back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei

Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 20:44

Regret sa constat ca Dagaia, saraca, n-a priceput nimic din invitatia Mariei Oprea. Orgoliul nemasurat o impiedica sa gandeasca ... nediscriminatoiu. Spre deosebire de tine eu as fi venit la o astfel de intalnire cu inima deschisa si fara ganduri negre. N-ai dacat sa gandesti cum doresti. Nu te consider vinovata de nimic. Din ce ai expus am inteles ca habar nu ai despre ce inseamna discriminare. Ca si prietena ta din America, Mona Simona care vorbeste ca din carti. Ea ne da exemplul unei femei din Baltimore care ar fi fost concediata pentru ca nu mai facea fata conditiilor impuse de firma ...
Ce tampenie ! Sa dai un asemenea exemplu absolut aiurea in tramvai. Angajatorul ala avea nevoie de cineva care sa-i faca o treaba intr-un anumit interval de timp. Lucru care s-a si intamplat pana cand .... s-a schimbat ceva in viata angajatului. Ce trebuia sa faca angajatorul ? Sa ia el in carca problema femeii, nu ? Daca n-a facut-o, hop, a discriminat-o ! Nu mai inebuniti.
Ma vad nevoit sa constat ca infatuarea asta care cuprinde fomistii americanizati peste noapte v-a luat mintile. Sunteti pur si simplu proaste cele ca ganditi asa. Prostia este cea care va discrimineaza, nu altceva.
Cand aud de "director de vanzari" trec la altceva. Cand aud rostindu-se cuvantul "profesionism", brusc ma gandesc la niste prosti cu tepeu maximizat. Sunt atat de rari profesionistii incat i-i recunosti de departe, radiaza chestia asta in jur si cuvantul ca atare nu se rosteste.

Maria Oprea, am fost in Piatra Neamt in minivacanta de 1 mai. Ne-am dat cu gondola si am dormit in caravana la parcul ala de distractii de nivel occidental. Ne-a placut mult ce am vazut. Pinalti a facut treaba buna in orasul vostru.
Imi plac posturile tale pentru ca mi s-au parut foarte echilibrate si realiste. Pacat ca nici de tine nu vrea sa asculte lumea insetata de .... sa nu mai vorbim.

Revenind la tema, nu exista discriminare la adresa femeilor in Romania !

In urma cu o luna am fost la Athena sa vizitez Pantheonul si alte alea.
La intoarcere am trecut prin nordul Turciei. Era miezul zilei. Prin localitatile mici prin care am trecut am constatat ca barbatii erau la carciumi, la mese, fumau si beau nu stiu ce. Femei nu erau deloc printre ei. Parca era o populatie exclusiv masculina. Am gasit si femeile. Unde credeti ca erau ? Cu animalele la pascut, imbracate pana la crestet, caldura mare ... De necrezut, nu. Nevasta mea a ramas interzisa. Cum mai avea si ea accente din aste de feminism de doi lei, n-am putut sa nu-i arat si sa n-o intreb: Acum intelegi de ce spun eu ca in Romania NU EXISTA DISCRIMINARE LEGATA DE SEX ?

Doamnelor care va simtiti discriminate, mergeti intarile musulmane si tineti-le alora de acolo discursturile voastre tembele despre cat sunteti de discriminate si lasati-ma su tampeniile voastre de doi lei. Veti fi nefericite toata viata si va veti teroriza sotii sau colegii barbati pentru absolut orice.
Voi faceti un mare deserviciu femeilor care sunt cu adevarat discriminate.
Barbatii iubesc femeile infinit mai mult decat femeile...

Dagaio, m-ai dezamagit crunt si tu si barbatul tau (pe care nu stiu de ce naiba l-ai bagat in poveste. Faceti sedinte de analiza cu ce s-a mai intamplat pe forum ? Iti dicteaza ce sa scri, ai nevoie de sustinere sau cum ? ....).
Esti libera sa spui orice doresti, dar pentru ca am constatat ca respingand din start o intalnire ipotetica ce avea sanse sa nu se materializeze niciodata, am inteles ca esti mult sub standardele mele si ma bucur ca nu ma aflu in situatia potentiala de a ne cunoaste. Sa fi sanatoasa si tu si sotul tau si sa ne vedem de vietile noastre. Adio !

Mona Simona, ce mai cauti pe net daca muncesti pe branci in America aia ? Ai timp de pierdut cu toti neispravitii de teapa mea ?
De la toti cei pe care i-i cunosc nu aud despre America decat ceea ce i-i deranjeaza. Se pare ca munca i-i deranjeaza pe majoritatea. Ca si cum numai in America se munceste....
Breeeeeee, se munceste si in Romania numai ca pe bani mult mai putini !
Daca voi ati frecat menta prin Romania inainte sa plecat in lumea libera si acolo v-au pus aia la munca, asta nu inseamna ca aici toti freaca menta si d-aia n-au .... Sau daca va pun aia la munca va discrimineaza ...
Hai, plimba ursul cu goangele astea cu tot....
Sa fi sanatoasa acolo peste mari si tari ... si fericita.

In Romania, femeile NU sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca sunt femei ! Poate din alte motive, dar din asta nu !

Hai pa, fiarelor !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 21:51

OFOFOF
daca tot se dau pilde si metafore pe aici, vreau sa cititi aceste randuri cu multa atentie, si veti obersva cat de important este sa nu dam atentie unui cuvant care se numeste DISCRIMNARE, care nu are nici FORMA si nici FOND, cel putin la noi in tara, poate in lumea islamica, dar la noi, chiar numai la entitati neevoluate exista!

Sunt metafore frumoase: cititi-le cu drag:

"Spune-mi ce dai ca sa-ti spun ce o sa primesti

Era odata un barbat care sedea la marginea unei oaze la intrarea unei cetati din Orientul Mijlociu. Un tanar se apropie intr-o buna zi si il intreba:
- Nu am mai fost niciodata pe aici. Cum sunt locuitorii acestei cetati?

Batranul ii raspunse printr-o intrebare:
- Cum erau locuitorii cetatii de unde vii?
- Egoisti si rai. De aceea ma bucur ca am putut pleca de acolo!
- Asa sunt si locuitorii acestei cetati, raspunse batranul.

Putin dupa aceea, un alt tanar se apropie de omul nostru si ii puse aceeasi intrebare:
- Abia am sosit in acest tinut. Cum sunt locuitorii acestei cetati?

Omul nostru raspunse cu aceeasi intrebare:
- Cum erau locuitorii cetatii de unde vii?
- Erau buni, marinimosi, primitori, cinstiti. Aveam multi prieteni acolo si cu greu i-am parasit.
- Asa sunt si locuitorii acestei cetati, raspunse batranul.

Un negutator care isi aducea pe acolo camilele la adapat auzise aceste convorbiri si pe cand cel de-al doilea tanar se indeparta, se intoarse spre batran si ii zise cu repros:
- Cum poti sa dai doua raspunsuri cu totul diferite la una si aceeasi intrebare pe care ti-o adreseaza doua persoane?

- Fiule, fiecare poarta lumea sa in propria-i inima. Acela care nu a gasit nimic bun in trecut nu va gasi nici aici nimic bun. Dimpotriva, acela care a avut si in alt oras prieteni va gasi si aici tovarasi credinciosi si de incredere. Pentru ca, vezi tu, oamenii nu sunt altceva decat ceea ce stim noi sa gasim in ei."

CEEA CE SPUNEAM IN ALTE RANDURI, DAI DISCRIMANARE PRIMESTI DISCRIMARE! de asta e bine sa nu ne CRAMPONAM IN EA! NICI NU STIU CUM SA MAI MA FAC INTELEASA!

SAU:

Un tata si fiul sau mergeau prin munti. Fiul s-a lovit de o stanca, si din cauza durerii a strigat:
- Aaaaahhhhh!
Surprins, auzi o voce repetand cuvintele sale:
- Aaaaahhhhh!

Curios, copilul striga:
- Cine e acolo?
Din nou, ecoul il aduse inapoi cuvintele:
- Cine e acolo?

Copilul isi intreba tatal:
- Ce se intampla?
- Sunetul care se aude se numeste “ecou”, el se aseamana mult cu VIATA, pentru ca si ea iti intoarce tot ceea ce faci si spui!

Viata noastra este o reflectare a propriilor noastre actiuni. Daca doresti mai multa iubire in jurul tau, creeaza mai multa iubire in jurul tau. Daca doresti fericire, daruieste fericire celor ce te inconjoara. Daca iti doresti o inima surazatoare, daruieste un suras in inima celor pe care ii intalnesti.

SAU:

O ALTA METAFORA!

Ratacind pe ici, pe colo, un caine urias ajunse intr-o odaie care avea pe toti peretii oglinzi imense.

Astfel se vazu dintr-odata inconjurat de caini. Se infurie, incepu sa scrasneasca din dinti si sa maraie. Fireste, si cainii din oglinda facura la fel, descoperindu-si coltii fiorosi.

Cainele nostru incepu sa se invarta vertiginos intr-o parte si in alta pentru a se apara de atacatori, dupa care - latrand cu furie - se arunca asupra unuia dintre presupusii sai adversari.

In urma puternicei izbituri in oglinda, cazu la pamant fara suflare si plin de sange.

Daca ar fi dat din coada prieteneste o singura data, toti cainii din oglinda ar fi raspuns in acelasi fel. Si intalnirea lor ar fi fost o sarbatoare!

SI IN FINAL, DORESC SI VREAU CA INTALNIREA NOASTRA NU SA FIE IPOTETICA CI REALA, dar ca sa impac si capra si varza, le stabilim SEPARAT!
imi sunteti pur si simplu DRAGI. intrebarea mea, DE CE NU VEDETI CEVA PLACUT SI IN CONFLICTUL VOSTRU? V-AM CITIT, NU NUMAI PE ACEST TOPIC, PE AMANDOI, SUNTETI DESCHISI SI FRUMOSI IN IDEELE VOASTRE, CHIAR DACA MAI IES SI SCANTEI, DAR DORESC F MULT SA VA CUNOSC. NU TIN SA FIE CHIAR IN PRAG DE SARBATORI. DACA SUNTETI DE ACORD, AM SA VA SCRIU PERSONAL SI VA DAU NR MEU DE TELEFON. MIE IMI ESTE MAI GREU SA MA DEPLASEZ PANA IN BUCURESTI, AVAND FETITA CU TEMELE, DAR VOI, NU SE STIE, LUATI-O CA PE O MICA PLIMBARE INTR-UN WEEKEND! CE SPUNE-TI. LA HANUL ANCUTEI! VA ASTEPT CU BRATELE DESCHISE EU SI SOTUL MEU!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 23:37

Prin discriminare se intelege orice deosebire, excludere, restrictie sau preferinta pe baza criteriilor prevazute de legislatia in vigoare.

Criteriile stabilite de legislatia romaneasca sunt:

• rasa

• nationalitate

• etnie

• limba

• religie

• categorie sociala

• convingeri

• sex

• orientare sexuala

• varsta

• handicap

• boala cronica necontagioasa

• infectare HIV

• apartenenta la o categorie defavorizata

• precum si orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrangerea, inlaturarea recunoasterii, folosintei sau exercitarii, in conditii de egalitate, a drepturilor omului si a libertatilor fundamentale sau a drepturilor recunoscute de lege, in domeniul politic, economic, social si cultural sau in orice alte domenii ale vietii publice.

Discriminarea directa
survine cand o persoana beneficiaza de un tratament mai putin favorabil decat o alta persoana care a fost, este sau ar putea fi intr-o situatie comparabila, pe baza oricarui criteriu de discriminare prevazut de legislatia in vigoare.

DISCRIMINAREA INDIRECTA
survine atunci cand o prevedere, un criteriu, o practica aparent neutra dezavantajeaza anumite persoane, pe baza criteriilor prevazute de legislatia in vigoare, cu exceptia cazurilor in care aceste prevederi, criterii sau practici sunt justificate obiectiv de un scop legitim, iar metodele de atingere acelui scop sunt adecvate si necesare. De asemenea, discriminarea indirecta este orice comportament activ sau pasiv care, prin efectele pe care la genereaza, favorizeaza sau defavorizeaza nejustificat, supune unui tratament injust sau degradant o persoana, un grup de persoane sau o comunitate fata de altele care se afla in situatii egale.

Discriminarea multipla
survine atunci cand o persoana sau un grup de persoane sunt tratate diferentiat, intr-o situatie egala, pe baza a doua sau a mai multor criterii de discriminare, cumulativ.

hartuireA
este orice comportament care duce la crearea unui cadru intimidant, ostil, degradant ori ofensiv, pe criteriu de rasa, nationalitate, etnie, limba, religie, categorie sociala, convingeri, gen, orientare sexuala, apartenenta la o categorie defavorizata, varsta, handicap, statut de refugiat ori azilant sau orice alt criteriu.

victimizareA
este orice tratament advers, venit ca reactie la o plangere sau actiune in instanta sau la institutiile competente, cu privire la incalcarea principiului tratamentului egal si al nediscriminarii.

DISPOZITIA DE A DISCRIMINA (ordinul de a discrimina)
este considerata a fi tot o forma de discriminare si reprezinta un ordin primit de o persoana sau un grup de persoane de la o alta persoana sau grup de persoane pentru a discrimina.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 08:42

Maria,
M-a impresionat mesajul tau. Pildele pe care le-ai inserat imi erau cunoscute, mai putin cea cu ciinele ...
Iti multumesc pentru aprecieri. Sunt reciproce.
Iti multumesc si pentru invitatie si am sa o onorez intr-un weekend. Trebuie sa-ti asumi riscul de a fi dezamagita de un tip ca mine atunci cand i-l vei cunoaste in carne si oase.
Merg cu draga inima in aventura asta.
Treaba este ca acum, cat toamna asta mai ne lasa sa lucram, vreau sa folosesc timpul din pplin pentru ca m-a apucat o vrednicie iesita din comun si imi pietruiesc curtea. I-am promis nevestei mele ca, daca ma lasa sa-mi cumpar o masina mai mare pentru excursii si concedii o sa muncesc pentru o parte din bani. Am vandut un teren si, cu o parte din banii luati pe el, mi-am luat un VW Sharan second-hand pe motorina. Acum trebuie sa-mi tin promisiunea. De fapt am inceput munca de o luna. Sharanul l-am luat acum o saptamana. Nu facem decat sa ne tinem de cuvant.
Asa ca, atata vreme cat este frumos si se poate muncii afara, ne vedem de treaba. Cum se strica vremea, cum ne punem rotile de iarna si, fuga-fuga la Hanul Ancutei din Piatra Neamt. O sa ne spui tu cum i-l gasim.
Daca vrei, imi poti scrie pe sbucur@gmail.com si ne schimbam telefoane si alea, alea.
Abia astept sa te cunosc si pe tine si pe sotul tau...

Despre chestia cu discriminarea si disputa cu Dagaio, ce sa zic, .... ma bucur ca am castigat un prieten si regret ca vorbim paralel eu si Dagaio. Constat ca fiecare isi sustine cu incapatanare punctul de vedere si nu prea lasa nimic de la el. Eu o sa las ceva-ceva. Este posibil, este chiar probabil sa fie locuri si cazuri in care discriminarea sa existe. Discriminarea de toate felurile....
Dar nu putem trai dupa definitii. Nici macar nu cred ca suntem in stare sa identificam corect situatiile stabilite de lege ca fiind discriminare. De ce spun asta ? Pentru ca am constatat ca oamenii, atunci cand povestesc despre intamplari in care au fost implicati direct, nemijlocit, isi pierd obiectivitatea. Din toate povestile lor rezulta ca ei sunt Cenusareasa, sau Fata Mosului, sau Scufita Rosie sau Fat Frumos ... Nimeni nu este Zmeul cel Rau, Lupul, Fata Babei, Mama cea Rea sau Surorile Rele.... Nu vi se pare ciudat ? Atunci unde sunt ticalosii ? De ce ticalosii sunt mereu ceilalti ? Totdeauna povestitorul este victima....
Ma amuza retardatii din presa care spun ca increderea populatie in justitie este de 50 %. Pai ar excelent sa fie asa ! Asta e chiar jumatatea care castiga procesele. La tribunal nu prea exista X. E ori 1 ori 2 !

Recunosc faptul ca, chiar daca exagereaza Dagaio si cele ca ea contribuie la lupta asta continua impotriva discriminarii ... E, cum se spune astora .... un caine de paza al discriminarii.
As fi curios, in afara de contrele astea pe forum a intreprins ceva concret in lupta asta cu discriminarea, mai ales pe motiv sexual ?
Eu am avut o experienta cu justitia din care am iesit biruitor dar am invatat cum se pune problema... Ca sa fi crezut trebuie sa dovedesti tot ce spui ! Si tot n-ajunge. Mai trebuie sa gasesti un judecator care sa fie suficient de destupat incat sa inteleaga ce spui.

Maria, transmite-i salutari sotului tau si ...
abia astept sa ne vedem !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

80 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 11:55

intr-adevar se discuta in paralel aici...
sbucur, n-am inteles inversunarea si invectivele cu care ai raspuns la monei, mie mi s-a parut ca sustine exact punctul tau de vedere... femeile tratate egal cu barbatii. Nu a compatimit femeia data afara din servici, dimpotriva, mie mi s-a parut ca mesajul transmis de exemplul ei este ca un job creeaza aceleasi obligatii pentru femei ca si pentru barbati. Nu ii faci fata, pleci! Compania nu poate sustine problemele casnice ale salariatilor, sau mai degraba ale salariatelor. Si mi se pare corect, asta inseamna tratament egal, nediscriminatoriu.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 17:55

Daqaio''' N-are rost, sa continui,,! Cu unele persoane((barbati)) fff, educati si ;;intelijentzy;;; nu vei ajunge niciodata la ;;un consens!! :sml-happy0158 Doar ;;ce comenteaza ei cu mintea lor stralucita;; este ;;valabil! Nu merit, sa-i mai bagi in seama!!!!! ;;; IGNOR;;;; EXIT;; Pt, acest;;om fffff, documentat;; multilateral dezvoltat in ;;toate domeniile sociale;;! Sa ti rasara flori in calea ta!!

vilcanlaura

1 mesaj
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 21:45

dar cine te crezi tu frate..
nu mai e vremea in care barbatul aducea bani in casa si femeia ca proasta statea acasa sa creasca copii..
cica am avansat in multe domeni, ha ha ...atunci uite un domeniu in care sunteti varza totii.
tare as vrea un barbat sa poata sa faca ce fac femeile
eu in locul tau as tacea din gura si nu uita ca o femeie te-a adus pe lume si pe tine si probabil ca ti-a dat si de mancare,te-a si inbracat si te-a sters de rahatul ala care acuma si-a mutat locatia in cap ,ca creier sigur nu ai daca ai asemenea argumente.
eu in locul tau nu as mai comenta si mas comforma noilor tendinte
nu uita baiete ca si tu o sa ai nevoie de o femeie si nu cred ca vrei sa fie una fara creier si fara ambiti

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 22:00

bai sbucur ! bai 'telectualule ! bai misoginule !
in primul rand , vezi ca "frustat" se scrie corect FRUSTRAT !
daca nu ma crezi citeste DEX-ul (adica "dictionarul explicativ al limbii romane "!)
te dai si tu cocosh ...asha ,la modul virtual ...am impresia ca nici tu nu stii ce vrei ...de fapt ...n-am timp de tine ...adios !

si electronica !
taruandreea

3 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 22:45

depinde in ce domeniu sunt mai prost platite decat barbatii,nu putem sa facem toate lucrurile care ei le pot

taruandreea

3 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 22:45

depinde in ce domeniu sunt mai prost platite decat barbatii,nu putem sa facem toate lucrurile care ei le pot

taruandreea

3 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 22:47

oricum femeile sufera mai mult decatr barbatii

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 23:57

Mai sunteti multi care-i dati cu discriminarea femeilor ?
Ce va mai place rolul Cenusaresei ... ce victime mai sunt femeile astea ... mai sa fie.
Ce argumente inteligente de genul ca femeile ne poarta in pantece si ne sterg la fund si fac si dreg si ... d-aia sunt discriminate, probabil, nu ?
Deci, daca eu sustin ca in Romania femeile nu sunt mai prost platite decat barbatii pentru ca sunt femei, sunt misogin....
Dagaio n-a zis nimic dar au aparut vitejii carora nu le-am zis nimic, nici o invectiva draguta, nici o porcarie delicioasa, nimic ... Dar se simt jigniti de ceea ce scriu. Imi fac corecturi pentru o litera mancata. Nu-mi vine sa cred. Au lasat tema prin balarii si se ocupa de mine, de ce si cum scriu, vin cu etichete ....
Macar Dagaio se lupta cu tema....

Povestea asta a durat cam mult si, ca de obicei, nu se ajunge nicaieri, nimeni nu convinge pe nimeni, fiecare pleaca acasa cu ce a venit.

Credti ce doriti dar eu vin si va repet, incapatanat:
FEMEILE NU SUNT PLATITE MAI PROST DECAT BARBATII PENTRU CA SUNT FEMEI !

Sa fiti sanatosi !

Acum nu e momentul !
dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 00:42

Draga sbucur,

nu esti tu tatal tatilor.
Stiu ca rolul tau pe acest topic e sa-ti bati joc si sa te joci.
Aici nu e loc de joaca pentru copii de 50 de ani!

Nu ai habar de acest subiect si se vede cumplit.
Chiar cred ca ar trebui sa te maturizezi. Asta ti-o spun prieteneste.

Vrei sa-ti dau ceva cu ce sa te joci? Uite:

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 02:06

In sfarsit, Dagaio ....
Ma iei la bete, ai ?
Zici ca trebuie sa ma maturizez ... nu zau ... Cati ai ai draga discriminato ?
Zici ca imi bat joc de toti ... Chiar asa ? Chiar de toti ?
Daca sustin ca femeile nu sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca sunt femei, ma dau mare, sunt infantil, sunt copil care n-a ajuns la nu stiu ce subtilitati ale vietii.
Ce usor pui si tu etichete, fata draga.
"Du raspuns mariei sale ca laude si ingroziri de aste am mai auzit noi si tot nu ne-am spariet ... Si mai spune-i ca tot ce-i putem da este plumbul din pusce pe care nu trebuie sa se deranjeze sa vie sa-l ia ca i-l dam noi de aici de pe ziduri ..."

Dagaio, si eu m-am plictisit de tine cum te-ai plictisit si tu de mine.
Esti o belea la casa omului, ma bucur ca nu sunt eu acel om si te las in plata domnului si pe tine si pe toti cei care bat campii cu discriminarea.
Cand o sa intelegi semnificatia cuvantului sa ma cauti ....
Pana atunci ramai cu fitele tale cu tot si eu ma apuc de ceva mult mai simplu:
o bere.
Azi am cules via, am umplut vreo doua butoaie de 20 de deca, impreuna cu nevasta, copii, soacra, cumnatul si cumnata, pe la patru am terminat. Am pus repede de un gratar cu pastrav si pastrama de oaie si cateva pahare de "conu Alecu". Frumos ... Si apoi somnic. M-am trezit tocmai la timp ca sa vad meciul cu Franta si sa ma conving ca vremea lui Piti la Nationala s-a cam dus. Pe urma, pe net, sa vedem cine ma mai injura. Erau, s-a facut...
Din ce mai beau berica parca ma gandesc ce mare dreptate au cei care ma critica pentru ca sunt cam agresiv. Mie mi se parea ca sunt prea patimas. Ma implic un pic mai mult decat ar trebui. Dar cine stabileste care e linia de demarcatie ? Fiecare se implica asa cum crede el de cuviinta ...
Toate mi se trag de la faptul ca am sustinut ca femeile nu sunt discriminate ....
Uite Dagaio, daca ti-as spune ca femeile sunt discrimnate te-ai simti mai bine ? S-ar schimba lucrurile semnificativ pentru tine ?
Se spune ca pe marele Balzac l-ar fi dat in judecata o doamna pentru ca acesta ar fi facut-o "camila". La proces, judecatorul l-a condamnat pe romancier sa plateasca o amenda de 5 franci si i-a atras atentia ca legea interzice ca unei doamne sa-i spui "camila". Balzac a intrebat atunci daca legea interzice ca unei camile sa-i spui "doamna". Nu, a raspuns judecatorul. atunci Balzac s-a intors catre doamna si i-a spus:
- Sarut' mainile "doamna" !
Si a plecat.

Mare jucarie netul asta....
Daca ti-as spune ca de cateva zile mi-am luat un VW Sharan pentru excursii exclusiv, v-ar apuca turbarea pe unii dintre voi. Ati zice ca ma dau mare, nu ?
Nu, mi-am luat o masina mai mare pentru ca m-am simtit in ea mult mai bine decat in aia mica pe care o aveam si pe care o mai pestrez ca sa ma duc cu ea la seviciu pentru ca este mult mai economica.
De un an am inceput sa colind Europa. Am facut vreo 15000 de km. Cu masina aia mica. Am vazut ca se poate si cu masini mai adevarate. Ca e altceva. Si, cand am avut niste bani, mi-am luat una adevarata. Am inceput sa-i inteleg p-aia cu jeep-uri. Te simti altfel intr-o masina mare ...
Nu ne dorim toti sa traim mai bine ? Aia care reusesc trebuie injurati ?
Nu cred. Dar, vom vedea.
Ma duc sa mai desfac o bere !
Noapte buna, copii !

Acum nu e momentul !
darnic00

17 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 10:43

In general nu exista munca egala atunci cand facem un raport intre munca femeilor si cea a barbatilor. Exista meserii sau domenii de activitate specifice femeilor si specifice barbatilor. De obicei femeile si barbatii nu presteaza aceeasi munca si logic nu au nici castigurile egale.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 12:43

De la: dagaio, la data 2008-10-12 00:42:04Draga sbucur,

Vrei sa-ti dau ceva cu ce sa te joci? Uite:

;;;;;;;;;;;NOTA ;;10;;; !!!!! M-A LASAT PE MINE S-A LUAT DE TINE;; ACEST;;;FFFFF, ;;INTELIZNTZY;; MULTILATERAL ;;EDUCAT;;! :sml-happy0158;;;EL LE STIE PE TOATE!!!!!!!! ;;;ESTE ;;; ;;;;;;BURICUL ROMANIEI;; ;;;;;;;ADICA A PAMANTULTI;;!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 15:10

cand barbatii vor intelege ca suntem ceva mai mult decat niste vagine, atunci nu va mai exista discriminare. pana atunci trebuie sa ne obisnuim cu situatia si sa luptam fiecare cu armele pe care le avem. cu feminitatea noastra. dupa care ei tanjesc atat.
p.s. mi-e greu sa cred ca vom fi vreodata considerate si altceva decat niste vagine. dar cine stie? lumea evolueaza.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 17:42

CE URAT!!!!!!!!!!!
indianlady, te credeam mai destupata la minte. CINE DRACU NE CONSIDERA ACUM SI VAGINE? HAI CA MAI FACI SA RAD IN LACRIMI. SI NOI CUM ATUNCI II CONSIDERAM PE EI...FALUSI CUMVA?

Ma dezgusta tot ce am citit spre final...........tot! Draga mea, doar poate nu stiai ca si printre sexul nostru frumos si slab, cum mai este numit, se afla multe "vagine' care fac cu disperare avansuri la anumiti barbati. Ca su nu zic si de hartuire sexuala! Imi vine sa scriu numai porcarii si balarii..ma abtin, totusi, hai pa, m-ati "atacat" in orgoliu meu de femeie!

si Dagaio draga, NIMENI NU SI-A BATUT JOC DE NIMENI AICI PE TOPIC! aaaaaaaa ca au mai fost neintelgeri in idei e cu totul altceva, dar eu zic sa va maturizati voi in primul rand, ca un prim pas in evoultia noastra ca sa nu ma luam chiar totul personal!
La comentariul tau nu-mi ramane decat sa spun cat de COPILA esti! Dar si asta face parte din farmecul nostru acela de a ne comporta ca niste copii! Nu-mi lua in nume de rau, dar sunt prea suparata de ceea ce vad si ceea ce citesc aici!

"Draga sbucur,

Vrei sa-ti dau ceva cu ce sa te joci? Uite: "

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 17:42

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 17:47

Azazele, aici la acest topic stai cuminte in banca ta! Sau eventual reciteste toate comentariile! Si bine ai revenit!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 18:34

mariaoprea

daca te dezgusta nu mai citi. simplu. nu?
barbatii care considera femeia buna numai pentru sex si cratita. la aia m-am referit. nu la majoritatea. mai sunt si unii cu bun simt. cam putini e adevarat. dar daca e o surpriza urata pentru tine ce spun eu, atunci inseamna ca traiesti intr-un glob de sticla. nu in lumea reala. ai avut ocazia sa auzi vreodata comentarii ale barbatilor cu privire la unele colege? sau prietene? sau vecine? eu am avut. n-ai fost niciodata agresata verbal pe strada de unii masculi? nu s-a lipit niciodata de tine vreun mascul in calduri cand mergeai cu autobuzul? mie mi s-a intamplat de patru ori. prima data cand aveam zece ani.
asa ca lasa-ma. sunt destul de destupata la minte. cine esti tu sa ma judeci? dac nu-ti place ce scriu nu citi. punct.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 02:30

De la: vilcanlaura, la data 2008-10-11 21:45:08dar cine te crezi tu frate..
nu mai e vremea in care barbatul aducea bani in casa si femeia ca proasta statea acasa sa creasca copii..
cica am avansat in multe domeni, ha ha ...atunci uite un domeniu in care sunteti varza totii.
tare as vrea un barbat sa poata sa faca ce fac femeile
eu in locul tau as tacea din gura si nu uita ca o femeie te-a adus pe lume si pe tine si probabil ca ti-a dat si de mancare,te-a si inbracat si te-a sters de rahatul ala care acuma si-a mutat locatia in cap ,ca creier sigur nu ai daca ai asemenea argumente.
eu in locul tau nu as mai comenta si mas comforma noilor tendinte
nu uita baiete ca si tu o sa ai nevoie de o femeie si nu cred ca vrei sa fie una fara creier si fara ambiti

pai ia lumineaza-ne si pe noi, ce nu poate un barbat sa faca si face o femeie? eu credeam ca pot face orice pana sa te aud.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 02:36

De la: indianlady, la data 2008-10-12 15:10:47cand barbatii vor intelege ca suntem ceva mai mult decat niste vagine, atunci nu va mai exista discriminare. pana atunci trebuie sa ne obisnuim cu situatia si sa luptam fiecare cu armele pe care le avem. cu feminitatea noastra. dupa care ei tanjesc atat.
p.s. mi-e greu sa cred ca vom fi vreodata considerate si altceva decat niste vagine. dar cine stie? lumea evolueaza.

mie imi este ca o sa luptati voi, cateva "izolationiste" pana la o noua schimbare de optica, eventual de regim, iar atunci va lupta el cu voi.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 05:21

Pentru doamna Vagin Indianlady,
Baniuesc, dupa cum pui problema, ca ai fost traumatizata in copilarie de catre barbatii din jurul tau ... Probabil ca ai avut parte numai de tolomaci pe care i-a luat somnul dupa .... care n-au siut sa te dezmierde inainte ...
Acum, daca stau sa ma gandesc bine, la cum pui problema in privinta barbatilor, daca ai arata oricat de misto ca femeie, eu unul nu m-as inghesui sa-ti fac avansuri sexuale de nici o culoare. De unde ai dedus tu ca barbatii vad femeile ca pe niste vaginuri ? De la asteptarile imense pe care le ai de la ei si ei nu ti le satisfac ?
Doamne, iti multumesc pentru ca m-ai tinut departe de asemenea specimene feminine. Iti multumesc pentru nevasta pe care mi-ai pus-o alaturi !
Draga doamna Vagin,
Tin sa-ti multumesc pentru acest post pentru ca ma determini sa ma retrag din acest subiect. Va las pe tine si pe Dagaio si pe altele asemenea sa debitati ineptiile preferate cu victimele care ar fi femeile si nemernicii care ar fi barbatii. Va multumesc si pentru ca, datorita voua, am redescoperit ce nevasta minunata am, chiar daca avem si noi disputele noastre de doi lei, ca toata lumea. Datorita voua nevasta mea mi se pare si mai grozava, si mai deosebita dacat mi se parea pana acum ....

Va las cu bine ...

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 12:55

draga domnule falus s bucur

sa fii fericit cu nevasta pe care o ai.

andreirockoss

1 mesaj
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 14:02

dagaya,am o carte acasa cu oameni celebri,cred ca de acolo ai scos toata informatia asta lol.Oricum e bine ca sustii cauza femeilor cum trebuie lol,ca barbatii se pare ca nu-s buni de nimic,niste trantori mongolieni,lol

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 19:32

"Oricum e bine ca sustii cauza femeilor cum trebuie lol,ca barbatii se pare ca nu-s buni de nimic,niste trantori mongolieni,lol " zice andreirockoss.
Faci misto de indianlady ? Sau de mine ?
Vad ca barbatii au devenit niste inamici, niste bestii, trantori care nu sunt buni de nimic ... Mai sa fie !
Ati sarit calul rau de tot.
Mi-e mila de voi. Trebuie ca ati suferit mult de ati ajuns sa ganditi asa despre partenerii vostri de viata. Dar sa stiti ca nu sunt toti la fel ...
Mai cautati, fetelor. mai cautati ...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 19:34

No coment! Macar vreau sa plec cu zambetul pe fata de pe acest topic. Ce am avut de spus am spus. Caut altele mai intersante!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 22:08

;;;;;;Nu am intalnit, discriminare, lla locul meu de munca! ;Intre femei si barbat! Eram ;platite, dupa ;categoria de incadrare ce o aveam si,,, dupa munca pe care o prestam, ,????% realizam planul!,, Nu cred ca ;femeile, sunt ;discriminate, la locurile, de munca! Eu nu am fost! ;Mai prost platita, ca un ;barbat, la aceeasi, munca, niciodata!!;;;; Care au fost, sa ne spuna!,, Va doresc; noapte buna!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 22:50

Instabila psihic !
Adica te incaieri cu mine care am sustinut ca femeile nu sunt platite mai prost decat barbatii doar pentru ca sunt femei din capul locului ca acuma sa spui acelasi lucru ...
Doamne fereste ! Femeie, esti dusa cu capul rau de tot ...
Esti genul de muiere care cere pumni in gura non-stop.

Acum nu e momentul !
Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei
Mergi la: