back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 15:09

bravo azazel, la complexe m-am gandit si eu cand am citit comentariul lui nikoandy.
Se pare ca faci parte din categoria - rar intalnita - a barbatilor carora le plac, intr-adevar, femeile. Majoritatii le plac doar pozele de femei...

Fosta membra 9am.ro

116 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 16:28

Amuzante postarile, Nici nu stii cui sa-i dai dreptate, femeilor sau barbatilor.Dar toata lumea a uitata esentialul.De ce exista aceasta discriminare barbati-femei la nivel de retribuire si angajare. Pai e simplu. La inceputurile societatii capitaliste, sistemul social a implementat aceasta moda, respectiv barbatul munceste iar femeia sta acasa, educa copii si ingrijeste muncitorul. De aici erau si cei sapte ani de acasa, care acum s-au facut 1 sau 2. Guvernantii de atunci, au cautat sa descurajeze angajarea femeilor ca sa nu devina independente financiar si sa stea singure. O societate fara familii si copii se duce dracului. Exemplu sunt statele dezvoltate care incep sa le imbatraneasca populatia pentru ca nu prea mai sunt cupluri, decat seara din cand in cand si apoi fiecare acasa la el. Aceasta salarizare mai mica pentru femei nu este prevazuta in mod expres in lege, dar capitalistii au stabilit asta tacit. Va aduceti aminte de familia americana de la jumatatea secolului 20, oameniilor li se spunea ca este de bon ton sa ai doi copii, barbatul sa lucreze si femeia sa stea acasa. Daca barbatul dorea sa divorteze, ati uitat ca tot legea dadea jumatate din avere femeii care ramanea singura!? Si eu mai spun ceva. am lucrat in multe locuri dar nu am vazut ca o femeie sa ia mai putini bani decat un barbat pe aceiasi munca. Acum cand o gagica vine sa se angajeze la o munca de birou, ce patron prost va oferi un salariu mare?! Daca acelasi patron angajase cu o zi inainte pentru aceliasi activitate un varvat si negociase 600 de euro de exemplu, la femeie patronul va oferi 300 de euro, iar femeia se va multumi apoi la negociere, ca doar pluseaza si ea, doar cu 500 de euro.Va veti intreba de ce accepta! Pai e simplu, daca e singura si nu are cine sa o intretina, banii aia sunt ceva pentru ea, femeia se descurca cu mai putini bani, pentru ca sunt mai practice. Si nu uitati un lucru, societatea care nu respecta femeia si o trateaza pur si simplu ca obiect sexual, dispar din istoria umanitatii. Exemple sunt multe, cautati-le singuri. Si poate nu stiati dar daca raman numai femei pe Pamant, societatea merge in continuare, pentru ca ele pot fi inseminate artificial, pe cand daca raman numai barbati, raqsa umana dispare, pentru ca bici un savant nu va putea face din gaura curului uter.Asa ca sa spunem femeilor sarut mana si sa le mai dam din cand in cand cate o floare, macar ca sa nu folosim prea mult pe sora lui stanga. Sunt barbat, dar cateodata cand vad ce podoabe de soti au unele femei, si o duc si rau cu ei, ,ma intreb cam cat de proasta trebuie sa fie o femeie..Mai barbatilor si nu uitati cel mai important aspect, ca mama,fiica, sotia, amanta, iubita, prietena...sunt femei.. Sa fiti iubiti.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 16:59

De la: indianlady, la data 2008-09-04 17:37:53

uite dragule: eu nu vreau sa te jignesc. dar daca ar trebui sa-ti raspund ti-as spune urmatorul lucru: daca eu iti dau telefon si-ti spun sa ma pupi undeva ca te platesc pentru asta accepti? ca e un serviciu pana la urma nu?

sau te-ar deranja telefonul meu si ai considera ca este o magarie?

daca l-ai considera o magarie, atunci ti-as spune ca nu e. e un serviciu. poti sa accepti sau nu.=))

si acum sa revenim la discriminare: exista discriminare. nu sunt o feminista. dar am considerat intotdeauna ca femeile trebuie sa fie stapane pe viata lor. nu barbatii. a da . suntem complementari. da asta da. sunt de acord. suntem doua jumatati ale aceluiasi intreg. doua jumatati egale. nu? dar voi barbatii uitati mereu asta si vreti sa fiti mai " egali" decat noi celelalte jumatati. de aia ati facut lumea asta numai pentru voi. de aia incercati sa ne controlati permanent. si cum o faceti? financiar.sigur ca aveti tot interesul sa fim platite mai prost pentru aceeasi munca pe care o faceti si voi. uneori unele dintre noi muncesc dublu pentru un salariu ca al vostru sau macar prin apropiere de al vostru. cunosc astfel de cazuri. dar lasand asta la o parte interesul vostru este doar sa ne mentineti in situatia de subordonate voua. o faceti financiar pentru ca intre timp femeile au inceput sa se cam descurce si singure. si asta va sperie. pai cum sa mai veniti voi cu pretentii daca muierea e independenta financiar? nu mai puteti sa va permiteti sa o jigniti, sa o bateti , sa o umiliti, sa o obligati sa va stea la dispozitie cand aveti voi chef, sa va faca copii si sarmale si sa va spele ciorapii ca nu-i asa ? voi aduceti banul. o platiti pentru asta. nu va mai puteti permite sa o ignorati, sa ii ardeti o scatoalca peste fata daca se uita ironic la voi sau daca va critica si va arata ca ati gresit. nu mai puteti sa va permiteti sa-i uitati ziua de nastere, sa uitati sa-i mai aduceti o floare din cand in cand ca vorba aia o pierdeti in secunda urmatoare. nu mai puteti sa va permiteti multe lucruri si nu mai puteti sa va permiteti sa uitati de ea. asta e problema. nu mai puteti face multe lucruri pe care le faceati atunci cand voi aduceati banul si ea era sclava izaura. la dispozitia dvs. domnilor. daca are banul ei, va spune pa in doi timpi si trei miscari. si nu-i asa ca e tare obositor sa fii nevoit sa ii acorzi atentia ta mai des decat daca erai sigur de ea?

de asta barbatii din vest vin sa se casatoreasca cu femei din est. pentru ca femeile lor s-au desteptat mai devreme decat ale noastre. si nu vor egalitate cu barbatul asa cum intelegeti voi. vor sa fie tratate ca niste fiinte omenesti asa cum sunteti si voi. pentru ca suntem tot oameni ca si voi. creeate dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu, ca si voi.si daca dumnezeu ne-a creeat si pe noi tot dupa chipul si asemanarea sa, atunci se cheama ca SUNTEM egale cu voi.

si va mai sperie ceva: stiinta permite acum femeilor sa faca copii si fara ajutorul vostru. va spune ceva asta?

mie imi spune ca in urmatoarele decenii va creste vanzarea papusilor gonflabile. ati pus-o. si am mai observat ca si femeile din est se trezesc incet dar sigur si isi iau viata in maini. si fac ce vor ele cu viata lor. in curand nici macar financiar nu ne veti mai putea controla.

oricum eu cred ca suntem egali in fata vietii si a lui dumnezeu. si ca fiecare din noi avem rostul nostru aici. ar trebui sa intelegeti si voi lucrul asta. pana la urma nici o femeie nu vrea sa duca batalii. vrea doar sa fie iubita si respectata. cand o sa intelegeti asta nu o sa va mai deranjeze egalitatea asta.

dimpotriva.

pai in primul rand chiar tu creezi discriminarea...adica sa inteleg ca omul respectiv nu are voie, neincalcand legea, sa isi foloseasca serviciul telefonic cum il taie capul? ce, daca e nesimtit inseamna ca nu isi plateste abonamentul. in primul rand nici nu e. ti-a propus ceva si tu ai refuzat: business. de ce acum, sa o discriminezi pe alta care poate ar accepta?

in al doilea rand da, femeile nu sunt stapane pe viata lor pentru ca nici nu vor asta. fiecare femeie cere ca "barbatul sa fie barbat". eu traduc asta (si nu am cunoscut doar o femeie in viata) din propria experienta "barbatul trebuie sa fie puternic, stapan" cu toate derivatele de aici.

ok. am inteles cunosti femei care muncesc dublu tripul cvadubul pentru un amarat de salariu. de ce nu ne spui si noua cum se intampla asta? pana acum nu am un caz real din toate discutiile noastre (din realitate nu mai vorbesc, ca este o aberatie). toti cei care au adus cazuri au vorbit de lucruri care nu depindeau de sex. vreau sa vad exact ce spune titlul intr-un astfel de caz. sa traduc? "pentru ca x este femeie nu este platita la fel cu y de la acelasi departament, cu aceeasi functie si indatoriri similare". asta e de fapt subiectul. oricum pentru informatia ta, eu consider ca a influenta o femeie prin bani este dovada unui barbat slab, pentru ca femeile isi castiga rapid independenta finaciara, doar o informatie pentru tine, nu o mai repet. exista si alte chei, dar vad ca voi ganditi "plat".

iar copii fiti sigure ca nu faceti decat folosind banci de sperma, cu utilaje create tot de noi (asta ca sa joc si eu in jocul de care sunteti obsedate: dominatia). mai repede facem noi copii fara voi decat voi fara noi. in plus la ce ar folosi sa faci copii daca nu poti si nu stii sa ii cresti? oare rolul nostru e doar sa facem copii? la asta nu m-am gandit cand fabricam presupuneri cu privire la "de ce tot mai multe familii ajung la divort?".

iar spre minunarea ta, iti spun eu variantele pentru care strainii luau si iau femei din est (capturate de la persoane cu care am avut de discutat nu imaginate):

1) (inainte de aderare un italian. cam nesimtit dar realist pe alocuri) "femeile voastre sunt atat de neajutorate, inadaptate si proaste incat nu merita sa ne chinuim cu ale noastre. in plus arata si mai bine si crapa dupa un muncitor strain mai mult decat dupa un director autohton. sunt ieftine, usor de mintit si le poti trimite in tara prin orice mijloc atunci cand nu mai ai nevoie de ele". nu continui mai mult din conversatie ca s-a inteles, era inainte de aderarea la ue. prost, nesimtit, cretin dar avea un gram de adevar in ce spunea. apropo, avea 3 amante in romania si casatorit cu o romanca. cultura:0, bani gramada la nivelul nostru, decent acolo.

2) un spaniol acum 1 an sau 2: "imi place ca femeile de aici nu sunt asa de necioplite ca in restul lumii: am avut o iubita romanca, ele stiu tot timpul sa pregateasca ceva cand eu vin acasa, ma intampina cu un zambet calduros, sunt docile si respectuoase si tot timpul gasesc cate ceva de facut pe acasa. sunt foarte feminine, muncitoare si frumoase".

trecand peste varianta 1 pe care am expus-o doar ca referinta ceea ce spunea amicul de la punctul 2 reprezinta exact calitatile de care voi vreti sa scapati. sunteti cautate pentru ca aveti calitatile astea nu pentru ca sunteti femei!!! sunt sigur ca orice barbat ar iesi mai ieftin cu o prostituata pe care o plateste ocazional decat sa intretina o nevasta. faptul ca noi preferam o nevasta presupune ca are unele calitati. ma refer la barbatii din toata lumea, nu doar cei din romania. ce pot spune este ca unele femei niciodata nu vor renunta la lucrurile astea, ceea ce ne va face sa ne orientam doar spre ele, adancind frustrarea si sentimentul discriminarii in restul femeilor.

revenind la casatorie: cand te casatoresti tu la ce te astepti? eu am in fata o lista cu drepturile si obligatiile pe care le am in viitoarea casnicie (si pe care nu le fac sau nu le am acum, inclusiv clasicul capac de WC . tu ca femeie te astepti ca atunci cand semnezi actul de casatorie (contractul sa ii spunem in termeni de afaceri) sa nu ai obligatiile la care se asteapta celalalt? eu nu as risca lucrurile astea. chiar si in relatia pe care o am in prezent am discutat la un anumit nivel cu prietena care ar trebui sa fie indatoririle fiecaruia si rezultatul este vizibil: in 5 ani nu am fost certati pana a doua zi decat o data. parerea mea este ca unii vehiculeaza scuze ca discriminarea pentru ca nu isi gasesc propriul loc in societate, adica nu isi stiu indatoririle si drepturile. doar si le presupun.

si in final, ok, presupunand ca ati fi discriminate (nu exista nici o dovada ca sunteti dar pot aduce contradovezi cu duiumul) ce indatoriri va asumati voi ca sa primiti drepturile cerute? cu o putere mai mare vin responsabilitati mai mari.

d_pitica

7 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 19:33

si inca ceva
respectul se castiga prin munca si respect
am avut pana acum un an un sef care considera ca femeia e buna doar de p...a atat
asa ca cine statea era apreciata
iar eu care ma speteam eram data la o parte
insa nam disperat
am muncit in continuare cu speranta ca mi se va vedea vreodata realizarile
si chiar el sia data seama ca exista exceptii
oricum salariu de merit nam primit pana na plecat

hjkl_19

56 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 19:47

pt indianlady

lasand la o parte ca esti proasta rau de tot, mai esti si tziganca ....... am sotie cretino si un baietel de 12 ani

si acum esentialul ca nu stau de vorba cu tziganii prea mult, iar cu cretinii ca tine nici atat.............de ce mama dracu vii cu etichetari, cu fraze din cosmopolitan...si nu cu argumente? de ce tot ii dati cu egalitatea daca ea nu exista proasta satului? daca ar fi atunci nu s-ar mai face diferente in nici un sector al vietii cotidiene cretino..........dar vezi ca se fac ....de ce ? de ce nu sunt probe mixte in nici un sport parasuto? iti spun eu, pt ca femeia nu ar face fata la nici una.... de ce nu e nici o femeie,la carierele de piatra, la construirea edificiilor, a soselelor , a podurilor, a cailor ferate,in mine,pe platformele petroliere.....dar sa ma opresc, pt ca as putea sa continui o saptamana....ti-e clar poasta lumii ca nu suntem egali? daca am fi nimeni nu ar specifica niciodata" mergeti voi acolo ca sunteti barbati" de ce intotdeauna in caz de ceva rau se spune " au intaietate copiii, batranii si femeile" si niciodata "au intaietate barbatii"...stii de ce?pentru ca tu ai capul mic si creier nu ti mai trebuie..........de aia

altceva vreau eu sa scot in relief si care am spus.o de un milion de ori ...femeia e complementara barbatului, e sursa lui de energie, motivatzia de a o lua de la capat a doua zi, si respectul trebuie sa fie reciproc.

femeia care stie sa respecte barbatul va primi respectul care i se cuvine, si va fi iubita si protejata(apropo nu am auzit niciodata un barbat care sa doreasca o femeie pt ca sa se simta protejat... femeile-proasto-pe langa iubire, cauta si protectie)...avem fiecare rostul nostru- toanto-si impreuna formam un intreg,familia . de la natura nu suntem egali pt ca altfel ar naste si barbatul, prin naturaletze femeia inseamna gingasie,frumos,iubire,calm,ordine,etc....a fi puternic e apanajul barbatului, cel pe care se sprijina femeia cand valul vietii,se agita. pe voi v.a innebunit campania asta din mass media va orbit iar acum ca exista posibilitatea sa va descurcati singure sariti isterice la gatul barbatilor

uite ca am zis ca nu stau mult de vorba cu tiganii dar trebuia sa te fac sa intelegi ca nu urasc femeia, o iubesc am spus femeia, nu corcitura asta care se screme mass media sa o avorteze ... iar tu PROASTO ramai in mocirla ta acolo unde voi tziganii va simtiti cel mai bine

feelxxx

6 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 22:11

Doamnelor si domnilor, lucrez in armata, sincer nu cunosc cum merg lucrurile in firmele particulare decat din punctul de vedere al sotiei care lucreaza intr-o astfel de firma, va spun ca femeile au acelasi sariu ca al barbatilor(la mine in "firma"), dar sunt tratate diferit si cand spun diferit ma refer la faptul ca se vede calr ca sunt protejate. Acum eu ce ar trebui sa mai spun, in cine sa mai dau cu noroi, in sefii care le trateaza asa cum le trateaza sau in femeile care sunt tratate asa cum sunt tratate?
Din punctul de vedere al sotiei nu reiese nici o "discriminare" de genul temei noastre dar sunt tratate diferit datorita relatiilor lor si a naturii muncii pe care o fac.
Personal eu cred ca femeile care simt ca sunt tratate diferit sunt acele femei care nu au vrut ca la un moment dat sa recurga la un compromis, de orice fel(sexual, de influenta sau intelectual), dar care spera ca mai au o sansa daca fac scandal pe baza acestei "discriminari"(sau poate se descarca in acest fel) si mai cred ca "femeile de succes" pe care le intalnesc/im azi sunt tocmai acele femei care au acceptat acest compromis.Ca sa nu va plictissesc prea tare, cred ca este necesar sa intelegem ca nu putem fi egali dar impreuna formam un intreg.
Numai bine va doresc tuturor.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 23:23

femeile sunt cele care nasc dupa un chin de 9 luni,ele au un servici platit( mai prost decat al unui barbat)si unil neplatit!ACASA ,basca mai pleaca si peste granita sa munceasca ptr. un salariu de mizerie acolo dar unul mai bunicel aici, bani care bineanteles ii trimite ACASA, in ROMANIA, LA FAMILIE, adica la barbatul care munceste mai putin dar este platit mai bine, si bineanteles ca beneficiaza si de un bonus consistent:salariul sotiei care de fapt este ptr. FAMILIE asa ca indiferent cum FEMEIA este mai tare in MUSCHI si CREER, si tot ele sunt cele care traesc mai mult decat ptr. ca organismul este cu adevarat solicitat la maximum si obisnuit cu EFORT,DURERE,SUFERINTA,chiar si BOALA iar toate astea intr-un cuvant:SANA IN CORPORE SANA, barbatii dupa 40 de ani incep sa se ingrase si nu fac nimic macar putina bunavointa de a face putina miscarecaci ne blocheaza campul vizual, mai antalnesti cate unul in mijloacele de transport la putin curent isi ridica bratulintoxicand toata lumea, bai nesimtitilor nu-i totul sa va dati cu GUCCI etc.sau sunteti atat de incapabili sa va platiti un litru de apa sa va lasati duhoarea acasa :

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 23:33

brasoveanul

pai in primul rand chiar tu creezi discriminarea...adica sa inteleg ca omul respectiv nu are voie, neincalcand legea, sa isi foloseasca serviciul telefonic cum il taie capul? ce, daca e nesimtit inseamna ca nu isi plateste abonamentul. in primul rand nici nu e. ti-a propus ceva si tu ai refuzat: business. de ce acum, sa o discriminezi pe alta care poate ar accepta?

in al doilea rand da, femeile nu sunt stapane pe viata lor pentru ca nici nu vor asta. fiecare femeie cere ca "barbatul sa fie barbat". eu traduc asta (si nu am cunoscut doar o femeie in viata) din propria experienta "barbatul trebuie sa fie puternic, stapan" cu toate derivatele de aici.

ok. am inteles cunosti femei care muncesc dublu tripul cvadubul pentru un amarat de salariu. de ce nu ne spui si noua cum se intampla asta? pana acum nu am un caz real din toate discutiile noastre (din realitate nu mai vorbesc, ca este o aberatie). toti cei care au adus cazuri au vorbit de lucruri care nu depindeau de sex. vreau sa vad exact ce spune titlul intr-un astfel de caz. sa traduc? "pentru ca x este femeie nu este platita la fel cu y de la acelasi departament, cu aceeasi functie si indatoriri similare". asta e de fapt subiectul. oricum pentru informatia ta, eu consider ca a influenta o femeie prin bani este dovada unui barbat slab, pentru ca femeile isi castiga rapid independenta finaciara, doar o informatie pentru tine, nu o mai repet. exista si alte chei, dar vad ca voi ganditi "plat".

iar copii fiti sigure ca nu faceti decat folosind banci de sperma, cu utilaje create tot de noi (asta ca sa joc si eu in jocul de care sunteti obsedate: dominatia). mai repede facem noi copii fara voi decat voi fara noi. in plus la ce ar folosi sa faci copii daca nu poti si nu stii sa ii cresti? oare rolul nostru e doar sa facem copii? la asta nu m-am gandit cand fabricam presupuneri cu privire la "de ce tot mai multe familii ajung la divort?".

iar spre minunarea ta, iti spun eu variantele pentru care strainii luau si iau femei din est (capturate de la persoane cu care am avut de discutat nu imaginate):

1) (inainte de aderare un italian. cam nesimtit dar realist pe alocuri) "femeile voastre sunt atat de neajutorate, inadaptate si proaste incat nu merita sa ne chinuim cu ale noastre. in plus arata si mai bine si crapa dupa un muncitor strain mai mult decat dupa un director autohton. sunt ieftine, usor de mintit si le poti trimite in tara prin orice mijloc atunci cand nu mai ai nevoie de ele". nu continui mai mult din conversatie ca s-a inteles, era inainte de aderarea la ue. prost, nesimtit, cretin dar avea un gram de adevar in ce spunea. apropo, avea 3 amante in romania si casatorit cu o romanca. cultura:0, bani gramada la nivelul nostru, decent acolo.

2) un spaniol acum 1 an sau 2: "imi place ca femeile de aici nu sunt asa de necioplite ca in restul lumii: am avut o iubita romanca, ele stiu tot timpul sa pregateasca ceva cand eu vin acasa, ma intampina cu un zambet calduros, sunt docile si respectuoase si tot timpul gasesc cate ceva de facut pe acasa. sunt foarte feminine, muncitoare si frumoase".

trecand peste varianta 1 pe care am expus-o doar ca referinta ceea ce spunea amicul de la punctul 2 reprezinta exact calitatile de care voi vreti sa scapati. sunteti cautate pentru ca aveti calitatile astea nu pentru ca sunteti femei!!! sunt sigur ca orice barbat ar iesi mai ieftin cu o prostituata pe care o plateste ocazional decat sa intretina o nevasta. faptul ca noi preferam o nevasta presupune ca are unele calitati. ma refer la barbatii din toata lumea, nu doar cei din romania. ce pot spune este ca unele femei niciodata nu vor renunta la lucrurile astea, ceea ce ne va face sa ne orientam doar spre ele, adancind frustrarea si sentimentul discriminarii in restul femeilor.

revenind la casatorie: cand te casatoresti tu la ce te astepti? eu am in fata o lista cu drepturile si obligatiile pe care le am in viitoarea casnicie (si pe care nu le fac sau nu le am acum, inclusiv clasicul capac de WC . tu ca femeie te astepti ca atunci cand semnezi actul de casatorie (contractul sa ii spunem in termeni de afaceri) sa nu ai obligatiile la care se asteapta celalalt? eu nu as risca lucrurile astea. chiar si in relatia pe care o am in prezent am discutat la un anumit nivel cu prietena care ar trebui sa fie indatoririle fiecaruia si rezultatul este vizibil: in 5 ani nu am fost certati pana a doua zi decat o data. parerea mea este ca unii vehiculeaza scuze ca discriminarea pentru ca nu isi gasesc propriul loc in societate, adica nu isi stiu indatoririle si drepturile. doar si le presupun.

si in final, ok, presupunand ca ati fi discriminate (nu exista nici o dovada ca sunteti dar pot aduce contradovezi cu duiumul) ce indatoriri va asumati voi ca sa primiti drepturile cerute? cu o putere mai mare vin responsabilitati mai mari.

1. ba da are voie. dar nu are voie sa ma sune si sa-mi propuna un job indoielnic, ca sa zic asa, atunci cand anuntul meu spunea clar ca doresc o colaborare part time si specificam si tipul de activitate pe care il doresc. tipul a scontat pe faptul ca as fi vreo disperata si in situatia asta accept orice. si mi-a pus indirect o eticheta. aceea de femeie usurica dispusa la compromisuri. repet nu m-a suparat atunci treaba asta . m-a amuzat sa vad de ce sunt in stare barbatii. si mi-a lasat o impresie jalnica despre unii dintre voi. in ce-i priveste pe ceilalti care m-au sunat si au fost cat se poate de expliciti... eu zic ca asta este discriminare. nu m-au sunat pt o colaborare, m-au sunat pentru sex platit.

2.femeile vor un barbat puternic.punct. daca il accepta si ca stapan, asta ramane la latitudinea fiecareia din noi.dar nu poti generaliza. stapan, nu inseamna dictator absolut. care sa ne dirijeze viata sa ne impuna conditii si reguli si sa traim ca in puscarie. cred ca esti de acord ca asta nu mai e viata iar barbatul respectiv nu mai e barbat.o femeie vrea un barbat puternic dar in alt sens: un barbat stapan pe viata lui, un barbat care sa o sprijine in deciziile pe care le ia, care sa o sfatuiasca si care sa-i fie aproape, sa-i fie partener. intelegi? nu s-o transforme intr-o jucarie decorativa si s-o dirijeze cum vrea el. pentru ca si noi avem dorinte si vise si aspiratii ca si voi. si mai dorim ca uneori sa le si punem in practica.

3. la punctul asta am raspuns deja mai sus cu un post si nu mai revin.
4. cu chestia cu copii sa ma lasi. eu ma refeream la procedeul strict biologic prin care o femeie aduce pe lume un copil. mi-ar place sa vad macar un singur barbat nascand. si am mai vb dupa aceea. in ce priveste cresterea si educarea copiilor, iar esti nedrept in mod intentionat. stiu f multe femei care si-au crescut copiii singure si au reusit sa le dea si o educatie buna. si asta pentru ca barbatul, a dat bir cu fugitii in fata unei responsabilitati atat de mari cum este cresterea unui copil. s-au speriat saracii. e munca grea. si nu face fata oricine. doar o femeie poate. si fara sa fie platita pentru asta.
5. in ce priveste casatoria barbatilor din vest cu femei din est nu faci decat sa-mi intaresti argumentul pe care l-am expus in primul post: vor femei din est pentru ca sunt mai blande si mai tinute sub papucul barbatilor decat cele din est. si asta tine de mentalitate. invechita. femeile din est sunt inca dependente financiar de barbatii lor. pentru ca nu au alta optiune. si asta le face docile. de asta sunt cautate. cele din vest au reusit sa impuna barbatilor unele reguli care le-au ajutat sa isi ia viata in maini ceva mai devreme decat cele din est. si au avut si avantajul ca nu au cunoscut perioada comunista . cand femeia era cal de povara.noi am cunoscut-o. si acum incepem si noi in sfarsit sa respiram un aer de libertate. asta va sperie pe voi. si vrand nevrand va trebui sa va obisnuiti si cu asta. din pacate.
6, cand te casatoresti te astepti ca fiecare sa faca treburile cu care indeobste suntem obisnuiti. femeia gospodarie , iar barbatul sa sustina familia financiar. asta daca este vb de o casnicie clasica in care femeia sta acasa.
dar cand femeia munceste cot la cot cu barbatul ca sa aduca bani acasa si sa ajute la bunastarea familiei, lucrurile se schimba un pic. atunci mi se pare corect si normal ca barbatul sa participe in egala masura la treburile casnice. nu isi stirbeste in nici un fel autoritaea lui de barbat si de cap al familiei daca da o mana de ajutor la gospodarie sotiei lui. mi se pare chiar necesar pana la urma . pentru ca daca femeia este sexul slab atunci trebuie ajutata nu?
de catre sexul puternic. nu exploatata la maxim pana cade lata. ca atunci nu va mai fi femeie.

asa ca aveti grija: cum ne pastrati asa ne aveti.

allinuta2000

5 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 00:51

Mona_simona2000 sa stii ca in America daca te tot dai tare ca stii care este manevra aici,iti dau o lectie,aici sunt platiti in functie de ceea ce lucrezi si daca sunt o femeie si un barbat pe aceeasi pozitie au acelasi salariu pe ora sau depinde pe saptamana,dar de aici se incep cu taxe depinde cate persoane ai in casa mai ai si asigurarea depinde de ce fel de asigurare vrei mai scumpa sau mai ieftina daca ai copii si mamele iau copii pe asigurare ca sa fie copii protejati atunci normal ca au mai putim de luat dupa ce au platit toate.Deci nu vorbi de ceea ce nu stii cand o sa vii sa traiesti aici atunci sa vorbesti,la noi in tara(Romania) sunt numai misogini care cred ca femeia nu merita nimic in schimb depind de femei ca fara o feneie nu pot trai.Asa ca mai informeaza-te.

cpcostinpop

6 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 01:42

E este o minciuna. Femeile sunt, din start, mai avantajate decat noi barbatii.
Un barbat isi pune mintea la contributie ca sa rezolve o problema iar dumneavoastra tovarele"doamne" rezolvati, in mod necinstit, cu sexul multe. Adica, sa munciti mai putin si mai prost dar sa primiti banii mai multi pentru asta. Locuiesc in afara tarii, intr-o cumunitate multinationala si vad femei- romance si de alte nationalitati cum obtin, prin comertul sexual ce-l practica, salarii mai mari, pozitii sociale mai bune iar apoi se iuta la noi ca la niste slugi proaste. Poate ca ar trebui sa facem si noi barbatii la fel. De fapt, femeia si cand aduce pe lume un copil, nu o face pentru ca, vezi doamne, isi iubeste sotul sau ca iubeste copiii ci, pentru ca, astfel, il poate santaja mai usor pe barbatul care a facut greseala sa se insoare, cu ea sau cu oricare alta femeie. Femeia se simte bine cand este dispretuita, neglijata, sau maltratata.
Cand o parasesti, incepe sa inteleaga ce a pierdut.
Dumneavoastra tovarasele"doamne" femei daca vreti sa fiti respectate, dorite ca fiinte cu suflet, priviti-ne pe noi barbatii ca fiinte complementare dumneavoasta. Incetati sa ne priviti ca fiinte inferioare, lasati-o mai moale cu comertul sexual. Cand spun asa ceva nu ma gandesc deloc la prostitutia femeilor de strada. Ma gandesc la prostitutia din fiecare casnicie unde sotul are o amanta care, dealtfel e buna prietena cu sotia. Doar storc de bani acelasi barbat,de ce sa nu fie prietene? Sotia are la randu-i un amant potent( financiar sau politic, doar nu v-ati gandit la altceva!) , amant care ii daruie, daca e multumit de metresa si care un os cu carne pentru sot. Si uite asa ce fericiti si , cu adevarat crestini este ei doamne!
Sa stiti dumneavoastra femeile falocrate faceti mult rau, va bucurati pentru asta dar , in final veti fi perdantele acestui stupid razboi care nici nu ar fi existe . Nu plang dupa societatea zisa traditionala dar nici ce se intampla acum, in ce priveste disarmonia dintre sexe nu-mi place. Inainte de a ne condamna pe noi barbatii, incercati sa vedeti unde gresiti dumneavoasta tovarasele "doamne" femei, ca ca FEMEI adica surori, fiice,prietene, amante, neveste si mai ales ca mame de baieti. Multi barbati au involuat ca barbati pentru ca au fost, intr-un sens mai adanc, prost crescuti de mamele lor.
Va doresc o duminica frumoasa si un strop de lumina in suflet si in constiinta.
cgbaghdad70@gmail.com

d_pitica

7 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 09:57

Doamnelor si domnilor, lucrez in armata, sincer nu cunosc cum merg lucrurile in firmele particulare decat din punctul de vedere al sotiei care lucreaza intr-o astfel de firma, va spun ca femeile au acelasi sariu ca al barbatilor(la mine in "firma"), dar sunt tratate diferit si cand spun diferit ma refer la faptul ca se vede calr ca sunt protejate. Acum eu ce ar trebui sa mai spun, in cine sa mai dau cu noroi, in sefii care le trateaza asa cum le trateaza sau in femeile care sunt tratate asa cum sunt tratate?

Din punctul de vedere al sotiei nu reiese nici o "discriminare" de genul temei noastre dar sunt tratate diferit datorita relatiilor lor si a naturii muncii pe care o fac.

Personal eu cred ca femeile care simt ca sunt tratate diferit sunt acele femei care nu au vrut ca la un moment dat sa recurga la un compromis, de orice fel(sexual, de influenta sau intelectual), dar care spera ca mai au o sansa daca fac scandal pe baza acestei "discriminari"(sau poate se descarca in acest fel) si mai cred ca "femeile de succes" pe care le intalnesc/im azi sunt tocmai acele femei care au acceptat acest compromis.Ca sa nu va plictissesc prea tare, cred ca este necesar sa intelegem ca nu putem fi egali dar impreuna formam un intreg.

Numai bine va doresc tuturor.

draga dl din armata

si eu lucrez inarmata

cand mam referit ca lucrez la stat acolo mam referit

asa ca eu pot sa spun ca poti vb despre discriminare si unde

lucrezi tu

si treaba cum ca numai cele care nau facut un compromis se plang de discriminare nu stiu ce sa zic

eu nam facut decat compromisul de a lucra mai mult la serviciu decat acasa pentru ca atunci cand primeam prima sa am macar cat colegii mei care stateau toata ziau si astepta sa vina slariu

si ca sa stii aveam aceasi meserie ca ei

poate chiar mai multe responsabilitati

dar la recunoastere nu se cunostea

numai cand era vb de obligatii

feelxxx

6 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 11:41

Eu nu spun ca nu aveti dreptate, dar faceti o compartie intre un barbat si o femeie cu acelasi grad, aceleasi atributiuni si aceleasi obiective, care sunt evaluati de aceiasi persoana, numai asa ne putem convinge daca exista diferentiere . Ca sunt barbati care castiga mai bine decat unele femei sau femei care castiga mai bine decat unii barbati, asta o stim sigur, dar trebuie sa fim obiectivi si sa le analizam indatoririle si modul cum ei le realizeaza si apoi sa dam un verdict.
Ganditi-va la urmatorul exemplu:
-doua persoane primesc aceiasi sarcina si fiecare o rezolva in mod diferit, unul o indeplineste mai repede datorita inteligentei iar celalalt o rezolva intr-un timp mai mare si cu un efort mai mare, pe cine ati recompensa(aprecia) mai mult pe cel mai inteligent, desi la un moment dat acesta va crea impresia ca nu face nimic toata ziua sau pe cel mai muncitor, desi acesta nu are o productivitatae prea mare?

popescuoana

36 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 12:33

buna

cpcostinpop, nu stiu unde lucrezi tu si din ce familii/medii provii....nici nu ma intereseaza de altfel.probabil sunt niste complexe ciudate pe care le ai...mama ta nu te a iubit.dar eu nu prea am vazut multe femei care sa nu isi iubeasca fiii/fiicele.ma rog, nici nu era asta tema subiectului.

eu nu consider ca sunt diferente salariale intre femei si barbati(sau daca sunt , probabil sunt cazuri izolate).Prostitutie intelectuala fac si barbatii si unele femei.Si nu numai prostitutie intelectuala.Dar, acest fenomen il intalnim in ambele cazuri.Eu am simtit insa un usor dezavantaj la angajare:patronii romani(marea majoritate) ma intrebau daca am de gand sa fac in viitor copii.Era destul de degradant sa promiti ca este ultimul plan la care te gandesti, ca ai alte prioritati samd.

Cat despre inferioritatea femeii, numai niste barbati complexati pot vorbi.Barbatii sunt superiori doar dintr un singur punct de vedere:pot face pipi din picioare, la copac....mult mai comod.

poate, intalnim mai multi barbati cu abilitati tehnice, dar si femeile compenseaza in alte domenii.Dar asta nu inseamna ca nu exista femei care s-au remarcat si in aceste domenii in care barbatii au dat, pe ansamblu, rezultate mai bune.

Cat despre faptul ca multi dintre voi remarcati ca femeia s-a schimbat mult, si-a pierdut feminitatea, dragalasenia samd.....poate este adevarat.dar trebuie sa amintim ca creste alarmant si numarul barbatilor efeminati.Sunt din ce in ce mai multi.asa ca este un proces de schimbare din ambele "tabere".(din pacate)

Daca ati reusi sa vorbiti mai frumos, ati da dovada si de mai multa instruire/inteligenta samd....dar observ ca multi dintre cei care au comentat pe acest forum au un vocabular/exprimari care lasa de dorit(si culmea, sunt mult mai multi barbati..nu prea am vazut femei reactionand atat de "dur" sa spunem).....Imi place insa sa cred ca au patruns doar foarte multi barbati complexati(ceilalti fini sunt atat de putini insa pe acest forum.....).......si ca nu este ceva specific sexului barbatesc atat de destept, instruit si intelept.....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 13:25

Nu sunt de acord cu tine in primul rand pentru ca America este cel mai prost exemplu pe care cineva poate sa il dea si in al doilea rand pentru ca sta in puterea noastra sa facem ceva. Ceea ce vreau sa spun este ca cel mai bine este sa luam exemplul tarilor ca Franta pentru ca acolo guvernul face politica pentru cetateni si nu pentru interesele proprii si asta pentru ca oamenii au iesit in strada ca sa-si ceara drepturile de fiecare data cand a fost nevoie iar guvernului ii este frica de cetateni si nu invers. Daca vom avea atitudinea asta negativista ca nu putem schimba nimic atunci cu siguranta nu vom schimba nimic niciodata si vom ajunge ca americanii care sunt aruncati in strada pentru ca nu isi permit sumele exorbitante ca sa-si plateasca un banal tratament in spital. Asa ca atunci cand dati un exemplu fiti sigur ca v-ati informat prima data pentru ca in America lucrurile nu stau deloc bine ssi depinde de noi sa schimbam ceva pentru ca asta inseamna sa traiesti in democratie. Nu stiu daca din punct de vedere al salarizarii lucrurile stau chiar asa pentru ca in domeniul meu nu reiese un astfel de criteriu in modul in care sunt paltita dar cred cu tarie ca numai noi putem schimba ceva daca se intampla asta.

d_pitica

7 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 13:33

De la: feelxxx, la data 2008-09-07 11:41:58Eu nu spun ca nu aveti dreptate, dar faceti o compartie intre un barbat si o femeie cu acelasi grad, aceleasi atributiuni si aceleasi obiective, care sunt evaluati de aceiasi persoana, numai asa ne putem convinge daca exista diferentiere . Ca sunt barbati care castiga mai bine decat unele femei sau femei care castiga mai bine decat unii barbati, asta o stim sigur, dar trebuie sa fim obiectivi si sa le analizam indatoririle si modul cum ei le realizeaza si apoi sa dam un verdict.
Ganditi-va la urmatorul exemplu:
-doua persoane primesc aceiasi sarcina si fiecare o rezolva in mod diferit, unul o indeplineste mai repede datorita inteligentei iar celalalt o rezolva intr-un timp mai mare si cu un efort mai mare, pe cine ati recompensa(aprecia) mai mult pe cel mai inteligent, desi la un moment dat acesta va crea impresia ca nu face nimic toata ziua sau pe cel mai muncitor, desi acesta nu are o productivitatae prea mare?
.

eu zic ca daca e vb despre a face o comparatie intre un barbat si o femeie care executa acceasi lucrare in acelasi mod eu va spun ca tot barbatul ar fii apreciat pentru cai barbat
chair daca femeia e mai eficienta
iti spun ca atat fizic cat si intelectual ii intrec pe colegi

d_pitica

7 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 13:34

sa nu mai zicem de faptul ca o femeie prin natura ei e mai perfectionista
mai eficienta decat un barbat mai meticuloasa

d_pitica

7 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 13:48

oricum pana la urma respectul se castiga
dar pot sati spun ca o femeie munceste de 2 ori mai mult pentru a fii apreciata cat de putin la fel ca si colegul lui
de acelasi grad si aceeasi dificultate

nu apreciez nici eu persoanle care dau din fund pentru a ajunge intro pozitie
poate pentru ca din cauza ca eu nam facut acest lucru
si nu din cauza ca nu mi sa propus
dar nam vrut sa reusesc asa
am intalnit si barbati care se compromit pentru a se remarca fara munca
eu ii numesc pupincuristi sau lingai
oricum eu ma simt bine asa cum sunt
si chiar daca exista o urma de misoginism in fiecare barbat asta e
nuu putem trai fara ei
deoarece ei ne completeaza
ei sunt cei care ne dau sentimentul de siguranta chiar daca noi facem majoritatea lucrurilor in casa
si pana la urma mama este cea care educa un copil sa fie barbat
asta am vazut eu la soacra mea
cand mam mutat cu sotul meu
era invatat ca acasa la el
sotia sa lucrezesi acasa si la serviciu
iar barbatul sa stea in fata tv sau calc
are un vecin pe care soacramea il face pampalau ca isi ajuta nevasta ( care lucra si ea) dupa ce vine de la serviciu.
acum ma ajuta in treburile casei si impartim sarcinile
nu cred ca soacramea stie ca face asa ceva ca altfel ar rade de el
spun sigur asta pentru ca sotia fratele lui care sta langa ei e foarte criticata de faptul ca ea doreste ca el sa fie langa ea din cand in cand sa o ia si pe ea la disco cand merge el. de parca scrie undeva ca nevasta trebe sa stea in casa iar barbatul are voie sa iasa cand are chef
deci pana la urma tot vina noastra a femeilor este
ca criticam femeile care nu vor sa mai fie sub papucul barbatului

feelxxx

6 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 14:50

Totusi d pitica, ce persoana din exemplul meu de mai sus ai alege ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 17:08

oricum feminismul nu cred ca mai e valabil acum. este desuet cel putin, sa acuzi o femeie care vrea sa traiasca pe picioarele ei ca este feminista.
si daca ma gandesc bine, feminismul este de fapt creatia barbatilor. si la propriu si la figurat. si a aparut tot datorita lor. undeva candva , o femeie a refuzat sa se mai supuna abuzurilor unui barbat. a avut si curajul si puterea sa se opuna. si a avut destul curaj sa-si sustina punctul de vedere si suficienta inteligenta sa convinga si alte femei. asa ca domnilor , voi cei care acuzati femeile de feminism cand va duceti acasa la femeile voastre alea inca umile si supuse, multumiti-i lui dumnezeu ca femeile voastre inca va mai suporta asa cum sunteti. si rugati-va la el sa nu ajungeti sa traiti momentul cand si ele vor spune stop.

d_pitica

7 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 18:00

De la: feelxxx, la data 2008-09-07 14:50:50Totusi d pitica, ce persoana din exemplul meu de mai sus ai alege ?

normal ca pe cel ce a rezolvat mai repede
nu trebuie lasat deoparte nici cel deal doilea caz daca sa straduit intradevar
trebuie incurajat pana l o proba contrarie
dar eu nu stiu care caz zici ca reprezinta femeia?

d_pitica

7 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 18:08

De la: indianlady, la data 2008-09-07 17:08:21oricum feminismul nu cred ca mai e valabil acum. este desuet cel putin, sa acuzi o femeie care vrea sa traiasca pe picioarele ei ca este feminista.
si daca ma gandesc bine, feminismul este de fapt creatia barbatilor. si la propriu si la figurat. si a aparut tot datorita lor. undeva candva , o femeie a refuzat sa se mai supuna abuzurilor unui barbat. a avut si curajul si puterea sa se opuna. si a avut destul curaj sa-si sustina punctul de vedere si suficienta inteligenta sa convinga si alte femei. asa ca domnilor , voi cei care acuzati femeile de feminism cand va duceti acasa la femeile voastre alea inca umile si supuse, multumiti-i lui dumnezeu ca femeile voastre inca va mai suporta asa cum sunteti. si rugati-va la el sa nu ajungeti sa traiti momentul cand si ele vor spune stop.

asa este
independenta femeilor si dorinta lor de a se elibera de barbati tot ei au facuto
daca nar fi tratatfemeia ca pe o carpa nu cred ca ar fi plecat vreo demeie sasi caute independenta
daca ar fi fost tratate ca oameni nu ca niste slugi
eu din experienta va spun ca de mica am zis ca nu ma marit daca nu am o slujba care sa ma faca independenta de barbat
nu pentru a pleca cand vreau eu
ci pentru a nu ajunge carpa lor
am vazut asta la parintii mei
am vazut parerea barbatului depsre femeile care se lasa maltratate
nu au mai mult respect din partea barbatului daca se lasa calcate in picioare
din contra
cred ca ei sunt buricul pamantului
si femeile stau la mila lor nu pentru ca nu vor sa lucreze ci pentru ca nu stiu ca pot pleca sau le e teama de ce va urma
ziceti voi barbatilor cum era pe vremuri sa nu mai zic ca exista destule cazuri si in ziua de azi?
femeia statea acasa , facea mancare, copii, merggea la sapa
iar barbatul mergea la serv apoi la bar
si veaneau acasa sisi bateau nevestele
zicetimi cu ce gresesc
astea sunt femeile indep[endete
cele care au avut curajul sas puna [iciorul in pragm si sasi ia inima in dinti sa plece spre necunoscut
acetse femei sunt adevarate eroine pentru ca a aratat viitoerelor femei ca se poate

hjkl_19

56 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 20:49

PT. cpcostinpop
SUBSCRIU.......100% si as putea completa
poate in alta zi, azi e o zi speciala si nu am timp sa stau la p.c.

feelxxx

6 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 21:16

Nici nu am zis care individ reprezinta femeia(sau daca vrei, oricare poate fi femeia). Exemplul este pentru a verifica obiectivitatea persoanei care raspunde.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 22:02

MEsaj pentru codoasa din BAia MAre :
Ia spune cata pu_la ai supt zdreanto? Cati macioti ti-au tras-o in cur imputito? Iti pute gura a sloboz si tot trancaneti aici pe forum degeaba. Esti o curva batrana si nebuna pe deasupra. Locul tau ii la bordel pentru ca ai limbajul si veleitatile unei codoase. Vaca proasta sinucide-te si scapa-ne de prezenta ta imputita.

givan_agiemin

2 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 00:20

camelia potec si nadia comaneci...s-au intrecut tot cu femei,incercati sa faceti diferenta intre discriminare sau diferentiere pe baza da sexe si nationalismul,,,e ca si cum am spune ca cei mai buni fotbalisti sunt barbati....va rog d-nelor:)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 15:12

De la: ncursavotrag, la data 2008-09-05 19:31:07Vaca tot vaca si zdreanta tot zdreanta.
VAd ca te cam turezi bunicuto si deasemenea vad ca stai cam mult pe forumul asta. Banuiesc ca nu e singurul. Insa te intreb , nu ai nepoti , barbat , copii , sau macar ceva telenovele cu care sa iti mananci timpul ??
;;Vaca, de ;;mata, a facut,;;un ;;BOU;; TU!!!!!!!!!! Zdreanta, incult,,,,,, esti tu!!!!!!!! ''Ma ;;NEEDUCATULE;;!!!!!!!! ;;; ;;; Pe banii ,mei,,,nu a lui, ;;mata; stau cat vreau::::!!!;;Unde vreau, si ;;cum vreau;;!!!!!!!!!! : Si fac, ce-mi place!!! Ce te ;;;;fu,,,,,,,,, grija de mine;;????????sml-happy0141: Fa-i ;;lu mata program, ;om fara caracter;;!!!!!!!!! Mie nu -mi ;;face ;nimeni ;;; program, la nimic;;!!! Fa-i lu mata ;;program ;de nepoti, de telenovele, de ;;;;;altele;;;!!!!!!!! Invat-o ;;pe net;; fa-i program; sa nu te ,,,,, fu,,,,, grija ;;;;CE FAC EU CU TIMPUL MEU;;!!!!!!! ;;; Eu am ;;muncit;; 35ani, de la 17ani, am pensie mare, pot sa-mi permit ;;ORICE;;!! ;;;;Tu ai ''1an; munciti;;??? Ca numai ;;gura;; spurcata-i de tine;;!! I-a mai;;lasa-ma-n pace;;!!!!!!! ;;;;;;; HUOOOOOOOOOOOO;;;;!!!!!!!!!!!!!!! IMPERTINENTULE!!!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 15:14

De la: ncursavotrag, la data 2008-09-07 22:02:45MEsaj pentru codoasa din BAia MAre :
Ia spune cata pu_la ai supt zdreanto? Cati macioti ti-au tras-o in cur imputito? Iti pute gura a sloboz si tot trancaneti aici pe forum degeaba. Esti o curva batrana si nebuna pe deasupra. Locul tau ii la bordel pentru ca ai limbajul si veleitatile unei codoase. Vaca proasta sinucide-te si scapa-ne de prezenta ta imputita.
;;;;;;;;;;;;;;;MATA;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!1 MATA!!!!!!!!!!!!!! ;;;; MATA!!!!!!!!!!!! MATA!!!!!!!!!!!!!!!!!! NESPALATULE!!!!!!!!!!!! ;;;;;;;;MATA;;;;;;;!!!!!!!!!!! MATA;!!!!!!!!!

hjkl_19

56 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 15:28

popescuoana
subtil asa cum dealtfel majoritatea dintre voi astea care va credeti buricu pamantului , reusiti sa imbroboditi fraieri,si etalandu.va nurii ii aduce.ti acolo unde vrei, foarte desteapta fata,are probabil si facutate,vocabularul deci e elevat si daca stie(si tu stii,m ai convins) sa si foloseasca si altceva decat gura,gata i a dat pe spate pe fraieri......ce stereotipe formulari " sunt complexe" cine draq esti sa pui etichete ? crezi ca daca vi sa inoculat total amagitor ca sunteti egale chiar sunteti? o femeie de bun simt nu ar spune niciodata asta ...pt simplu fapt ca e imposibil sa fim...numai faptul ca poti sa persiflezi barbatii spune mult....de ce nu suntem fata in fata sa stamb mutrisoara aia de "complexata" pt ca sa stii si asta e un complex (putem sa i zicem asa) sa te crezi cine nu esti .....ar fi multe argumente de adus ...2-3intrebari doar..... de ce totusi cei mai buni bucatari tot barbatii sunt? de ce nici macar in sah nu faceti fata barbatilor...?de ce abia dupa ce barbatul a facut ce vedeti in jurul vostru lumea ati cerut egalitate? de ce vreti egalitate doar in munca de birou? de nu iesiti sa fiti egale si la sapat santu? ...oamenii sa vor intaoarce mai devreme sau mai tarziu la RESPECT pt ca asta e ce lipseste acum, se ridica la rand de virtute nesimtirea,manelismul,ura.....femeia trebuie , iubita, protejata ,si RESPECTATA si nu intreptata impotriva barbatului spunandu.i ca suntem egali daca nu iti dai seama de asta ....e pacat dar nu esti femeie

hjkl_19

56 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 15:29

popescuoana
subtil asa cum dealtfel majoritatea dintre voi astea care va credeti buricu pamantului , reusiti sa imbroboditi fraieri,si etalandu.va nurii ii aduce.ti acolo unde vrei, foarte desteapta fata,are probabil si facutate,vocabularul deci e elevat si daca stie(si tu stii,m ai convins) sa si foloseasca si altceva decat gura,gata i a dat pe spate pe fraieri......ce stereotipe formulari " sunt complexe" cine draq esti sa pui etichete ? crezi ca daca vi sa inoculat total amagitor ca sunteti egale chiar sunteti? o femeie de bun simt nu ar spune niciodata asta ...pt simplu fapt ca e imposibil sa fim...numai faptul ca poti sa persiflezi barbatii spune mult....de ce nu suntem fata in fata sa stamb mutrisoara aia de "complexata" pt ca sa stii si asta e un complex (putem sa i zicem asa) sa te crezi cine nu esti .....ar fi multe argumente de adus ...2-3intrebari doar..... de ce totusi cei mai buni bucatari tot barbatii sunt? de ce nici macar in sah nu faceti fata barbatilor...?de ce abia dupa ce barbatul a facut ce vedeti in jurul vostru lumea ati cerut egalitate? de ce vreti egalitate doar in munca de birou? de nu iesiti sa fiti egale si la sapat santu? ...oamenii sa vor intaoarce mai devreme sau mai tarziu la RESPECT pt ca asta e ce lipseste acum, se ridica la rand de virtute nesimtirea,manelismul,ura.....femeia trebuie , iubita, protejata ,si RESPECTATA si nu intreptata impotriva barbatului spunandu.i ca suntem egali daca nu iti dai seama de asta ....e pacat dar nu esti femeie

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 16:41

Ai pensie mare ? Atunci du-te la bibloteca daca stii ce ii aia poate te mai cultivi putin si mai si scoti putin din bordelul care a ramas in tine. Cred ca ai lucrat la bordel dupa limbaj.

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei
Mergi la: