back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 17:05

hjkl 19, banuiesc ca nu lucrezi la sapat santuri... sa inteleg ca daca lucrez cot la cot cu tine in birou si imi doresc un salariu egal cu al tau, pierd respectul pe care mi-l porti? daca nu sunt neajutorata si nu am nevoie de ocrotire sunt o femeie denaturata? esti prea radical, dupa parerea mea. Si ca sa nu te iei de mine si sa cladesti cine stie ce scenarii despre mine si "frustrarile" mele, repet ce am mai spus intr-un comentariu. Nu suntem egale, nici fizic nici psihic, barbatilor, dar nu suntem nici inferioare per ansamblu. Nu cred ca exista o discriminare profesionala sistematica in Romania (spre deosebire de alte tari), exista doar creiere mai mult sau mai putin incarcate de prejudecati.
Acest topic s-a referit la profesii, nu la viata particulara. La profesii in care femeile si barbatii pot da performante similare, nu la cele in care se cere forta musculara. Nu veti auzi in veci o femeie spunand ca e discriminata la carat sacii de cartofi in port, dar o actrita care face un film cu incasari de 10 mld $ cred ca e normal sa ceara acelasi salariu ca al unui actor principal intr-un film cu incasari similare. Am dat exemplul asta pentru ca am citit mai demult despre discriminarea de la Hollywood (si pentru ca tot va place sa faceti scenarii despre altii, pe aici pe forum...)
Popescuoana, nu cred ca intrebarea despre intentiile de a deveni mama trebuie sa o iei ca pe o discriminare. Sincer, nici mie nu mi-ar pica bine sa angajez o persoana care sa intre in concediu prelungit dupa cateva luni. Angajez pentru ca am nevoie de personal, cheltui timp si energie ca sa scolesc angajatul, timp si energie pe care poate le-as fi folosit mai profitabil ocupandu-ma de treburi importante pentru firma, sigur ca nu-mi convine ca peste scurt timp sa o iau de la capat. M-am confruntat cu fluctuatia de personal si stiu ce greu e.
Iar in ceea ce priveste patronii care ofera din start salarii mai mici femeilor, eu as face o corectie. Asa cum a mai spus cineva mai devreme, patronul ofera salarii mici din principiu noilor angajati. Sau ofera salariu mare din start unei anumite persoane, daca isi doreste foarte mult sa o aiba in echipa. In rest.. depinde de abilitatea angajatului de a se "vinde", indiferent daca e barbat sau femeie. Sau de disperarea partilor de a angaja sau a se angaja.
In viata particulara, fiecare are criteriile lui. Daca hjkl 19 se simte bine in pozitie dominanta, evident ca etalonul sau sunt femeile care au nevoie de ocrotire.

popescuoana

36 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 17:05

hjkl_19.....buna....nu mi-am propus sa ma cred "buricul pamantului", dar nici complexata nu sunt.Ca sa elimin din start cele 2 etichete pe care mi le-ai pus.

Chestia cu facultatea este total neimportanta...azi face facultatea cine doreste si are 9 milioane pe an.Deci este irelevant.

Asa e...sunt multi barbati bucatari....mai multi decat femeile...probabil pentru ca femeile au ceva mai important de oferit societatii....nu numai bors....

Cat despre femei, ele sunt in toate activitatile.....le-am vazut lucrand pe platforme petroliere, in santiere navale, in combinate siderugice, creand bomba atomica, descoperind materialele radioactive( de care multi dintre voi, BARBATII, nici nu ati auzit)si in munci ce impuneau munca fizica.....dar tu ai mereu acelasi raspuns...de ce nu mai vii si cu alte argumente?si ti ai propus sa vorbesti urat fiecarei interlocutoare....fiecare si-a exprimat parerea....eu in parerea mea, nici macar nu am pomenit de egalitate sau ce mai zici tu in acest mesaj....dar ai o ura ceva de nedescris........serios:)...nu mai analiza pe toata lumea si vino cu argumente pertintente pe marginea subiectului.daca citeai cu atentie mesajul, poate dadeai si un raspuns pe masura......imi place sa cred ca e neatentia si nu neputinta

salut

leo_

448 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 18:04

bilant.... nu vad pe nimeni care sa dea un exemplu de femeie care lucreaza pe acelasi loc cu barbatii in conditii similare si au salariu diferit. asa cum am mai spus e doar o poveste media aprobata de cate unii care fac drama. fals! iar discutia noastra o dovedeste.

pe de alta parte tin sa le explic celor care se precipita cu vechile vremura ca bunicii mei au fost niste oameni exemplu: in sapte ani cat am crescut la ei nu i-am vazut o data macar ridicand tonul unul la celalalt. de altfel nici copiii lor nu i-am vazut. continui prin a spune ca stiu destul de multe cupluri de varsta lor care s-au comportat la fel, insa nici unul din generatia noastra. nu ma rascoliti gunoiul dragi doamne si domnisoare peste stramosi, mai bine uitati-va in jur ca sunteti 50% si voi responsabile de dinamica divorturilor/neintelegerilor. sa nu mai spun ca relatia dintre cupluri la general este in cea mai proasta etapa a ei de la inceputul lumii pana in prezent.

nu neg ca nu au existat si barbati care se comportau cum ati spus si voi, sau femei care faceau lucruri asemanatoare si atunci, insa eu cred ca procentul este asemanator.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 18:23

De la: catcos, la data 2008-09-08 17:05:03hjkl 19, banuiesc ca nu lucrezi la sapat santuri... sa inteleg ca daca lucrez cot la cot cu tine in birou si imi doresc un salariu egal cu al tau, pierd respectul pe care mi-l porti? daca nu sunt neajutorata si nu am nevoie de ocrotire sunt o femeie denaturata? esti prea radical, dupa parerea mea. Si ca sa nu te iei de mine si sa cladesti cine stie ce scenarii despre mine si "frustrarile" mele, repet ce am mai spus intr-un comentariu. Nu suntem egale, nici fizic nici psihic, barbatilor, dar nu suntem nici inferioare per ansamblu. Nu cred ca exista o discriminare profesionala sistematica in Romania (spre deosebire de alte tari), exista doar creiere mai mult sau mai putin incarcate de prejudecati.
Acest topic s-a referit la profesii, nu la viata particulara. La profesii in care femeile si barbatii pot da performante similare, nu la cele in care se cere forta musculara. Nu veti auzi in veci o femeie spunand ca e discriminata la carat sacii de cartofi in port, dar o actrita care face un film cu incasari de 10 mld $ cred ca e normal sa ceara acelasi salariu ca al unui actor principal intr-un film cu incasari similare. Am dat exemplul asta pentru ca am citit mai demult despre discriminarea de la Hollywood (si pentru ca tot va place sa faceti scenarii despre altii, pe aici pe forum...)
Popescuoana, nu cred ca intrebarea despre intentiile de a deveni mama trebuie sa o iei ca pe o discriminare. Sincer, nici mie nu mi-ar pica bine sa angajez o persoana care sa intre in concediu prelungit dupa cateva luni. Angajez pentru ca am nevoie de personal, cheltui timp si energie ca sa scolesc angajatul, timp si energie pe care poate le-as fi folosit mai profitabil ocupandu-ma de treburi importante pentru firma, sigur ca nu-mi convine ca peste scurt timp sa o iau de la capat. M-am confruntat cu fluctuatia de personal si stiu ce greu e.
Iar in ceea ce priveste patronii care ofera din start salarii mai mici femeilor, eu as face o corectie. Asa cum a mai spus cineva mai devreme, patronul ofera salarii mici din principiu noilor angajati. Sau ofera salariu mare din start unei anumite persoane, daca isi doreste foarte mult sa o aiba in echipa. In rest.. depinde de abilitatea angajatului de a se "vinde", indiferent daca e barbat sau femeie. Sau de disperarea partilor de a angaja sau a se angaja.
In viata particulara, fiecare are criteriile lui. Daca hjkl 19 se simte bine in pozitie dominanta, evident ca etalonul sau sunt femeile care au nevoie de ocrotire.

cred ca lucrurile o sa ia o asa intorsatura ca un viitor daca o sa fii patron o sa ocolesti femeile la angajare pentru ca o sa ajunga sa te reclame pentru faptul ca vrei sa le platesti cu mai putin decat altii care muncesc la tine in firma de 10 ani. ce lume ciudata

popescuoana

36 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 18:31

Catcos....raspunsul pe care mi l-ai dat mi se pare cel mai discriminatoriu din toate mesajele pe care le-am citit aici....mi se pare crunt ceea ce zici.....inseamna ca femeile care au potential de a ramane gravide nu ar tb sa aiba nicio sansa la angajare.....cum poti pune problema asa......? peste tot s-au interzis aceste intrebari la interviuri.......ce sa mai zic ca in alte tari cu potential economic ridicat sunt angajate si persoane care mai au 2 luni si nasc........asa ca....daca vrei personal de calitate....problema este alta....ca e prea mare poate concediul postnatal.......2 ani....asta e problema , poate....dar nu are nicio legatura cu angajarea...cu trierea personalului.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 19:08

De la: marygeo2006, la data 2008-09-08 15:12:19
De la: ncursavotrag, la data 2008-09-05 19:31:07Vaca tot vaca si zdreanta tot zdreanta.
VAd ca te cam turezi bunicuto si deasemenea vad ca stai cam mult pe forumul asta. Banuiesc ca nu e singurul. Insa te intreb , nu ai nepoti , barbat , copii , sau macar ceva telenovele cu care sa iti mananci timpul ??
;;Vaca, de ;;mata, a facut,;;un ;;BOU;; TU!!!!!!!!!! Zdreanta, incult,,,,,, esti tu!!!!!!!! ''Ma ;;NEEDUCATULE;;!!!!!!!! ;;; ;;; Pe banii ,mei,,,nu a lui, ;;mata; stau cat vreau::::!!!;;Unde vreau, si ;;cum vreau;;!!!!!!!!!! : Si fac, ce-mi place!!! Ce te ;;;;fu,,,,,,,,, grija de mine;;????????sml-happy0141: Fa-i ;;lu mata program, ;om fara caracter;;!!!!!!!!! Mie nu -mi ;;face ;nimeni ;;; program, la nimic;;!!! Fa-i lu mata ;;program ;de nepoti, de telenovele, de ;;;;;altele;;;!!!!!!!! Invat-o ;;pe net;; fa-i program; sa nu te ,,,,, fu,,,,, grija ;;;;CE FAC EU CU TIMPUL MEU;;!!!!!!! ;;; Eu am ;;muncit;; 35ani, de la 17ani, am pensie mare, pot sa-mi permit ;;ORICE;;!! ;;;;Tu ai ''1an; munciti;;??? Ca numai ;;gura;; spurcata-i de tine;;!! I-a mai;;lasa-ma-n pace;;!!!!!!! ;;;;;;; HUOOOOOOOOOOOO;;;;!!!!!!!!!!!!!!! IMPERTINENTULE!!!!!!!!

draga marygeo ...asha-i ca la hjtkl 19 te referi ?

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 20:10

Scuze, poate n-am fost destul de clara... Oana, am vrut sa spun ca intrebarea care ti-a fost pusa la angajare nu e neaparat discriminatorie, sau mai exact intentia cu care ti-a fost pusa intrebarea nu e discriminatorie. Patronul dorea sa stie daca se poate baza pe tine in urmatoarea perioada de timp, in mintea lui a restrans motivele indisponibilizarii tale la unul singur, cel mai probabil in cazul unei femei: sarcina.
hjkl... sunt patron de cativa ani, am angajati si femei si barbati, toti sub 30 ani. N-am pus niciodata intrebarea despre care vorbea oana, nici nu mi-a dat prin minte. Nu as putea face discriminari nici daca as fi genul, pentru ca exista un criteriu clar de salarizare: numarul de clienti. Fluctuatia de personal de care am vorbit are diverse cauze: pe vreo 2 i-am dat afara - nu comentez motivele... restul, au plecat pentru ca asa au dorit, unii la un serviciu mai bun, sau mai potrivit lor, altii la studii in strainatate. Am si cazuri de persoane care au revenit. Pentru succesul unui business este foarte important sa iti creezi o echipa sudata, care sa functioneze bine, care sa invete ceea ce e de facut si sa lucreze si in absenta patronului, astfel incat el sa se poata ocupa de dezvoltarea afacerii. Lucrul asta este aproape imposibil in conditiile in care ti se schimba oamenii la 2-3 luni.
In orice organizatie e nevoie si de femei si de barbati, va spun din proprie experienta. M-am confruntat cu ambele cazuri: s-a simtit si nevoia angajarii unei femei pentru anumite aspecte, am cautat si un barbat, pentru altele. Dar astea au fost cazuri particulare, dictate de necesitatile de moment, nicidecum discriminare.
Cat despre alte tari... problema nu sta in potentialul economic al tarii, ci in anvergura firmei. Cand ai sute de angajati nu se simte absenta unuia (uneia), decat daca e om-cheie in organizatie. Sunt sigura ca nici acolo nu angajeaza o femeie insarcinata in 5-7 luni pe postul de director economic, de exemplu, ar fi ineficient. Abia intra in paine ca vine termenul, naste si intra in concediu. Trebuie inlocuita, doar pentru cateva luni, caci se intoarce femeia la post si inlocuitorul zboara. Iti spun sigur ca asemenea schimbari ar da peste cap organizarea departamentului.
Nu ma intelegeti gresit, problema nu exista doar pentru femei, ci si pentru barbati. Nu nasc, dar pot pleca pentru o multime de alte motive. Singura diferenta e ca ei isi pot disimula intentiile, o femeie insarcinata nu. Nici un patron nu ar angaja un barbat care i-ar spune de la bun inceput ca are intentia sa plece peste 2-3 luni. Poate doar daca ii e ruda...

popescuoana

36 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 20:34

da, probabil depinde de anvergura companiei......dar , avand o companie mica nu ionseamna ca tb sa excluzi oameni cu potential ca daca vor ramane insarcinate candva.....cred in continuare ca prea lung este concediul prenatal....dc ar fi 3 luni, artunci oricine poate inlocui si pe directorul economic si pe cel de productie.....da, cunosc cazuri in tari in care prietene de ale mele au fost angajate fiind in luna a 8a de sarcina.......pt 3 saptamani urmand a se intoarce in decurs de 10 luni....si compania este de mici dimensiuni....dar, repet, pt a avea oameni pregatiti tb sa ne asumam si niste riscuri...dar deviem de la subiect....in continuare eu consider acea intrebare ca fiind discriminatorie pe parcursul interviului

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 22:29

probabil ca prietenele tale aveau niste referinte foarte solide si compania respectiva avea mare nevoie de oameni pe specializarea lor. E foarte posibil, dar depinde si de cat de urgenta e nevoie de acei oameni. Nu te contrazic, si eu as angaja astfel un om pe care mi l-as dori in echipa foarte tare, l-as angaja azi, ca sa fiu sigura ca vine, chiar daca el ar fi disponibil abia peste cateva luni. Sunt cazuri si cazuri, de regula nevoile economice dicteaza. Si nu, nu as refuza acum angajarea unei femei pentru ca s-ar putea ca anul viitor sa ramana insarcinata, pana atunci are timp sa se integreze si sa isi si pregateasca inlocuitor, daca are un job de raspundere. Dar daca, sa zicem, as avea nevoie mare de un contabil si ar veni la angajare o femeie insarcinata in luna a 8-a? Ce sa fac? O angajez ca sa nu o discriminez si apoi caut, in continuare, un contabil, pentru ca necesitatea ramane si ea nu e disponibila?
Un alt aspect este pregatirea celor care vin la interviuri. Oricate referinte si diplome are, pana nu il vezi la munca nu ai de unde sa stii ce si cat poate. Ca doar nu angajez sapatori de santuri - desi, si acolo sunt unii mai harnici sau mai rezistenti ca altii. Toti angajatii mei lucreaza cu publicul si felul in care stiu sa se poarte si sa vorbeasca e esential. Am nevoie de un rastimp ca sa imi dau seama daca omul e potrivit sau nu pentru jobul pe care i l-am dat. Poate mai trebuie invatat, antrenat, poate imi dau seama ca e mai potrivit in alt loc, pe alt post. Chestiile astea cer timp si rabdare, iar firmele nu functioneaza de la sine. Ministerul de Finante nu te asteapta sa iti antrenezi oamenii ca sa poti da rezultate si sa platesti impozitele. Asa ca orice patron vrea sa adune oameni pe care sa se poata baza in orice moment.
Imi pare rau de situatia neplacuta in care te-au pus unii patroni, am explicat toate aste in ideea ca poate nu toti au avut in minte discriminarea. Dar... n-am de unde sa stiu.

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 03:24

De la: allinuta2000, la data 2008-09-07 00:51:54 Mona_simona2000 sa stii ca in America daca te tot dai tare ca stii care este manevra aici,iti dau o lectie,aici sunt platiti in functie de ceea ce lucrezi si daca sunt o femeie si un barbat pe aceeasi pozitie au acelasi salariu pe ora sau depinde pe saptamana,dar de aici se incep cu taxe depinde cate persoane ai in casa mai ai si asigurarea depinde de ce fel de asigurare vrei mai scumpa sau mai ieftina daca ai copii si mamele iau copii pe asigurare ca sa fie copii protejati atunci normal ca au mai putim de luat dupa ce au platit toate.Deci nu vorbi de ceea ce nu stii cand o sa vii sa traiesti aici atunci sa vorbesti,la noi in tara(Romania) sunt numai misogini care cred ca femeia nu merita nimic in schimb depind de femei ca fara o feneie nu pot trai.Asa ca mai informeaza-te.

Draga mea, cred ca n-ai citit atent ce am scris eu! Sau poate nu mai sti bine romaneste (am mai vazut eu romani de-astia pe aici, n-ai fi tu prima!).

Locuiesc si muncesc in SUA. Vrei sa vii in vizita sa verifici?

Lectii, de regula, dau eu altora, dar daca esti inginer de meserie si esti buna in proiectare poate avem ceva de povestit amandoua. Ma pricep bine si la brokeraj financiar-bancar, cu asta m-am ocupat in Romania. Putem vorbi si despre asta daca te intereseaza. Daca te ocupi cu altceva in SUA atunci abtine-te sa dai lectii, ok? Eu nu dau lectii decat celor pe care-i am in subordine si trebuie sa-i invat meserie. Tu daca vrei vreo lectie platesti, k? ...ca asa e in America

popescuoana

36 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 08:48

catcos
total de acord ...insa depinde cat de multi din cei ce dicteaza angajarile gandesc ca tine...

dereitter75....nu stiu daca mesajul tau mi-a fost adresat mie: dar , sunt total de acord:sunt diferente mari intre barbati si femei.....de asta sunt si o adepta a casatoriei, a vietii in doi(barbat si femeie) pentru a face un tot, pentru a se completa.Dar ceea ce am comentat eu a fost referitor la faptul ca multi barbati se considera (total eronat) superiori...Probabil sunt compklexe, ori parintii lor le-a inoculat zi de zi aceasta idee(ca baietelul lor e f destept), ori ca poate au auzit acasa tatii cum spuneau "proastelor" mamelor....Nu stiu care e cauza.dar o majoritate mare de barbati de pe forumul acesta ar dori sa se ridice la nivelul unei femei destepte si cu coloana vertebrala......Mi se pare stupida lupta intre barbat si femeie...De asta zic ca nici nu ar trebui sa se faca mare tam tam.....lucrurile au intrat pe un fagas normal, femeile au acces in multe locuri, consider ca nu sunt diferente salariale pe criterii de sex......deci nu vad rostul feminismului si a acestor discutii interminabile..Intr o societate civilizata cum e societatea noastra nici nu ar trebui sa se mai aminteasca de asa ceva.Femeia are deja locul in societate...pe parcurs mai improvizeaza putin.......Mentalitatile gresite ale unor barbati se vor schimba pe parcurs.....sunt sigura.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 15:11

De la: popescuoana, la data 2008-09-08 18:31:43Catcos....raspunsul pe care mi l-ai dat mi se pare cel mai discriminatoriu din toate mesajele pe care le-am citit aici....mi se pare crunt ceea ce zici.....inseamna ca femeile care au potential de a ramane gravide nu ar tb sa aiba nicio sansa la angajare.....cum poti pune problema asa......? peste tot s-au interzis aceste intrebari la interviuri.......ce sa mai zic ca in alte tari cu potential economic ridicat sunt angajate si persoane care mai au 2 luni si nasc........asa ca....daca vrei personal de calitate....problema este alta....ca e prea mare poate concediul postnatal.......2 ani....asta e problema , poate....dar nu are nicio legatura cu angajarea...cu trierea personalului.

iarasi nu definesti discriminare. si eu as proceda la fel. in conceptia mea statul trebuie sa se ocupe de protectia sociala si nu eu sau tu sau altcineva. in domeniul privat asta este, primeaza interesul angajatorului, iar asta nu este deloc discriminare. ar fi de preferat ca intre cu firma pe pierdere doar ca sa nu discrimineze?

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 16:09

Pentru ca am impresia ca la un moment data aceasta discutie a degenerat intr-un razboi femei versus barbati, va reamintesc doamnelor si domnilor ca exista batalii pe care e bine sa le ocolesti; nu din teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le.

Si ar mai fi ceva: cel mai greu lucru de pastrat este echilibrul.

In rest... de la mine, numai de bine!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 16:32

Mda, pana la urma era inevitabil sa nu vina o individa cu o lista continand realizarile unor femei cu care ea se mandreste ca si cum ar fii ale ei.asta nu-mi spune foarte multe despre I.Q ul tau,dar mentalitatea e usor de ghicit dupa prima faza: ce usor e sa fii barbat.

la fel de bine spun eu :ce usor e sa fii prost decat destept.(sorry ,dar o meriti)

Si acuma,fara nici o urma de rautate,orice lista cu contributiile unui sex la dezvoltarea civilizatiei umane ,e o mare greseala,pentru simplul fapt ca lista voastra,chiar daca include nume chiar si mai "modeste" tot e de cel putin 500
(cinci sute) de ori mai SCURTA decat cea a barbatilor. Crede-ma pe cuvant.

Tot niste proaste feministe,cam prin 2002 au venit cu ideea asta in fata studentilor unei facultati din amerikaka,care sau pus pe numarat si au ajuns la concluzia ca mai bine taceau. raportul e cel descris mai sus.

Si ca sa se faca complet de rusine ,ultima parte a fost si televizata.

Nu ajuta nimanui ,in razboiul asta stupid ,sa vii cu asemenea "stupizenii"?

Asa ca nu ai trecut examenul.nota 2

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 20:52

De la: ncursavotrag, la data 2008-09-07 22:02:45MEsaj pentru codoasa din BAia MAre :
Ia spune cata pu_la ai supt zdreanto? Cati macioti ti-au tras-o in cur imputito? Iti pute gura a sloboz si tot trancaneti aici pe forum degeaba. Esti o curva batrana si nebuna pe deasupra. Locul tau ii la bordel pentru ca ai limbajul si veleitatile unei codoase. Vaca proasta sinucide-te si scapa-ne de prezenta ta imputita.
;; INVERS NU SE POATE;;;?????????? NEEDUCATULE????????????

hjkl_19

56 mesaje
Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 20:58

"am vazut femei pe platfomele petroliere"

popescuoana ....tu citesti mult s.f. mai lasati dracu influenta mass media si coborati cu picioarele pe pamant, de ce nu luati din mass media doar ce e util?

de ce va amagiti cu campania asta fara rost(sau daca are unul e inutil sau ma rog putin util) care nu are ca rezultat decat recirea relatiilor femeie-barbat de ce dracu nu fac astia mai mult pt educatie,pt familie?...de ce investesc in manelism, pt ca dupa revolutie nu e democratie, E MANELISM GENERAL nu numai in muzica, de ce nimeni nu ia masuri cu site-urile astea porno la indemana copiilor, iarasi e o enigma,probabil ca e un interes, care-mi scapa, pt ca nu poti spune" e democratie"in cazul asta

acum insa, ceea ce se numeste democratie da dreptul oricarui azazel, sa si exprime parerea, nu mai exista nici un pic de constiinta valorii (suntem egali, si in sensul asta avem dreptul sa injuram pe oricine si sa ne credem buricu-pamantului)

de ce nu iti iei tu fata,un barbat sa te simti si tu femeie cu adevarat, in loc sa demonstrezi aici ca ceea ce a lasat Dumnezeu nu e bine facut?

ceausescu ne "educa" sa fim atei, astia va prostesc ca voi sunteti egale cu barbatii, o femeie care stie pe ce lume traieste, nu indrazneste sa se masoare cu barbatul pentru simplu motiv ca suntem diferiti ,suntem complementari , si ceea ce trebuie sa primeze este respectul reciproc si nu infruntarea , pt ca asta genereaza nesimtirea

femeia care refuza adevarul asta refuza statutul de femeie.

omul draga mea poate sa inventeze legi cum vrea muschii lui,in interesul lui, adevarul e unul singur, cel pe care istoria umanitatii la demonstrat

a fi constient de propria valoare , inseamna sa respecti ce e de respectat fara nesimtirea de a te pune pe picior de egalitate cu nimeni

dar astazi nesimtirea e ridicata la rang de virtute,

o zi buna tuturor

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 21:00

De la: marygeo2006, la data 2008-09-09 20:52:20
De la: ncursavotrag, la data 2008-09-07 22:02:45MEsaj pentru codoasa din BAia MAre :
Ia spune cata pu_la ai supt zdreanto? Cati macioti ti-au tras-o in cur imputito? Iti pute gura a sloboz si tot trancaneti aici pe forum degeaba. Esti o curva batrana si nebuna pe deasupra. Locul tau ii la bordel pentru ca ai limbajul si veleitatile unei codoase. Vaca proasta sinucide-te si scapa-ne de prezenta ta imputita.
IN VIATA MEA ;AM INTALNIT, MULTI ;;PROSTI;! ;; BADARANI SI NEEDUCATI!!!!!!!!!!; DAR ,,,,,UN SPECIMENT DE ;;;ANIMAL ;; NEEDUCAT P0RECUM , ;;CEL ; CU NUME;; IN CURSAIOTRAGALUMASA,,,;;!!! NU AM INTALNIT!!!!!!!! MA JEG!!!!!!!!! EPITETELE DE MAI SUS SA I LE ATRIBUI;;;LU ;;MATA; DE-O AI!!!!!!! CE MAMA DRACULUI AI CU MINE??? JEGULE?? NICI NU MA CUNOSTI SI MA JIGNESTI! DACA NU INCEREZI AFLU CINE ESTI, SI -I DA DE DRACU!!!!!!!!! CE AM FOST CU TINE UNDEVA?? ANIMALULE??
:sml-HUUUUUUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEG!!!!!!!!!!!!!!!!!happy0158:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 21:47

Fa, zdreanto,nu ti-am spus ca nu-i frumos sa ameninti ?

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 22:01

astia cu injuraturile... ce-ar fi sa va mutati pe alt topic? ca aici nu va mai baga nimeni in seama si ne incurcati...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 22:24

Daca nu mai injura spurcata aia nu mai injur nici io.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 22:52

De la: marygeo2006, la data 2008-09-09 21:00:29
De la: marygeo2006, la data 2008-09-09 20:52:20
IN VIATA MEA ;AM INTALNIT, MULTI ;;PROSTI;! ;; BADARANI SI NEEDUCATI!!!!!!!!!!; DAR ,,,,,UN SPECIMENT DE ;;;ANIMAL ;; NEEDUCAT P0RECUM , ;;CEL ; CU NUME;; IN CURSAIOTRAGALUMASA,,,;;!!! NU AM INTALNIT!!!!!!!! MA JEG!!!!!!!!! EPITETELE DE MAI SUS SA I LE ATRIBUI;;;LU ;;MATA; DE-O AI!!!!!!! CE MAMA DRACULUI AI CU MINE??? JEGULE?? :sml-
happy0065: NICI NU
MA CUNOSTI SI MA JIGNESTI! DACA NU INCEREZI AFLU CINE ESTI, SI -I DA DE DRACU!!!!!!!!! CE AM FOST CU TINE UNDEVA?? ANIMALULE??
:sml-HUUUUUUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEG!!!!!!!!!!!!!!!!!happy0158:

voi doi plus curlangiu' de hjkl 19 suntetzi cei mai dulci de pe acest forum.
eu cred ca aman'trei suntetzi bulangii shi travestitzi de pe centura bucurestiului .vedetzi ca da HIV-ul in voi ! nenorocitzilor !

si electronica !
popescuoana

36 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 23:02

hjkl_19....sunt doua variante: fie nu intelegi nimic din ce scriu(desi cred ca sunt coerenta), fie nu citesti.in afara de asta, raspunzi mereu la fel.nu poti combate, nu poti discuta in polemica.ai o singura idee(din punctul meu de vedere si proasta) pe care o repeti la nesfarsit.Cum iti poti permite sa imi sugerezi mie sa imi caut un barbat sa ma simt femeie?serios......daca dadeam de unul ca tine, ma simteam doar superioara(poate la asta te refereai).....serios....chiar m-ai scos din sarite.

cat despre SF, nu gust acest tip de lectura.Lucrez in domeniu si am vazut femei lucrand pe platforma. Esti oricum depasit.....dar ma mira cu cata siguranta faci afirmatii eronate.cred ca te lauda prea mult in familie cineva si ....ma rog.....nu are rost sa mai discutam.nu vii cu niciun argument concret....decat baigui ceva de Dumnezeu...eu nu as indrazni sa il aduc in discutie dupa jignirile pe care le aduci fara motiv

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 00:09

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 00:09

DAr cefac cu nick-ul?????????

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 00:10

marygeo... daca sotul dumitale este mai bolnav decat dumneata si sunteti o femeie BARBATA e un lucru si va apreciez. Dar cand faceti comentarii de genu`.."mormolociilor... va subordonez pe toti..." poate ar trebui sa o faci! cine da din gura acum. nu ma atac. sunt multi oameni slabi. si femei si barbati. dar nu ai inteles nimci din ce se vorbeste aici. diferenta de salariu intre cele 2 sexe nu exista din rasisim. exista doar datoriita lucrului ep care il faci. aici poate castiga mai mult barbatul sau la fel FEMEIA. ori alba ori neagra.. ori amandoua! "capricorn" poti sa fi si ZEUS. eu sunt berbec... daca ne iei cu zodiacul. ti se pare ca as fi mormoloc? :))) irelevant.si de c e zici ca barbatul stie nuami cu vorba si cu pumnul? sper ca nu ati experimentat pe "carnea! dumneavoastra! pentru ca daca s-a intamplat asa... ! oricum... numai bine... si alta data... chiar aca ai 20 de ani sau 70... gandeste inainte sa scrii ceva.
sarut`mana

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 00:56

nu mai inteleg nimic. imi face mie morala o femeie care se tine superioara si matura? si da lectii de viata din jargon in jargon... ! o mahalagioaica? daca asta inseamna superioritate pentru dumneata "stimata" doamna... e oke. prefer sa raman inferior! (in mentalitatea sclipitoare de care dati dovada) .
p.s. nu inteleg inca 2 lucruri. 1.cum de va mai suport ... si 2. cum va mai suporta pamantul.
pe azazel ala si inca vreo 2 ii inteleg. ei macar nu se tin destepti. stiu ca atata pot si de atat dau dovada. e nasol sa fi prost. dar crunt sa nu-ti dai seama!
imi e scarba!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 06:43

De la: ncursavotrag, la data 2008-09-09 21:47:01Fa, zdreanto,nu ti-am spus ca nu-i frumos sa ameninti ?
ASA CEVA ;;E MATA;;!!!!!!!!!!!!!!!!!GUNOI!!!!!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 07:02

De la: razvankyokushin, la data 2008-09-10 00:10:03marygeo... daca sotul dumitale este mai bolnav decat dumneata si sunteti o femeie BARBATA e un lucru si va apreciez. Dar cand faceti comentarii de genu`.."mormolociilor... va subordonez pe toti..." poate ar trebui sa o faci! cine da din gura acum. nu ma atac. sunt multi oameni slabi. si femei si barbati. dar nu ai inteles nimci din ce se vorbeste aici. diferenta de salariu intre cele 2 sexe nu exista din rasisim. exista doar datoriita lucrului ep care il faci. aici poate castiga mai mult barbatul sau la fel FEMEIA. ori alba ori neagra.. ori amandoua! "capricorn" poti sa fi si ZEUS. eu sunt berbec... daca ne iei cu zodiacul. ti se pare ca as fi mormoloc? :))) irelevant.si de c e zici ca barbatul stie nuami cu vorba si cu pumnul? sper ca nu ati experimentat pe "carnea! dumneavoastra! pentru ca daca s-a intamplat asa... ! oricum... numai bine... si alta data... chiar aca ai 20 de ani sau 70... gandeste inainte sa scrii ceva.
sarut`mana
Imi pare, rau! Dar eu n-am folosit asemenea ;epitete;! La adresa ;nimanui;! Mai recititi ;; mesajele;!Eu v-am zis; ;;frumuseilor;! Nu pot ;jigni barbatii, adevaratii barbati, deoarece; am un ;;Barbat; langa mine de ;;37ani, n-asi fi stat cu el, daca, nu era un ;barbat cumsecade;! Eu nu stau cu sotul meu, pt, baza ;materiala; Eu am bani, destui, iar cand nu-mi ajung, cos si-mi fac bani!! Nu sunt ;o miloaga, la mana ;;barbatului;;! Eu, sunt ;mama de baieti;!! Intotdeauna ;baietii; au fost sensul vietii, mele;!! Jignind ;barbatii ,decenti, educati, ;nevinovati, cu gandiri, normale vis-a vis de ;femeie; automat ;imi jignesc, baietii si nu-mi pot permite, pt, ca ei sunt;; familisti, isi ajuta si si iubesc; ce au langa ei;! Eu n-am subordonat si nu voi subordona pe nimeni! ;;Fiecare este liber sa traiasca; in pace , liniste si ;decenta;! Nu va jignesc doar cand ; m-i se adreseaza ;epitete, cum fac; interesantii, ;;AZAZEL si ;;incursaiotragalumasa!!!!!! ultimul si-a permis sa mi intre pe adresa si sa mi trimita jigniri verbale, pe care le voi folosi pt, a-l da in ;judecata;!!!!! Adica nu-i am grija si ma face -n toate chipurile! S-o faca asa ;;;;;PE MASA;;!!!! Care l-a facut, si-a uitat sa-l educe pe ;animal! Adica nu ma ;jigneste; sotul si vine ;;nimeni ; sa ma ;jigneasca! Azi ma adresez forumului ;9am. aflu cine este si iau masuri! Eu nu sunt ;presul nimanui;! Darmite ;a unui needucat;!! ;;Frustat;;!! De aceea se exprima asa, pt, ca ;;acasa;; ;;este;;========00000000000000000000! Este, acasa;; taci;!!!!!!!! Si se da rotund pe forum!!!!!! de data asta si-a pus-o!!!!!!!!! Te rog sa citesti bine! Mesajele!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 07:11

De la: marygeo2006, la data 2008-09-10 07:02:56
De la: razvankyokushin, la data 2008-09-10 00:10:03marygeo... daca sotul dumitale este mai bolnav decat dumneata si sunteti o femeie BARBATA e un lucru si va apreciez. Dar cand faceti comentarii de genu`.."mormolociilor... va subordonez pe toti..." poate ar trebui sa o faci! cine da din gura acum. nu ma atac. sunt multi oameni slabi. si femei si barbati. dar nu ai inteles nimci din ce se vorbeste aici. diferenta de salariu intre cele 2 sexe nu exista din rasisim. exista doar datoriita lucrului ep care il faci. aici poate castiga mai mult barbatul sau la fel FEMEIA. ori alba ori neagra.. ori amandoua! "capricorn" poti sa fi si ZEUS. eu sunt berbec... daca ne iei cu zodiacul. ti se pare ca as fi mormoloc? :))) irelevant.si de c e zici ca barbatul stie nuami cu vorba si cu pumnul? sper ca nu ati experimentat pe "carnea! dumneavoastra! pentru ca daca s-a intamplat asa... ! oricum... numai bine... si alta data... chiar aca ai 20 de ani sau 70... gandeste inainte sa scrii ceva.
sarut`mana
Imi pare, rau! Dar eu n-am folosit asemenea ;epitete;! La adresa ;nimanui;! Mai recititi ;; mesajele;!Eu v-am zis; ;;frumuseilor;! Nu pot ;jigni barbatii, adevaratii barbati, deoarece; am un ;;Barbat; langa mine de ;;37ani, n-asi fi stat cu el, daca, nu era un ;barbat cumsecade;! Eu nu stau cu sotul meu, pt, baza ;materiala; Eu am bani, destui, iar cand nu-mi ajung, cos si-mi fac bani!! Nu sunt ;o miloaga, la mana ;;barbatului;;! Eu, sunt ;mama de baieti;!! Intotdeauna ;baietii; au fost sensul vietii, mele;!! Jignind ;barbatii ,decenti, educati, ;nevinovati, cu gandiri, normale vis-a vis de ;femeie; automat ;imi jignesc, baietii si nu-mi pot permite, pt, ca ei sunt;; familisti, isi ajuta si si iubesc; ce au langa ei;! Eu n-am subordonat si nu voi subordona pe nimeni! ;;Fiecare este liber sa traiasca; in pace , liniste si ;decenta;! Nu va jignesc doar cand ; m-i se adreseaza ;epitete, cum fac; interesantii, ;;AZAZEL si ;;incursaiotragalumasa!!!!!! ultimul si-a permis sa mi intre pe adresa si sa mi trimita jigniri verbale, pe care le voi folosi pt, a-l da in ;judecata;!!!!! Adica nu-i am grija si ma face -n toate chipurile! S-o faca asa ;;;;;PE MASA;;!!!! Care l-a facut, si-a uitat sa-l educe pe ;animal! Adica nu ma ;jigneste; sotul si vine ;;nimeni ; sa ma ;jigneasca! Azi ma adresez forumului ;9am. aflu cine este si iau masuri! Eu nu sunt ;presul nimanui;! Darmite ;a unui needucat;!! ;;Frustat;;!! De aceea se exprima asa, pt, ca ;;acasa;; ;;este;;========00000000000000000000! Este, acasa;; taci;!!!!!!!! Si se da rotund pe forum!!!!!! de data asta si-a pus-o!!!!!!!!! Te rog sa citesti bine! Mesajele!
Sa mai auzim de bine!! Va doresc ;;tuturor, barbatilor, manierati si decenti din tara si lume;; ;;Sanatate, fericire, noroc, multi bani si ;;zile cat mai senine si fericite alaturi de familiile vs, si de cine doriti ;;d-vs;!!!! Voi sunteti;barbati si asa ;ramaneti ;mereu'! ;;;;; BARBATII;; pe care-i iubim, noi ;;;femeile; si n-am exista, fara voi, dar,,,,nici voi fara ;;noi;!! Chiar ;daca va ajuta ti iubitele, tot barbati;sunteti!! : ;;;Atunci sunteti de 2x, barbati;;!!! sml-jumping0044: ;;; Sa traiti multi ani;;!! ;Dragii nostri barbati;!! Nu bagati in seama;; cuvintele indecente; scrise de ;;unii; doar de-a scrie;!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 07:27

De la: marygeo2006, la data 2008-08-30 12:49:36
De la: , la data 2008-08-23 15:44:28Bai boarfelor daca nu puteti sa faceti fata la atatea solicitari , munca acasa , servici , copii , alea alea pai de ce nu reccunoasteti ca sunteti inferioare barbatului si nu va mai tot plangeti atata. Faceti un bine barbatilor si rezumativa la sters curu' la puradei , facut potol si supt p__a. Nu trebuie sa fiti modeste , insa acestea sunt singurele lucruri la care o femeie e mai buna decat un barbat. Poate parererea e subiectiva din moment ce nu mi-a supto nici un barbat pana acum.
Acum 5 ani m-am angajat intr-o firma unde procentajul femei - barbati in departamantul meu era cam egal. Dpdv al munci,i o harababura de nedescris , nu puteai sa ceri unei femei sa faca ceva fara sa nu iti sara un pic la gat. Cam toate zdrentele care erau angajate acolo nu faceau nimic toata ziua , barfe , udau florile , retete , iarasi barfe , se mai certau cu unul cu altul, iar asa treceea ziua pleacau acasa la 4 fara 10 ca de trebuie sa faca mancare si sa spale haine si asa mai departe in timp ce eu stateam sa imi termin treaba . Tartorul principal era tocmai directorea una la 32-33 de ani atunci insa o scorpie de nedescris. Singura preocupare era sa isi impuna punctul de vedere lucru de inteles atunci cand ai putere insa nu ai respect din cauza incapacitatii mentale. Intr-un cuvant tipa era destul de slab pregatita si o stia iar din acesst motiv trebuia sa se impuna cui jigniri si amenintari destul de voalate. Totusi tipa terminase o facultate.
Oricum dupa 3 1/2 ani vaca a ramas gestanta, concomitent cu o schimbare majora la nivelul conducerii iar asa am ajuns eu provizoriu in locul ei. Deasemenea am primit si mana libera in privinta conducerii propriei ograzi si asa am ajuns sa avem cel mai organizat departament , cel mai eficient , si deasemenea cel mai linistit lucru necesaar dat fiind profilul munci pe care o prestam.Mediul de lucru pana atunci era de nepasare totala fata de colegul tau , zbieratele si crizele de femei aflate la ciclu fiind ceva la ordinea zilei.
Acest lucru s-a putut realiza prin concedierea sau mutarea pe alt post mai prost platit a tuturor zdrentelor care mi-au mancat nervii aproape 4 ani. Razbunarea a fost foarte dulce din moment ce am tinut sa le anunt personal pe fiecare in parte decizia de concediere sau mutaare.
Mai ramane de vazut ce fac cu zdreanta asta cu puradelu' insa nu cred ca o sa mai faca nici ea multi purici pe aici.
Asa ca pentru toate ametitele care cred ca daca au o gaura in plus fata de barbat automat sunt discriminate va spun ca sunteti privite asa din cauza caracterului care i-l aveti , a comportamentului a slabei pregatiri si de ce nu a faptului ca nu va vedeti lungul nasului. Nu se pune problema daca o femeie poate presta aceasi munca ca un barbat sau daca femeile sunt egale cu barbatii, pentru ca femeile NU trebuie sa faca aceasi munca ca un barbat si NU trebuie sa fie egale cu barbatii.
Asa am fost creati si asa o sa ramanem pana la sfarsitul lumii iar voi nu o sa puteti schimba acest lucru.

;;;;; NEEDUCATULE;!!!!!!!!! ;;;;; BOARFA +++ZDREANTA A FOST MATA CAND SI-A STRICAT;;DOSU; SA FACA UN BOU CA TINE!!!!!!!UN ASEMENEA ;SPECIMENT;[ M-AI NENOROCIT IN IDEI N-AM INTALNIT!! ;BOULE;;! DACA STA ;VACA ; LA BOU SI I FACE ;PURDEI, NU S SI PURDEII TAI??? PURDEII FIIND SI AI TAI TREBUIE SI TU SA LE STERGI, CURU, SAU ESTE INTERZIS DE MEDIC SA PARTICI ,IN CASA LA AJUT LA CEEA CE TU ;;;AI FUTUT;; IMBECILULE;;! MA MIR CUM A PUTUT IESI ;UN ASA BOU;; DINTR -O VACA??? UN BOU PROST! NISTE PERSOANE FFF, INTELIJENE;; CA UN BOU CA TINE, IN EPOCA DE PIATRA SI-AU FACUT ;DREPTURI, UNDE SCRIA CA ;;FEMEIA TREBUIE SA FIE SUSPUSA BARBATULUI;;! ACUM ;;NEGHIOBULE; SUNTEM IN SEC;XXI! IN EPOCA MODERNA NU IN ;;EPOCA DE PIATRA!! TU SE VEDE DUPA ;VOCABULAR ;CA AI STUDII SUPERIOARE ;;FACUTE LA FACULTATILE DIN ;;;;FERENTARI;!! MA HANDY!!!!!!!! EU N-AS TINE LANGA MINE UN ASEMENEA ;;DEZAXAT MINTAL NICI;; 5MINUTE!TE O FACUT MATA CU DOSUL ;;;P,,,,,,,LY!!!!! JEGOSULE!!!!!!!!! ZI-I LU MATA SA TE MAI CACE O DATA ;OM; CA ACUM ESTI ;MAGAR INCALTAT!!!!!!

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei
Mergi la: