back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 14:58

Ce sa-ti spun schimbare de indentitate. Pur si simplu m-am plictisit de elucubratiile eminentei Marygeo si, dupa ce am vazut c-o iinjura si pe navasta-me m-am gandit sa-mi schimb nikul precum si tonul. Dar astia schimba numai eticheta, nu devi altcineva. Si, uite asa, atotputernic cum credem ca am devenit, am luat-o pe cocoasa ...
N-o sa-mi mai schimb la loc nikul pentru ca iar n-are sens ... o sa raman cel mai prapadit atotputernic.
Azazel, zici: . Poate "to be or not to be", e doar o simpla greseala de dactilo, nu ?
Vezi tu, eu cand spun ca in Romania femeile nu sunt mai prost platite decat barbatii pentru ca sunt femei, vorbesc la modul general. Ca regula generala. Este evident ca sunt situatii si situatii in care putem gasi atat femei cat si barbati discriminati intr-un fel sau altul. Daca stai sa asculti povesti o sa auzi la neasfarsit povestea Cenusaresei (in care povestitorul este intotdeauna ... Cenusareasa), Praslea Cel Voinic si merele de aur (in care povestitorul este invariabil fiul cel mic al inaparatului) ....
Nu stiu de ce in toate basmele, fratii aia mai mari sunt si aia mai prosti, mai chiori, mai tonti, iar ala cel mai mic vine si rezolva orice problema ... In viata nu prea sta asa treaba . Ala micu' ramane incasa parinteasca.

Hazliu mi se pare ca au disparut din discutia asta Dagaio care se dovedise cea mai bataioasa dar si Mona Simona fata stabilita prin America. Si am ramas fara obiect de activitate pentru ca vad ca noi astia ramasi sustinem cam acelasi lucru asa ca s-a dus sarea si piperul.
In materie de femei, Azazele, ai si tu niste texte ... de groaza... Si zici ca tine ? Tine, nu ? Mare bandit esti ... Sa sti ca metoda asta este foarte des uzitata. Se numeste linguseala. Mai toata lumea pune botul la ea. oricui ii place sa fie gratulat. Asa procedeaza toti cei care doresc sa obtina ceva.

Pe urma auzi basmu' cu Cenusareasa ...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 17:25

De la: Atotputernicul, la data 2008-10-28 16:42:13Da, asa este, am zis ca ma retrag ... ca sa nu ma mai bagati in seama, e adevarat ...

Dar, va urmaresc si vad ca nu se mai intampla nimic. Fara Gica Contra povestea ia sfarsit din lipsa de combatanti. Nu mai aveti stimuli !
Sa fiti sanatoase si nediscriminate !
Si sa le pretuiti pe amandoua atunci cand le aveti nu dupa ce le pierdeti...
Sunteti casatorite ?
Dagaio stiu ca nu, dar tu Mona ?
De ce credeti ca un barbat ar dori sa faca sex cu voi ?
a) Ca sa va iubeasca ?
b) Ca sa-si satisfaca poftele animalice ?
c) Numai pentru fericirea lui ?

Da, sunt casatorita de 13 ani. Am o fetita de 7 ani. Sa sti ca am intalnit in viata asta toate cele trei categorii de barbati despre care spui aici. Am noroc ca m-a inzstrat natura cu discenamant!

Indiferent de motivele unui barbat, ceea ce conteaza pentru mine este sa raman asa cum sunt. Ma simt bine in pilelea mea si nu abdic de la principiile mele.... cum spunea Peter O'Toole, de exemplu: ' nu voi fi un om obisnuit pentru ca am dreptul sa fiu unul extraordinar!"

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 03:32

sbucur esti aproape la fel de penibil ca si femeile care spun ca sunt platite mai prost decat barbatii. Ca sunt discriminate este adevarat. Si fara discriminarea pozitiva nu ar fi ajuns egalele in drepturi ale barbatiilor. sper sa nu se inteleaga de aici ca inainte erau mai proaste... insa asa era sistemul pe vremuri... inca din antichitate. ma intreb si eu acum.. de ce din punct religios BARBATUL are mai multa putere? de ce este discriminata femeia RELIGIOS? de ce femeii ii trebuie batic pe cap si barbatului nu`i trebuie palarie, de ce femeia nu are voie in altar dar barbatul da, de ce preotul este numai barbat, de ce Adam a fost primul si nu Eva, de ce Iisus a fost barbat si nu femeie si de ce pe Dumnezeu il vedem ca si barbat nu ca si femeie? Nu sunt retorice... chiar nu am raspuns! (sunt ortox daca intereseaza pe cineva insa nu am ochelari de cal).

leo_

448 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 15:55

De la: razvankyokushin, la data 2008-11-04 03:32:18sbucur esti aproape la fel de penibil ca si femeile care spun ca sunt platite mai prost decat barbatii. Ca sunt discriminate este adevarat. Si fara discriminarea pozitiva nu ar fi ajuns egalele in drepturi ale barbatiilor. sper sa nu se inteleaga de aici ca inainte erau mai proaste... insa asa era sistemul pe vremuri... inca din antichitate. ma intreb si eu acum.. de ce din punct religios BARBATUL are mai multa putere? de ce este discriminata femeia RELIGIOS? de ce femeii ii trebuie batic pe cap si barbatului nu`i trebuie palarie, de ce femeia nu are voie in altar dar barbatul da, de ce preotul este numai barbat, de ce Adam a fost primul si nu Eva, de ce Iisus a fost barbat si nu femeie si de ce pe Dumnezeu il vedem ca si barbat nu ca si femeie? Nu sunt retorice... chiar nu am raspuns! (sunt ortox daca intereseaza pe cineva insa nu am ochelari de cal).

pai cati ingeri femei ai vazut tu prin vreo religie mai importanta? in al doilea rand discriminarea s-a produs datorita slabiciunii ei. in vremea respectiva doar cel ce lupta era important pentru ca apara familia si poporul sau, muncea la camp castigand cele necesare traiului etc, vana, se descurca cu plata taxelor. fara el in general familia era terminata.

adam a fost primul pt ca a fost d-zeu al draq si l-a facut pe el primul. daca vezi, repet, d-zeu nu avea in subordine femei. biblia chiar explica faptul ca femeia a fost facuta din barbat doar pentru barbat. ingerii (barbati si ei) nu avea drept de acces la ea. barbatul a fost primul pt ca semana cu ingerii.

isus a fost barbat pentru ca asa l-a facut maria....

pe d-zeu il vedem ca barbat pentru ca mult timp batranul de pe scaun era imaginea lui zeus si i-a fost mai tarziu atribuita lui d-zeu. in plus e substantiv propriu masculin numele lui in limba noastra.

a ramase aia cu baticul. din acelasi motiv pentru care musulmanii le acopera de tot. inainte era un pacat extraordinar numai sa gandesti la femeia altuia. si pedeapsa data de d-zeu era infricosatoare. erau protejati barbatii sa nu pacatuiasca.

si ca sa iti spun de ce barbatul va avea intotdeuna mai multa putere: nu ca ar fi inteligent, frumos, mare, puternic si alte asemenea. el e supravietuitor. societatea actuala pe care femeia o gaseste ca aducatoare de confort si siguranta (cat de cat) e creata de barbati. stim toti cum erau in trecutul indepartat tratate femeile. si calitatea asta de supravietuitor este placuta si de femei nu? doar dupa asta ne aleg.

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 16:55

Draga brasoveanuleontin,

esti atat de naiv, sau de misogin ca nu are rost sa-ti explic cum sta treaba, ca oricum esti un caz pierdut. Daca tu crezi tot ce ti s-a indesat in capul tau ala sec, prin indoctrinare religioasa, probabil pentru ca pe tine ceea ce scrie in biblie ( sau ce ai inteles tu ) TE MANGAIE UNDEVA ASA DE PLACUT, atunci chiar nu stiu cand o sa-ti revii.

MATURIZEAZA-TE SI GANDESTE SINGUR!!!!

Vezi in ce lume traiesti si nu te mai autoproclama atotstiiutor, ca habar nu ai ce-i cu lumea asta.

Dumnezeu NU este barbat. El nu are organe sexuale!!
NU Adam a fost primul om.
Ingerii ( nicaieri nu scrie aberatia ta! ) NU au sex, ci sunt asexuati.
Dumnezeu NU are chip.

Mai cauta raspunsuri si nu te bloca la ceea ce ti s-a spus in copilarie.

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 21:45

Cineva sa-i spuna acestui idiot --- "atotputernicul" --- ca nu vorbeste cu maica-sa si ca orice aberatie a lui trebuie sustinuta cu argumente reale.

Multumesc.

minutemaid

88 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 00:41

De la: dagaio, la data 2008-11-04 21:45:46Cineva sa-i spuna acestui idiot --- "atotputernicul" --- ca nu vorbeste cu maica-sa si ca orice aberatie a lui trebuie sustinuta cu argumente reale.

Multumesc.

S-a enervat Atotputernicul...

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 02:38

Sa revin. in primul rand multumesc pentru comentariu`. Destul de hazliu si pe undeva iti dau dreptate. As veni insa cu completari.
Brasoveanu a spus ca Dumnezeu il vedem dupa Zeus... insa hai sa ne gandim mai bine cand au aparut primele relatari despre Zeus si cand au aparut primele despre Dumnezeu... ma refer la Dumnezeu acela din Vechiul Testament... ca Dumnezei au fiecare religie :) .
Cu ingerii asexuati e mai nasoala treaba Dragaio... "dacă îngerii sunt ființe spirituale (Evrei 1:14), ei pot lua forma fizică a oamenilor (Marcu 16:5)." Nu io am zis ca Marcu si Evrei in Geneza.

Dupa aceea.. femeia a fost creata pentru ca “nu este bine ca omul să fie singur” (Geneza 2:18). Deci de aici discriminarea... ca barbatul este om si femeia e femeia.. sa nu fie el singur... ca nu e bine? :) hm...

Dupa aceea... nu am spus ca Dumnezeu este barbat ci ca noi .. oamenii ... il vedem ca si barbat. Dumnezeu este un duh insa "omul a fost făcut după chipul și asemănarea lui Dumnezeu (Geneza 1:26-27)" paia re chip sau nu are? :P

Si acum vine partea nasoala pentru femeile care se simt discriminate dar se simt crestine... asta este numai pt ele:

“Femeia să învețe în tăcere, cu toată supunerea. Femeii nu-i dau voie să învețe pe alții, nici să se ridice mai pe sus de bărbat, ci să stea în tăcere”(Timotei 2:11-12).

"Intâi a fost întocmit Adam, și apoi Eva. Și nu Adam a fost amăgit; ci femeia, fiind amăgită, s-a făcut vinovată de călcarea poruncii."

"Dumnezeu l-a creat pe Adam mai întâi și apoi pe Eva ca să-i fie “ajutor” lui Adam."

Acum ce o sa mai ziceti ? Ca Dumnezeu este sovin? :)

Nu sunt cinic ... va iubesc!

p.s. nu stiu daca ar trebui sa judecam lucrurile din aceasta prisma... insa este o solutie. astept si alte puncte de vedere.

p.s.2 pt brasoveanu... inteleg si ai perfecta dreptate insa valoriile nu mai sunt aceleasi ca de pe vremea Regilor. Acum barbatului nu-i mai trebuie muschi si putere fizica... necesara supravietuirii si impunerii... ii trebuiesc bani. Si singura diferenta este ca acum... spre deosebire de acum ... mii de ani... femeia are acces la putere (la ban) pe cand in antichitate o femeie nu era mai puternica decat un barbat (cu exceptii care incap la degetele de la o mana).

Numai bine... !

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 02:41

erata : spre deosebire de ATUNCI...

leo_

448 mesaje
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 04:39

De la: dagaio, la data 2008-11-04 16:55:00Draga brasoveanuleontin,

esti atat de naiv, sau de misogin ca nu are rost sa-ti explic cum sta treaba, ca oricum esti un caz pierdut. Daca tu crezi tot ce ti s-a indesat in capul tau ala sec, prin indoctrinare religioasa, probabil pentru ca pe tine ceea ce scrie in biblie ( sau ce ai inteles tu ) TE MANGAIE UNDEVA ASA DE PLACUT, atunci chiar nu stiu cand o sa-ti revii.

Vezi in ce lume traiesti si nu te mai autoproclama atotstiiutor, ca habar nu ai ce-i cu lumea asta.

Dumnezeu NU are chip.

dagaio, nu trebuie sa te intreb daca ai mai citit si scrieri ale altor religii ca vad ca nici biblia nu o stapanesti. logic ca d-zeu nu e barbat si nici nu am spus asta. desigur ca nu adam a fost primul om (ca au fost mai multi oameni). o spune stiinta si biblia (nu iti dau si pasajul). adam nu explica si cum au aparut atatea rase de oameni pe pamant. ingerii aveau corp fizic (tu chiar crezi prostiile renascentiste cu aia mici, nevazuti si inaripati? - mai trebuiau sa fie si verzi dar in epoca aia nu exista atata imaginatie). citeste partea in care lot este vestit de pedeapsa asupra cetatilor. parca strainii aia aratau destul de real si mai si mancau? nu imi dau seama cum faceau performante de aste fara corp fizic. sa nu mai spun de precizarea care biblia o face despre noe, spunand ca la chip aducea mai mult cu ingerii din ceruri decat cu oamenii (de obicei biblia nu abunda in figuri de stil decat cand arata cum se ucide). apropo parca erau babati, ca nu stiu nicaieri sa se fi prezentat o femeie la intalnirile cu nemuritorii (misogin d-zeu asta). Apropo...cum era partea cu "fiii lui dumnezeu au inceput a intra la ficele oamenilor" (a se vedea distinctia) si uriasii?

eh, deci? se pare ca nu sunt eu ala inchistat in gandire, ci tu esti aia neinformata. si apropo, eu am ajuns la capitolul asta la mai mult decat ce mi s-a spus in copilarie. de fapt citind cartile religiilor alor popoare te eliberezi de religia ta, nu? acum intelegem de ce zic preotii "crede si nu cerceta".

cat despre misogin, e mult spus. eu nu imart lumea in misogini, misandrini si neutri. pe mine ma caracterizeaza interesul. daca am interes sa nu fiu misogin nu sunt, daca am interes sa fiu sunt. ar trebui sa te bucuri ca sunt impartial.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 04:52

De la: razvankyokushin, la data 2008-11-05 02:38:58p.s.2 pt brasoveanu... inteleg si ai perfecta dreptate insa valoriile nu mai sunt aceleasi ca de pe vremea Regilor. Acum barbatului nu-i mai trebuie muschi si putere fizica... necesara supravietuirii si impunerii... ii trebuiesc bani. Si singura diferenta este ca acum... spre deosebire de acum ... mii de ani... femeia are acces la putere (la ban) pe cand in antichitate o femeie nu era mai puternica decat un barbat (cu exceptii care incap la degetele de la o mana).

Numai bine... !

heh, nu uita ce zic ele: traim in lumea barbatilor. pentru a crea lumea asta a fost nevoie de muschi si puterea lor. pentru a o mentine e nevoie de ea, la fel (fara forte de politie si armata a ajunge iar la nivelul de triburi. se numesc "forte" pentru ca fac dovada de forta). intr-adevar acum forta unui barbat se masoara si in bani (asta nu insemna ca nu si in muschi, suntem intr-o lume materiala, iar forta fizica va fi o forta pana la sfarsitul acestei lumi). conflictul a mai schimbat armele. de ce oare nu si in favoarea femeii. ce e drept au acces la bani (lucru normal, in orice societate civilizata), dar la cati? cate femei ai vazut ca sunt directori de multinationale? la o vedere de ansamblu le invingem in aproape toate sectoarele, chiar si renuntand la niste avantaje pe care le aveam in trecut. faptul ca au mai multe drepturi in prezent se datoreaza nu lor, asa cum cred ele, ci unor barbati care au dorit (asa cum multi dorim) ca sa ne fie egale. asa ca sa nu ne amagim cu puterea feminina. puterea sta tot in barbati pentru ca asa este rasa influentata genetic. si asa vor si ele. aproape orice femeie isi doreste un barbat puternic. deci ele nu vor sa pastreze puterea. vor doar sa o foloseasca.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 13:23

Deosebire

Moritz, un elev cuminte
La liceul din Bacău
Într-o zi pe negândite
L-a întrebat pe tatăl său
Papalâcule, i-a spune-mi
Dar să nu fi supărat
Ce deosebire-i între
O femeie ș-un bărbat.

_-Vai de mine și de mine
Moritz, nu mă enerva
Cum se poate main leibchen
Să mă-trebi așa ceva
Un băiat ca tine învață
Și nu întreabă așa hai-hui
Chestiuni nerușinate
Care nu-s de vârsta lui.

Moritz, însă nu se lasă
Și așa cum și-a propus
Plin de nevinovăție
La mămica lui s-a dus.
Mutterlein, să nu te superi
Dar așa vrea să am o lămurire
Ce deosebire-i între
Un bărbat și o femeie?

- Asta da obrăznicie
- Vai de mine și de mine
Stau și mă întreb într-una
Cum de nu-ți este rușine?
Tu, model în toată clasa
Și în tot liceul chiar
Să vorbești așa cu mama?
Piai din ochii mei! Măgar!

Moritz – dezolat de atâtea
Observațiuni amare
Profesorului îîi spune
Tot aceiași întrebare.
Dascălul – Albert – pe Moritz
Îl întreabă rugător
- Ia să-mi spui, te rog, ce număr Poartă mama la picior?

- Mama? 37 poartă
Iar dascălul, Albert
Mai întreabă: - Dar tăticul?
- Tata? 41 cert!
- Deci mămica 37
Tata 41 are.
Precum vezi deosebirea
Este numai între picioare.

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 17:03

hazliu mytcor :)

pt brasoveanu leontin...! cate femei bogate si cte femei in conducerea uncor corporatii? foarte putin. cate u acces la bani? TOATE! :) datorita barbatului. nu degeaba "femeia e facuta pentru barbat din barbat". ca ele ne mananca banii :) . Uite la Irinel si la alte mii de cazuri! :))) muschii l-au lasat de mult pe Irinel... insa nu si puterea. Insa atrage... =)) femeia... care e IUBIRE! (de putere desigur).

"fiii lui dumnezeu au inceput a intra la ficele oamenilor" (a se vedea distinctia) si uriasii?" asa este.fiii lui Dumnezeu (gasiti ca ingeri) au luat forma fizica si s-au impreunt cu ficele oamenilor... erau ingeri cazuti.

Stiu ca sunt insa ce stii de Maica Veronica de la Vladimiresti. ai citit ceva din clarviziunile ei? ce parere ai? nebunie sau realitate? Numai bine!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 19:07

De la: mytcor, la data 2008-11-05 13:23:05

Deosebire

Moritz, un elev cuminte
La liceul din Bacău
Într-o zi pe negândite
L-a întrebat pe tatăl său
Papalâcule, i-a spune-mi
Dar să nu fi supărat
Ce deosebire-i între
O femeie ș-un bărbat.

_-Vai de mine și de mine
Moritz, nu mă enerva
Cum se poate main leibchen
Să mă-trebi așa ceva
Un băiat ca tine învață
Și nu întreabă așa hai-hui
Chestiuni nerușinate
Care nu-s de vârsta lui.

Moritz, însă nu se lasă
Și așa cum și-a propus
Plin de nevinovăție
La mămica lui s-a dus.
Mutterlein, să nu te superi
Dar așa vrea să am o lămurire
Ce deosebire-i între
Un bărbat și o femeie?

- Asta da obrăznicie
- Vai de mine și de mine
Stau și mă întreb într-una
Cum de nu-ți este rușine?
Tu, model în toată clasa
Și în tot liceul chiar
Să vorbești așa cu mama?
Piai din ochii mei! Măgar!

Moritz – dezolat de atâtea
Observațiuni amare
Profesorului îîi spune
Tot aceiași întrebare.
Dascălul – Albert – pe Moritz
Îl întreabă rugător
- Ia să-mi spui, te rog, ce număr Poartă mama la picior?

- Mama? 37 poartă
Iar dascălul, Albert
Mai întreabă: - Dar tăticul?
- Tata? 41 cert!
- Deci mămica 37
Tata 41 are.
Precum vezi deosebirea
Este numai între picioare.

De unde Dumnezeu le mai scoti! Ai un stil aparte! Imi place!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 19:09

De la: razvankyokushin, la data 2008-11-05 17:03:53hazliu mytcor :)

pt brasoveanu leontin...! cate femei bogate si cte femei in conducerea uncor corporatii? foarte putin. cate u acces la bani? TOATE! :) datorita barbatului. nu degeaba "femeia e facuta pentru barbat din barbat". ca ele ne mananca banii :) . Uite la Irinel si la alte mii de cazuri! :))) muschii l-au lasat de mult pe Irinel... insa nu si puterea. Insa atrage... =)) femeia... care e IUBIRE! (de putere desigur).

"fiii lui dumnezeu au inceput a intra la ficele oamenilor" (a se vedea distinctia) si uriasii?" asa este.fiii lui Dumnezeu (gasiti ca ingeri) au luat forma fizica si s-au impreunt cu ficele oamenilor... erau ingeri cazuti.

Stiu ca sunt insa ce stii de Maica Veronica de la Vladimiresti. ai citit ceva din clarviziunile ei? ce parere ai? nebunie sau realitate? Numai bine!

Ei Rzavane, nu ne baga chiar pe toate! Niciodata nu m-a atras partea financiara la un barbat! Cred ca de asta am ramas numai la unul de cand ma stiu!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 19:10

De la: brasoveanuleontin, la data 2008-11-05 04:39:08
De la: dagaio, la data 2008-11-04 16:55:00Draga brasoveanuleontin,

Dumnezeu NU are chip.

dagaio, nu trebuie sa te intreb daca ai mai citit si scrieri ale altor religii ca vad ca nici biblia nu o stapanesti. logic ca d-zeu nu e barbat si nici nu am spus asta. desigur ca nu adam a fost primul om (ca au fost mai multi oameni). o spune stiinta si biblia (nu iti dau si pasajul). adam nu explica si cum au aparut atatea rase de oameni pe pamant. ingerii aveau corp fizic (tu chiar crezi prostiile renascentiste cu aia mici, nevazuti si inaripati? - mai trebuiau sa fie si verzi dar in epoca aia nu exista atata imaginatie). citeste partea in care lot este vestit de pedeapsa asupra cetatilor. parca strainii aia aratau destul de real si mai si mancau? nu imi dau seama cum faceau performante de aste fara corp fizic. sa nu mai spun de precizarea care biblia o face despre noe, spunand ca la chip aducea mai mult cu ingerii din ceruri decat cu oamenii (de obicei biblia nu abunda in figuri de stil decat cand arata cum se ucide). apropo parca erau babati, ca nu stiu nicaieri sa se fi prezentat o femeie la intalnirile cu nemuritorii (misogin d-zeu asta). Apropo...cum era partea cu "fiii lui dumnezeu au inceput a intra la ficele oamenilor" (a se vedea distinctia) si uriasii?

eh, deci? se pare ca nu sunt eu ala inchistat in gandire, ci tu esti aia neinformata. si apropo, eu am ajuns la capitolul asta la mai mult decat ce mi s-a spus in copilarie. de fapt citind cartile religiilor alor popoare te eliberezi de religia ta, nu? acum intelegem de ce zic preotii "crede si nu cerceta".

cat despre misogin, e mult spus. eu nu imart lumea in misogini, misandrini si neutri. pe mine ma caracterizeaza interesul. daca am interes sa nu fiu misogin nu sunt, daca am interes sa fiu sunt. ar trebui sa te bucuri ca sunt impartial.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 19:13

De la: dagaio, la data 2008-11-04 21:45:46Cineva sa-i spuna acestui idiot --- "atotputernicul" --- ca nu vorbeste cu maica-sa si ca orice aberatie a lui trebuie sustinuta cu argumente reale.

Multumesc.

Draga mea...nu-l mai provoca!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 23:53

Draga desteapta mariaoprea75,

eu nu l-am provocat pe protejatul tau cel scump --- "atotputernic" sau sbucur --- fii mai atenta si nu te mai baga si tu ca musca in lapte.
Daca tu esti oarba sa vezi prostia din capul acestor misogini, treaba ta. Nu ma mai intereseaza.
Incearca sa-ti scoti mintea afara din indoctrinarea de care suferi probabil din cauza sotului si gandeste liber. Barbatii astia isi bat joc de statutul tau si al meu de femeie. Dar pare foarte greu pentru tine sa sesizezi.
Acesti misogini se ascund in spatele religiei ca sa se simta superiori pentru ca altfel nu au cum sa demonstreze asta.
Imi pare rau pentru ei ... si pentru tine.

Si acum......... injurati, injurati, injurati, ca asta stiti voi sa faceti cel mai bine!!!!
Succes!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 01:01

vai, too @ dagio....dar too o cauti !...

na, pooftiti va rog...

S-a oprit tramvaiul în piață
Lume multă și pestriță
Și prin iureș se împinge
Și o frumoasă cuconiță.

Cum avea rochița strâmtă
Și cu nasturi mulți pe spate
Vrea să urce, dar din cauze
Rochiei strânse-n trup, nu poate.

Trece mâna-i mitittică
Rosă ca un plasture
Înspre spate și gingașă
Ea deschide un nasture.

Imposibil să se urce
Dar ca orișece femeie
Îți mai trece mânușița
Și încă un nasture deschide.

Dar cum treapta-i înăltuță
Și e aproape imposibil!
Ce să facă, ce să facă?
Vai, momentul e penibil!

Mai deschide încă unul
Dar zadarnic îi e dorul
Nic acum nu poate doamna
Să ridice-n sus picorul.

Dar un domn ce sta în urmă-i
Fără nici un fel de formă
O apucă de contururi
Și o saltă pe platformă.

Doamna, roșie la față
Fulgerând priviri haine
Se întoarce și îi spune
Bombonind: - Nu ți-e rușine?

- N-ai dreptate cuconiță
Zice el cu anasâna –
Dumneata te superi fiindcă
Fără vrere am pus mâna
Pe când eu tăcui din gură
Când nici nu mi-ai spus pardon
Și mi-ai descheiat în grabă
Trei nasturi la pantalon.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 10:01

De la: razvankyokushin, la data 2008-11-05 17:03:53hazliu mytcor :)

:)) ingerii aveau forma fizica, nu au luat nimic dupa. biblia o spune negru pe alb peste tot. numai in renastere s-a sustinut ca ar fi invizibli, o data cu evolutia speciei umane si a gandirii ei, care impunea noi standarde. atunci au inceput sa fie distribuite si mult mai multe icoane de exemplu.

:)) irinel nu are nici o putere, are doar un tata foarte bogat. atat. iar moni e o oportunista.

nu, nu stiu nimic de maica veronica, dar inclin sa nu cred. de ce s-ar arata (fie doar si prin previziuni) d-zeu unei mormaitoare de rugaciuni inutila pentru societate si nu unui savant de renume, care ar putea spori progresul civilizatiei?

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 10:18

< eu nu l-am provocat pe protejatul tau cel scump --- "atotputernic" sau sbucur --- fii mai atenta si nu te mai baga si tu ca musca in lapte. > zice Dagaio ...
Expresia "ca musca in lapte" nu este potrivita ci "ca musca-n curu'calului" ar fi fost mult mai potrivita pentru ca e vorba despre tine ...
Adica, maria iti spune cu frumoasul ca esti p-afarista, Mytcor si el te trage de manecuta cu o poezea amuzanta, doar-doar oi intelege, au mai postat si alte doamne despre acest subiect chestii de bun simt in care nu-i demonizau pe barbati, eu am tot pledat de nu stiu cate ori pentru ideea ca femeile nu sunt platite mai prost decat barbatii doar pentru ca sunt femei si tu ... nimic !
Posturile tale sunt toxice, au un continut foarte mare de venin, degaja o adevarata ura la adresa barbatilor pe care-i zugravesti ca pe niste demoni. Eu cred ca ai probleme sexuale serioase, ori sindromul nefu, ori n-ai dat peste unul vrednic, esti ori frigida, ori imposibil de satisfacut, dracu'stie ce e in capul tau. Dupa cum scri parca ai fi o cotoranta, o vrajitoare ... o zgripturoaica. Ne povestesti noua, oameni casatoriti de zeci de ani care e treaba cu barbatii si femeile ....

Zici
Nu draguta, tu singura iti bati joc de statutul tau ! Nimeni altcineva.
Daca o femeie nu iti canta in struna, si Maria nu e singura in aceasta postura, hopa, o etichetezi tu ca e indoctrinata de sotul ei si ca n-ar gandi liber. Ca si cum ar trebui sa se urasca cu sotul doar asa ca sa iti confirma tie basinile din cap. Esti si o mare nerusinata.
Zici ca nu ne sustinem cu argumente opiniile. De parca ce spui tu reprezinta argumente ...
Zici ca suntem misogini care ne ascundem in spatele religiei ca sa ne simtim superiori ...
Ti-am spus ce am inteles eu ca s-ar intelege din biblie pe tema asta. N-am inventat eu religia si nici ceilalti barbati traitori azi, aici.
Eu nu cred ca barbatul este superior femeii. Poate si pentru ca am vazut o multime de prosti de sex masculin. Dar prostii nu au sex... Tu esti un exemplu graitor.
Eu mai cred ca nu se pot face comparatii pertinente intre barbati si femei pentru ca sunt complementari si sunt facuti (de cine vrei tu) sa traiasca impreuna in dragoste si buna intelegere, oferindu-si unul altuia atat trupul cat si sufletul.
Daca vei continua sa gandesti asa, vei fi singura sau, mai rau, o sa iei o copita-n bot de la unul care nu latra (ca mine) ci care musca..
Ramai in intunericul si obscurantismul in care te balacesti cu dezinvoltura si nu te mai lega de prietenii mei ca te traznesc de nu te vezi...

In alta ordine de idei, mi-am schimbat parerea despre americanca noastra Mona Simona. Dupa un veritabil CV pe care l-a facut, m-a cucerit. Da, un exemplu de femeie bataioasa care stie ce vrea si lupta pentru a obtine ce-si doreste. Ii doresc sa fie sanatoasa si ea si sotul ei astfel incat sa-si poata realiza visele...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 14:45

De la: dagaio, la data 2008-11-05 23:53:35Draga desteapta mariaoprea75,

eu nu l-am provocat pe protejatul tau cel scump --- "atotputernic" sau sbucur --- fii mai atenta si nu te mai baga si tu ca musca in lapte.
Daca tu esti oarba sa vezi prostia din capul acestor misogini, treaba ta. Nu ma mai intereseaza.
Incearca sa-ti scoti mintea afara din indoctrinarea de care suferi probabil din cauza sotului si gandeste liber. Barbatii astia isi bat joc de statutul tau si al meu de femeie. Dar pare foarte greu pentru tine sa sesizezi.
Acesti misogini se ascund in spatele religiei ca sa se simta superiori pentru ca altfel nu au cum sa demonstreze asta.
Imi pare rau pentru ei ... si pentru tine.

Si acum......... injurati, injurati, injurati, ca asta stiti voi sa faceti cel mai bine!!!!
Succes!

dagaio...ce ai patit! cine isi bate joc de mine! Si pe cine protejez eu ! doamne, chiar ca ...raman fara cuvinte !

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 00:51

pt brasoveanu leontin : cu ingerii am cazut de acord... cine a zis ca sunt invizibili? :))

insa sunt de parere ca banul e putere la ora actuala. nu singura. una dintre ele. :)

despre Maica Veronica am citit abia acum 1 saptamana si am ramas socat. daca nu ai citit sa nu o faci! ma gandesc uneori c imaginatia omului nu are limite... la fel ca nebunia.

pt mariaoprea. sper sa nu am intelegi gresit. stiu ca m spus TOATE. si asa este. ce femeie nu are acces la banii sotului ei? nu am spus ca toate sunt materialiste insa nu putem nega ca marea majoritate nu ar fii. nu putem lua 4 miliarde de cazuri particulare :) ok.. poate 3 miliarde.

pt dagaio. nu e vorba de misogini care se ascund in spatele religiei. eu doar am ridicat intrebari... nu am pus etichete (cu exceptia femeilor materialiste pe care o pastrez). de aceea intr-un post mult anterior am si spus ca mesajul este pt femeile credincioase... si ca este un punct de unde putem privi problema (religios) , am cerut si alte puncte de la ceilalti forumisti.

in plus... am afirmat de mii de ori ca NU cred titlul postului. Dagaio... tu esti platita mai prost ca barbatii care fac aceeasi munca? sau mariaoprea sau alte femei. sa vedem.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 03:09

De la: razvankyokushin, la data 2008-11-07 00:51:32despre Maica Veronica am citit abia acum 1 saptamana si am ramas socat. daca nu ai citit sa nu o faci! ma gandesc uneori c imaginatia omului nu are limite... la fel ca nebunia.

pt mariaoprea. sper sa nu am intelegi gresit. stiu ca m spus TOATE. si asa este. ce femeie nu are acces la banii sotului ei? nu am spus ca toate sunt materialiste insa nu putem nega ca marea majoritate nu ar fii. nu putem lua 4 miliarde de cazuri particulare :) ok.. poate 3 miliarde.

imaginatia e o resursa utila pe care oamenii o folosesc inutil. daca ai stii cat imi trebuie mie un upgrade de imaginatie pentru lucrul cu photoshop si corel... iar altii o folosesc pentru a inventa sfinti si demoni.

hm, problema banilor e delicata. cel mai bine este sa ne punem in locul femeii si sa vedem lumea asa cum o vede ea. avand in vedere ca numarul barbatilor cu calitatile necesare unei femei sunt sub 5% (restul sunt doar baieti mari), iar femeile sunt cam 53%, daca o femeie intalneste de exemplu un cretin fara bani si un cretin cu bani pe cine ar alege?

cat despre dagaio, nu iti face probleme cuvantul "misogin" de acolo nu il lua literal. nu are sensul din dictionar. am intalnit reactia asta si in viata de zi cu zi uneori si are alt scop decat a te incadra in vreo categorie de cele mai multe ori. are in general de a face cu faptul ca tu sustii ceva, iar femeia respectiva iti arunca inconstient un test de genul "hm, te descurci la teorie, ia sa vedem cu practica cum stai, la fel de bine sau o sa fugi ca un iepuras speriat la primul foc de arma".

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 08:44

Despre care maica Veronica se vorbeste aici ? Despre o maicuta, fosta farmacista, de la o manastire din nordul Moldovei care prepara un leac impotriva cancerului ?
Daca da, aflati ca noi o cunoastem de un an si luam de la ea leacul acela care stimuleaza sistemul imunitar ... si va pot ajuta cu numarul ei de telefon pe aceia care au nevoie de ea.
In rest toate buna. Daca nu e vorba de acea maica Veronica atunci spuneti-mi si mie despre care maica Veronica e vorba si de ce ...
Salut !

Acum nu e momentul !
leo_

448 mesaje
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 10:40

De la: Atotputernicul, la data 2008-11-07 08:44:33Despre care maica Veronica se vorbeste aici ? Despre o maicuta, fosta farmacista, de la o manastire din nordul Moldovei care prepara un leac impotriva cancerului ?
Daca da, aflati ca noi o cunoastem de un an si luam de la ea leacul acela care stimuleaza sistemul imunitar ... si va pot ajuta cu numarul ei de telefon pe aceia care au nevoie de ea.
In rest toate buna. Daca nu e vorba de acea maica Veronica atunci spuneti-mi si mie despre care maica Veronica e vorba si de ce ...
Salut !

hai mai omule, fii serios! adica se arunca milioane de dolari/euro in cercetare pentru vindecarea cancerului in fiecare an si ghici ce...l-a descoperit o maicuta prin rugaciuni probabil. oricum important este ca da ceva in care sa crezi si poate fi posibil sa fie vindecat cancerul prin simpla actiune a creierului, adica autosugestie.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 19:39

Sa sti ca s-ar putea sa ai dreptate ... depinde in ce crezi. Trebuie sa crezi in ceva. Dar eu va intrebam despre care maica Veronica e vorba ? Deturnezi in mod nemernic. Nu ma intereseaza opiniile tale privind cine este mai bengos in descoperirea leacului cancerului. Le-am trait personal. Te blestem de bine si-ti doresc sa nu ai cancer nicodata si sa nu fi nevoit sa crezi ca te poate vindeca o frunza, spre exemplu !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 20:15

Ce ma distreaza asta! Draga dagaio...mi-ai luat inapoi prieteni! dagaio cu maria nu mai sunt prietene! ma amuza tare!
Draga mea ce ti-am facut! Ca nu pricep! nu eu m-am luat de tine, eu prin fraza aia succinta "sa nu-l mai provoci", m-am referit cat de simplu e sa nu intri in conflict cu cei din jur, cu care nu rezonezi, sa nu-i mai bagi in seama! incredibil....dagaio cu maria nu mai sunt prietene! Hai ca esti copila rau! Sincer nu te inteleg! Cine dracu sa ne mai inteleaga si pe noi FEMEIELE! DACA NOI NU NE INTELEGEM! NICI NOI, NICI DRACU...... NICI FREUD...NU TE INTELEG! SI INDOCTRINATA DE BARBATUL MEU NU AM FOST NICIODATA! SI PROST PLATITA NU SUNT! SI DISCRIMINATA NU SUNT! SI NICI PRIETENE ...NU MAI SUNTEM!TOATE SE TERMINA CU NEGATII !

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 20:18

nu atotputernicule. e vorba de maica Veronica de la Vladimiresti. a murit acum. www.geocities.com/viata.spirituala/maica_veronica_mesaje.htm ai linkul aici... la una in cartile ei. mie mi se pare o aberatie de nedescris. Fiecare cu ceea ce crede.
P.s. si de leac... nu conteaza ce e atata timp cat functioneaza. mai ales cand nu ai nimic de pierdut!
ma bucur ca te-ai facut bine...

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 20:19

STII CE ...ESTI ATAT DE SUPERFICIALA... DACA LA PRIMUL IMPULS TI-AI LUAT PRIETENIA! CE TI-AM FACUT FATA! EU NU AS AFCE ASTA IN VECI, LA PRIMUL IMPULS! IN FINE SA FII FERICITA!

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei
Mergi la: