back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei

Pagini: << 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >> Sari la pagina:

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 20:36

Zeroputernicule ... spui ca ma bag peste tot :) asa e . nu ma pot abtine. insa inainte uita`te in gradina ta... nu in cea a vecinului si vezi cine se leaga de toata lumea. ;)
de Londra... nu stiu cine ti-a spus ca muncesc in Londra... dar nu eu sigur. ;)
Ca spal "vecee" si car car bagaje sau ce ai mai spus tu... este o problema personala si o alegere pe care eu o fac... nu dumneata. plus... ca nu inteleg ce ai cu saracii spalatori ... ? sau e rusine sa lucrezi orice?
de taxe... m-ai spart. si eu platesc taxe. si carausii de bagaje platesc taxe. stiu... e ciudat. :)
si hai sa terminam cu . eu va iubesc pe toti! de ziua nationala a Romaniei!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 20:41

... HAHAHAHAHAHAHA ... tataie, cam tirziu acum ... te iau caprele duse ''la biserica'' peste picior ... oricum, e greu la deal cu boii mici ... sau imposibil acum ... HAHAHAHAHHAHAA ... ...

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 20:43

De la: razvankyokushin, la data 2008-11-25 20:36:57Zeroputernicule ... spui ca ma bag peste tot :) asa e . nu ma pot abtine. insa inainte uita`te in gradina ta... nu in cea a vecinului si vezi cine se leaga de toata lumea. ;)
de Londra... nu stiu cine ti-a spus ca muncesc in Londra... dar nu eu sigur. ;)
Ca spal "vecee" si car car bagaje sau ce ai mai spus tu... este o problema personala si o alegere pe care eu o fac... nu dumneata. plus... ca nu inteleg ce ai cu saracii spalatori ... ? sau e rusine sa lucrezi orice?
de taxe... m-ai spart. si eu platesc taxe. si carausii de bagaje platesc taxe. stiu... e ciudat. :)
si hai sa terminam cu . eu va iubesc pe toti! de ziua nationala a Romaniei!

Amice, n-ai raspuns ! Daca nu e rusine sa lucrezi orice de ce nu spui CE LUCREZI ? Poate am inteles gresit, poate nu in Londra ci in Anglia ...
Ai dreptate, si eu bantui peste tot ...

Sa fi sanatos !
Si mai conteaza CUI platesti taxe !

Acum nu e momentul !
razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 21:38

platesc taxe statului care o sa-mi dea pensia... statului care ma sigura in caz medical si toate cele.
lucrez in domeniu ospitalier.
numai bine!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 00:18

bai HOMOMARCEl ! pt.ca eu cred ca asa te cheama in fapt , normal homo ,fiindca din cate spui tu nu prea iti plac femeile ! esti un prost , nici nu sti ce pierzi !

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 14:40

De la: razvankyokushin, la data 2008-11-26 21:38:32platesc taxe statului care o sa-mi dea pensia... statului care ma sigura in caz medical si toate cele.
lucrez in domeniu ospitalier.
numai bine!

Bun raspuns ! Mi-a placut.
Ar fi fost mai placut sa zici in domeniul Hospitalier ...
Salut !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 19:00

Mesaj pentru domnii care-mi tin evidenta prezentei "on line" pe acest site:

Este Tanksgiving Day, am 4 zile libere, adica pana luni.

Deci daca se va intampla sa ma vedeti pe aici on line sau sa comentez pe forum mai mult decat de obicei, nu va faceti griji, nu este pentru ca "frec menta la birou"

Numai bine de la mine si

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 03:57

asa e... insa vezi tu...?... Hospitalier este in franceza... si eu vorbesc romaneste. in concluzie... ramane ospitalier. :) desi prefer Hospitality din engleza :))

p.s. acum CHIAR sunt la Londra! sunt in vacanta 15 zile... de 1 Decembrie ma intorc in Romania... pt 2 saptamani. Imi iau adio de la voi pentru ceva vreme... insa cine stie cand ma mai strecor pe 9am.

Va pup!

callingcard

13 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 09:43

Domeniul "ospitalier" nu exista in romaneste.
Tu esti chelner.
O sa ajungi maitre d' la 27-30 de ani, daca esti foarte bun.
Nu te amagi, e o meserie de rahat. Smecher esti daca devii patron de restaurant, insa aia nu e pentru oricine. Ca dovada, priveste in jur in Londra si vezi cite restaurante se inchid.

Crezi ca aia nu au avut experienta ta?

Daca te iau la bani marunti o sa primesc un accent romanesco-moldovenesc, un vocabular limitat la maxim 1000 de cuvinte in "engleza", o poza cu o camera amarita pe care o inchiriezi in Londra pentru 800 de lire pe luna ( si asta daca esti norocos, nu mai punem incalzirea, nu-i asa ? ), o masina pe care de fapt nu ti-o permiti dar ajuta la datul mare in Romania, 4 calatorii in Romania cu un avion low-cost de rahat in care "stewardesele" sunt studente la "universitatea" Hyperion care scoate absolventi pe banda si unde noteaza sucurile vindute cu pixul pe o foaie de dictando.

Ti-ai facut macar taxele singur ultima data cind ti-ai facut declaratia de impozit? Ma indoiesc, te-ai dus la vreun roman mai destept care ti le-a facut el, prost.

Si spune-mi, ai bani de frizer? ( Haha, asta ii supara pe astia, de obicei ii tunde un prieten pe acasa ).

Romani, nu puneti botul la orice pusti cordit care se da mare. Oricine poate face asta, v-o jur.

Daca aveti chef sa faceti bani, puteti merge in US sau Canada care sunt tari cu adevarat dezvoltate, sau puteti merge in Londra precum semi-analfabetul asta.

Tot ce a vazut asta este aeroportul Baneasa ( ala de saraci ) , chitimia lui din Kilburn ( ca nu prea cred io sa iti permiti Soho ) , Onestiul natal si poate Vaslui unde si-a inceput studiile la postliceala.

Imi cer scuze pentru asa post lung. Dar ca sa raspunzi unui arogant ca tine trebuie cineva care sa fi trecut prin asta. Asa ca daca vrei sa vorbesti despre viata in Londra si oportunitati, vorbeste cu cineva care se pricepe la asta......

annie_way_90

2 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 18:48

a suparat multa lume discutia asta...
am 18 ani si am lucrat intr-un fast food in care barbatii isi permiteau cam multe... daca intelegeti... si asta pentru ca sunt femei si femei.
a trebuit sa fac un adevarat scandal ca sa nu mai fiu pipaita si apoi am fost luata drept maicuta.
in fine... eu merg la scoala si imi vad mai departe si imi vad de viitorul meu si ei acolo au ramas.

sunt tot felul de oameni, asa ca sunt si misogini si barbati, sunt si barfitoare si femei... sunt multe... discutia voastra e aberanta in contextul in care voi nici nu va cunoasteti, iar unii isi permit niste comentarii peste nasul lor.

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 22:02

Mi-a placut chestia cu " sunt si misogini si barbati, sunt si barfitoare si femei... " care este foarte adevarata.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 14:28

hai, mai, ca misoginii si misandrinele nu impiedica decat nulitatile. sincer sa fiu, parerea altora oricum 95% trece pe langa mine. eu sunt cum imi dicteaza interesul.

tnicuro

1086 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 15:12

De la: indianlady, la data 2008-09-03 22:49:37IAR MI S-A PUS PATA... cu multi ani in urma, imi cautam de lucru. m-am gandit sa imi caut o activitate pentru acasa pentru ca aveam fetita mica si ma ocupam de ea. Zis si facut. am dat anunt la ziar ca detin computer cu scaner cu imprimanta cu tot ce trebuie ca am studii superioare ca accept orice fel de job dar ca lucrez acasa. din 20 de telefoane pe care le-am primit atentie.... doar unul a fost serios. adica dorea o colaborare. restul, surprizaaaaaa ce fel de telefoane credeti ca au fost? sa va spun tot eu: oferte de sponsorizare din partea unor masculi imbogatiti care doreau .... ce? aud? .... sex. cautau o amanta saraca incoltita de nevoi care sa accepte o sustinere financiara in schimbul unor servicii . specifice.

mai spuneti acum ca nu exista discriminare ? macar sexuala?
exista. eu am intalnit-o. in mai multe cazuri. nu fac pe victima. la vremea respectiva chiar m-am amuzat. dar mi-a lasat un gust amar.

btw: unul din telefoane era de la un detinator de post telefonic erotic. ala vroia sa ma angajeze pe bune. ii placuse vocea mea.=))

Nu este vb de discriminare clar in cazul ala,nu ai acceptat deci ai avut optiune(si cazuri de telefoane de astea neseriose exista pentru ca fete dau anunturi mascate sa nu scrie ofer servicii sexuale pe bani ,sa o spunem pe nume,daca nu ar exista asa ceva si acei domni nu ar da telefoane aiurea)
Orisicum astfel de oameni ca si acei domni dac pot fi numiti asa nu merita nici macar mila.Ei cred ca totul se cumpara.NU cred ca ei stiu ce inseamna iubire,stiu doar de pofta animalica.Si pentru ca sunt si fete care accepta asta isi permit orice.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 17:41

Stimata tanti aia cu' copilu' in bratze, abia acum am intrat pe forum, dupa lungi zile de absenta(nu se pune postu' de aseara) si, desi nici acum n-am avut timp sa citesc toata mucozitatea feminina pe care ai adresat-o pe forum, intuiesc ca mie imi era destinata.
Astfel, permite-mi sa iti raspund:
1. daca ai avea cu adevarat experientza minoma de viatza educata si normala(a propos de pragmatismul ala a lu' domnu' Obama care insemneaza teoria-ce ai invatat pe la scoli- aplicat perfect in practica de zi cu zi(deci si pe forumuri): daca ai avea ceva in cap(nu doar in bratze adica), ai vedea ca nu stau nicidecum toata ziua pe forumuri. Desi mai exista modalitati in care sa te afli in mai multe locuri deodata..ce scoli ai facut, daca nu ai aflat despre asta?
2. in conditiile in care doresti sa mai fii catza, te rog sa intri pe topicul meu:"ce importantza are cultura in relatziile internatzionale' si sa citesti raspunsul pe care i l-am dat lu' Marian..altfel, io ni am nimic cu 'mata si iti doresc toate bune matale si membrilor familiei matale(baietzelul e un scump!!): the moment i will need blood to survive, i'll get it from outside the forums. Pusi! Pusi!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 19:57

Amypieleap....comunicationrahatpevarza,
Este clar ca nu ai habar ce inseamna "Pusi! Pusi!"
Esti varza.
Rar am vazut o idioata de talia ta. In domeniul idioteniei esti prima ! The best !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 00:23

De la: mona_simona2002, la data 2008-11-27 19:00:42 Mesaj pentru domnii care-mi tin evidenta prezentei "on line" pe acest site:

Este Tanksgiving Day, am 4 zile libere, adica pana luni.

Deci daca se va intampla sa ma vedeti pe aici on line sau sa comentez pe forum mai mult decat de obicei, nu va faceti griji, nu este pentru ca "frec menta la birou"

Numai bine de la mine si

Hi darling ! (in stil texan ; iti place ?)
sa nu-mi spui ca ai si gratiat niscai curcani...mioritici (sau macar din aia congelati din rezerva de razboi de acu' 20 ani a USAF)...
deci ca sa inteleg bine tu de independence day a romaniei ...lucrezi ?
vai ce lubric te-ai exprimat ...auzi la ea ...cica freaca menta la birou ...

imi plac pozele tale...
BY , BY !
ps azazel in nici un caz nu se preocupa cu evidenta doamnelor care sunt on-line ...eu completez alt'fel de evidente...cu ladyes...care ma viziteaza si... iti imaginezi doar ce-mi fac...si viceversa ...(adica io lor !)...dar sunt un pudic si mi-e nitelus rusinica s-o spun chiar asa in...gura mare ...

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 12:46

Mai frate .... nu pot sa inteleg .... in ultima vreme unde se intalnesc mai multi romani , incep imediat sa zboare injuraturile !
De ce oare ne dispretuim atat unii pe altii ?

(callinqcard ... tu ai depasit limita ... ai fost marlan)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 15:09

iar tu amy bla bla bla ..... mergi si te controleaza ca de ce trec zilele , de ce devin mesajele tale mai ciudate.

tnicuro

1086 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 17:07

De la: indianlady, la data 2008-09-18 19:47:55cati barbati sunt maltratati de femei?
cati barbati sunt parasiti de femei si lasati sa se descurce singuri si sa-si creasca singuri copiii?
cati barbati sunt omorati de femei?
o sa vedeti ca procentul este mult mai mic decat al femeilor in aceeasi situatie.

nu suntem egali. nici un om nu e egal cu celalalt. suntem diferiti. dar femeile si barbatii formeaza un tot. sunt ca doua rotite ale aceluiasi mecanism. nu poate functiona mecanismul daca cele doua rotite nu lucreaza impreuna.
sigur ca nu suntem egale cu voi. suntem mai putin dotate fizic decat voi. dar am compensat asta prin intuitie, inteligenta, feminitate si mai ales prin instinctul matern. cel care ne face sa va purtam si voua de grija la fel cum o facem cu copiii nostri. cu aceeasi tandrete.

nu suntem egale cu voi, dar putem face multe lucruri pe care le faceti si voi.
si in plus putem aduce pe lume copii. ceea ce voi nu puteti face. numai pentru atat si ar trebui sa recunoasteti ca sunteti cu o treapta mai jos decat noi. si nu spun asta ca o jignire la adresa voastra. dar ma gandesc ca daca dumnezeu ne-a lasat noua sarcina de a aduce pe lume copii si a perpetua specia in felul asta inseamna ca am fost mai de incredere decat voi. nu?
va iubim asa cum sunteti, desi uneori nu meritati asta. va acceptam ca tati ai copiilor nostri desi uneori nu meritati nici asta. va ocrotim cu grija noastra desi uneori nu va pasa de noi. va ajutam asa cum putem desi uneori sugestiile noastre va deranjeaza orgoliul cocosesc. va slujim toata viata desi de multe ori noi ar trebui sa fim cele slujite. va admiram pentru ca ne apartineti desi uneori nu meritati admiratia noastra. va iertam greselile intentionate sau nu , desi uneori nu meritati nici asta. va incurajam sa mergeti mai departe atunci cand sunteti abatuti desi voi ne uitati destul de des, preocupati de alte probleme mult mai importante pt. voi. VA DAM VIATA. si avem grija sa nu o irositi.

intr-adevar nu suntem egali. si nici nu vom fi. pentru ca noi purtam matricea nemuririi in noi. nu voi. noi suntem cele care ducem omenirea mai departe. nu voi. daca noi am disparea , ati disparea si voi.
sa nu uitati asta. si daca nu suntem toate demne de respectul vostru, atunci sa va amintiti ca oricare dintre femeile cazute, au ajuns acolo tot datorita unui barbat.

sa fiti iubiti!

sunt si barbati parasiti de femei si cresc ei copii si nu se pling de asta.
Si barbati omoriti de femei sunt (din istorie citim cazuri de otravire si in prezent se mai aud pina si telenovelele arat cum femeile se omoara intre ele si otravesc si barbatii se dueleaza pe fata nu pe la spate).

tnicuro

1086 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 17:19

Un intelept Chinez spunea:nu exista oameni mai buni sau mai superiori sau inferiori exista doar mai multe nivele de cunoastere.
Fiecare om isi are locul lui,femeia e femeie si barbatul e barbat si sunt complementari.In functie de ce ia fost dat fiecarei persoane in parte indiferent de sex , varsta ,culoare etc. are un loc in mediul inconjurator si evident prin straduinta personala.Acuma evident lucrurile ar sta mult mai bine dac unii oameni nu ar trisa, si viata ar fi mai ieftina in cazul respectiv si mai plina de respect reciproc si intelegere.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 17:57

In povestea asta nu va lamuri nimeni pe nimeni.
Fiecare isi sustine punctul de vedere si nu doreste sa inteleaga nimic din ce spune cel care sustina altceva.
La revedere !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 20:08

LA MULTI ANI, ROMANE!!!!

...oriunde te-ai afla, romane, La Multi Ani de Ziua Nationala!

O dedicatie pentru voi,ROMANIA:
www.youtube.com/watch?v=84dZjSkcRHE&feature=related

Uite si a doua dedicatie, despre mandria de a fi roman:
www.youtube.com/watch?v=zCf8NWJ8kzA

Amy esti nu ti-am adresat nici un cuvant.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 21:14

De la: mona_simona2002, la data 2008-12-01 20:08:51LA MULTI ANI, ROMANE!!!!

La multi ani !
Am vazut filmuletele.
Mi-au placut.
Sa ne fie de bine !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 21:44

Superbe...La Multi Ani...romane...oriunde te-ai afla!

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 21:59

mona, sunt super dar te rog nu mai trimite filmulete din astea lasama sa ajung si eu acasa ce boala mai sunt 3 saptamani

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 23:01

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 23:06

La multi ani, dragi ROMÂNI !
La multi ani, ROMÂNIA, tara tuturor posibilitatilor !
www.youtube.com/watch?v=5SYQaWf9Aik&feature=related

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 23:44

Mona Simona sunt bune filmele ! Mi se face si mai dor de casa !

Cat despre amy ... ei bine, ea este de multe ori

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 14:24

Da, Amy e de pe lumea cealalta ...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 18:24

Pagini: << 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei
Mergi la: