dagaio
1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 02:58
pt. d-l hjkl_19:
Invata cuvantul "misogin" si vezi daca nu cumva esti acolo!
Spune-mi: TII NEAPARAT SA AI TU ULTIMUL CUVANT?? ( = ORGOLIU INCLINAT SPRE NARCISISM )
Da-mi voie sa-ti spun eu ce inseamna BARBAT ADEVARAT.
BARBAT ADEVARAT= BARBAT CARE LUPTA CINSTIT SI INTELIGENT PENTRU POZITIA LUI, BARBAT CARE ISI RESPECTA FAMILIA SI O APRECIAZA, BARBAT HOTARAT, RESPONSABIL SI CIRCUMSPECT, BARBAT CARE LUCREAZA SI NU SE JOACA, BARBAT CARE STIE SA FIE SENSIBIL SI LA NEVOILE CELORLALTI, etc...!!!!!!!
BARBAT MISOGIN = BARBAT CARE CREDE CA TOTUL I SE CUVINE DOAR IMPUNAND SI CREZAND MEREU CA EI SUPERIOR TUTUROR, CARE URASTE FEMEILE UNEORI DOAR PT. CA ELE INDRAZNESC SA AIBE PARERI SI OPINII PERSONALE, ETC. ( prea multe sunt de spus! )
Ai auzit vreodata de EGALITATE DE SANSE?????? CE SANSE ARE SOTIA TA DACA TU II IMPUI TOTUL?
Egalitatea nu este inventata, ea trebuie sa existe mai ales intre oameni. ( poate nu stii, SI FEMEIA E OM! )
Te rog, cauta in dictionar cuvantul "libertinaj". Vei vedea ca nu se potriveste la ce vrei tu sa spui.
DREPTURILE FEMEII AU FOST CERUTE TOCMAI PE BAZA INCALCARII DREPTURILOR OMULUI SI A TERMENULUI DE FAMILIE. ( documenteaza-te sau citeste ce am scris eu la pag. 6 in mesajul - "Ce au facut feministele" ).
Familia se bazeaza pe dragoste si intelegere. Dragostea si intelegerea nu pot fi decat EGALE si LIBER CONSIMTITE !!!
Drepturile Femeii intotdeauna au fost strans legate de cele ale copilului. Poate ca tu intelegi ca principalul drept al femeii e sa cheltuie banii la coafor, la manichiura si in restaurante cat mai des. Te rog, vezi in ce consta acestea!!!
Scuza-ma, ce este cuvantul PENIBIL, cel folosit de tine? EPITET? Da! Crede-ma! Si adjectiv, desigur.
|
|
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 03:04
Draga mariaoprea 75:
El nu merita atentia noastra.
Sa nu pleci, OK? Stiu ca cel mai destept cedeaza, dar aici nu are rost!
 Al meu e cu suc. Eu nu beau bere.
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 15:48
FEMEIA E CA SI GAIA ( INTRUCHIPAREA PAMANTULUI ):
NOI OAMENII PREFERAM SA O STAPANIM, SA O FOLOSIM CA PE UN OBIECT SI SA O DISTRUGEM PE GAIA, IN LOC SA O RESPECTAM, SA O IUBIM CA EA SA NE OFERE TOT CE ARE MAI BUN.
LUATI AMINTE, EVOLUTIA INSEAMNA RESPONSABILITATEA FAPTELOR NOASTRE. " CE SEMENI, ASTA CULEGI!"
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 19:28
Vad ca nu se mai oboseste nimeni sa dea vreo replica ...
La revedere !
Acum nu e momentul !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 19:36
Vad ca nu e asa. Se mai dau lupte....
Citesc tot felul de tampenii despre femei si barbati adevarati. Am impresia ca s-au angajat in batatlii tot felul de datatori cu parerea sau datatoare cu parerea ... care n-au trait o viata alaturi de o femeie sau de un barbat.
Bateti campii cu tampeniile voastre pana faceti rosu-n gat !
Eu unul ma inteleg foarte bine cu nevasta mea de aproape 30 de ani. Si gata. N-aveti decat sa va balacariti pana va vine rau !
Ma plictisiti pentru ca nu reusiti sa scrieti nimic, dar absolut nimic , interesant !
Adio !
Acum nu e momentul !
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 19:45
Adio sbucur!
Iti doresc multa intelepciune in viata, rabdare atunci cand citesti si minte sa-ntelegi!
ADIO
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 15:47
Aici nu se dau lupte, nu se poarta batalii intre femei si barbati. Aici se discuta si se vine cu argumente care sa-ti sustina parerea.
Se pare ca in Romania, din pacate, misoginismul e in floare si nu stiu cata apa pe Dunare mai trebuie sa curga pana roamanul isi schimba conceptiile astea comuniste si vechi. Hello, LUMEA A EVOLUAT, EVOLUATI SI VOI!!!!
Oricare om de pe acest Pamant trebuie sa aibe aceleasi drepturi indiferent de sex, rasa, religie, educatie, trecut, varsta, si altele care ne deosebesc si personalizeaza.
Drepturile femeii nu sunt alceva decat traducerea drepturilor omului din contextul in care te-ai nascut femeie.
E cineva care ma contrazice?? Atunci sa vina cu argumente inteligente.
Voi barbatilor cu probleme in gandire, sunteti lasi? Cand nu mai aveti argumente, ori injurati, ori plecati? Da. Frumoasa atitudine!
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 19:47
cati barbati sunt maltratati de femei?
cati barbati sunt parasiti de femei si lasati sa se descurce singuri si sa-si creasca singuri copiii?
cati barbati sunt omorati de femei?
o sa vedeti ca procentul este mult mai mic decat al femeilor in aceeasi situatie.
nu suntem egali. nici un om nu e egal cu celalalt. suntem diferiti. dar femeile si barbatii formeaza un tot. sunt ca doua rotite ale aceluiasi mecanism. nu poate functiona mecanismul daca cele doua rotite nu lucreaza impreuna.
sigur ca nu suntem egale cu voi. suntem mai putin dotate fizic decat voi. dar am compensat asta prin intuitie, inteligenta, feminitate si mai ales prin instinctul matern. cel care ne face sa va purtam si voua de grija la fel cum o facem cu copiii nostri. cu aceeasi tandrete.
nu suntem egale cu voi, dar putem face multe lucruri pe care le faceti si voi.
si in plus putem aduce pe lume copii. ceea ce voi nu puteti face. numai pentru atat si ar trebui sa recunoasteti ca sunteti cu o treapta mai jos decat noi. si nu spun asta ca o jignire la adresa voastra. dar ma gandesc ca daca dumnezeu ne-a lasat noua sarcina de a aduce pe lume copii si a perpetua specia in felul asta inseamna ca am fost mai de incredere decat voi. nu?
va iubim asa cum sunteti, desi uneori nu meritati asta. va acceptam ca tati ai copiilor nostri desi uneori nu meritati nici asta. va ocrotim cu grija noastra desi uneori nu va pasa de noi. va ajutam asa cum putem desi uneori sugestiile noastre va deranjeaza orgoliul cocosesc. va slujim toata viata desi de multe ori noi ar trebui sa fim cele slujite. va admiram pentru ca ne apartineti desi uneori nu meritati admiratia noastra. va iertam greselile intentionate sau nu , desi uneori nu meritati nici asta. va incurajam sa mergeti mai departe atunci cand sunteti abatuti desi voi ne uitati destul de des, preocupati de alte probleme mult mai importante pt. voi. VA DAM VIATA. si avem grija sa nu o irositi.
intr-adevar nu suntem egali. si nici nu vom fi. pentru ca noi purtam matricea nemuririi in noi. nu voi. noi suntem cele care ducem omenirea mai departe. nu voi. daca noi am disparea , ati disparea si voi.
sa nu uitati asta. si daca nu suntem toate demne de respectul vostru, atunci sa va amintiti ca oricare dintre femeile cazute, au ajuns acolo tot datorita unui barbat.
sa fiti iubiti!
|
|
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 20:23
Frumos raspuns  , indianlady, si foarte adevarat. Dar noi nu cerem sa fim considerate mai sus, noi cerem doar egalitate:
- egalitate de sanse in tot ceea ce dorim sa intreprindem
- egalitate in respectul primit pt. aceeasi realizare
- egalitate in respectul parerilor personale
- egalitate in grija altora fata de valorile noastre morale
- egalitate in drepturi in sistemul de invatamant si cel medical
Si, deasemenea, cerem respectul pe care il meritam in familie, in societate, la serviciu, la scoala, etc.
|
Fosta membra 9am.ro
80 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 21:03
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 21:15
De la: indianlady, la data 2008-09-18 19:47:55cati barbati sunt maltratati de femei?
cati barbati sunt parasiti de femei si lasati sa se descurce singuri si sa-si creasca singuri copiii?
cati barbati sunt omorati de femei?
o sa vedeti ca procentul este mult mai mic decat al femeilor in aceeasi situatie.
nu suntem egali. nici un om nu e egal cu celalalt. suntem diferiti. dar femeile si barbatii formeaza un tot. sunt ca doua rotite ale aceluiasi mecanism. nu poate functiona mecanismul daca cele doua rotite nu lucreaza impreuna.
sigur ca nu suntem egale cu voi. suntem mai putin dotate fizic decat voi. dar am compensat asta prin intuitie, inteligenta, feminitate si mai ales prin instinctul matern. cel care ne face sa va purtam si voua de grija la fel cum o facem cu copiii nostri. cu aceeasi tandrete.
nu suntem egale cu voi, dar putem face multe lucruri pe care le faceti si voi.
si in plus putem aduce pe lume copii. ceea ce voi nu puteti face. numai pentru atat si ar trebui sa recunoasteti ca sunteti cu o treapta mai jos decat noi. si nu spun asta ca o jignire la adresa voastra. dar ma gandesc ca daca dumnezeu ne-a lasat noua sarcina de a aduce pe lume copii si a perpetua specia in felul asta inseamna ca am fost mai de incredere decat voi. nu?
va iubim asa cum sunteti, desi uneori nu meritati asta. va acceptam ca tati ai copiilor nostri desi uneori nu meritati nici asta. va ocrotim cu grija noastra desi uneori nu va pasa de noi. va ajutam asa cum putem desi uneori sugestiile noastre va deranjeaza orgoliul cocosesc. va slujim toata viata desi de multe ori noi ar trebui sa fim cele slujite. va admiram pentru ca ne apartineti desi uneori nu meritati admiratia noastra. va iertam greselile intentionate sau nu , desi uneori nu meritati nici asta. va incurajam sa mergeti mai departe atunci cand sunteti abatuti desi voi ne uitati destul de des, preocupati de alte probleme mult mai importante pt. voi. VA DAM VIATA. si avem grija sa nu o irositi.
intr-adevar nu suntem egali. si nici nu vom fi. pentru ca noi purtam matricea nemuririi in noi. nu voi. noi suntem cele care ducem omenirea mai departe. nu voi. daca noi am disparea , ati disparea si voi.
sa nu uitati asta. si daca nu suntem toate demne de respectul vostru, atunci sa va amintiti ca oricare dintre femeile cazute, au ajuns acolo tot datorita unui barbat.
sa fiti iubiti!
Foarte frumos raspuns. Felicitari!
Ti-as darui un buchet de flori... poate ca barbatul de langa tine a uitat sa mai faca asta... N-am gasit decat buchetul acesta, sper ca e ok.
Sa fi fericita, draga mea.
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 21:16
De la: dagaio, la data 2008-09-18 20:23:43Frumos raspuns , indianlady, si foarte adevarat. Dar noi nu cerem sa fim considerate mai sus, noi cerem doar egalitate:
- egalitate de sanse in tot ceea ce dorim sa intreprindem
- egalitate in respectul primit pt. aceeasi realizare
- egalitate in respectul parerilor personale
- egalitate in grija altora fata de valorile noastre morale
- egalitate in drepturi in sistemul de invatamant si cel medical
Si, deasemenea, cerem respectul pe care il meritam in familie, in societate, la serviciu, la scoala, etc.
Bravo si fie. Esti o femeie de nota 10. Te simt.
Sa fi fericita. Si tu meriti un buchet de flori.
(uite ca am mai gasit si niste trandafiri)
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 21:57
- egalitate de sanse in tot ceea ce dorim sa intreprindem - CHECK
- egalitate in respectul primit pt. aceeasi realizare - CHECK
- egalitate in respectul parerilor personale - CHECK
- egalitate in grija altora fata de valorile noastre morale - CHECK
- egalitate in drepturi in sistemul de invatamant si cel medical - CHECK
Asa ca la treaba nu mai tot cersiti !!!!!!!!!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 22:07
De la: , la data 2008-08-29 20:14:47aia-i ba. Zdreanta proasta mai trebe sa fie si fudula. Sa vada toata lumea ca ea nu e numai asa proasta , ea pute de tampita. Vaci proaste ce mai! ;;;;;;;;;;;;;  ;;;;;;;;;;;IGNOR;!!!!!!!!;;;;  ;;;;;EXIT!!!!!!!!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 22:08
mona_simona
multumesc draga mea. sa fii fericita si tu. langa cel care te iubeste si te respecta.
uite niste trandafiri si de la mine. sper ca sunt trandafiri. nu stiu pe ce am dat clik.
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 22:24
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 22:25
Draga marygeo 2006, iar s-a colorat pagina! Bine ai revenit!
Mie chiar imi plac culorile, dar de unele ma cam satur.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 23:07
pai nu ati inteles bre de ce?normal ca trebuie sa aibe +la salariu fata de noi, altfel cu ce si-ar plati prostitutii sau prostituatele?
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 08:40
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 08:43
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 08:53
Draga marygeo 2006, pentru ca e dimineata si sunt vesela, iti dau ceva rosu ( bine. roz ), adica ALTA CULOARE:
Ce zici?
|
alex_mdan
64 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 11:49
este o vorba, fiecare se intinde dupa cat il tine plapuma; daca prietena mea castiga mai bine decat mine, sau eu mai mult decat ea, aici e vorba de mult mai multe aspecte decat sa gandesti situatia ca eu sunt barbat si tu femeie.
la fel era o stire ca barbatii sunt mai inculti in romania decat femeile, la fel raspund : fiecare cu puterea lui de intelegere. ma scot din sarite stereotipiile astea
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 11:54
Draga alex_mdan, discutiile au evoluat in 13 pagini. Esti sigur ca ai citit tot? .. ca nu se vede.
|
alex_mdan
64 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 14:37
De la: dagaio, la data 2008-09-19 11:54:29Draga alex_mdan, discutiile au evoluat in 13 pagini. Esti sigur ca ai citit tot? .. ca nu se vede.
pai nu am citit tot, ma revoltam si eu asa fiindca am avut un seminar la facultate pe tema stereotipiilor si tin minte cum erau colegele mele revoltate fiindca femeia este discriminata in societatea de astazi. mie nu mi se pare ca ar fi asa.
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 14:45
Draga alex_mdan, lasa. Nu-i nimic. Intelegem. Dar trebuie sa vii cu argumente care sa-ti sustina parerea... ca noi asa facem pe-aici.
Oricum ma bucur sa fie un clujean pe aici.
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 14:47
Inca ceva. Daca mai multe colege ale tale au afirmat asta, iar tu NU ESTI FEMEIE ca sa fii afectat de "fenomen", atunci, spune-mi unde e mai mare greutatea?
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 20:57
ardelean ardelean dar cu iz de moldovean
|
Highlander
21 mesaje
Oras: Piatra Neamt
|
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 17:03
A fost si va fi pana la sfarsitul lumii "sexul slab" , asa ca nu vad ce ...???
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 20:38
De la: dagaio, la data 2008-09-19 08:53:21Draga marygeo 2006, pentru ca e dimineata si sunt vesela, iti dau ceva rosu ( bine. roz ), adica ALTA CULOARE:
Ce zici? ''Iti multumesc, mult!! Esti ;o dulce;!!
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 21:03
Vad o mare schimbare si una buna. pantru amrygeo si de la mine o floare
|
|
|