back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 20:41

Calinescule,

Te citez:
" Am o clinica intreaga numai a mea,si ma gandesc ca-mi atragea cineva atentia pana acuma sa fac ceva tratamente,dar pe tine te pot ajuta.
cat despre complexe de inferioritate...eu sunt contrariul.Am o minte sclipitoare si o scula de 21cm.ce dracului vrea un barbat mai mult de la viata?"

Da-mi voie sa ma distrez. Cred ca sunt suficente calitatile astea daca vrei sa ramai singur sau daca vrei sa te iubesti cu un alt barbat.

Constat ca avea dreptate cine zicea (un barbat) ca femeile sunt pretentioase si de neinteles (unul Freud era tipul care afirma de-astea). Ce vor femeile? Vor un barbat frumos, destept, educat, manierat, tandru, hotarat, puternic, coerent, fara vicii, realizat din toate punctele de vedere (nu numai material cum va place sa credeti adesea), cu simtul umorului, bine imbracat, stilat etc... vreo 50 de calitati. Undeva pe locul 56 spun femeile ca ar fi important sa fie bun in pat.

acelasi tip spunea ca barbatii vor doar doua lucruri: sex si cartofi prajiti.

Cu timpul, femeile au inteles asta si nu-si mai bat capul.

Iti spun si un banc, pe aceeasi tema; poate-l sti ca e vechi!
Intrebare: Cine credeti ca este mai inteligent, femeia sau barbatul?
Raspuns: Femeia, categoric! Cunoasteti vreo femeie care s-a maritat cu un tip doar pentru ca avea picioare lungi?

Asa ca... sa traiti bine!

Pa.

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 20:47

De la: sbucur, la data 2008-09-12 20:10:16Rahat cu apa rece !
Nimic !
Lista barbatilor care au contribuit la progresul omenirii este interminabila, iar drepturile femeilor le-au fost acordate de catre barbati. ...
M-am plictisit de subiectul asta si de modul de abordare.
Pa !

Iti spun si tie un banc, ok?

La un spital este adus un accidentat grav. Doctorul iese din sala de operatie si spune- trebuie sa-i facem transplant de creier. Doar asa-l putem salva. Exista doua posibilitati - putem sa-i punem un creier de femeie care costa 200$ sau unul de barbat care costa 2000$. barbatii din sala de asteptare chicotesc si se cotesc superiori. O femeie il intreaba pe doctor: 'dar de ce este diferenta asta de pret? Iar doctorul raspunde - pentru ca intotdeauna creierul unei femeii este uzat, cel de barbat este nefolosit, deci...

Stimati barbati, nu va obositi sa ma injurati pentru bancurile astea feministe, nu raspund. Sunt prea desteapta ca sa ma cobor pana acolo incat sa raspund la injurii.

Hai, pa!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 21:53

anubis,barbatii in general gandesc numai/cu penisul in creer/ca sa te citez : ,este adevarat ca voi faceti legea in avantajul vostru,sunteti misogini numai prin faptul ca subevaluati capacitatea de gandire....a unei femei iar ca sa va mascati lipsurile,blocajul intelectual apelati la insulte,calomnii de orice fel,si sa sti ca o femee poate sa faca multe,chiar foarte multe din ceea ce poate un barbat, si nu o mai dati in stamba cu/BARBATUL/- face si drege- ca oricum va usurat munca technologia secolului XXI si v-ati puturosit!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 21:58

mona-simona ai facut un lucru foarte util pentru toti in egala masura BRAVO!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 22:04

ma che stai dicendo?sei pazzo?mai laso balta cu /ciao/al tau ca esti pe un forum in lb.romana si cred ca oricum nu poti mai departe de atat!

popescuoana

36 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 22:14

Hjkl_19, imi vine sa plang....nu mai am argumente desi e negru pe alb......

asta am scris eu :

hjkl_19....sunt doua variante: fie nu intelegi nimic din ce scriu(desi cred ca sunt coerenta), fie nu citesti.in afara de asta, raspunzi mereu la fel.nu poti combate, nu poti discuta in polemica.ai o singura idee(din punctul meu de vedere si proasta) pe care o repeti la nesfarsit.

Asa m-ai citat tu:

"sunt doua variante: fie nu intelegi nimic din ce scriu(desi cred ca sunt coerenta), FIE NU CITESTI IN AFARA DE ASTA, raspunzi mereu la fel.nu poti combate, nu poti discuta in polemica.ai o singura idee(din punctul meu de vedere si proasta) pe care o repeti la nesfarsit"

daca observi dupa "fie nu citesti" este pus punct.

Serios…..parca avem probleme cu vederea……..sper ca ai sesizat.Chiar nu il vezi sau doar ti-ai propus sa ma enervezi?

Asteptam de la tine alt subiect.Tot nu ai inteles ca nu promovez egalitatea.......am precizat o in fiecare mesaj.....Hai sa discutam alte subiecte (daca tot am o perioada in care imi mai permite timpul) ca aici tu nu citesti ce scriu eu, iar eu poate nu ma exprim astfel incat sa fiu explicita. Serios.....Numai bine.....Nu mai zic nimic....serios....cel putin referitor la acest subiect:)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 23:23

mai fato,nici nu era vorba de vreo gagica de pe forum ,cred ca tu ai probleme atat cu vederea cat si cu creerul dar hai sa o lasam balta sa nu dam satisfactie la altii,ce zici esti in stare? si nici macar nu era subiectul persoanei tale,cred totusi ca sa creat o confuzie

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 12:29

femeile mai sunt "platite" si pt alte prestatii

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 14:32

Am scris in engleza, sper ca voi o sa ma intelegeti ce am scris in romanesti. E FOARTE IMPORTANT sa CITITI tot ce am scris ca ESTE ADEVERUL!!!!

Un mesaj pentru toti barbatii noi! In toata viata mea, am fost martor la toate crime grosnic noi barbatii am facut impotriva femeile, importiva copiii, impotriva toti barbatii in singurul scop, sa avem tot control desupra lor. In carte “Ishmael” a scris de Daniel Quinn, control nu exista. Noi barbatii incerc sa controlam toate resurce pe planeta asta, toti oamenii pe care ii iubim, stina, etc., dar nimic e al nostru sa controlam. Tot pe care avem, trebuie sa fim stewarduri si avem grija de ei.

De ce sutem frica de femie? De ce suntem frica de iubire lor? Perfectie lor? Noi suntem atat de PROST! Noi suntem atat de incompetent! Noi barbatii suntem nimicuri in ochii universului. Trebuie sa mai distrugem planeta asta? Trebuie sa mai stricam viitorul nostru?

De mult timp, barbatii a folosit lucurile ca Bibila, a reinventat istoria, religie, politica, educatia, un salariu mare, etc., sa aiba control. Carte Riane Eisler “The Chalice and the Blade” vorbeste despre o vremea cand barbatii si femie au fost egal si ei a trait in o societate de participare – toti facand treaba lor, chiar daca barbatii stau acasa la sat sa protejeaza satul si femie a plecat sa vanta mancare.

Eu, e foarte adeverat ca sunt SUPERFIICIAL, si EU fac tampenii si prostie tot timpul fara sa opresc, si sunt lenis si un nemsimsit profesionist. Asta inseamna ca toti barbatii sunt la fel ca mine, dar nu chiar tot timpul dar 90%. Femie de mult timp au suportat toate tampenile noastre si acum vreme noastre a terminat. Noi barbatii trebuie sa recunoscum ca avem novie de ei exact ca ei au nevoie de noi. Noi trebuie sa devinim mai buni tatii decat noi suntem – sa invatam pe baietii nostril sa repecta vietii, inclusive mamei lor, pentru tatii sa nu veda ficii lor ca un obiect – sa avem grija ce spunem --- niciodata sa zicem ca ei sunt proasta sau ii judecam. Trebuie sa doar ii iubim. Tot timpul noi barbatii judecam toate lume, critic toate lume si noi nu iubim destrul sau apreciam cine sunt sotie nostre --- sunt foarte dur cui toate gresala ei fac. E foarte simplu pentru noi sa fim critic de sotia noasta, ce fac ei sau ce nu fac ei, toate gresele lor – noi barbatii credem ca nu suntem superior si putem sa purtem si tretam oricare femie oricum vrem. Noi sunt foarte abusive verbal. Noi vedem telivizor toate ziua. Dormim. Nu lasam sotie noastre sa fac toate acasa pentru ca noi credem ca suntem mare si meritam aceasta viata.

Am auzit ca aici in Romania, 20% femie au reportat ca ei au suferit violenta domestic Sunt sigur ca cifrie is mult mai mare ca nimeni fac un report si politistii nu ia femie inseaana. Niste oamenii cred ca femie sunt vinovat. Toate probleme pe care sufera femiele in casniciele lor, barbatul e vinovat. Noi barbatii facem rau pe toate female in orice stil putem sa facem. Si eu nu sunt altfel. Eu sunt un barbat ca fac exact pe care am scris aici. Eu sunt ergolios, egoist, nu sunt atent la detail, lenis … si nu este un sfarsit acest lista.

BARBATII!!! Noi trebuie sa trezim la adeverul. Noi nu mai permitam sa distrugem vietii femiie numai ca noi credem ca avem dreptate. Trebuie sa invatam sa iubim, sa ascultam, sa nu fim asa de critic ca alti nu sunt ca noi. Cred ca ce este adeverul, ca noi suntem jelos de faptul ca femiele pot sa nasc copii si noi nu putem. Scopul nostrum pe planeta asta e numai sa populam pamuntal. Dupa terminam asta, lumea asta nu mai a nevoie de noi. Suntem nimicuri! Noi suntem prisos!

Eu iubesc pe sotia mea foarte mult, mai mult decat sa stia si eu urasc de faptul ca eu sunt un barbat si eu ma doresc sa numai exista, sa numai fiu – sa numai fiu un barbat – si eu fac tot in fiecare zi tot pe care oamenii au vorbit in acest forum --- TOT! Eu sunt tot pe care e gresit despre barbatii. Si toti barbatii sunt gresit! Sotia mea, ma iubesca si suporta toate tampaneiile mei si o vad suferind fiecare secunda. De ce eu nu ma opresc? Asta e o intrebarea bune! Sotia mea nu merita tot rau fac pe ea in fiecare zi! Sotia mea suporta prostile mele si incompentie mei, fiecare zi. Asta fac toti sotie pentru soturile lor. Sotia mea e 1,000 de ori mai purtenica decat eu pot sa fiu. Toate sotia muneste in loc de 10 barbatii. Credeti ma! Eu stiu! Un barbat ca mine, ca toate lumea, nu pot sa fac nici 1/4 de munca – nici atat – pe care face o femie.

Sunt foarte mult pe care vreau sa spun. Decomdata, astept niste responsuri.

Stimati toate female. Daca nu exista alt babat pe care poate sa spun acest adeverul, ca el este un tampit si nu merit acesta viata si sa fie langa voi … Vreau sa va spun – “Imi pari rau” pentru toate female pe care au murit in causa de tampenii barbitiilor. Vreau sa spun “Imi pari foarte rau”. Pentru toate femiele, Va doresc sa aveti putera sis a mergeti inainte sis per ca iubirea vostra va deschide ochii lui excat a facut sotia mea pentru mine.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 14:41

De la: hjkl_19, la data 2008-09-12 19:51:32

hai ca esti gica (!) contra, verifica punctuatia oanapopescu
nu ti a spus nimeni nicodata ca esti dificila?
tii sa ai ultimul cuvant cautand scuze infantile,si asta in virtutea faptului ca esti egala cu barbatul, nu? poi de ce sa taci tu daca esti egala cu el? sa taca el......ce,eu is mai proasta?
doar asta a reusit sa faca "egalitatea" asta pe care ne-o baga astia pe gat - sa raceasca relatiile dintre noi si sa maresca numarul copiilor cu un singur parinte,dar si altele nu vreau sa amplific subiectul, iar var sari la gatul meu x,y,z
hai ca m am plictisit.......ce spuneti, ar fi interesant de discutat "sunt ogolios/mandru de faptul ca sunt barbat/femeie?oanapopescu nu este........... ar trebui sa fim?

ma prostule ce faci acolo...sugi...suuugi ?
ti-am mai spus-o ...esti bulangiu...te-am citit...iti place sa te arzi in c*r si vi aici cu povesti ca esti insurat si ai copil !?
comunist nenorocit ...si curlangiu imputit ...asta esti !

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 17:28

De la: mona_simona2002, la data 2008-09-12 20:41:43Calinescule,

Te citez:
" Am o clinica intreaga numai a mea,si ma gandesc ca-mi atragea cineva atentia pana acuma sa fac ceva tratamente,dar pe tine te pot ajuta.
cat despre complexe de inferioritate...eu sunt contrariul.Am o minte sclipitoare si o scula de 21cm.ce dracului vrea un barbat mai mult de la viata?"

Da-mi voie sa ma distrez. Cred ca sunt suficente calitatile astea daca vrei sa ramai singur sau daca vrei sa te iubesti cu un alt barbat.

Constat ca avea dreptate cine zicea (un barbat) ca femeile sunt pretentioase si de neinteles (unul Freud era tipul care afirma de-astea). Ce vor femeile? Vor un barbat frumos, destept, educat, manierat, tandru, hotarat, puternic, coerent, fara vicii, realizat din toate punctele de vedere (nu numai material cum va place sa credeti adesea), cu simtul umorului, bine imbracat, stilat etc... vreo 50 de calitati. Undeva pe locul 56 spun femeile ca ar fi important sa fie bun in pat.

acelasi tip spunea ca barbatii vor doar doua lucruri: sex si cartofi prajiti.

Cu timpul, femeile au inteles asta si nu-si mai bat capul.

Iti spun si un banc, pe aceeasi tema; poate-l sti ca e vechi!
Intrebare: Cine credeti ca este mai inteligent, femeia sau barbatul?
Raspuns: Femeia, categoric! Cunoasteti vreo femeie care s-a maritat cu un tip doar pentru ca avea picioare lungi?

Asa ca... sa traiti bine!

Pa.

ptrmona-simona,
te tii de bancuri cu mine ,woman ?

Am fost barbat indraznet, macho, liber si aveam parul lung.

Sotia mea m-a agatat, nu invers; Mi s-a prezentat si oriunde mergeam, ea era deja acolo……sunt deja 12ani de atunci.

Pe vremea aia eram un motociclist inrait, purtam numai tricouri negre, blugi crestati, cizme de motociclist si aveam….parul lung. Bineinteles ca aveam si un outfit pentru ocazii speciale.Atunci purtam un tricou negru, blugi crestati si papuci de sport, adidasi, albi.

Munca pe acasa era ceva rar, pentru ca eu eram mereu cat mai departe, pe drumuri.

Dar imi iubeam viata asa cum era ea. Asa, deci, m-a cunoscut ea. “Tu esti barbatul viselor mele. Esti atat de…macho, indraznet si …liber”.

Cu libertatea a fost in curand gata, pentru am decis sa ne casatorim.

De ce nu?!? Eram un barbat indraznet, aproape liber si aveam….parul lung.

Bineinteles toate astea numai pana la nunta. Cu putin timp inainte imi zice: “Ai putea si tu macar la frizer sa mergi, ca totusi vin si parintii mei la nunta.”

Treceau orele - NU, ….. dupa cateva zile si lacrimi fara numar de la ea……. am lasat de la mine si mi-am tras o frizura la moda cu par scurt, ca……in cele din urma o iubeam, si ce mai…. eram barbat indraznet, aproape liber,nu mai aveam parul lung dar eram ataaaaaaat de dulce.

“Scumpul meu, eu te iubesc asa cum esti !!!” -a exalat ea.

Viata era in regula desi la cap imi era putin mai racoare.

Au urmat saptamani de convietuire pasnica si duioasa pana cand intr-o zi nevasta mea statea in fata mea cu o plasa mare in brate. A cumparat o camasa, o helanca (la cuvantul asta deja am pielea gainii) si o pereche de pantaloni, noi noute si imi zice: “Probeaza si tu astea, te rog !”

Au trecut zile, au trecut luni si nenumarate servetele imbibate cu lacrimi de la ea. Ca in cele din urma sa las de la mine si sa port camasa, helanca (hrrrrr) si pantaloni de stofa. Au urmat pantofi negri, sacou, cravate si pardesiu.Dar eram barbat indraznet, super misto si cu parul scurt.

Apoi a urmat cea mai mare lupta,Lupta pentru motocicleta. Bineinteles ca nu a durat mult,pentru ca in costum negru si cu permanenta frecare si topaiala pe motocicleta nu poti lupta mult. In afara de asta pantofii negri de lac erau de asemenea o “forta” fragila. Dar ce mai conta,eram barbat chipes, aproape liber, conduceam un combi si aveam parul scurt.

Cu anii au mai urmat multe alte batalii, pe care eu le-am pierdut in oceanul ei de lacrimi.Eu spalam, eu calcam,eu faceam cuparaturile, am invatat slagare pe derost, beam vin rosu dulce si faceam plimbarea de duminica. “Dar si ce?!?”- ma gandeam eu ;………….. eram un pampalau,asuprit, ma simteam naspa si aveam parul scurt……

Intr-o buna zi, scumpa mea nevasta statea in fata usii cu valizele impachetate si mi-a zis: “Te parasesc !”

Uimit si socat o intreb pentru ce motiv. “Nu te mai iubesc, te-ai schimbat atat de mult. Nu mai esti omul pe care l-am cunoscut eu odata.” - mi-a zis ea, trantindu-mi usa in nas.

De curand am intalnit-o iarasi. “Noul” ei(masculul) este un motociclist paros, cu blugi crestati si tatuajecare…… se uita la mine plin de compasiune.

Cred ca o sa-i trimit cadou o sapca!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 17:31

Proasta

STUPIDA U. MARITANS AVANSIS Proasta casatorita cu un barbat bogat este o fosila ramasa din vremea comunitatilor primitive, atunci cand “barbatii procurau hrana iar femeile aveau grija de camin”.

Barbatii, ca si atunci, continua sa procure cele necesare vietii - in speta, bani - dar schimbarea s-a produs la nivelul proastei, care nu mai are grija de camin, ci de ea insasi. Proasta casatorita cu un barbat bogat nu iarta nimic - de la saloane de coafura si cosmetica pana la magazinele de care majoritatea oamenilor nici nu stiu ca exista, acolo unde un sutien costa cat salariul pe doi ani al unui muncitor de la IMGB.Proasta casatorita cu un barbat bogat are avantaje si dezavantaje.

Avantajul este ca nu risti sa te impiedici de ea in concediu, deoarece si-l petrece in Bahamas.

Dezavantajul consta in faptul ca, atunci cand totusi dai de ea, iti va scuipa in cap de la inaltimea tocurilor (cat mai inalte si cat mai subtiri) si-ti va strica astfel cheful pe tot restul anului.

De obicei, in urma unei revelatii, sotul acestei proaste incearca sa-i dea ceva de facut (o afacere) atunci cand isi da seama pe cine are langa el - dar singura consecinta a acestei incercari este nenorocirea definitiva a celor care au curajul sa se angajeze in afacerea cu pricina; si asta, deoarece proastei casatorite cu un barbat bogat nu-i vor mai ajunge banii, ci va dori pe deasupra si NUME sau FUNCTIE, lucruri imposibil de atins in realitate.

STUPIDA U. COMUNITAE Proasta de bloc ocupa locul doi ca arie de raspandire in zonele urbane. Ea exista ca o consecinta a urbanizarii fortate din perioada comunista, si s-a raspandit proportional cu numarul de blocuri. Ca si comportament, poate fi asemanata cu termita (organizeaza colonii care au ca unic scop procurarea hranei) si daca este lasata singura, moare.

Proasta de bloc are nevoie de comunicare permanenta cu alte proaste de bloc si are ca trasatura principala interesul pentru vietile altora. Daca proasta de bloc nu stie ce are in casa vecinul de palier, sau la ce ora se intoarce acesta acasa (si cu cine), moare.

Proasta de bloc este o consumatoare vorace de programe TV subculturale (concursuri de asa-zisa inteligenta, telenovele si emisiuni de umor fara umor) - daca o pana a televizorului se prelungeste prea tare, proasta de bloc moare.

Proasta de bloc este specia de proasta care isi aranjeaza cel mai meticulous vizuina - nu veti intalni niciodata apartament in care locuieste o asemenea proasta, fara mileuri, vaze, pesti de sticla si flori de plastic; daca isi pierde aceste obiecte, sau daca-i sunt furate, proasta de bloc moare.

STUPIDA U. PSEUDOCOMUNITAE Proasta mutata la bloc se afla, dupa unii cercetatori, la originea speciei analizate anterior. Stramutata din mediul rural, unde-si avea originea, proasta de bloc nu poate abandona cateva trasaturi specifice, nici macar la a doua generatie. Proasta mutata la bloc nu are notiunea de “liniste” si va vorbi puternic indiferent de ora si loc.

Asa cum deja stim, nu va vorbi decat lucruri de stricta necesitate (pentru ea), dar o va face incontinuu. Ne putem astepta de la proasta mutata la bloc sa creasca in balcon gaini sau porumb.

Proasta mutata la bloc va sporovai cu cealalta proasta mutata la bloc, tinand usa apartamentului deschisa - pentru ea blocul nu este decat o ulita pe verticala, unde viata isi duce ritmul (aparent linistit) in dulcele stil patriarhal. Daca proasta mutata la bloc va avea nevoie sa arunce mobila veche in sopron, va folosi drept sopron uscatorul comun al blocului, indiferenta la protestele celorlalti locatari.

Au fost semnalate chiar cazuri de proaste mutate la bloc care au crescut porci in dormitor. Tot acestei specii de proasta ii este atribuita si proprietatea de a striga de la balcon, fie la copii fie la sot, ca si prezenta permanenta in acelasi balcon la toate nuntile / inmormantarile / mutarile sau celelalte evenimente majore din viata cartierului. Aparent benigna, proasta mutata la bloc va atrage mereu privirile trecatorilor si-i va face sa simta o acuta nevoie de arma in dotare.

Sursa: resursa de fun

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 18:03

Curs special pentru femei organizat de Ministerul Sanatatii in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii

Tema: Dezvoltarea functiunilor creierului la femeia moderna.

Scop: Participantele vor fi confruntate cu o experienta fascinanta (folosirea creierului).

Conditii: Vointa de a invata ceva nou (chiar daca se va dovedi a fi ceva greu)

Durata:

Brunete 1,5 luni fiecare modul

Roscate 3 luni fiecare modul

Blonde 6 luni fiecare modul Cursul contine 4 module

Modulul I

1) Acceptarea soartei: m-am nascut femeie

2) Cunoasterea locului de desfasurare a vietii: bucataria

3) Cum pastrez ordinea in poseta? (sub control strict)

4) Cum fac cumparaturi in mai putin de 4 ore: notiuni elementare

5) Pastrarea limitelor: Cum ma machiez corect

6) Curs de programare I (toate categoriile): folosirea cuptorului cu microunde

7) Curs de programareII (numai brunetele si roscatele): Videorecorderul

Modulul II

1) Ecuatia cu o necunoscuta: Automobilul

2) Exercitii de dinamica grupului: Ce trebuie sa fac cand stam in masina

3) Parcarea, ParteaI: Notiuni elementare

4) Parcarea, Partea II: Manevre

5) O adevarata provocare: Frana si acceleratia.

6) Cutia de viteze. Descriere completa (pentru blonde numai cutia automata)

7) Folosirea corecta a semnalizatorului.

8) Notiuni elementare de fizica: Corpuri in miscare

9) Adevaruri optice: Luminile rosie, galbena si verde ale semaforului.

10) Curs special: Parcarea in garaj.

11) Ecuatia cu mai multe necunoscute: Cutia de scule - descriere generala

12) Curs de supravietuire I: Unde se afla lumina de avarie

13) Curs de supravietuire II: Schimbarea unui cauciuc

14) Curs de supravietuire III: Schimbarea mai multor cauciucuri (Da, este posibil!!)

15) Curs de supravietuireIV: Verificarea cu succes a nivelului uleiului si a apei

Modulul III

1) Notiuni elementare: Nici o cucerire a tehnicii moderne nu ma va putea ridica la nivelul barbatului

2) Vocabular I: Definitia cuvantului “DA”. Corectarea exercitiului “Esti gata?”

3) Vocabular II: Definitia notiunii “5 Minute”

4) Sociologie: Fotbalul nu este un sport ci o religie.

5) Drept cetatenesc si morala I: Discutii barbatilor despre tema fotbal

6) Drept cetatenesc si morala II: A nu te amesteca nicicodata in aceste discutii

7) Cum evit intrebarile inutile (de ex. “Ma iubesti?”, “Sant frumoasa?”, “Am ceva special?”)

8) Adevaruri zilnice: Si femeile ragaie, exercitii in grup.

9) Adevaruri zilnice: Barbieritul (curs intensiv pentru brunete): Partea barbateasca a femeii

10) Comportamentul la cumparaturi: Cardul Visa, Definirea notiunii de limita de suma

11) Comportamentul la cumparaturi: Si eu pot cara naveta de bere

12) De ce mama nu e binevenita la noi? (1000 de studii de caz)

Modulul IV

1) Telefonul: Cand trebuie sa inchid? Exercitii de grup: 4 femei/telefon(nu uitati sacul de dormit)

2) Machiajul: Metamorfoza femeii

3) Terapie TV I: Si fara telenovele se poate trai!

4) Terapie TV II: Filmele de dragoste sant pura fictiune si nu realitate

5) Eu si corpul meu: Legea gravitatiei

6) Oglinzile nu mint: Ma accept asa cum sant.

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 18:07

Dragul meu calinescu4, chiar te-a parasit sotia???? Vorbesti cu atata ura! De unde atat de multa ura???

Mi-e mila de tine!!!!

Totusi ca sa nu fii impartial, nu ar trebui sa faci si lista cu categoriile de barbati prosti???

Ma gandesc, oare unde, in ce categorie, se afla sotia ta, fiica ta ( daca ai ), sora ta ( daca ai ), mama ta .

Cu totii asteptam mai multe detalii.

Pe curand.

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 18:15

D-le calinescu 4, hai ca a fost foarte haios!

Felicitari pentru simtul umorului foarte dezvoltat!! Si cata imaginatie! Ar trebui sa scrii carti! Sigur nu ti-ai gresit vocatia?

hjkl_19

56 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 20:05

interesant unde s-a ajuns , plecand de la un subiect ce trata alta tema
spritele sau mai incins se mai sting,dar focul arde mocnit
asteapta scanteia,
e ca in viata,
cu o exceptie........
e pe aici un frustat, un paduche, un ratat, un copil al nimanui care se baga in seama ca musca,unu pe care l au facut de kkt pe toate forumurile.
de fapt gresesc, si-n viata exista cate un azazel (cuvantul asta v-a deveni adjectiv..... ...imaginati-va unui pacalici ca al nostru sa-i spui bai azazelule, si l-ai jignit profund)
si acum, serios tu chiar nu vezi ca nu ai loc pe nicaieri ?
nu-ti mai raspunsesem la abjectiile tale, si dintrodata fara motiv ma musti de ....
cred insa ca unuia ca tine altul e modul prin care trebuie sa-i raspunzi: sa-l lasi in lumea lui, asa cum au facut ceilalti pe celelalte forumuri,dupa ce te ai facut .....(de fapt asa erai) de kkt
DU-TE MA OMULE, POATE GASESTI CEVA MAI UTIL DE FACUT

celorlalti: weekend placut

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 20:27

De la: marygeo2006, la data 2008-09-05 18:53:57;;;;;;;;;;;; ''' AZAZEL'''' Noi ;;ardelenii; suntem oameni!!!!! ;;Harnici;;;!!!! La voi sunt;;;; BETZIVANCII;; pt, ca ;;sunta ti ;campionii crimelor si a violurilor!!!!! ; Betzivanci;; esti tu, om fara cultura!!!!!!!! Cum iti permiti sa ma jignesti, ma imputitule!!!!!!!!!!! ;;Muritori de foame!!!!!!!! A-ti venit de multe ori la noi in ;Ardeal. sa va cauta-ti un loc de munca!!!!!! Sunte-ti ;;puturosi;;!!!!!!!! Numai gura-i de voi!!!!!!;;;;; Incultule!!!!!!!!! ;;;;;;;;;;;ZDREANZI;; ESTI TU!!!!!!!! DACA MA MAI JIGNESTI, AFLU CINE ESTI SI ;;;DAI DE DRACU;;!!!!!!!! :sml-sign01;;Amarat vesel;;!!!!!! Numai insultele-s de tine!!!!!!!!!!! : ;;NESPALATULE! DU-TE SI-NVATA SA SCRII.!! APOI SA TE PREZINTI PE UN ;FORUM;;!! :sml-mad0225;;;;AZAZEL====BETZIVANCI+ZDREANTZI= ESHI, TUUUUUUUUU!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 20:44

Calinescule... chestia cu motociclistul o stiam, e veche. Cea cu clasificarea proastelor n-o stiam si mi se pare geniala, foarte adevarata. Dar... astept completarea, clasificarea idiotilor care au luat de neveste asemenea proaste. Cat despre programa cursurilor organizate de Ministerul Sanatatii - faci parte dintre lectori? (ai afirmat ca activezi in domeniul sanatatii...) Daca da, atunci se explica totul... fiind in contact mereu cu fiinte ca cele care frecventeaza aceste cursuri... nu ma mira parerile pe care ti le exprimi pe aici, pe forum.
Toate bune!

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 20:49

hjkl... zau ca nu ma intereseaza catusi de putin cine e si ce a zis azazel, va tociti degetele pe tastatura degeaba, mai baieti si fete, voi astia care va injurati. Sunteti ca niste muste bazaitoare si sacaitoare, ne stricati conversatia (aproape) civilizata...

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 22:20

Cred ca e seara supararilor. Ce ati patit cu totii?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 23:19

De la: mona_simona2002, la data 2008-09-02 18:23:50
De la: tnicuro, la data 2008-08-27 18:45:45Mona simona 2002 : Astfel de persoane fie ele de genul masculin fie de genul feminin,care doar stiu sa jigneasca si cum bine recunoaste sa ieie ceva la mat,nu merita bagate in seama,porti monolog sau mai rau poti sa ajungi sa te cobori la nivelul lor de cultura si civilazatie.
;;; ;;; ; Se pare ca ;ai uitat;!!!! Prea te ;;bagi in seama;;!! avand ;;grija menopauzei mele!! ;;; Vorbeste; cu cei cu aceleasi ;opinii si aceeasi ;cultura;, ca tine!!!!!!!!!!!

Multumesc! Ai dreptate. Este motivul pentru care mi-am propus sa nu mai raspund la injurii, indiferent din partea cui vin.

Mi-am amintit ca am fost la un curs de dezvoltare personala, acum vreo 3-4 ani. Printre alte teme, era si managementul conflictelor de munca. S-a spus acolo ca multe conflicte apar pentru ca oamenii au scari de valori total diferite. lectorul acela spunea ca atunci cand se fac afirmatii eronate despre tine si atunci cand te simti nedreptatit trebuie sa te uiti bine cine face aceste afirmatii, ce fel de persoana este si cat de mult conteaza parerea acelei persoane in organizatie. Analizand astfel, poti sa decizi daca parerea acelei persoane este sau nu este importanta pentru tine. Daca e o parere valoroasa, merita sa incerci sa te schimbi. In cazul in care parerea nu conteaza e bine sa treci repede mai departe si sa nu pui la suflet. Cred ca era un sfat bun si va recomand sa-l aplicati, mai ales acele persoane de pe acest forum care au fost jignite.

Exista o diferenta majora intre a dezbate un subiect si a incerca sa-ti impui punctul de vedere cu argumente si... a jigni si a pune etichete oamenilor, cum s-a procedat pe alocuri aici.

Din pacate subiectul a degenerat. Nu sunt de acord cu atitudinea inflexibila si vocabularul "colorat " al unor forumisti de aici. Mai sunt si prejudecatile... mult prea adanci.

In rest... de la mine, numai bine!

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 00:14

wow! marigeo, felicitari pentru renuntarea la tzopaitori. Acum pot citi ce postezi. Foarte adevarate cele spuse de lector. Unii au o placere deosebita sa ii eticheteze pe ceilalti imediat ce exprima o parere diferita de a lor. Ba mai fac si scenarii de genul "de buna seama ca esti nefericit(a)/nef****(a)", "n-ai fost iubit(a) si esti frustrat(a)", "sunt sigur(a) ca sotul/sotia abia te suporta" si altele asemenea. Cel mai bine e sa trecem peste comentariile lor. Daca nu se poate, daca totusi dorim sa le raspundem, trebuie adoptat un ton neutru, ca si cand nu ne-am adresa cuiva anume, altfel conflictul escaladeaza. E tactica mea, v-o recomand celor care nu-si gasesc placerea in galceava.

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 00:21

bravo mona, ii ignoram pe injuraciosi, la un moment dat se plictisesc daca n-au cu cine sa se antreneze

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 00:32

“Cum imi inving dusmanii? Simplu: ii transform in prieteni!” Un raspuns frumos dat Abraham Lincoln.

Da Catcos:In sfarsit putem sa ne intelegem. Si eu ii multumesc lui Marygeo ca a mai renuntat la emoticoane. Inainte de a-i ignora pe "injuraciosi", as zice eu sa le laudam si lor meritele si punctele lor de vedere tocmai in ideea de a putea gasi un numitor comun in dialogurile noastre. Dorinta mea a fost nu sa citesc emoticoane ci comentariile tuturor caci imi place f mult sa fac acest lucru. Numai bine.

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 02:26

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 14:35

De la: catcos, la data 2008-09-14 00:14:15wow! marigeo, felicitari pentru renuntarea la tzopaitori. Acum pot citi ce postezi. Foarte adevarate cele spuse de lector. Unii au o placere deosebita sa ii eticheteze pe ceilalti imediat ce exprima o parere diferita de a lor. Ba mai fac si scenarii de genul "de buna seama ca esti nefericit(a)/nef****(a)", "n-ai fost iubit(a) si esti frustrat(a)", "sunt sigur(a) ca sotul/sotia abia te suporta" si altele asemenea. Cel mai bine e sa trecem peste comentariile lor. Daca nu se poate, daca totusi dorim sa le raspundem, trebuie adoptat un ton neutru, ca si cand nu ne-am adresa cuiva anume, altfel conflictul escaladeaza. E tactica mea, v-o recomand celor care nu-si gasesc placerea in galceava.

"Cat despre programa cursurilor organizate de Ministerul Sanatatii - faci parte dintre lectori? (ai afirmat ca activezi in domeniul sanatatii...) Daca da, atunci se explica totul... fiind in contact mereu cu fiinte ca cele care frecventeaza aceste cursuri... nu ma mira parerile pe care ti le exprimi pe aici, pe forum."

Repet din nou cuvantul:CONSECVENT ,altfel te vei alege cu eticheta "proasta" inaintea numelui.contrar a ceea ce spui mai sus ,tocmai m-ai clasificat.

sunt doar bancuri,nu sunt ale mele ,si le gasiti pe www.resursadefun.ro
am dat si sursa

hjkl_19

56 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 18:56

pt. catcos

jur ca n am vrut sa-l mai bag in seama (trecuse ceva timp de cand nu ii raspundeam) dar daca nu am raspuns, individul a continuat, si nu am vrut decat sa-i amintesc parerea generala despre el, nu doar a mea.

imi cer scuze celorlalti, dar el a intrat aici injurandu-ma, in urma unui comentariu ce il facusem in alta parte, repet, el a intrat aici si pe nepusa masa a inceput sa ma jigneasca fara legatura cu subiectul de aici, asta spune totul despre ..... subiectul nostru

promit sa nu-l mai bag in seama

o zi buna tuturor!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 19:17

Vaca din Baia Mare a renuntat la poze topaitoare. Ai evoluat de la juninca la vaca.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 21:36

HEI MARYGEO ?
Citeste asta :
S U g i p U L A

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 21:37

la negrii

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei
Mergi la: