back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 22:30

Iti pot recomanda un doctor sa-ti scrie o reteta cu cianura,si alte chestii cu efect rapid.you now ,cool stuf

dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 23:21

Va rog sa RAPORTATI ABUZ DE LIMBAJ!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 08:18

De la: calinescu4, la data 2008-09-14 14:35:32
De la: catcos, la data 2008-09-14 00:14:15wow! marigeo, felicitari pentru renuntarea la tzopaitori. Acum pot citi ce postezi. Foarte adevarate cele spuse de lector. Unii au o placere deosebita sa ii eticheteze pe ceilalti imediat ce exprima o parere diferita de a lor. Ba mai fac si scenarii de genul "de buna seama ca esti nefericit(a)/nef****(a)", "n-ai fost iubit(a) si esti frustrat(a)", "sunt sigur(a) ca sotul/sotia abia te suporta" si altele asemenea. Cel mai bine e sa trecem peste comentariile lor. Daca nu se poate, daca totusi dorim sa le raspundem, trebuie adoptat un ton neutru, ca si cand nu ne-am adresa cuiva anume, altfel conflictul escaladeaza. E tactica mea, v-o recomand celor care nu-si gasesc placerea in galceava.

"Cat despre programa cursurilor organizate de Ministerul Sanatatii - faci parte dintre lectori? (ai afirmat ca activezi in domeniul sanatatii...) Daca da, atunci se explica totul... fiind in contact mereu cu fiinte ca cele care frecventeaza aceste cursuri... nu ma mira parerile pe care ti le exprimi pe aici, pe forum."

Repet din nou cuvantul:CONSECVENT ,altfel te vei alege cu eticheta "proasta" inaintea numelui.contrar a ceea ce spui mai sus ,tocmai m-ai clasificat.

sunt doar bancuri,nu sunt ale mele ,si le gasiti pe www.resursadefun.ro
am dat si sursa

... era o gluma, raspuns la glumele tale (si alte posturi anterioare), care mi s-au parut rautacioase. Regret ca te-a sifonat. Scuze.

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 11:09

ma intreb ce o fi in capul celui care is spune nc***********(beeeeeep). Eu nu inteleg ce a vrut sa afirme... Si i-a luat ceva timp sa posteze comentariul ala....

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 14:45

ATI VAZUT FILMUL???

video.google.com/videoplay?docid=1003875157308634534

E FOARTE IMPORTANT!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 14:54

EU AM PLANS SI INCA MAI PLANG. VOI???

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 16:32

Si io nu mai pot de niste animale. In blid cu ele ce atata galagie.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 16:47

De la: ncursavotrag, la data 2008-09-15 16:32:13Si io nu mai pot de niste animale. In blid cu ele ce atata galagie.

papusa, admir emoticoanele tale de mai sus, insa incerca sa fii capabil sa te tii de discutie, altfel intra si tu pe comentarii ale pustilor pe internet si lasa oamenii sa discute problemele lor aici. si asa sunt destule mediocritati pe aici, nu avem nevoie si de exemplare mai jos decat ei. a, si schimba draq nickul ala ca nu te face mai interesant.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 17:54

BA gaina cu mine vorbesti ?

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 18:26

DOMNULE MODERATOR! EXISTA POSIBILITATEA SA FIE RESTRICTIONAT ACCESUL PE ACEST FORUM AL MESAJELOR ACESTUI IMPERTINENT CARE NE DERANJEAZA PE TOTI? ( ma refer strict la acest " ncursav.... " , mi-e rusine sa continui! )

VA ROG FOARTE MULT!

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 18:32

De la: catcos, la data 2008-09-13 20:44:54Calinescule... chestia cu motociclistul o stiam, e veche. Cea cu clasificarea proastelor n-o stiam si mi se pare geniala, foarte adevarata. Dar... astept completarea, clasificarea idiotilor care au luat de neveste asemenea proaste. Cat despre programa cursurilor organizate de Ministerul Sanatatii - faci parte dintre lectori? (ai afirmat ca activezi in domeniul sanatatii...) Daca da, atunci se explica totul... fiind in contact mereu cu fiinte ca cele care frecventeaza aceste cursuri... nu ma mira parerile pe care ti le exprimi pe aici, pe forum.
Toate bune!

da, e veche poanta cu motociclistul si sunt de acord ca exista asemenea femei. Frumos ar fi sa recunoasca si ei cand gresesc.

Pentru astazi 7 lucruri despre barbati:

1. Toti barbatii sunt al dracului de ocupati.
2. Desi sunt ocupati, au vreme de femei.
3. Desi au vreme de femei, nu prea ii intereseaza de ele.
4. Desi nu prea ii intereseaza femeile, tot timpul au una langa ei.
5. Desi tot timpul au una langa ei, se mai dau si la alta sau altele.
6. Desi se mai dau la alta sau altele, se enerveaza daca femeia cu care sint ii paraseste.
7. Desi femeia cu care sint ii paraseste, tot nu invata din greselile pe care le fac si tot se mai dau la altele.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 18:38

Pai dac aare balta peste. Si ince ca peste . Intotdeauna gaseti una mai bunoaca decat aia pe care o ai. Asa ca de ce sa nu ma infing si in aia?

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 18:41

Catcos, iti spun eu niste idioti care s-au insurat cu proastele alea:

Ti-ai creionat in minte profilul barbatului perfect, insa drumul in cautarea lui nu este foarte lin. In general, dupa prima intalnire, impresia pe care ti-o lasa un barbat sarmant este cat se poate de buna. Ai putea jura ca el este barbatul pe care il cauti de o viata, insa pe parcurs lucurile se dovedesc a nu fi chiar asa. Comportamental, se schimba radical si nimic nu pare sa semene cu ceea ce era la inceput.

Decizia de a avea sau nu o relatie cu un astfel de barbat iti apartine in totalitate. Inainte a lua hotari ceva care ulterior ar putea sa iti faca mult rau, ar fi bine sa ii analizezi amanuntit comportamentul celui cu care vrei sa ai o relatie. Desi ai investit suflet, dragoste si poate chiar bani, sa nu te surprinda daca brusc partenerul tau decide sa te paraseasca. Cum iti poti da seama de cum este de fapt barbatul de langa tine? Nimic mai simplu. Iata cateva tipuri de barbati pe care ar trebui sa ii eviti daca nu vrei sa ai probleme in dragoste.

Primul pe lista este BAIATUL MAMEI.Imposibil sa nu il recunosti, pentru ca este genul de barbat care nu iese din cuvantul mamei sale. Desi are 30 de ani, inca mai locuieste cu mama si nici nu are de gand sa se mute prea curand. Preferatele lui sunt cinele in familie si planurile de viitor, pe care evident i le tot face mama. Desi are multe calitati, are un singur mare defect - este mult prea atasat de mama lui.

Urmatorul pe lista este CUCERITORUL (sau fustangiul). Dragut, simpatic, bine imbracat si cu mult, mult succes la femei. Problema acestui tip de barbat este ca ii plac toate femeile si nu se poate decide asupra uneia. Relatia cu astfel de barbat se va reduce doar la cateva mesaje si cel mult 4-5 telefoane pentru ca timpul nu ii permite sa se imparta intre atatea cuceriri.

BURLACUL CONVINS este un alt tip de barbat care iti va da bataie de cap in cazul in care vrei sa ai o relatie cu el. Manierat, elegant si foarte destept, acest tip de barbat are un succes nebun la femei. Secretul pe care insa nicio femeie nu il va afla vreodata este ca nu isi doreste sa se casatoreasca niciodata. Ii place sa fie cucerit si se plictiseste foarte repede intr-o relatie. Este tot timpul in cautare de ceva nou si dispare fara sa ofere vreo explicatie in momentul in care simte ca lucrurile evolueaza. Pentru el, ideea de casnicie nu exista si refuza sa vorbeasca despre asa ceva. Sigura explicatie oferita este ca nu a gasit femeia potrivita.

La polul opus de afla BARBATUL PRO CASNICIE. Unul dintre putinele tipuri de barbat din aceasta lista, daca nu chiar singurul, pentru care notiunea de casnicie este pe primul loc. Ideal pentru el este ca lucrurile intr-o relatie sa se intample cat mai repede, astfel incat sa se ajunga in fata ofiterului starii civile. Nu este nici pe departe adeptul unei casnicii de lunga durata, pentru ca si el este genul de barbat care se plictiseste. Pentru el, casnicia este precum un obiect de lux, care peste cativa ani trebuie sa il schimbi pentru ca nu mai este la moda.

Urmatorul pe lista este tipul de BARBAT SARAC, dar cu succes la femei. Profilul acestui tip de barbat nu seamana nici pe departe cu cele descrise pana acum. Acest tip de barbat nu pune pret absolut deloc pe aspectul vestimentar si nici pe cariera. Este genul foarte sigur pe el si stie ca, indiferent de cum este imbracat si cat de cati bani are in buzunar, sarmul pe care il detine ii va asigura garantat drumul in patul femeilor. Ii place sa iasa in oras, dar nu ii place cand vine nota de plata. Va juca intotdeauna rolul vesnicului indragostit, mai ales cand vine vorba de bani.

Urmatorul in lista barbatilor "asa nu" este METROSEXUALUL. Desi a trecut de mult de prima tinerete, acest barbat se crede vesnic tanar. Este la curent cu tot ce inseamna moda si isi traieste viata din plin. Frecventeaza cat poate de des cluburile de noapte, ii plac femeile frumoase si masinile elegante. Poate fi foarte des vazut in saloanele de cosmetica, deoarece aspectul fizic este primordial pentru el.

Un alt tip de BARBAT este cel OBSEDAT DE MUNCA. Singurul lucru care conteaza pentru acest tip de barbat este cariera. Indiferent de cat de bine ii merge, intotdeauna o sa vrea mai mult. Profilul sau este destul de asemanator cu cel al burlacului convins. Intr-o relatie, va pune intotdeauna cariera pe primul loc si nu va renunta niciodata la laptop, nici macar in pat sau in vacanta.

(un articol de Mihaela Udrea)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 19:04

s fi putut fi tatal tau, dar tiganul din fata mea avut marunt. Eu nu.

hjkl_19

56 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 19:32

SE OCUPA CINEVA DE TOPICURILE ASTEA?

hobincu

27 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 21:34

iti pui nevasta sa cante imnul romaniei in fiecare dimineata si sa faca si inviorarea ? ce se intampla cu ea daca nu ti-a calcat costumul bine domnule 45 de ani ? stii ce cred eu ? ca esti doar un pustan care incearca sa fie ceea ce nu este pentru ca esti mult prea inchis la minte .

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 21:36

Am dat raporteaza abuz de limbaj si nimic, pt ca domnul nostru pune semnele de punctuatie acolo unde stie el mai bine. Oare mai exista administrator de site sau se poate scrie aici ca la usa cortului. La faza asta rromii sunt mai civilizati.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 21:40

mda...mai urmeaza ca hobincu sa se dueleze cu hjkl_19 in stil ncursavotrag si ne-am dus cu totiiiiiiiiiiiiii la vale.

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 22:51

Iata aici alt film care merita vazut, dar care ofera si solutii:

video.google.com/videoplay?docid=5684889615378087510&q=source:00...

Cat despre a cea scursura care ne deranjeaza pe toti, E MAI BINE SA NU-L LUAM IN SEAMA, SA-L LASAM SA VB CU MODERATORUL CARE DOARME SI DUPA CE VA MAI INJURA PUTIN, VA PLECA !!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 23:20

SLOBOZ

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 23:23

Dlamarr, iti multumesc pentru gandurile tale bune si pentru ca te-ai straduit sa scrii acel text si apoi sa-l si traduci. Inteleg, chiar daca nu vorbesti perfect romaneste. Te felicit

Sa fi fericit!

Dlamarr, thank you for your thoughts and good because you have endeavored to write that story and then get it and translate. I understand, even if they do not speak perfect romanian.

I congratulate!

Good night.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 23:37

SLOBOZ SLOBOZ SLOBOZ SLOBOZ SLOBOZ SLOBOZ SLOBOZ SLOBOZ SLOBOZ SLOBOZ SLOBOZ SLOBOZ SLOBOZ SLOBOZ SLOBOZ

doctordragomir

1 mesaj
Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 07:50

Nu este nimeni sa il ia pe acest vidanjor de guler si sa il bage cu capul in WC, acolo unde pare sa se simta in largul lui ?

hjkl_19

56 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 15:55

De la: hobincu, la data 2008-09-15 21:34:34iti pui nevasta sa cante imnul romaniei in fiecare dimineata si sa faca si inviorarea ? ce se intampla cu ea daca nu ti-a calcat costumul bine domnule 45 de ani ? stii ce cred eu ? ca esti doar un pustan care incearca sa fie ceea ce nu este pentru ca esti mult prea inchis la minte .

OMULE TU ESTI BOLNAV?

pe cuvant ca nu inteleg !

cine te-a bagat in seama aici? de ce vii de pe alt forum si faci doar ce stii, sa pui etichete,

REPET nu ma cunosti,iar ceea ce faci tu este o boala generala,sa ne dam cu parerea,si despre ce trebuie si despre ce nu trebuie,nu conteaza daca suntem capacitati pentru asta,nici daca avem argumente, important e sa jignim.

EU AM LUAT PE PUNCTE SI AM DEMONTAT TOT CE AI SPUS TU

fa si tu la fel cu ultimul meu comentariu , unde mi am justificat convingerile.

uite ai aici comentariile mele

nu am spus nicaieri ca femeiea trebuie sa fie sclava ci doar ca trebuie sa respecte m,ai mult barbatul, pt ca astazi din cauza trambitatei egalitati nu contenesc divorturile,bataile,crimele.femeia stiind ca e egala( a fost si va fi egal tratata, in general vorbind pt ca betivi si needucati vor fi mereu, dar vorbesc in general)femeia stiind deci ca e protejata de lege din cauza campaniei exagerate nu mai este factorul"liniste" in casa,si se ia cu barbatul ii raspunde tipa si ea si .....apare conflictul, pt ca fii sigur cat e lumea lume cel mai tare nu cedeaza, am spus mereu ca femeia trebuie sa ramana femeie si sa respecte barbatul asa cum este el, si va primi respectul dublat.

nu mai inventati voi egalitati unde nu sunt. barbatul si femeia sunt complementari, asta o recunosc marea majoritate dintre femei.

INTOTDEAUNA AM VORBIT IN GENERAL, SI TE ROG SI TE TINE SA NU MAI FACI REFERIRE LA MINE ( ca as fi nu shtiu cum,.......ok? )poti sa vii cu contraargumente, dar nu personaliza, eu inainte de a o face tu nu m am referit la nimeni anume,de aia se ajunge la jigniri omule, pt ca unul ca tine in loc sa vina cu contraargumente vine cu etichetari( esti asa, esti invers

hobincu

27 mesaje

Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 17:42

scuze m-a luat valul

hobincu

27 mesaje

Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 17:59

prietene te-am rugat sa nu imi mai raspunzi . am citit majoritatea mesajelor tale , iar in momentul in care cineva isi spunea parerea , contrara , de altfel , ideilor tale , ai spus ca te etcheteaza si ca nu aduce contraargumente etc. dai cumva copy si paste la ceea ce scrii . nu ma intereseaza sa iti aduc tie contraargumente pentru ca , oamenilor care sunt misogini nu ai ce contraargumente sa le dai . ai o parere foarte proasta despre femei , presupun doar ca ai o parere proasta si despre barbati , de fapt se pare ca ai o problema cu toata lume . corect , nu ai spus ca femeia este sclava barbatului , si imi cer scuze pentru greseala mea , dar se pare ca la tine a fi complementara femeia inseamna sa iti fie tie inferioara . consider ca ar trebui sa te referi doar la sotia ta si nu la toate femeile , pentru ca doar ea iti poate fi tie complementara , restul iti sunt egale ci nu complementare . pentru ca suntem oameni . iar omul de langa mine , indiferent de sex sau religie imi sunt egali in drepturi , nu complementari . prefer sa am langa mine o femeie puternica ca sotie , si o femeie puternica ca si colega de munca . nu imi place sa ma completeze pe mine, imi place sa colaboreze cu mine , sa vine cu ideio constructive nu sa imi completeze ideile . consider ca este mult mai corect asa . din mesajele tale nu se intelege decat ca urasti din tot sufletul femeile care au initiativa , care construiesc ceva . nu numai barbatii construiesc ceva prietene ci si femeile . chiar mai mult decat barbatii .

" nici nu mi-as dori sa te cunosc ' . chiar daca te-as cunoaste , ceea ce nu se va intampla , ce crezi ca vei face ? ma cunosti? crezi ca stai de vb cu un pustan cordit care altceva de facut decat sa stea pe net . iao usurel prietene . din spatele unui calculator toata lumea se crede smechera .

incearca te rog sa nu ma mai bagi in seama . te rog .

hjkl_19

56 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 20:35

HOBINCU
ESTI PENIBIL SI INCOERENT.......
imi pare rau ca ti am raspuns.....nu meriti
si nici n-o sa-ti mai raspund, promit.
numai ca tu la fiecare final de mesaj spui sa nu iti raspund eu,in schimb tu nu te opresti.
o sa ma opresc eu, nu pot sa fac fata unei competitii inegale,tu ai mintea odihnita
din cauza unor pacalici ca tine si-a luat femeia nasul la purtare,
nu ma refer la toate femeile,stiu ele care.
chiar femeilor le place ca barbatul sa fie BARBAT, adica un pic din toate.....hotarare,forta,vigoare,decizie,perseverenta,etc
daca nu.....ele singure il catalogheaza drept indecis,feminizat,jncoerent,nedescurcaretz,etc
femeia a fost respectata mai mult inainte, decat acum,respectul l-a pierdut odata cu egalitatea asta inventata.... nu e era nevoie sa trambitam asta era nevoie doar sa facem mai mult pt. familie sa ne educam noi adultii, sa facem cursuri de cum sa ne intelegem, cum sa ne iubim cum sa ne crestem copiii frumosi, cum sa fim fideli unul altuia, si nu ,afisat in 4 zari si 4 mari libertinaj.ok inteleg unde nu se poate nu poti obliga sa ramana impreuna dar nu se poate ca pe toate partile sa se insiste cu distrugerea celulei de baza a societatii umane care e familia, si va rog nu mai faceti nici o referire la mine...eu incerc doar sa vad un fenomen care ne facem ca nu-l vedem in spatele libertatilor
AM IMPRESIA CA ASTAZI SE PUNE DREPTURILE FEMEII INAINTEA CELOR ALE COPÌLULUI ( poate ma insel)
REPET vorbesc in general. n am facut referire la nimeni asa ca voi cu capra vecinului nu ma catalogati pe mine...eu n am facut.o cu niciunul.......(primul)
eu spun doar niste pareri si niste mamaligari vin si incep cu jigniri,epitete....
am crezut ca putem discuta dar nu facem decat sa ne injuram
ESTI PENIBIL si INCOERENT .....hobincu

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 22:22

hjkl_19 si hobincu cititi ce am scris la topicul cu zdreanta.
Of ma doare mult sa vad un tip atat de ciudat din Hunedoara sa faca asa ceva pe site. Incredibil. Daca pana ieri ma amuzam de ceea ce scria, azi mi-e scarba sau mai stau pe acest forum.......Ma retrag.....Si voi doi nu va mai certati fara sens. Nu are rost. Nu ati inteles niciunul contextul problemei, niciunul din voi nu detesta femeia, insa probabil fiecare cu experienta lui de viata si probabil nu v-ati inteles in idei, in principii de viata. Oricum vad ca se aduna pe acest forum, si nu ma refer la voi, numai descreierati ca altfel nu pot sa spun. Sunt prea suparata. M-am retras. Si sunt in lumea astea si femei care au puterea sa distruga un barbat asa cum sunt si barbati care au sadismul de a transforma o femeie intr-o penibila sclava.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 22:25

Ideea era ca sa evitam acele exemple si sa culegem ce e mai bun in noi. Asta e ultimul comentariu scris pe forum!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 02:28

pt. d-l hobincu: TE FELICIT PENTRU GANDIREA TA!!!

Da, eu consider din ceea ce ai scris, TU ESTI UN BARBAT ADEVARAT!

Sunt barbati care nu pot sa inteleaga, barbati care nu vor sa inteleaga, barbati care nu vor sa accepte si barbati care inteleg si accepta.

Respectul si dragostea conteaza!!!

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei
Mergi la: