Info
x
Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 29 August 2008, ora 01:27
DRAGILOR!! IUBITILOR! VA DERANJEAZA, DACA ;FEMEILE; ISI CER DREPTURILE?? DE CE , IUBITILOR?? VOI MERGE TI LA MUNCA, IN REST;; PAUZA! ROBOTUL ;;FEMEIE; MERGE LA ;;MUNCA, VINE ACASA ESTE ;;SLUGA VS, SI-A COPIILOR, VOSTRI?? DE CE?? NU STIU!! CU CE A MUNCIT ;;D-ZEU ; PE VOI, DECAT PE ;FEMEIE;??? CU NIMIC! LA FEL ,SUNT CREIATI ;BARBATII, PRECUM FEMEILE! NU EXISTA NICI O DIFERENTA! CA; S-AU GASIT IN ANTICHITATE ;; NISTE PERSOANE ;;FFF, INTELIGENTE PRECUM UNII, DIN VOI, CARE;;AU FACUT LEGI SIO AU SCRIS ;;BIBLIA; NU CONTEST! LE-AU FACUT; SA LE FIE LOR BINE;!! NU SUNT DE ACORD CU ;; SUPERIORITATEA ;BARBATILOR;; FATA DE FEMEI! CA NOI FEMEILE, MUNCIM PT, BANI SI MAI MUNCIM SI ACASA PT, FAMILIE! DECI; PUTIN RESPECT!! DUPA MINE, IN FAMILIA BAZATA PE DRAGOSTE SI IUBIRE, TREBUIE SA ;EXISTE ;;COMUNICARE!! INTELEGERE , RESPECT SI AJUTOR! FARA ;;SUBORDONARE;;! DE NICI UN FEL!
|
|
leo_ 448 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 August 2008, ora 14:29
De la: mona_simona2002, la data 2008-08-27 23:09:07De la: mona_simona2002, la data 2008-08-13 17:33:56Inca un aspect - cand m-am saturat sa fiu mai prost platita decat barbatii din jurul meu, mi-am facut propria companie. spre surpriza ta nu este surpriza: si eu cand m-am angajat am avut salariul mai mic decat toti colegii mei pe aceeasi munca. asa este firesc oriunde. dar eu la 25 de ani stiu asta, iar tu nu. ok. rezolvat asta...a.... si nu am fost discriminat in cazul ala ca sa iti raspund. sa nu mai spun ca eu castig mai putin decat unii din colegii mei din alt oras de exemplu. ceea ce imi spui tu imi demonstreaza si mai mult ipoteza ca femeia este superficiala in treburile pe care societatea le-a incredintat barbatului(proportie de 65%). nu ai calitatile necesare unui intretinator de familie. nu esti o persoana care sa isi asume responsabilitati. am vazut asta si la mama, care cu multi ani in urma a fost in situatia ta (doar 3 luni, tata e un om care isi rezolva problemele). aceeasi drama, plansete si urlete. uite ce este: ai plecat in america sa lucrezi, este laudabil, dar asuma-ti responsabilitatea pentru ce ai facut. cand ai plecat nu erai constienta ca nu te duci intr-o lume egala ci "pe o piata in care atat managerul cat si salariatul sunt fortati sa devina mai eficienti" (sau cel putin asa ne invatau in facultate, a, fortati nu inseamna motivati,ok?) ? nu erai constienta de costul concediului pentru a-ti revedea parintii? nu erai constienta ca trebuie sa muncesti din greu pentru ca nu esti americanca? daca nu erai asta este, trebuia sa fii. ai plecat fara plan de bataie si singura vinovata esti tu. sa nu imi spui ca atunci cand ai plecat din tara nu ai fost la fel ca si cei care vedeau costul pe ora. ai fost la fel ca si eu orbita de mirajul acestui "american dream" cu ironic numesc ei conceptul. deci sfatul meu: mai multa responsabilitate pentru calea pe care ti-ai ales-o singura. nu iti povestesc istoria prietenei mele care la de al 18 ani e intretinator de familie pentru ca vreau sa ma mai distrez cu urmatoarele tale posturi cu priviire la intretinatorii de familie. si daca nu esti respectata acolo de ce nu iti pui sa aleaga intre marirea salariului sa demisia ta? daca esti o persoana "profitabila" sunt sigur ca iti vor da satisfactie. |
|
Postat pe: 29 August 2008, ora 14:41
De la: serghie_monica, la data 2008-08-28 08:59:36Am tot citit parerile voastre si pot spune ca m-au frapat Lucrez in Romania sunt platita mai bine decat baibati de nivel cu mine pt ca fac o treaba mai buna, sunt casatorita in Romania cu un roman gatesc, fac curat, spal etc impreuna cu sotul meu eu chiar dorm cand el face unele chesti de genu pt casa, nu am copii dar imi doresc si cred si stiuca nu va schimba situatia prea mult. E adevarat ca atunci cand e meci ma uit si eventual ii aduc o bere ii schimb scrumiera si nu ma stamb cand tipa, dar la fel si el cand eu citesc o carte imi face masaj imi schimba scrumiera si ma ajuta cu ce poate Nu suntem egal dar suntem complementari si viata e mai usoara cand nu ne certam si cum in spatele unui barbat puternic e o femeie mai puternica asa si in spatele unei femei intelegatoare si zambitoare sta confortul si linistea pe care o are acasa ( daca are pe cineva sa o astepte sa o intrebe daca e obosita, iar ea sa raspunde zambitor depinde de ce ma intrebi ) uite exemplu de femeie adevarata....luati nota restul. |
|
Postat pe: 29 August 2008, ora 15:03
De la: marygeo2006, la data 2008-08-29 01:42:21 NU INTELEG UN LUCRU! DE CE VA;;TEMETI DE FEMEIA ;PUTERNICA;?? TOT TRIMBITEZI CA ;D-ZEU A LASAT , CA VOI SA FITI ;STAPANII NOSTRI;! DE CE SA NU VA FIM EGALE VOUA ,IN VREME CE NOI MUNCIM ;MULT MAI MULT CA VOI?? CA NOI NE STRESAM SA AVE TI VOI ;;TOTUL;!!IATA OPINIA UNEI FEMEI DE ;;58ANI! NU SUNT DE ACRD CU DIFERENTA DINTRE SEXE, NICI CU ;SUBORDONAREA FEMEII;;!!SUNTEM EGALE VOUA, DAR VOI IN ORGOLIU VOSTRU ,NU VRETI SA ACCEPTATI! NU SUNTEM MONSTRI! NU M-AM INMUIAT NICI LA 58ANI SI NU SUNT INTRETINUTA DE SOTUL MEU! AM PENSIE, PE LANGA PENSIE, COS LA MASINA, SCRIU LA REVISTE MEREU FAC ;BANI;! AM 37ANI DE CASNICIE, NICIODATA N-AM FOST ;CALCATA-N PICIOARE DE SOTUL MEU;! MEREU MI-A RECUNOSCUT ;STATUTUL DE EGALI! DACA NE IUBIM , NE RESPECTAM UNUL PE ALTUL! LA NOI IN FAM, NU EXISTA; SEF SI SUBALTERN;! FACEM TOTUL LA BUNA INTELEGERE!! acum uite ce nu inteleg eu: in primul rand de ce scrii cu majuscule peste tot ca ma dor ochii? exista si o parte frumoasa a tastaturii. in al doilea rand daca te intelegi cu sotul asa de bine de ce faci atata tevatura? asta indica faptul ca lucrurile spuse de tine sunt in cel mai bun caz partial adevarate. in general oamenii discuta cazul lor deci nu vad de ce ar fi altfel la tine. si sa iti raspund la intrebarea principala? nu avem nimic nu femeile egale sau cele superioare, avem cu cel care isi cer drepturile. de ce? pentru ca asta este inferioritate (a cere inseamna a nu fi capabil sa iei tu cu propria mana). si atunci... instinctul haitei (omul e totusi animal), sfasiem membrii inferiori ai speciei. |
|
Postat pe: 29 August 2008, ora 20:14
aia-i ba. Zdreanta proasta mai trebe sa fie si fudula. Sa vada toata lumea ca ea nu e numai asa proasta , ea pute de tampita. Vaci proaste ce mai!
|
|
Postat pe: 30 August 2008, ora 08:47
De la: hjkl_19, la data 2008-08-15 18:03:15ce nu este adevarat din ceea ce am scris? daca femeia nu si vede lungul nasului si se vede egala cu barbatul va genera numai discutii,daca Dumnezeu nu ne.a lasat egali noi de ce trambitam egalitatea?suntem complementari dragelor egali niciodata,oamenii pot face legi cum vor, adevarul este unul. daca barbatul nu ducea societatea umana(ajutat de femeie)unde a dus.o mai cereati egalitate? e comod acum sa ceri egalitate dintr.un birou caldut ..si apropo OARECARE nu e vorba aici de individualizari vorbeam in general "realizarile" tale stim toti cum le ai obtinut nu exista femeie care sa ajunga sus fara sa faca compromisuri ca sa nu le spun pe nume in lumea asta totul e controlat OARECARE chiar si tu numai faptul ca insiri "realizarile" tale aici intr.o discutie generala te tradeaza un barbat care vrea sa ma contrazica nu o sa o faca nicidata de modul cum o faci tu OARECARE asa cum ti sa mai spus (citeste mesajele celor dinaintea mea) tu esti plina de ura. eu am iubit si iubesc femeia, am spus femeia nu monstrul care a aparut de vreo 30 de ani si care se inmulteste in fiecare zi cine si de ce are interes sa puna femeia in contra barbatului nu stiu dar probabil ca o face constient fiind la fel de constient ca femeia poate fi manipulata usor cand ii canti la ureche ce vrea sa auda IN FINAL NU VREAU DECAT MAI '''''''''MULT RESPECT PT BARBAT SI CEEA CE A REALIZAT EL repet vorbind in general nu de nush ce barbat betiv sau violent cu nevasta . sunt convins ca toata campània asta de " emancipare" a femeii ascunde altceva, femeia a fost si va fi iubita asa cum a lasat.o Dumnezeu iar tensiunea dintre barbat si femeie nu duce la nimic bun . daca aceste adevaruri supara spuneti cum vreti misogin sau cum o fi , supara mai mult faptul ca se promoveaza "libertatea " femeii si nu interesele familiei, mi ar place sa citesc si opinia femeilor trecute de 40 - 45 de ani nu doar a celor"puternice" apropo suna oribil femeie puternica imi aminteste de omul nou a lui ceausescu cei care au interesul au descoperit altceva, femeia puternica cand o sa fiti cu adevarat egale cu barbatii nu o sa fim oameni ci intradevar monstrii ...... si suntem pe drumul "cel bun" cu specimene OARECARE dar care toate se inmoaie dupa 40-45 de ani atunci au nevoie de un barbat o zi buna tuturor si fiti intradevar oameni ganditi cu capul vostru nu va lasati manipulati'''''''' Dragutule;;;;; Respecta si vei fi ;respectat;!! D-zeu, n-a lasat ca voi ;barbatii; sa fiti stapanii ;femeilor;;! Biblia a fost scrisa de ;oameni inteligenti, ca voi; care, au facut -o in interesul lor! ca lor sa lle fie bine!! Voi barbatii vreti si ave ti ;;libertate;;! Femeia de ce sa nu poata s-o aiba?????????!!!!!!!! PT, CA VA ANUNT IN MOD SERIOS CA ;; N-A LUCRAT ;;D-ZEU MAI MULT PE ;;BARBAT ;;DECAT PE FEMEIE;;!!!!!!!!!! La fel se nasc si barbatii, ca femeile!! Vorbesti de ;;omul nou a lui; Ceausescu;! Ai trait in aceea epoca?? De stii sa caracterizezi asa bine?? Eu pot sa ti dau relatii destule, ca m-am nascut in era lui ;; DEJ !!Voi barbatii va lauda ti cu puterea pumnului, in rest sunteti ;mult sub nivelul nostru! te anunt ca am;58ani; si nu m-am inmuiat niciodata cand am vazut un barbat! Voi sunteti doar cu gura si cu pumnul! In rest;;pauza;;! Celui cu Ion si Marie! Te anunt ca am carat in spate pana la etajul ;;III. multi saci, multa gresie si faianta, parchet , vopsea lavabila, mi-am ;;menajat sotul;; ca este mai bolonav ca mine! Ma pun oricand cu multi dintre voi si va asigur ca ;desi am o varstra, nu mi-e frica de ;;o competitie; in orice domeniu! Eu am zugravit in apartament, am vopsit usile, imi schimb , flexibilele la chiuvete, cos, fac menaj calc, mai car si atunci de ce sa fiu ;;INFERIOARA; UNOR MORMOLOCI CARE NU STIU FACE ;;NIMIC;!! Lasa ti ;;ideologia; cu diferenta si subordonarea femeii asta a fost ;;;IN EPOCA DE PIATRAA, FRUMUSEILOR;;!! PE TOTI SI VA SUBORDONEZ!! MARIA, 58ANI, CAPRICORN!!
|
|
hobincu 27 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2008, ora 11:14
mai fetito , tuturor ne este greu fie in tara fie afara . problema este ca tu ar trebuie sa pui mana pe un dictionar si sa vezi ce inseamna discriminare . iar imbecila esti tu pentru ca nu gasesti argumente pentru a-ti justifica asa zisa discriminare la care esti supusa . romanul cand nu mai are argumente trece la jigniri ca sa se simta mai bine . sunt femei in romania care nu au ce le pune copiilor pe masa si nu se mai simt discriminate , dar tu care te lauzi ca ai afaceri , proiecte dar vezi doamne nu esti platita ca si colegii tai barbati , stai si te plangi . te-ai intrebat daca intradevar esti profesionista asa cum te lauzi / poate barbatii ( si sunt sigur ca si femeile ) care iti sunt colegi sunt mult mai buni si productivi decat tine si normqal sa nu fi platita la nivelul lor . tu vrei sa fi platita pentru ca existi si iti intretii familia , ca speli, calci si ii pui mancare pe masa unui dobitoc care este sotul tau si care de altfel este singurul care te discrimineaza si te trateaza ca pe inferioara lui . pentru ca ii esti inferioara atata timp cat ii permiti sa te trateze ca pe un animal . dar noi ceilalti sunt imbecili ca nu te inteleg pe tine , femeia cu zeci de miliarde de afaceri , cu job in state etc. lasane pe noi sa fim imbecili si fi tu aia care are probleme cu barbatii . faptul ca esti pe invers si nu iti plac tie personal barbatii asta nu inseamna discriminare si mai degraba prostie din partea ta.
|
|
Postat pe: 30 August 2008, ora 12:49
De la: , la data 2008-08-23 15:44:28Bai boarfelor daca nu puteti sa faceti fata la atatea solicitari , munca acasa , servici , copii , alea alea pai de ce nu reccunoasteti ca sunteti inferioare barbatului si nu va mai tot plangeti atata. Faceti un bine barbatilor si rezumativa la sters curu' la puradei , facut potol si supt p__a. Nu trebuie sa fiti modeste , insa acestea sunt singurele lucruri la care o femeie e mai buna decat un barbat. Poate parererea e subiectiva din moment ce nu mi-a supto nici un barbat pana acum. ;;;;; NEEDUCATULE;!!!!!!!!! ;;;;; ZDREANTA A FOST MATA CAND SI-A STRICAT;;DOSU; SA FACA UN BOU CA TINE!!!!!!!UN ASEMENEA ;SPECIMENT;[ M-AI NENOROCIT IN IDEI N-AM INTALNIT!! ;BOULE;;! DACA STA ;VACA ; LA BOU SI I FACE ;PURDEI, NU S SI PURDEII TAI??? PURDEII FIIND SI AI TAI TREBUIE SI TU SA LE STERGI, CURU, SAU ESTE INTERZIS DE MEDIC SA PARTICI ,IN CASA LA AJUT LA CEEA CE TU ;;;AI FUTUT;; IMBECILULE;;! MA MIR CUM A PUTUT IESI ;UN ASA BOU;; DINTR -O VACA??? UN BOU PROST! NISTE PERSOANE FFF, INTELIJENE;; CA UN BOU CA TINE, IN EPOCA DE PIATRA SI-AU FACUT ;DREPTURI, UNDE SCRIA CA ;;FEMEIA TREBUIE SA FIE SUSPUSA BARBATULUI;;! ACUM ;;NEGHIOBULE; SUNTEM IN SEC;XXI! IN EPOCA MODERNA NU IN ;;EPOCA DE PIATRA!! TU SE VEDE DUPA ;VOCABULAR ;CA AI STUDII SUPERIOARE ;;FACUTE LA FACULTATILE DIN ;;;;FERENTARI;!! MA HANDY!!!!!!!! EU N-AS TINE LANGA MINE UN ASEMENEA ;;DEZAXAT MINTAL NICI;; 5MINUTE!TE O FACUT MATA CU DOSUL ;;;P,,,,,,,LY!!!!! JEGOSULE!!!!!!!!! ZI-I LU MATA SA TE MAI CACE O DATA ;OM; CA ACUM ESTI ;MAGAR INCALTAT!!!!!!
|
|
|
|
|
Postat pe: 30 August 2008, ora 13:21
M-am pl;ictisit sa citesc mesajele, mai ales acelea ;lipsite de bun simt;! Cinste barbatilor, care isi ajuta nevasta, o iubeste o respecta, pt, ceilalti insa care ne fac in tot felul ;n-am cuvinte;! Sa trag cu prostul la pl;ug ar insemna sa ffiu mai proasta decat prostul si eu ma consider ;desteapta;! D-lor care mi-au raspuns ;decent; le multumesc pt, opinie ii anunt ca eu n-am fost ;;subordonata niciodata nimanui;; numai lui;;D-zeu;!!Celui care ne-a facut;zdrente; se vede ca a avut o educatie aleasa , a studiat la facultati ;;in;;Ferentari;; si precis asa o trata si tat-so pe masa;;; zdreanta; altfel nu vad de unde acest ;vocabular de ;;mahala; Dar de unde nu-i nici D-zeu nucere;;!! Atat il ajuta ;;cerebelul;;!! Nimic mai mult!! Dragilor! M-a ajutat sotul meu la cresterea copiilor , m-a ajutat si la muncile din casa!Niciodata nu m-a considerat ;inferioara; lui, iar eu nu l-am desconsiderat, niciodata! el a avut ;11clase;, iar eu 18! El a fost ;muncitor; eu am fost;; dascal, maistru si tehnolog! Eu am castigat uneori mai mult decat el! Nu i-am reprosat niciodata! Eu mai munceam si mai muncesc si azi acasa ;croitorie;;! Asa ca eu consider ca ;respectul, reciproc;; trebuie sa domine- n familie! Daca partenerul de viata, iubitul te considera;;;o zdreanta;; acel personaj idiot nu si are locul langa mine;!! Sa mearga langa ;;;zdreanta de masa; sa-l mai ;;educe; ca are mari care nte-n educatie!! Oferindu-i ;poate totul; necerandu-i in schimb ;nimic; de aceea are asa frumos ;vocabular; privind femeile;!
|
|
Fosta membra 9am.ro 80 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2008, ora 15:07
Parerea mea e ca cei care au gura plina de rahat si improasca cu el la fiecare rasuflare trebuie ignorati. Tineti-i in afara conversatiei, insultele au efect daca sunt primite.
|
|
nese_omer 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tulcea |
Postat pe: 30 August 2008, ora 15:31
depinde de sef!seful e cel care trebuie sa-ti vada calitatile si aptitudinile in munca. lucrez cu f multi barbati si iau bani mai multi decit ei.am plecat de la un salariu extraordinar de mic.am trecut prin mai multe etape ale muncii si iata rasplata .un salariu pe masura.intr-adevar si multe responsabilitati dar merita.nu este adevarat ca barbatul conduce si e mai bun decit femeile.fiecare ne avem locul.barbatul ar trebui sa-si faca munca lui,fizica,iar femeia munca ei psihica(cu capul),fiindca femeia intr-adevar judeca mai mult decit un barbat.
|
|
maluseba77 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 30 August 2008, ora 18:50
da, dar tu nu esti in mongolia .......sau daca preferi sa ai rol de conducere,poti sa mergi acolo ......
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 August 2008, ora 19:30
marygeo2006 esti maritata sau vorbesti ca prosta asa ca sa fie forumul cu prosti ? Daca nu esti maritata stunci esti o tampita care vorbeste asa doar ca sa se auda vorbind. Daca esti maritata atunci esti o tampita pentru ca te-ai maritat cu un idiot care isi chinuie nevasta si tu l-ai ales, asa ca valea !
Daca vorbesti in planul ideilor atunci esti o biata idioata. Ma plictisesti cu feminismul tau tembel. Ramai in intunericul in care te balacesti cu o dezinvotura desavarsita....
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 30 August 2008, ora 20:26
Baimareanca proasta , ai un limbaj de zdreanta de pe centura. Amu ma duc la beute si distractie ca ii weekend proasto dar dupa ia vezi tu pe dreacu.
|
|
tnicuro 1086 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 30 August 2008, ora 20:50
maygreo: ok ai sotul bolnav dar asta tot nu e discriminare,nu este vb de ideologie,ci doar ca asa a fost sa fie.La capitolul Biblie, sfanta scriptura sau cum vrei sa zici ,fac pariu ca nici nu ai pus mina pe ea,ca altfel ai fi vazut ca scrie fiti supusi unul altuia Efeseni 5:21,de aici pina la versetul 33 vb despre dragoste reciproca si daruire reciproca nu indeamna ca unul sa fie mai tare decat altul.
Deci daca nu esti in cunostiinta de cauza ca si altii care dau citate numa ca sa se afle in treaba te rog nu vorbi despre acel lucru.(clar acolo nu scrie ca barbatul e seful si femeia sluga,ci dimpotriva indeamna la egalitate sa fie ca si- un singur trup). |
|
Postat pe: 30 August 2008, ora 21:51
X Provizoriu; vaca, proasta-i cine te-a facut, si n-a stiut sa te educe! Ai fost lipsa la cei ;6-7ani de acasa! Dragilor! Scriu cum vreau! Eu nu v-am ;rugat sa -mi cititi ;mesajele;! Si nu mai jigniti! Vaci si ;zdrente-s ;cele care v-au facut!! Needucatilor! Rusine voua!
|
|
Postat pe: 30 August 2008, ora 22:01
''xprovizoriu;;!!!
z Zdreanta si proasta a fost ;MATA; , atunci cand s-a gandit sa faca ;;un bou; needucat si un betiv notoriu, ca tine!! Jegosule! pe mine nu ma jignesti! Daca ;mata si face veacul pe centura, e problema ei! Pe mine nu ma comfunda ;gunoiule; ca nu ti-am fost la ;farfurie; nu ti-am fost la ;;nimic;; Daca mai indraznesti sa mi mai adresezi un cuvant vei avea de-a face cu ;; Dracu;!! Jigneste o pe mata! Ca n-a stiut sa te educe! Du te si bea, jegule;;!! La adresa mea nu mai ;raspunde;! s de dai si tu rotund, ca stii sa scrii ;numai prostii! De fapt, de la un prost ;needucat, ce poti astepta;??
|
|
Postat pe: 30 August 2008, ora 22:21
Va doresc toate cele bune! Si celor decenti, si celor; nesimtiti;! :sml-happy0158 Cu ideologia, unor persoane care ne fac; proaste , zdrente si,,, altfel, n-are rost sa i bagam in seama! Trebuie sa-i ignoram! N-are rost sa ne facem ;sange rau pt, asemenea ;specimente; pe care le mai tine ;D-zeu pe pamant! Voua sa va fie bine! Va doresc ; sanatate, fericire si sa v-i se-ndeplineasca, tot ce va doriti! Ir prietenilor mei ;le doresc; sa si gaseasca; o zdreanta, o proasta, una de pe centura;;! imi pup ;/prietenii;! Cu drag ; zdreanta; ; celin. 58ani! SA AUZIM NUMAI DE BINE;!
|
|
Postat pe: 30 August 2008, ora 22:29
De la: tnicuro, la data 2008-08-30 20:50:11maygreo: ok ai sotul bolnav dar asta tot nu e discriminare,nu este vb de ideologie,ci doar ca asa a fost sa fie.La capitolul Biblie, sfanta scriptura sau cum vrei sa zici ,fac pariu ca nici nu ai pus mina pe ea,ca altfel ai fi vazut ca scrie fiti supusi unul altuia Efeseni 5:21,de aici pina la versetul 33 vb despre dragoste reciproca si daruire reciproca nu indeamna ca unul sa fie mai tare decat altul.;; DA;! Ai dreptate! Asa scrie! Si scrie foarte bine! Am studiat ;biblia; o mai studiez cand am timp, sunt ;ortodoxa; si ma simt ff, bine asa cum sunt! !N-am vrut sa jignesc , nici sa supar pe nimeni! Din cei multi care au scris , unii sunt ;reali si decenti;! toata stima pt, ei! Cei care ,nu stiu decat sa jigneasca, sa se abtina, a ma caracteriza, ca eu n-am jignit pe nimeni, pana cand am fost ;jignita;! Am dat ;doar ;replica ;la jignirile aduse de niste fiinte, care nu se-ncadreaza-n ;;;eticheta;; OM;;!! |
|
Postat pe: 31 August 2008, ora 18:13
numai luand in calcul raspunsurile voastre de aici de pe forum si lasad la o parte si alte dovezi, iti dai seama ce efect are feminismul asupra maselor. uite o sa dau subiectul la macinat unei feministe convinse. sa afle si ele de ce nu functioneaza.
|
|
Fosta membra 9am.ro 80 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 August 2008, ora 22:25
Nu e feminismul de vina... M-am plictisit si eu de paruiala si injuraturile in care degenereaza orice tentativa de discutie... Am crezut si eu ca femeile sunt de vina, ca se iau la cearta mai usor ca barbatii... Da' de unde! Am vazut pe un ziar on line comentariile unui interviu cu Lucian Boia - comentatorii toti barbati. Sa vezi acolo injurii. Pe teme de istorie. Scrise de oameni cu un nivel intelectual cel putin mediu, cu cunostinte istorice destul de solide ... Deci nu feminismul e de vina...
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 00:13
Marygeo2006, mai fato, ai probleme mari de tot, vad ca injuri mai dihai ca aia pe care-i injuri pentru ca injura. Mustrarile cu privire la vocabularul unora nu te privesc. Nu realizezi ca imaginea ta are de suferit daca injuri ca un barbat ? Si mai zici si ca esti discriminata ? Probabil ca ti-a gresit Dumnezu sexul ...
Fetita, ai probleme mari, dar nu inteleg o chestie: daca zici ca faci atat de multe chestii pline de valoare inestimabila din cauza carora esti discriminata in draci in raport cu barbatii, cum se face ca stai atata pe net si nu scapi nici o replica de dat oricui iti iese in cale ? Hai sa-ti povestesc o pilda, poate poate se lipeste ceva de tine ... Se spune ca, in vecinatatea unei cetati, un intelept isi odihnea oasele batrane, alaturi de un bun prieten, desfatandu-se cu apa rece a unui izvor firav ... Un calator care se indrepta spre cetate, oprindu-se si el sa bea o gura de apa, intre in vorba cu inteleptul si-l intreaba ce fel de oameni sunt in cetatea in care urma sa ajunga si in care nu mai fusese. "Dar in cetatea de unde vi, ce fel de oameni erau ?" l-a intrebat inteleptul. " Erau niste ticalosi, hoti si nemernici fara seaman" a zis calatorul. "Ei bine, si in aceasta cetate sunt tot la fel " i-a spus inteleptul. Si calatorul, cumva descumpanit si-a continuat drumul multumindu-i. N-a trecut multa vreme si un alt calator s-a oprit la izvor langa cei doi si, nici una nici doua l-a intrebat, intocmai ca si cel dinaintea lui, ce fel de oameni sunt in cetatea alaturata. Ca si mai inainte. Inteleptul l-a intrebat si pe el cum erau oamenii in cetatea de unde vine. "Buni, iubitori si foarte ospitalieri" a raspuns calatorul. "Exact asa sunt si cei din cetatea asta" i-a spus inteleptul. Si calatorul acesta si-a vazut de drum cu un aer de multumire.... Nici nu s-a indepartat bine ca prietenul inteleptului si-a aratat nedumirirea "Cum se face ca le-ai spus lucruri contrare, i-ai mintit pe amandoi ..." Nicidecum, nicidecum, fiecare vedem viata dupa firea si apucaturile noastre, suntem fericiti sau nefericiti dupa cum ne propunem si la fel i-i vedem si pe cei din jurul nostru, depinde de fiecare .... " Pastreaza-ti eforturile pentru lucruri mai vesele si schimba-ti lentila prin care vezi viata, pune-o p-aia cu fericirea ... si n-a sa te mai simti discriminata.
Acum nu e momentul !
|
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 01:59
Ce usor si comod e sa fii barbat!
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 02:08
Din pacate, nimeni de aici nu stie ce inseamna feminism cu adevarat.
"Feminismul este o doctrină teoretică și de acțiune care revendică lupta împotriva inegalității de gen, promovând afirmarea femeii în societate prin ameliorarea și extinderea rolului și drepturilor sale. Doctrina nu trebuie confundată, ca în acreditarea vulgatei, cu simpla revendicare a unor drepturi." V-as propune sa va documentati inainte de a folosi anumite cuvinte in mod gresit!!!!! |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 02:29
IATA CE AU FACUT FEMINISTELE:
-Feministele au fost primele care s-au ocupat de actiuni de caritate, de conditia femeilor sarace precum si de conditia copiilor fondand numeroase organizatii. exemple: Catherine William Booth a fondat Salvation Army care se ocupa de actiuni de caritate pt toti oamenii sarmani (barbati sau femei); -Lucretia Mott, Elizabeth Cady Stanton si multe altele au luptat pentru abolirea sclaviei participand la Conventia Mondiala de abolire a Sclaviei din Londra1840; -Feministele au obtinut dreptul la vot; -1857 in Marea Britanie femeile obtin dreptul de a intenta divort in cazul in care sotul este alcoolic, degenerat, violent fizic, sau in caz de adulter (inainte de aceasta data doar barbatii aveau dreptul de a cere divortul); -1870 in Marea Britanie tot datorita actinunii feministelor femeile obtin dreptul de a urma cursurile secundare in invatamant precum si de a merge la facultate; -1873 femeile obtin dreptul de a cere custodia copiilor (ganditi-va inainte, in caz de divort indiferent cat de bun parinte era tatal, daca tatal era alcoolic, daca isi molesta copii, daca ii batea, daca ii neglija,custodia o avea tatal); -In timpul Primului si celui de-al doilea razboi mondial femeile au muncit in uzine , fabrici, mine in conditii mizere, pt a-si intretine familia, caci barbatii erau pe front. Femeile au format organizatii precum "Rosie the Riveters" care se ofereau voluntar sa ajute oamenii de pe front, sa ofere servicii medicale si asa mai departe; -in Marea Britanie o organizatie intitulata British Women's Liberation Movement a obtinut egalitatea in salarii pt aceeasi munca prestata ca si a barbatului, egalitatea de acces la invatamant, dreptul la avort, dreptul la contraceptie, s-au infiintat gradinite si crese; - in Romania datorita organizatiilor feministe alcatuite din barbati si femei in1822 au aparut primele institutii de educare a fetelor infiintate de Carolina de Vaillant, Isabel Garet si multi altii (ok, acestea erau pensiuni destinate fetelor din familii bogate, dar tot era ceva); -dar Elisabeta Stirbei a fondat in Bucuresti Asezamantul pt fete Sarmane, iar Mihail Sturza alaturi de D-mna Smaranda au fondat scoli pt fetele sarmane; - in 1899 Spiru Haret a elaborat o lege ce permitea fetelor sa urmeze cursurile unor scoli cu profil economic, astfel putand sa obtina o slujba dupa absolvire; -in 1899 Vasile Conta a elaborat o lege care permitea fetelor sa urmeze cursurile facultatii de medicina; -Reuniunea Femeilor de la Brasov a fondat numeroase adaposturi pentru fetele sarmane precum si orfeliante pt baiti si fete, dar a si luptat pt obtinerea autonomiei fata de Imperiul Austro-Ungar; -in 1946 s-a obtinut votul universal in Romania; -tot ca urmare a actiunii feministelor s-a obtinut dreptul la concediul de materniate si paternitate (deci pe langa faptul ca beneficiaza de acest fapt familia care devine mai puternica dar si copilul beneficiaza caci si tatal se poate implica mai mult in educatia lui, inainte, educatia copiilor era datoria femeilor nu a tatilor;)). |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 02:38
FEMEILE CARE AU FACUT ISTORIE INDIFERENT DE PATRIARHATUL SI DE RELIGIA ( DOCTRINELE RELIGIOASE ) EXISTENTA IN SOCIETATEA LOR:
- Cleopatra, regina a Egiptului timp de 22 de ani,o figura istorica controversata a antichitatii; era foarte inteligenta si vorbea la perfectie peste 7 limbi straine - Nefertiti, regina a Egiptului din dinastia 18 si mare preoteasa in prima religie monoteista Amon-RA - Sappho ( Safo), poeta din Lesbos ( sf. sec. al VII-lea i.Hr si primul sfert al sec. al VI-lea i. Hr; a fost cea mai de seama poeta lirica a antichitatii grecesti; ea a condus un fel de scoala numita "Casa Muzelor" pt. tinerele nobile, scoala pusa sub patronajul Muzelor, Gratiilor si a Afroditei - Ecaterina cea Mare a Rusiei, imparateasa a Rusiei in sec. al XVIII- lea - Imparateasa Elisabeta I a Rusiei - Elisabeta I a Angliei, regina a Angliei si a Irlandei in sec. al XVI-lea, numita si "regina virgina"- Statul american Virginia are acest nume dupa ea - Victoria Alexandrina I, a fost regina Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandeitimp de 63 de ani in sec. al XIX-lea- cea mai lunga domnie a unui monarh britanic, a fost si imparateasa Indiilor si stapana celor 28 de colonii britanice, a fost si ultimul monarh al Casei de Hanovra - "era victoriana"a fost o epoca infloritoare atat economic cat si cultural - Maria Stuard, Mary I a Scotiei, regina a Scotiei in sec. al XVI-lea - Hildegard von Bingen, a luptat pentru o interpretare inedita a religiei, in Evul Mediu a intemeiat o manastire proprie - Liliuokalani, regina Hawai-ului - Makeda, Regina de Sheba - Etiopia - Ioana d'Arc, eroina nationala a Frantei in sec. al XV-lea, supranumita "fecioara din Orleans", a condus armata franceza la victorie luptand cot la cot cu barbatii pentru eliberarea pamanturilor Frantei dominate de Anglia - Condoleezza Rice si Madeleine Albright, importnate secretare de stat ale SUA; C. R. a fost si prima femeie decan a Universitatii Standford - Florence Nightingale, a revolutionat lumea medicala in sec. al XIX-lea; a fost precursoarea serviciului sanitar modern; a elaborat sistemul de conducere a statisticilor medicale; a elaborat o ierarhie revolutionara pt. atunci privind igiena, hrana, iluminatul incaperilor si ingrijirea sugarilor - Gisella Perl, doctorita care a salvat peste 1000 de vieti la Auschwitz - Margaret Thatcher, prima femeie premier din Europa - Indira Gandhi,15 ani Prim Ministru al Indiei - Golda Meir, prim ministru al Israelului in perioada 1969-1974 si ministru de externe in per. 1956-1966 - Helena Rubinstein - "imparateasa frumusetii", femeie de afaceri la inceput de sec. XX, cu studii in cosmetologie, dermatologie, dietetica si chirurgie estetica; revolutioneaza industria farmaceutica si cosmetica cu produsele ei pt. frumusete si sanatate - Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, 50 de ani de domnie - Marie Curie, savanta poloneza din Franta, dublu laureata a Premiului Nobel in fizica si chimie (fiind singurul savant care a primit 2 Premii Nobel in 2 domenii stiintifice diferite) ; a introdus in fizica termenul de radioactivitate; cunoscuta pt. cercetarile sale in domeniul elementelor radioactive, al radioactivitatii naturale si al aplicatiilor acestora in medicina; a fost sotia fizicianului Pierre Curie ( si el lauriat al Premiului Nobel) si mama lui Irene Joliot-Curie ( si ea laureata a Premiului Nobel) si a lui Eve Curie - scriitoare ; este licentiata in fizica si in matematica - Printesa Diana, o legenda vie - Gro Harlem Brudtland, prima femeie prim-ministru din Norvegia si 5 ani ministru al mediului inconjurator - Rosa Louise Parks - "The Mother of Civil Rights Movement"- ce mai apriga militanta americanca pentru drepturile omului - Angela Markel, cancelar al Germaniei - Cixi ( Tse Hsi), imparateasa Chinei in perioada 1835-1908 - Eva Peron, contrar trecutul ei controversat, in 1946 promoveaza o lege in favoarea drepturilor civile pentru femei incluzand si dreptul la vot; a constituit o forta politica in Argentina - Nellie Melba, o mare soprana a lumii in sec. al XIX- lea cu o "voce nepamanteana" - Maria Callas, marea soprana a lumii- "vocea secolului XX" - Mary Wollstonecraft, scriitoare britanica , filosof si feminista; a scris o istorie a revolutiei franceze, mai este cunoscuta si pt. cartea " A Vindication of the Rights of Woman" (1792) - Coco Chanel, celebra stilista franceza, revolutioneaza moda feminina, elibereaza corpul si creeaza "noua silueta", devine prima femeie din lume cu parul scurt - Madame de Stael ( Anne Louise Germaine de Stael-Holstein ) , prestigioasa scriitoare elvetiana de limba franceza care a influentat gusturile literare in Europa, secolele XVIII si XIX. - Edith Piaf, contrar vietii sale tragice, aceasta mare artista este considerata de francezi "cantareata secolului"si una dintre vocile de exceptie a lumii din toate timpurile Alia Sabur - americanca de origine iraniana, este in cartea recordurilor fiind cea mai tanara ( 18 ani si 352 de zile ) din lume si din toate timpurile profesor universitar - profesor de fizica - la Universitatea " " din Coreea. www.youtube.com/watch?v=yA2l79ZsSvY&NR=1 = o emisiune cu ea - un geniu - a vorbit la 8 luni, a citit romane la 2 ani, a intrat la facultate la 10 ani si a absolvit Facultatea de Matematica Aplicata la 14 ani. - este muzician - canta exceptional la clarinet - a intrat in orchestra simfonica la 14 ani ca first clarinet - prima simfonie la clarinet cantata la 3 ani - f. multe concerte si concursuri castigate - are centura neagra in Tae Kwon Do - acum la 19 ani este profesor universitar de matematica si fizica la Universitate - scrie carti de specialitate de la 17 ani www.aliasabur.com/resume/index.html = CV -ul ei - cel mai profesional si mai complex pt o persoana de 18 ani - site-ul personal scris si actualizat de ea: www.aliasabur.com " Americanca a fost numita in functia de profesor la catedra de tehnologii avansate de fuziune a Universiatii Konkuk din Seul pe 19 februarie 2008, data la care avea varsta de 18 ani si 362 de zile." |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 02:49
MAI ESTE UN FORUM CE CONTINE ARTICOLUL " CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN LUME" UNDE VETI GASI O PARTE DIN NUMELE CELOR 100 DE FEMEI DIN TOP.
MULTA BAFTA LA DOCUMENTARE! DRAGI BARBATI, DACA FEMEIA A DEVENIT DEJA ATAT DE PUTERNICA INCAT SA VA DERANJEZE, DUPA DOAR 120 DE ANI DE DREPT LA EDUCATIE, GANDITI-VA CE VA ASTEAPTA!!! VAI DE VOI DACA NU NE RECUNOASTETI!!!! PENTRU CURIOSI, DA, SUNT CASATORITA, FOARTE FERICITA, RESPECTATA SI IUBITA. LUPTA MEA ESTE INDREPTATA CATRE DOMNII MISOGINI CARE TRAIESC IN TRECUT, IN EPOCA PRIMITIVA, IN CARE PUMNUL ESTE SINGURA RATIUNE. VOI LUPTA TOATA VIATA MEA PENTRU DREPTURILE FEMEII PENTRU CA MERITA!
|
|
elle3085 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 10:12
nu o sa convina ce voi spune acuma, dar femeile ar trebui sa inceteze sa se mai victimizeze.....stiu femei cu salarii triple fata de barbatii cu care muncesc..din ce in ce mai multe femei sunt numite in functii de conducere pt binecunoscutul fapt ca femeile sunt mai bune organizatoare....nu ne mai compatitmiti atata....tineti-va de treaba si aratati tuturor ca suntem capabile in loc sa stam sa ne tot plangem ca suntem discriminate...poate de asta se si intampla asa, pentru ca nu stim decat sa ne plangem...sorry daca v-au deranjat comentariile mele
|
|
mimisivi 29 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 10:52
desi sunt barbat, recunosc ca am tot dispretul pentru misogini (si mai ales pentru cei fuduli si prosti, cu gura mare, precum unele specimene de pe acest forum)
iar femeile care se plang ca se trezesc la 6 si se culca la miezul noptii pentru ca barbatii nu le ajuta, pot sa le spun un singur lucru: vina este numai a voastra!!! daca eu m-as comporta asa si nu mi-as ajuta nevasta, mi-ar da papucii in doua miscari, si asta nu pentru ca nu as fi barbat ci pentru ca as fi un badaran
I am who I choose to be :) :) :)
|
|
cocco_1125 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 11:12
bun raspuns terente...respect si intelegere asta conteaza acum in zilele noastre
|
|
|
|

DRAGILOR!! IUBITILOR! VA DERANJEAZA, DACA ;FEMEILE; ISI CER DREPTURILE?? DE CE , IUBITILOR?? VOI MERGE TI LA MUNCA, IN REST;; PAUZA! ROBOTUL ;;FEMEIE; MERGE LA ;;MUNCA, VINE ACASA ESTE ;;SLUGA VS, SI-A COPIILOR, VOSTRI?? DE CE?? NU STIU!!
CU CE A MUNCIT ;;D-ZEU ; PE VOI, DECAT PE ;FEMEIE;??? CU NIMIC! LA FEL ,SUNT CREIATI ;BARBATII, PRECUM FEMEILE! NU EXISTA NICI O DIFERENTA! CA; S-AU GASIT IN ANTICHITATE ;; NISTE PERSOANE ;;FFF, INTELIGENTE PRECUM UNII, DIN VOI, CARE;;AU FACUT LEGI SIO AU SCRIS ;;BIBLIA; NU CONTEST!
LE-AU FACUT; SA LE FIE LOR BINE;!! NU SUNT DE ACORD CU ;; SUPERIORITATEA ;BARBATILOR;; FATA DE FEMEI! CA NOI FEMEILE, MUNCIM PT, BANI SI MAI MUNCIM SI ACASA PT, FAMILIE! DECI; PUTIN RESPECT!!
DUPA MINE, IN FAMILIA BAZATA PE DRAGOSTE SI IUBIRE, TREBUIE SA ;EXISTE ;;COMUNICARE!! INTELEGERE , RESPECT SI AJUTOR! FARA ;;SUBORDONARE;;! DE NICI UN FEL!
N-AM SA MANMOI NICI LA 100ANI, CAND AM SA VA DAU ;;REPLICI;;FRUMUSEILOR; CU CAP DE GAINA;! VA DORESC UN ;;WEKEND PLACUT, SI MAI STUDIATI PUTIN!!
Respecta si vei fi ;respectat;!! D-zeu, n-a lasat ca voi ;barbatii; sa fiti stapanii ;femeilor;;! Biblia a fost scrisa de ;oameni inteligenti, ca voi; care, au facut -o in interesul lor! ca lor sa lle fie bine!! Voi barbatii vreti si ave ti ;;libertate;;! Femeia de ce sa nu poata s-o aiba?????????!!!!!!!!
PT, CA VA ANUNT IN MOD SERIOS CA ;; N-A LUCRAT ;;D-ZEU MAI MULT PE ;;BARBAT ;;DECAT PE FEMEIE;;!!!!!!!!!! La fel se nasc si barbatii, ca femeile!! Vorbesti de ;;omul nou a lui; Ceausescu;! Ai trait in aceea epoca?? De stii sa caracterizezi asa bine?? Eu pot sa ti dau relatii destule, ca m-am nascut in era lui ;; DEJ !!Voi barbatii va lauda ti cu puterea pumnului, in rest sunteti ;mult sub nivelul nostru!
ZI-I LU MATA SA TE MAI CACE O DATA ;OM; CA ACUM ESTI ;MAGAR INCALTAT!!!!!!
N-are rost sa ne facem ;sange rau pt, asemenea ;specimente; pe care le mai tine ;D-zeu pe pamant!