora 20.00, Andreea Pora, invitata in studio, afirma: "Deci de la Patriciu pana la floarea cea vestita de la Realitatea TV, clientii lor, Ciuvica, Nistorescu, iata pana si Hurezeanu se compromite iesind la spalatul imaginii lui Sorin Ovidiu Vantu, firesc din moment ce acesti oameni sunt platiti cu zeci de mii de euro pe luna sau pe an". Totodata, moderatorul emisiunii, Radu Moraru, invita persoanele acuzate sa participe la emisiune: "Colegii, sunati-l pe Cornel Nistorescu, pe Adrian Ursu, pe Sorin Rosca Stanescu, pe Cristian Tudor Popescu, pe cine vrea de pe lista asta, daca vor sa intervina aici sa il sustina pe prietenul sau partenerul lor". Sunt prezentate pe ecran, sub titlul "Toti oamenii lui Vantu", fotografii cu Cornel Nistorescu, Adrian Ursu, Sorin Rosca Stanescu, Cristian Tudor Popescu, Bogdan Chireac, Val Valcu, Dan Diaconescu si Mircea Dinescu. CNA a adoptat propunerile Narcisei Iorga de amendare a postului Realitatea TV cu 10.000 de lei, pentru incalcarea principiului informarii corecte (articolul 71 din Codul de reglementare a continutului audiovizual), a dreptului la propria imagine si pentru folosirea unui limbaj injurios (articolul 42 din Cod), si de amendare cu 5.000 de lei a postului Antena 3, pentru incalcarea principiului informarii corecte si a dreptului la propria imagine. Consiliul a mai adoptat propunerea lui Grigore Zanc de somare a postului B1 TV, pentru incalcarea articolului 71 din Cod. Potrivit articolului 71 din Codul de reglementare a continutului audiovizual, in programele de stiri si dezbateri informarea in probleme de interes public, de natura politica, economica, sociala si culturala, trebuie sa respecte "asigurarea impartialitatii, echilibrului si favorizarea liberei formari a opiniilor, prin prezentarea principalelor puncte de vedere aflate in opozitie, in perioada in care problemele sunt in dezbatere publica" si "asigurarea unei distinctii clare intre faptele si opiniile prezentate". Articolul citat mai stipuleaza ca "prezentarea principalelor puncte de vedere aflate in opozitie se asigura, de regula, in cadrul aceleiasi emisiuni sau, in mod exceptional, in emisiunile urmatoare; in cazul in care cei solicitati refuza sa isi precizeze punctul de vedere, acest fapt se mentioneaza pe post". Articolul 42 din Cod prevede ca "orice persoana are dreptul la propria imagine" si "in cazul in care in emisiunile audiovizuale se aduc acuzatii unei persoane privind fapte sau comportamente ilegale ori imorale, acestea trebuie sustinute cu dovezi, iar persoanele acuzate au dreptul sa intervina pentru a-si exprima punctul de vedere; daca acuzatiile sunt aduse de radiodifuzor, acesta trebuie sa respecte principiul audiatur et altera pars". Totodata, potrivit acestui articol, "realizatorii emisiunilor au obligatia sa nu permita invitatilor sa foloseasca un limbaj injurios sau sa instige la violenta impotriva altor persoane". Sursa: Mediafax
|
|
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 11:36
De la: black10131307, la data 2010-09-25 10:49:47Si vrei sa te cred Vanea ca intreaga presa este concentrata in trusturile sobolanilor vantu, voiculescu si patriciu? Sau pentru tine doar partea asta a presei este credibila? Dar marirea cu 50% a lefurilor profesorilor, afacerea Sterling, traficul de organe de copii facut de Johanni Klaus ("stire" lansata pe B1TV) ,"analiza" filmului cu pumnul lui Base si pixelii albastriti, speculatiile imbecile despre vizita lui Geoana la Moscova,Grivco etc? Black,taratoare libidinoase mai mari ca Radu Moraru si Andreea Pora rar se intalnesc ,si sunt o mare rusine pentru jurnalismul romanesc si pentru jurnalism in general.Sper sa dispara si ei definitiv ca jurnalisti, imediat dupa ce le cade stapanul .Violenta ,nebunia,incrancerarea ,minciuna si nesimtirea lor NU O MAI EGALEAZA IN PRESA ROMANA NIMENI ACUM .Mai era doar unul Alcibiade pe la Romania Mare care avea un stil cat de cat comparabil cu al astora.
|
|
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 12:07
Nu te inteleg Vanea! Tu imi spui ca doi jurnalisti pro-Basescu fac mai mult decat trei trusturi de presa cu posturi tv, ziare si o gloata de coprofagi care se inghesuie sa-si ridice soldele de la moguli pentru cate spurcaciunii vomita pe post in fiecare zi? Mi-ai cerut sa-ti dovedesc ticalosia posturilor pe care le apreciezi tu. Ti-am dat dovada pe care a adus-o CNA, nu opinia mea personala, ca la posturile astea tv nu exista mai multe opinii, ca sunt chemati doar cei care injura intr-o anumita directie, ca moderatorii de la un post care se vrea de informare nu fac decat sa distorsioneze realitatea si nu sa informeze corect, prezentand toate punctele de vedere, cum ar fi normal..
Si eu nu sustin ca Pora si Morar sunt busolele audiovizualului din Romania! Te-ai simti mai bine daca toata media ar merge in directia irealitatilor si latrinelor? Te calmeaza privitul in nestire la televiziunile anti-Basescu? Tine-o tot asa, spalati-va creierii cat poftiti, dar nu avea pretentia sa fie toti ca voi! Democratia si bunul simt pe care vreti sa le instaurati in Romania nu cred ca presupune un singur mod de a gandi, o singura opinie. Va vaicariti pe aici ca Basescu instaureaza dictatura dar voi sunteti primii care ridicati dictatura in slavi, blamand libertatea de opinie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Cu cati englezi ati stat de vorba si care considera ca trebuie "salvati" de monarhie, ca nu o mai pot suporta?
Ei, daca ar sti ei cat costa campaniile electorale prezidentiale din Romania cu mita electorala, clientela politica si frauda cu tot! Si bruma de cetateni britanici care isi doresc abolirea monarhiei si-ar pune mainile in cap!
Monarhia britanica este UN SIMBOL NATIONAL DOMNULE, si poate chiar unul universal. As fi curioasa sa vad cum ar reactiona un grup de britanici daca v-ar auzi vorbind astfel despre monarhia lor, insa, cum va doresc doar binele, v-as sugera sa va abtineti.

Eu am acces la banii Casei Regale pt. ca v-am cerut sa dovediti ce bani a primit pricipele Radu Duda de la statul roman? Domnule, dumneavoastra va auziti ce spuneti?
Pur si simplu, consider ca orice discutie argumentata cu o persoana care afirma ca CNN, EuroNews ori BBC sunt posturi aservite si ca poporul britanic se simte asuprit de monarhie, mi se pare inutila si total neconstructiva.
Ai gresit,iancheii din africa ai vrut sa spui!caci numai acolo se gasesc multi bananieri!
,a mai scris “Povestea nespusa a lui Brad Pitt si Angelina Jolie”, unde sustine ca Angelina Jolie l-a inselat pe Brad Pitt cu Lady Gaga si ca facea sex 18-20 de ore pe zi,etc.Omul este cunoscut ca jurnalist de scandal,faimos pentru minciunile sale ,un fel de OTV al Canadei si are procese peste procese in care este acuzat de defaimare si minciuna .Credeti ca trebuie discutate afirmatiile oricarui cretin care ca sa castige si el un ban, lanseaza teroii senzatinale ?
.
pe la Romania Mare care avea un stil cat de cat comparabil cu al astora.