Info
x
Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 21:04
Pentru marygeo o floare
|
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Septembrie 2008, ora 12:53
cristi 1379, imi pare rau ca nu aici citit nimic. Poate ca ar trebui...
Poate ma lamuresti ce e cu lipsa de calciu pe care o provocam??!!
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 21 Septembrie 2008, ora 14:10
De la: dagaio, la data 2008-09-18 22:25:29Draga marygeo 2006, iar s-a colorat pagina! Bine ai revenit!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Septembrie 2008, ora 19:55
Marygeo2006 esti o cretina !
Sa fi sanatoasa ! Ai sanse sa traiesti mult ! Si tu si idioatele care iti canta in struna ! Dracu' sa va ia de proaste ! Cu discriminarea voastra cu tot ! Vedea-v-as la musulmani, paparudele dracului !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 11:46
De la: mariaoprea75, la data 2008-09-20 21:04:08Pentru marygeo o floare;; Mersi mult! |
|
Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 11:47
De la: sbucur, la data 2008-09-21 19:55:51Marygeo2006 esti o cretina !'''' IGNORE;;!! EXIT!!!!!!!!MERSI LA FEL!!!!!!!! |
|
Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 11:48
De la: mariaoprea75, la data 2008-09-20 21:04:08Pentru marygeo o floare;; MERSI MULT;!! |
|
Fosta membra 9am.ro 534 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 17:30
De la: cristi1379, la data 2008-09-21 02:48:00NU AM CITIT NIMIC DIN COMENTARII, DAR NU INTELEG UNDE FEMEILE SUNT PLATITE MAI PROST,SINCER!!!I SINGURA EXPLICATIE E CA TOTUL SE COMPENSEAZA ASA CA NU VA MAI PLANGETI, SAU PRESTATI LA FEL CA UN MASCUL, NU MAI ZIC DE LIPSA DE CALCIU PE CARE O PROVOCATI. UN PUNCT MARE Mai citeste si-ai sa vezi ca s-au dat pe aici exemple clare de discriminare pe tot felul de criterii, firme, cifre, tot tacamul. Daca te apuci sa comentezi, pur si simplu, fara sa cunosti parerea si argumentele celorlalti, nu faci decat sa confirmi ceea ce s-a scris deja: barbatii sunt superficiali! Asa ca... pune mana si citeste.
|
|
|
|
|
Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 17:40
De la: sbucur, la data 2008-09-17 19:36:31Vad ca nu e asa. Se mai dau lupte.... Dragul meu, confunzi razboiul cu polemica. Iti doresc fericire alaturi de sotia ta pana la nunta de aur si-apoi la cea de platina. Nu ne mai cataloga, te rog, pentru ca majoritatea "datatoarelor cu parerea" de pe aici sunt maritate. Si as prefera sa-ti vezi de treaba matale pentru ca stim si noi cu ce sa mananca viata alaturi de un barbat (o femeie), ok? Eu sunt maritata din 1995, de exemplu. Daca te plictisesti pe aici, stimate domn, esti liber sa-ti gasesti alte preocupari. Sa n-ai impresia cumva ca mata ai devenit brusc interesant doar pentru ca ne scrii "adio". Drum bun si cale batuta! |
|
Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 17:43
Adevaru e ca pe topicul asta se suje puternic pu.la.
|
|
Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 17:43
De la: sbucur, la data 2008-09-21 19:55:51Marygeo2006 esti o cretina ! Super tare comentariul asta! In lipsa de argumente, incepi sa ne faci cum iti vine la gura. Tipic masculin! ....dar nu la orice fel de mascul, ci la masculul din categoria "ca asa vrea muschii mei!" Am o idee. daca tot pleci, impusca-te! |
|
Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 17:50
De la: ncursavotrag, la data 2008-09-22 17:43:44Adevaru e ca pe topicul asta se suje puternic pu.la. Cine cunoaste un neurochirurg bun? Sa-i facem urgent o programare baiatului pentru o lobotomie, poate reuseste sa-ti scoata sexul din cap. Cu ceea ce-i ramane (celulele gliale) poate sa se faca politist! Haideti sa-l salvam saracul. Cu o mana de ajutor, poate-i rezolvam si-o repartitie unde si-a intarcat mutul iapa si-l mai vedem joi, dupa Pastele Cailor. esti funny draga, pacat ca esti nebun!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 19:09
De la: sbucur, la data 2008-09-21 19:55:51Marygeo2006 esti o cretina ! adica cum la arabi manca-tzi-ash ? vezi ca aia sunt bulangii cea mai mare parte ,shi deci tu eshti in pericol acolo ,itzi fac aia c*ru varza !
si electronica !
|
|
hjkl_19 56 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 19:09
e clar cine va suporta aerele de egale cu barbatii?
DOAR pacalicii gen "h" dar si ei cand ajung sa cunoasca bine una ca .....stiu ele singure, tipul de femeie"puternica" care de fapt nu e altceva decat o c..va rafinata, zice ea, tupeista, zice ea,care are barbatul la degetul mic,zice ea, liberala zice ea dar de fapt e c..rv. un barbat adevarat doar va dispretuieste REPET e vorba de un anumit tip de femeie,dar care sunt din ce in ce mai multe, si asta pt ca am devenit mai materialisti, nu mai importa nimic in afara banului nu meritati nici macar atentie egale cu barbatii? la ce? va tratam egal, e de ajuns cel ce nu-si trateaza consoarta egal, este intr-adevar un animal numai ca nu e nevoie sa va contraziceti in asta doar pt ca sunteti egale, e de ajuns ca va respectam si va tratam ca partenere absolut cu aceleasi drepturi DAR si indatoriri care sunt pe cale sa le uitati . uitati-va la cele mai tinere ce atitudine au fata de familie, de femeia ca factor determinant in familie-si ma refer la faptul ca fac un titlu de glorie ca nu stiu sa faca mancare, ca nu fac nimic la mama acasa etc stiti toti la ce ma refer. voi femeile aveti darul de a aduce in casa ACEL CEVA INEGALABIL care sa se completeze cu aptitudinile barbatului ca familia sa fie fericita,liniste sufleteasca,ordine,iubire.... si in primul rand copiii o sa ramaneti surprinsi multi(oare?),dar sunt multe femei de acord cu mine, si dovada e ca................... dar asta v-o spun data viitoare..............pace in suflet tuturor |
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 19:40
De la: ncursavotrag, la data 2008-09-22 17:43:44Adevaru e ca pe topicul asta se suje puternic pu.la. ma asta ,vezi ca incepi sa ma superi ! da' tu in fond ce treaba ai de tot propui altora felurite mascari ? io zic ; i-a mai bine suje tu ( da' asha vartos ca aspiratoru' philips de 2500 w sa iasa shi petrol nu altceva !), shi mai faci shi un ban cinstit ...hei ! ce zici ? shi cu ocazia asta itzi schimbi ID-l ala scarbos (cu ,eventual ; "aspiratorul vortex "). ps salutari de la marygeo !
si electronica !
|
|
Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 20:51
A si aspiratoru ala sa i-l bagi stii tu unde !
|
|
Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 23:25
Haideti, va rog, sa nu mai luam in seama si in serios mesajele acestui personaj obsedat de ceea ce tot cauta si nu gaseste ( adica sex ).
Cred ca avem discutii mai interesante si mai importante de purtat. De exemplu: De ce in Romania nu este o binecuvantare sa fii o femeie frumoasa si tanara? |
|
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 07:29
De la: dagaio, la data 2008-09-22 23:25:44Haideti, va rog, sa nu mai luam in seama si in serios mesajele acestui personaj obsedat de ceea ce tot cauta si nu gaseste ( adica sex ).;;;; Ar trebui, sa fie;!! O binecuvantare, ca; sunteti, tinere, frumoase si destepte;!! ;;Lucrul acesta, ii deranjeaza, pe ;unii; barbati, frustati! ;;;La care inteligenta; le este ;; in partea inferioara; a capului!! |
|
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 14:21
Draga marygeo2006,
este chiar mai grav. Din pacate, nu e vorba doar de barbatii frustrati ci de mult mai multi - cei cu conceptii gresite. Daca esti frumoasa, tanara si desteapta, automat in mintea lor esti si femeie usoara sau categoric nu ai cum sa fi desteapta si atunci esti total desconsiderata. De ce? Nu stiu. Prea multe calitati ii sperie enorm pe barbati, pe marea majoritatea. Ei chiar se simt inferiori, dar nu vor recunoaste niciodata. Vor cauta sa te distruga intr-un fel sau altul fara sa inteleaga ca o astfel de femeie poate fi foarte valoroasa pentru viata lor sau pentru firma lor. Teama de femeie cu putere este evidenta peste tot in societatea romaneasca. Respect? De la cine? |
|
leo_ 448 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 21:35
De la: dagaio, la data 2008-09-23 14:21:14Draga marygeo2006, eu zic ca o femeie de genul asta nu sperie pe nimeni, insa devine competitor (asa vedem noi barbatii in general competitia). in momentul ala este tratata ca si cum ar fi barbat si ii se aplica exact metodele de deviere a competitiei pe care ni le aplicam intre noi. |
|
leo_ 448 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 21:50
De la: dagaio, la data 2008-09-22 23:25:44Haideti, va rog, sa nu mai luam in seama si in serios mesajele acestui personaj obsedat de ceea ce tot cauta si nu gaseste ( adica sex ). nu imi dau seama de ce ar fi asta o binecuvantare. chiar nu imi dau. tineri suntem toti sau unii au fost, iar frumoasa, repet intrebarea: de ce binecuvantare? frumusetea nu este o calitate. este o mostenire genetica, iar noi nu facem nimic pentru a fi frumosi. doar primim asta. as considera o femeie inteligenta binecuvantata, dar nu dau doi bani pe o femeie frumoasa. nu e meritul ei pur si simplu. |
|
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 22:14
brasoveanuleontin
eu zic ca o femeie de genul asta nu sperie pe nimeni, insa devine competitor (asa vedem noi barbatii in general competitia). in momentul ala este tratata ca si cum ar fi barbat si ii se aplica exact metodele de deviere a competitiei pe care ni le aplicam intre noi. Raporteaza abuz de limbaj in ce sens devine competitor? |
|
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 22:21
Dagaio, ne intalnim din nou! Nu frumusetea noastra ii determina sa se simta inferiori, dimpotriva asta le place sa o contemple chiar, cat despre inteligenta noastra, pentru unii e o binecuvantare pentru altii e un inconvenient in calea succesului lor, si aici depinde de multe alte situatii. Dar nu asta e problema, ci pretentiile pe care le poate avea o femeie in fata unui barbat. Disconfortul lor psihic si material este determinat in fapt de pretentiile/ambitiile unora dintre noi. Iar tineretea, ea e un atu in fata tuturor timpurilor, si zau ca mi-ar placea sa ma vad si la vreo 60 de ani "tanara si frumoasa" apropo de ce spuneam pe un alt topic: Tineretea si frumusetea e mai mult o stare de spirit. Dar asta depinde numai de mine. Insa pana atunci eu ma simt bine si in niciun caz "distrusa" de cineva
La mine au stat altfel lucrurile, mai degraba am primit un ajutor din partea unui barbat decat din partea unei femei, si am mai mult intrare in rezolvarea unei probleme in fata lor, a domnilor, decat in fata doamnelor Eu as spune ca fetele sunt mult mai rele intre ele cand e vorba mai ales de o competitie profesionala. Noi suntem cele rele, cand e vorba de cariera, afaceri si profesie. Si in teoria misoginismului nu mai cred de mult, o forma a ei a fost candva pe plan social, politic,profesional, familial, dar in vremurile noastre nu vezi totusi ce face si FEMEIA!
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 22:23
indianlady: gand in gand am fost. te pup. sunt o pupacioasa oricum.
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 22:42
Vi se pare normal ca o femeie care arata bine, are grija de ea si e eleganta ( in mod decent ) sa fie automat catalogata ca femeie usoara, asa fara ca cineva sa se oboseasca sa o cunoasca? Eu revin la aceeasi parere, barbatii sunt superficiali. Gresesc?
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 22:53
Ma leg mai mult de frumusete decat de inteligenta in contextul in care frica barbatilor se trage din motive de nesiguranta pe capacitatea lor de fidelitate. Asa cum foarte multi oameni nu vor sa accepte homosexualii in societate din motive de nesiguranta pe propria lor orientare sexuala.
|
|
Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 10:58
Dagaio: Ai sa nu ne mai legam de barbati ca ar fi superficiali, sunt si multe femei destul de superficiale, dupa parerea mea. Iar cei care catalogheaza o femeie drept usoara datorita aspectului ei frumos si decent elegant, nu merita sincer atentia mea (a noastra). Fac ca marygeo: ignore sau exit la aceasta categorie de barbati. :sml-happy0009 Pana la urma mai intervine si selectia noastra personala cui acordam atentie si cu cine sa comunicam ca sa nu ne simtim lezati.
|
|
hjkl_19 56 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 12:48
|
|
Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 13:44
Draga mariaoprea75,
eu am adus in discutie niste situatii in care noi femeile suntem discriminate ... pentru ca suntem femei. Ce spuneti de articolul urmator? |
|
Fosta membra 9am.ro 80 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 15:02
Dagaio.. handicapati sunt peste tot in lumea asta. Asta nu e discriminare, e povestea unui nedezvoltat, ramas la nivel Neanderthal, si a unei fraiere cu un creier de gaina si personalitate sub nivel zero. S-a gasit si cineva care sa profite de prostia lor combinata (vecinul).
Va propun alt subiect, mai aproape de tema noastra: Elena Udrea. De cand si-a facut aparitia in preajma presedintelui, a fost imediat catalogata drept parvenita prin mijloace sexuale. Si de atunci incoace, indiferent de ceea ce a facut, a fost combatuta mereu cu acelasi tip de "argumente": in esenta injurii sexiste. Pe principiul ca daca e blonda si are sanii mari nu poate avea si creier. Nu sunt un fan al ei, dar cred ca a dovedit ca are mai multa inteligenta decat o multime de barbati din politica. Cum se aplica aici teoria lui Brasoveanu? Asa isi inlatura barbatii competitorii barbati? |
|
|
|