back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

hjkl_19

56 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 15:48

doar atat intr.o istorie multimilenara? insignifiant sau cu indulgenta foarte putin.........si daca ne gandim ca mai mult de jumatate din ele nu ar fi ajuns unde au ajuns fara un amant bine pus

hjkl_19

56 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 15:49

mesajul era pt. daqaio

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 15:57

Super barbat! Sunt de acord cu tine! Nota 10, pt, ideologie si pt, ce faci in fam ,ta! Asa mi-am educat si eu ;baietii; sa si ajute ;partenerele de viata! Sa nu fie; trantori sau ;nesimtiti;! Nimeni nu este ;sluga nimanui;!Fiecare ;trebuie sa ajute, cu ce poate;!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 15:58

Raspunsul este pt; mimisivi!

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 16:46

mare misogin esti frate..cine dracu te-o tine la usa....poate o tuta ca tine...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 16:48

sbucur!;; Daca esti atat de ;;inteligent; te rog citeste ;;mesajele ; lui ;xprovizoriu;, si a celorlalti ;;inteligenti; care ne ;fac in tot chipul! Eu n-am ;;injurat pe nimeni;;!! Eu doar am raspuns ;;celor cu cap de gaina; care ne jigneau! Te anunt ca ;;fata asta ;; adica eu, am ;;;58ani;;!! Iti multumesc, pt, observatie, dar citeste mesajele si apoi ;concluzioneaza, ca s 5pagini! Sa auzim d4e bine!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 17:56

Zdreanta batrana , cum nu a injurat ca ai un limbaj de tiganca imputita si Ferentari. Si nu ne JIGNEAU ca te spurc pe tine scroafo ca esti batrana si fara minte. Crezi ca toti barbatii is ca prostu ala de barbat a tau. Pai ma mir cum mama dracu te-a suportat atata timp l acat esti de vaca. Macar daca ai tacea dar esti ca si zdrentele astea mai mici cu fite, nu ii destul ca is proaste trebe sa mai si arate la lume.
Esti o vaca buna de codoasa dupa limbajul infect care i-l ai si banuiesc ca viata sociala zero barat din moment ce toata ziua stai pe net sa sacai lumea.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 18:54

Mai frate, scap de una dau de alta.... Aici nu e vorba de "ce grozave sunt femeile" pentru ca se pot face liste interminabile si cu barbati care au facut si au dres. Nu e vorba despre asta ! De ce duceti discutia intr-o directie aiurea ?
Eu sustin ca in Romania femeile nu sunt discriminate nici la salarii nici la altceva in raport cu barbatii. N-aveti decat sa va aliniati vreo cinci mii de ametite care isi propun sa demonstreze contrariul ca n-ajuta la nimic... situatia nu se schimba.
Zicea o femeie mai sus "ce comod e sa fi barbat" Pe dracu' ! Asta li se pare tuturor capcaunelor cu tupeu jegos care doresc ca barbatul sa faca totul in casa iar ele sa-si faca unghiile si sa umble prin centre de infrumusetare si de sport si ... asa mai departe sau cele care dau peste un barbat nesimtit care le exploateaza in draci de le sar capacele dar tot proaste se numesc pentru ca nu iau masuri cu magarul. Nici o femeie nu face treaba barbatului si nici n-ar fi normal. In general cine tipa cu discriminarea o face pentru discriminare pozitiva. Cam asta este. Chiar daca votul universal s-a introdus in '46 situatia acuala nu justifica afirmatii cu discriminarea femeii.
Fetelor daca ati incaput pe mana unor smecheri care va lasa singure cu gospodaria sau la munca, luati atitudine, nu mai umblati cu tot felul de vorbe aiurea la adresa tuturor barbatilor ca va pacaliti singure. Nu e simplu nici sa fi barbat. Dupa cum nu e simplu nici sa fi femeie. Dar poate fi simplu daca teporti cum trebuie si in famile si in societate.
Adio !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 19:06

Marygeo de 58 de ani, m-ai lamurit ... La varsta asta a ta sa gandesti asa, trebuie sa fi avut o viata dezamagitoare cu sotul tau de gandesti asa. Zici ca ti-ai educat baietii sa isi ajute nevestele ... Nu-si ajuta nevestele, se ajuta pe ei insisi daca nu zac ca niste besnite cand ele muncesc. ... Sper ca numai sotul tau te-a facut sa suferi si se pare ca ai slugarit la greu intr-o casa de baieti.
In fine, sa fi sanatoasa si sa te bucuri de viata pe care o mai ai de trait daca vei fi in stare sa vezi si partea ei frumoasa ....

Acum nu e momentul !
valis63

2 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 23:43

Citind aceste dueluri verbale, imi aduc aminte de Demi Moore, distribuita de Ridley Scott- nimeni altul decat regizorul "Gladiator"-ului - in filmul G.I. JANE in rolul locotenentului Jordan O Neil.
Cu siguranta va amintiti si voi de acest film.
Demi este propusa pentru integrarea in lumea extrem de dura si exclusiv masculina a marinei americane si toata lumea ia in deridere ambitiosul proiect, initiat, paradoxal, tot de o femeie.
Insa pentru ambitioasa Demi esecul nu constituie o optiune, astfel ca nici cele 20 de ore de antrenamente pe zi, nici durerea fizica, nici agresiunile psihice la care este supusa de maniacul comandant Urgayle nu vor reusi sa o descurajeze.
Suporta insa cu stoicism toate incercarile (chiar daca mai scapa printre dinti o injuratura tipic masculina).
Jordan (sau Demi, sau cum vreti sa-i spuneti), va demonstra ca o femeie poate depasi cu barbatie toate obstacolele si ca poate patrunde in lumea exclusivista a trupelor SEALS.
O femeie, deci, poate face fata multor provocari,dar numai daca este puternic motivata, daca isi doreste aceasta cu adevarat!
Nu pot uita cat de desfigurata arata in multe scene din film, cat de lipsita de feminitate, cat de ... masculinizata... Cat de... dezbracata de ea insasi...
Consider ca femeia este facuta sa aduca cu ea gingasia, dragalasenia, zambetul, linistea si dragostea.
Barbatul reprezinta fermitatea, puterea, duritatea, determinarea, si indrazneala.
Nu cred ca se poate pune un semn de egalitate intre aceste siruri de insusiri,
chiar daca uneori, le gasim pe unele dintre acestea distribuite inversat. Cred ca tocmai ele dau sarea si piperul fiecaruia dintre noi, indiferent de ce sex suntem.
Cred ca ne-am oferi noua insine o stare de mai bine daca ne-am hotari sa ne completam unii pe altii...
Eu asa consider... :)

leo_

448 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 03:11

De la: dagaio, la data 2008-09-01 02:08:23Din pacate, nimeni de aici nu stie ce inseamna feminism cu adevarat.

"Feminismul este o doctrină teoretică și de acțiune care revendică lupta împotriva inegalității de gen, promovând afirmarea femeii în societate prin ameliorarea și extinderea rolului și drepturilor sale. Doctrina nu trebuie confundată, ca în acreditarea vulgatei, cu simpla revendicare a unor drepturi."

V-as propune sa va documentati inainte de a folosi anumite cuvinte in mod gresit!!!!!

ia spune-mi si mie ce mari filosofi are feminismul asta de e doctrina? si ce valori aduce? ultima data cand m-am documentat eu nu avea nici un filosof si nega toate valorile societatii vechi. asa il face orientare si nu doctrina. doctrina sta la baza unui curent. feminismul nu va fi niciodata curent pentru ca nu are nici o valoare. se bazeaza doar pe ura dintre sexe si diferentele dintre ele. e un fel de fascism sexual

leo_

448 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 03:29

De la: dagaio, la data 2008-09-01 02:49:51MAI ESTE UN FORUM CE CONTINE ARTICOLUL " CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN LUME" UNDE VETI GASI O PARTE DIN NUMELE CELOR 100 DE FEMEI DIN TOP.

MULTA BAFTA LA DOCUMENTARE!

DRAGI BARBATI, DACA FEMEIA A DEVENIT DEJA ATAT DE PUTERNICA INCAT SA VA DERANJEZE, DUPA DOAR 120 DE ANI DE DREPT LA EDUCATIE, GANDITI-VA CE VA ASTEAPTA!!! VAI DE VOI DACA NU NE RECUNOASTETI!!!!

PENTRU CURIOSI, DA, SUNT CASATORITA, FOARTE FERICITA, RESPECTATA SI IUBITA. LUPTA MEA ESTE INDREPTATA CATRE DOMNII MISOGINI CARE TRAIESC IN TRECUT, IN EPOCA PRIMITIVA, IN CARE PUMNUL ESTE SINGURA RATIUNE.

VOI LUPTA TOATA VIATA MEA PENTRU DREPTURILE FEMEII PENTRU CA MERITA!

draga, ma gandeam daca asa arata cele mai puternice 100 de femei, cum arata cei mai puternici 100 de barbati :))) articolul ala e "lame" oricum.
uite, ca sa iti spun tie pentru documentare: exista un procent de 30-35% din femei care gandesc cu emisfera stanga mai mult decat cu cea dreapta. de asta sunt de succes. ia fiecare femeie de succes si o sa iti dai seama ca are in comportament si gandire atribute masculine. la fel exista 30-35% barbati feminini (gandesc cu emisfera dreapta predominant). asa ca nu te chinui, ca nici dupa 500 de ani de invatare femeia nu depaseste barbati si asta o arata majoritatea marilor inventatori care sunt barbati si legea naturii. a...si pumnul este singura ratiune in lumea fizica, sau mai exact ratiunea primara. ce o sa faci cu inteligenta in mijlocul unui razboi daca nu ai si pumni sau arme fata de un inamic care le are?

si in final: pentru ce drepturi vei lupta? care sunt alea? si care nu sunt respectate? drepturile femeii si nu numai au ratiune economica. se fac bani din ele, altfel nu ar exista. vei lupta sa faca altii bani din ele?

leo_

448 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 03:36

De la: mimisivi, la data 2008-09-01 10:52:39desi sunt barbat, recunosc ca am tot dispretul pentru misogini (si mai ales pentru cei fuduli si prosti, cu gura mare, precum unele specimene de pe acest forum)

iar femeile care se plang ca se trezesc la 6 si se culca la miezul noptii pentru ca barbatii nu le ajuta, pot sa le spun un singur lucru: vina este numai a voastra!!! daca eu m-as comporta asa si nu mi-as ajuta nevasta, mi-ar da papucii in doua miscari, si asta nu pentru ca nu as fi barbat ci pentru ca as fi un badaran

mai omule, tu le crezi? tu crezi ca nu stiau ce iau cand i-au luat? nu stiau ca o sa munceasca doar ele? aiurea...femeile fac drama degeaba. tu oare nu ai vazut cam multe cazuri in care o femeie renunta la barbati extraordinari pentru niste ratati, violenti, alcooli sau drogati? sunt cumva oamenii astia stimuli de inteligenta si virtute? nu, desigur, dar lor le plac mai mult. de ce sa le plangem de mila? nu barbatii aia sunt de vina ci ele ca ii aleg, nu? fiecare e responsabil de viata pe care o are.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 03:49

asa...revenind....poate cineva sa demonstreze ca femeile sunt mai prost platite decat barbatii doar pentru ca sunt femei? e scris asta in fisa postului sau in regulamentul de ordine interioara?

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 11:18

MULTUMIM PENTRU INFORMATII!

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 11:26

aplauzele erau pentru dagaio...

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 11:42

[/quote]

draga, ma gandeam daca asa arata cele mai puternice 100 de femei, cum arata cei mai puternici 100 de barbati :))) articolul ala e "lame" oricum.
uite, ca sa iti spun tie pentru documentare: exista un procent de 30-35% din femei care gandesc cu emisfera stanga mai mult decat cu cea dreapta. de asta sunt de succes. ia fiecare femeie de succes si o sa iti dai seama ca are in comportament si gandire atribute masculine. la fel exista 30-35% barbati feminini (gandesc cu emisfera dreapta predominant). asa ca nu te chinui, ca nici dupa 500 de ani de invatare femeia nu depaseste barbati si asta o arata majoritatea marilor inventatori care sunt barbati si legea naturii. a...si pumnul este singura ratiune in lumea fizica, sau mai exact ratiunea primara. ce o sa faci cu inteligenta in mijlocul unui razboi daca nu ai si pumni sau arme fata de un inamic care le are?

si in final: pentru ce drepturi vei lupta? care sunt alea? si care nu sunt respectate? drepturile femeii si nu numai au ratiune economica. se fac bani din ele, altfel nu ar exista. vei lupta sa faca altii bani din ele?[/quote]

Brasoveanule, m-ai dezamagit... am avut senzatia ca esti echilibrat, rational. Majoritatea inventatorilor in istorie sunt barbati - asta SI pentru ca, pana relativ recent, femeile aveau acces limitat la educatie. Cat despre problema razboaielor... nu le fac tot barbatii? Daca nu le-ar declansa ei, n-ar avea la ce sa isi foloseasca "argumentele". Ca sa nu mai spun ca azi razboaiele se fac cu inteligenta, nu cu pumnii.
Oricum, topicul era despre "joburi egale, salarii egale", se pare ca unii s-au lovit de niste prejudecati prin locurile prin care au lucrat, dar sunt destui care afirma ca nu exista discriminare sexuala pe plan profesional in Romania. Si eu sunt de acord cu acestia. Dar in urma a ceea ce am citit pe aici... se pare ca exista discriminare din plin - pe plan domestic...

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 18:07

De la: brasoveanuleontin, la data 2008-09-02 03:49:30asa...revenind....poate cineva sa demonstreze ca femeile sunt mai prost platite decat barbatii doar pentru ca sunt femei? e scris asta in fisa postului sau in regulamentul de ordine interioara?

Iti dau eu cateva exemple

...din Romania:

Eu, femeie manager la divizia spatii comerciale, industriale si ternuri la compania Edil - agentie imobiliara din Cluj Napoca castigam in 2004 450 Euro/luna + comisioane, in timp ce colegul meu barbat, manager la rezidentiale castiga 600 Euro + comisioane. managerul de la spatii comerciale si industriale din casa Lux avea (in acelasi an 2004) 1000 Euro si cel ce la Central Imobilare 800 Euro/luna.

Eu, inginer in ELTA Impex SRL Zalau, unitatea nr.9 Turda castigam 600.000 lei lunar in 1999, in timp ce colegii mei barbati, ingineri in aceeasi firma - exemplu unitatea Cluj aveau 1.000.000 lei/luna, iar cei din Zalau 800.000 lei/luna.

...din SUA:

Eu manager de proiect femeie in MC Dean am 28$/ora, in timp ce colegii mei barbati au 32$/ora s.a.m.d.

Raspund si domnului care spunea ca daca sunt mai prost platita precis ei sunt mai buni decat mine:

Sunt in aplicatie de green card care a costat cateva mii de dolari bune si care poate dura intre 3 si 5 ani. Atata timp cat astept green card-ul nu ma pot muta la alta companie pentru ca schimband "sponsorul" (angajatorul) si aplicand din nou ma costa mult timp si multi bani. Compania profita de acest aspect. Probabil ca-mi vor face o alta oferta in momentul in care voi avea cartea verde in mana... exista precedente.

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 18:23

De la: tnicuro, la data 2008-08-27 18:45:45Mona simona 2002 : Astfel de persoane fie ele de genul masculin fie de genul feminin,care doar stiu sa jigneasca si cum bine recunoaste sa ieie ceva la mat,nu merita bagate in seama,porti monolog sau mai rau poti sa ajungi sa te cobori la nivelul lor de cultura si civilazatie.

Multumesc! Ai dreptate. Este motivul pentru care mi-am propus sa nu mai raspund la injurii, indiferent din partea cui vin.

Mi-am amintit ca am fost la un curs de dezvoltare personala, acum vreo 3-4 ani. Printre alte teme, era si managementul conflictelor de munca. S-a spus acolo ca multe conflicte apar pentru ca oamenii au scari de valori total diferite. lectorul acela spunea ca atunci cand se fac afirmatii eronate despre tine si atunci cand te simti nedreptatit trebuie sa te uiti bine cine face aceste afirmatii, ce fel de persoana este si cat de mult conteaza parerea acelei persoane in organizatie. Analizand astfel, poti sa decizi daca parerea acelei persoane este sau nu este importanta pentru tine. Daca e o parere valoroasa, merita sa incerci sa te schimbi. In cazul in care parerea nu conteaza e bine sa treci repede mai departe si sa nu pui la suflet. Cred ca era un sfat bun si va recomand sa-l aplicati, mai ales acele persoane de pe acest forum care au fost jignite.

Exista o diferenta majora intre a dezbate un subiect si a incerca sa-ti impui punctul de vedere cu argumente si... a jigni si a pune etichete oamenilor, cum s-a procedat pe alocuri aici.

Din pacate subiectul a degenerat. Nu sunt de acord cu atitudinea inflexibila si vocabularul "colorat " al unor forumisti de aici. Mai sunt si prejudecatile... mult prea adanci.

In rest... de la mine, numai bine!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 19:21

Marygeo2006,
Atunci imi e mila de sotul tau ... Saracul, alaturi de una ca tine care face scandal de dragul ideii de scandal ... ar fi foarte interesant punctul lui de vedere... Hai sa vorbim de dragul de a ne auzi ...

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 20:17

Ba proasto ce dracu ma tot freci cu oalele tale? Sa-mi bag picioarele dar parca ati innebunit toata generatia asta. Ce mama dracu ii tot dai innainte cu facutu mancarii si stersu curului la puradei? PAi asta ii treaba ta si cu asta basta. Barbatu ii stapanu la muiere nu invers spargu-te'n bot de zdreanta!!!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 00:53

pt. cel imediat de mai sus:

Wow! Ce comentariu inteligent!!!!????? Ai gandit mult????????

pt. neatenti si pt. superficiali:

va rog frumos sa cititi cu mare atentie ce am postat eu, deoarece am constatat o citire "printre randuri" si , clar, o intelegere precara a mesajului.

pt. cei care mi-au adresat mesaje:

am doua intrebari.
1. Ce parere aveti despre hartuirea sexuala la seviciu - seful o hartuieste pe angajata - metoda de oprimare a drepturilor femeii subaltern ?

2. Ce va face sa credeti ca Romania e mai evoluata d. p. d. v. social decat Rusia ? ( ma refer la articolul urmator:
" Tanara din Sankt-Petersburg in varsta de 22 de ani, spera sa devina a treia femeie din istoria Rusiei care castiga un proces de hartuire sexuala. Spre surprinderea ei, seful sau nu a fost condamnat, desi barbatul de 47 de ani a incuiat-o in birou dupa ce a refuzat sa faca sex cu el.
Tanara a pierdut procesul pe motiv ca barbatul ar fi fost "galant". Judecatorul care a dat verdictul si-a explicat hotararea prin faptul ca, daca nu ar mai exista hartuire sexuala, oamenii nu ar mai face copii.
In Rusia, hartuirea sexuala a devenit o realitate acceptata a societatii. Conform unui sondaj recent, toate femeile din Rusia au recunoscut ca au fost hartuite de sefii lor, 32% au marturisit ca au intretinut relatii sexuale cu ei si 7 % sustin ca au fost violate. Conform activistilor pentru drepturile omului, rusoaicele sunt considerate inca cetateni de mana a doua si devin victimele unor abuzuri constante." )

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 07:57

Zdreanta , prost ;imputit; ! Esti tu!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 08:04

Sbucur!! Sotul meu, este bine mersi! N-are nevoie ;de mila cuiva;!Supravietuieste; dupa 3accidente vasculare;!!E bine mersi! Asta ppt, ca are ;o sotie langa el de ;37ani! Eu nu scriu, de dragul scrisului! Si nici nu va pun sa -mi cititi ;opinia;! Citi-ti ;mesajele ;;educatului; care nu se prezinta! El are un ;vocabular; fff, ;elevat! Asa se pare ca l-a-nvatat;; masa! FFF. frumos, vocabular! Macar ;incultul; sa aiba ;bunul simt, dar nu-l are, ca daca l-ar avea;, nu s-ar exprima; gen;; Ferentari;, la voi si gen; Htwan; la noi! ;;Sbucur; mersi pt, observatie!

serghie_monica

3 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 15:51

Dragi si dragele mele ( asa e formularea genaral valabila) Doamnelor si domnilor nu inteleg de ce va certati . OK sunt barbati care castigamai bine decat femeile sunt femei care au ajuns sus prin anumite mijloace, dar de ce generalizati, iar pentru cei ce vb pt sine ii sfatuiesc asa: stai intr-o situatie atat timp cat vrei si iti place nu vrei nu iti place nu te vaieti o schimbi sau macar incerci pana ajungi la situatia care iti convine care te aranjeaza.
Vrei un salariu mai mare ori schimbi jobu ori aprofundezi studiile
Vrei un sot mai bun divorteaza si cauta altu ( valabil si la barbati ) ETC.
Dar exact cum am scris in mesajul precedent sunt femeie casatorita in Romania la numai 22 de ani lucrez si am un salariu bun ( poate mai bun decat barbati cu aceeasi functie si aceleasi studii ) am muncit sa ajung aici desi nu sunt f sus ( nu mi-am folosit farmecul feminin) muncesc incontinuare pt ca vreau mai mult de ma mine.
Desi sunt destul de tanara am realizat ca nu pot sa schimb lumea ci sa caut una care imi place, sau sa imi formez o lume, sau sa ma schimb eu daca nu reusesc sa fac asta inseamna ca eu am o pb nu ei
Normalul e dat de majoritate

leo_

448 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 21:04

nu imi spune nimic asta. logic ca la firme diferite se dau salarii diferite in functie de castigul firmei si de fisa postului. si in aceeasi firma se dau de la departament la departament salarii diferite in functie de accentul care se pune pe ele. nu e discriminare.

si eu am avut timp de doi ani salariu mai mic decat un coleg al meu din acelasi departament, cu aceeasi functie si acelasi spor de vechime. singurul lucru care diferea era varsta: eu 25 si el 32. dar asta e pana la urma. s-a reglat.
deci eu m-as fi putut plange.... :))

in strainatate aia nu te platesc daca nu esti conational indiferent daca esti roman sau alta nationalitate. noi suntem cam singurii prosti care ii punem pe ei directori. am un prieten care a terminat in franta teatru si film sef de promotie si nu poate lucra pe asta in anglia. nu ii recunosc facultatea.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 22:37

De-aia am si scris dupa aceea fotbal, DIE, SIE si altele asemenea, respectiv profesii tipic masculine din care ma asteptam sa primesc contraexemple :)))

MATA HARY

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 22:49

IAR MI S-A PUS PATA... cu multi ani in urma, imi cautam de lucru. m-am gandit sa imi caut o activitate pentru acasa pentru ca aveam fetita mica si ma ocupam de ea. Zis si facut. am dat anunt la ziar ca detin computer cu scaner cu imprimanta cu tot ce trebuie ca am studii superioare ca accept orice fel de job dar ca lucrez acasa. din 20 de telefoane pe care le-am primit atentie.... doar unul a fost serios. adica dorea o colaborare. restul, surprizaaaaaa ce fel de telefoane credeti ca au fost? sa va spun tot eu: oferte de sponsorizare din partea unor masculi imbogatiti care doreau .... ce? aud? .... sex. cautau o amanta saraca incoltita de nevoi care sa accepte o sustinere financiara in schimbul unor servicii . specifice.

mai spuneti acum ca nu exista discriminare ? macar sexuala?
exista. eu am intalnit-o. in mai multe cazuri. nu fac pe victima. la vremea respectiva chiar m-am amuzat. dar mi-a lasat un gust amar.

btw: unul din telefoane era de la un detinator de post telefonic erotic. ala vroia sa ma angajeze pe bune. ii placuse vocea mea.=))

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 00:04

MA JEGOSULE!!! ZDREANTA ESTI, TU!! BATRANA-I MATA!! BARBATUL ,MEU ESTE ;;BARBAT;!! NU UN ;;BETIV ;DEMENT CA TINE;;!!! INCULTULE! TE DERANJEAZA , CA STIU SA ;; SA LUCREZ;; PE CALCULATOR???? SI MATA NU STIE??? CRED CA TAT-O A FOST SI ESTE ;;UN BARBAT;; ACASA LA MATA!! A TRATAT-O CUM MERITA;; DE ACEEA AI VOCABULARUL PE CARE IL AI!! ;;TE ROG SA I ADRESEZI ;EPITETELE CARE LE FOLOSESTI;; PT, MATA, DACA O MAI AI!! LA ADRESA MEA SA NU MAI FOLOSESTI ;NICI UN CUVANT, CA AM SA TRIMIT MESAJ PE FORUM SA TE SCOATA, PT, CA ;;NU ESTI ZDRAVAN LA MINTE! LA ;;SOCOLA, SAU LA SPITALUL ;;9; ESTE DE TINE!! D-NE MARE-I GRADINA LUI D-ZEU!!!!!!!!!IN PRIVINTA CA M-AI FACUT ;;BABA; ATI DINTI ;;II AI LIPSA I-AI RUPT IN ;;DOSUL BABEI;; JEG ORDINAR!!!!!! DACA ;; RASPUND UNUI A;; CA TINE ; SE PARE CA TRAG LA PLUG CU PROSTUL! SI ATUNCI SUNT MAI MAI ,,,CA ;PROSTU!!!!!!!!!AFARA!!!!!!!!!!! JEGULE!!!!!!! DE CE NU TI DAI ADRESA??????? DE GUNOI CE ESTI!! PT, TINE!!!!!!!!!!! POFTA BUNA!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 09:04

pt.marygeo 2006 ;
aouleo bah femeie da' ce poate fii la gura ta ...closet curat ...dupa ce ca esti hoasca batrana ,probabil ca esti ne****ta de la revolutie ,vii icisha cu scabroseniile tale de vaca cu ugeru'picat shi strici copiii ashtia ...care ar trebui sa invete ceva bun de la batrani.Dar vorba lui Petre Tutea ;"batranii se cred intelepti dar nu-si dau seama ca le pute gura''.
sau ,parerea mea , esti vreo limbista (lesbiana !) din aia imbatranita in rele ,si cand auzi de barbati te-apuca gripa africana ...si boala alzenheimer ...
doamne fereste de asa muiere (fosta),cred ca orice barbat pt.cum arati si te comporti te-ar bate in gura ca pe...coasa !
dar de fapt...aia cu coasa ...

si electronica !
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei
Mergi la: