Info
x
Monarhie sau republica?
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 27 August 2010, ora 01:31
DA !
|
|
DA !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
DA !
|
DA !
|
DA !
|
DA !
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 27 August 2010, ora 08:52
De la: corcodel, la data 2010-08-26 21:14:04De la: 9am178165, la data 2010-08-25 17:28:50Monarhia este ultima sansa la o normalizare a vietii sociale, politice si economice in Romania. Stiti ce face orice om normal dupa un esec serios care a reusit sa-l tulbure profund? Va spun eu ce face: MERGE ACASA!!!!Nu ar fi mai indicat printul Nicolae? Ce inseamna "ar fi mai indicat "? Mai indicat din ce cauze si pentru cine ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 27 August 2010, ora 11:58
De la: corcodel, la data 2010-08-26 21:14:04De la: 9am178165, la data 2010-08-25 17:28:50Monarhia este ultima sansa la o normalizare a vietii sociale, politice si economice in Romania. Stiti ce face orice om normal dupa un esec serios care a reusit sa-l tulbure profund? Va spun eu ce face: MERGE ACASA!!!!Nu ar fi mai indicat printul Nicolae? Haideti sa nu ne pripim si sa respectam institutia desemnarii. In momentul de fata, este desemnata ca mostenitoare a Casei Regale a Romaniei, ASR Margareta. Haideti sa respectam acest lucru si sa ne bucuram de revenirea principesei la tron in calitate de regina a Romaniei cat mai curand. Printul Nicolae, va fi rege la vremea sa. Rabdare prieteni!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
adiovidiu 82 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 August 2010, ora 17:18
Ba prostilor,oare voi chiar nu va dati seama ca doar niste cretini retardati,ca voi,mai asteapta un monarh,de orice natura ar fi el?Stati ca niste papagali si va plangeti de mila,ca niste trantori,in loc sa puneti mana si mai ales capul(chiar si asa,seci,cum sunt ale voastre)sa faceti ceva si sa progresati. Stau si ma intreb,voi chiar nu vedeti ca sunteti ridicoli?Si ca reprezentati o minoritate care nici daca te fortezi nu poti sa o numeri la degetele de la mai mult de o mana?Chiar nu vedeti ca sunteti niste urdori sau niste muci,nesemnificativi?
Dealtfel,lasati,stati voi pe aici si scrieti cat si ce vreti voi,oricum asta-i tot ce v-a ramas,in rest sunteti doar niste mucegaiuri. Bafta la scris! |
|
Postat pe: 27 August 2010, ora 19:26
De la: adiovidiu, la data 2010-08-27 17:18:05Ba prostilor,oare voi chiar nu va dati seama ca doar niste cretini retardati,ca voi,mai asteapta un monarh,de orice natura ar fi el?Stati ca niste papagali si va plangeti de mila,ca niste trantori,in loc sa puneti mana si mai ales capul(chiar si asa,seci,cum sunt ale voastre)sa faceti ceva si sa progresati. Stau si ma intreb,voi chiar nu vedeti ca sunteti ridicoli?Si ca reprezentati o minoritate care nici daca te fortezi nu poti sa o numeri la degetele de la mai mult de o mana?Chiar nu vedeti ca sunteti niste urdori sau niste muci,nesemnificativi? Domnu' Ovidiu,chiar pareti suparat si nervos .Pot sa va intreb din ce cauza ? Ati avut o zi grea si descarcarea nervoasa va ajuta ?Nu reusiti sa va exprimati calm si clar ideile si simtiti nevoia sa recurgeti la jigniri ca ultim argument ? Ati ajuns cumva in acel hal de degradare morala si spirituala incat sa urati oamenii care gandesc altfel decat dumneavoastra ? |
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 August 2010, ora 20:43
De la: adiovidiu, la data 2010-08-27 17:18:05Ba prostilor,oare voi chiar nu va dati seama ca doar niste cretini retardati,ca voi,mai asteapta un monarh,de orice natura ar fi el?Stati ca niste papagali si va plangeti de mila,ca niste trantori,in loc sa puneti mana si mai ales capul(chiar si asa,seci,cum sunt ale voastre)sa faceti ceva si sa progresati. Stau si ma intreb,voi chiar nu vedeti ca sunteti ridicoli?Si ca reprezentati o minoritate care nici daca te fortezi nu poti sa o numeri la degetele de la mai mult de o mana?Chiar nu vedeti ca sunteti niste urdori sau niste muci,nesemnificativi?Dar dumneavoastra realizati cat de mediocru sunteti ? In afara faptului ca va exprimati identic ca Vanghelie mai emanati si un miros puternic de votca ieftina. Te pup pe epoleti tovarasu cap de puta de maimuta.
|
|
mohatamin 26 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 August 2010, ora 23:53
De la: corcodel, la data 2010-08-27 20:43:59De la: adiovidiu, la data 2010-08-27 17:18:05Ba prostilor,oare voi chiar nu va dati seama ca doar niste cretini retardati,ca voi,mai asteapta un monarh,de orice natura ar fi el?Stati ca niste papagali si va plangeti de mila,ca niste trantori,in loc sa puneti mana si mai ales capul(chiar si asa,seci,cum sunt ale voastre)sa faceti ceva si sa progresati. Stau si ma intreb,voi chiar nu vedeti ca sunteti ridicoli?Si ca reprezentati o minoritate care nici daca te fortezi nu poti sa o numeri la degetele de la mai mult de o mana?Chiar nu vedeti ca sunteti niste urdori sau niste muci,nesemnificativi?Dar dumneavoastra realizati cat de mediocru sunteti ? In afara faptului ca va exprimati identic ca Vanghelie mai emanati si un miros puternic de votca ieftina. Te pup pe epoleti tovarasu cap de puta de maimuta. Pupa-l si in puta,fraier pocit,ca sa-ti mearga bine si tie,o data in viata.Si ia-l si pe fonfait cu familia,cu tine,ca sa-l pupe si ei.Si odata cu el,poate sa ne pupe pe toti ,sa fiti voi fericiti. |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 August 2010, ora 14:47
De la: gabigabi, la data 2010-08-22 08:05:59 buna dimineata, tuturor ! Eu zic ca din contra se patrundea mai usor atunci decat acum! Dar ce sa-i faci vedem numai ce a fost rau,iar povestea broscutei e foarte adevarata!(Din punctul de vedere al majoritatii populatiei!)
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 28 August 2010, ora 14:58
De la: 9am178165, la data 2010-08-23 19:50:08De la: eugenb, la data 2010-08-23 17:39:09De la: 9am178165, la data 2010-08-23 16:38:56Dar nu asta nu o spune nimeni ! Asa cum pe vremea Regelui unora le-a fost rau (din diferite cauze, tot asa le-a fost altora pe vremea comunistilor. Singurii care au dus-o bine atat pe vremea regelui, cat si pe vremea comunistilor au fost ... parveniti ! Acum nu se intampla la fel !? Problema este : De ce o femeie simpla (adusa de la tara in Capitala Romaniei) a putut sa ajunga la un asemenea gand (care pe mine m-a surprins, recunosc) ? Inseamna ca ceva s-a petrecut cu modul acela de a gandi (si nu se poate spune ca la varsta pe a avea, a putut fi influientata de cineva) ? Deci numai ceva deosebit a putut sa faca sa spuna asa ceva ? Asa ceva as dori sa aflu de la Monarhisti. Pentru ca la aproape 50 de ani cat avea cand au venit la putere comunistii era ... monarhista, ori ce am zice noi Republicanii. Binenteles, eu pot sa fac numai niste ... supozitii, dar avand doar prea putine date, nu imi pot face o impresie completa care sa-mi permita sa trag o concluzie mai aproape de realitate si de aceea am si "ajutorul" vostru al Monarhistilor (eu deocamdata nu prea am cu cine sa ma "ajut" dintre Republicani - cred ca au plecat in Concediu, asa ca am ramas ... singur, sa mai "lupt" cu voi).De la: eugenb, la data 2010-08-22 15:26:06Vroiam sa subliniez ultima idee prezentata de "broscuta" noastra (nu stiu cum s-o denumesc ca sa nu o jignesc cumva).Nu trebuie sa uitati totusi ca unora le-a fost mult, mult mai rau in timpul comunistilor!! Si aici vorbim de stalpi ai societatii, de oameni din clasa de mijloc, vorbim de cei ce tineau treaza constiinta nationala si tineau in picioare economia. Ii putem include aici pe micii intreprinzatori ( printre care si taranii mai instariti), pe profesori, pe avocati, pe medici, artistii, jurnalistii, elite politice locale si nationale, etc. NICI O SCOALA DIN LUME NU TE FACE LIDER! SI DIN TOPARLANII AIA UNII CHIAR AVEAU STOFA DE LIDER! Asa cum am mai scris cu ce era vinovat un copil capabil, inteligent cu dorinta de a invata ca parintii lui nu aveau bani sa-l tina prin scoli? Ramanea ,,UN TOPARLAN''! Banuiesc ca tu ai sange albastru (adica nu esti ,,TOPARLACA",si atunci inteleg de ce sustii asa infocat monarhia! Iti vrei privilegiile inapoi.............................................................! Si apropo atunci cand s-a distrus ,,elita'' de care vorbesti tu,la putere erau ,,bolsevicii" nu comunistii! Sa facem diferenta de rigoare dintre bolsevism si comunistii care i-au urmat! Tot condamnati dar va-ti pus oare intrebarea ce putea sa faca Dej ,de exemplu,cu armata rosie in tara(bagata de mihaita bal-bal),cu consilieri sovietici la fiecara colt? Lui mihaita bal-bal ii gasiti scuze mereu ca ce putea sa faca cu pistolul la cap(sau cum s-a exprimat un monarhist ca a abdicat si a acceptat sa paraseasca tara :,, DIN CAUZA CA MORTII NU POT LUPTA''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dej cum a putut lupta platind cu viata atunci cand s-a impotrivit Moscovei? DEJ A FOST UN LIDER MAI BUN DECAT balbaila al vostru!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 August 2010, ora 15:21
Si pe vremea comunistilor existau ,,liberii profesionisti'' ! Nu au fost ,,distrusi'' cum sustii mata asa hotarat! Ar trebui sa diseci ce a povestit ,,broscuta'' si sa inveti din ce a spus bunica ei CARE A TRAIT SI PE VREMEA COMUNISTILOR SI PE VREMEA REGELUI(impreuna cu Vasile-arhiva & Co) Deci acea persoana(bunicuta broscutei) este cea mai in masura sa sustina cand a fost mai bine!
PS Daca vrei exemple de liber profesionisti intreaba pe cineva din Slatina ,jud.OLT de ,,turci'' si de inghetata lor!(Eu inghetata mai buna ca aia nu am mancat nici prin tari straine! ) Si faceau inghetata din tata in fiu!Asa ca iar arunci cu vorbe in vant numai ca sa te afli in treaba ,si sa prezinti eronat comunismul(si republica) aruncand o lumina falsa monarhiei! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 28 August 2010, ora 19:50
De la: _KARPOV, la data 2010-08-27 01:31:36 Raporteaza abuz de limbaj |
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 28 August 2010, ora 19:58
De la: adiovidiu, la data 2010-08-27 17:18:05Ba prostilor,oare voi chiar nu va dati seama ca doar niste cretini retardati,ca voi,mai asteapta un monarh,de orice natura ar fi el?Stati ca niste papagali si va plangeti de mila,ca niste trantori,in loc sa puneti mana si mai ales capul(chiar si asa,seci,cum sunt ale voastre)sa faceti ceva si sa progresati. Stau si ma intreb,voi chiar nu vedeti ca sunteti ridicoli?Si ca reprezentati o minoritate care nici daca te fortezi nu poti sa o numeri la degetele de la mai mult de o mana?Chiar nu vedeti ca sunteti niste urdori sau niste muci,nesemnificativi? MARE-I GRADINA DOMNULUI,CE SA-I FACI ASTA STIE OMUL ASTA ZICE. |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 28 August 2010, ora 20:06
De la: adiovidiu, la data 2010-08-27 17:18:05Ba prostilor,oare voi chiar nu va dati seama ca doar niste cretini retardati,ca voi,mai asteapta un monarh,de orice natura ar fi el?Stati ca niste papagali si va plangeti de mila,ca niste trantori,in loc sa puneti mana si mai ales capul(chiar si asa,seci,cum sunt ale voastre)sa faceti ceva si sa progresati. Stau si ma intreb,voi chiar nu vedeti ca sunteti ridicoli?Si ca reprezentati o minoritate care nici daca te fortezi nu poti sa o numeri la degetele de la mai mult de o mana?Chiar nu vedeti ca sunteti niste urdori sau niste muci,nesemnificativi? Uite inca unul care s-a saturat de prostie crasa!!! |
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 August 2010, ora 23:04
De la: sirboby, la data 2010-08-28 15:21:16 Daca vrei exemple de liber profesionisti intreaba pe cineva din Slatina ,jud.OLT de ,,turci'' si de inghetata lor!(Eu inghetata mai buna ca aia nu am mancat nici prin tari straine! In Bucuresti turcii vindeau BRAGA ... atat pe vremea Monarhiei, cat si pe vremea Comunistilor. Intr-o perioada pe vremea lui Ceausescu, erau la moda MANDATARII, dar au fost "indepartati" repede (si arestati majoritatea) dupa ce au vazut comunistii ca acestia ... castigau mai mult decat ei (tot pe "spatele" oamenilor de rand, binenteles). Acesti mandatari, aplicau ce invatesera pe vremea Monarhiei. De la ei au invatat si comunistii cum sa ... "parvina" in epoca comunistilor si fenomenul s-a perpetuat si acuma. De exemplu CETATEANUL Duda care a urmarit sa ... PARVINA. Asa ca l-a "pacalit" pe fostul Rege Mihai sa-i dea fata de sotie, apoi ajungand in postura de AS si gasind alti PARVENITI care erau la conducerea Romaniei (Iliescu si Basescu - pe Constantinescu nu-l pun ca el mi se pare ca era ca Geoana-Prostanacul si ... Ministerii Apararii Nationale din acea perioada) a facut rost de "plimbari" pe banii Romaniei - vezi Doamne facea "lobby" pentru intrarea Romaniei in NATO (de fapt, pentru a isi vedea "rudele" monarhice - GRATIS). Culmea PARVENITISMULUI a fost "avansarea militara" a lui Duda la ... "apelul bocancilor" (adica ILEGAL - dar facuta sa fie LEGALA prin incalcarea Legii Apararii si a Regulamentelor Militare), ajungand in 10 ani sa fie avansat de la gradul de Sublocotenent la gradul de Colonel - 5 GRADE care puteau fi "prinse" de un REZERVIST doar in 2*(4+1)+3*(5+1)=28 ani sau 2*(4+1)+2*(3+1)+1*(5+1)=24 ani daca era avansat la ... Exceptional, in varianta cea mai "avantajoasa" pentru ei (1996-2006). Inseamna ca ori a fost AVANSAT DE SECURISTI pe timpul lui Ceausescu si avea gradul de MAIOR (in rezerva) de SECURITATE (pentru ca el a aparut ca Ofiter Militar in Rezerva pana in 1996, pentru ca a fost ACTOR), ori a fost avansat ILEGAL din 1996, cand s-a casatorit cu fata fostului Rege a Romaniei. Asa ca acum este COLONEL (in rezerva) cu PENSIE MILITARA (aprox. 6000 - 7000 RON), platita din BUGETUL Ministerului Apararii. Va place "pensia nesimtita" pe care o are in prezent ?! Frumos, nu ?! Si asta numai pentru ca un PRINT CONSORT trebuie sa fie "scolit" (dupa cum spune o persoana Monahista (ca sa nu faca de ras ... CASA REGALA). Sunt curios acuma sa aud ce o sa se faca acum, pentru ca trebuie sa mearga la Comisariatul Militar care-i tine Fisa Militara Personala si sa ceara ... RECALCULAREA PENSIEI si v-a trebui sa faca dovada la ce Unitati Militare a lucrat ... dupa ce a terminat INSTITUTUL DE TEATRU (meseria de ACTOR, fiind singura pe care a recunoscut-o pana acum, din cate stiu eu). I ncet-incet, adevarul v-a iesi la suprafata si in cazul ... DUDA ! O duminica placuta pentru toata lumea ! |
|
Postat pe: 29 August 2010, ora 12:20
Eugene ,,turcii'' din Slatina erau de fapt albanezi(sunt ) si aveau atelierul lor unde produceau inghetata din tata in fiu!
Nu vad de ce ar fi de condamnat pentru ca faceau inghetata si o vindeau! (repet cea mai buna inghetata pe care am mancat-o vreodata!) Nu aveau oameni angajati sa munceasca pentru ei ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 August 2010, ora 14:35
De la: click_cont, la data 2010-08-28 20:06:20De la: adiovidiu, la data 2010-08-27 17:18:05Ba prostilor,oare voi chiar nu va dati seama ca doar niste cretini retardati,ca voi,mai asteapta un monarh,de orice natura ar fi el?Stati ca niste papagali si va plangeti de mila,ca niste trantori,in loc sa puneti mana si mai ales capul(chiar si asa,seci,cum sunt ale voastre)sa faceti ceva si sa progresati. Stau si ma intreb,voi chiar nu vedeti ca sunteti ridicoli?Si ca reprezentati o minoritate care nici daca te fortezi nu poti sa o numeri la degetele de la mai mult de o mana?Chiar nu vedeti ca sunteti niste urdori sau niste muci,nesemnificativi? Draga Click,il inteleg pe om ca s-a saturat de prostie crasa ,are parte de supradoza. Judecand dupa cum vorbeste pe acest topic ,pare ca are parte de prostie crasa si cand doarme . Si tu te-ai saturat de prostia crasa ? .Pune mana si incearca sa citesti o carte ,sa discuti cu oameni inteligenti fara sa ii injuri,fa eforturi sa accepti si alte puncte de vedere decat al tau,raspunde inteligent neinjurand , etc.Iti va imbunatati intelectul si vei termina cu suferinta ta .
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 August 2010, ora 18:25
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.
Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Postat pe: 30 August 2010, ora 12:46
De la: vaneamarin, la data 2010-08-29 14:35:11De la: click_cont, la data 2010-08-28 20:06:20De la: adiovidiu, la data 2010-08-27 17:18:05Ba prostilor,oare voi chiar nu va dati seama ca doar niste cretini retardati,ca voi,mai asteapta un monarh,de orice natura ar fi el?Stati ca niste papagali si va plangeti de mila,ca niste trantori,in loc sa puneti mana si mai ales capul(chiar si asa,seci,cum sunt ale voastre)sa faceti ceva si sa progresati. Stau si ma intreb,voi chiar nu vedeti ca sunteti ridicoli?Si ca reprezentati o minoritate care nici daca te fortezi nu poti sa o numeri la degetele de la mai mult de o mana?Chiar nu vedeti ca sunteti niste urdori sau niste muci,nesemnificativi? Vanea prietene, sa stii ca a discuta cu dubiosi de felul lui adiovidiu ( unul din garnitura de "adi") si altii este cat se poate de inutil. Stiu cat pot fi de agresivi si de salbatici cel putin exprimare!! Sigur ca vei proceda asa cum vei decide, dar, pregateste-ti cizme de cauciuc, pelerina, pantaloni impermeabili si manusi pentru materia cafenie secretata din belsug de acesti indivizi.
|
|
dandragos69 201 mesaje Membru din: 14/08/2008 Oras: Pitesti |
Postat pe: 30 August 2010, ora 14:15
De la: 9am178165, la data 2010-08-30 12:46:10De la: vaneamarin, la data 2010-08-29 14:35:11De la: click_cont, la data 2010-08-28 20:06:20De la: adiovidiu, la data 2010-08-27 17:18:05Ba prostilor,oare voi chiar nu va dati seama ca doar niste cretini retardati,ca voi,mai asteapta un monarh,de orice natura ar fi el?Stati ca niste papagali si va plangeti de mila,ca niste trantori,in loc sa puneti mana si mai ales capul(chiar si asa,seci,cum sunt ale voastre)sa faceti ceva si sa progresati. Stau si ma intreb,voi chiar nu vedeti ca sunteti ridicoli?Si ca reprezentati o minoritate care nici daca te fortezi nu poti sa o numeri la degetele de la mai mult de o mana?Chiar nu vedeti ca sunteti niste urdori sau niste muci,nesemnificativi? Prostia nu poate fi definita cu usurinta caci prostul cauta mereu sa se evidentieze, si de cele mai multe ori chiar ii iese. In subtirimea simplitatii lui, dintr-o idee comuna va construi o intreaga teorie confuza si incurcata, care o va face de nerecunoscut. Neghiobul se va scarpina intotdeauna in stanga pe deasupra capului, cu mana dreapta. Prostul nu stie, nu are siguranta si nu cerceteaza pentru a afla insa e convins ca are intotdeauna dreptate. Imbecilul construieste acuzatii grave si arunca cu laturi iar de aici si pana la invinovatirea tuturor celorlalti nu mai e decat un pas. Insa nerodul nu se sperie doar dintr-atat. |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 30 August 2010, ora 19:00
De la: 9am178165, la data 2010-08-27 11:58:59De la: corcodel, la data 2010-08-26 21:14:04De la: 9am178165, la data 2010-08-25 17:28:50Monarhia este ultima sansa la o normalizare a vietii sociale, politice si economice in Romania. Stiti ce face orice om normal dupa un esec serios care a reusit sa-l tulbure profund? Va spun eu ce face: MERGE ACASA!!!!Nu ar fi mai indicat printul Nicolae? Buna ziua tuturor, la revenirea dintr-un concediu scurt, dar binevenit! Stimata doamna, conform Legii Salice Romania Regala nu poate fi condusa de o femeie... Pentru asta, ar trebui ca dupa Referendumul de consfintire a Monarhiei ca forma de guvernamant, Parlamentul sa modifice Legea Salica...Or noi stim cu totii ca femeile in politica romaneasca au adus numai rau, cu cateva floricele -gen Elisabeta sau Maria ale Romaniei- cu care, bineinteles, nu se face primavara! Deci NU Margaretei, NU printului consort [apropos vedeti cazul lui Carol al II-lea si casatoria cu Zizi Lambrino....], ci doar micului print Nicolae. In acest caz, daca ar fi minor, Consiliul de Coroana ar conduce Tara pana la majoratul printului, existand si aici precedentul numit Mihai I in anul 1927... Nu vreau sa va jignesc sexul, dar prefer in politica de varf o minte rece, calma si decisa a unui barbat unei "experiente" periculoase, posibil a fi viciate de sentimentele/hachitele/ciclul/menopauza unei femei... "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 August 2010, ora 19:54
De la: sirboby, la data 2010-08-28 15:21:16 Si pe vremea comunistilor existau ,,liberii profesionisti'' ! Nu au fost ,,distrusi'' cum sustii mata asa hotarat! Ar trebui sa diseci ce a povestit ,,broscuta'' si sa inveti din ce a spus bunica ei CARE A TRAIT SI PE VREMEA COMUNISTILOR SI PE VREMEA REGELUI(impreuna cu Vasile-arhiva & Co) Deci acea persoana(bunicuta broscutei) este cea mai in masura sa sustina cand a fost mai bine! Tovaraselule, incetetaza, te rog, a ma mai pomeni! Nu meriti raspuns aberatiilor tale reiesite dintr-un spirit chinuit de obsesii si clisee pe care ti le-au varat altii in tartacuta: toarasa invatatoare, toarasu prof. de socialism-stiintific, toarasii in mijlocul carora ai crescut fara informatii alternative, care sa-ti formeze ceea ce se numeste CREIER! Hai, pa si sucesurri multilaterral-diezvoltati pi noi culmi di civilizatii si prrogrres!; si te rog: ignora-ma pe viitor!Eu te-am tot ignorat, dar neuronul iti cam joaca feste, nu reuseste sa mai remarce si ceea ce ar fi evident si unui copil... "Nihil sine Deo! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 August 2010, ora 20:28
De la: vasile_vali, la data 2010-08-30 19:00:57De la: 9am178165, la data 2010-08-27 11:58:59De la: corcodel, la data 2010-08-26 21:14:04De la: 9am178165, la data 2010-08-25 17:28:50Monarhia este ultima sansa la o normalizare a vietii sociale, politice si economice in Romania. Stiti ce face orice om normal dupa un esec serios care a reusit sa-l tulbure profund? Va spun eu ce face: MERGE ACASA!!!!Nu ar fi mai indicat printul Nicolae? Domnule, fara sa incerc sa va supar, legea salica poate fi considerata pe drept cuvant ca fiind cazuta in desuetudine. Nu mai putem invoca in secolul XXI legi anacronice, care asa cum ati spus-o si dvs. pot fi modificate. Avem institutia desemnarii care este suficienta si corecta, viitorul monarh al Romaniei neputand fi decat ASR Margareta. Sunt de acord ca Printul Nicolae este al doilea mostenitor la tronul Romaniei, si la vremea sa va fi cu siguranta rege. In ceea ce priveste observatiile dvs. cu privire la fiziologia sexului feminin, as dori sa va atrag atentia ca asa cum exista o gramada de barbati emotivi, exista multe persoane de sex feminin, rationale, cerebrale, in orice caz oameni echilibrati. Nu cred ca o inalta doamna calma si distinsa ca ASR Margareta poate fi banuita de o emotivitate nelalocul ei. Pe de alta parte, daca acceptati ideea de monarhie constitutionala, inseamna ca acceptati ca monarhul nu guverneaza, cel care guverneaza este premierul desemnat de Parlament. Prin urmare chiar daca am avea de-a face cu un monarh mai dezechilibrat din punct de vedere emotional nu vad cum acest fapt ar putea afecta actul de guvernare.
|
Postat pe: 30 August 2010, ora 20:30
De la: vasile_vali, la data 2010-08-30 19:00:57 Deci nu puteti accepta ca englezii o regina,nu aveti incredere dumneavoastra in femei, ca reprezentante ale institutiei monarhice, ci doar in barbati.... .Va place legea Salica .... Legea Salica mai este valabila in Romania acum ? Nu-mi dau seama ce anume s-a pastrat din Constitutia din 1923, asa ca din cauza asta va intreb. Stiti cumva in ce articol din Constitutie este acum legea Salica? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 August 2010, ora 21:05
De la: vaneamarin, la data 2010-08-30 20:30:12De la: vasile_vali, la data 2010-08-30 19:00:57 Domnule Vanea, cred ca glumiti...Intr-adevar Legea Salica nu mai e valabila azi, dar in situatia revenirii la Monarhie, ar redeveni obligatorie pana la amendarea ei de Parlament, vazut ca expresia vointei populare...Si daca nici asta nu v-a convins, v-as raspunde printr-o intrebare: de ce sa fie regina Margareta? De ce sa nu fie regina, par exemple, printesa Caradja, ca e tot os domnesc si inca mai neaos decat o Hohenzollern? Sau mai bine sa cautam vreo mladita de-a lui Stefan cel Mare sau si mai bine de-a lui Burebista! Intelegeti o data, va rog - faceti aceeasi greseala ca si doamna 165- ori mergem pe principiile Regalitatii de la 1881, ori ne intoarcem la Traian si Decebal! [arhitectii Regalitatii au stiut ei ce au stiut de nu au vrut sa vina pe tron un print roman si inca sa se mai si casatoreasca cu vreo romanca: sunt prea multe familii romanesti cu pretentii la tron: Musatinii, Basarabii, Duca-istii, Movilestii, Sturzestii, Cantacuzinii, Ghiculestii ca sa nu mai pun la socolteala Mavrocordatii si urmasii lui Iancu de Hunedoara...]Sa lasam experimentele "inovatoare" altor popoare, in cazul nostru cararile batatorite sunt cele mai sigure...Parerea mea, moncher, parerea mea... "Nihil sine Deo!" |
|
Postat pe: 30 August 2010, ora 21:20
De la: 9am178165, la data 2010-08-30 20:28:46De la: vasile_vali, la data 2010-08-30 19:00:57De la: 9am178165, la data 2010-08-27 11:58:59De la: corcodel, la data 2010-08-26 21:14:04De la: 9am178165, la data 2010-08-25 17:28:50Monarhia este ultima sansa la o normalizare a vietii sociale, politice si economice in Romania. Stiti ce face orice om normal dupa un esec serios care a reusit sa-l tulbure profund? Va spun eu ce face: MERGE ACASA!!!!Nu ar fi mai indicat printul Nicolae? Stimata doamna, nu ma suparati chiar deloc. Institutia desemnarii cum o denumiti dvs. nu sta in picioare aici pentru ca MSR Mihai este in afara cutumei salice. Ar fi putut-o face daca eram Monarhie si Parlamentul ar fi amendat Legea cu pricina. Asa, eu consider acest fapt unul monden, o scapare din partea MSR, pe care o atribui cu toata umilinta slabilor sai consilieri... Cat despre Principesa, nu am a va contrazice, din punct de vedere uman. Insa inaltimea functiei pentru care a fost "desemnata" cere ca sa se respecte principiile pe care s-a cladit Regalitatea romaneasca, vedeti Constitutiile de la 1866 pana in 1923...Altminteri... de ce n-ar fi chiar Paul rege, ca bunica-sau fu Carol al II-lea parca, nu? Scuze pentru dualitatea cuvantului "sex" in cazul postarii mele anterioare, era vorba de gen si nu de un aparat cu o anumita fiziologie...Toata stima femeilor puternice din spatele oamenilor politici romani! O spun fara ironie si chiar fara vreo umbra de misoginism... "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

o sa va ajunga ne mai avand cu cine sa discutati in ... contrariu
Dar asta de final a fost
asa ca ma opresc aici cu comentariul meu. Se vede ca sunt in ... lipsa de idei mai bune ! O zi placuta in continuare !
) Si faceau inghetata din tata in fiu!
.Pune mana si incearca sa citesti o carte ,sa discuti cu oameni inteligenti fara sa ii injuri,fa eforturi sa accepti si alte puncte de vedere decat al tau,raspunde inteligent neinjurand , etc.Iti va imbunatati intelectul si vei termina cu suferinta ta .
ci doar in barbati....
.Va place legea Salica ....