back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 16:36

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 16:37

Feminismul exista doar pentru a integra femeile urite in societate. (Bucaowscai)

Prin a renunta, femeile inteleg o scurta pauza intre doua dorinte. (Mario Adorf)

Cind femeile nu mai stiu ce sa faca, se dezbraca. Si acest lucru e probabil singurul lucru bun pe care il pot face. (Samuel Beccaett)

Femeile isi iubesc mai mult copiii, pentru ca pot fi sigure ca e al lor. (Aristotel)

Un barbat intelept nu isi contrazice nevasta. El asteapta pina o face ea singura. (Humphrey Bogart)

Bunul renume al unei femei se datoreaza tacerii mai multor barbati. (Maurice Chevalier)

Atentie la o femeie care gindeste logic ! Caci logica si femeia sint atit de heterogene, incit este impotriva naturii cand apar impreuna. (Johannes Cotta)

Exista trei tipuri de femei: cele frumoase, cele inteligente si majoritatea. (Rainer Werner Fassbinder)

Pentru mine femeile sint ca si elefantii. Imi place sa-i privesc, dar nu mi-ar placea sa am unul. (W.C. Fields)

Marea intrebare, la care nu stiu sa raspund in ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este urmatoarea: "Ce vrea de fapt o femeie?" (Sigmund Freud)

Cind o femeie isi contureaza buzele, este ca si cind un soldat isi curata mitraliera. (Bob Hope)

Trei tipuri de barbati nu inteleg femeile: barbatii tineri, barbatii de virsta mijlocie, si barbatii batrini. (Irisches Sprichwort)

Femeile trateaza in special ranile provocate de ele. (Jacques Marchand)

Nimic nu e mai rau decit o femeie, chiar daca e buna. (Menander)

Femeia este o greseala acceptabila a naturii. (John Milton)

hobincu

27 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 16:57

in primul rand trebuie sa intelegi ca ma refeream la violenta domestica , deci cea din cadrul unei familii si nu la violenta stradala . exista tratate intregi despre victimologie si oameni mult mai inteligenti trateaza tocmai acele probleme la care te refereai tu . in familie insa , da , femeia , si in cazuri extrem de rare , barbatul , poate , are dreptul sa aleaga . acum , insa ca aceea alegere este gresita sau buna doar cei pusi in situatia respectiva pot sa isi dea cu parerea . deci ma refer doar la cazul in care tu ai posibilitatea sa alegi . atat . doar ai inteles gresit .

hobincu

27 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 17:00

dagaio , stai de vorba cu cineva aflat in spatele unui calculator si nu ai cum sa stii prin ce experiente am trecut . cine stie , poate am fost si victima a violentei domestice sau doar am cunooscut cazuri . tot ceea ce stiu este ca omul are dreptul sa aleaga .

ok_costica

1 mesaj
Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 17:39

Esti un idiot cu mentalitatea expirata de acum sute de ani. Referitor la toate articolele tale misogine, o femeie poate deveni o zdreanta numai daca se asociaza cu niste zdrente de barbati ca tine. Sa dea domnul sa ai parte numai de asa ceva in viata!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 19:11

Oameni buni,ce trebuie sa mai facem ca acest ...handicapat mental sa nu mai aiba acces la forumul 9 am?Am trimis atentionari mai faceti si voi ceva ca ma dispera.Mie mi-e groaza de femeia care sta linga el.Sau nu.Poate avea tot un singur neuron cit are si el.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 20:49

SCRIETI LA ADMINISTRATORUL DE RETEA SA-L DESFIINTEZE!ASTA AM FACUT SI EU
DAR TREBUIE TOTI SA FCAEM LUCRUL ACESTA.

RUGAMINTE MAREFriday, September 26, 2008 6:54 PM
From: "Maria Oprea" Add sender to Contacts To: newsletter@9am.roBuna ziua Va rog frumos sa gasiti si alte solutii la individul nostru suparat de prin Hunedoara care se identifica cu ncursavotrag. Va multumim pentru intelegere!
ASTA TREBUIE SA FACETI!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 06:05

Ieri, in timp ce eram la volan, ce credeti ca aud la radio ? Ca barbatii divortati sunt discriminati chiar de fostele lor sotii. Ca acestea i-i impiedica in mod constant sa-si viziteze copii, ca instantele de judecata dau verdicte favorabile femeilor incalcand drptul tatilor asupra copiilor, iar daca n-o fac nu intreprind nimic asupra femeilor care incalca sentinta judecatoreasca. Ca femeile manevreaza copii impotriva tatilor lor, ca femeile sunt mult mai razbunatoare decat barbatii si mai predispuse la incalcarea legii in ceea ce priveste dreptul barbatilor de a-si vizita copii...
Ce spuneti de asta, doamnelor ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 06:38

Vad ca aveti ceva de impartit cu unul din Hunedoara care va cam injura ...
De ce nu i-l ignorati pur si simplu ? Ce va impiedica ?
Ncursavotrag asta este in dezacord puternic cu afirmatiile voaste care au un caracter general plecand de la cazuri particulare de femei care sufera ...
Fiecare dintre parti dati impresia ca sunteti intr-un fel de razboi cu sexul opus. Pareti nemultumiti de actiunile celui de sex opus. Sunt aici pe forumul asta niste femei foarte vehemente care lupta in draci pentru ideea ca femeia este discriminata. V-as ruga doamnelor sa-mi spuneti cum o duceti cu sotul pe care-l aveti. Daca va violeaza si altele pe care le expuneti aici. Sau aveti o casnicie fericita, lipsita de astfel de probleme si vorbiti din imaginatie doar asa de dragul iedii de discriminare .... ?
Eu nu cred in discriminare. Sunt doar mici razboaie locale in care fiecare plateste pretul compromisurilor facute anterior, in care fiecare abuzeaza pe celalalt daca poate si daca acesta i-i permite. Restul sunt vorbe .....

Nota: Rog administratorul 9AM sa nu cenzureze pe nimeni indiferent de limbaj si atitudine. Aceste persoane exista si nu este nici democratic nici util sa vedem ca exista astfel de persoane si cum gandesc. Nu ma obliga nimeni sa ma lupt cu ele dar vreau sa stiu cum gandeste oricine, indiferent cat de vulgar sau anti-parerea mea ar fi....
Cine este mimoza sa-si caute un alt mediu steril !
Lumea reala, asta este, n-o stricati si n-o cenzurati ! N-ar fi nici un castig ....

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 10:34

pt Sbucur: ai dreptate in ce priveste primul comentariu.
Cat despre supariciul nostru din Hunedoara, intre-adevar este democratic ca nimeni sa nu fie cenzurat, indiferent de atitudine si de limbaj, si eu sunt de aceeasi conceptie sa inteleg ce anume si ce il face pe tanarul nostru din Hunedoara sa se coaboara la un astfel de nivel. Insa crede-ma am obosit si eu si multi altii sa citeasca porcoraiile lui. Hai atunci sa comunicam numai in balarii. La inceput ma amuzau balariile lui, dar ce e prea mult strica.

Cat despre barbatii discriminati, cunosc acesta problema, si stiu ca exista, numai ca ei nu prea se plang de drama vietii lor. Plang in tacerea lor sau eventual ne spurca pe noi, asa cum multe dintre noi facem la fel, va invinuim sau va spurcam pe voi. Ceea ce nu inteleg eu de ce ne este noua, in general vorbind, atat de greu sa ne asumam si partea noastra de vina si de ce ne este atat de usor sa aratam cu degetul ca numai celalalt este vinovat pentru neintelegerile dintr-o relatie. intr-o relatie totul se imparte la doi, inclusiv raul pe care il producem unul fata de celalalt.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 15:18

De la: ncursavotrag, la data 2008-09-08 16:41:58Ai pensie mare ? Atunci du-te la bibloteca daca stii ce ii aia poate te mai cultivi putin si mai si scoti putin din bordelul care a ramas in tine. Cred ca ai lucrat la bordel dupa limbaj.
;;;;;;;;;;;;; IGNORE;!!!!!!!!!!!1 EXIT;!!!!!!! TRIMITE-O PE MATA LA BIBLIOTECA!!!!!!! EU AM ACASA ;BIBLIOTECA!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 15:20

;;;;; MARIA, va rog sa scoateti de pe forum ;persoanele ;indecente ;precum;; incursaopemasa;;, varog!!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 18:31

Regret sa constat ca cei care o plangeau pe doamna marygeo s-au inselat. Este la fel de vulgara ca cei pe care-i critica si i se pare ca ea are voie sa injure iar ceilalti nu. Nu prea se vede ca are acasa biblioteca ...
Nimeni nu nu obliga sa citim si sa dam curs posturilor pe care le detestam.
Oricine are dreptul sa-si spuna opinia in orice forma doreste. Nu e obligatoriu sa i se raspunda in vreu fel sau altul. Baiatul ala din Hunedoara n-ar fi devenit asa de agresiv daca n-ar fi fost bagat in seama. Si apoi, ce deosebire este intre el si cei care i-l injura ? Dupa parerea mea, nici una !
Vad ca, daca este vorba despre discriminarea barbatilor se spune, usor, ca se cunoaste problema si se trece mai departe. I-am luat apararea lui ncursvotrag din pricipiu precum si din cauza unui post care continea vorbe de duh despre femei spuse de oameni celebri. Ceea ce imi arata ca tipul nu e deloc prost....
De ce oare biblia pune barbatul pe primul plan ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 19:51

pt SbucurL:De ce oare biblia pune barbatul pe primul plan ? Simplu: pentru ca este mai echilibrat, chibzuit si protector, daca e sa vorbim in linii mari. Dar desi ati declarat ca nu credeti in discrimanare, cum de altfel nici eu nu cred, totusi cu aceasta intrebare, dvs generati discutii la discriminare in loc sa le estompati.
Da domnul Sbucur, prefer sa citesc citatele mai sus amintite de tanarul nostru suparat, si l-as intelege, insa va intreb pe dvs. ca si forma de exprimare a libertatii noastre,considerati ca este necesar sa ne injosim cu totii la injurii, pentru a ne face intelesi si acceptati? Atunci propun sa ne injuram pe site si sa anihilam orice discriminare.
Discriminarea oricum nu face bine nimanui!
Da nu este nicio diferenta intre noi si el. Dar agresivitatea in limbaj nu toti o accepta, cum dealtfel este indicat sa nu acceptam nicio forma a agresivitatii, pentru a ne face intelesi cu adevarat!. Bunoara vorbim despre modul nostru de a ne exprima. Si Azazel are un mod usor vulgar de a se exprima, dar este apreciat si inteles de toti care il citesc. Aici e o mica diferenta. Azazel stie sa se faca placut prin umorul lui si altfel ii rumegi vulgaritatile. Insa nimeni , dar absolut nimeni nu a adus injurii vulgare altora, chiar daca au mai fost conflicte, pe cand tanarul nostru pe toti ne-a injurat. Intre-adevar,cum bine spuneti, nu merita atentia noastra!
O zi buna sa aveti.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 23:55

De la: dagaio, la data 2008-09-24 15:47:25Draga mariaoprea 75,

problema mea acuta e ( dupa cum am mai spus-o )ca am o capacitate foarte mare de empatie si ma pun in situatia acestor femei care sufera. Si crede-ma ca ma doare cumplit si simt ca trebuie sa lupt si eu sa fac ceva sa nu mai existe astfel de cazuri ingrozitoare. Dar mai simt si ca ma lupt cu morile de vant pentru ca in Romania conceptiile astea misogine sunt puternic inradacinate. Chiar ma mir cum doar putini oameni isi dau seama de lucrul asta. Nu vor sa inteleaga drama altor oameni, nici nu se obosesc sa intoarca putin spre ei a cea intamplare ca sa stie cum ar fi trebuit sa reactioneze. Nu toata lumea trebuie sa aibe empatie, insa minimum e obligatoriu ca sa ramanem oameni.

zau draga? si cine te roaga pe tine sa lupti? te-a rugat vreuna din femeile alea sa lupti pentru ele? sau te-a contractat vreun barbat pentru asta? nu crezi ca faci doar ce crezi tu ca au nevoie altii? mai bine ocupate de chestiuni mai normale pentru ca daca intri in mocirla te mananca porcii

leo_

448 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 00:11

De la: dagaio, la data 2008-09-25 18:47:00Draga mariaoprea75,

ar trebui sa intelegi ca noi putem schimba atitudinile si conceptiile gresite despre viata si despre relatii. De ce nu facem nimic, pentru ca nu vrem. Pentru ca e mai usor sa intorci capul decat sa vezi care e problema si sa incerci prin mijloace logice si utile sa o rezolvi.

draga dagaio: /parafrazez/

„Când eram tânãr ºi liber, ºi imaginaþia mea nu avea limite, visam sã schimb lumea. Pe mãsurã ce îmbãtrâneam ºi deveneam mai înþelept, am descoperit cã lumea nu vrea sã se schimbe, aºa cã am hotãrât sã privesc mai puþin departe, ºi anume sã-mi schimb doar þara. Dar ºi ea pãrea sã fie de neclintit. În amurgul vieþii, într-o ultimã încercare disperatã, am încercat sã-mi schimb doar familia, pe cei apropiaþi mie, dar vai, nici ei nu au vrut asta. Iar acum când zac pe patul de moarte, îmi dau seama cã dacã m-aº fi schimbat pe mine mai întâi, atunci pe acest exemplu mi-aº fi schimbat familia. Încurajat ºi însufleþit de ei, aº fi gãsit putere sã-mi fac þara mai bunã ºi, cine ºtie, poate chiar aº fi schimbat lumea.”

asa ca ia aminte la ce zicea fata bisericeasca, ca s-ar putea sa te prinzi prea tarziu. dar mie imi place sa traiesc intr-o tara care merge spre trecut dar a carui populatie in loc sa lupte pentru evolutie se bat pe probleme enorm de importante ca schimbarea lumii cand nu se schimba pe ei insisi sa dea exemplu, lipsa fotbalului de pe micile ecrane, interdictiile de manele in autobuze si de tigari in tren posibil si rezistenta papucilor de guma la razele de luna (dupa cum zicea un bine cunoscut autor). unii din voi chiar nu se satura in a lipi stele pe tavan si a spune ca vor sa faca prin asta un mare serviciu omenirii??
tu esti sigura ca nu ai facut pe nimeni sa sufere?

leo_

448 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 00:17

De la: mariaoprea75, la data 2008-09-26 20:49:58SCRIETI LA ADMINISTRATORUL DE RETEA SA-L DESFIINTEZE!ASTA AM FACUT SI EU
DAR TREBUIE TOTI SA FCAEM LUCRUL ACESTA.

RUGAMINTE MAREFriday, September 26, 2008 6:54 PM
From: "Maria Oprea" Add sender to Contacts To: newsletter@9am.roBuna ziua Va rog frumos sa gasiti si alte solutii la individul nostru suparat de prin Hunedoara care se identifica cu ncursavotrag. Va multumim pentru intelegere!
ASTA TREBUIE SA FACETI!

apoi lasa-l ca omul lucreaza contra lui. ati vazut cu ce citatea a venit ultima data. deci s-a culturalizat. pe la 80 de ani o sa ridice dupa nepoti ciumag si sa zica. "ba, pe mine femeile m-au culturalizat, ba, ca datorita lor am reusit sa citesc parerile hitler si aristotel si chiar freud si daca mai citeam si pe schopenhauer chiar deveneam barbat, dar si acum ma chinuiesc sa inteleg pagina 50....."

leo_

448 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 00:24

De la: sbucur, la data 2008-09-27 06:05:48Ieri, in timp ce eram la volan, ce credeti ca aud la radio ? Ca barbatii divortati sunt discriminati chiar de fostele lor sotii. Ca acestea i-i impiedica in mod constant sa-si viziteze copii, ca instantele de judecata dau verdicte favorabile femeilor incalcand drptul tatilor asupra copiilor, iar daca n-o fac nu intreprind nimic asupra femeilor care incalca sentinta judecatoreasca. Ca femeile manevreaza copii impotriva tatilor lor, ca femeile sunt mult mai razbunatoare decat barbatii si mai predispuse la incalcarea legii in ceea ce priveste dreptul barbatilor de a-si vizita copii...
Ce spuneti de asta, doamnelor ?

pai eu parerea o am ca asa e indiferent daca mama e o femeie indoielnica sau nu. stiu un caz mai apropiat mie si am vazut chestia asta, in plus copilul este continuu agresat fizic de mama pentru ca plange dupa tatal sau. sa nu mai spunem ca mama nu lucreaza si nu are venit. chestiile astea nu sunt insa problema pentru instanta din romania in a-i incredinta copilul.

totusi asta nu este o discriminare indreptata spre barbat ci mai mult spre orice tip de partener. este o tendinta a femeii de a manipula prin luarea copiilor. citeam si povestea unui cuplu de lesbiene care adoptase copii dar care nu a rezistat. si atunci lesbiana-mama a ridicat problema copiilor cu aceeasi ardoare cu care si o femeie o ridica fata de barbat. in consecinta, femeile nu fac asta in totalitate din dragoste pentru copii ci asta este o tendinta de manipulare a partenerului.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 00:26

ce as putea sa adaug la ce am scris mai sus este ca femeile sunt incurajate de legislatie sa se comporte in acest fel in toata lumea(si in general persoanele care pastreaza copilul). nu inteleg de ce persoana care pastreaz copilul nu trebuie sa faca dovada ca utilizeaza pensia alimentara a copilului in folosul lui si nu sunt obligate sa asigure ele insele o pensie pe care sa o foloseasca si sa dovedeasca ca o folosesc pentru copil.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 00:47

De la: mariaoprea75, la data 2008-09-27 19:51:16pt SbucurL:De ce oare biblia pune barbatul pe primul plan ? Simplu: pentru ca este mai echilibrat, chibzuit si protector, daca e sa vorbim in linii mari. Dar desi ati declarat ca nu credeti in discrimanare, cum de altfel nici eu nu cred, totusi cu aceasta intrebare, dvs generati discutii la discriminare in loc sa le estompati.
O zi buna sa aveti.

o sa raspund eu de ce biblia pune barbatul pe primul loc. in primul rand a citit cineva in biblie de vreo ingerita pe undeva? nu, nu va gasi. dumnezeu nu are femei subordonate, singura exceptie, fiind facuta din motive necunoscute, maria. si trecand peste epoca renascentista care arata ca ingerul este invizibil si are aripi (de ce?) citim in biblie ca totusi erau barbati inalti bine facuti, imbracati in alb (vezi intalnirea lui avram cu ingerii, a lui lot, a lui iezechiel). de asta si d-zeu a creat prima data barbatul. a luat un model existent. dupa, vazand nu ca nu era fericit, ci ca mai si murea a facut femeia pentru inmultire si probabil a facut si un upgrade barbatului, ca doar nu il facuse cu organe sexuale de la inceput si cu interes sexual pentru femeie (deci ii trebuia si un upgrade la subconstient). oricum se poate observa ca femeia e facuta dupa, avand organismul mult mai bine pus la punct si mai evoluat. problema este ca pentru a-l sustine are nevoie de mai multa participare a creierului, deci acesta a fost orientat spre a sustine corpul si mai putin spre unele elemente ale gandirii si fortei fizice. se poate observa ca desi femeile sunt destul de competitive in functii de conducere (nu explic de ce ) sunt totusi mai putin rezistente la stres si cedeaza mai repede psihic decat barbatii in fata unor probleme foarte acute. fiecare dintre sexe este facut in al completa pe celalalt, iar cine le-a gandit a facut-o perfect. noi acum incercam sa schimbam lumea in sensul ca punem un sex sa faca treava altora doar ca sa ne credem puternici fiecare. sigur ca o pate face dar cu cheltuieli inutile de energie. la ce bun ar fi sa trimiti femeile la razboi doar ca sa dovedesti ca se pot omora intre ele ca barbati, de exemplu?

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 05:16

Brasoveanu Leontin,
Imi placi ! Te felicit pentru modul cum gandesti.
Ma bucur sa gasesc persoane de factura ta pe forum.
Sa fi sanatos, o sa te citesc in continuare.
Eu o sa caut sa ma cam retrag pentru ca nu vreau sa-mi umplu inima de ura din pricina unor analfabeti cu probleme psihice. Nimeni nu poate schmba lumea daca nu incepe cu el insusi. Si, fara socuri profunde, mai nimeni nu se schimba de la sine. Pentru ca naturalul nu este s-o apuci pe calea cea mai grea, calea care este impotriva firii tale, ci calea usoara, cea conforma cu starea ta psihica naturala.
Din cauza faptului ca fiecare dintre noi se poate schimba extrem de greu si lumea se schimba foarte incet, foarte greu.
Pentru un observator atent, pentru mine cel putin, oamenii nu si-au schimbat comportamentul, apucaturile (si ma refer aici la cele negative) de mii de ani. Si nici nu se vor schimba curand. Numai abilitatea elitelor a impiedicat autodistrugerea omenirii si ma tem ca si aici a dictat interesul si nu intelepciunea elitelor.
Sa fim sanatosi !
Revenind la tema, nu sunt de acord cu afirmatia ca femeile ar fi platite mai prost decat barbatii doar pentru ca sunt femei ! Mai sunt si alte motive si multe dintre ele le-am putut descoperi aici citind posturile femeilor dar si pe ale celor care le-au contrazis.

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 08:41

SBUCUR :"Nimeni nu poate schmba lumea daca nu incepe cu el insusi. Si, fara socuri profunde, mai nimeni nu se schimba de la sine" .Redau ce am mai spus odata ca "atitudinea noi insine o schimbam , daca intervii in schimarea altuia, nu cred ca reusesti 100% sa faci asta atat timp cat el nu este deschis la propria sa schimbare in viata. DIn forul nostru interior pleaca dorinta de a ne schimba sau nu."

Reafirm si cred cu tarie, NE PUTEM SCHIMBA DE LA SINE, daca asta ne dorim cu adevarat!

Imi place sa te citesc Sbucur asa cum imi place si modul de gandire al lui brasoveanuleontin."se poate observa ca desi femeile sunt destul de competitive in functii de conducere (nu explic de ce ) sunt totusi mai putin rezistente la stres si cedeaza mai repede psihic decat barbatii in fata unor probleme foarte acute. fiecare dintre sexe este facut in al completa pe celalalt, iar cine le-a gandit a facut-o perfect. " De asta am si spus ca barbatul este mai echilibrat, chibzuit si protector, daca e sa vorbim in linii mari" Insa o mica nuanta as aduce. In spatele unui barbat puternic se afla mereu o femeie puternica, abila, rabdadatoare, capabila de anumite sacrificii, intelegatoare si uneori chiar mai rezistenta in fata unui esec. Aici vorbesc nu numai din experienta mea, dar pentru Dumnezeu e nevoie de amandoi, nu numai de unul, sa armonizam o relatie. De altfel, tot in general vorbind, in orice fel de relatie: ATRAGEM CEEA CE SUNTEM NOI! Am vazut barbati care obisnuiti cu un anumit statut social, la o prabusire a lor pe plan profesional, erau pe punctul de a-si incheia toate socotelile in viata, si daca el/ei nu aveau sustinerea hotarata din partea partenerii lor, poate ca asistam la un dezastru. Vorbesc de parintii mei, care au trecut impreuna prin mult greu, dar mama a fost mai puternica ca tatal meu, chiar daca rezistenta ei la stress a fost de multe in defavoarea sanatatii ei. Mama mea este acel echilibru necesar in relatia lor. Poate daca nu era ea asistam cu siguranta la prabusirea nefasta a tatalul meu. De la ei am luat tot ce este mai bun si ceea ce este vital intr-o relatie, oprindu-ma in a face orice fel discrimare de orice gen.

cristinalazurca

4 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 09:40

super mesaj. daca ai fi stiut si un pic de gramatica era si mai bine!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 10:17

cristinalazurca: Te rog lasa aceasta critica la o parte. Tie nu ti s-a intamplat niciodata, sa scrii pe mess sau pe alte forumuri, dupa cum obesrv eu pe acest forum ai intrat de curand doar cu 2 postari, sa scrii si agramat? Stiu multa gramatica, altfel n-as fi terminat o facultate in domeniul uman, asa ca te invit sa faci o critica a ratiunii pure la fondul problemei ci nu la forma ei ca sa fie "si mai bine"!
Si nu uita draga mea “Un critic este un schiop care-i invata pe altii cum sa alerge.”

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 11:17

De la: dagaio, la data 2008-09-18 22:25:29Draga marygeo 2006, iar s-a colorat pagina! Bine ai revenit!
Mie chiar imi plac culorile, dar de unele ma cam satur.

;;;;;;;;;;IGNORA, PAGINA;;;;;;;;;!!!!!!!!! DU-TE MAI DEPARTE!!!!!!!! eU NU-TI COMAND CE SA SCRII SI CUM SA SCRII!!!!!! EU CAND NU-MI PLACE SCHIMB ;PLANUL SI NU VA COMENTEZ ;IN NICI UN FEL; CEEA CE SCRIETI!! VA ROG FACETI LA FEL!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 16:08

De la: marygeo2006, la data 2008-09-28 11:17:22
De la: dagaio, la data 2008-09-18 22:25:29Draga marygeo 2006, iar s-a colorat pagina! Bine ai revenit!
Mie chiar imi plac culorile, dar de unele ma cam satur.

;;;;;;;;;;IGNORA, PAGINA;;;;;;;;;!!!!!!!!! DU-TE MAI DEPARTE!!!!!!!! eU NU-TI COMAND CE SA SCRII SI CUM SA SCRII!!!!!! EU CAND NU-MI PLACE SCHIMB ;PLANUL SI NU VA COMENTEZ ;IN NICI UN FEL; CEEA CE SCRIETI!! VA ROG FACETI LA FEL!!!!!!

MARYGEO ... de-acu' ... HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 21:03

Marygeo2006, esti o cretina !
Lasa-ne !
Ocupa-te de altceva ! Esti paralela, esti din alt film. Unul cu prosti ....

Ma bucur sa constat ca exista si persoane de bun-simt pe forum, persoane care pot discuta un subiect in mod normal si firesc, fara fite si ifose de filozofi de doi bani.. Multumesc pentru aprecieri.
A devenit cam plictisitor subiectul acesta.
Raman la parerea mea ca femeile nu sunt discriminate in raport cu barbatii. Nevasta mea castiga mai multi bani ca mine si nu ma simt discriminat pentru ca face altceva, e mai harnica decat mine la locul de munca si mai constiincioasa. Nu am bruscat-o niciodata si nici n-am de gand s-o fac.
In urma cu cativa ani am fost somer, o perioada si ea a fost alaturi de mine. Dupa cum era si normal. Am trecut usor peste asta si am revenit. Pe urma a facut un cancer ovarian si a venit randul meu sa fiu alturi de ea. Normal. Firesc. Nu suntem niste eroi si credem ca majoritatea sunt ca noi. Nu poate sa faca ce fac eu pe langa casa si nici nu trebuie, ea face pe langa noi treburi usoare, de femeie, si asta numai daca doreste si se simte in stare ...

La revedere !

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 08:37

De la: sbucur, la data 2008-09-27 18:31:59Regret sa constat ca cei care o plangeau pe doamna marygeo s-au inselat. Este la fel de vulgara ca cei pe care-i critica si i se pare ca ea are voie sa injure iar ceilalti nu. Nu prea se vede ca are acasa biblioteca ...
Nimeni nu nu obliga sa citim si sa dam curs posturilor pe care le detestam.
Oricine are dreptul sa-si spuna opinia in orice forma doreste. Nu e obligatoriu sa i se raspunda in vreu fel sau altul. Baiatul ala din Hunedoara n-ar fi devenit asa de agresiv daca n-ar fi fost bagat in seama. Si apoi, ce deosebire este intre el si cei care i-l injura ? Dupa parerea mea, nici una !
Vad ca, daca este vorba despre discriminarea barbatilor se spune, usor, ca se cunoaste problema si se trece mai departe. I-am luat apararea lui ncursvotrag din pricipiu precum si din cauza unui post care continea vorbe de duh despre femei spuse de oameni celebri. Ceea ce imi arata ca tipul nu e deloc prost....
De ce oare biblia pune barbatul pe primul plan ?
IGNOR!!!!!!!!!!! NESIMTIREA!!!!!!!!! EXIT!!!!!!!!!INCULTURA!!!!!!!

leo_

448 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 13:56

marygeo de ce nu poti fi si tu in top cu discutiile? cand eram prin clasa I nu credeam ca poate fi interesanta o carte fara poze. de fapt nici colegii mei nu credeau asta. Intr-o zi a venit cineva in inspectie si dupa ce s-a ocupat de problemele sale, a vorbit si cu noi. printre altele ne-a zis: "...copii, acum sunteti mici si cartile voastre dovedesc asta. pentru voi in carti s-au pus multe poze spre a intelege anumite fenomene. veti vedea ca tocmai aceste carti vor trada maturizarea voastra pentru ca peste cativa ani vor avea mai putine poze pe masura ce veti intelege mai bine textul fara o explicatie vizuala. cand veti intra la facultate veti vedea ca nici una din cartile voastre nu va mai avea ilustratii, deci veti intelege ca v-ati maturizat si ati ajuns la apogeul dezvoltarii voastre.....". intr-o propozitie: nu e nevoie sa plasezi atatea emoticoane, suntem toti oameni maturi si intelegem textul ca atare. de altfel textul scris cu majuscule are o insemnatate aparte pe care nu cred ca o stii si mai este si suparator. scrie si tu ca noi toti sa dibuim si noi intelepciunea dintre randuri.

cristinalazurca

4 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 15:08

se vede ca stii foarte putine despre anatomia feminina. probabil din cauza ca esti gay. sau doar onanist?

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei
Mergi la: