leo_
448 mesaje
|
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 15:59
De la: indianlady, la data 2008-09-03 22:49:37IAR MI S-A PUS PATA... cu multi ani in urma, imi cautam de lucru. m-am gandit sa imi caut o activitate pentru acasa pentru ca aveam fetita mica si ma ocupam de ea. Zis si facut. am dat anunt la ziar ca detin computer cu scaner cu imprimanta cu tot ce trebuie ca am studii superioare ca accept orice fel de job dar ca lucrez acasa. din 20 de telefoane pe care le-am primit atentie.... doar unul a fost serios. adica dorea o colaborare. restul, surprizaaaaaa ce fel de telefoane credeti ca au fost? sa va spun tot eu: oferte de sponsorizare din partea unor masculi imbogatiti care doreau .... ce? aud? .... sex. cautau o amanta saraca incoltita de nevoi care sa accepte o sustinere financiara in schimbul unor servicii . specifice.
mai spuneti acum ca nu exista discriminare ? macar sexuala?
exista. eu am intalnit-o. in mai multe cazuri. nu fac pe victima. la vremea respectiva chiar m-am amuzat. dar mi-a lasat un gust amar.
btw: unul din telefoane era de la un detinator de post telefonic erotic. ala vroia sa ma angajeze pe bune. ii placuse vocea mea.=))
aia nu e discriminare: poti sa accepti sau nu. e un serviciu. e la fel cum as veni eu sa iti repar un calculator. nu e nici o diferenta. dar vad ca voi nu aveti notiunea de discriminare. poate un dex ar ajuta? stiu ca si eu am unele probleme la capitolul asta si de asta il recomand, nu e o jignire, insa de multe ori noi deducem cuvintele si nu le invatam sensul real.
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 17:37
brasoveanuleontin
aia nu e discriminare: poti sa accepti sau nu. e un serviciu. e la fel cum as veni eu sa iti repar un calculator. nu e nici o diferenta.
uite dragule: eu nu vreau sa te jignesc. dar daca ar trebui sa-ti raspund ti-as spune urmatorul lucru: daca eu iti dau telefon si-ti spun sa ma pupi undeva ca te platesc pentru asta accepti? ca e un serviciu pana la urma nu?
sau te-ar deranja telefonul meu si ai considera ca este o magarie?
daca l-ai considera o magarie, atunci ti-as spune ca nu e. e un serviciu. poti sa accepti sau nu.=))
si acum sa revenim la discriminare: exista discriminare. nu sunt o feminista. dar am considerat intotdeauna ca femeile trebuie sa fie stapane pe viata lor. nu barbatii. a da . suntem complementari. da asta da. sunt de acord. suntem doua jumatati ale aceluiasi intreg. doua jumatati egale. nu? dar voi barbatii uitati mereu asta si vreti sa fiti mai " egali" decat noi celelalte jumatati. de aia ati facut lumea asta numai pentru voi. de aia incercati sa ne controlati permanent. si cum o faceti? financiar.sigur ca aveti tot interesul sa fim platite mai prost pentru aceeasi munca pe care o faceti si voi. uneori unele dintre noi muncesc dublu pentru un salariu ca al vostru sau macar prin apropiere de al vostru. cunosc astfel de cazuri. dar lasand asta la o parte interesul vostru este doar sa ne mentineti in situatia de subordonate voua. o faceti financiar pentru ca intre timp femeile au inceput sa se cam descurce si singure. si asta va sperie. pai cum sa mai veniti voi cu pretentii daca muierea e independenta financiar? nu mai puteti sa va permiteti sa o jigniti, sa o bateti , sa o umiliti, sa o obligati sa va stea la dispozitie cand aveti voi chef, sa va faca copii si sarmale si sa va spele ciorapii ca nu-i asa ? voi aduceti banul. o platiti pentru asta. nu va mai puteti permite sa o ignorati, sa ii ardeti o scatoalca peste fata daca se uita ironic la voi sau daca va critica si va arata ca ati gresit. nu mai puteti sa va permiteti sa-i uitati ziua de nastere, sa uitati sa-i mai aduceti o floare din cand in cand ca vorba aia o pierdeti in secunda urmatoare. nu mai puteti sa va permiteti multe lucruri si nu mai puteti sa va permiteti sa uitati de ea. asta e problema. nu mai puteti face multe lucruri pe care le faceati atunci cand voi aduceati banul si ea era sclava izaura. la dispozitia dvs. domnilor. daca are banul ei, va spune pa in doi timpi si trei miscari. si nu-i asa ca e tare obositor sa fii nevoit sa ii acorzi atentia ta mai des decat daca erai sigur de ea?
de asta barbatii din vest vin sa se casatoreasca cu femei din est. pentru ca femeile lor s-au desteptat mai devreme decat ale noastre. si nu vor egalitate cu barbatul asa cum intelegeti voi. vor sa fie tratate ca niste fiinte omenesti asa cum sunteti si voi. pentru ca suntem tot oameni ca si voi. creeate dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu, ca si voi.si daca dumnezeu ne-a creeat si pe noi tot dupa chipul si asemanarea sa, atunci se cheama ca SUNTEM egale cu voi.
si va mai sperie ceva: stiinta permite acum femeilor sa faca copii si fara ajutorul vostru. va spune ceva asta?
mie imi spune ca in urmatoarele decenii va creste vanzarea papusilor gonflabile. ati pus-o. si am mai observat ca si femeile din est se trezesc incet dar sigur si isi iau viata in maini. si fac ce vor ele cu viata lor. in curand nici macar financiar nu ne veti mai putea controla.
oricum eu cred ca suntem egali in fata vietii si a lui dumnezeu. si ca fiecare din noi avem rostul nostru aici. ar trebui sa intelegeti si voi lucrul asta. pana la urma nici o femeie nu vrea sa duca batalii. vrea doar sa fie iubita si respectata. cand o sa intelegeti asta nu o sa va mai deranjeze egalitatea asta.
dimpotriva.
|
hjkl_19
56 mesaje
|
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 17:42
pt. indianlady
nu suport tziganii.......citeste toate mesajele mele(nu sunt multe) si spune ce nu e adevarat,si carui tip de femeie m am adresat
si inca ceva daca dupa ce ai citit tot insisti sa ma numesti misogin atunci e un titlu de mandrie o zi buna
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 18:55
hallo dagaio !
io cred ca gresesti profund in ce priveste hartuiala : pai ,sefu' itzi da sa manci o paine, atunci daca o vrei dulce nu e normal sa fii si tu draguta cu sefu ' ...macar asa din cand in cand...nu se moare din asta...
deci unde-i hartuiala ?
banuiesc ca stii de legea lui ohm ; "tu esti om cu mine eu sunt om cu tine !"
cat priveste chestia cu rusii aia-i o tampenie ce zici tu ; eu am stat in rusia ceva ani ,pai afla ca acolo gagicile sunt cu hartuiala ...daca i se pune uneia pata pe tine ala esti ...viol in toata regula,si daca esti si slab de tzatzana (stii ce vreau sa zic,nu ?) iei si o batuta pe cinste ca alea fara sticla de votca in cap nu se apuca de treaba aia rusinoasa nici moarte.
deci fata draga cand itzi face sefu' ochi dulci fii rezonabila...si ocheste in prealabil un post bun...si aplici legea lui ohm !
si electronica !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 18:58
De la: hjkl_19, la data 2008-09-04 17:42:57pt. indianlady
nu suport tziganii.......citeste toate mesajele mele(nu sunt multe) si spune ce nu e adevarat,si carui tip de femeie m am adresat
si inca ceva daca dupa ce ai citit tot insisti sa ma numesti misogin atunci e un titlu de mandrie o zi buna
zici ca nu suporti tiganii si recunosti ca esti misogin !
m-am prins mancati-as ...esti pe invers ...recunoaste nu-tzi fie rusine ...si bulangii-s oameni
si electronica !
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 23:11
 ;;;;AZAZEL;;;;;;;;; Ar trebui sa ;inveti sa scrii ;;;ROMANESTE!!!!!!!!!!!!!L;;;  ;;Urla ;prostia in tine, de destept ce esti!!!!!! Poate ;mata-i ;lezbiana, si toate ;epitetele , ce le scrii!!! Ti-ai dat ;examenul;;!!!!!!!Esti;;;;;; COOLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!! fa 'moldovean prost! du-te la studii de alfabetizare! Ca ai fost lipsa ;cand s-a predat ;limba romana;!!!!!!!  Cu ce vocabular te prezinti pe forum, toate fetele ;inteligente ; o sa alerge dupa ;incultul si prostul;; AZAZEL; DI MOLDOVA!!!!!!!!!!!!!!  Mare-i gradina lui ;D-ZEU,multi prosti, tine!!!!!!  ;;Daca ar durea prostia, atunci am vedea, o multime culta ;ca tine ;tavalindu-se de durere!!!!  Tu imbecilule, trebuie sa te nasti de 1000ori, sa ajungi ;macar la ;degetul cel mic al meu!!!!  Daca bag in seama ;prostul; inseamna ca sunt mai ;proasta decat cel care nici scrie nu stie dar stie, sa de-a ;epitete persoanelor necunoscute, care nici nu-l baga -n seama!!!  Vai de capul tau, de prost!!!!!!!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 23:14
Femeie nebuna cred ca iti lipseste o tura buna de tavaleala. Poate asa te-ai mai calma.
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 23:20
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 23:21
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 15:12
De la: AZAZEL, la data 2008-09-04 09:04:34pt.marygeo 2006 ;
aouleo bah femeie da' ce poate fii la gura ta ...closet curat ...dupa ce ca esti hoasca batrana ,probabil ca esti ne****ta de la revolutie ,vii icisha cu scabroseniile tale de vaca cu ugeru'picat shi strici copiii ashtia ...care ar trebui sa invete ceva bun de la batrani.Dar vorba lui Petre Tutea ;"batranii se cred intelepti dar nu-si dau seama ca le pute gura''.
sau ,parerea mea , esti vreo limbista (lesbiana !) din aia imbatranita in rele ,si cand auzi de barbati te-apuca gripa africana ...si boala alzenheimer ...
doamne fereste de asa muiere (fosta),cred ca orice barbat pt.cum arati si te comporti te-ar bate in gura ca pe...coasa !
dar de fapt...aia cu coasa ...
ieshti o betzivanci ,la voi in nordu' ardealului femeili biau cu vadra ,io cred ca tu ieshti beati zi si noapti ,borati shi pishati .halal sa-zti fii nenorociti shi zdreantzi ci eshti huooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si electronica !
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 17:17
pt. indianboy sau lady:
Te felicit cu stima pentru sinceritatea, acuratetea ideilor si pt. gandirea ta cu care ii ingropi pe multi de aici.
Ma bucur ca exista si oameni ca tine care stiu cum sa puna punctul pe i.
Felicitari!
pt. hjkl_19 :
Mai citeste o data sau de mai multe ori mesajul lui indianboy ca sa-l intelegi!
Ca de obicei, voi barbatii, intelegeti altceva, probabil din cauza superficialitatii.
pt. AZAZEL:
Iti doresc sa-i provoci multa placere sefului tau homosexual ca sa aibe motiv sa te pastreze in birou si sa-ti mareasca salariul, ca esti tare sexi cu blugii aia.
pt. marygeo2006:
Imi pare rau ca trebuie sa va atrag atentia asupra limbajului colorat nepotrivit unor discutii care se presupune ca se intampla intre oameni maturi si cu bun simt. As dori foarte mult sa dati exemplu de maturitate, experienta de viata si buna crestere. Cu respect, va multumesc anticipat pentru considerarea mesajului meu.
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 17:20
Imi cer scuze, este INDIANLADY.
|
hjkl_19
56 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 17:45
zici ca nu suporti tiganii si recunosti ca esti misogin !
m-am prins mancati-as ...esti pe invers ...recunoaste nu-tzi fie rusine ...si bulangii-s oameni
azazel mititel NU TE AI PRINS MANCA-ME -AI de altfel voi fostii "colegi de partid" CUM AVETI ASTA IN SANGE DE LA SCOALA DE LA MOSCOVA si fiind si foarte bine instruiti in manipularea maselor (sunteti destui pe aici pe net) asta faceti va bagati si voi l in seama ca de.....vocabular are, poate obtine usor aprobarea celorlalti,
SPUNE adevarul domnu secretar , STIU CA ESTI PENSIONAR........ ai vrea sa ai 33 de ani
FRATILOR lasati pe tovarasu azazel CA ASTIA DACA NU II BAGI IN SEAMA MOR DE CIUDA
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 17:48
pt hiki
le-am citit. esti misogin. sau poate ca nu ai intalnit cazurile pe care le-am descris eu. si atunci esti neinformat. nu e vina ta.
iar in privinta tiganilor... e problema ta ce supoti sau nu suporti. eu ii suport pe cei care se poarta omeneste si nu ii suport pe ceilalti. am si prieteni tigani care se poarta mai frumos decat multi romani. ma rog nu generalizez. dar nu inteleg ce are faptul ca nu-i suporti cu discriminarea femeilor?
nu vad legatura. eu vorbeam despre femei. nu despre tigani.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 17:52
lui azazel
m-ai omorat cu legea lui ohm si cu rusoaicele. pai daca a fost asa bine la rusi de ce nu ai ramas acolo?
ca vb aceea: acolo nu trebuia sa platesti pentru ca fetele sa fie dragute cu tine si sa aplice legea aia a lui ohm.
=)) hai ca m-ai facut sa rad cu lacrimi.
te pup pe figura mah hartuituleeeeee
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 17:53
daqaio
nu vreau sa ingrop pe nimeni. merci.
|
hjkl_19
56 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 18:07
pt indianlady
poi tu ce esti ? sau te ai operat?
si inca ceva daca asa trebuie sa arate femeia viitorului atunci
MAI BINE MISOGIN DECAT FRAIER
iar cu astea ca voi nu stau decat papagalii pe care puteti voi sa.i manipulati da si astia cand isi dau seama ca au langa ei o "femeie-barbat" cu muuuult tupeu ( ca altceva nu sunteti ) va lasa si pe urma intrati la matrimoniale si va plangeti acolo nu va e rusine!!! daca nu muncea barbatu sa duca nenorocitu asta de nivel de trai unde e acuma nu va trecea prin cap .....egalitatea...eu sunt de acord sa fie considerate egale cu barbatii dar ceea ce e lasat de la Dumnezeu e altceva nu am cerut decat sa ne vedem lungul nasului fiecare si sa fim constienti de rolul pe care ni la lasat CREATORUL omul poate sa inventeze legi cum vrea el ... legea naturi daca e incalcata omul va plati
nu va lasati infuentati de mass media
|
hjkl_19
56 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 18:18
pt daqaio
pe cine sa ingroape ea din fundul gropii de unde este? unde esti tu TzEPESh Doamne ? v ar trage el in teapa pe toate var satura de.....ce va lipseste avea dreptate unu pe aici ca sunteti cel mai prost animal
NU SUNTETI EGALE .... E DOVEDIT nu mai trebuie dovedit ISTORIA A DEMONSTRAT-O INDIFERENT DE LEGILE PE CARE LE FACE OMUL. suntem COMPLEMENTARI, E CLAR?
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 18:53
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 19:31
Vaca tot vaca si zdreanta tot zdreanta.
VAd ca te cam turezi bunicuto si deasemenea vad ca stai cam mult pe forumul asta. Banuiesc ca nu e singurul. Insa te intreb , nu ai nepoti , barbat , copii , sau macar ceva telenovele cu care sa iti mananci timpul ??
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 19:32
A si am uitat. Nu mai ameninta pe forum. Una e sa te certi si sa injuri insa sa ameninti mi se pare cel mai mizerabil lucru posibil. Pa pa
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 20:23
hikl
poi tu ce esti ? sau te ai operat?
si inca ceva daca asa trebuie sa arate femeia viitorului atunci
MAI BINE MISOGIN DECAT FRAIER
iar cu astea ca voi nu stau decat papagalii pe care puteti voi sa.i manipulati da si astia cand isi dau seama ca au langa ei o "femeie-barbat" cu muuuult tupeu ( ca altceva nu sunteti ) va lasa si pe urma intrati la matrimoniale si va plangeti acolo nu va e rusine!!! daca nu muncea barbatu sa duca nenorocitu asta de nivel de trai unde e acuma nu va trecea prin cap .....egalitatea...eu sunt de acord sa fie considerate egale cu barbatii dar ceea ce e lasat de la Dumnezeu e altceva nu am cerut decat sa ne vedem lungul nasului fiecare si sa fim constienti de rolul pe care ni la lasat CREATORUL omul poate sa inventeze legi cum vrea el ... legea naturi daca e incalcata omul va plati
nu va lasati infuentati de mass media
fraiere ! multa frustrare ai adunat in tine. te-au refuzat multe. asa e?
vezi c-am ghicit.
mah. fraieri ca tine si papagali sunt pe toate drumurile. dar noi nu pe astia ii cautam. te-ai prins?
noi cautam barbati adevarati, nu carlige de rufe ca tine. pe fraieri si pe papagali ii lasam noi, nu ne lasa ei. iar pentru cultura ta generala, afla ca barbatul asta care a muncit pentru nenorocitul ala de nivel de trai, bine zis nenorocit, nu a muncit singur. a avut -o si pe femeie langa el sa-l ajute. daca nu era ea nu mai aducea demiurgul de barbat nivelul de trai aici unde este, adica nenorocit. te-ai prins?
si inca o informatie fraiere: ca nu ai citit cu atentie. te inteleg. esti frustrat.
si acum informatia: femeia viitorului nu e aia de care ziceai tu cu tupeu , femeia -barbat. nu poate fi asa pentru simplul motiv ca va fi din cauciuc. 100%.
hai pa. si laba usoara !
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 20:55
pt. indian lady ;daragaia devushka ,
1.merci (spasiba) ca nu mai luat in raspar cum a facut nebuna aia de la baia mare !
2.pai cum sa mai raman la rusi fata draga ,ca nu mai puteam zau asha ,ma secatuisera alea ,ca numa' shefe aveam ; sefa de sectzie,doua adjuncte ,si fira-r mama iei a dracului shi polkovnica , un cal de femeie de prin partzile siberiei care cand se dezlantzuia ...traiam ...iadul.
asha ca am venit acasa la romancele mele ...
sa fii iubita !
si electronica !
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 21:12
hallo dagaio ,
am uitat sa precizez ceva ; la mine la birou eu sunt sheful ...shi am in subordine ...hahaha ...inclusiv din aia cum i-ai denumit tu !
paine dulce pt. totzi ...legea lui ohm in floare ...
p.s. imi place cum scrii shi cum combatzi .pe bune !
si electronica !
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 21:19
De la: ncursavotrag, la data 2008-09-04 23:14:50Femeie nebuna cred ca iti lipseste o tura buna de tavaleala. Poate asa te-ai mai calma.
shi eu asta cred ! shi in plus sa lase b e u t u r a cu v a d r a .shi caltaboshii ... acu' imi aminti-i ca remesh betivanu' tot din baia mare iasti.shi ea zici de noi ca suntem puturoshi shi hotzi si betzivani...cine zici ala e !
si electronica !
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 22:28
AZAZEL, constat o anumita simpatie???
Logic, daca "painea-i dulce pentru toti " acolo, inseamna ca e si pentru tine? Cred ca acolo au loc multe orgii in fiecare zi. Se sta si peste program?
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 10:06
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 10:18
De la: marygeo2006, la data 2008-09-06 10:06:33De la: , la data 2008-09-01 17:56:25Zdreanta batrana , cum nu a injurat ca ai un limbaj de tiganca imputita si Ferentari. Si nu ne JIGNEAU ca te spurc pe tine scroafo ca esti batrana si fara minte. Crezi ca toti barbatii is ca prostu ala de barbat a tau. Pai ma mir cum mama dracu te-a suportat atata timp l acat esti de vaca. Macar daca ai tacea dar esti ca si zdrentele astea mai mici cu fite, nu ii destul ca is proaste trebe sa mai si arate la lume.
Esti o vaca buna de codoasa dupa limbajul infect care i-l ai si banuiesc ca viata sociala zero barat din moment ce toata ziua stai pe net sa sacai lumea.
TOT CE AI SCRIS;; EPITETELE, FOLOSESTE-LE LA ADESA ;;LUI ;;MATA;;!! ;; PROST NEEDUCAT;;!!!!!!!! VACA A FOST MATA; CAND A REUSIT SA CACE;;;UN BOU;; CA TINE!!!!!! PROST ESTI ;;CU CINE TE-A FUTUT!!!!!!!  ;;;TU CREZI CA ;;BARBATIA;; STA IN CUVINNTELE JIGNITOARE ADRESATE ;FEMEILOR; GUNOIULE;!!  ;; ESTI UN ;REBUT SOCIAL;;! NUMAI GURA-I DE TINE, CA IN REST VAI DE ,,,,, TINE!!!!!!!!  TU VB, DE VIATA SOCIALA???????? HA, HA HA!!!!!! DUPA CUM TE EXPRIMI NICI INTRE ;ANIMALE NU-TI ESTE LOCUL!!!!!  SCROFA BATRANA SI VACA -I MATA CARE A FACUT UN BOU NEEDUCAT!!!!!!!!HUOOOOOOOOO!!!!!!!!! VIA FERENTARI DE UNDE VII!!!!!!!!!!  MA BOULE CRED CA ACASA ESTI;;MAC;;!!!!!!!! DE ACEEA VREI SA TI ARATI ;; INTELIJENTA DE MASCUL IN ,,, E,,,,CA ALCEVA N-AI BUN!!!!!!!!!!!  BA ,BOULE!!!! PE SOTUL MEU NU-L FACI ;;PROST!!!!!!PROST A FOST TAT O CAND SI-A GOLIT O N MATA!!!!!!!SIA IESIT UN,,,,,,,,,,,,, DEMENT,, HUOOOO!!!!!!!  CA TINEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!TU GUNOI ORDINAR VB, DE LIMBAJ??? AI SICTIR!!!!!!  TI-AM ADRESAT EU VREUN CUVANT;PANA TE-AI BAGAT TU IN SEAMA ;CU JIGNIRILE LAA ADRESA MEA!!!!!  MA JEG1 EU NU TI AM FOST LA FARFURIE SI INJURO PE MATA CARE TE-A CACAT ;DEMENT!!!!!!HUOOOOOOOOOO!!!!!!!
|
nykoandy
2 mesaje
|
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 12:08
hai sa fim seriosi ! femeile nu o sa fie niciodata egale cu barbatii !!!
eu nu am auzit nici un barbat sa zica "vreau sa fiu egal cu o femeie" ci numai femeile zic asta , iar asta demonstreaza ca se cred si ele inferioare !
si chiar sant ! cum putetzi sa spunetzi ca o femeie poate sa faca ce face un barbat.. cand o femeie in afara de copii si de bucatarie nu mai stie altceva , ba mai rau sant femei care nici in bucatarie nu stiu ce sa faca !
Sincer sexul slab tinde sa devina din ce in ce mai ... prost ! Adica se inmulteste nr femeilor proaste ! Nu sant in stare sa faca o inmultire de clasa a 3-a. Si asta vb la modu foarte serios ! Si va mai ganditi sa aveti si cine stie ce job-uri si salarii mari. Pe ce ? Ca nu stiti sa faceti nimic !
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 12:44
De la: dagaio, la data 2008-09-05 22:28:20AZAZEL, constat o anumita simpatie???
Logic, daca "painea-i dulce pentru toti " acolo, inseamna ca e si pentru tine? Cred ca acolo au loc multe orgii in fiecare zi. Se sta si peste program?
1. Da !
2. ei, nici chiar asha...adica orgii...ne desfasuram activitatea intr-un sistem mai rigid...ne respectam reciproc...iar legea lui ohm se aplica ...contractual...adica la intzelegerea partzilor.
3.iar respectul de care itzi spuneam,shi care exista unul real ,este fundamentat pe principiul suprem : "traieshte-tzi fiecare clipa ca shi cum ar fii ultima ! "
4.ore peste program nu ...lucram in ture 12 cu 24 h.uneori ne facem zile libere si iesim in grup ...in natura...la dunare ...cheile nerei etc etc
vezi draga mea ca se poate shi fara infruntari,conflicte intersexe ,orgolii ,priviri piezishe ,etc
sa fii iubita de cei dragi !
si electronica !
|
|
|