back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 07:29

De la: marygeo2006, la data 2008-08-30 12:49:36
De la: , la data 2008-08-23 15:44:28Bai boarfelor daca nu puteti sa faceti fata la atatea solicitari , munca acasa , servici , copii , alea alea pai de ce nu reccunoasteti ca sunteti inferioare barbatului si nu va mai tot plangeti atata. Faceti un bine barbatilor si rezumativa la sters curu' la puradei , facut potol si supt p__a. Nu trebuie sa fiti modeste , insa acestea sunt singurele lucruri la care o femeie e mai buna decat un barbat. Poate parererea e subiectiva din moment ce nu mi-a supto nici un barbat pana acum.
Acum 5 ani m-am angajat intr-o firma unde procentajul femei - barbati in departamantul meu era cam egal. Dpdv al munci,i o harababura de nedescris , nu puteai sa ceri unei femei sa faca ceva fara sa nu iti sara un pic la gat. Cam toate zdrentele care erau angajate acolo nu faceau nimic toata ziua , barfe , udau florile , retete , iarasi barfe , se mai certau cu unul cu altul, iar asa treceea ziua pleacau acasa la 4 fara 10 ca de trebuie sa faca mancare si sa spale haine si asa mai departe in timp ce eu stateam sa imi termin treaba . Tartorul principal era tocmai directorea una la 32-33 de ani atunci insa o scorpie de nedescris. Singura preocupare era sa isi impuna punctul de vedere lucru de inteles atunci cand ai putere insa nu ai respect din cauza incapacitatii mentale. Intr-un cuvant tipa era destul de slab pregatita si o stia iar din acesst motiv trebuia sa se impuna cui jigniri si amenintari destul de voalate. Totusi tipa terminase o facultate.
Oricum dupa 3 1/2 ani vaca a ramas gestanta, concomitent cu o schimbare majora la nivelul conducerii iar asa am ajuns eu provizoriu in locul ei. Deasemenea am primit si mana libera in privinta conducerii propriei ograzi si asa am ajuns sa avem cel mai organizat departament , cel mai eficient , si deasemenea cel mai linistit lucru necesaar dat fiind profilul munci pe care o prestam.Mediul de lucru pana atunci era de nepasare totala fata de colegul tau , zbieratele si crizele de femei aflate la ciclu fiind ceva la ordinea zilei.
Acest lucru s-a putut realiza prin concedierea sau mutarea pe alt post mai prost platit a tuturor zdrentelor care mi-au mancat nervii aproape 4 ani. Razbunarea a fost foarte dulce din moment ce am tinut sa le anunt personal pe fiecare in parte decizia de concediere sau mutaare.
Mai ramane de vazut ce fac cu zdreanta asta cu puradelu' insa nu cred ca o sa mai faca nici ea multi purici pe aici.
Asa ca pentru toate ametitele care cred ca daca au o gaura in plus fata de barbat automat sunt discriminate va spun ca sunteti privite asa din cauza caracterului care i-l aveti , a comportamentului a slabei pregatiri si de ce nu a faptului ca nu va vedeti lungul nasului. Nu se pune problema daca o femeie poate presta aceasi munca ca un barbat sau daca femeile sunt egale cu barbatii, pentru ca femeile NU trebuie sa faca aceasi munca ca un barbat si NU trebuie sa fie egale cu barbatii.
Asa am fost creati si asa o sa ramanem pana la sfarsitul lumii iar voi nu o sa puteti schimba acest lucru.

;;;;; NEEDUCATULE;!!!!!!!!! ;;;;; ZDREANTA A FOST MATA CAND SI-A STRICAT;;DOSU; SA FACA UN BOU CA TINE!!!!!!!UN ASEMENEA ;SPECIMENT;[ M-AI NENOROCIT IN IDEI N-AM INTALNIT!! ;BOULE;;! DACA STA ;VACA ; LA BOU SI I FACE ;PURDEI, NU S SI PURDEII TAI??? PURDEII FIIND SI AI TAI TREBUIE SI TU SA LE STERGI, CURU, SAU ESTE INTERZIS DE MEDIC SA PARTICI ,IN CASA LA AJUT LA CEEA CE TU ;;;AI FUTUT;; IMBECILULE;;! MA MIR CUM A PUTUT IESI ;UN ASA BOU;; DINTR -O VACA??? UN BOU PROST! NISTE PERSOANE FFF, INTELIJENE;; CA UN BOU CA TINE, IN EPOCA DE PIATRA SI-AU FACUT ;DREPTURI, UNDE SCRIA CA ;;FEMEIA TREBUIE SA FIE SUSPUSA BARBATULUI;;! ACUM ;;NEGHIOBULE; SUNTEM IN SEC;XXI! IN EPOCA MODERNA NU IN ;;EPOCA DE PIATRA!! TU SE VEDE DUPA ;VOCABULAR ;CA AI STUDII SUPERIOARE ;;FACUTE LA FACULTATILE DIN ;;;;FERENTARI;!! MA HANDY!!!!!!!! EU N-AS TINE LANGA MINE UN ASEMENEA ;;DEZAXAT MINTAL NICI;; 5MINUTE!TE O FACUT MATA CU DOSUL ;;;P,,,,,,,LY!!!!! JEGOSULE!!!!!!!!! ZI-I LU MATA SA TE MAI CACE O DATA ;OM; CA ACUM ESTI ;MAGAR INCALTAT!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 07:30

De la: ncursavotrag, la data 2008-09-09 21:47:01Fa, zdreanto,nu ti-am spus ca nu-i frumos sa ameninti ?
========================================''''''''MATA;;;;;;;;;!!!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 07:37

De la: marygeo2006, la data 2008-09-10 07:11:57
De la: marygeo2006, la data 2008-09-10 07:02:56
De la: razvankyokushin, la data 2008-09-10 00:10:03marygeo... daca sotul dumitale este mai bolnav decat dumneata si sunteti o femeie BARBATA e un lucru si va apreciez. Dar cand faceti comentarii de genu`.."mormolociilor... va subordonez pe toti..." poate ar trebui sa o faci! cine da din gura acum. nu ma atac. sunt multi oameni slabi. si femei si barbati. dar nu ai inteles nimci din ce se vorbeste aici. diferenta de salariu intre cele 2 sexe nu exista din rasisim. exista doar datoriita lucrului ep care il faci. aici poate castiga mai mult barbatul sau la fel FEMEIA. ori alba ori neagra.. ori amandoua! "capricorn" poti sa fi si ZEUS. eu sunt berbec... daca ne iei cu zodiacul. ti se pare ca as fi mormoloc? :))) irelevant.si de c e zici ca barbatul stie nuami cu vorba si cu pumnul? sper ca nu ati experimentat pe "carnea! dumneavoastra! pentru ca daca s-a intamplat asa... ! oricum... numai bine... si alta data... chiar aca ai 20 de ani sau 70... gandeste inainte sa scrii ceva.
sarut`mana
Imi pare, rau! Dar eu am folosit asemenea ;epitete;! La adresa ;;;; barbatilor;; care m-au jignit, care se dau ;mari barbati;;; Doar cu ;;membru familiar ;;in erecte!!!!!!!!!!!!!!i;;Mai recititi ;; mesajele;!Eu v-am zis; ;;frumuseilor;! Nu pot ;jigni barbatii, adevaratii barbati, deoarece; am un ;;Barbat; langa mine de ;;37ani, n-asi fi stat cu el, daca, nu era un ;barbat cumsecade;! Eu nu stau cu sotul meu, pt, baza ;materiala; Eu am bani, destui, iar cand nu-mi ajung, cos si-mi fac bani!! Nu sunt ;o miloaga, la mana ;;barbatului;;! Eu, sunt ;mama de baieti;!! Intotdeauna ;baietii; au fost sensul vietii, mele;!! Jignind ;barbatii ,decenti, educati, ;nevinovati, cu gandiri, normale vis-a vis de ;femeie; automat ;imi jignesc, baietii si nu-mi pot permite, pt, ca ei sunt;; familisti, isi ajuta si si iubesc; ce au langa ei;! Eu n-am subordonat si nu voi subordona pe nimeni! ;;Fiecare este liber sa traiasca; in pace , liniste si ;decenta;! Nu va jignesc doar cand ; m-i se adreseaza ;epitete, cum fac; interesantii, ;;AZAZEL si ;;incursaiotragalumasa!!!!!! Ultimul si-a permis sa mi intre pe adresa si sa mi trimita jigniri verbale, pe care le voi folosi pt, a-l da in ;judecata;!!!!! Adica nu-i am grija si ma face -n toate chipurile! S-o faca asa ;;;;;PE MASA;;!!!! Care l-a facut, si-a uitat sa-l educe pe ;animal! Adica nu ma ;jigneste; sotul si vine ;;nimeni ; sa ma ;jigneasca! Azi ma adresez forumului ;9am. aflu cine este si iau masuri! Eu nu sunt ;presul nimanui;! Darmite ;a unui needucat;!! ;;Frustat;;!! De aceea se exprima asa, pt, ca ;;acasa;; ;;este;;========00000000000000000000! : ===== ;;TACI;;;!!!!!!!!!!!!!!sml-happy0044: Este, acasa;; taci;!!!!!!!! Si se da rotund pe forum!!!!!! De data asta si-a pus-o!!!!!!!!! Te rog sa citesti bine! Mesajele!
Sa mai auzim de bine!! Va doresc ;;tuturor, barbatilor, manierati si decenti din tara si lume;; ;;Sanatate, fericire, noroc, multi bani si ;;zile cat mai senine si fericite alaturi de familiile;; d- vs, si de cine doriti ;;d-vs;!!!! D-VS, sunteti;barbati si asa ;ramaneti ;mereu'! ;;;;; BARBATII;; pe care-i iubim, noi ;;;femeile; si n-am exista, fara voi, dar,,,,nici voi fara ;;noi;!! Chiar ;daca va ajuta ti iubitele, tot barbati;sunteti!! : ;;;Atunci sunteti de 2x, barbati;;!!! sml-jumping0044: ;;; Sa traiti multi ani;;!! ;Dragii nostri barbati;!! Nu bagati in seama;; cuvintele indecente; scrise de ;;unii; doar de-a scrie;!!
PROST, LA ADRESA ; FEMEILOR;!! PT, CA N-AU UNDE SA ;FIE ;;BAGATI-N SEAMA;!!!!

hjkl_19

56 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 17:18

popescuoana

imi pare rau ca nu intelegi , pt tine e deja tarziu

am repetat, tocmai pt a se intelege argumentele mele care nu au fost niciodata luate unul cate unu si demontate

vii si pui etichete ....si...atat..

si hai sa ti demonstrez cine e incoerent:"sunt doua variante: fie nu intelegi nimic din ce scriu(desi cred ca sunt coerenta), FIE NU CITESTI IN AFARA DE ASTA, raspunzi mereu la fel.nu poti combate, nu poti discuta in polemica.ai o singura idee(din punctul meu de vedere si proasta) pe care o repeti la nesfarsit"

"cat despre SF, nu gust acest tip de lectura.LUCREZ IN DOMENIU SI AM VAZUT FEMEI LUCRAND PE PLATFORMA"( pt ca daca citeai atent eu m am referit la platformele marine tu probabil ai vazut o femeie pe balcon stergand praful)

.............poti sa fii mai clara?

si pe langa toate astea mai esti si "dusa" sa nu fiu mai dur, considerandu-te superioara

sincer n am vrut sa spun asta dar esti intradevar complexata de faptul ca esti femeie, asta dovedesti prin vehementa cu care sustii o tampenie

pt o femeie asta nu trebuie sa fie un complex ,ci o MANDRIE ...............DAR POATE CA TU AI FI VRUT SA FII BARBAT POATE A GRESIT NATURA ...

te rog sa ti vezi lungul nasului si sa ma scutesti de comentariile tale fara luciditate

feelxxx

6 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 19:06

Oameni buni, chiar nu se poate discuta detasat si fara injurii aduse unul altuia, de doua pagini va tot injurati fara sa aduceti nimic nou. Aduceti argumente pro si contra subiectului pe care il avem pentru a intelege ceva din el, daca continuam asa nu vom ajunge decat la concluzia ca ne pierdem timpul inutil.
Stiu ca este foarte greu pt noi barbatii sa acceptam jigniri din partea femeilor dar daca si femeile ar da dovada de diplomatie poate reusim sa ne intelegem cumva, totul pe un ton civilizat.
Ce ziceti, ingropam securea sau inchidem topicul ?

popescuoana

36 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 19:31

hjkl_19:

===nu vad ce anume e incoerent in mesajul meu......cand ai preluat textul, ai uitat sa pui un punct.Poate din acest motiv iti pare lipsita de consistenta fraza.

===nu sunt mandra ca sunt femeie.nu e niciun motiv a fi mandru de faptul ca esti femeie sau barbat.Dar nici complexata nu sunt.

===nu lucrez in domeniul curateniei sau al constructiilor ( incerc sa trec peste "ironie") , lucrez in domeniul petrolier.Asa ca imi permit sa vorbesc.Bineinteles, in masura in care imi permiti si tu.

===imi place sa cred ca vei da raspunsuri mai politicoase pe viitor.nu am jignit cu nimic.am sesizat doar ca iti sunt superioara: sunt mai politicoasa in exprimare.....atat.Si nici macar nu mi-ai citit parerile.Nu sunt adepta unui curent feminist, nu promovez egalitatea(suntem diferiti, este ff adevarat), dar nici nu consider ca femeile sunt inferioare intelectual barbatilor.Am subliniat ca barbatii este posibil sa aiba mai multe abilitati tehnice, pe cand femeile pot compensa in alte domenii.Dar ca au existat femei care au revolutionat stiinta, nu o poate nega nimeni.Cam asta am sustinut in mare.Nu imi place inversarea de roluri.Nu prea imi plac femeile barbat sau barbatii efeminati....si asta am subliniat.Dar de aici si pana la a jigni fara incetare(dusa, complexata, ca am nevoie de un barbat samd.....) .............

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 20:32

De la: marygeo2006, la data 2008-09-10 07:30:18
De la: ncursavotrag, la data 2008-09-09 21:47:01Fa, zdreanto,nu ti-am spus ca nu-i frumos sa ameninti ?
========================================''''''''MATA;;;;IIIIIIIIIIIIIIIIIIII ;;;;;!!!!!!!! ;;;;;;;;;;;;;ASSSSSSSSSAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 14:11

D-le calinescu4 citez:

"Mda, pana la urma era inevitabil sa nu vina o individa cu o lista continand realizarile unor femei cu care ea se mandreste ca si cum ar fii ale ei.asta nu-mi spune foarte multe despre I.Q ul tau,dar mentalitatea e usor de ghicit dupa prima faza: ce usor e sa fii barbat.

la fel de bine spun eu :ce usor e sa fii prost decat destept.(sorry ,dar o meriti)

Si acuma,fara nici o urma de rautate,orice lista cu contributiile unui sex la dezvoltarea civilizatiei umane ,e o mare greseala,pentru simplul fapt ca lista voastra,chiar daca include nume chiar si mai "modeste" tot e de cel putin 500
(cinci sute) de ori mai SCURTA decat cea a barbatilor. Crede-ma pe cuvant.

Tot niste proaste feministe,cam prin 2002 au venit cu ideea asta in fata studentilor unei facultati din amerikaka,care sau pus pe numarat si au ajuns la concluzia ca mai bine taceau. raportul e cel descris mai sus.

Si ca sa se faca complet de rusine ,ultima parte a fost si televizata.

Nu ajuta nimanui ,in razboiul asta stupid ,sa vii cu asemenea "stupizenii"?

Asa ca nu ai trecut examenul.nota 2 ".

Raspuns:

Inainte sa judeci, trebuie sa fii foarte bine informat!!
Eu am postat mai multe mesaje in rand ca TU si ALTII sa intelegeti pozitia mea. Ai citit ultimele doua mesaje din sirul acela???? Daca le citeai si nu treceai asa superficial peste tot ce am scris ( SUPERFICIALITATEA = "CALITATEA" REPREZENTATIVA A BARBATILOR ) poate ai fi inteles.
Eu nu am facut pe nimeni prost, sau de nota 2. Ai grija ce vorbesti! Controleaza-ti comportamentul si limbajul!!!!

DA, E USOR SA FII BARBAT MISOGIN!!! SI SA CREZI CA TOTUL TI SE CUVINE DOAR IMPUNAND SI CREZAND MEREU CA ESTI SUPERIOR TUTUROR!!! SI SA URASTI FEMEILE PT. CA ELE INDRAZNESC SA ITI DEMONSTREZE IN FIECARE ZI CA POT SA TE BAGE IN BUZUNAR ORICAND -- IAR TU INCEPI SA LUPTI MISELESTE!!!!!!

NU E USOR SA FII BARBAT ADEVARAT, BARBAT CARE LUPTA CINSTIT SI INTELIGENT PENTRU POZITIA LUI, BARBAT CARE ISI RESPECTA FAMILIA SI O APRECIAZA, BARBAT CARE LUCREAZA SI NU SE JOACA, BARBAT CARE STIE SA FIE SENSIBIL SI LA NEVOILE CELORLALTI, etc...!!!!!!!

Acele doamne feministe au demostrat doar ca barbatul este mult mai laudaros cu ceea ce face el si nu recunoaste niciodata ca in spatele majoritatii realizarilor barbatilor a stat cate o femeie care l-a ridicat si l-a sustinut tot timpul. Nu uita ca femeile nu au avut sanse sa reuseasca intr-o lume a barbatilor atunci cand nu aveau dreptul la scoala ci doar sa stea acasa la lucrurile gospodaresti. Stie oricine ca daca stai mai mult acasa te plafonezi. Si asta au dorit barbatii pentru femei, sa le puna la loc ca pe obiecte si sa le reduca cat pot de mult ca ei sa nu se simta amenintati!!!!!!!!

Ai auzit vreodata de EGALITATE DE SANSE??????

Daca calculezi din nou lista, dar asa pe ultimii 10 ani, vei constata un procent al femeilor care au reusit mult mai mare decat cel al barbatilor!!!!!!!!!!!

Pa! Pa! Si sa fii iubit.....DACA MERITI!!!!!!!!!!!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 14:28

Doamna marygeo 2006:

VA ROG INSISTENT SA INCETATI CU JIGNIRILE PE FORUM SI SA INCERCATI SA NE ARATATI BUNAVOINTA SI RESPECT CELOR CARE CITESC SI CELOR CARE POSTEAZA AICI ( MI-E RUSINE SA MAI CITESC MESAJELE DVS. )!!!!!

Nu sunt de acord cu cei care va jignesc si care vorbesc atat de urat din lipsa de argumente inteligente, dar ma astept ca dvs. sa dati un exemplu de maturitate, buna purtare si educatie acestor adolescenti ( sau postadolescenti ) care nu stiu sa vorbeasca.

Va rog foarte mult sa nu mai scrieti asa si sa nu mai folositi degeaba toate smileys in mesaje!!

Multumesc anticipat!
Cu respect,

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 15:23

Vad ca nu prea mai are succes subiectul ...
Povestea cu lista de femei care au facut si au dres este jalnica ....
Adevarul este ca noi nu putem trai fara femei iar ele fara noi. Nu suntem in competitie ci suntem complementari.
Sa fiti sanatoase si inspititoare, complementarelor. In rest, stiti voi ce si cum sa faceti cu barbatii ca sa nu va descrimineze ...

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 16:31

De la: sbucur, la data 2008-09-11 15:23:51Vad ca nu prea mai are succes subiectul ...
Povestea cu lista de femei care au facut si au dres este jalnica ....
Adevarul este ca noi nu putem trai fara femei iar ele fara noi. Nu suntem in competitie ci suntem complementari.
Sa fiti sanatoase si inspititoare, complementarelor. In rest, stiti voi ce si cum sa faceti cu barbatii ca sa nu va descrimineze ...

Asta nu ii doamna. Ii o vaca cu acces la internet cand de fapt ar trebuii sa fie internata la balamuc.

hjkl_19

56 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 19:47

pt tine oanapopescu

chiar daca ai incercat sa te aperi se vede ca ti ai dat seama ca ai intins coarda mai mult decat e necesar si cobori tonul , nu mai notez in mesajul tau rautate, si e mai bine asa.

in orice caz trebuie sa sti ca eu nu am copiat cuvant cu cuvant.mesajul tau, e o metoda mult mai simpla, pe care o stii si tu, eu doar am stres si am scris cu majuscule doua parti de fraza , punctuatia e cea pe care tu ai folosit-o.

ce ma pune pe ganduri e altceva:"nu sunt mandra ca sunt femeie.nu e niciun motiv a fi mandru de faptul ca esti femeie sau barbat."

SINCER E TRIST CA GANDESTI ASA, si daca ai un motiv sa spui asta trebuie sa fie ceva serios,iar acum repet ce am spus dar cu alta conotatie, cauta-ti un suflet pereche si cufunda-te in bratele lui, cere-i sa te respecte, da-i voie sa fie barbat, si ai sa vezi ca o sa spui intr-o buna zi:SUNT MANDRA CA SUNT FEMEIE

( te iert pt chestia cu "iti sunt superioara" pt ca sunt sigur ca esti o fata buna, e normal sa fi influentata de curentul manelist din viata cotidiana si care nu a adus decat egoism si ura ......" eu sunt cel mai tare" si " sa moara dusmanii mei"laitmotivul manelelor)

un lucru mai subliniez: am fost mai dur in interventiile mele dar m am adresat unui anumit tip de femeie, fara scupule,de fapt stiu ele singure care sunt, nu trebuie sa le insir"calitatile"

sunt sigur ca mai exista destule femei care stiu sa ramana ceea ce sunt......si sunt mandre de asta, .................... va doresc sa fiti iubite un milion de ani!!!

CELE CARE MERITA

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 21:34

De la: dagaio, la data 2008-09-11 14:11:45D-le calinescu4 citez:

"Mda, pana la urma era inevitabil sa nu vina o individa cu o lista continand realizarile unor femei cu care ea se mandreste ca si cum ar fii ale ei.asta nu-mi spune foarte multe despre I.Q ul tau,dar mentalitatea e usor de ghicit dupa prima faza: ce usor e sa fii barbat.

la fel de bine spun eu :ce usor e sa fii prost decat destept.(sorry ,dar o meriti)

Si acuma,fara nici o urma de rautate,orice lista cu contributiile unui sex la dezvoltarea civilizatiei umane ,e o mare greseala,pentru simplul fapt ca lista voastra,chiar daca include nume chiar si mai "modeste" tot e de cel putin 500

(cinci sute) de ori mai SCURTA decat cea a barbatilor. Crede-ma pe cuvant.

Tot niste proaste feministe,cam prin 2002 au venit cu ideea asta in fata studentilor unei facultati din amerikaka,care sau pus pe numarat si au ajuns la concluzia ca mai bine taceau. raportul e cel descris mai sus.

Si ca sa se faca complet de rusine ,ultima parte a fost si televizata.

Nu ajuta nimanui ,in razboiul asta stupid ,sa vii cu asemenea "stupizenii"?

Asa ca nu ai trecut examenul.nota 2 ".

Raspuns:

Inainte sa judeci, trebuie sa fii foarte bine informat!!

Eu am postat mai multe mesaje in rand ca TU si ALTII sa intelegeti pozitia mea. Ai citit ultimele doua mesaje din sirul acela???? Daca le citeai si nu treceai asa superficial peste tot ce am scris ( SUPERFICIALITATEA = "CALITATEA" REPREZENTATIVA A BARBATILOR ) poate ai fi inteles.

Eu nu am facut pe nimeni prost, sau de nota 2. Ai grija ce vorbesti! Controleaza-ti comportamentul si limbajul!!!!

DA, E USOR SA FII BARBAT MISOGIN!!! SI SA CREZI CA TOTUL TI SE CUVINE DOAR IMPUNAND SI CREZAND MEREU CA ESTI SUPERIOR TUTUROR!!! SI SA URASTI FEMEILE PT. CA ELE INDRAZNESC SA ITI DEMONSTREZE IN FIECARE ZI CA POT SA TE BAGE IN BUZUNAR ORICAND -- IAR TU INCEPI SA LUPTI MISELESTE!!!!!!

NU E USOR SA FII BARBAT ADEVARAT, BARBAT CARE LUPTA CINSTIT SI INTELIGENT PENTRU POZITIA LUI, BARBAT CARE ISI RESPECTA FAMILIA SI O APRECIAZA, BARBAT CARE LUCREAZA SI NU SE JOACA, BARBAT CARE STIE SA FIE SENSIBIL SI LA NEVOILE CELORLALTI, etc...!!!!!!!

Acele doamne feministe au demostrat doar ca barbatul este mult mai laudaros cu ceea ce face el si nu recunoaste niciodata ca in spatele majoritatii realizarilor barbatilor a stat cate o femeie care l-a ridicat si l-a sustinut tot timpul. Nu uita ca femeile nu au avut sanse sa reuseasca intr-o lume a barbatilor atunci cand nu aveau dreptul la scoala ci doar sa stea acasa la lucrurile gospodaresti. Stie oricine ca daca stai mai mult acasa te plafonezi. Si asta au dorit barbatii pentru femei, sa le puna la loc ca pe obiecte si sa le reduca cat pot de mult ca ei sa nu se simta amenintati!!!!!!!!

Ai auzit vreodata de EGALITATE DE SANSE??????

Daca calculezi din nou lista, dar asa pe ultimii 10 ani, vei constata un procent al femeilor care au reusit mult mai mare decat cel al barbatilor!!!!!!!!!!!

Pa! Pa! Si sa fii iubit.....DACA MERITI!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 21:48

hooooooo muiere niebuna ,tz-o mancat alcoholu' shi sifilisu' creeru'mic ...asha se vorbeshte cu domnii ? shi zici c-ai fost profesoara acu 100 de ani RUSHINII sa-tz fii ! la dezalcoolizari cu tini !

si electronica !
dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 02:14

Stii tu, d-le calinescu 4, tocmai turma e problema. Tu esti cel care apartii unei turme cu idei fixe si acolo te simti cel mai bine pentru ca iti convine, deocamdata. Cand te vei maturiza in gandire, atunci e foarte probabil sa nu-ti mai placa turma.

Daca din nou esti prea selectiv, cand nu trebuie, si prea superficial, nu vei intelege decat vorbe si intotdeauna numai ce vrei tu.

DA, toti barbatii din jurul meu si pe care m-am straduit sa-i cunosc, toti mi-au demonstrat - intr-un mod sau altul - superficialitatea, inclusiv sotul meu ( care chiar recunoaste )!
NU am spus ca sunt absolut tot timpul superficiali, deci uneori se intampla sa fie mai atenti la detalii, sa inteleaga exact, sa vada mai mult decat invelisul si sa analizeze mai mult o situatie!

Acele femei au incercat sa castige intr-o lume misogina, si-au asumat un risc si au avut mult curaj. Sunt de admirat!!!!

Ca sa fii un rege/ regina recunoscut/a peste veacuri in istorie ca avand niste realizari deosebite inseamna ceva. Fiecare acolo unde este poate sa exceleze intr-un anumit domeniu si sa fie recunoscut. Ceea ce ei au putut face nu se compara cu ce au putut face altii ca sa devina speciali.

Eu cred ca tu trebuie sa intelegi si sa te hotarasti ce vrei sa ai langa tine: O CARPA SAU O FEMEIE?

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 05:33

Doamnelor si domnilor,

Va rog sa luati o pauza. Discutia a degenerat urat de tot. Va invit sa luati o pauza de cinci minute si sa (re)cititi Declaratia Universala a Drepturilor Omului.

Va rog! Si-apoi, ca-n Biblie... cine e nevinovat sa dea cu piatra...

DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI
(adoptata de Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite la 10 de septembrie 1948)

ADUNEAREA GENERALA proclama

prezenta DECLARATIE UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI, ca ideal comun spre care trebuie sa tinda toate popoarele si toate natiunile, pentru ca toate persoanele si toate organele societatii sa se straduiasca, avind aceasta Declaratie permanent in minte, ca prin invatatura si educatie sa dezvolte respectul pentru aceste drepturi si libertati si sa asigure prin masuri progresive, de ordin national si international, recunoasterea si aplicarea lor universala si efectiva, atit in sinul popoarelor statelor membre, cit si al celor din teritoriile aflate sub jurisdictia lor.

Articolul 1
Toate fiintele umane se nasc libere si egale in demnitate si in drepturi. Ele inzestrate cu ratiune si constiinta si trebuie sa se comporte unii fata de altele in spiritul fraternitatii.

Articolul 2
Fiecare om se poate prevala de toate drepturile si libertatile proclamate in prezenta Declaratie fara nici un fel de deosebire ca, de pilda, deosebirea de rasa, culoare, sex, limba, religie, opinie politica sau orice alta opinie, de origine nationala sau sociala, avere, nastere sau orice alte imprejurari.
In afara de aceasta, nu se va face nici o deosebire dupa statutul politic, juridic sau international al tarii sau al teritoriului de care tine o persoana, fie ca aceasta tara sau teritoriu sint independente, sub tutela, neautonome sau supuse vreunei alte limitari a suveranitate.

Articolul 3
Orice fiinta umana are dreptul la viata, la libertate si la securitatea persoanei sale.

Articolul 4
Nimeni nu va fi tinut in sclavie, nici in servitute; sclavajul si comertul cu sclavi sint interzise sub toate formele lor.

Articolul 5
Nimeni nu va fi supus torturii, nici la pedepse sau tratamente crude, inumane sau degradante.

Articolul 6
Fiecare om are dreptul sa i se recunoasca pretutindeni personalitatea juridica.

Articolul 7
Toti oamenii sint egali in fata legii si au, fara nici o deosebire, dreptul la o egala protectie a legii. Toti oamenii au dreptul la o protectie egala impotriva oricarei discriminari care ar viola prezenta Declaratie si impotriva oricarei provocari la o asemenea discriminare.

Articolul 8
Orice persoana are dreptul la satisfactia efectiva din partea instantelor juridice nationale competente impotriva actelor care violeaza drepturile fundamentale ce-i sint recunoscute prin constitutie sau lege.

Articolul 9
Nimeni nu trebuie sa fie arestat, detinut sau exilat in mod arbitrar.

Articolul 10
Orice persoana are dreptul in deplina egalitate de a fi audiata in mod echitabil si public de catre un tribunal independent si impartial care va hotari fie asupra drepturilor si obligatiilor sale, fie asupra temeiniciei oricarei acuzari in materie penala indreptata impotriva sa.

Articolul 11
Orice persoana acuzata de comiterea unui act cu caracter penal are dreptul sa fie presupusa nevinovata pina cind vinovatia sa va fi stabilita in mod legal in cursul unui proces public in care i-au fost asigurate toate garantiile necesare apararii sale. Nimeni nu va fi condamnat pentru actiuni sau omisiuni care nui constituiau, in momentul cind au fost comise, un act cu caracter penal conform dreptului international sau national. De asemenea, nu se va aplica nici o pedeapsa mai grea decit aceea care era aplicabila in momentul cind a fost savirsit actul cu caracter penal.

Articolul 12
Nimeni nu va fi supus la imixtiuni arbitrare in viata sa personala, in familia sa, in domiciliul lui sau in corespondenta sa, nici la atingeri aduse onoarei si reputatiei sale. Orice persoana are dreptul la protectia legii impotriva unor asemenea imixtiuni sau atingeri.

Articolul 13
Orice persoana are dreptul de a circula in mod liber si de a-si alege resedinta in interiorul granitelor unui stat. Orice persoana are dreptul de a parasi orice tara, inclusiv a sa, si de reveni in tara sa.

Articolul 14
In caz de persecutie, orice persoana are dreptul de a cauta azil si de a beneficia de azil in alte tari.
Acest drept nu poate fi invocat in caz de urmarire ce rezulta in mod real dintr-o crima de drept comun sau din actiuni contrare scopurilor si principiilor Organizatiei Natiunilor Unite.

Articolul 15
Orice persoana are dreptul la o cetatenie.
Nimeni nu poate fi lipsit in mod arbitrar de cetatenia sa sau de dreptul de a-si schimba cetatenia.

Articolul 16
Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. Ei au drepturi egale la contractarea casatoriei, in decursul casatoriei si la desfacerea ei.
Casatoria nu poate fi incheiata decit cu consimtamintul liber si deplin al viiitorilor soti.
Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului.

Articolul 17
Orice persoana are dreptul la proprietate, atit singura, cit si in asociatie cu altii.
Nimeni nu poate fi lipsit in mod arbitrar de proprietatea sa.

Articolul 18
Orice om are dreptul la libertatea gindirii, de constiinta si religie; acest drept include libertatea de a-si schimba religia sau convingerea, precum si libertatea de a-si manifesta religia sau convingerea, singur sau impreuna cu altii, atit in mod public, cit si privat, prin invatatura, practici religioase, cult si indeplinirea riturilor.

Articolul 19
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspindi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

Articolul 20
Orice persoana are dreptul la libertatea de intrunire si de asociere pasnica.
Nimeni nu poate fi silit sa faca parte dintr-o asociatie.

Articolul 21
Orice persoana are dreptul de a lua parte la conducerea treburilor publice ale tarii sale, fie direct, fie prin reprezentanti liber alesi.
Orice persoana are dreptul de acces egal la functiile publice din tara sa.
Vointa poporului trebuie sa constituie baza puterii de stat; aceasta vointa trebuie sa fie exprimata prin alegeri nefalsificate, care sa aiba loc in mod periodic prin sufragiu universal, egal si exprimat prin vot secret sau urmind o procedura echivalenta care sa asigure libertatea votului.

Articolul 22
Orice persoana, in calitatea sa de membru al societatii, are dreptul la securitatea sociala; ea este indreptatita ca prin efortul national si colaborarea internationala, tinindu-se seama de organizarea si resursele fiecarei tari, sa obtina realizarea drepturilor economice, sociale si culturale indispensabile pentru demnitatea sa si libera dezvoltare a personalitatii sale.

Articolul 23
Orice persoana are dreptul la munca, la libera alegere a muncii sale, la conditii echitabile si satisfacatoare de munca, precum si la ocrotirea impotriva somajului.
Toti oamenii, fara nici o discriminare, au dreptul la salariu egal pentru munca egala.
Orice om care munceste are dreptul la o retribuire echitabila si satisfacatoare care sa-i asigure atit lui, cit si familiei sale, o existenta conforma cu demnitatea umana si completata, la nevoie, prin alte mijloace de protectie sociala.
Orice persoana are dreptul de a intemeia sindicate si de a se afilia la sindicate pentru apararea intereselelor sale .

Articolul 24
Orice persoana are dreptul la odihna si recreatie, inclusiv la o limitare rezonabila a zilei de munca si la concedii periodice platite.

Articolul 25
Orice om are dreptul la un nivel de trai care sa-i asigure sanatatea si bunastarea lui si familiei sale, cuprinzind hrana, imbracamintea, locuinta, ingrijirea medicala, precum si serviciile sociale necesare; el are dreptul la asigurare in caz de somaj, boala, invaliditate, vaduvie, batrinete sau in celelalte cazuri de pierdere a mijloacelor de subzistenta, in urma unor imprejurari independente de vointa sa.
Mama si copilul au dreptul la ajutor si ocrotire deosebite. Toti copiii, fie ca sint nascuti in cadrul casatorii sau in afara acesteia, se bucura aceeasi protectie sociala.

Articolul 26
Orice persoana are dreptul la invatatura. Invatamintul trebuie sa fie gratuit, cel putin in ceea ce priveste invatamintul elementar si general. Invatamintul elementar trebuie sa fie obligatoriu. Invatamintul tehnic si profesional trebuie sa fie la indemina tuturor, iar invatamintul superior trebuie sa fie de asemenea egal, accesibil tuturora, pe baza de merit.
Invatamintul trebuie sa urmareasca dezvoltarea deplina a personalitatii umane si intarirea respectului fata de drepturile omului si libertatile fundamentale. El trebuie sa promoveze intelegerea, toleranta, prietenia intre toate popoarele si toate grupurile rasiale sau religioase, precum si dezvoltarea activitatii Organizatiei Natiunilor Unite pentru mentirenea pacii.
Parintii au dreptul de prioritate in alegerea felului de invatamint pentru copiii lor minori.

Articolul 27
Orice persoana are dreptul de a lua parte in mod liber la viata culturala a colectivitatii, de a se bucura de arte si de a participa la progresul stiintific si la binefacerile lui.
Fiecare om are dreptul la ocrotirea intereselor morale si materiale care decurg din orice lucrare stiintifica, literara sau artistica al carei autor este.

Articolul 28
Orice persoana are dreptul la o orinduire sociala si internationala in care drepturile si libertatile expuse in prezenta Declaratie pot fi pe deplin infaptuite.

Articolul 29
Orice persoana are indatoriri fata de colectivitate, deoarece numai in cadrul acesteia este posibila dezvoltarea libera si deplina a personalitatii sale.
In exercitarea drepturilor si libertatilor sale, fiecare om nu este supus decit numai ingradirilor stabilite prin lege, exclusiv in scopul de a asigura cuvenita recunoastere si respectare a drepturilor si libertatilor altora si ca sa fie satisfacute justele cerinte ale moralei, ordinii publice si bunastarii generale intr-o societate democratica.
Aceste drepturi si libertati nu vor putea fi in nici un caz exercitate contrar scopurilor si principiilor Organizatiei Natiunilor Unite.

Articolul 30
Nici o dispozitie a prezentei Declaratii nu poate fi interpretata ca implicind pentru vreun stat, grupare sau persoana dreptul de a se deda la vreo activitate sau de a savirsi vreun act indreptat spre desfiintarea unor drepturi sau libertati enuntate in prezenta Declaratie.

Multumesc.

castinllia

7 mesaje
Oras: Reghin

Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 13:04

de ce nu pleci in mongolia?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 15:28

De la: dagaio, la data 2008-09-12 02:14:49Stii tu, d-le calinescu 4, tocmai turma e problema. Tu esti cel care apartii unei turme cu idei fixe si acolo te simti cel mai bine pentru ca iti convine, deocamdata. Cand te vei maturiza in gandire, atunci e foarte probabil sa nu-ti mai placa turma.

Daca din nou esti prea selectiv, cand nu trebuie, si prea superficial, nu vei intelege decat vorbe si intotdeauna numai ce vrei tu.

DA, toti barbatii din jurul meu si pe care m-am straduit sa-i cunosc, toti mi-au demonstrat - intr-un mod sau altul - superficialitatea, inclusiv sotul meu ( care chiar recunoaste )!
NU am spus ca sunt absolut tot timpul superficiali, deci uneori se intampla sa fie mai atenti la detalii, sa inteleaga exact, sa vada mai mult decat invelisul si sa analizeze mai mult o situatie!

Acele femei au incercat sa castige intr-o lume misogina, si-au asumat un risc si au avut mult curaj. Sunt de admirat!!!!

Ca sa fii un rege/ regina recunoscut/a peste veacuri in istorie ca avand niste realizari deosebite inseamna ceva. Fiecare acolo unde este poate sa exceleze intr-un anumit domeniu si sa fie recunoscut. Ceea ce ei au putut face nu se compara cu ce au putut face altii ca sa devina speciali.

Eu cred ca tu trebuie sa intelegi si sa te hotarasti ce vrei sa ai langa tine: O CARPA SAU O FEMEIE?

Da,nu ai nicio traba cu logica de aceea nu vreau sa mai continui discutia.
Va spun tuturor ,nu numai tie personal.Puteti sa fiti cat de feministe ,recte misogini vreti voi,viata voastra,familia voastra etc.

Dar macar fiti consecventi ,si daca tu dagaio simti ca vrei sa fii feminista si misogina (da ,stiu care e termenul) atunci recunoaste deschis,pentru ca e parerea si alegerea ta,ca oricum asta reiese din ceea ce scrii.

Iti doresc sa traiesti 2000 de ani,doar ca sa vezi ca femeile nu vor reusii sa domine barbatii,ptr.ca de fapt unele dintre voi asta vor,dar nu se va intimpla nici peste jde mii de ani.asta e doar in capul unei minoritati de 00001 procente.impacativa cu ideea.nu am timp sa va educ eu,dar incercati sa va dati seama cel putin in ce lume traim cu totii.cautati informatii,cititi despre asta,si dupa ce aveti cunostintele necesare mai stati de vorba.

Pana atunci, eu fac asta doar ca forma de divertsment

Daca e sa fiu misogin,atunci nu ma multumesc cu atat ,ci voi fii tatal misoginilor,seful,regele,etc.

Am avut uriasul noroc in viata sa-mi gasesc jumatatea perfecta,in urma cu 25 de ani,am o familie perfecta, am trcut prin multe in viata.
Sunt convins ca nu ai mai mult de 25 de ani,si nici nu stii cu ce se maninca viata asta,asa ca ar fii o postie sa-mi pun mintea cu tine.as avea resursele necesare ,dar stau rau de tot cu timpul.

Pe de alta parte,nu e nici foarte greu a-ti faci o parere,chiar si subiectiva din ceea ce o persoana scrie.

De aceea nu-mi mai pune mie etichete,prt .ca am resursele necesare sa te fac sa-ti bagi unghia-n gat .din nou,crede-ma pe cuvant.

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 16:13

D-le calinescu 4, UNII OAMENI NU SE MATURIZEAZA NICIODATA SI NICI NU INVATA NIMIC DE LA VIATA. DIN RAU IN MAI RAU!

Felicitari sotiei pentru ca a reusit sa supravietuiasca! Credeti-ma EA E O EROINA!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 16:57

A NOTE TO ALL OF US MEN! Throughout my life, I have born witness to the horrible crimes we men have committed against women, against children, against their fellow men all in the order to keep control. But as in Daniel Quinn's Ishmael, control doesn't exist. We try to control this planets resources, the people we love, science, etc., but it isn't ours to control. All that we have - we must be stewards and take care of it.

Why are we afraid of women? Why are we afraid of their love? Of their perfection? Are all really so STUPID? Are we really so INCOMPETENT? We are nothing in the eyes of the universe. Must we keep destroying our planet? Must we keep destroying our future?

Men for too long have used such things as the bible, rewritten history, religion, politics, education, higher pay, etc. to maintain their control. According to Riane Eisler's book, "The Chalice and the Blade", there was a time when men and women were equal and lived in what is known as a partnership society - everyone fulfilling their role, whether it was the men left at home to protect the village or the woman to go out and bring in the food.

Yes, I am also superficial, do stupid things non stop, am lazy and a professional asshole. That means all men are as well. Not all the time, but a majority of the time. Women far too long have put up with all our bullshit and now our time is up. We need to recognize that we need them as much as they need us. We need to become better fathers - teach our boys to respect all life, including their mothers and themselves, not to look at our daughters like objects --- be careful what we say --- never call them stupid or judge them, but love them. Too often we men judge others, are always critical of other people and don't love them enough to accept them for who they are - mistakes and everything. It is easier for us to be critical of what our wives do, of what they don't do, of their mistakes - that we men do think we are superior and can treat a woman anyway we want. We verbally abuse them. We watch TV all day. Sleep. Let them do all the work, because we feel like we deserve this kind of life.

I heard that here in Romania 20% of women have reported they have suffered domestic violence. I'm sure the number is higher as many cases go unreported and the police don't take the women here seriously. Some people even think it's the woman's fault. All the problems a woman suffers in her marriage come from the man, comes from someone like me. He harms her in any way he can think of. He is selfish, vain, unaware, lazy .... the list goes on.

MEN! We need to wake up to the truth. We cannot keep destroying a woman's life just because you think it is your right. We need to learn how to love , to listen, to not be so critical of everyone just because they are different. Perhaps it is true, we are jealous of the fact that a woman can give birth and we can't. Our purpose on this earth is only to help populate and that's it. Once we do our job, we're worthless and redundant.

I love my wife very much, more than she could ever know and I hate the fact that I am a man - wish I could stop this existence of being a man -- and that on a daily basis, I do all the things that people have been talking about here - EVERYTHING! I am everything that is wrong with a man. And men we are all wrong. My wife loves me and puts up with all my bullshit and I see her suffering every second for it. Why don't I stop? That's a great question! She does not deserve all the wrong I do to her everyday! She has deals with my stupidity and incompetence every day. Just like every wife does to her husband. She is 1,000 times stronger than I can ever be. Every wife does the work of 10 men. Trust me. I know. A man like myself, like all of us, can't even do the work of 1/4 of a woman. Well, only if we're lucky!

There is so much to say about this topic. For now, I will wait for some responses.

To all the women, if there is not another man out there who can admit the truth, I want t apologize to all the women who have died, all of them because of men's stupdity, I want to apologize. For all the women who suffer at the hands of a man today - I want to wish you the strength to continue and hope one day your love for him will open his eyes as my wife's love for me have opened mine.

popescuoana

36 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 17:18

hjkl_19, salut!
Probabil te referi la copy paste...dar , probabil cand ai schimbat cu majuscule ai sters un punct.Eu am folosit alta punctuatie.Poate ca punctul ala era esential.Reciteste textul meu.Oricum nu e important acum.deja m-ai acuzat de lipsa de luciditate, feminitate.....rautate.....:)

Vreau sa intelegi ca nu am scazut tonul. Pentru ca nu l-am ridicat niciodata.Nici nu m-am gandit sa fie rautate in mesajul meu.

dar despre mandria de a fi femeie/barbat.....eu tot nu inteleg.Ca sa elimin chestia care mi-o repeti.Sunt casatorita.Cu un barbat.O sa il intreb dc e mandru ca e barbat.de ce ar fi mandru?Reactionam ca o femeie si un barbat..eu sunt feminina, el e masculin(logic)..dar nu ne mandrim cu asta..este ceva natural....Incercam sa ne remarcam prin altele....: profesie, harnicie samd

Nici macar nu am contribuit la a fi femeie.S-a decis de catre altcineva.feminitatea e cu totul altceva.....nici nu mai vreau sa incep o astfel de discutie....Oricum, sa stii ca nu a fost nicio rautate in mesajele mele si niciun ton ridicat.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 17:25

De la: dagaio, la data 2008-09-12 16:13:44D-le calinescu 4, UNII OAMENI NU SE MATURIZEAZA NICIODATA SI NICI NU INVATA NIMIC DE LA VIATA. DIN RAU IN MAI RAU!

Felicitari sotiei pentru ca a reusit sa supravietuiasca! Credeti-ma EA E O EROINA!!!!!

[/quote

Acuma imi dau seama de ce ajung unii barbati sa foloseasca forta sau limbajul mai colorat.pur si simplu nu mai faci fata prostiei si idioteniei,frustrarii fara limita.si nu mai ai rabdare si intelegere.

Ca sa ma cobor la nivelul tau: esti una dintre cele mai complexate individe pe care le-am diagnosticat.ai mari probleme de comportament,cu semne de paranoia,si tia-ar face bine sa mergi la un doctor psihiatru.daca vrei te pot ajuta cu o recomandare.

Nu e scopul acestui topic,dar ai venit cu ideea care ti-a convenit,incercand sa provoci ca o scandalagioaica ce esti.Nu stiu daca esti proasta nativ,sau ti se trage de la lipsa de inteligenta.

Ai folosit o idee murdara referitor la familia mea,si te astepti sa fac acelasi lucru? ei bine ,NU.diferenta de IQ dintre noi e prea mare,in dezavantajul tau.

ei bine ,astept sa vad cat de jos te vei cobari acuma

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 17:51

D-le calinescu 4, imi pare rau ca-ti spun, dar tu nu mai ai RESPECT NICI MACAR PENTRU TINE.

Atunci cand nu mai ai argumente, incepi sa jignesti si sa faci prost pe toata lumea. Asta demonstreaza ca nu judeci destul de matur, ca preferi sa fii superficial si ca ai multe complexe de inferioritate. Imi pare rau pentru tine.

CUI CREZI CA POTI VINDE LEGUME, GRADINARULUI?
Pentru diagnostic psihologic sau psihiatric poti veni la mine.

Ca sa pot sa cobor, trebuie sa fiu undeva sus. Nu-i asa??

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 18:29

De la: dagaio, la data 2008-09-12 17:51:01D-le calinescu 4, imi pare rau ca-ti spun, dar tu nu mai ai RESPECT NICI MACAR PENTRU TINE.

Atunci cand nu mai ai argumente, incepi sa jignesti si sa faci prost pe toata lumea. Asta demonstreaza ca nu judeci destul de matur, ca preferi sa fii superficial si ca ai multe complexe de inferioritate. Imi pare rau pentru tine.

CUI CREZI CA POTI VINDE LEGUME, GRADINARULUI?
Pentru diagnostic psihologic sau psihiatric poti veni la mine.

Ca sa pot sa cobor, trebuie sa fiu undeva sus. Nu-i asa??

Am o clinica intreaga numai a mea,si ma gandesc ca-mi atragea cineva atentia pana acuma sa fac ceva tratamente,dar pe tine te pot ajuta.
cat despre complexe de inferioritate...eu sunt contrariul.Am o minte sclipitoare si o scula de 21cm.ce dracului vrea un barbat mai mult de la viata?

sigur nu esti o vanzatoare de butik?

Iti propun un pakt,ca altfel ajungem de panarama.scrieti comentariul,si eu voi veni cu ultima replica,ceva de genul,ok s-auzim de bine,si pe urma ne uitam la astia cum se spurca,ca oricum de aici nu are nimeni de invatat nimic.

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 18:41

D-le calinescu 4:

Ma bucur pentru mintea ta sclipitoare. Da cu acest lucru toate femeile sunt langa tine.

Dar sa spui cati centimetri are instrumentul tau, crede-ma NU MA INTERESEAZA si nici nu spune prea multe despre tine. Stii, e un lucru prea personal; lasa-l asa.
Poate ca inca nu ai aflat, dar PLACEREA NU vine atunci cand e prea mare, CI DUREREA.

Sa auzim de bine!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 18:45

De la: dagaio, la data 2008-09-12 18:41:03D-le calinescu 4:

Ma bucur pentru mintea ta sclipitoare. Da cu acest lucru toate femeile sunt langa tine.

Dar sa spui cati centimetri are instrumentul tau, crede-ma NU MA INTERESEAZA si nici nu spune prea multe despre tine. Stii, e un lucru prea personal; lasa-l asa.
Poate ca inca nu ai aflat, dar PLACEREA NU vine atunci cand e prea mare, CI DUREREA.

Sa auzim de bine![/quote

OK,Bye

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 19:02

De la: givan_agiemin, la data 2008-09-08 00:20:09camelia potec si nadia comaneci...s-au intrecut tot cu femei,incercati sa faceti diferenta intre discriminare sau diferentiere pe baza da sexe si nationalismul,,,e ca si cum am spune ca cei mai buni fotbalisti sunt barbati....va rog d-nelor:)

Draga mea, exemplele care s-au dat pe aici se refereau la niste domenii in sine - inot, gimnastica etc.

Nu mai da apa la moara celor care ne considera superficiale in gandire, te rog!

Daca privesti lucrurile in profunzime, constati ca femeile astea si altele care au fost nominalizate aici ca "performere" in anunite domenii (indiferent care), au cateva calitati pe care barbatii romani (inotatori, gimnasti etc.) nu le-au dovedit in acelasi domenii de activitate, la aceleasi competitii, desi s-au pegatit (presupun) dupa exact aceleasi metode si-n aceeasi tara, Romania. Ma refer la perseverenta, ambitie, talent, rezistenta la stres, daruire, munca multa si sacrificii in scopul atingerii unor obiective marete s.a.m.d.

S-au dat exemple de femei care provin din alte culturi, din alte tari si care au reputat succese notabile si de necontestat. Exemplele vin ca argumente in sprijinul ideii de la inceputul topicului "suntem mai bune decat ei in diferite domenii"

Asta trebuia sa intelegi, draga mea si nu faptul ca Nadia a luat nu stiu cati de 10 la o competitie pentru ca n-a concurat cu Dan Grecu. A luat notele astea pentru ca s-a pregatit mai bine, pentru ca a fost mai ambitioasa, mai talentata etc.

Ai inteles?

allinuta2000

5 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 19:43

Ba fraiere de unde vii tu nu s-a inventat respectul,probabil ca la viata ta l-ai vazut pe tactu batand-o pe mata si acelasi lucru ai facut si tu cu nevastata,dute in pestera ca acolo tre sa fii,bosorog prost ce esti.Mai bine taci ca si asa tii umbra degeaba pe pamant,pune-ti fata pe net sa te vedem ce fraier esti.

hjkl_19

56 mesaje
Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 19:51

hai ca esti gica (!) contra, verifica punctuatia oanapopescu

nu ti a spus nimeni nicodata ca esti dificila?

tii sa ai ultimul cuvant cautand scuze infantile,si asta in virtutea faptului ca esti egala cu barbatul, nu? poi de ce sa taci tu daca esti egala cu el? sa taca el......ce,eu is mai proasta?

doar asta a reusit sa faca "egalitatea" asta pe care ne-o baga astia pe gat - sa raceasca relatiile dintre noi si sa maresca numarul copiilor cu un singur parinte,dar si altele nu vreau sa amplific subiectul, iar var sari la gatul meu x,y,z

hai ca m am plictisit.......ce spuneti, ar fi interesant de discutat "sunt ogolios/mandru de faptul ca sunt barbat/femeie?

oanapopescu nu este........... ar trebui sa fim?

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 20:10

Rahat cu apa rece !
Nimic !
Lista barbatilor care au contribuit la progresul omenirii este interminabila, iar drepturile femeilor le-au fost acordate de catre barbati. ...
M-am plictisit de subiectul asta si de modul de abordare.
Pa !

Acum nu e momentul !
Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei
Mergi la: